Sevilla Fenerbahce Maci Haberleri

Fenerbahçe'nin Youssef En-Nesyri transferi Türk futbol tarihine geçti!

Fenerbahçe Kulübü, Faslı golcü Youssef En-Nesyri’nin 5 yıllık sözleşmeye imza attığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Sevilla Football Club, S.A.D. kulübüne toplam transfer bedeli olan 19.500.000 Avro 4 sene içerisinde 8 taksitle ödenecektir." ifadelerine yer verildi.

Spor 2024-07-25 12:48:45

SON DAKİKA: Fenerbahçe taraftarının uzun süredir beklediği Faslı golcü Youssef En-Nesyri transferi bitti! Mourinho ile duyuruldu...

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri! Sarı lacivertlilerin uzun süredir gündeminde olan yıldız golcü Youssef En-Nesyri, Fenerbahçe tarafından resmen açıklandı. Faslı forvet bugün İstanbul'a geliyor. Daha önce Sevilla ile hem dünya kupasında hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir performans ortaya çıkan En-Nesyri, kariyerine Fenerbahçe'de devam edecek.

Spor 2024-07-24 11:38:24

Fenerbahçe'nin yeni transferi Youssef En-Nesyri, Türkiye futbol tarihine geçecek!

Sevilla ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri'yi yarın Türkiye'ye getiriyor. Oyuncu ile de anlaşma sağlayan sarı-lacivertliler, Türkiye futbol tarihinin en pahalı transferine imza atacak.

Spor 2024-07-23 16:31:20

Fenerbahçe golcüsüne kavuşuyor! Yıldız oyuncu, Mourinho'nun telefonu sonrası teklifi kabul etti

Fenerbahçe, uzun zamandır ilgilendiği Youssef En-Nesyri transferinde mutlu sona ulaştı. Yıldız oyuncuyla her konuda anlaşan Fenerbahçe, Sevilla'yı da ikna etti. Sevilla kulübü bu hamlenin ardından resmi açıklama yaptı.

Spor 2024-07-22 18:16:41

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyr transferini bitirmek üzere! Taraftarlar nöbete başladı...

Fenerbahçe'de Youssef En-Nesyri nöbeti her an mutlu sonuçlanabilir. Bir süredir ilgilenilen yıldız oyuncu için kulübü Sevilla ikna olmak üzere olduğu duyuruldu. Mourinho'nun çok istediği isimlerin başında gelen Youssef En-Nesyri için taraftarlar geri sayıma geçti.

Spor 18-07-24 07:57

Mourinho istedi, Fenerbahçe aldı! Golcü transferi 16 milyon Euro ödenerek bitmek üzere...

Fenerbahçe'de golcü transferi bitmek üzere... Mourinho'nun özel talebi üzerine Youssef En-Nesyri ile görüşme sağlayan sarı-lacivertliler, Sevilla ile el sıkıştı.

Spor 06-07-24 18:08

Sevilla, deneyimli futbolcu Sergio Ramos ile yollarını ayırdı

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekibi Sevilla'da deneyimli oyuncu Sergio Ramos ile yollar ayrıldı. Bu haberin ardından Türk taraftarlar transfer için heyecanlandı.

Spor 17-06-24 15:43

Avrupa'da Fenerbahçe'yi eleyen, kupaya uzandı! Olympiakos, Sevilla, Eintracht Frankfurt... 3 yıldır aynı senaryo

UEFA Avrupa Konferans Ligi Finali'nde Olympiakos, Fiorentina'yı 1-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Yunan takımının şampiyonluğa ılaşmasıyla dikkat çeken bir istatistik de gündem oldu. Buna göre; Avrupa kupalarında son 3 sezondur Fernebahçe'yi eleyen takımlar turnuva sonunda kupayı kaldırmayı başardı.

Spor 30-05-24 06:53

Futbol tarihinde görülmemiş olay! Sevilla'dan Jesus Navas'a ömür boyu sözleşme

İspanya LaLiga ekiplerinden Sevilla, kulübün efsane isimlerinden Jesus Navas ile ömür boyu geçerli olacak bir sözleşme imzaladı. Yapılan sözleşmeye göre 38 yaşındaki oyuncu, 31 Aralık 2024 tarihine kadar kariyerine futbolcu olarak devam edecek ardından ise takımda istediği bir pozisyonda çalışacak.

