Selin Ilgar Haberleri

O ili de sel vurdu! Kayseri'de bir kişi aranıyor

Sağanak haberleri peş peşe geldi. Kayseri'nin Bünyan ilçesinde etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Selin vurduğu ilçede geniş çapta maddi hasar oluşurken, kayıp olan 1 kişiyi arama çalışması sürüyor.

Haber 2024-08-25 00:14:53

Bu yıl 52. si düzenlenen ‘Uluslararası Emmy Ödülleri’ jürisine Selin Yeninci seçildi

Birçok başarılı işi ile kendinden söz ettiren güzel oyuncu Selin Yeninci, ‘Uluslararası Emmy Ödülleri’ jürisine seçildi. Oyuncu ve yapımcı olan Yeninci, 52. si düzenlenen ödül töreninde bir çok dalda jürilik yapacak.

Magazin 2024-08-24 14:52:27

Mahkeme kararını vermişti... Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın bebeği için bir açıklama da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan geldi

Eski futbolcu Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci’nin evli olduğu dönemde taşıyıcı anne yoluyla bebek sahibi olmasına ilişkin bakanlık harekete geçmiş ve haklarında soruşturma başlatılmıştı. Ciğerci’nin sosyal medya hesabından Gökhan Çıra ve kızının fotoğrafını paylaşması ise büyük bir tartışma yarattı. Gökhan Çıra ifadeye çağırıldı ve mahkeme çocuk için kararını verdi. Ciğerci ve Çıra'nın kızları için bir açıklama da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan geldi.

Magazin 2024-08-24 07:58:35

Baba- kızın yataktaki pozu tepki çekmişti! Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra ifadeye çağırıldı! Mahkeme kararını verdi

Eski futbolcu Gökhan Çıra, Selin Ciğerci ile evli olduğu dönemde taşıyıcı anne yoluyla bebek sahibi olmuştu. Çıra kızı ile yatakta verdiği pozla uzun süre konuşuldu. Çıra'nın kızıyla paylaştığı fotoğraf üzerine Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Gökhan Çıra ifadeye çağırıldı ve mahkeme kararını verdi.

Magazin 2024-08-23 14:44:51

Selin Ciğerci kızı ve Gökhan Çıra'yı paylaşınca tepki çekmişti! Sonunda patladı: Doğrudur kadın doğmadığım...

Selin Ciğerci taşıyıcı anne yoluyla olan kızıyla eski eşi Gökhan Çıra'nın pozlarını paylaşınca çirkin mesajlara maruz kaldı. Özellikle Deniz Akkaya'nın hedefi olan Ciğerci en sonunda bir paylaşımda bulundu.

Magazin 21-08-24 15:46

Selin Ciğerci paylaşınca gündem oldu! Gökhan Çıra kızıyla pozuna yapılan çirkin yorumlara ve Deniz Akkaya'ya öfke kustu

Eski futbolcu Gökhan Çıra, Selin Ciğerci ile evli olduğu dönemde taşıyıcı anne yoluyla bebek sahibi olmuştu. Ciğerci son olarak Gökhan Çıra ve kızının pozlarını paylaşınca sosyal medyada çirkin yorumların ardı arkası kesilmedi. Deniz Akkaya da yine Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci'yi hedef aldı. Gökhan Çıra ise en sonunda patladı.

Magazin 20-08-24 13:52

Netflix için setlere dönüyor! Selin Yeninci'nin yeni adresi belli oldu!

Tatlı Küçük Yalancılar, Kaçın Kurası, Avlu, Bir Zamanlar Çukurova, Annenin Sırrıdır Çocuk, Kurak Günler ve son olarak Ayak İşleri gibi birçok başarılı projede yer alan ödüllü oyuncu Selin Yeninci Netflix için setlere dönüyor. Ünlü ismin yeni dizi projesi belli oldu.

Magazin 18-08-24 13:17

Mustafa Ceceli'nin eşi Selin İmer Hapse girmek istemiyorum dedi yorumlar gecikmedi: Kocana rağmen...

Uzun süredir gündemde olan Sokak Hayvanları Yasası hakkında şarkıcı Mustafa Ceceli'nin eşi Selin İmer de isyan etti. Selin İmer "Kendi türümden utanıyorum" derken sözlerini de kendi sansürledi.

