Sabah Sekerleri Haberleri

Komşusundan gelen alarm sesini kaydetti! Tüm mahalle duydu o uyanmadı: Çok rahatsız edici olmaya başladı, her sabah aynı şey

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Görüntüde komşusunun adeta tüm mahalleyi ayağa kaldıran alarm sesine rağmen bir türlü uyanmadığını dile getiren adam duruma isyan etti. Her sabah saat 8'de alarmın başladığını söyleyen adam, "Artık rahatsız edici olmaya başladı. Her sabah aynı şey" dedi.

Trend 2024-06-29 08:22:25

Mucize tohum: Eklem sıvılarını yeniliyor, kemikleri taş gibi güçlendiriyor!

Bamya tohumu, bamyanın kendisinden daha fazla fayda taşıyor ancak bilinmiyor. Sabah aç karnına 1 çay kaşığı kadar bamya tohumunu alıp üzerine 1 tatlı kaşığı kabak çekirdeği yağı ekleyip yutmak eklem sıvıları, tendomlar ve kemikler üzerine mucize etki gösteriyor.

Kadin 2024-06-28 08:03:06

Gece telefonunu şarja takıp yattı! Uyurken hem paraları gitti, hem de borçlandı... Sabah gelen mesajları görünce dondu kaldı: Adıma kredi bile çekmişler!

Sabah saatlerinde faturalarını ödemek için ATM'den işlem yapan 70 yaşındaki adam, gece telefonunu şarja takıp uykuya daldı. Sabah, yağmur gibi yağan mesajlarla şaşkına dönen Haydar Demir, tüm banka hesaplarının boşaldığını ve adına kredi çekildiğini gördü. "Esnek hesap kredisi çekiyor. Yetmiyormuş gibi adıma 113 bin TL kredi çekiyor." diyerek isyan eden Demir, dakikalar içinde 245 bin TL'sinin yok olduğunu söyledi.

Finans 2024-06-27 07:57:30

Jose Mourinho, takımdaki herkese ismiyle hitap ediyor fakat bir kişi hariç...

Yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası Tesisleri’nde sürdüren Fenerbahçe, günün ilk antrenmanını sabah saatlerinde gerçekleştirdi. Sarı-lacivertlilerin antrenmanında dikkat çeken bir diyalog yaşandı.

Spor 2024-06-26 17:07:14

Göbek eriten en etkili kür! Her sabah aç karna 1 kase tüketildiğinde etki ediyor

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte kışın aldığınız kilolardan kurtulmak istiyor olabilirsiniz. Diyetisyen Büşra Çalışkan'a ait olan bu etkili kür tarifini 21 gün boyunca uyguladığınızda göbek bölgesindeki fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz.

Kadin 26-06-24 16:02

TIR arkadan biçe biçe geldi! TEM'de zincirleme kaza... 10 araca çarparak durdu: 5 yaralı

TEM Otoyolu'nda korkunç bir kaza meydana geldi. Sabah saatlerinde otoyolda ilerleyen TIR'ın şoförü bir anda kontrolü kaybetti ve önündeki araçlara çarpmaya başladı. 10 araca çarpan TIR güçlükle dururken, zincirleme kazada 5 kişi yaralandı. Otoyolda her iki yönde de uzun araç kuyrukları oluştu.

Haber 26-06-24 09:47

Günler sonrasını işaret etti! Gram altın fiyatı tahminini açıkladı: ‘1 hafta en geç 10 gün sürer…’

Gram altın fiyatı bu sabah ons altın fiyatındaki geri çekilmenin etkisi ile düştü. Dev bankalar ons altın tahminlerini peş peşe açıklarken gram altın için de beklenen rakam ortaya çıktı. Peki altın düşecek mi yükselecek mi? Piyasa Uzmanı İslam Memiş altın fiyat tahminini açıklayarak, düşüşlerin kısa bir süre içinde sona ereceğini ve her ay yeni rekorlar kıracağını söyledi. İşte 26 Haziran Çarşamba Kapalıçarşı gram, çeyrek, Cumhuriyet altın fiyatı ile güncel altın grafiği…