Spor 18-05-24 16:37

İspanya'da skandal olay... Bu kadarına da pes! Sevilla'nın yıldızı Lucas Ocampos'u taç kullanırken taciz ettiler

İspanya La Liga'da oynanan Rayo Vallecano-Sevilla maçında çirkin bir olay yaşandı. Konuk ekibin tecrübeli oyuncusu Lucas Ocampos taç atışı sırasında bir taraftarın fiziki tacizine maruz kaldı. İşte detaylar...

Spor 06-02-24 15:35

Real Betis'in yıldız ismi William Carvalho ifadeye çağrıldı! Bir kadına ilaç verip tecavüz etmekle suçlanıyor

İspanyol ekibi Real Betis'in başarılı isimlerinden olan, hatta ismi transferde Beşiktaş ile de anılan William Carvalho beklenmedik bir olayla gündem oldu. Sevilla Mahkemesi Portekizli futbolcuyu tecavüz iddiasıyla ifadeye çağırdı. İşte detaylar...

Spor 06-02-24 08:18

İspanya'da Girona fırtınası devam ediyor! Sevilla karşısında 6 dakikada hat-trick yapan Artem Dovbyk takımını Real Madrid'in önünde liderliğe taşıdı

Bu sezon İspanya'da Girona rüzgarı esiyor. Artem Dovbyk'in müthiş performansıyla Real Madrid'in önünde lider konumda bulunan Girona'nın şampiyonluk ihtimali her geçen gün artıyor.

Spor 25-01-24 15:09

Çağlar Söyüncü'den kariyerini bile bitirebilecek hata! Atletico Madrid taraftarının sabrını taşırdı

Atletico Madrid-Sevilla maçının 66. dakikasında oyuna giren Çağlar Söyüncü, 70. dakikada kırmızı kart gördü. Geçtiğimiz hafta kötü bir performans ortaya koyan Çağlar Söyüncü, teknik direktör Simeone tarafından oyundan alınmıştı.

Spor 23-12-23 20:02

Barcelona ve Sevilla kulüpleri kurumsal ilişkilerini karşılıklı kesti

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 8. haftasında Barcelona sahasında oynadığı maçta Sevilla'yı 1-0 mağlup etse de karşılaşmaya futboldan daha çok iki kulüp arasında yaşanan polemik damgasını vurdu.

Spor 30-09-23 12:48

MAÇ SONUCU: UEFA Süper Kupa'nın sahibi Manchester City oldu! Penaltılar sonunda...

Son dakika haberleri: Geçtiğimiz sezonun UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Manchester City ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla kozlarını UEFA Süper Kupa finalinde paylaştı. 90 dakikası 1-1'lik eşitlikle sonuçlanan karşılaşmada direkt olarak penaltılara gitti. Penaltılarda ise kazanan taraf Manchester City oldu.

Spor 17-08-23 00:12

Son dakika: Son Avrupa Ligi şampiyonu, Uğurcan Çakır için atağa kalktı! Milli eldiven, İspanya'ya doğru...

Son dakika haberleri: Trabzonspor’un kalecisi ve kaptanı Uğurcan Çakır’a, Nantes’in ardından Avrupa kulüplerinden Sevilla da talip oldu. Başarılı eldiveni transfer etmek isteyen İtalyan ekibi bordo mavili kulüple resmi temasa geçti.

Spor 16-08-23 18:07

UEFA Süper Kupa sahibini buluyor!

Futbolda 48. UEFA Süper Kupa, İngiltere ekibi Manchester City ile İspanya temsilcisi Sevilla arasında çarşamba günü yapılacak maçla sahibini bulacak.

Spor 15-08-23 12:07

Saç ektirmek için geldi, Beşiktaş ile transfer görüşmesi yaptı! Kartal'dan Nemanja Gudelj atağı...

Yeni sezonda şampiyonluk hasretini dindirmek isteyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kesmeden devam ederken dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Siyah-Beyazlılar Türkiye'ye saç ektirmek için gelen Sevilla forması giyen Nemanja Gudelj ile bir transfer görüşmesi yaptı. İşte detaylar...

