Sirbistan Ucak Bileti Haberleri

800 TL’ye varan indirim kuponu: Turna.com’dan hafta sonu indirim karnavalı başlıyor

Türkiye’nin seyahat platformu Turna.com, uçak bileti kampanyalarına bir yenisini daha ekliyor. Yurt içi ve yurt dışı uçak biletini en uygun fiyatla almak isteyenler 800 TL’ye varan indirimlerden faydalanabilecek.

Haber 2024-09-27 15:43:20

Ucuz uçak bileti bulmak için bilmeniz gerekenler

Uçak bileti fiyatlarının artması, pek çok kişiyi ucuz uçak bileti aramaya yönlendirdi. Birçok yolcu, uçak bileti almadan önce en ucuzunu bulmaya ve tasarruf etmeye çalışıyor. Peki, ucuz uçak bileti nasıl bulunur? Bazı stratejiler ve ipuçları sayesinde uygun fiyatlı uçak bileti bulmak mümkün. Bu içeriğimizde, ucuz uçak bileti bulmak için bilmeniz gerekenler, önemli ipuçlarıyla birlikte detaylı olarak anlatılıyor.

Trend 2024-08-26 12:42:23

Uçak bileti fiyatına zam! İç hat uçuşlarda tavan fiyat arttı: 4003 lirayı bulacak

1 Ağustos’tan itibaren iç hat bilet fiyatlarında tavan ücret 4003 liraya yükseltildi. Bu kapsamda THY ve Pegasus zamlı tarifeyi bilet fiyatlarına yansıttı.

Finans 2024-07-31 11:57:21

EURO 2024'te finalin ilk bileti İspanya'nın oldu! Fransa karşısında 1-0 geriye düşen İspanyollar maçı 2-1 kazandı...

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Şampiyonası'nda ilk finalist belli oldu. İspanya ile Fransa'nın karşı karşıya geldiği yarı final maçında müthiş bir tempo vardı. Fransa'nın 1-0 öne geçtiği mücadelede geriden gelerek 2-1 öne geçen İspanya, finale çıkan ilk takım olmayı başardı.

Spor 2024-07-09 23:52:47

Arada tam 298 bin 535 TL fark var! Rakamı duyan hayrete düştü: En pahalı uçak bileti fiyatı İstanbul'dan...

2024 yılına ait seyahat verileri açıklandı. Yılın ilk altı ayında en pahalı dış hat tek yön uçak bileti İstabul-Paris seferi oldu. En pahalı seferde uçak bilet 299 bin 177 liraya satıldı. İç hatlardaki en pahalı tek yön uçak bileti ise İstanbul-Antalya arasında olduğu görüldü.

Finans 08-07-24 15:38

Topkapı Sarayı'nda bir ilk! Kapıları gece ziyaretlerine açıldı: İşte gece bileti fiyatları

Topkapı Sarayı, tarihinde ilk kez gece turu ile ziyaretçilere kapılarını açtı. Her cumartesi günü müze, saat 21.00-23.00 arasında vatandaşlar tarafından gezilebilecek. Topkapı Sarayı gece bileti fiyatları ise Türk vatandaşları ve turistler için değişkenlik gösteriyor.

Haber 30-06-24 00:55

Fatih Altaylı ortaya çıkardı: Aylardır medyada boykot çağrısı yapıp, Coca Cola sponsorluğunda otele, ulaşıma tek kuruş ödemeden Almanya'ya gidip maçı izlediler!

Fatih Altaylı bugünkü programında çok konuşulacak bir bilgiyi paylaştı. Yöneticisi oldukları internet sitelerinde, Youtube kanallarında İsrail ürünlerine boykot çağrısı yapıp vatandaşı Coca Cola almamaya davet ettiler. Gün sonunda ne oldu? Bu medya mensupları Coca Cola sponsorluğunda Almanya'ya gitti! Üstelik uçak bileti, konaklama ve maç bileti dahil 1 TL bile ödemeden! Hükümete yakın isimler arasında hem çok şaşıracağınız hem de hiç şaşırmayacağınız kişiler var.

