Son Depremler 10 Mart 2023 Haberleri

Mardin AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, görevinden istifa etti

AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Alma, "23 Mart 2023 tarihinden bu yana büyük bir onur ve şerefle yürüttüğüm AK Parti Mardin İl Başkanlığı görevimden Cumhurbaşkanımızın ve genel merkezimizin elini rahatlatmak amacıyla görevden af talebim, yapılan istişare ve değerlendirmeler sonucunda kabul edildi" açıklamasını yaptı.

Haber 2024-06-27 18:11:17

Ekonomik güven 7 ayın en düşüğünde

Ekonomik güven endeksi haziran ayında yüzde 2,5 oranında azalarak 95,8 değerini aldı. Son üç aydır düşüş eğiliminde olan endeks böylece Kasım 2023'ten beri en düşük düzeye geriledi.

Finans 2024-06-27 10:42:42

SON DAKİKA: Çekya, A Milli Takımımız karşısında 20. dakikada 10 kişi kaldı! Bu kart tarihe geçti

Son dakika... 2024 Avrupa Şampiyonası F Grubu son maçında A Milli Takımımız Çekya ile karşılaştığı mücadelede Çek ekibi mücadelenin 20'nci dakikasında gördüğü kırmızı kartla 10 kişi kaldı. İşte detaylar...

Spor 2024-06-26 22:22:52

Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek 10 kilo verdi! Bikinili pozlara doyamadı

Güldür Güldür'ün Naime'si olarak hafızalara kazınan Ecem Erkek son dönemde verdiği kilolarla adından söz ettiriyor. Diyetle kısa süre içerisinde 10 kilo veren Ecem Erkek özel bir yöntemle de diyeti destekledi. Adeta eriyen ünlü isim bu halini paylaşmalara doyamadı. Ecem Erkek ayna karşısında bikinili poz verdi.

Magazin 2024-06-26 14:48:04

Benzin-Motorin fiyatları son dakika: Akaryakıta 3’lü zam: 26 Mart sonrası bir ilk… (25 Haziran Salı güncel benzin-mazot- LPG fiyatı)

Son dakika haberi… Akaryakıt fiyatları bugün değişti, araç sahipleri dikkat! 3 Temmuz’da beklenen ÖTV zamm öncesinde benzin litre fiyatı 1 ayın zirvesine yerleşti. Motorin fiyatı da 26 Mart sonrası en yüksek seviyeyi gördü… LPG (otogaz) fiyatları için de artış yaşandı. Peki benzin ve mazot zammı sonrası güncel akaryakıt fiyatları ne oldu? İşte 25 Haziran Salı İstanbul, Ankara, İzmir benzin-motorin fiyatı…

Finans 25-06-24 07:18

'Yeni pandemiler yaşayacağız' Prof. Dr. Mehmet Ceyhan o rakamlara dikkat çekti 'Hepsinde artış var'

TÜİK verilerine göre 2023'de enfeksiyon ve parazit kaynaklı ölüm sayısı, son 5 yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan "Ölümler daha çok viral ve bakteriyel enfeksiyonu kapsıyor. Şu anda Türkiye'de ölüme neden olabilen solunum yolu enfeksiyonlarının hepsinde artış var" dedi. Ceyhan "Daha yeni pandemiler yaşayacağız ama depremde olduğu gibi zamanını bilemiyoruz. Dolayısıyla insanların hayatını ona göre düzenlemesi lazım" uyarısı yaptı.

Haber 23-06-24 12:35

6 ilde sağanak, diğer illerde bunaltıcı sıcak 'İstanbul dahil...' O uyarıya dikkat! Meteoroloji son dakika 23 - 27 Haziran hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güncel hava durumu tahminini paylaştı. Buna göre; Doğu Akdeniz’in Toroslar kesimi, Osmaniye, Hatay, Hakkari çevreleri, Kahramanmaraş'ın batı kesimleri, Van’ın güney ve doğu ilçeleri ile Şırnak'ın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Hava sıcaklığı mevsim normallerinin 5 ila 10 derece üzerinde seyretmeye devam edecek. Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı.