Spor 23-06-23 12:02

Ne Real Madrid, Ne PSG... Arda Güler için için olay yaratan iddia! Sevilla ile el sıkıştı

Fenerbahçe'nin altın çocuğu Arda Güler için dünya devleri Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya devam ederken, Sarı-Lacivertli yönetim genç oyuncuyu elinde tutabilmek için her yolu denerken, yıldız isim için çok konuşulacak bir iddia gündemde. İşte detaylar...

Spor 23-06-23 10:17

Mourinho'ya tarihi ceza! Beklenen oldu, men edildi

İtalyan kulübü Roma'nın teknik direktörü Jose Mourinho'ya, Sevilla ile karşılaştıkları UEFA Avrupa Ligi finalinin ardından hakeme yönelik uygunsuz davranışı nedeniyle 4 maç men cezası verildi.

Spor 22-06-23 10:14

Fenerbahçe transfer döneminde boş durmuyor! Şimdiki hedefleri eski Galatasaraylı Fernando Reges...

Fenerbahçe, Sevilla forması giyen Fernando Reges'i transfer etmek için harekete geçti. Bir dönem Galatasaray forması giyen Brezilyalı oyuncu sarı-lacivertlilere yeşil ışık yaktı. Sevilla ile sözleşmesi 2024 yılında sona erecek 35 yaşındaki orta saha oyuncusu için girişimler başladı.

Spor 16-06-23 16:30

Sevilla'nın UEFA Avrupa Ligi'ni kazanması Galatasaray'a yaradı! Sarı-kırmızılılar, 1 milyon euro'yu cebine koydu...

UEFA Avrupa Ligi finalinde İtalya ekibi Roma'yı penaltılarla mağlup eden İspanya temsilcisi Sevilla, turnuvadaki 7. şampiyonluğunu elde etti. Bu sonucun ardından Galatasaray'ın kasasına 1 milyon euro girdi.

Spor 01-06-23 07:47

Gelenek bozulmadı! UEFA Avrupa Ligi Finali'nde Sevilla Roma'yı penaltılarla devirdi ve kupayı 7. kez müzesine götürdü

UEFA Avrupa Ligi'nde Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de final heyecanı yaşandı. Final karşılaşmasında Sevilla ile Roma karşı karşıya geldi. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmanın 90 dakikası 1-1'lik eşitlikle sona ererken, uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmadı. Penaltılara giden dev finalde kupaya uzanan 4-1'lik skorla Sevilla oldu.

Spor 01-06-23 01:04

UEFA Avrupa Ligi final maçında Volkan Demirel sürprizi! Sevilla-Roma maçını tribünden takip etti

UEFA Avrupa Ligi final karşılaşmasında Sevilla ile Roma karşı karşıya geldi. Macaristan'ın başkenti Budapeşte'deki Puskas Arena'da oynanan karşılaşmayı tribünden takip edenler arasında sürpriz bir isim de vardı. İşte detaylar...

Spor 31-05-23 22:51

525 milyon avroluk final maçı! İşte son veriler...

UEFA Avrupa Ligi finalinde yarın karşılaşacak İspanya'nın Sevilla ile İtalya'nın Roma takımlarının toplam futbolcu değeri 525 milyon avro olarak dikkati çekiyor.

Spor 30-05-23 11:21

Fenerbahçe'ye az kalsın elenecek olan Sevilla, Manchester United'ı darmadağın etti!

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş maçlarının ardından Sevilla, Juventus, Roma ve Bayer Leverkusen yarı finale yükseldi. Böylece yarı finalde Juventus-Sevilla, Roma-Bayer Leverkusen maçları oynanacak.

Spor 21-04-23 09:37

MAÇ SONUCU: Manchester United, 2-0'ı koruyamadı! Fenerbahçe'yi eleyen Sevilla, İngiltere'de geri döndü...

Son dakika haberleri: UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final etabı ilk maçında Manchester United ile Fenerbahçe'yi eleyerek tur atlayan Sevilla karşı karşıya geldi. Old Trafford'da oynanan ve futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği müsabakada kazanan çıkmadı. Manchester United, 2-0 öne geçtiği maçta Sevilla ile 2-2 berabere kaldı. İşte maçtan detaylar...