Haber 28-06-24 13:28

Yüzde 20 indirim için ‘belge’ istiyorlardı: 3 bakanlıktan emekliler için yeni düzenleme: ‘EYT’liler kapsam dışı kalsın’ talebi

Emeklilere yüzde 20 indirimli otobüs bileti uygulaması resmen hayata geçirilse de uygulamada sorunlar yaşanmış, otobüs firmaları emekliye indirimli bilet satmak için belge şartını koşmuştu. Ancak 3 bakanlığın uygulamadaki sorunu gidermek için yeni bir düzenleme yaptığı öğrenildi. Emeklinin kimlik numarasına ‘emekli belgesi’ tanınacak. Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Birol Özcan ise indirimden EYT’lilerin çıkarılmasını, 65 yaş üzerinin faydalanmasını talep etti.

Finans 25-06-24 13:44

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah kendisine mesaj atan takipçisinin o isteğini ifşaladı! Karaborsaya geldim

Almanya'nın Dortmund şehrine giden oyuncu Farah Zeynep Abdullah kendisinden karaborsadan Türkiye - Portekiz maçının bileti isteyen takipçisinin mesajını ifşaladı. Takipçisinin özelden yazdığı 'Abla merhaba. Portekiz maçına satılık biletin var mı?' sorusunu alıntılayan oyuncu ironik bir cevap yazdı.

Magazin 22-06-24 14:46

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’den bazı medya çalışanlarına bayram tatili! Uçak bileti, konaklama hepsi var, İmamoğlu detayı…

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, vedasına kısa zaman kala bazı basın mensuplarını Almanya’daki EURO 2024’ye götürerek ödüllendirecek. Bir hafta sürecek seyahatte konaklama, uçak biletleri TFF tarafından karşılanacak. İmamoğlu ayrıntısı da dikkat çekti.

Spor 16-06-24 09:37

Bayram öncesi seyahat edecekleri ilgilendiriyor: Uçak bileti fiyatları için karar: 1 Ağustos sonrası ise 4 bin liraya kadar çıkacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan uçak bileti fiyatlarına ilişkin açıklama geldi. İç hat direkt uçuşlarda bilet tavan fiyatı, 1 Mayıs-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında bir uçuştaki biletlerin yüzde 80'i için 2 bin lira, bu biletlerin satılması sonucunda kalan yüzde 20'lik kısım için ise 3 bin 250 lira uygulanacağı duyuruldu. 1 Ağustos'tan sonra bu rakam 4 bin liraya kadar yükselecek...

Finans 06-06-24 11:25

Fiyatları duyan evde kalacak! Tatil planı yapan herkes bunu merak ediyordu: 4 kişi için 20 bin lirayı buluyor

Hem okullar kapanacak hem de Kurban Bayramı tatiline çıkılacak. Öncesinde ise otobüs biletleri hızla tükenmeye başladı. En uzak mesafe olarak kabul edilen Van’a gitmek için bir kişi gidiş dönüş 4400 lirayı gözden çıkarmak zorunda. Yakın mesafede ise rakamlar yarı yarıya düşüyor. Peki uçak mı otobüs mü daha avantajlı? Bazı şehirler otobüse göre daha uygun kalsa da uçak bileti fiyatları da uzak mesafelerde 7.000 liranın üzerine kadar çıkıyor. İşte detaylar…

Finans 01-06-24 09:03

Bayram öncesi ‘kafalarına göre zam’ yok… Tatile gidecekler dikkat! Otobüs bileti fiyatlarında ‘4 ay' sınırı

Kurban Bayramı öncesinde seyahat planı yapanlar dikkat! Otobüs bileti fiyatları ne kadar, zam gelecek mi? diye merak edenler için Tüm Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Yıldırım açıkladı. Yıldırım şu an otobüs bileti fiyatlarının kampanyalı olduğunu ancak yoğunluğun artması ile fiyatların yükselebileceğini kaydetti. Ancak fiyatların 4 ayda bir belirlenmesi nedeniyle zammın en fazla üst sınıra kadar çekilebileceğinin altını çizdi.

Finans 30-05-24 11:53

Fenerbahçe'de ayrılık vakti! 3 ismin bileti kesildi

Kupa ve Avrupa'dan elenen Fenerbahçe'de tek hedef Süper Lig. Sarı-lacivertli ekip ligde hala şampiyonluk umudunu korumaya devam ediyor. Fenerbahçe'de önümüzdeki sezonun kadro planlaması da yavaş yavaş yapılmaya başlandı. Fenerbahçe yönetimi önümüzdeki sezon takımda istemediği futbolcuların isimlerini kesti. İşte o isimler!