Haber 23-06-24 10:49

Verdiği kilolarla gündemdeydi... Güldür Güldür'ün İbrahim'i Rüştü Onur Atilla boşandı! 10 yıllık evlilik bitti

Güldür Güldür Show'da hayat verdiği İbrahim karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Rüştü Onur Atilla son dönemde verdiği kilolarla gündemdeydi. 1 yılda 45 kilo veren ünlü oyuncu şimdi de özel hayatıyla gündeme geldi. Rüştü Onur Atilla'nın 10 yıllık evliliği bitti.

Magazin 22-06-24 13:12

10 yıllık evliliği tek celsede bitmişti! Fatih Terim'in kızı Buse Terim tek başına tatile çıktı! Kızları sorulunca...

Ünlü teknik adam Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim, 2014 yılında görkemli bir düğünle evlendiği Volkan Bahçekapılı ile mart ayında tek celsede boşanmıştı. 10 yıllık evliliğin bitişi magazin gündemine bomba gibi düştü. Boşanmanın ardından Buse Terim tek başına tatile çıktı. Kızları sorulunca yanıtsız bırakmadı.

Magazin 22-06-24 10:12

Serdar Ortaç açtığı yayınlarla gündemden düşmüyor... O mesajlara sinirlendi! 10 yılda 8 vefat yaşadım

Serdar Ortaç açtığı yayınlar ve açıklamalarla son dönemlerde gündemden düşmüyor. Şarkıcı, 2014 yılında Chloe Loughnan ile nikah masasına oturmuş ve 2019 yılında ise boşanmıştı. Ortaç, son olarak sosyal medya hesabından eski eşi Chloe Loughnan'dan takipçileri tarafından gelen 'Boşandığı için üzülüyor' mesajlarına yanıt verdi.

Magazin 21-06-24 14:22

Son 3 ayın en düşük seviyesi! İhtiyaç kredisinde faiz oranları geriledi: 100 bin TL'nin geri ödemesi...

Mart ayında hem politika faizi hem de ihtiyaç kredisi oranları zirveyi görmüştü. Son günlerde gecelik faizlerdeki belirgin gerileme dikkat çekerken dün akşam da 3 ayın en düşük oranı görüldü. Yine, nisan ayında zirveyi gören mevduat faizlerinde de bariz bir gerileme söz konusu. Öte yandan bazı bankaların sunduğu en düşük ihtiyaç kredisi faizlerine bakıldığında da, 100 bin TL’nin 12 ay vadeli geri ödemesi 136 bin TL’ye geriledi.

Finans 21-06-24 10:18

Yemeklerin vazgeçilmezi ayçiçek yağının fiyatı arttı! Market raflarına da yansıması bekleniyor: Yüzde 10...

Çekirdek stoklarının azalması ve sıcak havanın artması ayçiçek yağı fiyatlarını değiştirdi. Ham yağ fiyatı son 1 ayda yüzde 20’ye yakın yükselerek, tonu 870 dolardan 1030 dolara çıktı. Uluslararası piyasalarda artış sonrası yurt içinde de yüzde 10'luk bir artış bekleniyor.

Finans 21-06-24 08:07

'Bizi sıkıntılı günler bekliyor' Uyarılar peş peşe 'Tedbirleri bir kademe daha artırın' Hortum, yangın, sıcak hava dalgası... Meteoroloji son dakika 19 - 23 Haziran hava durumu

Bunaltıcı hava etkisini göstermeye devam ederken Meteoroloji, güncel hava durumu tahminini paylaştı. Sıcaklığın yurt genelinde mevsim normallerinin 7-10 derece üzerinde olacağı belirtilirken Prof. Dr. Orhan Şen'den de dikkat çeken açıklamalar geldi. Şen, hortum ve orman yangını vurgusu yaparken hafta başı itibarıyla 4-5 derece daha yüksek sıcak hava dalgasına işaret edip "Tedbirlerinizi bir kademe daha artırın" dedi. Hava Forum da "Tatil sonrası yeni haftada bizi sıkıntılı günler bekliyor" dedi.

