Sabine Ayper Yelbiz Haberleri

Hakan Yelbiz kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Ünlü müzisyen Hakan Yelbiz neden öldü? Muğla'nın Milas ilçesinde feci kaza!

Müzisyen Hakan Yelbiz yaşamını yitirdi. Muğla'nın Milas ilçesinde hayatını kaybeden ünlü müzisyenin ölümü sevenlerini ve yakınlarını yasa boğdu. Yelbiz, hem Twitter, Instagram gibi sosyal medya uygulamalarında ünlü isimler tarafından yapılan paylaşımlar sonrası hem de basında yer alan haberler üzerine vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Hakan Yelbiz kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Ünlü müzisyen Hakan Yelbiz neden öldü? İşte ayrıntılar...

Magazin 2023-01-10 10:09:20

Ünlü müzisyenden kahreden haber! Hakan Yelbiz hayatını kaybetti

Ünlü müzisyenden kahreden haber! Muğla'nın Milas ilçesinde müzisyen Hakan Yelbiz'in direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şarampole yuvarlandı. Ünlü müzsiyen korkunç kazada yaşamını yitirdi. Araçta bulunan Sabine Ayper Yelbiz ise yaralandı.

Magazin 2023-01-10 07:24:30

SON DAKİKA | Müzisyen ve söz yazarı Hakan Yelbiz trafik kazasında hayatını kaybetti, eşi Sabine Ayper Yelbiz yaralandı! Ünlü isimlerden Hakan Yelbiz paylaşımları: Paramparça oldum

Son dakika: Muğla’nın Milas ilçesi yakınlarında meydana gelen kazada, müzisyen ve söz yazarı Hakan Yelbiz'in kullandığı otomobil şarampole yuvarlandı. Feci kazada Hakan Yelbiz yaşamını yitirdi, eşi Sabine Ayper Yelbiz yaralandı. Yelbiz'in eşinin kazadan önceki son paylaşımı ortaya çıkarken, ünlü isimler yaptıkları paylaşımlarla acılarını dile getirdi. Oyuncu Celil Nalçakan sosyal medya hesabından "Nereden bilelim ömrünün kelebeğe özeneceğini, paramparça oldum" paylaşımını yaptı.

Haber 2023-01-10 06:20:16

İki yıldır baskılanıyorlardı, bu yıl hepsi patlak verecek! Kış çok zor geçecek, özellikle çocuklarımız açısından

Koronavirüs salgını tüm dünyayı iki yıl boyunca etkisi altına aldı. Bu süreçte diğer hastalıklar daha az görüldü veya Kovid-19 paniğiyle hissedilmedi. Ancak uzmanlar şimdi tek ses oldu ve önümüzdeki kışın çok zor geçeceğini, özellikle de çocuklar açısından zorlu bir mevsim olacağını söylüyor. İki yıldır baskılanan tüm virüs enfeksiyonlarının bahar ve yaz aylarıyla etkili olmaya başladığını ve bu mevsimlerin "çok çok kötü" geçtiğini dile getiren Prof. Dr. Ayper Somer, yeni tehlikeyi de açıkladı.

Haber 2022-09-10 10:14:49

Biri 55 diğeri 71 yaşında: Hayatlarındaki en büyük tutkuları direk dansı!

71 yaşındaki Dünya Şampiyonu Greta Pontarelli ile 55 yaşındaki Sabine Christine, yaşlarına rağmen dinç görünümleri ve direk dansına olan aşkları ile tanınıyor. İkisi de yaşadıkları sağlık sorunlarına rağmen direk dansı tutkularından kopmayarak hikayeleri ile herkesi şaşırtıyor. Sabine Christine geçirdiği organ nakli ameliyatı, Greta Pontarelli ise çift kalça protezi ameliyatına rağmen tutkularından vazgeçmedi.

Kadin 11-05-22 11:09

Sokak fotoğrafçılığının efsanevi ismi Sabine Weiss, 97 yaşında Paris'te öldü

Fransa'nın ünlü hümanist ekolünün hayatta kalan son temsilcisi, önde gelen fotoğrafçı Sabine Weiss, 97 yaşında Paris'teki evinde öldü.

Haber 29-12-21 19:32

Covid-19 uyarısı: Miyokardit vakalarında patlama yaşanabilir!

