Sigaraya Zam Geldi Haberleri

Türkiye'de hemen her evde yemeklerde kullanılıyor! Fiyatı düşsün diye hileye başvuruluyor: Bedava olsa bile almayın

Yemeklerde en çok kullanılan malzemelerden biri olan kıymayla ilgili çarpıcı bir uyarı geldi. Maliyeti düşürmek için başvurulan mekanik kıyma, tavuk kemiğinden, kırıntılarından, taşlığından yapılıyor, soya fasulyesiyle karıştırılıp satılıyor. Yasak olmasına rağmen fiyat düşsün diye kullanılan bu yönteme tepki gösteren Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı "Hazır kıyma herkese yasak olmalı. Kıyma etten çekilerek alınsın" deyip bedava olsa bile hazır kıyma alınmaması yönünde uyardı.

Haber 2024-10-27 12:12:35

SON DAKİKA | İsrail basını duyurdu! Tel Aviv'de MOSSAD karargahı yakınında kamyonlu saldırı

Son dakika haberi: İsrail Basını, Tel Aviv'de MOSSAD karargahı yakınlarında otobüs durağına kamyonlu saldırı yapıldığını duyurdu. İlk görüntüler de geldi.

Haber 2024-10-27 12:00:31

1450 TL verip 2 tane aldı, 1'i skandal listede çıktı! Zamlı indirim '150 TL'den yapamaz, fark edenler başvursun'

Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Başkanı Aydın Ağaoğlu, özellikle gıda ürünlerinde gramajlar düşürülerek yapılan “gizli zam” ve fiyatın yükseltilip tekrar düşürülmesiyle “indirim” gibi gösterilen yalancı kampanyalara dikkat edilmesi uyarısında bulundu. Ağaoğlu, para verip satın aldığı iki teneke zeytinyağından birinin Tarım ve Orman Bakanlığının açıkladığı tağşişli ürünler listesinde yer aldığını da belirtip diğerini de kendisi para ödeyerek analize bıraktığını anlattı.

Finans 2024-10-27 09:54:47

MasterChef Beyza yarışmaya devam edemeyecek mi? Olay iddia: 2. derece yanık...

Masterchef Türkiye yarışmasında dikkat çeken isimlerden olan Beyza hakkında sosyal medyada bir iddia gündem oldu. Beyza'nın 2. derece yanıkla hastaneye gittiği iddia edildi. Akla ise "Beyza yarışmaya devam edemeyecek mi?" sorusu geldi.

Magazin 2024-10-27 08:19:31

Ankara'da gece yarısı katliam gibi kaza! Lüks araç tanınmaz hale geldi: 4 kişi hayatını kaybetti

Ankara'dan kahreden kaza! Araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybedince yön tabelasına çarptı. 5 kişi bulunan araç hurdaya dönerken içindekiler sıkıştı. Ekiplerin müdahale ettiği olayda 4 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Haber 27-10-24 08:15

300 binden fazla takipçisi olan influencerlara okul yolu gözüktü! Bakanlıklar bir araya geldi... 1 Boyunca yüz yüze eğitim alacaklar!

Ticaret Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Reklam Özdenetim Kurulu iş birliği ile 'Sorumlu Sosyal Medya Etkileyicileri Eğitim Programı' hayata geçirildi. Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, ile ilk etapta 300 binden fazla takipçiye sahip sosyal medya etkileyicilerine (influencer), pazarlama iletişiminde dikkat etmeleri gereken yasal ve etik ilkelere ilişkin eğitim verileceği ifade edildi.

Finans 27-10-24 07:40

'İlaç gibi geldi' Tek kalemde hepsini ödedi! Bir ilçe o gizemli kişiyi konuşuyor 'İlk defa karşılaştım'

Hatay’ın Payas ilçesinde gizemli hayırsever, bir bakkaldaki 13 kişinin veresiye defterindeki 40 bin TL’lik borcunu ödedi. İsmini açıklamayan gizemli hayırsever, yaptığıyla bakkal Abdurrahman Öztürk’ü şaşırttı. Öztürk "13 kişinin borcunun bir anda ödenmesi bana da ilaç gibi geldi, borçları ödenen kişilere de geleceğinden eminim" derken "6 yıl esnaflık yaptım, böyle bir şeyle ilk defa karşılaştım" ifadelerini kullandı.

