Sevda Turkusev Haberleri

TV yayın akışı 17 Ekim 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

17 Ekim 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 17 Ekim Perşembe akşamı Siyah Kalp, İnci Taneleri, Karadut, Bir Gece Masalı, Yol Arkadaşım 2, Mehmed: Fetihler Sultanı, Hudutsuz Sevda ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1, NOW yayın akışı nasıl?

Trend 2024-10-17 09:26:32

Ünlü oyuncu Esengül Aypek yeni bir aşka yelken açtı! Yakışıklı basketbolcuyla...

Kaderimin Oyunu, Beni Bırakma ve Hudutsuz Sevda gibi dizilerde boy gösteren ünlü oyuncu Esengül Aypek yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu Aypek, gönlünü Erok basketbol takımında oynayan Metehan Akyel'e kaptırdı.

Magazin 2024-10-11 10:22:45

TV yayın akışı 10 Ekim 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

10 Ekim 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 10 Ekim Perşembe akşamı Siyah Kalp, İnci Taneleri, Karadut, Bir Gece Masalı, Aykut Enişte 2, Teşkilat, Hudutsuz Sevda ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1, NOW yayın akışı nasıl?

Trend 2024-10-10 09:14:53

Asuman Dabak Hudutsuz Sevda için verdiği pozları paylaştı! Yüzündeki değişime yorum yağdı: Başka biri olmuş

Ünlü oyuncu Asuman Dabak Hudutsuz Sevda dizisi için çekilen görselleri paylaştı. Dabak'ın yüzündeki estetik operasyonla gerçekleşen değişim dikkat çekti. Asuman Dabak'ı görenler "Başka biri olmuş" dedi.

Magazin 2024-10-07 08:17:05

TV yayın akışı 3 Ekim 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

3 Ekim 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 3 Ekim Perşembe akşamı Siyah Kalp, İnci Taneleri, Karadut, Aykut Enişte, Rigas FS-Galatasaray | UEFA Avrupa Ligi Grup Maçı, Hudutsuz Sevda ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1, NOW yayın akışı nasıl?

Trend 03-10-24 09:18

Dekolte eleştirilerine kızdı, hedef aldı! Bahar'ın yönetmeninden Bir Sevda Masalı'na olay 'Abdest' göndermesi!

Bahar dizisinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt, dizinin son bölümünde Bahar karakterinin dekoltesi eleştirilince Su Burcu Yazgı ve Burak Deniz'in başrolünde yer aldığı Bir Gece Masalı'nın abdest sahnesiyle tepki gösterdi. Yeşilyurt'un sözleri ise gündem oldu.

Magazin 30-09-24 09:51

Esra Ezmeci Sevda Demirel'e özel hayatını hiç çekinmeden sordu! Konu cinsiyet değiştiren eski sevgilisi Doruk Doğrusöz'e bile geldi! 'Cinsellik olmadan...'

Son dönemde yaptırdığı estetiklerle adeta bambaşka biri olan Sevda Demirel, Esra Ezmeci'nin programına konuk oldu. Özel hayatını açık açık anlatan Demirel İşte Benim Stilim yarışmasında Neslihan Doğrusöz olarak tanınan ve yarışmanın ardından cinsiyet değiştirerek ismini Doruk olarak değiştiren eski sevgilisini bile anlattı. Ezmeci'nin programındaki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 28-09-24 11:11

TV yayın akışı 26 Eylül 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

26 Eylül 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 26 Eylül Perşembe akşamı Siyah Kalp, Güzel Aşklar Diyarı, Kör Nokta, Bayi Toplantısı, Fenerbahçe-U.S. Gilloise | UEFA Avrupa Ligi Grup Maçı, Hudutsuz Sevda ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1, NOW yayın akışı nasıl?

Trend 26-09-24 09:20

'Aday İmamoğlu, yardımcısı da Yavaş' dedi, CHP'den tepki geldi! Şaban Sevinç'e çok konuşulacak gönderme: 1 Ekim'den sonra...