Spor 21-04-24 12:31

Ramazan bayramında yüksek otobüs bileti fiyatına önlem! Bakan Uraloğlu seyahat edecekler için tek tek açıkladı: Para cezası yolda

Ramazan Bayramı’na bir haftadan kısa bir süre kala tatil planlaması yapanlar için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu alınan önlemleri tek tek açıkladı. 9 günlük bayram tatili için otobüs ile seyahat edecek yolcuların fahiş fiyat ile karşılaşmaması için firmalara bazı yetkiler verildi. Alınan önlemlere rağmen otobüs bileti fiyatlarında fahiş artış yapanlara idari para cezası verileceği açıklandı.

Finans 04-04-24 11:54

1 dolara, 1 euroya yurt dışı uçak bileti! Ajet yeni kampanyayı duyurdu

AJet, 22-24 Mart 2024 tarihlerinde alınacak biletlerle 31 Mart - 31 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek yurt dışı uçuşları 1 euro, 1 dolar + vergilerle satışa sundu.

Finans 22-03-24 10:25

Fenerbahçe'nin ardından bir şok da Galatasaray yaşadı! Sarı-Kırmızılılar Karagümrük'e 2-0 mağlup olarak Türkiye Kupası'na veda etti!

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finalin son bileti için Galatasaray ile Karagümrük karşı karşıya geldi. Mücadele konuk ekibin 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlanırken Karagümrük tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldi ve Trabzonspor'a rakip oldu. İşte detaylar...

Spor 29-02-24 22:43

Arda Güler'in penaltı pozisyonuyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı! Ancelotti sezon sonunda takımdan göndermeye karar verdi...

La Liga 24. hafta maçında Real Madrid, sahasında Girona'yı 4-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Karşılaşmanın son anlarında oyuna dahil olan Arda Güler, ceza sahası içinde attığı peş peşe çalımların ardından yerde kalmış, mücadelenin hakemi penaltı kararına hükmetmişti. Milli oyuncu penaltıyı kullanmak için topu eline alsa da Joselu topu genç oyuncunun elinden alarak kendisi kullanmıştı. Bu pozisyona dair yeni görüntüler ortaya çıktı ve Joselu'nun bileti kesildi.

Spor 13-02-24 16:18

Gençlerbirliği Kulübü, kuruluşunun 100. yılı için hatıra bileti çıkardı

Gençlerbirliği Kulübü, kuruluşunun 100. yılına özel hatıra bileti çıkardı.

Yurthaber 26-01-24 13:55

Kumar makinesinin önünde kalp krizi geçirip yere yığıldı! Yardım bile etmeden kazandığı parayı çalıp kaçtı

İngiltere'nin Brisbane bölgesindeki yerel bir barın kumar makinesi önünde oyun oynayan 80 yaşındaki Thomas Purtill isimli bir adam kalp krizi geçirerek yere yığıldı. Purtill'in yere yığıldığını gören yoldan geçen bir adam ona yardım etmek yerine kumar makinesinden kazandığı paranın biletini almayı seçti. Bileti makineye koyan adam 160 sterlinlik (yaklaşık 6 bin 149 TL) ödülü alarak olay yerinden uzaklaştı.

Trend 12-01-24 13:05

2023’ün en pahalı uçak biletinin fiyatı dudak uçuklattı: 156 bin 532 lira!

2023 seyahat raporuna göre, yılın en pahalı uçak bileti 156 bin 532 liraya İstanbul - New York gidiş - dönüş uçuşunda satıldı. En ucuz uçak bileti şubat, mart ve nisan ayında satıldı.

Finans 11-01-24 10:56

Bunun için 2 ev satmışlar... 3 yıllık dünya turu hayali kuruyorlardı! ABD'li turistler 2 aydır Fatih'teki otelde yaşıyor

İstanbul'dan başlaması planlanan ve 3 yıl sürecek dünya turu için iki apartman dairesini satan ABD'li çift Kara ve Joe Youssef ile emeklilik birikimini tur bileti için kullanan Janice Chappelear 2 aydır Fatih'teki bir otelde yaşıyor. Youssef çifti ile Chappelear iddiaya göre anlaştıkları şirketin gemiyi hazır hale getirme konusunda yaşadığı problem nedeniyle hayallerini gerçekleştiremedi. Tur şirketinin masraflarını karşıladığı bir otelde kalan turistler paralarının iade edilmesini bekliyor.

