Siyah Sarimsak Haberleri

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde şanssızlığını bir türlü kıramıyor! Frankfurt karşısında da 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldılar...

UEFA Avrupa Ligi 2. haftasında Beşiktaş, evinde Alman ekibi Eintracht Frankfurt ile karşılaştı. Avrupa Ligi'nde ilk hafta maçında Ajax deplasmanından 4-0'lık ağır bir mağlubiyetle dönen temsilcimiz Beşiktaş, Frankfurt'u kendi evinde yenip toparlanmak istiyordu. Şanssızlıkların siyah-beyazlıların peşini bırakmadığı maçta Frankfurt sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Spor 2024-10-03 23:56:37

Beşiktaş, Fransızların aldığı karar sonrası UEFA'ya gidiyor! Resmi açıklama geldi

Beşiktaş Kulübü, UEFA Avrupa Ligi üçüncü haftasında deplasmanda oynanacak Olympique Lyon müsabakasına Lyon Valisi’nin kararı gereğince siyah-beyazlı taraftarların alınmayacağını duyurdu.

Spor 2024-10-03 17:27:11

Andreas Beck: “Beşiktaş’ın, Giovanni van Bronckhorst ile gelişimi çok etkileyici”

Beşiktaş’ın eski Alman futbolcusu Andreas Beck, siyah-beyazlı takımın Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst ile beraber etkileyici bir gelişim gösterdiğini söyledi. Beck, ayrıca siyah-beyazlıların iç saha avantajının yanı sıra güçlü hücum hattını da kullanarak Eintracht Frankfurt karşısında galibiyete uzanabileceğini belirtti.

Spor 2024-10-03 10:30:48

TV yayın akışı 3 Ekim 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

3 Ekim 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 3 Ekim Perşembe akşamı Siyah Kalp, İnci Taneleri, Karadut, Aykut Enişte, Rigas FS-Galatasaray | UEFA Avrupa Ligi Grup Maçı, Hudutsuz Sevda ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1, NOW yayın akışı nasıl?

Trend 2024-10-03 09:18:32

Van Bronckhorst'tan TFF'ye kumarhane göndermesi! ''Bir casinoya gittiğinizde 7 kez siyah gelmesi gibi''

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Eintracht Frankfurt ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi 2. hafta maçı öncesi basın toplantısında konuştu.

Spor 02-10-24 16:36

Beşiktaş'ta Immobile fırtınası devam ediyor! Kayseri deplasmanından da 3 puanla döndüler...

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Kayserispor, sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Kayseri deplasmanından 3 puanla dönmek isteyen siyah-beyazlılar, zirve yarışına devam etmek istiyordu. Fenerbahçe ve Galatasaray ile kafa kafaya giden Beşiktaş, Kayseri deplasmanından 3 puanı 3-0'lık skorla aldı.

Spor 30-09-24 22:01

Musrati'den Beşiktaş'a kötü haber! Sakatlık açıklaması: Son durumu belli oldu

UEFA Avrupa Ligi 1.Hafta maçında Beşiktaş, Hollanda ekibi Ajax'a konuk oldu. Karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkan Libyalı futbolcu Al Musrati'nin sakatlığı hakkında siyah - beyazlı kulüpten açıklama geldi.

Spor 28-09-24 16:40

TV yayın akışı 28 Eylül 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

28 Eylül 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 28 Eylül 2024 Cumartesi akşamı Siyah Kalp, Yalan, Kör Nokta, Yabani, Gönül Dağı, Kral Şakir-Oyun Zamanı ve MasterChef Türkiye programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 28-09-24 09:22

Kylie Jenner cesur tarzıyla bakana bir daha baktırdı! İncecik belini ön plana çıkardı

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen Kardashian/Jenner klanının en genç ve en zengin üyesi Kylie Jenner Paris Moda Haftası'nda boy gösterdi. Siyah derin göğüs dekolteli elbisesi ile geceye katılan Jenner incecik belini ön plana çıkardı. Ünlü ismin cesur tarzına bakan bir daha baktı.