'Siyasi yasak' iddiaları siyaset kulislerini hareketlendirirken "CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, yardımcısı ise Mansur Yavaş" iddiası gündem yaratmıştı. Gazeteci Şaban Sevinç'in söz konusu iddialarına CHP'li Sevda Erdan Kılıç'tan tepki geldi. Kılıç, "Sevinç'in aday belirleme işi bittiyse, bizim adımıza kanun teklifi de versin" diyerek dikkat çeken bir göndermede bulundu.

Haber 24-09-24 14:35

Metin Arolat'ın cenazesi sonrası Gülben Ergen gündemde! Kameraları görünce ağladı dendi yanıt şaşırttı

Metin Arolat'ın cenazesine ünlü isimler akın etti. Gülben Ergen ve Gülşen'in zor anları gündeme gelmişti. Ancak Gülben Ergen'i gören Sevda Demirel isim vermeden açıklama yaptı Seren Serengil durur mu o da şarkıcının o hallerine tepki gösterdi. Ergen ise yanıtıyla şaşırttı.

Magazin 23-09-24 07:48

Sete gidemedi... Hayal Köseoğlu apar topar hastaneye kaldırıldı

Deniz Can Aktaş, Miray Daner ve Asuman Dabak gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı "Hudutsuz Sevda" dizisinde rol alan Hayal Köseoğlu dizinin yeni sezon okuma provalarına katılamadı. Projeden ayrılacağı iddia edilen ünlü ismin hastanelik olduğu ortaya çıktı.

Magazin 13-09-24 08:25

Mobilya bakmaya giderken o araziyi keşfetti! Hızla harekete geçti 'Sattığımız kazandığında dünyalar bizim oluyor' İstanbul, Ankara, Adana'da...

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde hara kuran girişimci Serhat Akbaş, Arap ve İngiliz cinsi yarış atı yetiştiriyor. "Bir arkadaşımla İnegöl'e mobilya bakmaya giderken civardaki araziler hoşuma gitti. Araştırma yaparken burayı keşfettik. Temmuz 2019'da inşaata başladık. Daha sonra etrafını çevirdik ve atlarımızı getirdik. Eşim ve çocuğumla buradaki bungalovda yaşıyoruz" diyen Akbaş "Bu iş gönül, sevda işi. Sattığımız at yarış kazandığında dünyalar bizim oluyor" ifadelerini kullandı.

Finans 12-09-24 10:45

Nevşin Mengü Sevda Demirel'in 'şeriat' arzusuna yanıt verdi: Gitsin Yemen'de kapanıp yaşasın bakalım...

Sevda Demirel'in Narin'in kahreden haberi sonrası yaptığı şeriat açıklaması tepki çekti. Nevşin Mengü de yaptığı yayında Sevda Demirel gibi isimlere tepki göstererek "Gitsin Yemen'de kapanıp yaşasın bakalım..." dedi.

Magazin 10-09-24 15:23

Sevda Demirel'in çözümü şeriatmış! Ben sonsuz kapanmaya hazırım Duyanların ağzı açık kaldı

Küçük Narin'in bedeninin günler sonra bir dere yatağında bulunmasının ardından Türkiye'ye ayağa kalktı. Ünlü isimler de yaşananlara isyan ederken Sevda Demirel ise söyledikleriyle tepki çekti. Demirel çözümü şeriatta buldu ve sözleri ağızları açık bıraktı.

Magazin 10-09-24 07:02

Sevda Yılmaz 3 gündür kayıptı! Emniyetteki ifadesinde gerçek ortaya çıktı, baba gözaltına alındı

İstanbul'da 3 gündür Sevda Yılmaz'dan haber alınamıyordu. 13 yaşındaki küçük kız, bugün bulundu. Emniyetteki işlemleri sırasında Avcılar'daki evine dönmek istemediğini; dilendirildiğini ve şiddet gördüğünü söyleyen Sevda Yılmaz, ailesine teslim edilmeyerek Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nde koruma altına alındı. İfadenin ardından baba gözaltına alındı.