Finans 27-10-24 07:39

SON DAKİKA: El Clasico'da tarihi fark! Barcelona deplasmanda ezeli rakibi Real Madrid'i 4 farklı mağlup etti! Arda Güler...

İki İspanyol devi Real Madrid ile Barcelona, Santiago Bernabeu Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz geçilen mücadelenin ikinci yarısında konuk ekip Barcelona rakibine 4 gol atarak tarihi bir galibiyete imza attı. İşte detaylar...

Spor 27-10-24 00:00

Elektriğe gizli zam iddiası gündem oldu! Profesör paylaştı: 200 TL'lik fatura 500 TL civarına çıkacak

Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şenol Babuşcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dikkat çeken bir iddiaya yer verdi. Babuşcu, "Elektriğe gizli zam" başlığıyla yaptığı paylaşımda "Bu gruba girenler tedarikçisini bulacak, elektriğini satın alacak. Bunların mevcut durumda, örneğin 200 TL olan faturası katlanacak ve 500 TL civarına çıkacak" dedi.

Finans 26-10-24 17:39

Kasımpaşa Samsunspor maçı lige damga vurdu! Ntcham 8 dakikada 2 penaltı kaçırdı, Kasımpaşa öne geçti... Samsunspor Başkanı tribünde çılgına döndü

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Kasımpaşa sahasında Samsunspor ile karşı karşıya geldi. Samsunspor ikinci yarıda açıldığı mücadelede rakibini 4-1 mağlup ederken golcü isim Ntcham'ın 8 dakika içinde 2 penaltı kaçırması maça damga vurdu. İşte detaylar...

Spor 26-10-24 17:09

Asgari ücret zammı için yüzde 25 oranı konuşuluyordu! Ünlü iktisatçı tepki gösterdi: Ücretleri artırmamak insanlığa aykırı

İşçinin gözü kulağı asgari ücrette yapılacak olan zamda. Açıklamalar art arda gelirken, son olarak Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'ın asgari ücret zam değerlendirmesinde yüzde 25 oranını aktardığı belirtildi. IMF de aynı oranda görüş bildirirken, ünlü iktisatçı Mahfi Eğilmez, yüzde 25 oranına karşı çıktı. Eğilmez "Ücretler enflasyonu artırabilir ama ücretleri artırmamak da insanlığa aykırı. Bana 100 demişsin ama yıl ortasında satın alma gücüm 50'ye düşmüş beni tekrar 100'e geri getir" dedi.

Finans 26-10-24 16:39

Fenerbahçe'de Osayi Samuel'in menajerinden Galatasaray resti!

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Osayi-Samuel ile henüz masaya oturulmaması her geçen gün haber olmaya devam ediyor. Osayi'nin menajerinden Galatasaray'dan teklif aldıkları itirafı geldi.

Spor 26-10-24 15:08

Nihat Kahveci'den çok konuşulacak sözler! ''Real Madrid anlarsa Arda Güler'i tesislere sokmaz

Real Madrid'de istediği forma şansını bulamadığı için kulüpte bir süredir mutsuz olduğu yazılan Arda Güler için Nihat Kahveci'den flaş bir yorum geldi. İspanyol basınını haftalardır meşgul eden Arda'nın oynatılmaması problemi her geçen artıyor. Bu konuya değinen Nihat Kahveci, "Real Madrid, Arda'nın sorun yarattığını gördüğü an tesislere bile sokmaz." ifadelerini kullandı.

Spor 26-10-24 14:02

Okan Buruk'tan beklenen haber geldi! Apar topar ameliyata alınmıştı! Taburcu edildi...

Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Okan Buruk, apandisit rahatsızlığı nedeniyle dün kısa süreli bir operasyon geçirdi. Ameliyatın başarılı geçtiği öğrenilirken tecrübeli çalıştırıcının taburcu edildiği öğrenildi.

Spor 26-10-24 11:55

Erzincan'da katliam gibi kaza! Kafa kafaya çarpıştılar: 5 kişi hayatını kaybetti

Kahreden haber bu kez Erzincan'dan geldi. Refahiye ilçesinde iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada iki araçta bulunan 5 kişinin tamamı hayatını kaybetti. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken kaza yapan araçlardan birinin aldığı şekil dikkat çekti.

Haber 26-10-24 11:11

Orta Doğu'da gergin gece! İsrail İran'ın stratejik noktalarını vurdu, Türkiye'den açıklama geldi: Bölge büyük bir savaşın eşiğinde

Orta Doğu son zamanlardaki en gergin gecelerinden birini yaşadı. İsrail'den İran'a 3,5 saatlik misilleme saldırısı gerçekleştirildi. Saldırıda İran'ın stratejik yerleri vuruldu. Hava sahası kapatılan İran'da tüm uçuşlar iptal edildi. Saldırıda 2 İran askeri hayatını kaybetti. Öte yandan Dışişleri'nden yapılan açıklamada saldırılar en şiddetli şekilde kınanırken, "İsrail, bölgemizi daha büyük bir savaşın eşiğine getirmiştir." ifadelerine yer verildi.

Haber 26-10-24 07:27

Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı

Turkish Airlines EuroLeague beşinci hafta maçında Fenerbahçe Beko ile Panathinaikos karşı karşıya geldi. Ataşehir'de oynanan mücadelede sarı lacivertliler sahadan 76-81 mağlup ayrıldı. İşte detaylar...

Spor 25-10-24 22:49

Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu'ndan sürpriz buluşma! El öpme anı gündem oldu!

Ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar, Erman Toroğlu ile bir akşam yemeğinde bir araya geldi. İkilinin oturduğu masadan bir video kesiti paylaşıldı. Söz konusu videoda Çakar, Toroğlu'nun elini öpüp ''Onun hep iyiliğini gördüm'' demesi sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 25-10-24 22:20

Sakarya'da feci kaza! 2 işçi asansörün altında kalarak can verdi

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde korkunç bir iş kazası meydana geldi. Bir inşaatın asansör bölümünde çalışan 2 işçi asansörün çökmesi sonucu feci şekilde can verdi.

Haber 25-10-24 18:59

Dünya diken üstünde... Kuzey Kore askerleri Rusya safında savaşta! Pyongyang cephesinden ilk açıklama: Uygun bir eylem

Ukrayna istihbarat kaynaklarının Kuzey Kore askerlerinin Kursk'taki cepheye yönlendirildiklerini iddia etmeleri sonrası Kuzey Kore yönetiminden ilk açıklama geldi. Kuzey Kore cephesinden yapılan açıklamada, Rusya'ya asker göndermenin uluslararası hukuka uygun olacağı belirtildi. Ukrayna kaynakları daha önce Rusya'da en az 3 bin Kuzey Kore askerinin eğitim aldığını iddia etmişti. Batı cephesinin Kuzey Kore'ye göstereceği tepki merak ediliyor.

Haber 25-10-24 18:28

Sezon sonu sözleşmesi bitiyordu... İrfan Can Kahveci'nin menajeri duyurdu! Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmesi bitecek olan milli futbolcu İrfan Can Kahveci cephesinden sürpriz bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 25-10-24 18:23

TUSAŞ'ın güvenliği ile ilgili iddialara yalanlama: Doğru değildir

Bugün bazı haberlerde “TUSAŞ’ın güvenliği Hasan Doğan'ın kayınbiraderine teslim edilmiş” iddiasına yer verildi. Bahsi geçen iddiaya Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yalanlama geldi. Açıklamada, "Mustafa Çiftçi, TUSAŞ Güvenlik Biriminde sözleşmeli olarak çalışan bir personeldir" denildi.