Finans 26-06-24 09:44

Bahçeli'nin rahatsızlığından sonra Özgür Özel'in konuşmasında ilginç detay! Konuşmada MHP kısmını ondan atladık

Son dakika haberi: Hazine ve Maliye Bakanlığında Bakan Şimşek ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe'nin görüşmesinden sonra peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak CHP lideri Özgür Özel, "Nezaket içinde geçen, doğru bir dilin kullanıldığı ama maalesef aynı dilin konuşulamadığı görüşmeydi" değerlendirmesinde bulundu. Öte yandan sabah MHP lideri Bahçeli'nin grup toplantısında rahatsızlandığı iddialarına ilişkin de Özel'den "geçmiş olsun" mesajı geldi.

Haber 25-06-24 14:39

Dolarda dikkat çeken hareketlilik: Yükselmeye devam ediyor, 33 TL'ye dayandı (25 Haziran 2024 dolar kuru)

Son dakika haberi: Dolarda sabah saatlerinde hareketlilik yaşandı. Yatırımcılar dolar kurunun ne kadar olduğunu araştırırken dolar 33 TL seviyesine dayandı. 25 Haziran 2024 dolar kuru ne kadar oldu? İşte güncel durum...

Finans 25-06-24 10:19

Her detayı korkunç... İçkisine ilaç koydular: Sırayla tecavüz ettiler! O videoları yaymaya çalışınca...

Konya'da bir masaj salonunda çalışan 20 yaşındaki E.K., arkadaşının evinde içki içtikten bir süre sonra bilincini kaybetti. Sabah olunca ise E.K. adeta kabusa uyandı. Whatsapptan aldığı cinsel ilişki videoları sonrası birçok kişinin tecavüzüne uğradığını anlayan E.K., eve gelmezse videolarının yayılacağı tehdidi aldı ve eve geri gitti. Bu sefer de tekme ve yumrukla uzun süre darp edilen E.K.'nın o anları sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Haber 24-06-24 14:17

Tüm gözler bugün Ankara'da! CHP heyeti, Bakan Şimşek ile görüşüyor

CHP heyeti yeni haftanın ilk gününde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüşüyor. Sabah saatlerinde başlayan ziyarette asgari ücrete zam ve emekli maaşı konularının öncelikli olarak konuşulması bekleniyor. İşte tüm detaylar...

Finans 24-06-24 06:35

Otel odasında korkunç olay! Biri 14, diğeri 12 yaşındaydı... İki kardeş ölü bulundu 'Ağabeyimin evine geçtim' Annenin ifadesi ortaya çıktı

İzmir'de oteldeki korkunç olayda; bir gün önce anneleri ve 2 kardeşiyle konaklamaya gelen 14 yaşındaki Ege ve 12 yaşındaki Handan odada ölü bulundu. Otopsi işlemleri sürerken anne ifadesinde "Akşam çocuklarımla marketten aldığımız kek ve ton balığını yedik. Sabah mide bulantısıyla uyandım. Handan ve Ege sabah kustu ama durumları kötü değildi. Hastaneye gittim. Tedavim bitince durumum kötü olduğu için ağabeyimin evine geçtim. Çocuklarımın öldüklerini haber verilince sonradan öğrendim" dedi.

Haber 23-06-24 09:36

Şırnak'ta yangın! 7 köy etkilendi: Ekipler seferber oldu!

Şırnak'ın İdil ilçesinde sabah saatlerinde çıkıp, akşam saatlerinde kontrol altına alınan yangın, bölgede etkili olan rüzgarla birlikte yeniden başladı. Yangın 7 köyü etkilerken, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alabilmek için seferber olmuş durumda.

Haber 23-06-24 01:23

Bursa’daki yangın tekrar başladı

Bursa’nın Büyükorhan ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın sabah saatlerinde kısmen kontrol altına alındı.

Yurthaber 21-06-24 14:08

Görüntüler Mardin'den! Üstsüz şekilde bağıra bağıra yürüdü

Mardin'de sabah saatlerinde yaşanan olay ekipleri harekete geçirdi. İsmi belirlenemeyen bir kadın üstsüz bir şekilde caddede yürümeye başladı. Yürürken bağıran kadın, 'beni siz delirttiniz' dedi. Ekipler kadını hastaneye kaldırdı.