Haber 09-09-24 20:39

Narin'in ardından bir haber de İstanbul'dan gelmişti! 3 gündür kayıp olan Sevda Yılmaz'dan sevindiren haber

Diyarbakır'da Narin'i arama çalışmaları devam ederken İstanbul'da 13 yaşındaki Sevda Yılmaz'ın da kaybolduğu basına yansımıştı. “Babama gideceğim” diyerek dedesinin yanından ayrılan Sevda'dan 3 gündür haber alınamıyordu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, öğle saatlerinde Sevda'nın bulunduğunu açıkladı.

Haber 09-09-24 16:51

Yaygın kullanılıyor! Uzmanı uyardı: Adetinizi geciktirmek isterken sağlığınızdan olmayın

Adet dönemi bazen istenmeyen günlere denk geldiğinde geciktirici ilaçlar kullanılabiliyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Sevda Karakaya, adet geciktirici ilaçların hekime danışılmadan kullanılmaması gerektiğini belirterek, “Adet geciktirici ilaçlar, özellikle tatiller, sınavlar ve düğün gibi özel etkinlikler öncesinde tercih edilen bir yöntemdir. Ancak gebelik şüphesi olanlar, emziren anneler ve kronik hastalığı olan kişilerin bu hapları kullanmaması gerekir” dedi.

Kadin 20-08-24 12:23

Sevda Türküsev kafayı İlyas Salman'ın vasiyetine taktı! Kendisini sevmiyorum ama...

İlginç çıkışlarıyla gündeme gelen Sevda Türküsev yıllar önce İlyas Salman'ın yaptığı vasiyet açıklamasını gündeme yeniden getirdi. Salman'a tepki gösteren Türküsev'in paylaşımı gündem oldu.

Magazin 15-08-24 14:21

Kadir Doğulu'nun görüntüleri uzun süre konuşulmuştu! 'İlk görüşte aşk mıydı?' diye soruldu! Neslihan Atagül'ün verdiği yanıt şaşırttı

'Sefirin Kızı', 'Kara Sevda' ve 'Yaprak Dökümü' gibi yapımlarda yer alan Neslihan Atagül, kendisi gibi oyuncu olan eşi Kadir Doğulu ile evliliğinde sekiz yılı geride bıraktı. Geçtiğimiz yıl Kadir Doğulu'nun gittiği bir eğlence mekanında kadınlarla samimi görüntüleri ortaya çıkmış ve ihanet iddiaları gündeme gelmişti. Ancak ünlü çift her seferinde aralarında bir sorun olmadığını dile getirdi. Neslihan Atagül şimdi de katıldığı bir programdaki açıklamalarıyla gündem oldu.

Magazin 25-07-24 14:44

Sevda Erginci ile ayrılan Yılmaz Kunt Alya Şahinler ile aşka geldi! Samimi halleri aşkı ele verdi

Sevda Erginci ile ayrılan Yılmaz Kunt, şarkıcı ve oyuncu Alya ile yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü çiftin samimi halleri aşkı ele verdi. Çift Bodrum'da görüntülendi.

Magazin 14-07-24 10:08

Değişimiyle gündemdeydi... Sevda Demirel kazancını bakın nereye yatırmış

Ünlüler dünyasında bir döneme damga vuran isimlerden Sevda Demirel, son dönemde değişimiyle gündemdeydi. Geçtiğimiz yıllarda Doruk Doğrusöz ile aşk yaşayan ünlü ismin son halini görenler tanımakta güçlük çekmişti. Uzun zamandır herhangi bir projede yer almayan Sevda Demirel şimdi açıklamalarıyla dikkat çekti. Sevda Demirel kazancını bakın nereye yatırmış...