Haber 25-10-24 17:31

Kanallar kararını verdi! Bu akşam dizilerin yeni bölümleri yayınlanacak mı? Beklenen haber geldi...

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'nin (TUSAŞ) Kahramankazan'daki tesislerine yönelik yapılan terör saldırısının ardından televizyon kanalları 2 gün boyunca reklam gelirlerinin düşük olması nedeniyle dizilerin yeni bölümlerini yayınlamamıştı. Cuma akşamı için ise karar çıktı. Diziler bu akşam var mı yok mu?

Magazin 25-10-24 17:15

Beşiktaş'tan ameliyat geçiren Okan Buruk için paylaşım!

Bugün öğle saatlerinde apandisit ameliyatı geçiren Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk için Beşiktaş'tan paylaşım geldi.

Spor 25-10-24 16:58

Gülse Birsel'in Vural Çelik'e vedası tepki çekmişti! Usta oyuncudan Avrupa Yakası itirafı geldi! 'O sette ne yanlışlar yaşandı...'

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik'in vefatının ardından Gülse Birsel'in vedası günlerdir konuşulmuştu ve ünlü isim tepki çekmişti. Dizide Sedef karakterine hayat veren usta oyuncu Suna Keskin, Avrupa Yakası ve Vural Çelik itirafıyla gündem oldu.

Magazin 25-10-24 16:39

Mete Yarar'dan dikkat çeken 'milliyetçilik' çıkışı! Sesini yükseltti: Bunu yapmanızın tek sebebi şov

TUSAŞ'taki hain saldırının ardından 5 vatandaşımız şehit oldu, 22 vatandaşımız da yaralandı. Sosyal medyada milliyetçilik söylemleri artınca Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar'dan Türker Akıncı'nın programında dikkat çeken bir çıkış geldi. Geçmişteki 'Türkiye bir mühendis kaybetti ama İtalya bir pizzacı kazandı' paylaşımlarını hedef alan Yarar'ın sesini yükselterek gösterdiği tepki gündem oldu.

Haber 25-10-24 15:42

Galatasaray taraftarını endişelendiren haber: Apandisiti patlayan Okan Buruk acil ameliyata alındı!

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un apandistinin patladığı bu nedenle acil ameliyata alındı! Sarı kırmızılıların başarılı teknik direktörü Okan Buruk, bugün apandisit sorunu yaşadı. Acil şekilde ameliyat alınan Okan Buruk'un sağlık durumunun iyi olduğu bilincinin yerinde olduğu belirtildi. Galatasaray'dan da resmi açıklama geldi.

Spor 25-10-24 15:39

Vatandaşın yüreğine su serpti! 2025 asgari ücret ne kadar olacak? Canlı yayında vatandaşı sevindiren sözler

Geçtiğimiz iki yılın aksine 2024 yılında sene ortasında asgari ücret zammının yapılmaması, zammın sene sonuna bırakılması vatandaşta beklentiyi yükseltti. Bu sene asgari ücret ne kadar olacak? Gün aşırı televizyonlara çıkan uzmanlar asgari ücret konusunda beklentilerini dile getirirken çizilem umutsuz tabloyu terse çevirecek bir yorum geldi!

Finans 25-10-24 15:36

Kız meselesi yüzünden yıllardır husumetleri bulunuyordu! Lise öğrencisi okulda arkadaşını silahla vurdu... Bakanlıktan açıklama geldi

Karaman'da bir lisede, aralarında ortaokuldan bugüne kadar kız meselesi nedeniyle husumet olan A.G. ile Mehmet Eren Parlak arasında tartışma çıktı. Tartışma sonucu A.G. okula çantasında getirdiği silahı çıkardı ve Parlak'a 3 el ateş etti. Göğsünden ve elinden vurulan Parlak, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olaya ilişkin yapılan incelemeler sürerken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sürece müdahil olacaklarını bildiren bir açıklama yaptı.