Spor 14-04-23 00:00

Son dakika: Galatasaray'dan ayrıldı, dünyası başına yıkıldı! Marcao, Manchester United maçında İspanyolları çıldırttı..

Son dakika haberleri: UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final etabı ilk maçında Manchester United ile Fenerbahçe'yi eleyerek tur atlayan Sevilla karşı karşıya geldi. Old Trafford'da oynanan müsabakaya Marcao'nun performansı damga vurdu. Uzun süre sonra Sevilla formasıyla ilk 11'de sahaya çıkan Brezilyalı stoper, karşılaşmanın 20. dakikasında kalesinde iki gol gören İspanyol ekibinin taraftarlarını çıldırttı. İşte detaylar...

Spor 13-04-23 22:50

Fenerbahçe Sevilla maçında sahaya yabancı maddeler atan taraftarların stada girişleri süresiz yasaklandı!

Son dakika... UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş karşılaşmasında Sevilla ile karşılaşan Fenerbahçe'de mücadelenin ikinci yarısında bazı taraftarlar sahaya yabancı madde atmıştı. Sarı-Lacivertli kulüp bu kişiler hakkında kararını açıkladı. İşte detaylar...

Spor 30-03-23 15:43

Jorge Jesus'tan sözleşme açıklaması! ''Mukavelem sezon sonunda bitiyor''

Fenerbahçe'nin tecrübeli çalıştırıcısı Jorge Jesus, Sevilla maçının hemen ardından Brezilya basınına röportaj vermişti. Portekizli çalıştırıcının kullandığı ifadeler sarı-lacivertli taraftarları bir hayli şaşırtmıştı. Yeniden Brezilya basınına konuşan Jesus, sözleşmesiyle ilgili bilgiler verdi.

Spor 26-03-23 13:06

Jorge Jesus Fenerbahçe'den ayrılırsa yerine sürpriz bir isim gelebilir!

Fenerbahçe'nin tecrübeli çalıştırıcısı Jorge Jesus, Sevilla maçının hemen ardından Brezilya basınına röportaj vermişti. Portekizli çalıştırıcının kullandığı ifadeler sarı-lacivertli taraftarları bir hayli şaşırtmıştı. Sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Jesus'un yerine gelecek isimler de yavaş yavaş gündemde yer almaya başladı.

Spor 21-03-23 14:12

PSV'den Sevilla kalecisine saldıran taraftar için görülmemiş ceza! 40 yıl boyunca maçlara giremeyecek

UEFA Avrupa Ligi play-off rövanş maçında Sevilla'yı 2-0 mağlup eden Hollanda ekibi PSV, kazanmasına rağmen turnuvaya veda ederken, karşılaşmada bir PSV taraftarı, Sevilla kalecisi Marko Dmitrovic'e saldırmıştı. PSV'den o taraftar için karar çıktı. İşte detaylar...

Spor 20-03-23 19:55

Fenerbahçe'yi UEFA Avrupa Ligi'nden eleyen Sevilla'da teknik direktör Jorge Sampaoli ile yollar ayrılıyor!

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaştığı ve Sarı Lacivertliler'i kupa dışına iten Sevilla'da, Sampaoli için ayrılık kararı alındı. Avrupa Ligi'nde tur atlanmasına karşın Sevilla, küme düşme hattından bir türlü çıkamayan Sevilla'da fatura teknik adama kesildi. İşte detaylar...

Spor 20-03-23 16:35

Sevilla'yı da boş geçmedi, 90+5'te attı! Milli futbolcu Enes Ünal Fenerbahçe'nin intikamını aldı

İspanya La Liga'da heyecan 26. hafta mücadeleleri ile sürüyor. 26. hafta karşılaşmasında Enes Ünal'lı Getafe sahasında Fenerbahçe'yi UEFA Avrupa Ligi'nde turnuva dışına iten Sevilla ile karşı karşıya geldi. Mücadele 2-0 Getafe'nin üstünlüğü ile sona ererken, son sözü milli futbolcu Enes Ünal söyledi. İşte detaylar...

