Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün milletvekilleriyle bir araya geldi. Terörsüz Türkiye konusunda çağrıda bulunan Erdoğan "Buradan tüm siyasi partilere ve milletvekillerine hüsnüniyetle şu çağrıyı yapmak isterim: Gelin, el ele verelim" dedi. Erdoğan'ın iftar öncesi DEM Parti Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile tokalaşıp sohbet etmesi dikkatlerden kaçmadı.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bursa’da CHP cumhurbaşkanı adayı ön seçimi kapsamında partililerle buluştu. Hakkında açılmış soruşturmalarla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Karşıma çık, mertçe dövüş" çıkışında bulunan İmamoğlu'nun, gömleğinin terden sırılsıklam olmasının görüntüleri sosyal medyada gündem oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Diyanet Vakfı 8'inci Uluslararası İyilik Ödülleri Töreni'nde konuştu. 13-20 Mart haftasını iyilik haftası olarak kutlayacaklarını aktaran Erdoğan, "Birçok kurum ve kuruluşla birlikte pek çok faaliyet icra edeceğiz" dedi. Erdoğan ayrıca, "Bizi cesaretli olmaya çağıranlar Gazzeli çocukların üzerine bomba yağdığı günlerde soykırım çetesinden korktukları için Filistin Kuvayı milliyesine iftira atarken biz Filistin davasına cesaretle sahip çıktık" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Polonya Başbakanı Donald Tusk'ı kabul etmişti. Son dönemde AB ülkelerindeki 'Türkiye sempatisi' giderek artmaya devam ederken dünya basını da Türkiye'ye özel yer ayırıyor. ABD'nin NATO'dan çıkma ihtimaline karşı NATO'nun 2. büyük ordusu olan Türkiye hakkında yurt dışı basınında, 'Denklemin beklenmedik aktörü: Türkiye' ve 'Türkiye olmadan hayal etmek imkansız' gibi ifadeler kullanılarak Türkiye'yi AB'ye üye yapma çağrısı yapılıyor. İşte tüm detaylar!
Son dakika haberi: DEM Parti heyeti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için kısa süre içerisinde başvuru yapacağını açıklamıştı. Yaşanan son gelişmede DEM'in randevu talebinde bulunduğu aktarıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, TBMM'den ayrılırken gazetecilerin soruların ayaküstü yanıtladı. Erdoğan, emekli ikramiyesinin düşük bulunması hakkındaki soruya "3 binden 4 bin liraya çıktı, daha ne olacak? Beni dolduruşa mı getirmeye çalışıyorsunuz" diye yanıt verdi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katıldı. Son dönemde Suriye'de yaşanan olaylarla ilgili konuşan Erdoğan, "Suriye'de mezhep temelli yeni bir fitne ateşi yakılmak isteniyor. Türkiye'de yeni bir kaos alanı oluşturulmak amaçlanıyor" dedi. Grup toplantısı sonrası gazetecilere de açıklamalarda bulunan Erdoğan, 'DEM Parti heyeti ile görüşür müsünüz?' sorusuna da yanıt verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla açıklamada bulundular.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Filistinli vatandaşlarla iftar programında bir araya geldi.
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Gündemde ağırlıklı olarak aile kurumunun korunması vardı.
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Kabine Toplantısı sona erdi. 2 saat 20 dakika süren toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Suriye ile ilgili "Ülkemiz aleyhine bir gelişmenin olmaması için tedbir alıyoruz. Gergin havanın süratle geride bırakılması için Suriye makamlarına telkinlerde bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.
Emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında bugün toplanıyor. Emeklilere bayram ikramiyesinin de masada olması bekleniyor. Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla beraber emekliler bayram ikramiyesi için bekleyiş içerisinde. Kamuoyunda ikramiyelere artış olacağı ve farklı zam senaryoları konuşuluyor. Hükümet cephesinin ikramiyeler için de toplandığı ve bugün bir açıklama gelebileceği de söylentiler arasında.
Mersin'in Mut ilçesinde, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine hakaret ettiği belirlenen şüpheli tutuklandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör belasını bu milletin başından tamamen defetmek için çalışmaya, uhdemizde bulunan tüm araçları bunun için kullanmaya devam edeceğiz" dedi. Konya'daki acı olayla ilgili Erdoğan, "2 yaşındaki Rana yavrumuza Allah'tan rahmet diliyorum. Böyle bir vahşetin 2025 Türkiye'sinde yaşanmasının hiçbir izahı olamaz" dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı, Kadıköy Belediyesi Meclisi'ndeki görüntülere de sert tepki gösterdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esnaf ve Sanaatkarlar ile İftar Programı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafa peş peşe müjdeler geldi. Erdoğan, "Hazineden yüzde 50 sübvansiyonlu esnaf ve sanatkar kredi limitini 750 bin liradan, 1 milyon liraya yükseltiyoruz." dedi.