Haber 25-10-24 15:16

'Can alırız can veririz' Bahçeli'nin 'Öcalan' çıkışına Kürşad Yılmaz'dan tam destek: Yeni bir milli oyun kuruluyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin teröristbaşı Abdullah Öcalan'a yönelik çağrısı sonrası Alaattin Çakıcı, Bahçeli ile Ankara'da parti genel merkezinde bir araya gelmişti. Bugün ise Yakup Kürşad Yılmaz’dan da sert bir açıklama geldi. Yılmaz, "Liderim Bahçeli, yeni bir milli oyun kuruyor. Bilinmelidir ki, evlatları yanındadır" ifadelerine yer verdi.

Haber 25-10-24 15:05

Asgari ücret zammıyla ilgili dikkat çeken iddia! Merkez Bankası Başkanı, 'enflasyon' mesajıyla birlikte oran verdi

Çalışanların gözü, 2025 tarihinde asgari ücrete yapılacak olan zam oranına çevrildi. Konuyla ilgili olarak birçok açıklama yapılırken, dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, ABD'de yatırımcılarla bir araya geldi. Karahan'ın burada asgari ücret zammıyla ilgili değerlendirmede bulunduğu belirtildi. Karahan'ın yüzde 25 oranındaki zammın 2025 enflasyon görünümüyle uyumlu olacağı mesajını verdiği iddia edildi.

Finans 25-10-24 12:11

Son dakika | TUSAŞ'taki hain saldırı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Suriye' detayını açıkladı! 'İsrail' sorusuna 'manidar' yanıtı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TUSAŞ'taki terör saldırısıyla ilgili yeni açıklamalar geldi. Erdoğan, "Hainlere inat daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz" mesajını verdi. Teröristlerin Suriye'den sızdığı bilgisini aktaran Erdoğan, "Saldırının arkasında İsrail mi var?" sorusuna da yanıt verdi.

Haber 25-10-24 11:06

Akaryakıt tabelası bugün değişti! 25 Ekim motorin ve benzinde güncel fiyatlar...

22 Ekim Salı günü benzine ve motorine indirim gelmişti. İndirimin ömrü kısa sürdü. Bugün ise motorine zam yapıldı. Fiyatların sürekli değiştiği bu dönemde en büyük etken Brent petrolündeki dalgalanmalar ve jeopolitik gerilimler olarak gösteriliyor. İşte 25 Ekim 2024 tarihinde benzin ve motorin fiyatları ne kadar? Güncel akaryakıt fiyatları kaç para? İşte cevabı...

Finans 25-10-24 08:22

49 yıllık ehliyetini yeniletemedi! Mahkemeler de onu haksız buldu…

Ehliyet yenilemede bu yılın sonunda süre dolarken dikkat çeken bir haber geldi. Çocukken geçirdiği bir kaza sonrası iki elini kaybeden Gökhan Oktar, ehliyetini yenilemek için sağlık raporu alamadı. 49 yıldır araç sürdüğünü söyleyen Oktar, iç hukuk yolları tükendiği için mücadelesini Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne taşıyacak.

Haber 25-10-24 07:36

Erik ten Hag'tan basın toplantısında Fenerbahçe sözleri! ''Finalde karşılaşmak çok güzel olurdu...''

UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Fenerbahçe ile Manchester United karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Mücadelenin ardından hayal kırıklığı yaşadıklarını dile getiren İngiliz Devinin teknik direktörü Erik Ten Hag açıklamalarda bulundu.

Spor 25-10-24 01:40

El-Nesyri'nin kaçırdığı pozisyonun ardından Mourinho'nun tepkisi gündem olmuştu... Premier Lig'in resmi hesabından dikkat çeken paylaşım geldi!