Haber 19-06-24 11:13

İki kritik anket birden! CHP'nin oy oranı damga vurdu: Erken seçim isteyenlerin yüzdesi de belli oldu

31 Mart yerel seçimlerinin ardından 3,5 ay geçti. CHP'nin ilk kez AK Parti'yi geçtiği sonuçların ardından yeni anketler de merak ediliyordu. ORC 'Bu pazar seçim olsa kime oy verirdiniz?' sorusu üzerinden son çalışmasını yayınladı. CHP'nin yine birinci parti çıktığı çalışmada oy oranı da dikkat çekti. Öte yandan anket çalışmasına göre erken seçim isteyenlerin de yüzdesi belli oldu.

Manşet 18-06-24 12:50

Tekirdağ açıklarında korkutan deprem! İstanbul'dan da hissedildi (AFAD-Kandilli son depremler)

Son dakika haberine göre Tekirdağ açıklarında bir deprem meydana geldi. Paniğe yol açan depremin merkez üssü Güzelköy açıkları, büyüklüğü 3.6 olarak açıklandı. Deprem İstanbul'da da hissedildi. AFAD ise yaptığı açıklamada depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyurdu.

Haber 17-06-24 17:38

10 bin dolarlık nafaka krizi ile gündemdeydi! Cem Yılmaz'dan Ahu Yağtu'ya 'Bedavacı' iması... Eski sevgilileri hakkında olay gönderme: 35 yaşında yahu...

Ünlü komedyen Cem Yılmaz son dönemlerde girdiği polemiklerle adından söz ettirmeyi başarıyor. Yılmaz, son gösterisinde de rahat duramadı. Nafaka ödediği eski eşi Ahu Yağtu'ya 'bedavacı' diyen ünlü komedyenin eski aşkları Serenay Sarıkaya ve Necla Karahalil'e yaptığı gönderme ise çok konuşuldu.

Magazin 16-06-24 13:52

Vergiler mirasçılar tarafından ödenecek! İstisnadan yararlanma süresi 10 yıla yükseliyor: ÖTV’siz otomobilde kısıtlama yolda

Son günlerin en çok konuşulan konularından yeni vergi paketinde ÖTV indirim kısıtlaması da gündeme geldi. Bu kapsamda ÖTV’siz araç alacakları yakından ilgilendiren vergi istisnasında sürenin değişeceği ifade edildi. Ayrıca taşıtların veraset yoluyla intikalinde istisnaya konu vergilerin mirasçılar tarafından ödeneceği kaydedildi.

Finans 15-06-24 12:04

Cumhur İttifakı'ndan neler oluyor? Bahçeli' için 'bardağı taşıran son damla' o oldu: 10 AK Partili isim...

Siyaset gündeminin en çok konuşulan konusu Cumhur İttifakı olmaya devam ediyor. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin AK Partiler için yaptığı açıklama geniş yankı uyandırmıştı. O açıklamadaki 'suyu bulandıranlar ifadesi dikkat çekmişti. Ayrıca Bahçeli için 'bardağı taşıran son damla' olarak 'Kavala' tartışmaları görülüyor. Öte yandan AK Parti'de MHP'den rahatsız olanların Bahçeli tarafından bilindiği belirtildi.

Haber 15-06-24 09:39

SON DAKİKA: SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisine son hesap! En düşük emekli maaşı için alınan karar ortaya çıktı: ‘Asgari ücretin altında olması aykırı değil'

Son dakika haberi… Emekli zammı için geri sayım başlarken Merkez Bankası milyonların maaş hesabı için yeni veriyi duyurdu. 6 aylık enflasyon farkı ile emekli maaş zammı tahminleri değişti. 10 bin TL olan en düşük emekli maaşı için de düzenleme beklenirken 2022 yılında alınan karar gün yüzüne çıktı. Peki en düşük emekli maaşı asgari ücret kadar olur mu? İşte TİHEK’in gündem yaratacak o kararı ile yeni emekli maaş hesaplama tablosu…

Finans 15-06-24 08:41

SON DAKİKA: Futbol şöleni başlıyor! EURO 2024 açılış maçında Almanya ile İskoçya karşı karşıya geliyor... İşte ilk 11'ler

Almanya'da 10 şehirde düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası, bugün yapılacak Almanya-İskoçya maçıyla başlıyor. Karşılaşmanın başlamasına kısa bir süre kala iki takımın da ilk 11'leri belli oldu!