Haber 05-01-24 13:28

2024 MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI | Milli Piyango 2024 yılbaşı çekilişi için telefondan sorgulama: MPİ sonuçları sıralı ve tam liste, büyük ikramiye... İşte amorti ve teselli ikramiyesi!

Milli Piyango 2024 yılbaşı çekilişi sonuçları telefondan sorgulama... Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi bileti alan vatandaşlar dün akşam heyecanla ekranları başına geçti. 400 milyon TL'lik büyük ikramiye sahibini beklerken 2024 Milli Piyango Yılbaşı Çekiliş Sonuçları nefesler tutularak takip edildi. Büyük ikramiye, teselli ikramiyesi, amorti kazandıran numaralar hangileri? İşte MPİ 2024 Yılbaşı özel çekiliş sonuçları ve sorgulama ekranı!

Finans 01-01-24 15:24

MİLLİ PİYANGO 2024 SONUÇLARI | Telefondan Milli Piyango Sorgulama: Büyük ikramiye MPİ sonuçları sıralı tam liste... Amorti!

Telefondan 2024 Milli Piyango sonuçları sorgulama! Milli Piyango bileti alan vatandaşlar nefeslerini tutarak, ekran başına kilitlendi. 2024 Milli Piyango Yılbaşı Çekiliş Sonuçları telefondan televizyondan canlı takip edilirken; 40 milyon, 4 milyon, 1 milyon ve diğer küçük ikramiye kazanan numaralar da belli oldu. Peki 400 milyon TL'lik büyük ikramiye hangi numaralara çıktı? İşte MPİ 2024 Yılbaşı sonuçları...

Finans 01-01-24 08:28

MİLLİ PİYANGO 2024 SONUÇLARI SORGULAMA | 31 Aralık 2023 Milli Piyango Yılbaşı Bileti Çekiliş Sonuçları Sorgulama Ekranı: 400 milyonluk büyük ikramiye MPİ sonuçları sıralı ve tam liste... Büyük ve küçük ikramiye sonuçları ile şanslı numaralar

Milli Piyango 2024 Yılbaşı Sorgulama Ekranı heyecanlı bekleyişle beraber anbean takip edildi. Çeyrek, yarım ve tam yılbaşı Milli Piyango bileti alanlar yeni yılda milyoner olmak için merakla ekran başına geçti. 2024 Milli Piyango Yılbaşı Çekiliş Sonuçları telefon ve televizyondan canlı izlendi. 40 milyon, 4 milyon, 1 milyon ve diğer küçük ikramiye kazanan numaralar da açıklandı. Peki 400 milyon TL'lik büyük ikramiye hangi numaralara çıktı? İşte MPİ 2024 Yılbaşı sonuçları...

Finans 01-01-24 07:25

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi sonuçları telefondan nasıl sorgulanır? Milli Piyango çekiliş sonuçları telefonla sorgulama detayları...

Merakla beklenen Milli Piyango yılbaşı çekilişi dün saat 18.30'da başladı, 23.30'da sona erdi. Şansına güvenen vatandaşlar bilet satış yerlerine günler öncesinden akın etti. Milli Piyango bileti sonuçları nereden öğrenileceği merak edildi. Peki Milli Piyango sonuçları telefondan sorgulama nasıl yapılır? İşte canlı yayını kaçıranlar için telefonla milli piyango sorgulama...

Finans 01-01-24 07:16

MİLLİ PİYANGO 2024 SONUÇ SORGULAMA | 31 Aralık Milli Piyango Yılbaşı Bileti Çekiliş Sonuçları Sorgulama Ekranı: 400 milyonluk büyük ikramiye MPİ sonuçları sıralı tam liste... İşte büyük küçük ikramiye kazanan şanslı numaralar

Milli Piyango 2024 Yılbaşı Sorgulama Ekranı gece boyu heyecanla anbean takip edildi. Çeyrek, yarım ve tam yılbaşı Milli, Piyango bileti alanlar yeni yıla milyoner olmak için nefesini tuttu, ekran başına kilitlendi. 2024 Milli Piyango Yılbaşı Çekiliş Sonuçları telefondan televizyondan canlı takip edilirken; 40 milyon, 4 milyon, 1 milyon ve diğer küçük ikramiye kazanan numaralar da belli oldu. Peki 400 milyon TL'lik büyük ikramiye hangi numaralara çıktı? İşte MPİ 2024 Yılbaşı sonuçları...