Türkiye'de Covid-19 salgınında üçüncü dalganın başlaması çocukları da etkiledi. 0-9 yaş çocukları çok daha fazla etkileyen İngiliz varyantın neden olduğu sonuçlarla ilgili bilgi veren Prof. Dr. Ayper Somer, 2-3 haftadır servislerin dolduğunu söyledi. Covid-19 belirtilerinin bu varyantta daha ağır seyrettiği, koronavirüs sonrasında da çocuklarda ortaya çıkan Mis-C tablosunun en çok kalbi etkilediğini söyledi. Covid-19'un çocuklarda kalp kası iltihabı denilen miyokardit’e yol açtığını söyledi.

Haber 30-03-21 10:44

Pandemide korkutan gelişme! Mutant virüs çocukları etkiliyor, 'miyokardit' vakalarında patlama yaşanabilir

Pandemide üçüncü dalgayı yaşayan Türkiye’de vakalardaki hızlı artışa bu kez çocuklar da eklendi. İngiliz varyantının özellikle 0-9 yaş çocukları çok daha fazla vurduğunu söyleyen Prof. Dr. Ayper Somer,3 aydır hasta yatırmamıştım, son 2-3 haftadır servis doldu. Bu sefer hem daha ağır seyrediyor hem de kovid sonrası dönemde çocuklarda ortaya çıkan Mis-C tablosu, en çok kalbi etkiliyor. Kalp kası iltihabı dediğimiz miyokardit’e yol açıyor." açıklamasını yaptı.

Haber 30-03-21 10:40

Bilim Kurulu üyelerinden ailelere 'balık yağı' uyarısı

Bilim Kurulu üyeleri Prof. Dr. Ateş Kara, Prof. Dr. Hasan Tezer ve çocuk sağlığı uzmanları Prof. Dr. Ayper Somer, Prof. Dr. Güldane Koturoğlu, Dr. Cihan Avaroğlu uzun yıllardır çocuk gelişimi ve bağışıklığı için ilk tercih olarak kullanılan balık yağının kullanımında uyarıda bulundu. “Balık yağının havadaki oksijenle birleşmesiyle oksidasyon oluşur. Koku ve içeriği değiştiren, etkinliğinin azalmasına neden olan bu durumu önlemek için kullanırken oksijenle temas etmemesi önemlidir” dedi.

Haber 03-09-20 09:35

Kuzey ve Orta Avrupa Sabine Kasırgası'nın etkisi altında! Seferler iptal edildi

Almanya ve Hollanda’da dün öğleden sonra etkili olan Sabine Kasırgası, hayatı olumsuz yönde etkiledi. Çok sayıda uçak ve tren seferi, kasırga nedeniyle iptal edildi.

Haber 10-02-20 11:35

Sabine kasırgası Almanya'da hayatı felç etti

Almanya’da Sabine kasırgası nedeniyle demiryolu seferleri yapılamadı, uçuşlar iptal oldu, okullar tatil edildi.

Haber 10-02-20 10:39

İngiltere'de Ciara fırtınası, Avrupa'da Sabine Kasırgası! Hayat durdu

İngiltere'de Ciara fırtınası nedeniyle çok sayıda uçak, tren ve feribot seferi iptal edildi, bazı bölgelerde elektrik kesintisi meydana geldi. Avrupa'nın kuzeybatısında etkili olmaya başlayan Sabine Kasırgası da hava yolu ulaşımında aksaklıklara yol açtı. Almanya'da fırtına nedeniyle uzun mesafeli tüm tren seferleri iptal edildi.

Haber 09-02-20 21:19

VakıfBank, Maribor’a set vermedi

2020 CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki dördüncü maçında VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, Slovenya ekibi Nova KBM Branik Maribor’u 25-15, 25-11 ve 25-10’luk setlerle 3-0 mağlup etti.Gruptaki üçüncü galibiyetini alan sarı-siyahlılar, beşinci maçta İtalyan ekibi Savino Del Bene Scandicci’yle 5 Şubat Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacak.Salon: VakıfBank Spor SarayıHakemler: Sabine Witte (Almanya), Marie-Catherine Boulanger (Belçika)VakıfBank: Cansu, Gabi, Zehra, Haak, Ebrar, Milena, Gizem (L), Melis, Meliha, Gözde, Maja, Pınar, GözdeMaribor: Sobocan, Krajnc, Galic, Kosenina, Pintar, Stojiljkovic, Pahor (L), Dobaj, Bracko, KrambergerSetler: 25-15, 25-11, 25-10Süre: 57 dakika (18’, 17’, 21’)