Spor 14-06-24 19:59

O eski halinden eser yok! Çene ameliyatının sonuçlarını gösterdi... Gören inanamadı: Resmen evrim geçirmiş

TikTok'ta 'virginiaeelder' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç bir kadın çene ameliyatının sonuçlarını gösterince sosyal medyada gündem oldu. Genç kadının gönderisi 26 milyon görüntülenmeye ulaştı. Virginia'nın gönderisi 2023 yılının Mart ayında diş tellerinin takılmasıyla başlayan süreçten çene ameliyatına kadar uzanan son aşamayı belgeledi.

Trend 14-06-24 13:18

EURO 2024 bugün başlıyor! Almanya-İskoçya maçıyla futbol ziyafeti başlayacak!

Almanya'da 10 şehirde düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası, bugün yapılacak Almanya-İskoçya maçıyla başlayacak. Dörderli 6 grupta mücadele edecek 24 milli takım, 14-26 Haziran tarihlerinde grup maçlarına çıkacak. Turnuvada son 16 tur maçları 29 Haziran-2 Temmuz, çeyrek final maçları 5 ve 6 Temmuz, yarı final maçları ise 9-10 Temmuz, final karşılaşması ise 14 Temmuz'da oynanacak.

Spor 14-06-24 10:00

Fed kararı ve enflasyon verileri öncesi petrol fiyatlarında artış! Son 3 ayın en yüksek seviyesi

Brent petrol fiyatları mart ayından bu yana en büyük yükselişini gerçekleştirdi. Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 81,67 dolardan işlem görüyor. Dün 82,17 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 81,63 dolar seviyesinde tamamladı.

Finans 11-06-24 11:50

Kafa karıştıran '10 bin adım atın' tartışması! Beyin fonksiyonlarında gerileme meydana geliyor

'Günde 10 bin adım atın' tavsiyesi uzmanlar tarafından yıllardır önerilen bir egzersiz türü. Son dönemde ise bir tartışma başlığı olarak gündemde. Bununla ilgili bir araştırma var. Bu kadar çok adım atmanın sağlığa yarardan çok zararı olduğuna varıyor bu araştırma. Peki, uzmanlar bu konu hakkında ne diyor?

Manşet 11-06-24 10:01

Valilik'ten İstanbul için önemli uyarı! '10 derece üzerinde...' Salı, çarşamba, perşembe ve cumaya dikkat

Yüksek sıcaklıklar tüm yurtta vatandaşların gündemindeki yerini korurken uzmanlardan da önemli uyarılar geliyor. Son olarak İstanbul Valiliği salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri için çarpıcı bir uyarı yaptı. Açıklamada, sıcaklıkların mevsim normallerinin 8-10 derece üzerinde seyredeceği vurgulanarak "Dikkatli olunmalıdır" denildi. Öte yandan Güneydoğu ve Antalya için de uyarı yapıldı.

Haber 10-06-24 17:12

10 bin liradan 4-5 bin liraya kadar düştü! Yüzlerce ilan var: TOKİ, fahiş kirayı tersine çevirdi

Elazığ'da Emlak Uzmanı İhsan Babürhan, 6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremlerin ardından artan kira fiyatlarının TOKİ konutlarının teslim edilmeye başlamasıyla birlikte hızla düştüğünü söyledi. Depremin hemen ardından 10 bin liraya yükselen kiraların şu sıralar yeniden 4-5 bin TL seviyelerine çekildiği belirtildi.