Finans 01-01-24 07:16

2024 MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI SORGULAMA | Telefondan Yılbaşı Milli Piyango Bileti Çekiliş Sonuçları Sorgulama Ekranı: Hayalleri süsleyen 400 milyonluk büyük ikramiye MPİ sonuçları sıralı tam liste... Amorti!

Telefondan 2024 Milli Piyango sonuçları sorgulama! Milli Piyango bileti alanlar yeni yıla milyoner olmak için nefesini tuttu, ekran başına kilitlendi. 2024 Milli Piyango Yılbaşı Çekiliş Sonuçları telefondan televizyondan canlı takip edilirken; 40 milyon, 4 milyon, 1 milyon ve diğer küçük ikramiye kazanan numaralar da belli oldu. Peki 400 milyon TL'lik büyük ikramiye hangi numaralara çıktı? İşte MPİ 2024 Yılbaşı sonuçları...

Finans 01-01-24 07:07

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI CANLI İZLE! 2024 Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonuçları ve bilet sorgulama ekranı

Milli Piyango çekilişi canlı izleme ekranı merak ediliyor. Büyük ikramiyenin sahibi olmak isteyen vatandaşlar Milli Piyango bileti satın aldılar. Bugün (31 Aralık 2023 Pazar) gerçekleşecek yeni yıl özel çekilişinde bu sene büyük ikramiye tam tamına 400 milyon TL olarak açıklandı. Çekiliş noter huzurunda gerçekleştirilecek ve canlı yayınlanacak. Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonuçları Mynet'te olacak.

Haber 31-12-23 12:38

MİLLİ PİYANGO yılbaşı çekilişi 2024 fiyatları ne kadar, kaç TL? Milli Piyango yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 400 milyon TL!

Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları 2024 listesi, 31 Aralık 2023 tarihinin yaklaşması nedeniyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Milli Piyango yılbaşı bileti fiyatları büyük bir heyecanla beklenen yeni yıl öncesi arama motorlarında sorgulanıyor. Şanslarına güvenen ve içinde zengin olma umudu yatan birçok kişi çeyrek, yarım ve tam bilet alacak. Peki, Milli Piyango yılbaşı çekilişi 2024 bilet fiyatları ne kadar, çekiliş sonuçları nerede açıklanacak?

Finans 29-12-23 10:29

Transfer yasağı alan Samsun'dan ilginç hamle! Bilet fiyatları yarı yarıya düşürüldü

FIFA tarafından 2 dönem transfer yasağı alan Samsunspor, maç bileti fiyatlarını yarıya indirme kararı aldı. Kulüp ayrıca öğrenci ve kadınlara biletleri ücretsiz yaparken, deplasman maçlarındaki ulaşım desteğini de arttıracak.

Spor 27-12-23 14:43

Fenerbahçe - Galatasaray derbi maçı biletleri satışa çıktı mı, nereden alınır? Fenerbahçe - Galatasaray maçı biletleri ne kadar, kaç TL?

Fenerbahçe - Galatasaray maçı biletlerinin nasıl satın alınacağına dair detaylı bilgiler araştırılıyor. Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray'ı kendi sahasında konuk edecek. Heyecanlı müsabaka için futbolseverler şimdiden derbi bileti araştırmalarına başladı. İşte Fenerbahçe - Galatasaray maçı bilet satın alma işlemleri hakkında detaylı bilgiler...

Spor 21-12-23 07:28

2024 MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLETİ FİYATLARI 2024: Çeyrek, yarım, tam Milli Piyango yılbaşı çekilişi bilet fiyatları ne kadar? Büyük ikramiye 400 Milyon TL

Milli Piyango yılbaşı çekilişi bilet fiyatları Aralık ayının sonu yaklaşırken vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 2024 yılına zengin girmek isteyen kişiler çeyrek, yarım ya da tam bilet alarak şanslarını denemek istiyor. Büyük ikramiye 400 Milyon TL olarak açıklandı. Peki, Milli Piyango yılbaşı çekilişi bilet fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte, 2024 Milli Piyango yılbaşı çekilişi bilet fiyatları...

Finans 20-12-23 14:47

Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa finaline yoğun ilgi! Uçak bilet fiyatları uçtu

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'nın başkenti Riyad'da 29 Aralık günü oynanacak Süper Kupa finaline yoğun ilgi uçak bilet fiyatlarını da etkiledi. Maçın oynanmasına az bir süre kalırken uçak bileti fiyatları da 30 bin TL'yi aştı. İsminin açıklanmasını istemeyen bir acenta yetkilisi, "Fiyatlar zirve yapınca bazı futbolseverler daha ucuz olan aktarmalı uçuşları tercih ediyor" dedi.