Fransız Le Monde gazetesi, Türkiye'nin, zayıflayan Avrupa Birliği (AB) için artık vazgeçilmez bir ortak haline geldiğini belirtti. Haberde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 22 yıldır yönettiği Türkiye'nin, Rusya ile işbirliği yapabilen ve Suriye'de bu ülkenin etkisine sınır koyabilen nadir bölgesel güçlerden biri olduğuna işaret edildi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2025 yılını "Aile Yılı" ilan etmesi kapsamında, tren seyahatlerinde ailelere ve yeni evlenen çiftlere özel indirimler sunulacağını açıkladı. Bakan Uraloğlu ayrıca indirim uygulamasının 8 Mart’ta (yarın) başlayacağını ifade etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen kitap fuarını ziyaret etti.
Iğdır- Nahçıvan Doğalgaz Boru Hattı’nın Açılış Töreni düzenlendi. Törene Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev de canlı bağlantı ile katıldı. Erdoğan "Türkiye - Azerbaycan barışın, huzurun tarafındadır. Bölgemizde sadece barış, işbirliği istiyoruz." diye konuştu.
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin girişimleriyle başlatılan “Terörsüz Türkiye” hedefini değerlendirdi. Arslan, “Türkiye’nin kanayan yarası olan terörün sonlandırılmasına yönelik olarak ‘Terörsüz Türkiye’ şiarıyla başlatılan tarihi adımı, son derece önemli buluyor ve destekliyoruz. Terörsüz bir Türkiye yolunda atılan adımlar, tarihî bir dönüm noktasıdır ve bu süreci sabote etmek isteyenlere fırsat verilmemelidir” dedi.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabetle, bugün Ankara’yı ziyaret edecek.
Eski belediye başkanının tutuklanmasının ardından Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Beldesi yeni başkanını seçti. Göreve, belediyede 19 yılı makam şoförlüğü olmak üzere 27 yıl çalışan Sadık Recep Kara getirildi. Kara 8 oy alarak başladığı görevine, 4 yıl sonraki seçimlerde de aday olacağını duyurarak başladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Ankara'nın Altındağ ilçesinde Murat ve Alime Fidan'ın ailesinin iftar sofrasına konuk oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar Kitaroviç'i kabul etti.
AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında lider Galatasaray, Kasımpaşa'ya konuk olacak. Zirve yarışında hata yapmak istemeyen sarı-kırmızılılar, namağlup serisini sürdürmek için sahaya çıkacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak mücadele, 2 Mart Pazar günü saat 16.00'da başlayacak ve hakem Cihan Aydın tarafından yönetilecek. İşte ilk 11'ler ve maçın detayları...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayının bir kez daha Recep Tayyip Erdoğan olduğunu vurgulayarak “Cumhurbaşkanımızı bir kez daha başkan yapacağız” dedi. Yayman, Trump’ın Zelenskiy'e yaptıklarına da değindi ve “Bizim dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan 23 yıldır böyle bir manzaraya izin vermedi.” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yapılan büyükelçi atamalarına ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Antonio Costa ile telefonda görüştü. Görüşmede, Türkiye ile Avrupa Birliği ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı. AB Konseyi Başkanı Costa'yı yeni görevi nedeniyle kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilişkilerin canlandırılmasının Türkiye ile AB'nin müşterek menfaatine olduğunu, Brüksel'den ilişkilerin önünü açacak somut adımlar beklendiğini ifade etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 28 Şubat sürecinde demokrasinin çok ağır bir darbe aldığını belirtti. Erdoğan "Küresel sınamaları doğru analiz edebilmek için dünü çok iyi bilmek lazım. Siyasal baskılar, popüler kültürün gençliği sürüklediği uçurumlar, milli ve dini kimlikler üzerinden ötekiler oluşturma çabası, hala dünyanın ana gündeminde" diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyon Konseyi Başkanı Valentina Matviyenko'yu kabul etti.
İstanbul'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gençler doğum günü sürprizi yaptı. Ellerinde pasta ve çiçekle bekleyen gençler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü tebrik etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan burada iki kuvvet komutanının adını verip "Günü gelince hesabını sormak üzere bir tarafa not ediyorum" ifadelerini kullanan CHP lideri Özgür Özel'i eleştirdi. Erdoğan, "Başkomutan olarak sana sesleniyorum ayaklarını denk al denk almazsan denk getirmesini biz biliriz. Ordumun komuta kademesine laf atma yetkisi sende değildir. Haddini bileceksin" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çinli Chery’nin Samsun’da planladığı otomobil fabrikası yatırımında sona gelindiğini duyurdu. Türkiye’de elektrikli ve hibrit araç üretim kapasitesini artırmayı hedefleyen Chery’nin 1,5 milyar doların üzerinde bir yatırımla yılda 150 bine yakın üretim yapması bekleniyor.