Haber 20-06-24 14:50

Jose Mourinho bugün Samandıra'da işbaşı yapıyor!

Bu akşam İstanbul'a gelen Jose Mourinho, bu sabah Samandıra’da çalışmalarına devam edecek.

Spor 19-06-24 22:13

Son dakika | Helikopterler de devreye girdi! Çanakkale'deki orman yangını 24 saat sonra kontrol altına alındı

Son dakika haberi: Çanakkale’nin Eceabat ilçesinde dün akşamüzeri tarım arazisinde çıkan yangın ormanlık alana da sıçramıştı. Bugün devam eden yangın için helikopterler de devreye girdi. Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı yangının kontrol altına alındığını duyurdu. Öte yandan İzmir'in Dikili ilçesinde gece yarısı sularında başlayan yangın çevredeki sitelere yaklaştı, sabah saatlerinde ise kontrol altına alındı. Uşak'ın Akbudak köyündeki yangın da çevre mahalle ve köyleri tehdit edecek şekilde büyüdü.

Haber 19-06-24 08:42

Sabah saatlerinde turistik otelde yangın! Bayram nedeniyle doluydu... Bütün odalar hızla tahliye edildi

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir otelde sabah saatlerinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Bayram nedeniyle dolu olan otel kısa sürede alevlere teslim oldu. Yaklaşık 100 kişinin olduğu otelde 3 kişi dumandan etkilenerek 112 ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi.

Haber 17-06-24 09:45

Müge Anlı'nın gençlik halleri ortaya çıktı! Görenler çok şaşırdı! Öğrenciyken bakın hangi yarışmaya katılmış

Şimdilerde sunduğu sabah kuşağı programıyla milyonları ekrana kilitleyen ünlü sunucu Müge Anlı gençlik halleriyle yeniden gündem oldu. Anlı'nın öğrenciyken katıldığı bir programdaki görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

Kulis 14-06-24 15:53

Ünlü ilahiyatçı Yusuf Kavaklı hayatını kaybetti! Nur Viral canlı yayında hüngür hüngür ağladı

Uzun zamandır kanserle mücadele eden ünlü ilahiyatçı Yusuf Kavaklı, bu sabah tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini kapadı. Kavaklı'nın ölüm haberinin ardından canlı yayına çıkan partneri Nur Viral gözyaşlarına hakim olamadı.

Magazin 14-06-24 13:15

Doktor sabahın erken saatlerinde oluşan baş ağrılarının arkasındaki 'gizli nedeni' paylaştı! Bu düşündüğünüz gibi değil

Baş ağrısı durumu bazen can sıkıcı olabiliyor. Bazı kişiler özellikle sabah güne baş ağrısıyla uyanabiliyor. Bir doktor, sabahları neden baş ağrısıyla uyandığınızın bilinmeyen bir nedenini açıkladı. Bu muhtemelen daha önce düşündüğünüz bir şey değil.

Kadin 08-06-24 07:36

Alternatif tıbbın kralı: Siyah mücevher olarak biliniyor! Her derde deva Peygamber reçetesi

Alternatif tıbbın kralı olarak anılan Kara Halile yüzyıllardır hastalara şifa dağıtmaya devam ediyor. Peygamber Efendimiz'in hadislerinde de bahsedilen bu bitkinin iyi gelmediği bir hastalık neredeyse yok denilecek kadar az. Birçok faydası olması nedeniyle siyah mücevher olarak da adlandırılan Kara Halile, kronik yorgunluk, kabızlık, basur, kolesterol, astım ve hazımsızlık gibi hastalıklara iyi geliyor. Geceden suya koyup sabah tüketilebilen Kara Halile bitkisinin faydaları haberimizde.