Magazin 15-08-24 14:44

Bomba iddia... Selin Ciğerci'nin eski kocası Gökhan Çıra ile Survivor yıldızı Aycan Yanaç aşk yaşıyor! Görüntüler ortaya çıktı

Selin Ciğerci'nin eski kocası Gökhan Çıra özel hayatıyla gündemde. Selin Ciğerci'nin ardından Eylül Keleş ile nişanlanan ünlü ismin adı başka isimlerle de anıldı. Gökhan Çıra'nın şimdi de Survivor yıldızı Aycan Yanaç ile aşk yaşadığı iddia edildi. İkilinin birlikteki görüntüleri sosyal medyayı salladı.

Magazin 13-08-24 07:36

Kızılcık Şerbeti'nden okulu için ayrıldığını söylemişti! Selin Türkmen, Kara Dut ile anlaştı

Selin Türkmen, senaryo gereği Kızılcık Şerbeti'nden ayrılması gerektiğini belirtirken, bir yandan da okulunun devam ettiğinin söylemişti. Türkmen yeni sezon için hemen anlaşma yaparak Kara Dut dizisinin kadrosuna girdi.

Magazin 30-07-24 07:15

Adanalı'nın Pınar’ı Tuğçe Özbudak’ı görenler tanıyamadı! Yüzü, göğüsleri, beli...

Oktay Kaynarca, Mehmet Akif Alakurt, Selin Demiratar ve Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldığı Adanalı dizisinde Pınar karakterini canlandıran Tuğçe Özbudak'ın yaz pozları dile düştü. Görenlerin tanımakta zorlandığı oyuncunun değişimi gündemde.

Magazin 29-07-24 14:56

Kızılcık Şerbeti'nden ayrılığı olay olmuştu! Selin Türkmen'in yeni adresi belli oldu! Yakışıklı oyuncuyla...

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nden rolü bittiği için ayrılan Selin Türkmen'in yeni projesi merak ediliyordu. Türkmen yeni sezonda Kara Dut dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Güzel oyuncunun partneri ise yakışıklı oyuncu Burak Dakak oldu.

Magazin 26-07-24 12:52

Turizmin Seçil Erzan'ı patladı! WhatsApp grupları kuruldu, şikayetler edildi ama 1 kişi bile tatile gidemedi

Gün geçmiyor ki yeni bir dolandırıcılık türü ortaya çıkmasın. Bu kez de ucuza tatil hayali kuranların hevesleri kursaklarında kaldı. Yaptığı oyunlar yüzlerce kişi mağdur eden Selin Çakmak 'turizmin Seçil Erzan'ı' olarak anılmaya başlandı. Söz konusu vurgunda ise 80 milyon TL ortadan kayboldu.

Haber 25-07-24 09:14

4 oyuncu birden ayrılmıştı! Kızılcık Şerbeti'ne bomba transfer

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti sezon finali bölümüyle büyük ses getirmişti. Sezon finaliyle birlikte adeta yaprak dökümü yaşanan diziden Yiğit Kirazcı, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Selin Türkmen ayrılmıştı. Yeni sezonu heyecanla beklenen Kızılcık Şerbeti'ne bomba bir transfer gerçekleştirildi.

Magazin 23-07-24 16:42

Bir döneme damga vurmuştu! Adanalı'nın İdil'i Selin Demiratar Bodrum'da ortaya çıktı! Son haliyle gündem oldu

Oktay Kaynarca ve Mehmet Akif Alakurt'un başrollerinde yer aldığı Adanalı dizisinde hayat verdiği 'İdil Ertürk' karakteri ile hafızalara kazınan Selin Demiratar uzun zamandır gözlerden uzak sakin bir yaşam sürüyor. Oyunculuğu bırakıp ortalardan kaybolan Demiratar Bodrum'da görüntülendi. Ünlü ismin son haline yorum yağdı...

Magazin 13-07-24 08:57

Selin Kabaklı'nın yeni aşkı evli çıkmıştı! Eleştirilere 'Ebru Gündeş göndermeli' yanıt geldi: Kim, kimin kocasını elinden almış göreceğiz...

Eşi Murat Özdemir'in kendisini Ebru Gündeş'le aldattığını iddia eden Selin Kabaklı, Yasin Ersin ile yeni bir aşka yelken açtığını duyurmuştu. Fakat Ersin'in evli olduğunun ortaya çıkmasından sonra eleştiri oklarının hedefi haline gelen Kabaklı'dan açıklama geldi. Ebru Gündeş'e de göndermede bulunmaktan çekinmeyen Kabaklı açıklamasında, "Kim, kimin kocasını elinden almış bunları göreceğiz. İspatlarım var, belgelerle konuşacağız..." dedi.