Fenerbahçe, Uefa Avrupa Ligi'nin üçüncü haftasında Manchester United ile karşılaştı. Sarı - lacivertliler taraftarının önünde oynadığı mücadeleden sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Karşılaşmanın ardınan Premier Lig'in resmi hesabından Jose Mourinho paylaşımı geldi. İşte detaylar...

Spor 25-10-24 00:38

Rusya Devlet Başkanı Putin bu sözlerle duyurdu! 'Türkiye'nin teklifini kabul ettik ama...'

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken Rusya Devlet Başkanı Putin'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Putin, Ukrayna ile Rusya arasında müzakerelerin gerçekleşmesi için Türkiye'nin yeni bir teklifle kendilerine ulaştığını belirterek, "Türkiye'nin müzakere teklifini biz kabul ettik Ukrayna reddetti” dedi.

Haber 24-10-24 23:48

Başakşehir'den Avrupa'da ağır hezimet! Konferans Ligi'nde deplasmanda Celje'ye 5-1 mağlup oldular

Temsilcimiz Başakşehir, UEFA Konferans Ligi ikinci maçında Litvanya ekibi Celje ile karşı karşıya geldi. Çağdaş Atan'ın ekibi deplasmanda 5-1'lik ağır bir mağlubiyet aldı.

Spor 24-10-24 21:39

Fatih Portakal'dan canlı yayında asgari ücrete zam tepkisi: Bu oran doğruysa yazıklar olsun

Yeni yılda asgari ücrete ne kadar zam yapılacağı merak edilirken, Bloomberg'in haberine göre yüzde 25 oranında zam yapılması planlanıyor. Gazeteci Fatih Portakal ise zam oranıyla ilgili canlı yayında sert sözler sarf etti. Portakal, "Türk-İş şerhini net biçimde koymalı. Eğer yüzde 25 doğruysa bu haber yazıklar olsun diyorum. Sadece enflasyon hedefini tutturalım diye bizlere yapmadığınızı bırakmadınız." dedi.

Finans 24-10-24 21:20

''Her şeyin hayırlısı olsun dedi... İsmail Kartal'a gelen teklifleri duyurdu!

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile ligde 99 puan toplayarak Trendyol Süper Lig'i 2. sırada tamamlayan İsmail Kartal için sürpriz açıklama geldi. Bir süredir takım çalıştırmayan tecrübeli çalıştırıcının teklif aldığı iki farklı ülke açıklandı. İşte detaylar...

Spor 24-10-24 19:31

Asgari ücret ile ilgili çarpıcı iddia! ABD'deki toplantıda TCMB Başkanı Karahan söylemiş: İlk kez oran verildi

Milyonların kişi asgari ücrete ne kadar zam yapılacak sorusunun cevabını merak ediyor. Asgari ücrete yapılacak zammın Aralık ayının sonunda belli olması bekleniyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan'ın ABD'deki yatırımcılara, çalışanlara yüzde 25 oranında asgari ücret zammı yapılacağı bilgisini verdiği iddia edildi. Karahan'ın ayrıca yüzde 25 oranındaki zamın 2025 enflasyon görünümüyle uyumlu olacağı mesajını verdiği söyleniyor.

Finans 24-10-24 18:30

Sergen Yalçın'dan Nuri Şahin'in 5-2'lik mağlubiyeti sonrası olay cevap! ''Böyle ağzına sokarım lafı! Senin ne başarın var?

Almanya'da Dortmund'un teknik direktörlüğünü yapan Nuri Şahin, Sergen Yalçın'ın 'Hiçbir başarı yok. Sonra Dortmund’a hoca ol. Bu nasıl oluyor?' sözlerine cevap vermişti. Sergen Yalçın'ın bu sözleri reyting alabilmek için söylediğini ifade eden Nuri Şahin'e Sergen Yalçın'dan bir yanıt daha geldi.

Spor 24-10-24 17:31

Günlerdir Gelin Evi'nde yoktu! Ezgi Sertel ayrıldı iddiaları gündemde! Yorum yağdı ama görmezden geldi...