Manşet 07-06-24 12:27

Son dakika | Ayağına zincir bağlayıp halıya sarmışlar! İstanbul'da korkunç olay: Denizden kadın cesedi çıktı

Son dakika haberi: İstanbul'da vahşi bir kadın cinayeti yaşandı. Sabah saatlerinde balıkçılar denizde ceset gördü. Cesedin ayağına ağırlık bağlanıp halıya sarılı olduğu belirlendi.

Haber 07-06-24 12:02

Ev sahibi-kiracı kavgasında sonunda bu da oldu! Sabah evinden çıkamadı, sebebi şaşkına çevirdi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde iddiaya göre, oturduğu evin kapısının dışarıdan köpük silikon çekilerek kapatılması sonrasında kiracı, ev sahibinden şikayetçi oldu. Kapıyı zorla açan kiracı şaşkınlığını gizleyemezken, "Benim hiç düşmanım yok, bunu büyük ihtimalle ev sahibi yapmış olabilir" dedi. Ayağının bir buçuk aydır alçıda olduğunu ev sahibi ise, iddiayı reddetti.

Haber 07-06-24 11:59

Kavurucu sıcaklar için çalışma saati önerisi! 'Modifiye edilebilir' Bazı belediyeleri örnek gösterdi! 'Özel iş yerlerinde de uygulanabilir'

Kavurucu sıcaklar etkisini gösterirken uzmanlardan uyarılar geliyor. Prof. Dr. Tuna Katırcıbaşı'dan çalışma saati önerisi geldi. Sıcak havada güneş altında çalışanlar ve 65 yaş üzeri vatandaşların güneş çarpmasına karşı dikkatli olması gerektiğini belirtip "Bence çalışma saatleri modifiye edilebilir. Özellikle tarım işçileri çok aşırı sıcaklarda çalışmalarını devam ettiriyor ve bu maalesef insani değil. Sabah 06.00-09.00 arası ile 17.00-20.00 saatleri çalışmak için daha mantıklı olabilir" dedi.

Finans 06-06-24 10:49

Litresi 400 bin TL! Fransa, İngiltere, Amerika, Japonya... Hepsinden talep var! Sabah erkenden toplamaya başlıyorlar

Dünya gül yağı üretiminin yüzde 65’lik oranını karşılayan Isparta’da kozmetik sektörünün ham maddesi gül yağının litre fiyatı dudak uçuklatıyor. Tonlarca gül çiçeğinin kaynatılmasıyla elde edilen 1 litre gül yağının fiyatının 12 bin euro’nun üzerinde olması bekleniyor. Elde edilen gül yağının başta Fransa, İngiltere, Amerika, Hindistan ve Japonya olmak üzere dünya üzerinde birçok ülkeye ihracatının sağlandığı belirtiliyor.

Finans 05-06-24 10:18

Küçükçekmece'de çöken binanın sahibinin ifadesi ortaya çıktı! Suçu kamyonlara attı: Devletin 'Yarısı Bizden' kampanyasına başvurdum

Pazar günü sabah saatlerinde Küçükçekmece'de bulunan 3 katlı bir bina çökmüş, 1 kişi hayatını kaybetmiş 8 kişi de yaralanmıştı. Tutuklanan bina sahibinin ifadesine ulaşıldı. Yapıda çatlak veya sıkıntı olmadığını savunan bina sahibi binanın altındaki kaldırımdan çok sayıda hafriyat kamyonu geçtiğini söyledi. Mülk sahibi ayrıca, "Yarısı Bizden' kampanyasına başvurdum. Ancak binanın sağlamlığıyla ilgili rapor almadım." ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Haber 04-06-24 10:02

İstanbul'da korkutan rapor! İBB tarama test sonuçlarını paylaştı: Kendi ağırlığını bile taşıyamayacak bina sayısı 1556

Dün sabah saatlerinde Küçükçekmece'de çöken binanın ardından akıllara yeniden 'binalar depreme hazır mı?' sorusu geldi. İBB bugün binalara yapılan hızlı tarama testinin sonucunu paylaştı. Ortaya çıkan rakamlar İstanbul'daki acı gerçekle bir kez daha yüzleştirdi. 1556 binanın kendi yükünü bile taşıyamayacak durumda olduğu tespit edildi.