Magazin 12-07-24 17:43

4 oyuncu birden ayrılmıştı! Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu diziye veda mı ediyor? İddialara nokta koydu

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti sezon finali ile çok konuşulmuştu. Dizide yaşanan ayrılıklar ise herkesi şaşırtmıştı. Kızılcık Şerbeti'nde Selin Türkmen, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı'nın hayat verdiği karakterlerin vedasının ardından Sıla Türkoğlu'nun da diziden ayrılacağı iddia edildi. Ünlü oyuncu iddialara son noktayı koydu.

Magazin 10-07-24 10:02

Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'iydi… Selin Türkmen diziden ayrılık sebebini ilk kez açıkladı

Show Tv'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbet'inde hayat verdiği Çimen karakteriyle büyük beğeni toplayan Selin Türkmen dizinin sezon finali yapmasıyla birlikte projeden ayrıldı. Türkmen diziden ayrılık sebebini ilk kez açıkladı…

Kulis 02-07-24 16:16

Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen kendini serin sulara bıraktı! Gerçek hayattaki haline yorum yağdı

Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan Selin Türkmen, yoğun geçen sezonun ardından yorgunluk atmak için Bodrum'a tatile gitti. Siyah mayosuyla objektiflere yansıyan Türkmen'in fiziği dikkat çekti.

Magazin 24-06-24 10:44

'Babama gidiyorum' diye evden çıkan Selin'den 66 gündür haber alınamıyor! Anne isyan etti

Manisa'da yaşayan 22 yaşındaki Selin Öztürk 66 gün önce annesinin yanından 'babama gidiyorum' diyerek ayrıldı. Selin'den o günden itibaren bir haber alınamadı. Acılı annenin bekleyişi devam ederken, 'Ama ölü ama diri. Diriyse sağ, selamet getirsinler. Ölüyse gideyim en azından bir mezar yaptırayım" ifadelerini kullandı. Anne ayrıca kızının sürekli kaçtığı iddialarını kesin bir dille yalanladı.

Haber 22-06-24 12:47

4 kişi birden veda etmişti... Kızılcık Şerbeti'ne bomba transfer! Yeni sezonun ilk bombası

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde adeta yaprak dökümü yaşandı. Dizinin sezon finalinde Yiğit Kirazcı, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Selin Türkmen projeye veda etti. Yeni sezonda yeni isimlerin dahil olacağı konuşulan diziye bomba bir isim dahil oldu.

Magazin 11-06-24 16:53

Sezon finali gündemdeydi... Kızılcık Şerbeti dizisine 5 yeni oyuncu geliyor!

Geçtiğimiz günlerde sezon finali yayınlanan 'Kızılcık Şerbeti' dizisinin oyuncu kadrosundan 4 kişi ayrılmıştı. Ayrılan isimler arasında Müjde Uzman, Serkan Tınmaz, Yiğit Kirazcı ve Selin Türkmen yer almıştı. Diziye yeni sezonda 5 yeni oyuncu gelecek.

Magazin 08-06-24 16:43

Selin Şekerci'nin elbisesine yorum yağdı! Az kaldı açılacak

Selin Şekerci son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldığı Aile dizisinde hayat verdiği 'Serap Koruzade' karakteriyle adından söz ettirmişti. Sosyal medya paylaşımlarıyla da çok konuşulan Şekerci bu kez son paylaşımı ile gündeme geldi. Şekerci, uzun derin dekolteli elbisesi ile poz verdi. Oyuncuya hayranları tarafından beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 08-06-24 09:13

İstekleri yapım şirketi tarafından karşılanamadı! Kızılcık Şerbeti'nin Rüzgâr'ı Yiğit Kirazcı'nın ayrılık nedeni ortaya çıktı

Cuma akşamlarına damga vuran Kızılcık Şerbeti'nde sular durulmuyor. Sette krizlerin yaşandığı diziden 4 ismin birden ayrılacağı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Sezon finalinde diziden Yiğit Kirazcı, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Selin Türkmen ayrılacak. Ünlü isimlerin ayrılık nedeni ise ortaya çıktı...

