Senem Aydin Haberleri

Eşini öldürmeden önce Google'ı soru yağmuruna tutmuş! İnternet geçmişi her şeyi ele verdi: Senem Kıvrık cinayetinde akılalmaz savunma

Muğla'da eşini sokak ortasında bıçaklayarak öldüren katil zanlısının ifadesi 'pes' dedirtti. Cinayetten sonra ormanda yakalanıp tutuklanan Muhittin Kıvrık'ın (43) internette "Eşimin kusurlu olması için ne yapmalıyım?", "Barodan avukat nasıl bulunur?" şeklinde aramalar yaptığı ortaya çıktı. Bir de bu aramaları her vatandaşın yapabileceğini savundu!

Haber 2024-08-28 16:01:08

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'nın evlilik yorumu gündem oldu! 'İnsan doğasına aykırı'

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Kıvılcım karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Evrim Alasya şimdilerde katıldığı programlardaki açıklamalarıyla dikkat çekiyor. Gain'de yayınlanan ‘Senem Aydın’la Hadi Anlat programına konuk olan ünlü isim evlilik yorumuyla gündem oldu.

Magazin 2024-07-26 10:36:00

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya o kareyi görünce dayanamadı! Önce konuşmakta zorlandı sonra gözyaşlarını tutamadı

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Kıvılcım karakteri ile büyük beğeni toplayan Evrim Alasya Gain'de yayınlanan ‘Senem Aydın’la Hadi Anlat programına konuk oldu. Ünlü isim programda konuşmakta zorlandı ve gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 2024-07-23 13:16:54

Zeynep Sever ile boşanacakları konuşuluyordu! Volkan Demirel: Bundan sonra bir 14-15 yıl daha...

Volkan Demirel ile eşi Zeynep Sever'in boşanma aşamasında olduğu iddia edilmişti. İddialar sonrası hemen açıklama gelmişti. Gain'de Senem Aydın'ın programına katılan Volkan Demirel "Bundan sonra bir 14-15 yıl daha gider diye düşünüyoruz" dedi.

Magazin 2024-06-11 15:50:54

Neslihan Atagül 'Hadi Anlat'ta içini döktü: Uçlarda yaşayabiliyorum

GAİN’in yeni sohbet programı “Hadi Anlat' programında Senem Aydın’ın ilk konuğu ünlü oyuncu Neslihan Atagül Doğulu oldu. Kadir Doğulu ile yaşadığı evlilikle gündeme gelen Atagül "Uçlarda yaşayabiliyorum" dedi.

Magazin 05-06-24 11:44

Topraktan ev almak isteyenler dikkat! O süreyi aşınca mahkemeye başvurdu, ödediği paranın fazlasını tazminat olarak kazandı

Ankara'da ev sahibi olabilmek için inşaat firmasına peşinat ve taksitleriyle birlikte toplam 460 bin lira ödeme yapan Bora Yalçın, 2 yıl taahhüdü bulunan sözleşme süresince inşaatta ilerleme kaydedilmemesi üzerine 'müspet zarar' davası açtı. Mahkeme, Yalçın'ı haklı bularak 578 bin lira tazminat ödenmesine karar verdi. Avukat Senem Yılmazel, topraktan ev almak isteyenleri uyardı.

Finans 13-05-24 13:52

Türkiye bu vahşeti konuşmuştu! Pınar Damar cinayeti davasında karar belli oldu

Bağcılar'da Pınar Damar kayıp olarak aranırken cesedi bulundu. Damar'ın kuzeninin dini nikahlı eşi Metin Aydin, Damar'ı öldürdüğünü itiraf etti. Aydin'in Damar'ı öldürmeden önce, cinsel saldırıda bulunduğu tespit edildi. Hakim karşısına çıkan Metin Aydin'in cezası belli oldu. Duruşmada karar öncesi son sözü sorulan Aydin, "Çok pişmanım, beraatımı istiyorum" dedi. İşte detaylar...