Spor 20-03-23 00:24

Sevilla maçında sakatlanarak oyundan çıkmıştı! Fenerbahçe'ye Michy Batshuayi'den kötü haber... Beşiktaş derbisinde oynayamabilir

Sevilla ile oynanan mücadelede sakatlanarak oyundan alınan Michy Batshuayi'nin son durumu belli oldu. Sarı-Lacivertliler'den yapılan açıklamada, Batshuayi'nin sol adduktor kas tendonunda yırtık tespit edildiği duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 18-03-23 18:16

'Savcılar soruşturma başlatmalı!' Jorge Jesus'un 'Türkiye'de maçlar sahada değil, masabaşında kazanılıyor' sözleri tartışılmaya devam ediyor...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Sevilla ile eşleşmiş ve İspanya'daki ilk maçtan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Kadıköy'deki rövanşı 1-0 kazanmasına rağmen skoru eşitleyemeyen sarı - lacivertliler, organizasyona veda etmişti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, müsabaka sonrasında düzenlenen basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Spor yazarı Levent Tüzemen'den konuya ilişkin yorumlar geldi.

Spor 18-03-23 13:35

Dursun Özbek’ten Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'a cevap! ''Gerekeni yapacaklardır diye düşünüyorum''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Zaniolo ve Icardi’nin Galatasaray için çok önemli futbolcular olduğunu belirterek, “Futbol dünyası içinde transferler, gelmeler, gitmeler mümkün. Sezon sonunu görmek lazım. Bu tip futbolcuların Galatasaray’da kalması için elimizden geleni yapacağız” dedi. Dursun Özbek ayrıca, Jorge Jesus'un Sevilla maçının ardından yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Spor 17-03-23 19:30

Fenerbahçe'ye Sevilla maçının ardından bir şok daha! Batshuayi'den kötü haber geldi...

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Fenerbahçe, son 16 turu rövanş mücadelesinde İspanyol ekibi Sevilla ile İstanbul'da karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 1-0 yenmesine rağmen toplam skorda 2-1 mağlup olan sarı-lacivertliler UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti. Karşılaşmanın 16. dakikasında şok bir sakatlık yaşanırken, Batshuayi gözyaşlarıyla oyunu terk etti. Yıldız oyuncunun şampiyonluk yolunda en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

Spor 17-03-23 16:50

'Henüz sakalları bile çıkmamış çocuk...' İspanyol basını, Fenerbahçe - Sevilla maçını yorumladı!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Sevilla ile eşleşmişti. İspanya'da oynanan ilk maçtan 2-0'lık yenilgiyle ayrılan temsilcimiz, Kadıköy'deki rövanşı 1-0 kazanmasına rağmen toplam skorda eşitliği sağlayamadı ve organizasyona veda etti.

Spor 17-03-23 15:17

Fenerbahçe maçı sonrası soyunma odası koridorlarında 'Vamos Galatasaray' tezahüratı! Son düdük sonrası olay...

Fenerbahçe ile Sevilla, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanşında karşı karşıya geldi. İlk maçtan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılan sarı - lacivertliler, Kadıköy'deki rövanşı 1-0 kazanmasına rağmen skoru eşitleyemediği için turnuvaya veda etti. Karşılaşmanın ardından İspanyol temsilcisi büyük sevinç yaşarken, soyunma odası koridorlarında yükselen ses olay yarattı.

Spor 17-03-23 13:04

Son dakika: Fenerbahçe - Sevilla maçı sonrası olay yorum! 1 kuruş hayrınız yok, bir daha gelmeyin!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Sevilla ile eşleşmişti. İspanya'da oynanan ilk maçtan 2-0'lık yenilgiyle ayrılan temsilcimiz, Kadıköy'deki rövanşı 1-0 kazanmasına rağmen toplam skorda eşitliği sağlayamadı ve organizasyona veda etti. Spor yazarları; Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un oyuncu tercihlerini değerlendirirken, tribünlerden sahaya yabancı madde atılmasına tepki gösterdi. İşte detaylar...

Spor 17-03-23 08:28

Fenerbahçe elendi, Felipe Melo paylaşım yaptı! 'Anlıyor musunuz?' dedi, sarı - lacivertli taraftarlar büyük tepki gösterdi...