Spor 23-01-20 20:54

Yılancık hastası tedaviyle sağlığına kavuştu

Yüksek ateş şikayeti ile Gaziantep Özel Anka Hastanesi’ne başvuran ve burada yapılan tetkikler sonucu yılancık hastalığı teşhisi konulan 72 yaşındaki diyabet hastası Ayper Kalelioğlu, uygulanan tedavi ile sağlığına kavuştu.Gaziantep’te yaşayan 72 yaşındaki Ayper Kalelioğlu, yüksek ateş, halsizlik ve vücutta şiddetli ağrı şikayetiyle Gaziantep Özel Anka Hastanesi’ne başvurdu.

Yurthaber 07-10-19 10:10

Buldukları ziynetleri sahibine teslim eden aileye ‘Yılın Ailesi’ ünvanı verilecek

Kayseri’de yolda buldukları cüzdanı muhtarlık aracılığıyla sabine ulaştıran aileye mahalle muhtarı tarafından ‘Yılın Ailesi’ ünvanı verilecek.Kayseri’nin Kocasinan ilçesine bağlı Argıncık mahallesi Düz sokakta evlerine giderken yolda cüzdan bulan Cuma Ekinci ve eşi, sahiplerine ulaşmak için soluğu mahalle muhtarının yanında aldılar.

Yurthaber 02-10-19 10:20

Rahmi olmadan doğdu! Tedavi olursa cinsel ilişkiye girebilecek ancak çocuk sahibi olamayacak

16 yaşına geldiğinde hala regl olmayan doktorların ise 'çok kilolusun' gerekçesi sunduğu Sabine Boghos, bir dizi testtten ve taramadan geçtikten sonra rahminin olmadığını vajinal kanalının ise üçte birinin eksik olduğunu öğrendi. MRKH sendromundan muzdarip olan genç kız tedavi olursa cinsel ilişki yaşayabilecek ancak hiçbir zaman regl ve çocuk sahibi olamayacak.

Kadin 13-06-19 16:16

Türkiye çok güzel, nefes kesici bir yer

Türkiye'nin turizm cenneti Bodrum'da bulunan tarihi mekanlar, dünyanın farklı bölgelerinden gelen yabancı tatilcilerin akınına uğruyor - Profesyonel turist rehberi Özden Uyar: - "Son yıllarda hem Kültür ve Turizm Bakanlığı olarak hem de bölgesel dernekler olarak çeşitli faaliyetlerde bulunuluyor. Ülkemizin tanıtımı açısından çok memnunuz" - Belçikalı Sabine Van Kerckhove: - "Türkiye çok güzel, nefes kesici bir yer. Yemeklerinden doğasına kadar her şeyini çok beğendim. Bundan sonra da Türkiye'ye gelmeyi düşünüyorum" - İskoçya uyruklu Mary Moffat: - "Tatil için özellikle Bodrum, Antalya ve Marmaris gibi bölgeleri tercih ediyoruz. Türkiye'yi ve Türk insanlarını çok seviyoruz" - Rusya vatandaşı Svetlana Konoplina: - "Havası bizim için çok ideal. Bodrum değirmenlerini de çok beğendik. Bizim beklentimizin çok üzerinde"

Haber 29-05-19 12:07

Türkiye çok güzel, nefes kesici bir yer

Türkiye'nin turizm cenneti Bodrum'da bulunan tarihi mekanlar, dünyanın farklı bölgelerinden gelen yabancı tatilcilerin akınına uğruyor - Profesyonel turist rehberi Özden Uyar: - "Son yıllarda hem Kültür ve Turizm Bakanlığı olarak hem de bölgesel dernekler olarak çeşitli faaliyetlerde bulunuluyor. Ülkemizin tanıtımı açısından çok memnunuz" - Belçikalı Sabine Van Kerckhove: - "Türkiye çok güzel, nefes kesici bir yer. Yemeklerinden doğasına kadar her şeyini çok beğendim. Bundan sonra da Türkiye'ye gelmeyi düşünüyorum" - İskoçya uyruklu Mary Moffat: - "Tatil için özellikle Bodrum, Antalya ve Marmaris gibi bölgeleri tercih ediyoruz. Türkiye'yi ve Türk insanlarını çok seviyoruz" - Rusya vatandaşı Svetlana Konoplina: - "Havası bizim için çok ideal. Bodrum değirmenlerini de çok beğendik. Bizim beklentimizin çok üzerinde"