Pazar günü düzenlenen AK Parti Kongresi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çalışanları yakından ilgilendiren esnek çalışma modeli hakkında açıklamada bulundu. Erdoğan'ın esnek çalışma modeli ile ilgili açıklamalarının ardından yeni çalışma düzeninin ne zaman hayata geçirileceği de merak edilmeye başlandı. Konu ile ilgili merak edilenleri ise Ekonomi Gazetecisi Faruk Erdem yanıtladı. İşte esnek çalışma modeli ile ilgili detaylar...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. 3 saat süren toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Avrupa Birliği'ni ekonomiden savunmaya, siyasetten uluslararası itibara, içine düştüğü çıkmazdan sadece Türkiye, Türkiye'nin tam üyeliği kurtarabilir" ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 yıldır devam eden Rusya-Ukrayna Savaşı'na ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamasında "Bundan üç sene önce çatışmalar başladığında savaşa karşı olduğumuzu nasıl ilan ettiysek, bugün de savaşın müzakereler vasıtasıyla sonlandırılması için her türlü gayreti göstermeye kararlıyız" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
AK Parti'de kongre heyecanı devam ediyor. Partinin 8. Olağan Kongresine çok sayıda katılım sağlanırken, partilerinden istifa eden 3 vekil kongrede AK Parti'ye katıldı. İYİ Parti'den istifa eden Ünal Karaman ile Salim Ensarioğlu ve Gelecek Partisi'nden istifa eden Serap Yazıcı'yı sahneye davet eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu isimlerin rozetlerini taktı.
AK Parti'nin 8. Olağan Büyük Kongresi bugün Ankara'da gerçekleşiyor. Kongre öncesi salon önündeki kalabalığa seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendilerini yalnız bırakmayan vatandaşlara teşekkür etti. Ayrıca AK Parti kadrolarında da önemli revizyonlar yapılması bekleniyor. Buna göre kongrenin sonunda Ankara milletvekili Osman Gökçek’in AK Parti’nin Tanıtım ve Medya Başkanı olması bekleniyor. Sağlıktan sorumlu genel başkan yardımcılığına ise Halit Yerebakan'ın getirilmesi bekleniyor.
Daha önce Mynet’in de gündeme getirdiği kabine değişikliğinin artık her an yaşanabileceği kulislerde yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Son olarak gazeteci Fatih Atik, kabinede değişimin her an açıklanabileceğini belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görevden alınacak bakanlarla görüşüp kendilerine teşekkür ettiğini aktardı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Eyüpspor ile Beşiktaş, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda karşılaştı. Süper Lig'deki çıkışını devam ettirmek isteyen siyah-beyazlılar, ligin en az gol yiyen ekibi Eyüpspor'u 3-1'lik skorla geçerek taraftarını mutlu etti.
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Herkes iyi bilsin ki bu ülkede ne illegaliteyi olağanlaştırmaya ne de kayıt dışı siyasete izin veririz. Kayıt dışı siyaset beklentisi ve vesayet özlemi içerisinde olup Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a saldırılmasına da göz yummayız." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kongo Demokratik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Félix Tshisekedi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Eyüpspor-Beşiktaş maçı öncesi mücadelenin oynanacağı Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda son durum dikkatlerden kaçmadı. Saha zeminin tamamı karla kaplanırken, yetkililer zeminin temizlenmesi için talimat verdi. Maçın henüz ertelenip ertelenmeyeceği netlik kazanmadı.
Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'in saç tıraşı olduğu anlar kayıt altına alındı. Ortaya ise dikkat çeken anlar çıktı. Vucic kendisini tıraş eden berberini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koruma müdürü Muhsin Köse'ye benzetti. Berberine güvendiğini aktaran Vucic, "Bana arkadaşlarımdan birinin korumasını hatırlatıyorsun, sana nasıl güvenmem?" şeklinde konuştu. O anlar ise kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasına muhalefeti eleştirerek başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Kurultayıyla ilgili, "Medyaya yansıyan iddialar yenilir yutulur cinsten değil. Gitsinler kozlarını mahkemede paylaşsınlar, bizi dahil etmeye kalkmasınlar." dedi. Erdoğan ayrıca geçtiğimiz günlerde gündem olan TÜSİAD'ın açıklamasına da tepki gösterdi.