Serdar Turgut Haberleri

'ABD ile yeni kriz her an patlak verebilir' iddiası

Haberturk yazarı Serdar Turgut, 'Amerika ile yaklaşmakta olan 2 önemli problem' yazısında Doğu Akdeniz ve Kıbrıs ile S-400 füzeleri konusunu gündeme getirdi.

Haber

Erdoğan dünya sistemini değiştirecek bir çalışma yaptırıyor!

Habertürk yazarı Serdar Turgut, bugünkü "Cumhurbaşkanı Erdoğan dünya sistemini değiştirecek bir çalışma yaptırıyor" başlıklı yazısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin düzeninin adaletsiz bulduğunu belirterek bir çalışma hazırlığında olduğunu yazdı. Turgut, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, BM'deki adaletsiz sistemi değiştirmek için adım atacağını belirtti.

Haber

Serdar Turgut'tan olay iddia: Birileri 'Erdoğan iyi iş yaptı' denilmesine tahammül edemiyor ve sosyal medyada blok koyduruyor

Habertürk yazarı Serdar Turgut, birilerinin 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan iyi iş yaptı' denilmesine tahammül edemediğini belirtirken, yazılarının sosyal medyadan paylaşılmasına blok koydurulduğunu ifade etti.

Haber

Trump'ı yıkan olay!

Habertürk gazetesi yazarı Serdar Turgut, Trump’ın bir kadına aşık olduğunu ve onun büyüsünden kendisini kurtaramadığını öne sürdü. Turgut'un iddiasına göre Trump, aşık olduğu Hope Hick'i, Beyaz Saray’ın iletişim direktörü olarak atadı. Kadının başkasıyla ilişkisi olduğunu öğrenince de yıkıldı

Haber

Serdar Turgut

Serdar Turgut Hakkındaki Haberler Mynet'te. Serdar Turgut Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Serdar Turgut yazdı: İşte ABD'nin Türkiye'ye karşı hazırladığı ordu

Habertürk gazetesi yazarı Serdar Turgut köşesinde, Pentagon’un ABD Kongresi'ne sunduğu Suriye raporunu yazdı. Turgut SDG içinde yer alan Suriyeli Hıristiyan Syriac Military Council'in, Deyrizor bölgesinden ayrılıp Afrin’e, YPG’ye yardım için geçme kararı aldığını da aktardı.

Haber

Zarrab davasında şok iddia: ABD'nin asıl hedefi Erdoğan

Reza Zarrab'ın ABD'de yargılanmasını köşesine taşıyan gazeteci Serdar Turgut, şoke eden iddialarda bulundu. Turgut, "Amerika aslında 'teröre yardım eden, hukukun işlemediği, dış politikasında tehlikeli oyunlar oynanan bir ülke' olduğu iddialarıyla ilerde Türkiye’ye davalar açmaya çalışacak ve Türkiye’yi daha da zorlayabilmek için kimi yaptırımlara yasal temel sağlamaya uğraşacak gibi görünüyor" diye yazdı. Turgut, ABD'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedefe koyduğunu belirtti.

Haber

Seks kölesi yaparım sözü pahalıya patladı

Serdar Turgut Seks kölesi yaparım dediği Rojin'e 10 bin TL ceza ödeyecek

Magazin