Yurthaber 29-05-19 12:06

Eczacıbaşı VitrA, avantajı kaptı

2019 CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Imoco Volley Conegliano deplasmanına giden Eczacıbaşı VitrA, sahadan 3-0 galip ayrıldı ve tur için avantajı kaptı.Çeyrek final ikinci maçı 19 Mart Salı günü, saat 17.00’de TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak.Salon: Palaverde Villorba - TrevisoHakemler: Wojciech Maroszek (POL), Sabine Witte (GER)Imoco Volley: Sylla, Folie, Fabris, Hill, De Kruijf, Wolosz, De Gennaro (L),Fersino, Tirozzi.Eczacıbaşı VitrA: Larson, Krsmanovic, Boskovic, Kim, Gibbemeyer, Ezgi, Simge (L), Büşra, Gamze, Gözde.Setler: 21-25, 25-27, 22-25Süre: 84 dakika (27,31,26)

Haber 14-03-19 02:00

HILL/Çalışkan: ‘Doğru yerdeki insan’ başarıya götürüyor

Kurumlara işe alım ve organizasyonel gelişim süreçleri için hizmet veren HILL International Türkiye Yönetici Ortağı Sabine Çalışkan, şirketlerin başarılı olması için insanların doğru yerde çalışmalarının önemini belirtti.  Yanlış çalışan değil yanlış pozisyonlar olduğunu, doğruyu bulmak için ise, standartlaşmış değerlendirme kalıplarının dışına çıkmak gerektiğini söyleyen Çalışkan, şöyle devam etti: “Bir pozisyon için aday araştırırken, adayların kişilikleri ve potansiyelleri analiz edilir.

Finans 19-12-18 16:10

BM Yerel Siyaset Atölyelerine katılan kadınlardan ortak bildiri

Birleşmiş Milletler Kadın Biriminin kadın adayları yerel seçimlere hazırlamak üzere ilkini Adana'da düzenlediği 3 günlük eğitim programının sonunda katılımcılar tarafından ortak bildiri yayımlandı - Birleşmiş Milletler Kadın Birimi Türkiye Direktör Vekili Sabine Freizer: - "Hangi siyasi partiden geliyor olursa olsun ve siyasi deneyimi ne olursa olsun bütün kadınların siyasete katılımının güçlendirilmesi konusunda ortak bir çalışma yapıyor olması ve dayanışma göstermesi bu eğitimde bizi en çok etkileyen nokta olmuştur"

Haber 16-12-18 15:42

Çocuk sağlığında Omega-3'ün rolü

Prof. Dr. Ayper Somer: - "Omega-3 beyinde sinir iletilerinde çok önemli olan bir yağ asidi. Dolayısıyla eksikliğinde, zeka gelişiminde ya da kavrama yeteneğinde gerilik ortaya çıkıyor" - "Özellikle zeka gelişimi hızlı olduğu yaş gruplarında kullanılması hem bağışıklık sistemi hem de zeka gelişimi için çok yararlı"

Haber 23-10-18 16:35

Bir IŞİD'linin annesi

Dortmund’da yaşayan Sabine Lappe’nin oğlu Christian, büyük bir dönüşüm geçirerek IŞİD saflarında savaşan bir terörist oldu ve Suriye’deki çatışmalarda öldü.

Haber 23-10-18 12:23

Alman taraftarlardan Mesut Özil'e destek

Alman futbolseverler Mesut Özil'in Almanya Milli Takımı için çok şey yaptığını vurgulayarak başarılı futbolcuya tam destek verdi - Sabine Baier: - "Mesut bizim için çok iyi şeyler yaptı. Artık bizim için futbol oynamadığına çok üzülüyorum" - Mura Radinson: - "Özil, şimdiye kadar Almanya için çok şey yaptı. Ben Özil'e hak veriyorum. Alman Futbol Federasyonunun bu politikasını değiştirmesi lazım"

Haber 24-07-18 11:08

Halkbank - Sir Colussi Sicoma Perugia: 0-3

SALON: TVF Başkent Voleybol HAKEMLER: Wim Cambre (Belçika), Sabine Witte (Almanya) HALKBANK: Burutay, Faik Samed, Hernandez Ramos, Petric, Emre, Hierrezuelo, Hasan (L), Alperay (L) (Loh, Hakkı) SIR COLUSSI SICOMA PERUGIA: Zaytsev, Podrascanin, Atanasijevic, Berger, Anzani, De Cecco, Colaci (L) (Sirila, Della Lunga) SETLER: 18-25, 22-25, 29-31 SÜRE: 91 dakika (25, 31, 35) 2018 CEV Şampiyonlar Ligi erkekler kategorisinde mücadele eden Halkbank; 12'li Play-off Turu ilk maçında TVF Başkent Voleybol Salonu'nda konuk ettiği İtalya'nın Sir Colussi Sicoma Perugia takımına 25-18, 25-22 ve 31-29'luk setlerle 3-0 mağlup oldu.

