Şişe Cam Haberleri

Sahilde içinden not çıkan şişe buldular! Yazılanlar karşısında şaşkınlığını gizleyemediler... Açar açmaz pişman oldular

Avustralyalı bir çift, kıyıya vurmuş buldukları şişenin içinde aşk notu bulmayı umuyordu ama şişeyi açar açmaz pişman oldular. Çünkü şişenin içinden vefat eden bir adamın külleriyle birlikte şişenin okyanusa geri bırakılmasını rica eden bir not buluyordu.

Trend

Venezuelalı adamdan çıkartılan şişe doktorları bile şaşırttı! İstediği eşyayı çalamayan hırsızlar sinirlenince...

Venezuelalı 79 yaşındaki ismi açıklanmayan bir adam makatına sokulan şişenin çıkartılması için doktora başvurdu. Yapılan testlerin ardından adamın içindeki büyük şişeyi gören doktorlar oldukça şaşırdı. Olayın gerçekleşme anının ise göz korkutucu olduğu ortaya çıktı.

Haber

Şişecam'dan Katar haberlerine yalanlama

Şişecam, yazılı ve sözlü medyada Katar Yatırım Fonu ile ortaklarına dair yapılan haberlerin herhangi bir dayanağı olmadığını ilişkin KAP'a açıklama yaptı.

Finans

Rekabet Kurulu'ndan önemli 'Şişecam' açıklaması

Rekabet Kurulu, Şişecam'ın ön araştırma sürecini, firmanın taahhüdüyle sonlandırdı.

Finans

Şişe Cam

Şişe Cam Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şişe Cam Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Doğal gaz zammından sonra şirketlerden açıklama! Üretim durabilir

BOTAŞ tarafından dün yapılan açıklamada sanayi aboneleri için geçerli olacak doğal gazda tarifeye yaklaşık yüzde 48, elektrik üretim amaçlı tarifeye ise yaklaşık yüzde 46 zam yapıldı. Şirketler zammın maliyetler açısından baskı yarattığını belirterek açıklama yaptı. Akenerji CEO'su Serhan Gençer ise şirketlerin üretime ara verebileceğini öngördü.

Finans

Erdoğan'dan Şişecam Polatlı Fabrikası açılışında önemli açıklamalar yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şişecam Polatlı Fabrikası Yeni Üretim Hattı Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şişecam Polatlı Fabrikası açılışında önemli açıklamalarda bulundu.

Finans

Şişecam, ikinci çeyrekte 1,4 milyar kâr elde etti

Şişecam’ın 2021 Ocak-Haziran dönemine ilişkin konsolide net satışları 13 milyar TL seviyesine ulaşırken, Türkiye’den yapılan ihracat ile yurt dışı üretimden satışların toplamını ifade eden uluslararası satışların konsolide satışlar içindeki payı ise yüzde 64 seviyesinde gerçekleşti.

Finans

Heyecanlandıran keşif! Dünyanın en eski cam şişesi bulundu

Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesindeki Büklükale mevkiinde devam eden kazı çalışmalarında, Hititlerden önceki Asur Ticaret Kolonileri Çağı’na ait saraydaki bodrumda 3 bin kâsenin bulunduğu ve o dönemde de kalabalık törenlerin yapıldığı tespit edildi. Saray içerisinde dünyanın en eski cam şişesi de bulundu.

Haber

Şişe Cam'da bayrak değişimi!

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları AŞ (Şişecam) Mali İşler Başkanlığı görevini sürdüren Mustafa Görkem Elverici, yapılan son dakika açıklamasıyla 1 Temmuz itibarıyla Şişecam'ın Genel Müdürü olacak.

Finans

Kanada’da şişedeki not 26 yıl sonra bulundu

Kanada'da Nellie Nadeau adlı bir kadına ait şişedeki not, tam 26 yıl sonra 8 yaşındaki bir çocuk tarafından bulundu.

Haber

BORSA İSTANBUL’DA GONG ŞİŞECAM İÇİN ÇALDI

Şişecam, Türkiye sermaye piyasalarında gerçekleştirilen en büyük birleşmeye imza attı.Cam sanayinin yanı sıra soda ve krom bileşiklerini kapsayan kimyasallar alanında küresel bir oyuncu olan Şişecam, Türkiye sermaye piyasalarında bugüne kadar gerçekleştirilen en büyük birleşme işlemini başarıyla tamamladı. Bugün Borsa İstanbul’da gong Şişecam için çaldı.

Haber

Erdoğan'dan Şişecam açıklaması! İş Bankası’ndan sonra sırada o var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki günlük Moldova gezisi dönüşünde gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP’nin İş Bankası hisselerinin Hazine’ye devri konusunda çalışmaların devam ettiğini belirterek “Bir başka şey daha var: Türkiye Şişecam... İş Bankası’nın iştiraki. Dolaylı olarak bu nereye gidiyor? Onlara da (CHP) gidiyor. Yani, Şişe Cam’dan da Hazine’ye gelmesi gereken pay var” dedi.

Finans