Saba Lobjanidze Haberleri

Saba Lobjanidze, korku dolu dakikaları anlattı! 'Sekizinci katta uyuyordum ve...'

Cumhuriyet tarihinde görülen en büyük felaketlerden biri olarak adlandırılan depremlerde binlerce vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Yaşamını yitiren ya da yaralanan kişiler arasında birçok sporcu da yer aldı. Depremlerin en çok etkilediği illerden biri olan Hatay'da kariyerini devam ettiren Saba Lobjanidze, 6 Şubat'ta yaşadıklarını Gürcü basınına anlattı.

Spor

Ne yaptın Uğurcan Çakır! Maçtaki herkes bir anda dondu kaldı...

Süper Lig'de sezonun bitimine 3 hafta kala şampiyon olan Trabzonspor, Hatayspor deplasmanına çıktı. Herhangi bir iddiası bulunmayan Hatayspor'un da rahat çıktığı maçın ilk yarısında ilginç bir olay yaşandı. Yaptığı kurtarışlarla gündeme gelen Uğurcan Çakır, Hataysporlu Saba Lobjanidze'nin şutunda dondu kaldı. Topun auta gideceğini tahmin eden ve kendisine doğru yavaş gelen topa müdahale etmeyen Uğurcan, golün kıyısından döndü. Saba Lobjanidze'nin şutu direkten geri geldi.

Spor

Son dakika: Süper Lig'in yıldızı resmen itiraf etti! Fenerbahçe rüya gibi olur...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de gelecek sezon için çalışmalar devam ederken, sarı - lacivertli taraftarlar teknik direktör konusundaki belirsizliğin son bulmasını ve yeni transferleri bekliyor. Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor'un yıldız futbolcusu Saba Lobjanidze, Fenerbahçe'ye transfer olmanın bir rüya olacağını dile getirdi. İşte haberin detayları...

Spor

Hataysporlu Lobjanidze, takımının sezon başındaki performansına döneceğine inanıyor

Süper Lig'in geride kalan bölümünde 6 kez fileleri havalandıran Saba Lobjanidze: "Afrika Uluslar Kupası'na giden arkadaşlarımızın geri dönmesi ve sakatların iyileşmesiyle tekrar eski performansımıza döneceğimizi düşünüyorum"

Yurthaber

Saba Lobjanidze

Saba Lobjanidze Hakkındaki Haberler Mynet'te. Saba Lobjanidze Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Saba Lobjanidze, Hatayspor'da

Atakaş Hatayspor, geçtiğimiz sezon MKE Ankaragücü'nde forma giyen Saba Lobjanidze ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor

Hatayspor, Saba Lobjanidze'yi transfer etti

Hatayspor, Saba Lobjanidze'yi transfer etti

Yurthaber

Gerson Rodrigues: Söz veriyorum, bu takım düşmeyecek

MKE Ankaragücü'nün yeni transferlerinden Gerson Rodrigues, "Söz veriyorum, bu takım düşmeyecek" dedi. Saba Lobjanidze ise "Teknik ekibe ve takım arkadaşlarıma sonsuz güveniyorum. İyi bir sinerji yakaladık, başarılı olacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Spor