Sigourney Weaver Haberleri

İş görüşmesinin harika geçtiğini söyledi! İşi alacağını zannetti ama reddedildi... Makyaj yapmadığım için beni işe almadılar

TikTok kullanıcısı Melissa Weaver yakın bir zamanda gerçekleştirdiği iş görüşmesinde yaşadığı anları paylaşınca sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. İş görüşmesinin iyi geçtiğini ve işe alınacağını düşünürken kendisine gönderilen mailde reddedilme nedenini öğrendiğinde şaşkına döndüğünü ifade eden Weaver, "Makyaj yapmadığım için beni işe almadılar" ifadelerini kullandı.

Trend 2024-04-13 09:48:04

Dünyanın en uzun boylu kadını Rumeysa Gelgi ABD'den döndü! THY uçaktaki koltukları sedye yaptı

Dünyanın en uzun boylu kadını olarak 'Guinness Rekorlar Kitabı'na giren, 2 metre 15 santim boyundaki weaver sendromu hastası Rumeysa Gelgi, geçen eylül ayında gittiği ABD'den yurda döndü. THY yetkilileri, skolyoz hastalığı nedeniyle ancak özel tedbirlerle uçak yolculuğu yapabilen Gelgi için dönüş seferinde de uçaktaki 6 koltuğu sedye haline getirdi.

Haber 2023-03-14 22:35:25

Bu nasıl seks oyunu? Saldırı, tecavüz, öldürmeye teşebbüs... Kurt taklidi yapan yamyam kadın dehşet saçtı

ABD'nin Michigan eyaletinde bulunan Rochester Hills'de korkunç bir olay yaşandı. 47 yaşındaki Allison Weaver, misafir olarak gittiği arkadaşının evinde ona saldırdı. 48 yaşındaki kadına saldıran, tecavüz eden ve onu öldürme girişiminde bulunan Weaver, olayın ardından tutuklandı. Eylül 2019'da yaşanan bu olaydan 3 yıl sonra geçtiğimiz günlerde gerçekleşen mahkemede, kurban olaya ilişkin mide bulan detayları paylaştı.

Trend 2022-10-19 09:18:42

Türk Telekom-Paris Basketbol maçının ardından

Türk Telekom Başantrenörü Erdem Can: "Savunmayla ilgili düzenlemeleri doğru uygulayamadık. Özellikle savunmada oyun planından uzaklaştık ve son çeyrekte de yorgunluk devreye girdi" - Paris Basketbol Başantrenörü Will Weaver: "Özellikle üçüncü çeyrekten itibaren sahada istediklerimizi yaptık. Pota altında etkili oynayarak sonuca gittik"

Yurthaber 2022-10-11 22:17:33

Rumeysa Gelgi, 'Dünyanın un uzun boylu kadını' olarak 'Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi

Karabük'te yaşayan Rumeysa Gelgi, 'Dünyanın un uzun boylu kadını' olarak 'Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. 2 metre 15 santim uzunluğunda olan Gelgi, Weaver Sendromu nedeniyle henüz 9 yaşındayken 2 metreden uzundu.

Haber 13-10-21 18:32

‘Dünyanın En Uzun Kadını’ olarak tarihe geçti! Guinness rekortmeninden samimi açıklama: Kendinizi sevin

Karabük ilinde yaşayan 24 yaşındaki Rumeysa Gelgi, nadir görülen weaver sendromu hastalığı nedeniyle Guinness Dünya Rekorları'na göre resmi olarak gezegendeki en uzun kadın oldu. 2 metreden daha uzun olmasıyla dikkatleri üzerine çeken Gelgi, bütün zorluklara rağmen herkesin kendisini sevmesi gerektiğini söyledi.

Trend 13-10-21 09:25

Dünyanın en uzun genç kızı oyunu kullandı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde 2014 yılında 2 metre 13 santimetrelik boyuyla "dünyanın 18 yaş altı en uzun boylu genç kızı" olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na giren weaver sendromu hastası Rümeysa Gelgi, dördüncü kez oyunu kullanmanın sevincini yaşadı.Annesi Safiye ve babası Haydar Gelgi ile Safranbolu Altın Safran İlkokuluna gelerek 1052 nolu sandıkta oyunu kullanan Rümeysa Gelgi, gazetecilere yaptığı açıklamada dördüncü kez oy kullandığını söyledi.Belediye başkanı ve muhtarı seçmek için geldiğini söyleyen Gelgi, “Burada dördüncü oy kullanışım.