Haber 21-03-24 14:59

Yargıtay'dan duş almayan kocaya kötü haber! Aynı kıyafetleri 5 gün giydi, haftada sadece 1-2 kez dişlerini fırçaladı

Ankara'da A.Y., eşi C.Y.'nin duş almayıp, haftada sadece 1-2 kez dişlerini fırçalaması ve kişisel temizliğine dikkat etmemesi gerekçesiyle boşanma davası açtı. Mahkeme, davalı koca C.Y.'yi tam kusurlu bularak boşanmalarına karar verdi, 500 bin TL tazminata hükmetti. Davalı tarafın iş yerinde çalıştığı mesai arkadaşlarının tanık olarak mahkemeye geldiklerini belirten A.Y'nin avukatı Senem Yılmazel, "Eşlerin ortak hayatın sorumluluklarını yerine getirmesi gerekiyor." dedi.

Haber 28-01-24 16:10

Programda ortalık bir anda gerildi! Sunucu bağlanmak isteyen kişiyi söyledi, İmamoğlu tepki gösterdi: Yanlış yapıyorsunuz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sözcü TV'de gündemi değerlendirdi. Hükümetin konut projelerini eleştiren İmamoğlu'na TOKİ Başkanı Ömer Bulut programa katılarak yanıt vermek istedi. Sunucu Senem Toluay Ilgaz format gereği bağlayamayacaklarını ancak daha sonra kendilerini ağırlayabileceklerini ifade etti. Bu anons karşısında sinirlenen İmamoğlu, "Benim muhatabın TOKİ değil" dedi ve Ilgaz'a tepki göstererek, "Doğru bir yayıncılık politikası değil" ifadelerini kullandı.

Haber 28-12-23 23:08

Türkiye'de günlerce konuşulmuştu! Pınar Damar cinayetinde kahreden rapor: Cinsel taciz tespit edildi

Bağcılar'da kayıp olarak aranırken, cesedi bulunan Pınar Damar'ı öldürülmesiyle ilgili, Adli Tıp Kurumu'nun hazırladığı raporda genç kadının cinsel saldırıya maruz kaldığı belirtildi. Türkiye'nin günlerce konuştuğu olayda Pınar Damar’ın kuzeninin dini nikahlı kocası Metin Aydin, genç kadını boğarak öldürdüğünü itiraf etmişti.

Haber 27-09-23 17:46

Üç Kız Kardeş'in yıldızı Nazlı Senem Ünal bakın kimmiş! Meğer Çok Güzel Hareketler'de....

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'in yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Başrollerinde Özgü Kaya ve Berken Güven'in yer aldığı dizi üçüncü sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizide Mine karakterine hayat veren Nazlı Senem Ünal güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çekti. Güzel oyuncuyu bakın aslında ilk nerede izlemişiz.

Magazin 07-09-23 17:22

Yıllar önce sızan görüntüleri çok konuşulmuştu! İşte Senem Kuyucuoğlu'nun son hali

Best Model Of Turkey 2007 birincisi, Best Model of the World 2007 ikincisi ve 2009 Miss Turkey ikincisi seçilen manken Senem Kuyucuoğlu uzun süredir gözlerden uzak yaşıyor. Yıllar önce ortaya çıkan görüntüleri yüzünden meslek hayatında zor dönemler geçiren güzel model son haliyle dikkat çekti.

Magazin 30-06-23 12:09

AYDIN BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA KILINACAK? Aydın bayram namazı saati

Aydın bayram namazı saati 2023 yılında da yoğun ilgi görüyor. İslam dininde iki dini bayram bulunuyor. Birincisi on bir ayın sultanı ramazan ayının ardından başlayan Ramazan Bayramı, ikincisi ise kurban kesme ibadetinin yerine getirildiği Kurban Bayramı. Kurban Bayramı'nın birinci günü kılınacak olan bayram namazı saati hakkında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklama yapıldı. Buna göre Aydın'da bayram namazı saat 06.22'de kılınacak.

Haber 28-06-23 00:12

AYDIN CUMHURBAŞKANLIĞI 2. TUR SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA: YSK 28 Mayıs 2023 Aydın seçim sonuçları ve Erdoğan - Kılıçdaroğlu oy oranları!

Aydın seçim sonuçları son dakika gelişmeleri ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. turu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları belli oluyor. Seçim yasaklarının kalkmasının ardından Aydın seçim sonuçları canlı olarak Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları ile birlikte yayımlanıyor. İşte Mynet.com Aydın seçim sonuçları canlı takip ekranı....

