Serkan Bayram Haberleri

AK Partili vekil Serkan Bayram Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterildi! Engelsiz bir dünya ve Türkiye için çalışıyoruz

AK Parti İstanbul Milletvekili avukat Serkan Bayram, Avrupa Parlementosu (EES) Avrupa Ekonomik Senatosu tarafından Nobel Barış Ödülü’ne aday olarak gösterildi. Bayram Mynet'e açıklamalarda bulundu. "Engelli haklarına yönelik mücadelemizden dolayı bizi Nobel'e aday gösterdiler" diyen Bayram, "Engelsiz bir dünya ve Türkiye için çalışıyoruz" dedi.

Haber

Diyarbakırlı Serkan 'Survivor' hayali için parkur kurdu! Sesini Acun Ilıcalı'ya duyurmak istiyor

Survivor Türkiye yarışmasına katılmak için spor malzemeleri bulamayan Diyarbakırlı Serkan Bayram, arkadaşlarından ödünç aldığı malzemelerle boş bir arazi üzerinde mini bir parkur oluşturdu. Yarışmaya hazırlanan Bayram, sesini programın yapımcısı Acun Ilıcalı'ya duyurmayı hedefliyor.

Trend

İmamoğlu'nun T.C. numarası davası

AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram: - "İmamoğlu, kendi eliyle sosyal medyada mazbatayı paylaştı ve mazbatada T.C. numarası açıkça görünüyordu" - "Bu millet sizi seçmiş, mazbatanızı almışsınız. Bundan sonra bizim beklentimiz, vatandaşımızın ihtiyaçlarını gidermektir, sorunlarını çözmektir"

Haber

Venezuela'da demokrasinin devam etmesinden yanayız

Türkiye-Venezuela Dostluk Grubu Başkanı Serkan Bayram: - "Dünyanın her yanında demokrasiden yana olduğumuz gibi Venezuela'da da demokrasinin devam etmesinden yanayız"

Haber

Serkan Bayram

Serkan Bayram Hakkındaki Haberler Mynet'te. Serkan Bayram Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Maduro ve Venezuela halkının yanındayız

Türkiye-Venezuela Dostluk Grubu Başkanı Serkan Bayram: - "Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ailesi ve yakınlarına karşı yapılan dış müdahaleleri kabul edemeyiz" - "Maduro'nun ve Venezuela halkının yanında olduğumuzu açık yüreklilikle belirtiyoruz"

Haber

AK Parti'den Başbakan Yıldırım'a büyük jest! Erzincan Üniversitesi'nin ismi değişebilir!

AK Parti, Erzincan Üniversitesi'nin adının Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi olarak değiştirilmesi için kanun teklifi verdi. AK Parti Erzincan Milletvekilleri Serkan Bayram ve Sebahattin Karakelle imzalı teklifte YÖK kanununda değişiklik yapılması önerildi.

Haber