Haber 13-03-18 20:05

Fenerbahçe - Agel Prostejov: 3-1

SALON: TVF Burhan Felek HAKEMLER: Andrii Kovalchuk (Ukrayna), Sabine Witte (Almanya) FENERBAHÇE: Dicle, Polen, Rahimova, Eda, Tomkom, Jerkov, Merve (L) (Bahar, Melis, Çağla, Damla) AGEL PROSTEJOV: Herelova, Weiss, Weihenmaier Emonts, Trnkova, Horka, Kossanyiova, Kovarova (L)  (Slavikova (L), Nova) SETLER: 25-23, 23-25, 25-13, 25-10 SÜRE: 1 saat 41 dakika (28, 32, 22, 19) Fenerbahçe, 2018 CEV Şampiyonlar Ligi kadınlar kategorisi B Grubu'nun altıncı ve son maçında Çekya'nın Agel Prostejov takımı ile karşı karşıya geldi.

Haber 27-02-18 20:01

YORUM: İncirlik'ten çekilin!

DW editörlerinden Sabine Kinkartz, Alman askerlerinin Ankara'dan çekilmesinin vaktinin geldiği görüşünde.

Haber 05-06-17 17:03

Alman çift, Türk vatandaşı olmak istiyor

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde yerleşik yaşayan emekli Alman 66 yaşındaki Wolfgang Lezius ve eşi 53 yaşındaki Sabine Lezius, Türkiye'yi ve Türk halkını çok sevdikleri için Türk vatandaşlığına geçmek istediklerini söyledi.

Haber 05-06-17 16:54

Alman Çift, Türk Vatandaşı Olmak Istiyor

- ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde yerleşik yaşayan emekli Alman 66 yaşındaki Wolfgang Lezius ve eşi 53 yaşındaki Sabine Lezius, Türkiye'yi ve

Yurthaber 05-06-17 16:51

Yorum: Steinmeier'in adaylığı doğru

DW Editörü Sabine Kinkartz'a göre Steinmeier’in cumhurbaşkanlığına aday gösterilmesi Başbakan Merkel’e itibar kaybettirecek olsa da doğru bir seçim.

Haber 14-11-16 18:30

Lisicki hayal kırıklığı yarattı, Çağla tarih yazdı

Amerika Açık'ın önemli kadın raketlerinden Alman Sabine Lisicki turnuvaya ilk turda veda etti.

Haber 30-08-16 13:12

Bozyazı’ya İki Yeni Bal Ormanı

Mersin’in Bozyazı ilçesinde, Kavaklı Bal Ormanında kovan kapasite artırımı yapılarak Ardıç ve Yelbiz Kalesi...

Yurthaber 27-11-15 14:37

Trabzonspor Taraftarı Alman Çiftten Trabzon Akut’a Destek

Trabzonlu Gençler öncülüğünde Trabzonspor taraftarı Alman Andreas Kulpok ve Sabine Kulpok çifti, AKUT...

Yurthaber 27-10-15 16:57

Schumi'nin durumu iyiye gidiyor

Formula 1'in efsane pilotu Michael Schumacher'den iyi haber geldi. Alman basınına konuşan Schumi'nin menajeri Sabine Kehm, İsviçre'deki evinde tedavi gören Schumacher'in durumunun iyiye doğru gittiğini açıkladı.

Spor 25-05-15 03:45

İşte Schumacher'in son durumu

Sabine Kehm 5 aylık aranın ardından ilk kez Schumacher'in durumu ile ilgili bir açıklama yaptı ancak detay vermedi.

Spor 21-05-15 11:29

Trabzonspor’un Almanya Temsilcisi, Kaleci Onur’dan Akut İçin Destek İstedi

Trabzonspor’un Tayfa Taraftar Grubu’nun Almanya temsilcisi Andreas Kulpok ve Sabine Kulpok çifti, AKUT Trobzon Ekibi’ne...