Haber 28-05-23 18:30

AYDIN SEÇİM SONUÇLARI: 14 Mayıs 2023 Aydın oy oranları, seçim sonuçları saat kaçta açıklanır? Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçim sonuçları

Aydın seçim sonuçları hakkında araştırmalar hız kazandı. Türkiye 14 Mayıs günü cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi için sandık başına gitti. Oy kullanan seçmenler saat 08:00 ile 17.00 arasında oy kullandılar. 2023 seçim sonuçları Mynet seçim sayfası üzerinden takip ediliyor. Peki, Aydın seçim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Haber 15-05-23 02:31

AYDIN SEÇİM SONUÇLARI 2023: 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili İstanbul seçim sonucu ve oy oranları Mynet.com'da olacak

Aydın seçim sonuçları, 14 Mayıs 2023 tarihine az bir zaman kala gündem oldu. Vatandaşlar heyecanla 14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerini bekliyorlar. Aydın'ın ilçeleri olan Bozdoğan, Buharkent, Çine, Didim, Germencik, İncirliova, Karacasu, Karpuzlu, Koçarlı, Köşk, Kuşadası, Kuyucak, Nazilli, Söke, Sultanhisar, Yenipazar seçim sonuçları pazar günü belli olacak. Peki, Aydın seçim sonuçları saat kaçta açıklanacak?

Haber 11-05-23 13:35

AYDIN İMSAK VAKTİ 2023: Aydın sahur, iftar, teravih namazı saati kaçta? Aydın İmsakiyesi sahur ve iftar saatleri

Aydın sahur, imsak vakti ve teravih namazı saati merak ediliyor. Recep ve şaban aylarının ardından yarın ramazan ayı başlıyor. Müslümanlar bu yıl 29 gün boyunca ramazan orucunu tutacaklar. İlk teravih namazı ise bu akşam kılınacak. Peki, Aydın sahur, iftar, teravih namazı saati kaçta? İşte Aydın İmsakiyesi

Haber 23-03-23 02:59

Survivor'da diskalifiyenin ardından ortalık karıştı, o isme resmen ceza yağdı!

Survivor'da bu akşam farklı bir gece yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Asena ve Merve arasında çıkan tartışma nedeniyle ipler iyice gerilmiş ve gergin bir yapıya sahip olan Senem de konuya dahil olmuştu. Acun Ilıcalı konseyde, Senem'in adaya veda ettiğini açıklamıştı. Konseyde Survivor Asena için de ceza düşündüklerini söyleyen Acun Ilıcalı, yarışmacıya verilen cezayı açıkladı.

Magazin 11-03-23 22:45

Muayene odasının girişine yazdıkları sosyal medyada gündem oldu! O doktor hakkında soruşturma

Eskişehir’de, Aile Sağlığı Merkezi’ndeki muayene odasının girişindeki monitöre ‘Beni Türk hekimlerine emanet ediniz 1938’ ve ‘Giderlerse gitsinler 2022’; duvardaki panoya ise ‘Deprem bölgesindeki çadırları su basmış. Haberiniz var mı?’ yazan doktor, sosyal medyada gündem oldu. Doktor Senem Keser hakkında İl Sağlık Müdürlüğü soruşturma başlattı. İşte olayın detayları...

Haber 10-03-23 15:28

Survivor Senem ayrıldı mı, diskalifiye mi oldu? Survivor 2023 yarışmacısı Senem Genç kimdir, nereli, kaç yaşında? Bir veda haberi daha!

Survivor Senem yarışmanın dün akşam ekrana gelen bölümünün ardından merak konusu oldu. Acun Ilıcalı sosyal medyaya damga vuran açıklamayı yaptı. Gönüllüler takımında ipler iyice gerilmişken, adadan beklenmedik bir veda haberi geldi. Peki, Survivor Senem ayrıldı mı, diskalifiye mi oldu? Survivor 2023 yarışmacısı Senem Genç kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte detaylar...

Magazin 10-03-23 07:35

Şaşırtan veda! Survivor kim elendi, kim adaya veda etti? 1 Şubat 2023 Survivor'da elenen yarışmacı kim oldu?