Magazin 28-09-24 07:07

Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder'den Ajax-Beşiktaş maçı sonrası Masuaku için olay sözler: Kendinden utanmalı!

UEFA Avrupa Ligi ilk maçında Ajax'a 4-0 mağlup olan Beşiktaş'ta alınan bu sonuç moralleri bozdu. Siyah-Beyazlılar'ın Ajax karşılaşmasını değerlendiren eski Galatasaraylı Wesley Sneijder dikkat çeken açıklamalarda bulunurken Beşiktaş'ın yıldızı için olay ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor 27-09-24 12:24

Giovanni van Bronckhorst'un ülkesinde oynanan Ajax-Beşiktaş maçında skandal tezahürat!

UEFA Avrupa Ligi'nde Ajax ile karşılaşan Beşiktaş rakibine 4-0 mağlup olurken, Ajax taraftarları Siyah-Beyazlılar'ın Hollandalı çalıştırıcısı van Bronckhorst için maç sonu skandal bir tezahüratta bulundu. İşte detaylar...

Spor 27-09-24 11:43

Gerçekte kim? Siyah Kalp dizisinin senaristiyle ilgili şaşırtan iddia!

Ece Uslu, Aras Aydın, Hafsanur Sancaktutan, Leyla Tanlar'ın başrolünde yer aldığı yeni dizi Siyah Kalp'in senaristiyle ilgili şaşırtan bir detay ortaya çıktı. Aslında ünlü bir yazarın takma bir isimle senaryoyu yazdığı belirtildi.

Magazin 27-09-24 09:26

Beşiktaş'tan Avrupa'da ağır mağlubiyet! Ajax deplasmanında dağıldılar

UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçında temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda Ajax ile karşı karşıya geldi. Siyah - beyazlılar, deplasmanda Hollanda ekibine 4-0 mağlup oldu.

Spor 26-09-24 23:52

TV yayın akışı 26 Eylül 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

26 Eylül 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 26 Eylül Perşembe akşamı Siyah Kalp, Güzel Aşklar Diyarı, Kör Nokta, Bayi Toplantısı, Fenerbahçe-U.S. Gilloise | UEFA Avrupa Ligi Grup Maçı, Hudutsuz Sevda ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1, NOW yayın akışı nasıl?

Trend 26-09-24 09:20

Sapık katil Yunus Emre Geçti hak ettiği muameleyi gördü! Çöp poşeti giydirilip Hayvan Büro Amirliği aracına bindirildi

Ümraniye'de operasyon sırasında kahraman polisimiz Şeyda Yılmaz'ı belindeki silahı alarak şehit eden sapık katil Yunus Emre Geçti, kadın polisler tarafından siyah poşet giydirilerek Hayvan Büro Amirliği'nin aracının arkasına bindirildi. Adliyeye getirilen Geçti, bir muhabirin 'Pişman mısın?' sorusuna da yanıt verdi. İşte o görüntüler!

Haber 23-09-24 13:43

İstanbul'da tarihi yalıyı soyan maskeli, siyahlı çete: Hırsız polismiş! Aracından altın ve para fışkırdı

İstanbul'daki tarihi yalı soygunuyla ilgili ortaya çıkan gerçek akıllara durgunluk verdi. Holding merkezi olarak kullanılan Memduh Paşa yalısından 145 milyon lira çalınmıştı. Dudak uçuklatan soyguna imza atan hırsızlardan biri polis çıktı! Siyah giyimli, maskeli hırsızlık çetesi üyesi olan polisin aracından para ve altın fışkırdı.

Haber 23-09-24 10:06

Böyle istatistik görülmedi! Arda Turan Beşiktaş'ı bir türlü yenemiyor... Son 9 maçtaki istatistiği herkesi şaşırttı

Beşiktaş karşısında son saniyede kalesinde gördüğü golle rakibine mağlup olan Eyüpspor'da Ard Turan'ın Siyah-Beyazlılar'a karşı olan istatistiği herkesi şaşırttı. İşte detaylar...

