Son Depremler 11 Mart 2023 Haberleri

14 Mayıs seçimlerini doğru bilmişti! SONAR ve BETİMAR son anketini yayınladı... AK Parti ile CHP arasındaki fark ilk kez bu seviyeye çıktı

Anket çalışmaları vatandaşlar tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından 31 Mart seçimlerine de anket şirketleri damga vurmuştu. 14 Mayıs seçimlerini doğru bilen SONAR Araştırma ise yeni bir anket yayınladı. 'Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?' sorusuna yanıt aranan çalışmada AK Parti ve CHP arasındaki fark ilk defa bu kadar yüksek çıktı. Öte yandan bir anket de BETİMAR'dan geldi. İşte sonuçlar...

Haber 2024-09-06 09:12:30

ÖSYM'den açıklama! Ek tercih tarihi belli oldu

Son dakika: Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) YKS ek tercihlerinin 6-11 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirileceğini duyurdu.

Haber 2024-09-05 16:27:08

İspanyollar Arda Güler krizinin arka planını açıkladı! 'Niyeti kötü değildi ama...'

Dünya devi Real Madrid forması giyen Arda Güler, Jude Bellingham'ın sakatlanmasıyla birlikte ideal 11'in bir parçası olarak düşünülüyordu. Ancak Eflatun - beyazlıların teknik direktörü Carlo Ancelotti, milli oyuncuyu son iki maçta da yedek bıraktı. Hatta 19 yaşındaki futbolcu, son oynanan Real Betis maçında 1 dakika bile süre almamıştı. Arda ile ilgili İspanyol basınından çarpıcı bilgiler geldi. İşte detaylar...

Spor 2024-09-03 16:54:59

Gelir İdaresi Başkanlığı karar aldı, Bakan Işıkhan açıkladı: Süre uzatıldı

Gelir İdaresi Başkanlığı, 6 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler sonrası etkilenen vatandaşlar için 4 il ve 2 ilçedeki mükellefler için mücbir sebep halinin 30 Kasım'a kadar uzatıldığını duyurdu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ise konu ile ilgili X hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Finans 2024-09-03 15:22:33

Meteoroloji'den kritik uyarı! 11 ili tek tek saydı! Sağanak, su baskını, yıldırım...

Son günlerde yurdun birçok bölgesi için hem meteoroloji hem AFAD hem de AKOM sağanak yağılara karşı sarı ve kırmızı kodla uyarılarda bulundu. Günlük olarak hava durumu verilerini paylaşan meteoroloji 2 Eylül Pazartesi (bugün) için 11 ilde sağanak yağış ve gök gürültüsü uyarısında bulundu.

Haber 02-09-24 09:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rixos Tersane İstanbul açılışında konuştu: 56 milyarlık dolarlık gelir

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rixos Tersane İstanbul Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan 2002 yılında Türkiye'yi ziyaret eden turist sayısının 13 milyonken 2023 yılında bu sayının 56 milyona yükseldiğinin altını çizdi.

Haber 01-09-24 16:07

SON DAKİKA | Bakan Yerlikaya duyurdu! 2 terörist etkisiz hale getirildi Hainlerin nefeslerini keseceğiz

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin'in Nusaybin ilçesi kırsalında Jandarma tarafından Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) yönelik gerçekleştirilen "GÜRZ-11" operasyonunda, 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Milli Savunma Bakanlığı ise yaptığı açıklamada, Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 15 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Münbiç bölgesinde tespit edilen 2 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

Haber 01-09-24 12:04

SON DAKİKA | Kayıp Narin Güran'ın amcası gözaltına alınmıştı! Çok konuşulacak gelişme: Aracından alınan DNA örneği eşleşti!

Son dakika haberi: Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde yaşayan 8 yaşındaki Narin Güran, Kur'an kursuna gitmek için çıktığı eve bir daha dönemedi. 11 gündür haber alınamayan 8 yaşındaki Narin'in amcası olan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı Salim Güran gözaltına alınırken, DNA örneklerinin eşleştiği iddiası bir anda gündem yarattı.

Haber 31-08-24 17:39

Kadir İnanır'dan haber var! Hayat arkadaşı Jülide Kural son durumunu anlattı

Yeşilçam'ın efsane ismi Kadir İnanır Beykoz'da yaşadığı evde 24 Mart sabahı hastalanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Uzun süre yoğun bakımda kalan Kadir İnanır'in hastanedeki tedavisi bir süredir devam ediyor. Usta oyuncunun son durumu hakkında hayat arkadaşı Jülide Kural'dan açıklama geldi.

Magazin 31-08-24 13:08

Enflasyon beklentisinde beklenmeyen düşüş! Ağustos ayı anketi sonuçlandı

Son yıllarda enflasyon etkileri zam olarak em üreticiyi hem tüketiciyi oldukça etkiliyor. Türkiye İstatistik Kurumu bu etkilerin doğru analizi yapmak için 11 ekonomistin katılımıyla yaptığı anket sonucunu açıklandı. Buna göre, Ağustos ayında Tüketici Fiyat Endeksi'nin (TÜFE) yüzde 2,64 arttığını tahmin ediyor.