Survivor 2023'de eleme heyecanı yaşanıyor. Yarışmacılardan Aziz mi, Senem mi, Tunga ve Gizem eleme potasında yer alıyor. Bu dört isimden en az sms oyu alan yarışmacı adaya veda etti. Öte yandan Survivor'da ilk iletişim ödülü oyunu da oynandı. Peki, Survivor kim elendi, kim adaya veda etti? 1 Şubat 2023 Survivor'da elenen yarışmacı kim oldu?

Magazin 02-02-23 00:25

AYDIN TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Aydın Merkez, Söke, Nazilli, İncirliova 2. Etap TOKİ kura 2+1, 3+1 kazananlar listesi

TOKİ Aydın kurası çekilişleri bugün başladı. Bugün Aydın Merkez, Söke, Nazilli, İncirliova 2. Etap projelerindeki daireler sahiplerini buldu. Kura çekilişi DR Hidayet Sayın Salonu'nda yapıldı. Kura çekimi kurumun YouTube sayfası üzerinden canlı olarak yayınlandı. Peki, AYDIN TOKİ KURA sonuçları açıklandı mı? Aydın Merkez, Söke, Nazilli, İncirliova 2. Etap TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte tüm ayrıntılar...

Finans 30-01-23 17:46

Eşi Hatice'yi katledip, şeref namus yemini etmişti! Katil, cinayet sonrası PKK'ya katılacakmış

Kocaeli'de 24 Eylül'de meydana gelen olayda Mehmet Senem, eşi Hatice'yi işkence ederek öldürmüş, genç kadına elektroşok vermişti. Mehmet Senem'e indirim uygulanmadan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilirken, cinayetten sonra bölücü terör örgütü PKK'ya katılmak istediği ortaya çıktı. Adli tıp raporunda, genç kadının vücudunda yanıklar olduğu ve vücudunda elektroşok kullanıldığı belirtilmiş, katil, ''Şerefim ve namusum üzerine yemin ediyorum ki elektroşok kullanmadım'' demişti.

Haber 11-10-22 17:14

Şerefi ve namusu üzerine yemin etti ama adli tıp raporunda her şey ortaya çıktı! Talihsiz kadının vücudunda...

Kocaeli'de geçen yıl meydana gelen Hatice Senem cinayetinde Mehmet Senem, 9 aylık bebeğinin annesi eşi Hatice Senem'i darp ederek ölümüne sebep oldu. Duruşmada okunan adli tıp raporunda, genç kadının vücudunda yanıklar olduğu ve vücudunda elektroşok kullanıldığı belirtilirken duruşmada söz alan sanık, ''Şerefim ve namusum üzerine yemin ediyorum ki elektroşok kullanmadım'' dedi.

Haber 04-10-22 16:04

Renklendirdikleri köy okulunu öğrenciler için eğlenceli hale getirdiler

Bitlis'in Bölükyazı köyünde görev yaptıkları okulun duvarını renklendiren öğretmenler, bahçeye de yeni oyun alanları çizerek öğrencilerin daha güzel ortamda ders işleyip oyun oynamalarını sağladı - Müdür vekili ve sınıf öğretmeni Zeynep Aydin: - "Sadece okulun iç duvarları ve dış cephesini değil, bahçesini de boyadık ve devam ediyoruz"

Yurthaber 26-09-22 11:02

Altay Samsunspor maçının hakemi Cihan Aydin kimdir,nereli? Cihan Aydın kaç yaşında?

Altay Samsunspor maçının hakemi Cihan Aydın kimdir merak konusu oldu.12 Ağustos Cuma günü saat 21.00'de oynanacak karşılaşma öncesi vatandaşlar Cihan Aydın'ı araştırmaya başladı. Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda oynanacak maçta Aydın'ın yardımcıları Gökhan Memişoğlu ve Erkan Akbulut olacak. Maçın dördüncü hakemi ise Eren Özyemişcioğlu. Peki Altay Samsunspor maçının hakemi Cihan Aydın kimdir? Cihan Aydın nereli ve kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Spor 12-08-22 16:06

Kadın sevgilisiyle öpüşme pozu olay olmuştu! Senem Kuyucuoğlu üstsüz pozunu sansürlü paylaştı

Cinsel tercihiyle zaman zaman gündeme gelen ve bir dönem özel görüntüleri yakın arkadaşı tarafından sızdırılan model Senem Kuyucuoğlu üstsüz pozlarını paylaştı. Senem Kuyucuoğlu pozunda emojiyle sansürde bulundu.