Finans 19-12-23 09:43

YILBAŞI BİLETİ FİYATLARI 2024! Çeyrek, yarım, tam yılbaşı bileti ne kadar, kaç TL? İşte Milli Piyango büyük ikramiye miktarı!

Milli Piyango bileti fiyatları yılbaşı yaklaşırken merak konusu oldu. Büyük ikramiyenin sahibi olmak isteyen vatandaşlar Milli Piyango biletleri satın almaya başladılar. 31 Aralık günü gerçekleşecek yeni yıl özel çekilişinde bu sene büyük ikramiye tam tamına 400 milyon TL olarak açıklandı. Milli Piyango 2024 yılbaşı bilet fiyatları belli oldu. Peki, Çeyrek, yarım, tam yılbaşı bileti ne kadar, kaç TL? İşte Milli Piyango büyük ikramiye miktarı...

Finans 16-12-23 15:57

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLET FİYATLARI 2024! Çeyrek, yarım, tam Milli Piyango yılbaşı bileti ne kadar, kaç TL? Büyük ikramiye 400 milyon TL!

Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları Aralık ayının ortasına geldiğimiz şu günlerde vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 2024 Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi 31 Aralık Pazar gecesi noter huzurunda gerçekleştirilecek ve canlı yayınlanacak. Büyük ikramiye 400 milyon TL olarak açıklandı. Peki, çeyrek, yarım, tam Milli Piyango yılbaşı bileti ne kadar, kaç TL? İşte, Milli Piyango yılbaşı çekilişi bilet fiyatları...

Finans 15-12-23 13:55

Şampiyonlar Ligi'nde grup aşaması sona erdi! İşte bir üst tur bileti alan takımlar

UEFA Şampiyonlar Ligi 2023-2024 sezonunda grup aşamasının 6. ve son haftasında maçlar tamamlandı.

Spor 14-12-23 01:12

Taksim'deki seyyar tezgahtan Milli Piyango yılbaşı biletlerini çaldı! Otelde biletleri incelerken yakalandı

Taksim İstiklal Caddesi’nde yılbaşı öncesi seyyar Milli Piyango bileti satıcısının bir anlık dalgınlığından faydalanan hırsız, 30 bin lira değerinde 220 adet yılbaşı biletini çaldı. Olay anı kameralara yansırken, hırsız Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından çaldığı biletleri incelerken yakaladı. Biletlerini teslim alan piyangocu İbrahim Ünlü, “Polis ekiplerine teşekkür ediyorum. Benim için çok uğraştılar. Hem şahsı yakaladılar hem bileti buldular” dedi.

Haber 10-12-23 16:49

Turizm şirketlerinden daha önce görülmemiş kampanya! 2'si 1 arada, Umre + Süper Kupa 45 bin TL

29 Aralık'ta tarihinde Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa Finali için turizm firmaları maç ve umre paketini birleştirdi. Uçak, otel, maç bileti ve transferlerin dahil olduğu tüm masraflar; 1504 dolar (yaklaşık 45 bin lira) olarak belirlendi. İşte detaylar...

Spor 08-12-23 14:31

Fenerbahçe'de Batshuayi'nin bileti kesildi! İsmail Kartal gidişine onay verdi

Fenerbahçe'de golcü oyuncu Michy Batshuayi hakkında karar verildi. İsmail Kartal yönetiminde yeterince forma şansı bulamayan Belçikalı oyuncunun takımdan ayrılacağı ifade edildi. Forma şansı bulamadığı için mutsuz durumda olan Batshuayi'nin devre arasında başka takıma kiralanması gündemde

Spor 07-12-23 13:19

YILBAŞI BİLETİ FİYATLARI 2024: Tam, yarım, çeyrek yılbaşı bileti ne kadar, satışlar başladı mı? 2024 Milli Piyango büyük ikramiye ne kadar?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi 31 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek. Büyük bir heyecanla beklenen büyük ikramiye öncesi Milli Piyango yılbaşı bileti fiyatları araştırmaları hız kazandı. Geçen yıl 200 milyon TL olarak açıklanan Milli Piyango büyük ikramiyesi 2024 yılı için 400 milyon Tl olarak açıklandı. 400 milyon TL'nin sahibi olmak isteyen vatandaşlar yılbaşı bileti satın alımına başladılar. Peki, yılbaşı biletleri kaç TL oldu? Bu sene Milli Piyango bilet fiyatları ne kadar?

