Sagiv Jehezkel Haberleri

Antalyaspor'dan Jehezkel için sürpriz karar!

Antalyaspor, Sagiv Jehezkel'in lisansını çıkartarak ligin ikinci yarısındaki kadroyu TFF'ye bildirdi.

Spor 2024-02-18 16:27:07

İsrail'e destek verdiği için gözaltına alınan Antalyaspor'un futbolcusu Sagiv Jehezkel, Akdeniz ekibinin başına bela oldu

Antalyaspor'un eski İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel attığı golün ardından "7 Ekim saldırısının 100'üncü günü" yazılı ve Siyon yıldızının yer aldığı bilekliği göstererek Türkiye'den İsrail'e selam göndermişti. Kısa süre içinde kadro dışı bırakılarak gözaltına alınan Sagiv Jehezkel sonrasında serbest bırakılmış ve ülkesine dönmüştü. İsrail'de kahramanlar gibi karşılanan Sagiv Jehezkel'den yeni bir hamle geldi.

Spor 2024-02-16 14:50:11

PFDK'den İsrailli futbolcular Jehezkel ve Karzev'e 8'er maç men cezası!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararları açıklandı. PFDK İsrailli futbolcular Jehezkel ve Karzev'e 8'er maç men cezası verildiğini duyurdu. İşte detaylar...

Spor 2024-01-25 23:47:30

Gol sevinci tepki çekmişti! Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel Tel-Aviv'de kahraman gibi karşılandı

Antalyaspor- Trabzonspor maçında ev sahibi ekibin İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel'in attığı golden sonra yaşadığı sevinç, tepkilere neden olmuştu. Antalyaspor'un kadro dışı bıraktığı Jehezkel gözaltına alındıktan sonra serbest kalmıştı. Ardından özel uçakla Antalya'dan ayrılan Jehezkel, ülkesi İsrail'in başkenti Tel Aviv'de ise adeta kahraman gibi karşılandı.

Spor 2024-01-15 22:37:14

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu! İsrail propagandası yapan Sagiv Jehezkel, ülkemizden ayrıldı

İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel, Antalya Adliyesi'nde savcılıkta tercüman aracılığıyla verdiği 45 dakika süren ifadesinin ardından serbest bırakıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jehezkel'in ülkemizden ayrıldığını açıkladı. Sosyal medyada Türk taraftarlar Jehezkel'in skandal davranışı sonrası yüzlerce yorum yapmıştı. Yapılan bu yorumlar karşılık buldu ve Jehezkel ülkeden gönderildi.

Spor 15-01-24 18:07

İsrailli futbolcu Jehezkel özel uçakla ülkesine dönecek

Trabzonspor maçında attığı golden sonra yaptığı hareket nedeniyle gözaltına alınıp, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılan Antalyaspor'un İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel, özel uçakla ülkesine dönecek.

Yurthaber 15-01-24 13:55

Gol sevinci nedeniyle eleştirilerin odağındaydı! İsrailli oyuncu Jehezkel için sınır dışı kararı... İlk ifadesinde kendini böyle savundu

Antalyaspor'un İsrailli oyuncusu Sagiv Jehezkel'in gol attıktan sonra 'Davud'un yıldızı' olarak da bilinen Siyon yıldızı işaretinin ve "7 Ekim saldırısının 100'üncü günü" göndermeli bilekliğini kameralara göstermesi tartışmaları beraberinde getirdi. Kadro dışı bırakılıp gözaltına alınan futbolcunun ilk ifadesi ortaya çıktı. Jehezkel'in bu hareketi kimilerince tepki görürken bir futbolcunun daha paylaşımı gündem oldu. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Jehezkel sınır dışı edildi.

Spor 15-01-24 10:56

Antalyaspor'un İsrailli oyuncusundan skandal gol sevinci! Türkiye'den İsrail'e selam gönderdi! ''Bebek katillerinin propagandası...''

Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Yehezkel bugün attığı golün ardından "7 Ekim saldırısının 100'üncü günü" yazılı ve Siyon yıldızının yer aldığı bilekliği göstererek Türkiye'den İsrail'e selam gönderdi. Yehezkel'in bu hareketi sosyal medyada büyük tepkiye yol açtı. Gol sonrası yaptığı hareketten dolayı kadro dışı bırakılan İsrailli oyuncu Sagiv Jehezkel gözaltına alındı.

Spor 14-01-24 18:46

Antalyaspor'un İsrailli oyuncuları Ramzi Safuri ve Sagi Jehezkel, Gaziantep FK maçına çıkmayacak!

Antalyaspor'un İsrailli futbolcuları Ramzi Safuri ve Sagi Jehezkel'in Gaziantep FK ile oynanacak maça çıkmama kararı aldıkları iddia edildi. Ramzi Safuri ve Sagiv Jehezkel'in kararı kulübe bildirdiği aktarıldı.

Spor 20-10-23 22:52