Spor 23-09-24 07:37

Beşiktaş'ın Hollandalı hocası van Bronckhorst, Eyüpspor galibiyetiyle 24 yıl sonra bir ilki başardı

Beşiktaş 6. hafta mücadelesinde sahasında konuk ettiği Eyüpspor'u 2-1 ile geçerken Siyah-Beyazlılar'ın Hollandalı hocası 24 yıl sonra bir ilki başardı. İşte detaylar...

Spor 22-09-24 22:14

Beşiktaş 3 puanı 90+2'de kurtardı! Siyah-Beyazlılar Arda Turan'a ilk mağlubiyetini tattırdı

Son dakika... Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde Beşiktaş sahasında ligin yeni ekiplerinden Eyüpspor'u konuk etti. Siyah-Beyazlılar mücadeleden 2-1'lik üstünlükle ayrılarak hata yapmadı, Arda Turan ise ligdeki ilk mağlubiyetini aldı. İşte detaylar...

Spor 22-09-24 22:03

UEFA'dan Beşiktaş'a skandal hata! Stadyumun ismini öyle ilginç bir şekilde yanlış yazdılar ki...

Beşiktaş, Eintracht Frankfurt maçı için stadyum isminin yanlış yazıldığını ve UEFA'dan düzeltme istendiğini açıkladı. UEFA gibi bir kurumun Beşiktaş stadının ismine Şenol Güneş Kompleksi yazması siyah-beyazlı taraftarları bir hayli kızdırdı.

Spor 22-09-24 13:40

Yaşı küçük ancak yükü büyük... Daha dokuz yaşında, kağıt toplayıcılığı yapıyor

Elleri siyah ancak minik kalbi bembeyaz... Minik Fatih sokaklarda dolaşıyor, kağıt toplayıcılığı yapıyor. En büyük hayali bir gün pilot olmak. Zorlu çalışma şartlarının yanında, Fatih bir de geceleri tekinsiz sokaklarda dolaşmak zorunda olduğundan korku duyduğunu dile getiriyor.

Haber 22-09-24 12:57

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan çarpıcı açıklamalar! ''Bazı şeyleri söylemeye utanıyoruz

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, siyah-beyazlıların ayağa kalktığını ve hedefe doğru koştuğunu belirterek, Beşiktaş’ın artık doğru insanların elinde olduğunu söyledi.

Spor 21-09-24 15:30

Beşiktaş'ın borcu geçtiğimiz döneme göre arttı! Siyah-beyazlı taraftarlar endişeli...

Beşiktaş'ın toplam borcu 10.6 Milyar TL olarak açıklandı. Geçtiğimiz dönem 8 milyar 453 milyon TL olan borcun artması siyah-beyazlı taraftarları kızdırdı.

Spor 21-09-24 11:44

TV yayın akışı 21 Eylül 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

21 Eylül 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 21 Eylül 2024 Cumartesi akşamı Siyah Kalp, Yalan, Kör Nokta, Yabani, Gönül Dağı, Acı Tatlı Ekşi ve MasterChef Türkiye programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 21-09-24 07:38

TV yayın akışı 19 Eylül 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

19 Eylül 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 19 Eylül Perşembe akşamı Siyah Kalp, Password, Bir Gece Masalı, Olanlar Oldu, UEFA Şampiyonlar Ligi Grup Maçları "Feyenoord-Bayer Leverkusen", Kendi Yolumda ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 19-09-24 07:24

Hardaliye tarifi: Hardaliye nasıl yapılır?

Son zamanlarda adı çok sık duyulan Hardaliye, Atatürk’ün zamanında milli içeceğimiz olmasını önerdiği bir içecektir. Kırklareli mutfağına özgü bir lezzettir ve ana maddesi siyah üzümdür. Hardaliyeyi hazır almak yerine kendi mutfağınızda da kolaylıkla yapabilirsiniz. İşte Hardaliye tarifi!