Magazin 07-07-22 13:48

Üç Kız Kardeş dizisinden aşk çıktı! Nazlı Senem Ünal ile Demircan Kaçel aşklarını ilan etti

Üç Kız Kardeş dizisinde Mine karakterine hayat veren Nazlı Senem Ünal ile Mesut rolünü canlandıran Demircan Kaçel'in sette başlayan arkadaşlığı aşka dönüştü. Oyuncu Nazlı Senem Ünal ile Demircan Kaçel aşklarını sosyal medyadan ilan etti.

Magazin 06-06-22 10:04

Tartışma sonucu çıkan arbedede komşusunu öldürmüştü! Mahkemede çok çarpıcı sözler: 'Önce seni öldüreceğim, sonra abilerinin leşini kapının önüne sereceğim'

İzmir'de aralarında husumet bulunan apartman komşuları Adem Ateş ile Kemal Yıldız arasında çıkan tartışma sonucu Adem Ateş yaşamını yitirmişti. Ateş'i tabancayla vurduğu iddia edilen Yıldız, karıncayı incitmediğini belirterek olay nedeniyle üzgün olduğunu söyledi ve "Elim tetikte bile değildi ama silah patladı" dedi. Adem Ateş'in eşi Senem Ateş ise Kemal Yıldız'ın kendisine "Yılanın başı sensin; önce seni öldüreceğim, sonra abilerinin leşini kapının önüne sereceğim" dediğini öne sürdü.

Haber 23-05-22 17:47

AYDIN SAHUR VAKTİ İMSAKİYE 2022 - Ramazan'ın ilk gününde Aydın'da sahur saat kaçta?

Aydın sahur vakti... 11 ayın sultanı Ramazan ayı bugün ilk teravih namazı ile başladı. Gece sahura kalkacak Aydınlılar sahurun saat kaçta olduğunu merak ediyor. Oruç tutmak için sahura kalkanların dikkat etmesi gereken bir husus da vardır.Niyet etmek orucun şartlarındandır. Niyetsiz oruç sahih değildir. Oruç için sahura kalkılması da niyet sayılır. Diyanet İşleri Başkanlığı 81 ilin iftar ve sahur saatlerini geçtiğimiz günlerde yayınladı. İşte il il sahur vakti saatleri...

Haber 02-04-22 03:04

Elif Çakal'ın ölümü 'sahte hesap' detayı! Olayın perde arkası ortaya çıktı

İstanbul'un Sultangazi semtinde uçurumda Elif Çakal'ın (15) cesedinin bulunması üzerine arkadaşı Senem T. olayın perde arkası hakkında açıklamalarda bulundu. Senem T., Elif Çakal'ın olay günü sahte hesap nedeniyle psikolojisinin yerinde olmadığını ifade etti.

Haber 24-03-22 12:26

İSTANBUL- (ÖZEL) - ELİF ÇAKAL'IN SUÇLANAN ARKADAŞI: PEŞİNDEN KOŞTUK AMA YETİŞEMEDİK

SULTANGAZİ'de uçurumdan düşerek hayatını kaybeden Elif Çakal'ın ölümü ile ilgili olarak suçlanan arkadaşı Senem T.

Yurthaber 24-03-22 12:01

Üç Kız Kardeş'in Mine'si Nazlı Senem Ünal bakın kim çıktı! Meğer Yılmaz Erdoğan'ın...

Başrollerini Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, İclal Aydın ve Reha Özcan'ın paylaştığı Üç Kız kardeş dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve heyecan verici hikayesiyle kısa sürede büyük bir hayran kitlesi kazandı. Üç Kız Kardeş dizisinde hayat verdiği 'Mine' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Nazlı Senem Ünal bakın kim çıktı.

Magazin 09-03-22 16:11

Cinsiyet değiştirmek için ameliyat beklediği iddia edilen Senem Kuyucuoğlu'ndan Seren Serengil'e: Kadın olmaktan gurur duyuyorum

Seren Serengil, Senem Kuyucuoğlu'nun cinsiyet değiştirmek için ameliyat beklediğini iddia etmişti. Güzel model Senem Kuyucuoğlu cinsel yöneliminin canlı yayında konuşulup üzerine de bu tarz iddialarda bulunulmasına isyan etti. Senem Kuyucuoğlu "Kadın olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

Magazin 28-02-22 15:33

Bomba iddia! Senem Kuyucuoğlu erkek olmak için ameliyat olmayı bekleyen...