Haber 31-03-19 15:34

DERLEME - Yurtta seçim manzaralarına ilişkin haberlerimizi derleyerek yeniden yayımlıyoruz. Saygılarımızla. AA

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için yurt genelinde vatandaşlar sabah saatlerinden itibaren sandık başına giderken yaşlı ve engelliler, bu yıl ilk defa evlerine getirilen "seyyar sandıklar"da oylarını kullandı - Oy kullanmaya yöresel kıyafetleriyle ya da evcil havyanlarıyla gelenler renkli görüntüler oluştururken yurt genelinde demokrasi şöleni yaşandı - Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de görev yapan askerler, oy vermek için geldikleri Suriye sınırındaki Hatay'ın Hassa ve Kırıkhan ilçelerinde vatandaşlık görevini yerine getirdi - Ülke genelindeki birçok çift de düğün öncesi veya düğün sonrası gelinlik ve damatlıklarıyla sandık başına gitti - Osmaniye'de yaşayan 72,6 santimetrelik boyuyla Tükiye'nin en kısa kadını olan Elif Kocaman, ağabeyinin yardımıyla sandığa oyunu attı, Karabük'ün Safranbolu ilçesinde 2014 yılında 213 santimetrelik boyuyla "dünyanın 18 yaş altı en uzun boylu genç kızı" olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Weaver sendromu hastası Rumeysa Gelgi de sandık başına gitti

Haber 24-06-18 17:54

Dokunamadığı sokak hayvanlarına sosyal medyadan yardım ediyor

Karabük'te, 213 santimetrelik boyuyla "dünyanın 18 yaş altı en uzun boylu genç kızı" olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Rümeysa Gelgi, sosyal medya üzerinden sahipsiz hayvanlara yardım kampanyası yürütüyor - Enfeksiyon kapma riskine karşı doktorlarının hayvanlarla temasını yasakladığı Weaver sendromu hastası Gelgi, sokak hayvanlarına yiyecek, yuva, sağlık gibi her türlü yardım bulmak için hayvanseverlere ulaşıyor - Rumeysa Gelgi: - "Projenin ön planda olmasını ve bilinmesini istiyoruz"

Haber 16-05-18 12:07

Dünyanın En Uzun Boylu Kızı Ilk Oyunu Kullanamadı

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, Doğuştan 'Weaver Sendromu' rahatsızlığı nedeniyle boyu hızla uzayan ve geçen yıl rekorlar kitabına giren Rumeysa Gelgi, bu yıl

Yurthaber 07-06-15 20:54

Dünyanın en yaşlı insanı öldü

117 yaşındaki Japon Misao Okawa’nın ölmesiyle dünyanın en yaşlı insanı unvanını kazanan Gertrude Weaver, bu unvanı sadece birkaç gün taşıyabildi.

Haber 07-04-15 10:16

Dünyanın en yaşlı insanı öldü

Amerikalı 116 yaşındaki Gertrude Weaver, dünyanın en yaşlı kişisi olduktan sadece bir hafta sonra hayata veda etti.

Haber 07-04-15 08:58

Bilimkurgu klasiği Yaratık oyun oluyor

Hollywood'un bilimkurgu klasikleri arasına giren Alien (Yaratık) serisi 35. yıldönümünde bilgisayar oyunu olarak piyasaya çıkıyor. Oyunda Sigourney Weaver da dahil oyuncuların büyük kısmı sesleri ve görüntüleriyle yer alacak.

Haber 30-07-14 17:15

Dünyanın en uzun kızına sertifikası verildi

Guinness Rekorlar Kitabı'na "dünyanın 18 yaş altı en uzun boylu genç kızı" olarak giren 2,13 metre boyundaki weaver sendromu hastası Rümeysa Gelgi'ye sertifikası düzenlenen törenle verildi.

Haber 10-07-14 03:38

Karabüklü Rümeysa’dan Sultan Kösen’e Davet

Karabük'te 2 metre 13,6 santimetrelik boyuyla dünyanın en uzun kızı olan 17 yaşındaki Weaver sendromu...

Yurthaber 28-06-14 15:10

56 Engelli Vatandaşa Tekerlekli Sandalye Dağıtıldı

Amerikalı Fred ve Nori Weaver çiftinin bağışı olan 56 tekerlekli sandalye, Muratpaşa Belediyesi’nde düzenlenen törenle...

Yurthaber 28-01-14 16:54