Haber 03-06-24 15:43

Küçükçekmece’de çöken 3 katlı binanın bitişiğindeki bina kontrollü şekilde yıkıldı!

Küçükçekmece'de sabah saatlerinde 1 kişinin hayatını kaybettiği ve 8 kişinin yaralandığı çöken 3 katlı binanın bitişiğindeki boş bina belediye ekiplerince kontrollü şekilde yıkıldı.

Haber 03-06-24 01:24

Turist olduğu sanılan kişi Türk çıktı! 'Benim adım Michael değil, Engin'

Bir sabah uyandı ve telefonları susmadı. Sosyal medyanın gündemine oturan estetik fotoğrafındaki kişinin ABD'li turist değil Engin Demir adında bir Türk vatandaşa ait olduğu ortaya çıktı. "Bu haberdeki şahıs ben değilim, ben yüz nakli olmadım, sadece 4 yıl önce burun ameliyatı oldum'' sözleriyle isyan eden Engin Demir, sosyal medya paylaşımları yüzünden yıprandığını söyleyerek hukuk savaşı başlattı.

Manşet 02-06-24 23:03

Küçükçekmece'de çöken binanın enkazından 12 saat sonra bir köpek canlı olarak kurtarıldı

Küçükçekmece'de sabah saatlerinde çöken 3 katlı binanın enkazından bir köpek canlı olarak kurtarıldı.

Haber 02-06-24 22:18

Mansur Yavaş miting düzenlemişti! Fark 289... Pınarbaşı'nda CHP'li aday kazandı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin yenilenmesine karar verilen bazı ilçeler vardı. O ilçelerde bugün sandık başına gidildi. Sabah 08.00'da başlayan oy verme işlemi saat 17.00'da sona erdi. Oy sayımının ardından sonuçlar geldi. Mansur Yavaş miting düzenlediği Pınarbaşı'nda CHP'nin adayı Deniz Yağan 289 oy farkıyla kazandı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "CHP'nin belediye sayısı 409'dan 411'e çıkmıştır" dedi.

Haber 02-06-24 18:55

'Deprem gibi oldu! Evimiz başımıza yıkıldı' Çöken binada yaralanan vatandaş korkunç anları anlattı 'Bir kadın gördüm, ağzı, burnu kanlar içindeydi'

Tüm Türkiye, İstanbul Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili gelişmeleri sabah saatlerinden itibaren endişeyle takip etti, enkazdan acı haber geldi ve 1 kişi hayatını kaybederken 8 kişi de yaralandı. Enkazdan yaralı olarak çıkarılan Mikail Atlı yaşadıklarını depreme benzetip "Sabah önce bir sallandı. Uyandım, ne oldu diye pencereden dışarı bakayım derken daha çok sallandı, düştü bina" ifadelerini kullandı. "Evimiz başımıza yıkıldı" diyen Atlı "Bir kadın gördüm, ağzı, burnu kanlar içindeydi" dedi.

Haber 02-06-24 15:42

5 yıl önce emekli oldu ama kopamadı! Sabah erkenden kalkıyor, tıraşını olup herkesten 2 saat önce geliyor: Çok sevdiğim için ayrılamıyorum bu bir aşk

Elazığ’da 70 yaşındaki matematik öğretmeni Mithat Yıldırım, 5 yıl önce emekli oldu. Adeta mesleğine aşık olan Mithat öğretmen, öğrencilerinden ve okulda kopamadı. Her gün sabah erkenden kalkarak tıraşını olan ve takım elbisesini giyen Yıldırım, herkesten 2 saat önce gelerek en son görev aldığı Mustafa Kemal Ortaokulu'nu açıyor. Yıldırım, öğrencilerini kapıda karşılıyor, okulun önünde öğretmenlerini gören öğrencilerin çoğu ise ona sarılmadan içeri girmiyor.

Haber 02-06-24 11:03

Son dakika | Tansu Çiller'in acı günü: Eski başbakanın eşi Özer Uçuran Çiller yaşamını yitirdi

Son dakika haberi: Türkiye'nin 22. ve ilk ve tek kadın başbakanı Tansu Çiller'in eşi Özer Uçuran Çiller 86 yaşında hayatını kaybetti. Acı haber bugün sabah saatlerinde geldi.