Yemek 17-09-24 16:55

Beşiktaş'tan Semih Kılıçsoy kararı verildi! Aston Villa 25 milyon Euro teklif yapmıştı...

Beşiktaş yönetimi Semih Kılıçsoy için harekete geçti. İngiliz kulübü Aston Villa'nın 25 milyon Euro önermesinin ardından ret cevabı veren siyah-beyazlılar, Semih Kılıçsoy'un maaşına zam yapma kararı aldı.

Spor 17-09-24 10:13

İbrahim Öztürk'ten jübile kararı

Türk futbolunun en tecrübeli savunma oyuncularından İbrahim Öztürk, 43 yaşında futbolu bırakma kararı aldı. Süper Lig'de 2009-2010 sezonunda Bursaspor formasıyla şampiyonluk yaşayan İbrahim, 1'inci Lig'de 2016-2017'de Sivasspor ile şampiyonluk sevincine ortak oldu. Altay ile 2017-2018'de 2'nci Lig'de şampiyonluk kupası kaldıran İbrahim Öztürk, siyah-beyazlı kulüpte 2017-2018'de 1'inci Lig'de Play-Off şampiyonluğu yaşadı.

Spor 14-09-24 15:24

TV yayın akışı 14 Eylül 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

14 Eylül 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 14 Eylül 2024 Cumartesi akşamı Siyah Kalp, Nihat Hatipoğlu İle Mevlit Kandili Özel, Yalan, Yabani, Gönül Dağı, Şanslı Logan ve MasterChef Türkiye programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 14-09-24 07:44

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti... Kıvrımlı model Ashley Graham cesur tarzıyla dikkat çekti! Bakan bir daha baktı

Geçtiğimiz sene dünyanın en seksi kadını seçilen ve şimdilerde de podyumların aranan isimlerinden biri olan kıvrımlı model Ashley Graham iddialı tarzıyla yine dikkat çekti. Önceki gün podyumdaki yerini alan ünlü model siyah derin yırtmaçlı elbisesiyle beğeni topladı. Ünlü ismin cesur tarzına bir bakan bir daha baktı.

Magazin 13-09-24 09:23

Ajax'ın UEFA'ya yaptığı Beşiktaş taraftarı gelmesin başvurusuna yanıt geldi!

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya geleceği Ajax'tan skandal bir hamle gelmişti. Siyah-beyazlı taraftarların, Hollandalı taraftarlara zarar verebileceğini düşünen Ajax yetkilileri, durumu UEFA'ya bildirmişti. UEFA, kendilerine ulaşan bu talebe cevap verdi.

Spor 12-09-24 12:29

Beşiktaş, Sadio Mane transferi için saatleri sayıyor! Transfer döneminin bitimine az bir süre kala gözler Giovanni van Bronckhorst'a çevrildi

Beşiktaş'ta transfer gündemi alev alev yanıyor. Al Nassr ile yolları ayırmaya hazırlanan Sadio Mane için temasa geçen siyah-beyazlılar, yıldız oyuncuyla anlaşma aşamasına geldi. Kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen Mane, Al-Nassr yönetimine kararını bildirdi.

Spor 12-09-24 08:39

TV yayın akışı 12 Eylül 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

12 Eylül 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 12 Eylül Perşembe akşamı Siyah Kalp, Demir Kadın: Neslican, Bir Gece Masalı, Dedemin Fişi, Kutsal İşgal, Leyla: Hayat... Aşk... Adalet ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 12-09-24 07:38

Trabzonspor'un yeni transferi Serdar Saatçı'den derbi öncesi flaş sözler! Siyah beyazlılara taş: ''Daha önce Beşiktaş'taydım şimdi ise...''

Trabzonspor'un yeni transferi Serdar Saatçı, takıma katılmak için Trabzon'a geldi. Ayağının tozuyla açıklamalarda bulunan milli oyuncu, Beşiktaş sözleri dikkatleri çekti.

