Recep Konuk Haberleri

Recep Konuk, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanlığı'na aday olmayacak

Recep Konuk, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanlığı'na aday olmayacak

Yurthaber

PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk'tan Kurban Bayram mesajı:

"Üç bayramdan sonra nihayet Kurban Bayramı'nı temkinli ama alıştığımız gibi, daha doğrusu bayram gibi kutlayabileceğiz"

Yurthaber

PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk'tan Ramazan Bayramı mesajı:

"Bizim için bayramların manevi ihtivası, yüklendiği değerler manzumesi maddi ve fiziki ihtivasından daha mühimdir" - "Biz bu bayramda mekân ve mesafe engeli tanımayan gönüllerimizle daha sıkı sarılacağız birbirimize. Eş dost, akraba, komşu gönül sıcaklığı, yürek bağı ile aynı mekânda değilse bile aynı iklimde buluşacağız"

Yurthaber

PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk'tan 23 Nisan mesajı:

"Bu sene de geçen seneki gibi bütün evler bayram mekanı olacak, bayram meydanı olacak, bayram coşkusu ve heyecanı evlerimizde yaşanacak. Bayram coşkusunu meydanlarda ve alanlarda yaşayamamış olmak bayram coşkumuzu ve heyecanımızı eksiltmeyecek"

Yurthaber

Recep Konuk

Recep Konuk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Recep Konuk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çifçi Recep Konuk için Konya Şeker'e yürüdü

Çiftçi, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifinin gerçekleştireceği olağan genel kurulunda aday olmayacağını açıklayan PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk’u aldığı bu karardan vazgeçirmeye çalışıyor. Konya’nın ilçelerinden konvoyla yola çıkan çiftçiler “Sensiz olmaz Başkanım” sloganı adı altında Konya Şeker Fabrikası önünde eylem yaptı. Ziraat odaları ile birlikte diğer sivil toplum kuruluşlarının da destek verdiği eylemde başkan Recep Konuk’un yeniden aday olması istendi.

Haber

İsmailağa Derneği'nden Cübbeli'ye: Adil Öksüz'e ne söz verdin?

Fatih Medreseleri'ne bağlı İsmailağa Derneği Başkanı Recep Konuk, kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün, Adil Öksüz'le ve FETÖ'yle bağlantılarına ilişkin iddialarda bulundu. İsmailağa Cemaati içerisinde yaşanan kavgada bu kez, 'Cübbeli Ahmet' ve Adil Öksüz ilişkileri gündeme geldi. Dernek Başkanı Konuk, Ünlü'nün söz konusu görüşme iddialarıyla ilgili olarak kullandığı ifadelerin gerçeği yansıtmadığını söyleyerek, "Sen Adil Öksüz'e ne söz verdin ki hapisten kurtuldu

Haber

Meclis'te çıldırtan tebrik

CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk’un tebrik metnini, “Ciddiyet, saygı ve sorumluluktan uzak” gerekçesiyle iade etti.

Haber