Şefkat Çetin Haberleri

MHP'de Şefkat Çetin iddiaları: Bahçeli istifasını istedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin’in istifasını istediği ileri sürüldü. Çetin, iddiayı yalanlarken, kulislerde Kurban Bayramı sonrası Bahçeli’nin Çetin’i görevden alacağı konuşuluyor. Gerekçe ise bir süre önce Çetin’in sosyal medya hesabı üzerinden parti içindeki bazı isimleri hedef gösterdiği iddiası...

Haber

'Atatürk'ün partisinin devamı MHP'dir'

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin genel başkanlıktaki 20. yılı dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, "Bugün Atatürk'ün partisinin devamı MHP'dir. Atatürk'ün misyonunu taşıyan koltukta ise Bahçeli oturmaktadır. Onun kurduğu devleti ebed müddet yaşatmak için liderlerinin emrindeki Ülkücüler görev başındadır" ifadelerini kullandı. Çetin, MHP'nin temsil ettiği siyasi çizgi ve misyonun, Cumhuriyetin kuruluş felsefesinin sürdürülmesini esas aldığına işaret etti.

Haber

MHP'li Çetin, Bahçeli'nin teklifi neden reddettiğini açıkladı

MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun görüşme çağrısına Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin 'hayır' demesinin nedenlerini değerlendirdi.

Haber

MHP'li Çetin'den Tuğrul Türkeş'e: Türklük davasına kaça ihanet ettin?

MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Şefkat Çetin, 'seçim hükümeti için kurulan transfer borsası' başlıklı bir yazılı açıklama yaptı.

Haber

Şefkat Çetin

Şefkat Çetin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şefkat Çetin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

MHP’li Çetin: AKP’ye bu utanç yeter de artar

MHP'li vekil Şefkat Çetin, AK Partili dört eski bakanın Yüce Divan'a gönderilmesinin reddedilmesinin, Türk siyasi tarihinde her türlü ahlaki eşiğin aşıldığı bir dönüm noktası olduğunu belirtti.

Haber

MHP'li Çetin: Erdoğan, Türkiye'yi teröristlerin sığınma evine çevirdi

MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, "Tayyip Erdoğan Türkiye'yi teröristlerin sığınma evine çevirdi.'' dedi.

Haber

MHP'den ilginç iddia: Abdullah Gül paralel suçlamasına maruz kalabilir

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, "Yakın bir zamanda Abdullah Gül'ün paralel suçlamasına maruz kalması şaşırtıcı olmayacaktır" dedi.

Haber

MHP İstanbul yönetimi görevden alındı

Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Şefkat Çetin, yaptığı yazılı açıklamayla, MHP İstanbul İl Teşkilatının görevden alındığını açıkladı.

Haber