Spor 11-09-24 20:22

Sadio Mane adım adım Beşiktaş'a geliyor! Onay çıktı, imzalar her an atılabilir...

Beşiktaş'ta transfer gündemi alev alev yanıyor. Al Nassr ile yolları ayırmaya hazırlanan Sadio Mane için temasa geçen siyah-beyazlılar, yıldız oyuncuyla anlaşma aşamasına gelmişti. Teknik direktör Giovanni van Bronkhorst'un raporunu bekleyen Beşiktaş yönetimi, Hollandalı teknik adamdan onay aldı ve girişimleri hızlandırdı.

Spor 10-09-24 19:56

Beşiktaş, Aboubakar'ın Hatayspor'a transfer olduğunu resmen açıkladı!

Beşiktaş'ta Aboubakar dönemi sona erdi. Siyah-beyazlılardan yapılan resmi açıklama sonrası yıldız oyuncunun Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'a transfer olduğu duyuruldu. Beşiktaş bu anlaşmadan önce Aboubakar ile sözleşmesinin feshedildiğini de KAP'a bildirdi.

Spor 09-09-24 19:35

Ajax'tan Beşiktaş taraftarı için UEFA'ya skandal başvuru! ''Gelmelerini istemiyoruz

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya geleceği Ajax'tan skandal bir hamle geldi. Siyah-beyazlı taraftarların, Hollandalı taraftarlara zarar verebileceğini düşünen Ajax yetkilileri, durumu UEFA'ya bildirdi.

Spor 09-09-24 19:32

Narin Güran cinayetini çözecek itiraf! İkinci araba detayı ilk kez ortaya çıktı... Adım adım her şeyi anlattı: Vücudunda da kızarıklıklar vardı

Narin Güran cinayetinde düğüm çözülüyor. 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin bugün toprağa verilirken olayı aydınlatmak isteyen ekipler de soruşturmaya hız verdi. Bir itirafçının anlattıkları ise tüm her şeyi değiştirdi. Amcanın kendisine çuvalı verdiğini ve 200 bin TL teklif ettiğini anlatan itirafçı cesedi nasıl sakladığını adım adım anlattı. İkinci araba detayı ilk kez ortaya çıkarken "Bu esnada çocuğun üzerinde siyah şort vardı. Vücudunda da kızarıklıklar vardı" ifadeleri kahretti.

Haber 09-09-24 13:59

Beşiktaş, Aboubakar'ın sözleşmesini feshediyor! Hatayspor'a sudan ucuz paraya imza atıyor...

Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen Aboubakar takımdan ayrılıyor. Teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla vedalaşan Kamerunlu yıldız oyuncu, Hatayspor'un yolunu tutuyor. Siyah-beyazlılarda lig kadrosuna dahil edilmeyen Aboubakar'ın sözleşmesinin kısa süre içinde feshedileceği aktarılırken, Hatayspor'dan kazanacağı ücret de belli oldu.

Spor 08-09-24 09:12

Al Nassr'dan ayrılacak Sadio Mane, Süper Lig devi Beşiktaş'a imza atıyor! Transfer gündemi alev alev...

Beşiktaş'ta transfer gündemi alev alev yanıyor. Al Nassr ile yolları ayırmaya hazırlanan Sadio Mane için temasa geçen siyah-beyazlılar, yıldız oyuncuyla anlaşma aşamasına geldi.

Spor 07-09-24 14:34

Siyah sarımsak nedir, ne işe yarar? Siyah sarımsak faydaları nelerdir?

Siyah sarımsak, sarımsağın çok az bilinen bir türüdür. Sarımsak, halk arasında doğal bir antibiyotik olarak bilinirken ve yemeklere kattığı lezzetle de çok tercih edilirken siyah sarımsak da çeşitli mutfaklarda kullanılır. Her ne kadar dünya çapında bilinse de, birçok hastalığa ve rahatsızlığa olan faydasıyla tanınsa da siyah sarımsak dikkatli bir şekilde tüketilmesi gereken yiyeceklerden biridir. Bu sarımsak türü, birçok ülkede güzellik ürünleri arasında da yer alır.