Magazin 03-07-24 13:06

Sevda Demirel'in son hali gündemde! Görenler tanımakta zorlandı

Bir döneme damga vuran Sevda Demirel değişimiyle adından söz ettirdi. Geçtiğimiz yıllarda Doruk Doğrusöz ile aşk yaşayan ünlü ismin son halini görenler ‘Kim olduğunu anlayamadım’ dedi.

Magazin 01-07-24 07:59

Türkiye'nin konuştuğu genç sevdiği kız uğruna başını yakmış! YKS'deki yapay zekalı kopya düzeneğinin arkasından sevda çıktı

Türkiye; YKS'ye sınav tarihinde görülmemiş kopya düzeneğiyle girip soruları yapay zekaya çözdürürken suçüstü yakalanan genci konuşuyor. Hazırladığı kopya düzeneğiyle akıllara durgunluk veren M.E.E.'nin (23) özellikle tıp fakültesini hedeflemesinin nedeni herkesi şaşırttı. Arkadaşlarının anlattığına göre, sevdiği kızı babasının vermemesi ihtimali M.E.E.'yi yiyip bitiriyormuş...

Haber 12-06-24 10:26

TV yayın akışı 6 Haziran 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

6 Haziran 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 6 Haziran Perşembe akşamı Güldür Güldür Show, Aşk-ı Memnu, Ekşi Elmalar, Sen Türkülerini Söyle, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 6 Haziran Perşembe TV yayın akışı...

Trend 06-06-24 07:25

Gözlerden uzakta yaşıyordu! Meral Kaplan, Arka Sokaklar'da ortaya çıktı

Sevda Çiçeği, En En Son Babalar Duyar, Ateşten Kağıtlar, Gecekondu gibi dizi ve filmlerde rol alan Meral Kaplan bir süredir gözlerden uzak yaşıyordu. Kaplan Arka Sokaklar dizisiyle ekrana döndü.

Kulis 02-06-24 10:13

TV yayın akışı 30 Mayıs 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

30 Mayıs 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 30 Mayıs Perşembe akşamı Güldür Güldür Show, İnci Taneleri, Aldatmak, Eyyvah Eyvah, Sen Türkülerini Söyle, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 30 Mayıs Perşembe TV yayın akışı...

Trend 30-05-24 07:28

Cannes yorumu olay olmuştu! Hudutsuz Sevda'nın yıldızı Esra Dermancıoğlu tuvalet pozuyla dillere düştü! 'Ne anlatmak istiyor?'

Son olarak başrollerinde Deniz Can Aktaş ve Miray Daner'in yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Esra Dermancıoğlu Cannes yorumu ile gündemdeydi. Festivale katılan ünlü isimleri “çıplaklık” ve “estetik” üzerinden eleştiren Dermancıoğlu'nun sözleri çok konuşulmuştu. Ünlü isim şimdi de tuvalet pozuyla sosyal medyayı salladı. O kareye yorum yağdı...

Magazin 24-05-24 11:53

TV yayın akışı 23 Mayıs 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

23 Mayıs 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 23 Mayıs Perşembe akşamı Güldür Güldür Show, İnci Taneleri, Beşiktaş-Trabzanspor maçı, Eyyvah Eyvah 2, Buz Yolu, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 23 Mayıs Perşembe TV yayın akışı...

Trend 23-05-24 07:18

Barışma teklifini kabul etmeyince eski kocası tarafından bıçaklandı! Kadından sitem dolu sözler: Adalet adalet değildir

Bursa'da 30 yaşındaki Sevda Ç. , 1 yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandığı eski kocası Sezgin A. tarafından evinin önünde bıçaklandı. Yaralı olarak kurtulan Sevda Ç., eski eşi Sezgin A.'nın adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına tepki gösterdi. Sevda Ç., sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "Eski eşim beni 6 yerimden bıçakladı. Beni yaralayan bir adamı nasıl serbest bırakırsınız" dedi.