Finans 10-06-24 14:22

Merve Dizdar 10 aylık sevgilisiyle evlenince 'hamile' iddiaları gündem oldu ama...

Son olarak Star TV'de yayınlanan Ömer dizisinde rol alan Merve Dizdar, bir süredir aşk yaşadığı Cihan Ayger ile dünyaevine girdi. 10 aylık sevgili olan çiftin apar topar evlenmesi hamilelik iddialarını beraberinde getirdi.

Magazin 10-06-24 13:54

10 Haziran 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 10 Haziran Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 10 Haziran 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 10 Haziran Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 10-06-24 09:20

Özgür Özel sık sık dillendiriyordu, 26 ilden 'Hayır' geldi: 'Erken seçim' anketinde ezici fark çıktı

2023 ve 2024'te peş peşe seçimleri geride bırakan Türkiye'de son günlerde erken seçim de konuşulmaya başladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel "Böyle giderse erken seçimi millet ister, önünde kimse duramaz" çıkışıyla konuyu gündemde tutmuştu. Son gelen anket sonucu ise Özel'i şaşırtacak cinsten...

Haber 10-06-24 09:03

SON DAKİKA: Tüm dünya altın fiyatları için diken üstünde… Çarşamba günü birkaç saat ara ile açıklanacak (10 Haziran Pazartesi güncel gram, çeyrek, Cumhuriyet altını fiyatları)

Son dakika haberi... Altın fiyatları için çok kritik bir haftaya girildi. Bayram haftasında yatırımcılar bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar, kaç TL? diye araştırmalarına başlarken tüm dünyanın dikkati Çarşamba gününe çevrildi. Önce ABD enflasyon verisi açıklanacak, ardından birkaç saat sonra ise ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı duyurulacak. İşte yeni haftanın başlangıcında 10 Haziran 2024 Pazartesi Kapalıçarşı güncel altın fiyatları grafiği ve haberin detayları…

Finans 10-06-24 07:55

Türkiye'nin ikinci astronotu Tuva Cihangir Atasever'in heyecanlı yolcuğu için geri sayım başladı

Türkiye'nin ikinci uzay yolcusu Tuva Cihangir Atasever'in yörünge altı araştırma uçuşu, Virgin Galactic'e ait "VSS Unity" adlı uzay aracının son ticari uçuşu olacak. 6 kişilik kadronun yolculuğu 1 saat 10 dakika sürecek. Atasever'in 3 dakika içinde 7 deneyi gerçekleştirmesi bekleniyor.

Haber 08-06-24 09:20

Türk lirasında 33 ay sonra ilk yaşandı, faizlerde rüzgar terse döndü! 6,8 ve 10 puan...

Rekorlara imza atan mevduat faizi ve kredi faizlerinde son haftalarda dikkat çeken bir düşüş yaşanıyor. Faizlerde 10 puana varan düşüşler söz konusu. Uzmanlar faizlerdeki düşüşleri değerlendirdi. Mevduat faizi ve ticari kredi faizinde oranlar, TCMB'nin yüzde 50'lik haftalık repo faizinin yıllık bileşik karşılığı olan yüzde 64,48'in altını geriledi.

Finans 07-06-24 15:11

Hem sıcak hem yağmurlu ama... Prof. Dr. Orhan Şen tarih verdi: Sıcak hava dalgası geliyor! İstanbul dahil... 'Risk oluşturacak gibi' Meteoroloji'den son dakika 7 - 11 Haziran hava durumu

Sıcaklıklar daha da yükselecek mi? Yağmur var mı? Sıcak havanın iyiden iyiye etkisini göstermesiyle beraber vatandaşlar bu soruların yanıtlarını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu tahmin raporunu paylaşırken 7 Haziran - 11 Haziran arası durumu da açıkladı. Bazı bölgeler için kuvvetli yağış uyarısı yapılırken sıcaklık ise yurt genelinde mevsim normallerinin 3-10 derece üzerinde. Prof. Dr. Orhan Şen ise tarih vererek "sıcak hava dalgası"nı işaret etti.