Haber 01-06-24 09:19

Esnaflık yapıyordu! Hayalini 43 yaşında gerçekleştirdi 'Sabah erken saatlerde dükkana pek gelen giden olmayınca yapıyordum'

Zonguldak'ta esnaflık yapan bir çocuk annesi 43 yaşındaki Gülümser Kahveci, eğitim sürecinde yarım kalan hayalini gerçekleştirerek kazandığı üniversiteden okul birincisi olarak mezun oldu.

Kadin 31-05-24 17:07

Camide gizemli cenaze! Ekipler saatlerce sahibini aradı: Gerçek sonradan ortaya çıktı

Muğla'da şaşkına çeviren olay! Sabah saatlerinde Kurşunlu Camii’nde içinde cenaze olan bir tabut bulundu. Saatlerce beklenen cenazeye kimse sahip çıkmadı. Ekiplerin devreye girmesiyle olay aydınlatıldı.

Haber 31-05-24 15:08

Metrelerce yükseklikte! Sabah saatlerinde... O ilde hortum oluştu

Mardin’in Nusaybin ilçesinde meydana gelen hortum, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 31-05-24 12:27

Fitness uzmanı göbek yağlarını yakmak için 10 dakikalık basit egzersizi paylaştı

Fazla kilolar bazen can sıkıcı olabiliyor. Özellikle bel bölgesindeki yağlanmalardan kurtulmak oldukça zorlu olabiliyor. Bir fitness uzmanı spora yeni başlayanlara yönelik bir egzersiz paylaştı. Göbek yağlarını eritmeye yarayan bu egzersizi her sabah yalnızca 10 dakikanızı ayırıp yapabilirsiniz.

Kadin 31-05-24 10:04

İstanbul'da aynı gece 3 emlakçı dükkanına saldırı! Sabah geldiklerinde kurşun deliklerini gördüler

İstanbul'da gece saatlerinde kimliği belirsiz kişilerce 3 emlakçı kurşunlandı. Ölen ya da yaralanan olmazken, polis ekipleri kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Uzun yıllar Şişli'de emlakçılık yaptığını belirten iş yeri sahibi Hüseyin Albeni "Biz kendi halinde emlakçıyız. Kimseyle sorunumuz olmaz" dedi.

Haber 29-05-24 14:50

Güzellik yastığı nedir, güzellik yastığı ne işe yarar? Güzellik yastığı nasıl kullanılır?

Neredeyse herkes sabah uyandığında yüzündeki kırışıklıkları fark etmiştir. Bu kırışıklıklar gün içerisinde geçse bile yaş aldıkça ve cilt elastikiyetini kaybettikçe kalıcı hâle gelirler. Son dönemde ise yüzdeki çizgi ve kırışıkları engellediğine inanılan ve araştırılan ‘güzellik yastığı’ ise oldukça popüler hâle gelmiştir. Peki, güzellik yastığı nedir?

Kadin 28-05-24 21:36

Garip ama gerçek! Meyve yedikten sonra yüzünde üçüncü derece yanık oluştu... Tüm yüzüm kabuklu ve kötü durumdaydı

İngiltere'li bir turistin Meksika'da egzotik bir meyveyi ısırmasının ardından yüzünde üçüncü derece yanık oluştu. Meyvenin dışında herhangi bir şey yemediğini ve ertesi gün uyandığında yüzünde kabuklar oluştuğunu dile getiren 28 yaşındaki Thomas Harold Watson, "Ertesi sabah uyandığımda tüm yüzüm kabuklu ve gerçekten kötü durumdaydı" sözleriyle ilginç deneyiminden söz etti.

Trend 28-05-24 10:03

O ilde doluyla birlikte bilinmeyen cisimler de yağdı! Erimediğini fark ettiler... Şaşkına çeviren olayın incelenmesini istiyorlar

Muş’ta etkili olan yağışlarda dolu ile birlikte bilinmeyen ve erimeyen cisimler de yağdı. Sabah kalktıklarında evlerini etrafında bu cisimleri gördüklerini söyleyen vatandaşlar başta dolu zannettiklerini, sonra dikkatli baktıklarında dolu olmadığını anladıklarını söyledi. Vatandaşlar o yabancı cisimlerin incelenmesini istiyor.