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Fenerbahçe ile Sevilla eşleşmişti. Sarı - lacivertli temsilcimiz; İspanya'da oynanan ilk maçı 2-0 kaybetmesine rağmen Kadıköy'deki rövanştan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı ancak toplam skoru eşitleyemediği için organizasyona veda etti. Fenerbahçe'nin turu Sevilla'ya kaptırması sonrasında Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo'dan sarı - lacivertli taraftarları kızdıran bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor 17-03-23 07:58

Jorge Jesus, 35 yıllık teknik direktörlük kariyerinde bir ilki yaşadı! Fenerbahçe'ye denk geldi...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Sevilla ile eşleşmişti. İspanya'da oynanan ilk maçı 2-0 kaybeden sarı - lacivertliler, Kadıköy'deki rövanş müsabakasından 1-0'lık galibiyetle ayrılmasına rağmen toplam skorda eşitliği yakalayamayınca organizasyona veda etmişti. İki karşılaşmada da birçok gol pozisyonuna giren ancak değerlendiremeyen Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, 35 yıllık kariyerinde bir ilki yaşamış oldu.

Spor 17-03-23 07:45

Fenerbahçe Sevilla maçı ne zaman? Fenerbahçe Sevilla maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Sevilla bugün UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Sevilla maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. Temsilcimiz, 2-0 mağlubiyetle sonuçlanan karşılaşmanın rövanşında rakibini Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda konuk etti. Maçı, hakem Michael Oliver yönetti. Yardımcılıklarını ise Stuart Burt ve Simon Bennett yaptı. Maçın dördüncü hakemi ise Andrew Madley oldu. Peki, Fenerbahçe Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 17-03-23 00:55

Fenerbahçe'nin tecrübeli çalıştırıcı Jorge Jesus Sevilla maçı sonrası masayı yumrukladı! Süper Lig'de maçlar sahada kazanılmıyor

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş mücadelesinde 2-0'ın rövanşında Sevilla'yı 1-0 mağlup eden Fenerbahçe Avrupa Ligi'ne veda ederken, Portekizli teknik adam Jorge Jesus karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada Sarı-Lacivertli taraftarlara tepki gösterirken, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışına dair de çarpıcı ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor 16-03-23 23:36

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ne 'ahlar, vahlar' eşliğinde veda etti! Sevilla karşısında ne yaptılarsa olmadı...

Fenerabahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında 2-0 kaybettiği mücadelenin rövanşında Sevilla’yı ağırladı. Kadıköy'de oynanan maçın son dakikasına kadar sarı-lacivertli takımın üstünlüğü vardı. İlk yarıda Valencia'nın golüyle 1-0 öne geçen Fenerbahçe, umutlarını ikinci yarıya taşımıştı. İkinci yarıda da ataklarını sürdüren Fenerbahçe, Sevilla kalesine bir türlü ikinci golü yollayamadı. Sarı lacivertliler, maçtan 1-0 galip ayrılsa da toplam skor 2-1 olduğu için turnuvaya veda etti.

Spor 16-03-23 22:47

Sevilla maçına ilk 11'de başlayan Arda Güler 25 metreden müthiş vurdu! Tribünler ayağa kalktı

UEFA Avrupa Ligi rövanş mücadelesinde sahasında Sevilla'yı konuk eden temsilcimiz Fenerbahçe, mücadelenin 49'ncu dakikasında Arda Güler ile müthiş bir pozisyon yakaladı. Arda'nın harika vuruşu sonrası tribünler nefeslerini tuttu. İşte detaylar...

Spor 16-03-23 22:17

Enner Valencia Sevilla karşısında golünü attı, sonrasında yaptığı hareket olay oldu!

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, son 16 turu mücadelesinde Sevilla ile karşı karşıya gelirken, temsilcimiz 41'nci dakikada Valencia'nın penaltı golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı. Ekvadorlu yıldızın golün ardından yaptığı hareket olay oldu. İşte detaylar...

Spor 16-03-23 21:38

Fenerbahçe Sevilla maçında Batshuayi gözyaşlarıyla oyunu terk etti! Jorge Jesus'u yıkan an

UEFA Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz konumunda bulunan Fenerbahçe, son 16 turu rövanş mücadelesinde İspanyol ekibi Sevilla ile İstanbul'da karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 16. dakikasında şok bir sakatlık yaşanırken, Batshuayi gözyaşlarıyla oyunu terk etti. İşte detaylar...

Spor 16-03-23 21:14