Haber 07-06-24 10:42

Korkutan sıcaklık senaryosunu duyurdular! 'Tüm zincirlerini koparıp...' Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den son dakika 6 - 11 Haziran hava durumu

Tüm yurt genelinde etkili olan sıcaklar vatandaşları bunaltırken Meteoroloji'nin tahminleri de dikkatle takip ediliyor. Ülke genelinde hava sıcaklığı mevsim normallerinin 4 - 10 derece üzerinde seyrederken bazı bölgelerde ise yağış bekleniyor. Diğer yandan Hava Forum sıcaklıklarla ilgili korkutan bir senaryoyu paylaştı. İşte Meteoroloji'nin son dakika 6 Haziran - 11 Haziran hava durumu tahmini ve sıcaklık değerleriyle yağış beklentisi detayları...

Haber 06-06-24 12:49

31 Mart sonrası 2 ayda oyları eridi! YRP detayı... Son seçim anketinde CHP ile AK parti arasındaki fark dikkat çekti

Son seçim anketi yayımlandı. Yöneylem Araştırma tarafından yapılan anket çalışmasında 31 Mart seçimlerinde birinci parti olan CHP ile AK Parti arasındaki fark dikkat çekti. Seçim anket sonuçlarına damga vuran ise Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) oy oranındaki düşüş oldu. 31 Mart'ta üçüncü parti olan YRP'nin oy oranının yüzde 4,4'e kadar gerilediği görüldü. Peki MHP, İYİ Parti, Zafer Partisi ve TİP'in son oy oranları ne? İşte seçim anketinin detayları...

Manşet 06-06-24 11:34

'Beyni kaynatan bir sıcaklık' Prof. Dr. Orhan Şen'den yeni uyarı 'Türkiye meteorolojik afet yaşayacak' Meteoroloji'den son dakika 5 - 10 Haziran hava durumu

Sıcak hava aniden bastırdı, tüm yurtta vatandaşların şikayetleri de başladı. Daha sıcakların ilk günlerinde herkesi bunaltan sıcaklarla ilgili vatandaşlar gelecek günlerin nasıl olacağını endişeyle merak ederken Prof. Dr. Orhan Şen'den önemli bir uyarı geldi. Şen, Temmuz ve Ağustos ayları için 'çok aşırı sıcak' uyarısı yaparken "Türkiye, Meteorolojik afet yaşayacak" dedi. İşte Meteoroloji'den son dakika 5 Haziran, 6 Haziran, 7 Haziran, 8 Haziran, 9 Haziran ve 10 Haziran hava durumu tahmini...

Haber 05-06-24 15:21

Mehmet Şimşek 'İlk yılın muhasebesi' diye paylaşım yaptı! KKM'den enflasyona, rezervlerden gri listeye... 10 maddede tek tek her şeyi açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından ilk yılın muhasebesini paylaştı. Sosyal medyadan açıklama yapan Şimşek, "İlk yılın muhasebesi: Program çalışıyor, politika önceliklerimizde kat ettiğimiz mesafe doğru yolda olduğumuzu gösteriyor" dedi ve 10 maddede yapılan atılan adımlara ilişkin son durumu paylaştı.

Finans 05-06-24 13:37

Mayo tarzı sahne kostümleri her seferinde olay oluyor... Hadise eleştirilere sert çıktı! 'Siz bence bir susun'

İddialı dansları ve cesur sahne kostümleri ile adından sıkça söz ettiren Hadise son olarak 10. Yıl Marşı’nı söylerken üzerindeki kıyafeti ile tartışma yaratmıştı. Her giydiği adeta olay olan ünlü isim kendisini eleştirenlere sert çıktı. Hadise'nin sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-06-24 10:35

Fon yatırımlarına ilgi artınca rekor geldi: 1 yılda 1 milyondan fazla kişi daha!