Magazin 07-06-24 09:50

Kızılcık Şerbeti dizisinde yaprak dökümü! Sette kriz geçiren Müjde Uzman da ayrılıyor

Cuma akşamlarına damga vuran 'Kızılcık Şerbeti'nde 4 oyuncunun diziden ayrılacağı iddia ediliyordu. Dizide Umut’a hayat veren Serkan Tınmaz ile Rüzgâr’ı canlandıran Yiğit Kirazcı’nın vedasının ardından iki ayrılık daha yaşandı. Sette astım krizi geçiren ve çektiği videolarla gündeme gelen dizinin Alev’i Müjde Uzman ekibe veda edecek. Diğer ayrılan isim ise Çimen karakterine hayat veren Selin Türkmen olacak.

Magazin 04-06-24 09:18

Selin Karacehennem devasa rezidansta yaşıyor! 4+1 evini gezdirdi: Manzara güzel ama kapıyı açınca...

"Evrim Akın ile Ev Gezmesi" programı, ünlü Psikolojik Danışman ve Evlilik Terapisti Selin Karacehennem'in evine konuk oldu. Devasa rezidansta yaşayan Karacehennem 4+1 evini gezdirdi. Evi ile ilgili de konuşan ünlü isim "Manzara güzel ama kapıyı açınca toz geliyor" dedi.

Magazin 29-05-24 09:34

Selin Ciğerci, Banu Parlak'ı ikna etmek için 25 milyon lira mı aldı? Konu ile ilgili ilk kez konuştu

Selin Ciğerci'nin Dilan ve Banu ikilisini barıştırmak için 25 milyon lira para aldığına dair söylentiler çıkmıştı. Selin Ciğerci, iddialarla ilgili ilk kez açıklama yaptı. Ciğerci, "Eğer tek kuruş para aldıysam şu an evimin kapısından çıkmak nasip olmasın" dedi.

Kulis 28-05-24 11:49

Ayşe Hatun Önal'ın Özgür Özel ve Ali Mahir Başarır paylaşım gündemde! Olay sözler

Oyuncu Selin Demiratar'ın 2020'de evlendiği iş insanı Mehmet Ali Çebi'yi geçtiğimiz günlerde 'Kocam' notuyla paylaşmasından sonra sessizliğe gömülen şarkıcı Ayşe Hatun Önal bu sefer de Özgür Özel ve Ali Mahir Başarır'ı paylaşarak garip ifadelerde bulundu.

Kulis 23-05-24 15:20

Deniz Akkaya Enver Aysever'e Kalben'in attığı mesajı açıkladı! Selin Ciğerci'den...

Enver Aysever'in konuğu olan Deniz Akkaya son dönemde gözaltına alınmasıyla gündeme gelen Kalben'e dair konuşurken kendisinin aylar önce attığı mesajı da açıkladı. Kalben Akkaya'ya Selin Ciğerci konusundan dolayı mesaj atmış...

Kulis 23-05-24 09:25

Bu durumlar kilo vermeyi engelliyor! Diyete başlamadan önce yanıtlamanız gereken 3 soru

Bazı durumların kilo vermenin önünde engel oluşturduğunun altını çizen Diyetisyen Selin Nur Uçar, “Kişinin genetik yatkınlığı, hormonal düzensizlikleri, antidepresan ve kortizol türü ilaç kullanımı, çok düşük kalorili beslenme durumu, kadınlarda menopoz dönemi kilo vermeyi zorlaştırıcı olabilir. Özellikle hipotiroidi, Cushing Sendromu, polikistik over sendromu, insülin direnci, anemi gibi hastalıklar kilo vermeyi engelleyebilen hastalıklardandır” dedi.

Kadin 20-05-24 09:51

Selin Şekerci'den sevenlerini üzen haber! Güneşli günler göreceğiz diyerek duyurdu

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Selin Şekerci sosyal medya hesabından sevenlerini üzen bir haber paylaştı. Şekerci, "Covid oldum" dedi.

Magazin 17-05-24 12:10

Bu anlar diziye damga vurmuştu... Yeşilçam'ın yıldızları Selin Şekerci ve Çağatay Ulusoy'un dansı sosyal medyayı salladı

Yeşilçam dönemini bir sinema tutkunu üzerinden anlatan "Yeşilçam" dizisi büyük bir ilgiyle izlendi. Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı dizinin kadrosunda Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli gibi isimler vardı. Müzikleri ve sahneleriyle çok beğenilen diziye Selin Şekerci ve Çağatay Ulusoy'un dansı damga vurmuştu. Şekerci o anların kamera arkası görüntülerini sosyal medya üzerinden paylaştı...