Gündüz kuşağının sevilen programı Gelin Evi'nde yine şaşırtan bir gelişme yaşandı. Yeni sezonda Ezgi Sertel'in sunumu ile izleyicisinin karşısına çıkan program hafta başından beri sunucusuz şekilde yayınlanıyor. Tüm yarışma takipçileri Ezgi Sertel neden yok, ayrıldı mı? diye merak ediyor. Ünlü isme sosyal medyada yorum yağdı ama o hiçbirine yanıt vermedi. Programın akıbeti ise merak konusu oldu.

Magazin 24-10-24 14:55

Final haberleri peş peşe geldi! Güzel Aşklar Diyarı'ndan sonra o dizi de reytinglere yenildi

Kanal D dizileri reytinglerde istediği sonucu alamadı. Güzel Aşklar Diyarı'ndan sonra Ayazın Sonu Güneş için de final kararı verildi. İşte son günlerde final yapan diziler...

Magazin 24-10-24 14:54

SON DAKİKA: Ankara'da gündem olacak ziyaret! Alaattin Çakıcı, MHP lideri Devlet Bahçeli ile buluştu, samimi görüntüler...

Son dakika haberi: Alaattin Çakıcı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Ekol TV'nin haberine göre MHP genel merkezindeki ziyaretten yeni bir fotoğraf daha geldi. Bahçeli ile Çakıcı arasındaki samimi anlar dikkat çekti.

Haber 24-10-24 14:25

Mavi Mağara'da ateşli sahneler! Devrim Özkan ve Kerem Bursin'in o sahneleri sonrası akla Torreira geldi

Devrim Özkan ve Kerem Bursin'in başrolünde oynadığı Mavi Mağara filminde ateşli sahneler de var. Devrim Özkan ve Kerem Bursin'in öpüşme sahneleri fanlardan "Çok uyumlular" yorumları aldı.

Magazin 24-10-24 14:14

Merkez Bankası'nın eski ekonomisti asgari ücret tahminini paylaştı! Oranı görenler şaştı kaldı! İki ihtimal verdi: 'Daha olası olduğunu düşünüyoruz'

Yıl sonuna doğru yaklaşıyorken asgari ücretliler 2025 yılında maaşlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Temmuz ayında ara zam almayan asgari ücretli ocak ayı zammının ne kadar olacağını takip ediyor. Birçok tahminin yapıldığı asgari ücret için tahminler yüzde 20 ile yüzde 50 arasında gidip geliyorken Bloomberg ekonomistlerinden ve Merkez Bankası eski ekonomisti Selva Baziki, iki oran vererek asgari ücret tahminini paylaştı.

Finans 24-10-24 14:01

Anne olmak için gün sayıyor... Neslihan Atagül'den karnı burnunda yeni pozlar

2016 yılında nikah masasına oturan ünlü çift Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor. İlk kez anne baba olmanın heyecanı için gün sayan ikili sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Hamileliğinde 20'nci haftayı geride bırakan Atagül'den karnı burnunda yeni pozlar geldi. Ünlü ismin karelerine kısa sürede beğeni yağdı.

Magazin 24-10-24 12:51

Bahçeli'nin Öcalan çıkışı, PKK'nın TUSAŞ saldırısı derken çok konuşulacak çıkış: 'PKK'yı sadece Kürt kökenli vatandaşlarımız bitirir

Türkiye, son dönemde hiç olmadığı kadar hareketli günler geçiriyor. FETÖ elebaşı katil Fetullah Gülen'in ölmesi, üstüne MHP lideri Bahçeli'nin Öcalan çıkışı, üstüne hain terör örgütü PKK'nin Ankara'da TUSAŞ'a saldırması büyük bir infial yarattı. Prof. Dr. Ersan Şen'den dikkat çeken bir yorum geldi: "Öcalan, Demirtaş sadece birer piyon asıl kararı Kürt kardeşlerimiz vermeli."

Haber 24-10-24 12:40