Fon yatırımcı sayısında artış Mayıs ayında da devam etti. Son verilere göre fon yatırımcı sayısı 5 milyon seviyesine dayandı. Bir yıldaki artış 1 milyondan fazla olurken, 10 milyon TL üzerinde portföyü bulunan yatırımcıların toplam fon yatırım büyüklüğü Mayıs ayında 2,05 milyar TL ile yeni zirveyi gördü.

Finans 04-06-24 10:23

Son dakika: ‘Memura yok, memur emeklilerinin durumu farklı’ diyerek anlattı: 5 aylık enflasyon farkı netleşmişti: Eşitleme olursa en düşük maaş…

Son dakika: 5 aylık memur enflasyon farkı Mayıs ayı TÜFE verisinin açıklanması ile netleşmişti. Memur ve memur emekli maaşı zammı için son 1 veri kaldı. Öğretmeni, polisi, hemşiresi, doktoru Temmuz’da hem yüzde 10 toplu sözleşme zammı hem de enflasyon farkını hesaplarında görecek. Ancak en merak edilen konu ise ‘memura seyyanen zam olacak mı?’ SGK Başuzmanı İsa Karakaş’tan memur zammı için gündem olacak sözler… Milyonlar dikkat! İşte yeni maaş tablosu ve dikkat çeken o açıklama…

Finans 04-06-24 07:02

Süper Lig'e yükselen son takım Bodrum FK oldu! Sakaryaspor final maçında 10 kişi kalıp kendini ateşe attı...

Sakaryaspor ile geçen sezonun play-off finalisti Bodrum FK, Süper Lig'e yükselme finalinde karşı karşıya geldi. Şampiyon Eyüpspor'un ardından Göztepe'nin üst lige yükselmesinden sonra gözler Sakaryaspor-Bodrum FK finaline çevrilmişti. Maçta kırmızı kart görerek 10 kişi kalan Sakaryaspor, Bodrumspor'a uzatmalarda 3-1 mağlup oldu. Bu skorla birlikte Süper Lig'e yükselen son takım Bodrum FK oldu.

Spor 30-05-24 22:48

‘Temmuz’a kadar 20 bin lirayı bulacak’ dedi: Emekliye en düşük maaşta rakamı açıkladı: 2000 sonrası SSK’lılardan sonra memur emeklileri için bu yıl ilk!

SSK, Bağ-Kur ve memur emekli maaşı zammı için geri sayım başladı. Temmuz zammı için son 2 veri kalırken oran neredeyse netleşti. En düşük emekli maaşı içinse kulislerde 10 bin liranın 12,500 liraya yükseltileceği konuşuluyor. Bu konuda AK Partili kurmayların emekli kök aylıklarının artırılması yönünde baskı yaptığı öğrenildi. Öte yandan SGK Başuzmanı İsa Karakaş bu yıl ilk kez 2000 sonrası SSK’ların ardından memur emeklileri için de intibak sorununun oluşacağına dikkat çekti.

Finans 30-05-24 07:31

EMEKLİ MEMUR ZAMMI SON DAKİKA: İpucunu Merkez Bankası verdi: Emeklisine ayrı memuruna ayrı hesap! 5 aylık enflasyon farkı ne olacak?

Son dakika haberi: Emekli zammı ve memur maaş zammı Temmuz ayı ile yükselecek. Enflasyon aylık bazda düşüşünü sürdürürken artış için hesaplar yapıldı. Merkez Bankası’nın verileri ile 5 aylık memur enflasyon farkı ortaya çıktı. 10 bin lira olan en düşük emekli maaşı için de düzenleme yapılması bekleniyor. Peki memur ve emekli zammı ne kadar, kaç TL olacak? İşte en düşük maaşlarda yeni tablo…

Finans 29-05-24 14:05

Son dakika | 10 araç birbirine girdi! TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza: Yaralılar var

Son dakika haberi: TEM Otoyolu'nda feci bir zincirleme kaza meydana geldi. Kazaya 10 araç karıştı, 2 kişi yaralandı.