Senem Kuyucuoğlu şu sıralar yeniden gündemde. Hülya Avşar'ın sevgilisinin eski sevgilisi olduğu iddiasıyla gündeme gelen ünlü model hakkında Seren Serengil "Seçmiş olduğu cinsel tercihi belli" dedi. Seren Serengil ünlü modelin erkek olmayı arzuladığını da sözlerine ekledi.

Magazin 25-02-22 08:00

Arto ve Seren Serengil Hülya Avşar yüzünden kavga etti! Arto'yu kovdurdu iddiası

Söylemezsem Olmaz'da yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Arto ve Seren Serengil, Hülya Avşar konusunda ayrı düşünce birbirine girdi. Hülya Avşar'ın yeni aşkı Cemal Güzelci'nin bir dönem asistanı olduğu Senem Kuyucuoğlu'nun sevgilisi olduğu iddia edildi.

Magazin 24-02-22 10:04

Hülya Avşar bir dönem asistanı olan Senem Kuyucuoğlu'nun sevgilisiyle mi birlikte? Bomba iddiaya yanıt

Hülya Avşar'ın sevgilisinin bir dönem asistanlığını yaptığı Senem Kuyucuoğlu'nun eski aşkı olduğunu Arto iddia etti. 2009 yılında Türkiye güzeli seçilen Kuyucuoğlu son dönemde sevgilisiyle öpüşme pozlarıyla dikkat çekiyordu. İddiaları duyan ünlü isim bakın ne dedi...

Magazin 24-02-22 07:39

Üç Kız Kardeş'in Mine'si Nazlı Senem Ünal kimdir? Nazlı Senem Ünal nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı?

Üç Kız Kardeş dizisi Kanal D'nin iddialı yapımlarından biridir. Üç Kız Kardeş konusu kadar oyuncu kadrosuyla da dikkat çekmektedir. Dizinin bazı karakteri daha önce yer aldıkları yapımlarından tanınmaktadır. Üç Kız Kardeş dizisinin Mine'si Nazlı Senem Ünal, daha önce Menajerimi Ara dizisinde rol almıştı. Nazlı Senem Ünal, şimdi ise Üç Kız Kardeş dizisi ile izleyicinin karşısına çıkıyor. Üç Kız Kardeş'in Mine'si Nazlı Senem Ünal hakkında izleyiciler detaylı bir araştırmaya girişti.

Magazin 23-02-22 13:29

Metrobüste kör eden maske kavgası! Duruşmada pes dedirten ifadeler: Bana şerefsiz dedi

Avcılar'da metrobüste maske takması için kendisini uyaran güvenlik görevlisi Şükrü Turan'ı (48) darp ederek, tek gözünü kaybetmesine neden olan Ömer Senem (19) hakkında 'Kemik kırılmasına neden olacak şekilde kasten yaralama' suçundan 4 yıl 6 aya kadar hapis cezasıyla istemiyle acılan davada sanık ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşma sonrasında açıklama yapan Şükrü Turan, 7 aydır bu zorluklar içerisinde yaşıyorum. Sanık suçlayıcı ifadeler verdi. Ben hiçbirini kabul etmiyorum'' dedi.

Haber 18-01-22 17:23

Kız arkadaşıyla aşka gelen Senem Kuyucuoğlu'dan dudak dudağa paylaşım

Ünlü model Senem Kuyucuoğlu, tenisçi kız arkadaşı Yasemin Ada Börü ile aşka geldi. Kuyucuoğlu, sosyal medya hesabından sevgilisiyle öpüştüğü videoyu paylaştı.