Kulis 15-05-24 10:43

Selin Yağcıoğlu ve Allan Hakko ayrıldı mı? Jet hızıyla açıklama geldi

Oyuncu Berk Atan ile yaşadığı bir dargın bir barışık aşk ile gündemden düşmeyen Selin Yağcıoğlu, sosyal medya fenomeni Allan Hakko ile birlikteliğini Instagram'dan ilan etmişti. Sosyal medyada çiftin ayrıldığı iddia edildi. Yağcıoğlu, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 11-05-24 17:22

Selin vurduğu Sincan’da bir ev kullanılamaz duruma geldi

Günlerdir etkili olan şiddetli yağıştan kaynaklanan sel suları, Ankara Sincan’daki bir evi bastı. İçindeki eşyalarla birlikte sulara teslim olan ev kullanılamaz hale geldi.

Yurthaber 02-05-24 13:50

Selin Ciğerci'nin arkadaşıyla olduğu söyleniyordu! Gökhan Çıra eski nişanlısına döndü

Selin Ciğerci'nin eski eşi aşk hayatıyla yine gündeme geldi. Gökhan Çıra ve Eylül Keleş barıştı. Bir mekan çıkışında el ele görüntülenen çiftten Çıra, barışma talebinin kendisinden geldiğini söyledi.

Magazin 29-04-24 13:43

Arka Sokaklar’da Şevket Çoruh’un ardından bir sürpriz daha! Bomba isim diziye geri dönüyor

Uzun soluklu olan "Arka Sokaklar" dizisinin sevilen karakteri Şevket Çoruh'un diziye geri döneceği haberi hayranlarını sevindirmişti. Dizide Selin Demirci karakterine hayat veren Oya Akar da diziye geri dönüyor. Akar'ın diziye döneceğini ise Şevket Çoruh sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Magazin 26-04-24 17:51

Lüks rezidansta öldürülen Selin Yalın, ünlü şarkıcının kuzeni çıktı!

Türkiye'yi derinden üzen kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Evli ve 3 çocuk babası müteahhit Ömer Öktem birlikte olduğu estetisyen Selin Yalın'ı öldürdü. Gözaltına alınan Ömer Öktem cinayeti itiraf etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal'taki Anadolu Adliyesi'ne sevk edilen Ömer Öktem tutuklandı. Öktem'in hakimlik ifadesi ortaya çıktı. Toprağa verilen Selin Yalın'ın ise şarkıcı Yalın'ın kuzeni olduğu ortaya çıktı. Yalın'ın cenazeye katılmaması ise dikkat çekti.

Magazin 26-04-24 16:21

Lüks rezidansta müteahhit dehşeti! Estetisyen sevgilisini canice katletti: Ardından yaptığı ise kan dondurdu

Türkiye'nin kanayan yarası olan kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Dün gece saatlerinde Kartal'daki bir lüks rezidansta yaşanan acı olayın detayları kan dondurdu. Evli ve 3 çocuk babası müteahhit Ömer Öktem birlikte olduğu estetisyen Selin Yalın'ı öldürdü. Katil, daha sonra Yalın'ın ailesini arayarak intihar ettiğini söyledi. Karakola götürülen cani sabah ezanında cinayeti işlediğini itiraf etti.

Haber 25-04-24 16:27

Ayşe Hatun Önal, Selin Demirtar'ın eşini 'Kocam' diyerek paylaşmıştı! Hakkındaki iddia şaşırttı! 'Üzüldüm' yorumları geldi

Model, oyuncu ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla magazin gündemine bomba gibi düştü. Önal 'Kocam' notunu düşüp sevgilisi ile karesini paylaştı. Ancak ünlü isim bu paylaşımı kısa sürede sildi. Ayşe Hatun Önal 'evlendi mi?' derken gerçek bambaşka çıktı. Önal'ın paylaştığı kişinin Selin Demiratar'ın eşi Mehmet Ali Çebi olduğu öğrenildi. Önal'ın bu paylaşımının perde arkası ortaya çıktı.

Magazin 17-04-24 15:22

Gökhan Çıra'nın yeni aşkı ünlü şarkıcı çıktı! Selin Ciğerci ile arkadaşlarmış... Olay iddia

Selin Ciğerci’nin eski eşi Gökhan Çıra sık sık gündeme gelen bir isim. İki kere evlenip boşandıktan sonra nişanlanan ve ardından nişan bozan Çıra'nın bir aydır şarkıcı Alya ile aşk yaşadığı iddia edildi. Aşk haberinde bomba bir detay dikkat çekti.