Haber 20-05-24 22:49

Eski eş dehşeti! Barışma teklifini reddedince sokak ortasında bıçaklayıp kaçtı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Sevda Ç. (30), 1 yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandığı eski eşi Sezgin A. tarafından barışma teklifini reddettiği için sokak ortasında bacağından bıçaklandı. Tedaviye alınan Sevda Ç.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Sezgin A.'nın yakalanması için başlatılan çalışmalar sürdürülüyor.

Haber 19-05-24 09:55

TV yayın akışı 16 Mayıs 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

16 Mayıs 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 16 Mayıs Perşembe akşamı Bahar, İnci Taneleri, Aldatmak, Eyyvah Eyvah 3, Mehmed: Fetihler Sultanı, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 16 Mayıs Perşembe TV yayın akışı...

Trend 16-05-24 07:22

TV yayın akışı 9 Mayıs 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

9 Mayıs 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 9 Mayıs Perşembe akşamı Güldür Güldür Show, İnci Taneleri, Aldatmak, Sakla Beni, Kara Ağaç Destanı, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 9 Mayıs Perşembe TV yayın akışı...

Trend 09-05-24 07:21

TV yayın akışı 2 Mayıs 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

2 Mayıs 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 2 Mayıs Perşembe akşamı Güldür Güldür Show, İnci Taneleri, Aldatmak, Sakla Beni, Kül Masalı, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 2 Mayıs Perşembe TV yayın akışı...

Trend 02-05-24 07:24

Arka Sıradakiler'in Özge'siydi... Sevda Dalgıç son görüntüsüyle şaşırttı! Bakın şimdi ne yapıyor

2007 senesinde Fox TV'de ekrana gelen Arka Sıradakiler dizisinde Özge karakterini canlandıran Sevda Dalgıç, seneler içindeki değişimi ile görenleri şaşırttı. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen Dalgıç şu anda sağlıklı yaşam ve beslenme eğitimi verdiğini açıkladı.

Magazin 29-04-24 09:12

TV yayın akışı 25 Nisan 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

25 Nisan 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 25 Nisan Perşembe akşamı Güldür Güldür Show, İnci Taneleri, Aldatmak, Sakla Beni, Kül Masalı, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 18 Nisan Perşembe TV yayın akışı...

Trend 25-04-24 07:26

İki kadını bıçakladı, sebebi şaşkına çevirdi! 'Bana baş kaldıranın, başını keserim'

Adana’da Furkan Nesli Derneği’nde tartıştığı Sevda S. ile Hatice K.’yi bıçakla yaralayan Betül Altınyüzük (24), tutuklandı. Altınyüzük ifadesinde, “Beni kapıda görünce ‘Bu kadın değil, açmayın’ dediler. Bu söze çok sinirlendim ve kendimi kaybettim. Tepki gösterince dışarı çıktılar, kendimi korumak için bıçağı rastgele savurdum” dedi. Altınyüzük, sağlık kontrolü için adli tıp birimine getirildiği sırada gazetecilere, “Bana baş kaldıranın, başını keserim. Peşlerini bırakmayacağım" dedi.

Haber 19-04-24 11:59

TV yayın akışı 18 Nisan 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

18 Nisan 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 18 Nisan Perşembe akşamı Bahar, İnci Taneleri, Aldatmak, Sakla Beni, Kül Masalı, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 18 Nisan Perşembe TV yayın akışı...

Trend 18-04-24 07:31

Oryantal Didem Hadise'yi eleştiren Sevda Türküsev'e sert çıktı! Konuyu cinsel hayatına getirdi!

Son konserinde kendisini alt açıdan çekmek isteyen bir kameramana sinirlenen Hadise'ye Sevda Türküsev sert sözler söylemişti. Oryantal Didem Kınalı, Hadise'ye destek vererek Sevda Türküsev'in sözlerine tepki gösterdi.

Magazin 17-04-24 11:47

Hudutsuz Sevda'dan aşk mı çıktı? Burak Sevinç ve Hayal Köseoğlu kol kola yakalanınca...

Hudutsuz Sevda dizisinde Fikret ve Damla karakterlerine hayat veren Burak Sevinç ve Hayal Köseoğlu sokakta kol kola yakalanınca aşk iddiaları hemen gündeme geldi.