Finans 07-12-23 08:08

Galatasaray beraberliği sonrası Manchester United'da ayrılık! Ten Hag 2 yıldız için talimatı verdi: Takımdan gönderin!

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, gruptaki 5. maçında Manchester United ile berabere kalırken İngiliz ekibinde alınan bu sonuç sonrası iki ismin bileti kesildi. İşte detaylar...

Spor 01-12-23 11:32

Transfer haberleri: Galatasaray'da 3 yıldızın bileti kesildi! Gelecek isimler de belli oldu

Galatasaray transfer haberleri: Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Hatayspor deplasmanına çıkan Galatasaray, sahadan 2-1'lik yenilgiyle ayrılmış ve bu sezonki ilk mağlubiyetini almıştı. Sarı - kırmızılıların orta sahasında sezon başından itibaren yaşanan problem ise taraftarların gündeminde yer alıyordu. Cimbom'da 3 futbolcu ile yolların ayrılacağı ve yerlerine gelecek isimlerin belli olduğu iddia edildi. İşte detaylar...

Spor 14-11-23 14:05

TikTok'ta gündem yaratan seyahat videosu! Portekiz yerine Nijerya'ya uçtular... Sosyal medyadan yorum yağdı

İki kadın TikTok'tan yaptıkları paylaşımda 'Portekiz'e uçak bileti rezervasyonu yaptık' demelerine rağmen kendilerini farklı bir ülkede bularak şaşkına döndüler. TikTok'ta 'zndoyle' olarak bilinen Zoe, kazara arkadaşıyla birlikte Nijerya'ya ulaştıklarını söyledi. Yanlış seyahatlerinin tüm detaylarını paylaşan Zoe ve arkadaşı kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 10-11-23 15:58

ABD’den Lübnan'daki vatandaşlarına çağrı: Ülkeyi terk edin

ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Lübnan’da bulunan ABD vatandaşlarının “öngörülemeyen güvenlik durumu” nedeniyle hemen ülkeden ayrılmaları istendi. Lübnan'dan ayrılacakların maddi durumu yetmemesi halinde uçak bileti satın almak için ABD hükümetinden mali yardım kredisine başvuru yapmaları da duyuruldu.

Haber 23-10-23 00:31

Bir zam da yüksek hızlı trene! YHT biletlerinde yüzde 65'e varan artış

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine zam yapıldı. İstanbul-Ankara YHT bileti yüzde 33 zamla 430 liraya yükseldi. Zam oranı ise yüzde 65'e kadar vardı.

Finans 18-09-23 11:44

TÜRKİYE SIRBİSTAN VOLEYBOL FİNAL MAÇI! Türkiye Sırbistan voleybol final maçı saat kaçta, hangi kanalda? Bizim kızlar şampiyon!

Türkiye Sırbistan voleybol final maçını kim kazandı sporseverler tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda Sırbistan ile final karşılaşması yapan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Belçika'nın Brüksel kentinde mücadele etti. Kıyasıya geçen mücadelenin sonunda Filenin Sultanları Avrupa şampiyonu oldu. Peki, Türkiye Sırbistan voleybol final maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Türkiye Sırbistan voleybol final maçı ile ilgili merak edilen diğer detaylar..

Spor 03-09-23 23:59

TÜRKİYE SIRBİSTAN VOLEYBOL FİNAL MAÇI! Türkiye Sırbistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Filenin Sultanları Avrupa'nın en büyüğü!

Türkiye Sırbistan voleybol maçı canlı yayını için heyecanlı bekleyiş sona erdi. A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda finale yükselmek için karşılaştığı İtalya'yı yenerek finale kalmıştı. Türkiye Sırbistan voleybol final maçı Belçika'nın başkenti Brüksel'de oynandı. Kıran kırana geçen mücadelede Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonu oldu. Peki, Türkiye Sırbistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Türkiye Sırbistan voleybol maçı canlı izle ekranı...

Spor 03-09-23 23:43

Filenin Sultanları final bileti için yarın İtalya ile karşılaşacak

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası yarı finalinde yarın İtalya ile karşılaşacak.

Spor 31-08-23 15:10