Magazin 17-04-24 09:15

Özel hayatıyla gündemdeydi! Tuba Ünsal ile Ayşe Hatun Önal arasında kira krizi! 'Evden çıkartmak için...'

Model, oyuncu ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal son dönedem özel hayatıyla gündemdeydi. Selin Demiratar'ın eşi Mehmet Ali Çebi ile bir karesini paylaşıp 'Kocam benim' notunu düşen Önal'ın bu paylaşımı büyük ses getirmişti. Ayşe Hatun Önal'ın şimdi de Tuba Ünsal ile kira krizi yaşadığı iddia edildi.

Magazin 09-04-24 11:57

Uzak durulması gereken burç erkeklerini açıkladı! Sosyal medyada çok konuşuldu: 'Fingirdek erkek...

Sosyal medya içerik üreticisi Selin Bayraktar paylaştığı videosunda uzak durulması gereken burç erkeklerini açıklayınca sosyal medyada gündem oldu. Bayraktar videosunda burçlara yönelik yaptığı analizlerle adından söz ettirmeyi başardı.

Trend 05-04-24 09:13

Selin yıktığı tarihi Aktaş Köprüsü yeniden inşa edildi

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde 2021 yılındaki selde yıkılan tarihi ahşap Aktaş Köprüsü, yeniden hizmete girdi.

Yurthaber 27-03-24 12:14

6 Şubat'ın unutulmayan acılarından İsias Otel... Çocuklarımızı canlı canlı gömdüler

6 Şubat depreminin üzerinden 1 yıldan fazla zaman geçti. Ancak acılar hala taze. Kıbrıs'tan Adıyaman'a şampiyon olmak için gelen ancak sonsuzluğa uğurlanan öğrencilerin aileleri haklı isyanlarına devam ediyor. Hayatını kaybeden sporculardan Selin Karakaya'nın annesinin, "Çocuklarımızı canlı canlı gömdüler" sözleri boğazları bir kez daha düğümledi.

Haber 21-03-24 16:53

Kızılcık Şerbeti'nde ortalık yine karışacak! Doğa'ya bomba partner

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Selin Türkmen'in hayat verdiği Çimen karakterinin yasak aşkı ile imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi damga vurmuştu. İzleyenlerin tepkisi çekmeye başlayan dizi hakkında bomba bir gelişme yaşandı. Doğa'nın partneri belli oldu...

Magazin 15-03-24 08:39

Herkesin sorduğu soruya cevap verdi! Kadınların erkeklerde nefret ettiği özellikler notuyla paylaşıp tek tek sıraladı: 'Ev boş bize gidelim mi?'

Sosyal medya içerik üreticisi Selin Bayraktar, Instagram'da kadınların erkeklerde nefret ettiği özellikleri tek tek anlatan bir paylaşım yapınca popüler olmayı başardı. Erkeklerin kadınlar tarafından beğenilmeyen davranışlarını sıralayan Bayraktar'ın gönderisi kısa sürede viral oldu.

Trend 13-03-24 13:53

Yasak aşkıyla imam nikahı kıymış sosyal medya ayağa kalkmıştı! Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen tesettüre girdiği anları yayınladı

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin son bölümüne Selin Türkmen'in hayat verdiği Çimen karakterinin yasak aşkıyla imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi damga vurmuştu. Ünlü oyuncu tesettüre girdiği anları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 12-03-24 10:27

İmam nikahı kıyıp tesettüre girdi... Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi son bölümüyle sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Dizide Çimen karakterini canlandıran Selin Türkmen yasak aşk yaşadığı evli adamla imam nikahı kıyıp, tesettüre girdi. Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne tepki çekti.

Magazin 09-03-24 09:11

Uzak durulması gereken erkek isimlerini açıkladı! Sosyal medyada gündem yarattı: 'Her an eve atabilecek potansiyele sahipler'

Sosyal medya içerik üreticisi Selin Bayraktar paylaştığı videosunda uzak durulması gereken erkek isimlerini açıklayınca sözleri sosyal medya kullanıcılarının gündemine yerleşti. Genç kadın Mehmet, Yusuf, Berke ve Ahmet isimleri için ilginç yorumlarda bulundu.

Trend 07-03-24 07:49