Magazin 08-04-24 07:22

Esra Dermancıoğlu Hudusuz Sevda'ya veda etti! 'Sınırları zorlamaya devam' notu dikkat çekti

Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Burak Sergen ve Asuman Dabak gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisinde Asiye karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu projeye veda etti. Dermancıoğlu'nun 'Sınırları zorlamaya devam' notu dikkat çekti.

Magazin 05-04-24 13:09

TV yayın akışı 4 Nisan 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

4 Nisan 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 4 Nisan Perşembe akşamı Güldür Güldür Show, İnci Taneleri, Aldatmak, Sakla Beni, Kül Masalı, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 4 Nisan Perşembe TV yayın akışı...

Trend 04-04-24 07:14

Diyarbakır’da çifte infaz! Mahkemeden çıkıp takip etti, ikisini de öldürdü…

Diyarbakır’da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Anlaşmalı boşandıktan 1 saat sonra eski eşini ve yanındaki erkeği mahkeme çıkışı takip ederek öldürdü. Sevda Meşe’yi ve yanındaki Mehmet Sadıç’ı (50) tabanca ile ateş ederek öldüren Adem Meşe saklandığı adreste yakalanarak gözaltına alındı.

Haber 03-04-24 14:59

Hudutsuz Sevda'da bomba ayrılık! Tüm dengeler değişecek

Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Burak Sergen, Burak Sevinç ve Asuman Dabak gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisinde bomba bir ayrılık yaşanacak. Tüm dengelerin değişeceği dizide ana karakterlerden bir isim diziye veda edecek.

Magazin 02-04-24 08:45

Hande Ataizi'ye tokat atmıştı... Sevda Demirel'i bir de şimdi görün, kaslarını sergiledi

Yüzündeki ve vücudundaki dolguları çıkaran Sevda Demirel o dönem çok gündem olmuştu. Silikonlarını canlı yayında gösteren bir dönemin ünlü ismi son haliyle dikkat çekti. Sevda Demirel kas şov yaptı.

Magazin 31-03-24 08:54

Hudutsuz Sevda'nın Asiye'si Esra Dermancıoğlu Hülya Avşar'a konuk oldu! Cinsellik sorusunu duyunca... 'İstiyorsan kessinler'

Şimdilerde Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Burak Sergen ve Asuman Dabak gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisinde Asiye karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu, Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk oldu. Programda Avşar'a soru soran Dermancıoğlu 'cinsellik' sorusuyla herkesi şaşırttı.

Magazin 30-03-24 07:36

Uluslararası Ankara Müzik Festivali, 12 ülkeden 300 sanatçıyı bir araya getirecek

Sevda-Cenap And (SCA) Müzik Vakfı Genel Sekreteri Pınar Alpay Yüksel, 38. Uluslararası Ankara Müzik Festivali'nin caz müzikten oda müziğine kadar farklı kategorilerde 12 ülkeden 300 sanatçıyı bir araya getireceğini söyledi.

Yurthaber 26-03-24 12:12

TV yayın akışı 21 Mart 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

21 Mart 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 21 Mart Perşembe akşamı Bahar, İnci Taneleri, Aldatmak, Sakla Beni, Kül Masalı, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 21 Mart Perşembe TV yayın akışı...

Trend 21-03-24 07:23

TV yayın akışı 14 Mart 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

14 Mart 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 14 Mart Perşembe akşamı Güldür Güldür Show, İnci Taneleri, Aldatmak, Sakla Beni, Kül Masalı, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 7 Mart Perşembe TV yayın akışı...

Trend 14-03-24 07:25

TV yayın akışı 7 Mart 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

7 Mart 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 7 Mart Perşembe akşamı Güldür Güldür Show, İnci Taneleri, Aldatmak, Sakla Beni, Kül Masalı, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 7 Mart Perşembe TV yayın akışı...

Trend 07-03-24 07:29