Yurthaber 14-05-15 15:32

Indian Wells'te yarı final heyecanı

Indian Wells'te ilk yarı final eşleşmeleri belli oldu. Erkeklerde Novak Djokovic, rakibi Bernard Tomic'in turnuvadan çekilmesiyle direkt yarı finale yükseldi ve Andy Murray ile eşleşti. Kadınlarda ise, son şampiyon Flavia Pennetta, Sabine Lisicki'ye elenmekten kurtulamadı.

Spor 20-03-15 04:58

Avusturya Ankara Büyükelçiliği Müşteşarı Kroissenbrunner Şüphan Dağı’na Tırmanışı Sıradında Düşmesi Sonucu Yaralandı

Avusturya’nın Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Sabine Kroissenbrunner, Şüphan Dağı’na tırmanış yaptığı sıra geçirdiği kaza sonrası yaralandı.Kayak...

Yurthaber 19-03-15 00:16

Avusturya'nın Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Sabine Kroissenbrunner yaralandı

Avusturya'nın Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Sabine Kroissenbrunner, Bitlis'in Adilcevaz ilçesi sınırlarındaki Süphan Dağı'nda kayak yaparken düşerek yaralandı.

Haber 18-03-15 23:22

Kerber ve Lisicki'den erken veda

Avustralya Açık’ta Alman kadın tenisinin önde gelen isimleri Angelique Kerber ve Sabine Lisicki ilk turda elenerek kötü bir sürpriz yaşadılar.

Haber 19-01-15 13:17

Lisicki’den erken veda

Alman tenisçi Sabine Lisicki, Avustralya Açık'a ikinci turda veda ederek şaşırttı.

Haber 15-01-14 11:52

Fransa Ankara Büyük Elçisi Ailesiyle Birlikte Kars’a Geldi

Fransa Büyükelçisi eşi ve çocuklarıyla birlikte Kars’a geldi.Fransa Ankara Büyükelçisi Lourent Henri Bili eşi Sabine...

Yurthaber 14-08-13 19:02

Wimbledon'da Bartoli Şampiyon Oldu

Wimbledon Tenis Turnuvası tek kadınlar finalinde Marion Bartoli, Alman rakibi Sabine Lisicki'yi 2-0 yenerek kariyerinin...

Yurthaber 06-07-13 18:56

Efes'in resimli Tarihi Gün Yüzüne Çıkıyor

İZMİR (AA) - Efes Kazı Başkanı Doç. Dr. Sabine Ladstaetter, Efes Antik Kenti'nin konut kompleksi Yamaç Ev 2'de bulunan 7 yerleşim biriminden ikisinin duvar resimlerinin restorasyon ve konservasyonunun tamamlandığını söyledi.

Yurthaber 05-07-13 10:52

Lisicki’den finale bir adım daha

Wimbledon Tenis Turnuvası’nda son şampiyon Serena Williams’ı eleyerek dikkatleri üzerine çeken Alman Sabine Lisicki çeyrek finalde Estonyal

Haber 03-07-13 12:45

Almanya'dan Malatya'ya Gelip Estetik Ameliyatı Oldu

Almanya’nın Duisburg şehrinde yaşayan 45 yaşındaki Sabine Schubert, bir tanıdığı sayesinde önceden randevu alarak Malatya'daki...

Yurthaber 21-06-13 15:17

Almanya Federal Cumhuriyeti Adalet Bakanı: almanya'da 9 Kişinin Öldüğü Irkçı Olayların İddianamesi Hazırlandı

Almanya Federal Cumhuriyeti Adalet Bakanı Sabine Leutheusser-Schnarrenberger, üniversite öğrencilere "Türk-Alman Hukuk İlişkileri"ni anlattı. Bakan Schnarrenberger,...

Yurthaber 02-11-12 17:22

Almanya Adalet Bakanı Schnarrenbıger Gaziantep’te

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey’in davetlisi olarak şehre gelen Almanya Adalet Bakanı Sabine...

Yurthaber 01-11-12 19:40

Almanya Adalet Bakanı Leutheusser-Schnarrenberger Gaziantep'te

Almanya Federal Cumhuriyeti Adalet Bakanı Sabine Leutheusser-Schnarrenberger, AB ve uluslararası topluluk ve kuruluşların, Suriyeli sığınmacılara yardım konusunda daha faal olması

Yurthaber 01-11-12 19:40