Haber 25-05-24 15:57

Yarım gün çalışarak 1500 TL kazanabiliyorlar! 'Son 15 yıldan bu yana önemli gelir kapısı haline geldi'

Bir zamanlar bağları aralamak için koparılıp bağa atılan asma yaprakları son 20 yıldır üzüm üreticilerinin en büyük gelir kaynaklarından biri haline geldi. Sabah erken saatlerden öğle vaktine kadar bir kişi tarafından 50-60 kilo toplanan yapraklar kilosu 25 TL’den peşin parayla alıcılara satılıyor.

Finans 24-05-24 12:27

Görünce gözlerine inanamadı... Yer: Sultangazi! Tekstil atölyesine pimi çekilmemiş el bombası atıp kaçtılar

Sultangazi’de iddiaya göre iki kişi, husumetlilerine ait tekstil atölyesine pimi çekilmemiş el bombası atarak kaçtı. Olay anı iş yerine ait güvenlik kamerasına yansıdı. Sabah saatlerine iş yerine gelen işçi yerdeki el bombasını fark edince gözlerine inanamadı ve durum polise bildirildi. Polis, inceleme sonrası pimi çekilmemiş el bombasını kaldırdı. İş yeri sahibi ise sürekli tehdit edildiğini anlattı.

Haber 23-05-24 15:24

Oğluyla gelininin evine kahvaltıya gittiğinde korkunç manzarayla karşılaştı! 1 km ileride bir ceset daha...

Osmaniye’nin Sumbas ilçesinde kan donduran bir olay meydana geldi. Hacı Ahmet Cengiz, tartıştığı ablası Şadiye Özerli ve eniştesi Yusuf Özerli’yi av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti. Özerli çiftinin cansız bedenlerini, sabah oğlunun evine kahvaltıya gelen baba Ahmet Özerli'nin bulduğu öğrenilirken ihbar üzerine inceleme yapan ekipler, Cengiz'i de yaklaşık 1 km ileride ölü olarak buldu.

Haber 22-05-24 14:27

Son dakika | Cesetler peş peşe bulundu! Osmaniye'de tüyleri diken diken eden sabah: Evin etrafından geçerken gördüler

Son dakika haberi: Osmaniye evde ve çevresinde bulunan cesetlerin gizemini konuşuyor! Sumbas ilçesinde bir evin içinde iki, çevresinde de bir ceset bulundu. Üç cesedin de silahla vurulduğu belirlendi.

Haber 22-05-24 10:08

Son dakika | Bahçeli ile Özel arasında '4'er soruluk' tartışma! Mayıs ayının ilk anket sonuçlarını Müjdeler olsun diye duyurdu

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bu sabah kendisine yönelttiği 4 sorusuna aynı şekilde 4 soruyla karşılık verdi. Sinan Ateş cinayeti üzerinden MHP'yi ve Bahçeli'yi hedef alan Özel "Sayın Bahçeli, size bu soruları yazan o arsız metin yazarları şu 4 soruya cevap versinler" dedi. Öte yandan Özgür Özel, mayıs ayının ilk anketini aldıklarını söyledi ve sonuçları "Müjdeler olsun" sözleriyle duyurdu.

Haber 21-05-24 14:06

SON DAKİKA | İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin ölmeden önceki son fotoğrafı... Enkaz alanı görüntülendi, cenazeleri böyle taşıdılar

Son dakika haberi: İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan helikopter kazasında hayatını kaybetti. Düşen helikopter için arama kurtarma çalışmaları gece boyu devam etti, enkaza bugün sabah saatlerinde ulaşıldı. Enkaz alanında yaşam belirtisi olmadığı belirtildi. Enkaz alanından görüntüler servis edilirken; Reisi'nin ölmeden önceki son fotoğrafı da ortaya çıktı.

Haber 20-05-24 10:57