Magazin 14-01-22 17:07

Gastronomi kentinin patlıcan kurutmalıkları takıya dönüştü

UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"nda yer alan Gaziantep'te kadın girişimci, kente özgü kurutmalık patlıcandan takılar hazırlıyor - Oğuzeli ilçesinde yaşayan Senem Türkkan: - "Patlıcan kurusundan elde ettiğim küpeleri internet aracılığıyla satışa sundum. Gören herkes çok beğendi"

Yurthaber 08-01-22 11:20

Tuğba Ekinci Fırtınalar'ın Cengiz'i Ömer Seval'i paylaştı! Yıllar sonra ortaya çıktı

90'lı yıllara damgasını vuran başrollerinde Ebru Gündeş, Kerem Alışık, Erol Taş, Güzin Özyağcılar ve Senem Hakkı gibi isimlerin rol aldığı 'Fırtınalar' dizisinde Cengiz'i canlandıran Ömer Seval ile Tuğba Ekinci buluştu. Tuğba Ekinci eski modelin son halini paylaştı.

Magazin 06-01-22 08:44

Gazeteci Senem Aydın kimdir?

İstanbul'da dünyaya gelen Senem Aydın, Kocaeli Üniversitesi'nde Gazetecilik Bölümü'nü bitirdikten sonra, Bahçeşehir Üniversitesi'nde Reklamcılık ve Marka İletişimi Yönetimi yüksek lisansını yaptı.

Haber 24-12-21 14:10

Konya'daki karşılıksız aşk cinayetinin detayları ortaya çıktı! Mustafa seni sevmiyor

Konya'da karşılıksız aşk nedeniyle çıkan, bir kişinin yaşamını yitirdiği kavgaya karışan tutuklu sanığa, "haksız tahrik altında kasten öldürme" suçundan 11 yıl 8 ay hapis cezası verilirken, nişanlısı olan diğer sanığın ise beraatine karar verildi. Mütalaada, Mustafa Yardımcı ve Senem E. çiftinin kaldığı bağ evine gidip gelmeye başlayan Osman A'nın, Yardımcı'nın olmadığı zamanlarda Senem E'ye "Seni seviyorum. Sana aşık oldum. Mustafa seni sevmiyor" gibi ifadelerle yaklaşmaya çalıştığı aktarıldı.

Haber 21-12-21 15:21

Senem Kuyucuoğlu'ndan kız arkadaşıyla dudak dudağa poz

2009 yılında katıldığı bir güzellik yarışmasıyla ismini duyuran Senem Kuyucuoğlu, sevgilisi Yasemin Ada Börü'yle dudak dudağa olduğu bir anı Instagram sayfasından takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 24-09-21 17:36

Gaziantep'te vatman çiftin gelin arabası tramvay oldu

Gaziantep'te, vatman olarak çalışan Hüseyin Üstünsoy (32) ile Senem Büyüköz (28) çifti, düğün töreni öncesi, iş arkadaşları tarafından süslenen tramvayla şehir turu attı.

Haber 21-09-21 16:55

Metrobüste kör eden maske uyarısı! Hem gözünden hem işinden oldu

Avcılar'da metrobüste maske takması için uyarıda bulunduğu kişi tarafından darbedilen güvenlik görevlisi Şükrü Turan, kırılan gözlük camlarının batmasıyla tek gözünü kaybetti. Olayın ardından gözaltına alınan Ömer Senem, emniyette ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Olay anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Tek gözünü kaybetmesinin ardından işinden de olduğunu belirten Şükrü Turan, "O insanın bir an önce içeriye atılmasını, cezası neyse çekmesini istiyorum" dedi.

Haber 20-09-21 12:06

Eski Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu kız arkadaşıyla dudak dudağa

Tescilli güzel Senem Kuyucuoğlu, yarı Rus yarı İranlı sevgilisi Medis Mir'le ayrıldıktan sonra tenisçi Yasemin Ada Börü'yle aşk yaşamaya başlamıştı. Mutlu bir beraberlikleri olduğunu her fırsatta dile getiren Kuyucuoğlu, Instagram hesabından sevgilisiyle dudak dudağa poz verdi.

Magazin 13-08-21 22:41

Senem Kuyucuoğlu yeni sevgilisiyle aşka geldi! Dudak dudağa paylaşım

Senem Kuyucuoğlu, yarı Rus yarı İranlı sevgilisi Medis Mir'le ayrıldıktan sonra kalbini bir başka güzele kaptırdı. Ünlü model, yeni sevgilisiyle aşk pozunu sosyal medya hesaplarından yayınladı.

Magazin 26-07-21 09:48