Haber 06-09-24 16:56

Aronya bitkisi nedir? Aronya Türkiye'de nerede yetişir?

Bitkiler yapı ve çeşitlerine göre farklı familyalara ayrılır. Aronya ise gülgiller familyasına ait bir bitkidir. Koyu mor ya da siyah renkli küçük meyveleri vardır. Aronya bitkisi dayanıklı bir yapıya sahiptir. Çeşitli iklim koşullarına uyum sağlayabilen bu bitki, kış soğuklarına ve kuraklığa karşı dayanıklıdır. Bu durum aronya bitkisinin geniş bir coğrafyada yetiştirilebilmesini sağlar.

Haber 06-09-24 14:35

Beşiktaş'ta son dakika gelişmesi! Aboubakar, takım arkadaşlarıyla vedalaştı, Süper Lig ekibine imzaya gidiyor

Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen Aboubakar takımdan ayrılıyor. Teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla vedalaşan Kamerunlu yıldız oyuncu, Hatayspor'un yolunu tutuyor. Siyah-beyazlılarda lig kadrosuna dahil edilmeyen Aboubakar, yoğun uğraşlar sonucu takımdan gitmeye ikna oldu.

Spor 06-09-24 09:59

Beşiktaş'ın yeni yıldızı Joao Mario'dan ilk açıklamalar! ''Her şey benim için çok netti

Beşiktaş’ın yeni yıldızı Joao Mario, siyah-beyazlılara transfer süreci ve hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Spor 05-09-24 18:17

Beşiktaş'a büyük şok! CAS'tan ceza geldi, Siyah-Beyazlı yönetici açıkladı

Beşiktaş Genel Sekreteri Kaan Şakul, yaptığı açıklamada siyah beyazlı kulübe Valerien Ismael ve Ghezzal'ın menajer komisyon ödemelerinden dolayı CAS'tan ceza geldiğini açıkladı.

Spor 05-09-24 11:43

26'ncı ürün oldu! Bursa'nın siyah incirine tescil

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bursa siyah incirinin Türkiye adına Avrupa Birliği'nden (AB) tescil alan 26'ncı ürün olduğunu bildirdi.

Finans 04-09-24 09:00

Beşiktaş'ın Benfica'dan kadrosuna kattığı Joao Mario imza için İstanbul'a geldi! ''Rafa Silva'dan sonra...''

Beşiktaş'ta kadro güçlendirme çalışmaları sürüyor. Siyah-beyazlıların prensipte anlaşmaya vardığı Benfica'nın Portekizli yıldızı Joao Mario İstanbul'a geldi.

Spor 03-09-24 19:38

Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya'nın düğün davetiyesi sızdı! Üzerinde yazan not dikkat çekti

Acun Ilıcalı ve sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın düğün davetiyesi ortaya çıktı. Daha önce 3 evlilik yapan ve bu evliliklerinden 4 kızı bulunan Ilıcalı, kendinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile 4. evliliğini yapacak. Çiftin 4 Eylül Çarşamba akşamı gerçekleşecek düğün davetiyesinde siyah tasarım hakimken davetiyede bulunan not dikkatlerden kaçmadı. İkilinin davetlilerden bir ricası var. İşte detaylar...

Magazin 02-09-24 23:32

Benfica'nın yıldızı Joao Mario adım adım Beşiktaş'a! Siyah - beyazlılar, imza için İstanbul'a getiriyor.

Beşiktaş'ta kadro güçlendirme çalışmaları sürüyor. Siyah-beyazlılar, Rafa Silva'nın ardından bir başka Benfica yıldızı Joao Mario'yu açıklamaya hazırlanıyor. Kulüp ile oyuncu arasında anlaşma sağlandı. Portekizli oyuncunun bu akşam İstanbul'da olması bekleniyor. İşte detaylar...

Spor 02-09-24 23:00