Haber 28-05-24 15:37

‘Başka bir söz söylememe gerek kalmadı’ dedi, o kareyi paylaştı! Tanesi 10 liradan satılınca Özgür Demirtaş’ın diline düştü: ‘Porsiyonu 240 TL, tanesi daha ucuz…’

Tanesi 10 liradan satılan yaprak sarması sosyal medyanın gündemine düştü. Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, ‘Başka bir söz söylememe gerek kalmadı’ diyerek paylaştığı sarmanın fotoğrafına gelen yorumlar ise daha da dikkat çekti. Bir kullanıcı, "Bence mantıklı. Bağdat Caddesi’ndeki bir restorantta porsiyonu 240 TL idi. İçinde 8-10 tane vardı. Tanesi 10 TL daha uyguna geliyor" diyerek gelinen son durumu özetledi. Türkiye'de son verilere göre gıda enflasyonu yüzde 70,5!

Finans 28-05-24 11:40

İhanete uğradığı söylenmişti… Ceyda Düvenci sevgilisi Güçlü Mete ile ilk kez görüntülendi! El ele poz verdi

2015 yılında yaptıkları evliliklerini 10 Temmuz 2023’te tek celsede bitiren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çiftinin ayrılık sebebi ihanet olarak gösterilmişti. Şakrak'ın Maviye Sürgün dizisinde tanıştığı Esra Akpınar ile yakınlaşması sonucu boşanma kararı aldığı iddiaları uzun süre konuşulmuştu. Boşanmanın ardından aşka küsmeyen Ceyda Düvenci, Güçlü Mete ile yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü çift ilk kez el ele görüntülendi...

Magazin 28-05-24 10:42

SON DAKİKA: Trendyol Süper Lig'de 2023/2024 sezonu şampiyonu Galatasaray!

Son dakika... Trendyol Süper Lig’in 38. haftasında Galatasaray deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar aldığı skorla birlikte şampiyonluğa ulaştı. Ligin son haftasında bu mutluluğu yaşayan Galatasaray toplamda 24. şampiyonluğunu elde etti. Müthiş bir sezona sahne olan 2024 yılında uzun yıllar hafızalardan çıkmayacak bir şampiyonluk yarışı yaşandı. Okan Buruk'un rekorları teker teker kırdığı Galatasaray'da Konyaspor maçının ardından büyük mutluluk yaşandı.

Spor 26-05-24 21:00

Şampiyonluğun düğümü çözülüyor! Galatasaray mı Fenerbahçe mi? İşte matematiksel olarak tüm ihtimaller ve muhtemel 11'ler...

Süper Lig'de şampiyonluk düğümü çözülüyor. 2023/24 sezonu şampiyonu bu akşam belli oluyor. Galatasaray ve Fenerbahçe şampiyonluğa ulaşmak için son maçını kazanmak istiyor. Lider Galatasaray, Konyaspor deplasmanından 1 puan alması halinde şampiyonluk ipini göğüsleyecek. Fenerbahçe ise evinde İstanbulspor'u devirip Galatasaray'ın yenilmesini bekleyecek. Bu müthiş gece öncesi tüm takımların muhtemel 11'i de belli oldu...

Spor 26-05-24 16:30

Süper Lig'de şampiyonluk akşamı! Galatasaray mı Fenerbahçe mi? Konya ve İstanbul'da nefesler tutuldu, Türkiye 19.00'a kilitlendi

Süper Lig'de 2023-2024 sezonu şampiyonu bu akşam belli oluyor. Galatasaray ile Fenerbahçe kupaya ulaşmak için bu akşam son 90 dakikasına çıkacak. Lider Galatasaray, Konyaspor deplasmanından 1 puan almayı başarsa dahi ligi zirvede bitirecek, Fenerbahçe ise Kadıköy'de İstanbulspor'u mağlup etmesi halinde Konya'dan gelecek habere kilitlenecek. Maçlar 19.00'da aynı anda başlayacak. İşte Süper Lig'deki şampiyonluk akşamıyla ilgili tüm detaylar...

Spor 26-05-24 09:54