Finans 30-08-24 12:29

İstanbul'da faciadan dönüldü! Tır, İETT otobüsünün üzerine devrildi: Yaralılar var

İstanbul'da üst geçide çarpan tır, İETT otobüsünün üzerine devrildi. Otobüs son anda tırın altında kalmaktan kurtuldu. Kazada otobüste bulunan 6 yolcu yaralandı. Kaza nedeniyle yol trafiğe kapandı. Daha önce de benzer kazaların yaşandığı ölüm geçidinde geçtiğimiz Mart ayında bir tır otomobilin üzerine devrilmiş, 4 kişi hayatını kaybetmişti.

Haber 27-08-24 12:19

Dünyanın en yaşlı insanı 117 yaşında hayatını kaybetti! Ölmeden önce uzun yaşamın sırrını verdi

4 Mart 1907'de doğan Maria Branyas isimli bir kadın Ocak 2023'te dünyanın yaşayan en yaşlı insanı olarak kayıtlara geçmişti. Bu yıl 117 yaşında giren Maria Branyas, İspanya'nın Olot kentinde yaşamını yitirdi. Geçtiğimiz aylarda son doğum gününde paylaşım yapan kadın uzun yaşamın sırrını da açıklamıştı.

Haber 21-08-24 10:26

Merkez Bankası FAİZ KARARI SON DAKİKA: Mart ayından bu yana sabit bırakılmıştı: Yılın sekizinci faiz kararı açıklandı!

Son dakika haberi… Tüm piyasalar Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın faiz kararını bekliyordu. Son dakika açıklaması TCMB’den geldi. Peki son olarak Mart ayında 500 baz puan faiz artıran banka Ağustos ayında ne karar verdi? Faiz indirimi olacak mı, ne zaman olur? İşte Ağustos ayı politika faizi kararı ve PPK metninde dikkatle takip edilen o mesajlar…

Finans 20-08-24 14:00

Son dakika: Merkez Bankası faiz kararı belli oluyor: En güçlü sinyal! Ne erken ne geç, tam zamanını bekliyorlar…

Son dakika: Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), bugün 2024 Ağustos ayı politika faizini duyuracak. Merkez Bankası'nın Mart ayından beri sabit tuttuğu faizin bu ayki durumu ise yatırımcının merak konusu oldu. Peki ağustos ayı faiz kararında bir değişiklik olacak mı? Ekonomist Batuhan Tufaner, Merkez'in faiz kararını tahmin etti. Tufaner ayrıca, kredi kartlarına getirilebilecek önlemler hakkında da açıklamada bulundu.

Finans 20-08-24 07:17

Vergiler ithal araçlara yönlendirdi: Otomotiv üretimi yavaşlıyor

Otomotiv Sanayi Derneği'nin (OSD) verilerine göre, ticari araç grubunda yüzde 12, ağır ticari araçta yüzde 18 ve hafif ticari araç grubunda da yüzde 11 üretim kaybı yaşand. Yerli araçların yüzde 80 ÖTV dilimine girmesinden dolayı temmuz ayında ithal otomobillerin payı yüzde 76 arttı ve son 10 yılın zirvesine ulaştı.

Finans 19-08-24 10:10

Dünyada bilen 12 kişiden biri! 'Öğrenmek için bugüne kadar kimse gelmedi, benden sonra...'

Van'ın Gürpınar ilçesinde Urartu dönemine ait Çavuştepe Kalesi, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nden Prof. Dr. Arif Erzen tarafından 1961-1986 yılları arasında yürütülen kazılar sonucunda ortaya çıkarıldı. Kalede son 19 yılı gönüllü olmak üzere 62 yıldır bekçilik yapan 11 çocuk babası 84 yaşındaki Mehmet Kuşman, dünyada Urartuca bilen 12 kişiden biri olduğunu, ancak kendisinden sonra bu bölgede lisanı anlatacak kimsenin olmadığını söyledi.

Haber 12-08-24 12:12

2 il için alarm! 6.7 büyüklüğünde bir depreme neden olabilir

6 Şubat 2023’te meydana gelen ve 11 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki Kahramanmaraş deprem sonrasında jeologlar ve bilim insanları tetikteydi. Büyük bir yıkıma ve ölüme neden olan deprem sonrası Kahramanmaraş’ta bilim insanlarıyla incelemelerde bulunarak, 2 il için uyarıda bulundu.

Haber 06-08-24 12:29

SON DAKİKA: Süper Kupa sahibini arıyor! Beşiktaş-Galatasaray derbisinde ilk 11'ler belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 18. kez düzenlenen Turkcell Süper Kupa'da Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Türkiye Kupası'nın sahibi siyah-beyazlılar ile lig şampiyonu sarı-kırmızılılar sezonu kupayla açmak istiyor. Mücadelenin başlamasına az bir süre kala ilk 11'ler belli oldu.

Spor 03-08-24 16:57

Altının tahtını sallamaya geliyor! 11 yılın en yüksek seviyesine yükselmişti: 'Altına göre fark çok büyük...'

Gümüş fiyatları son zamanlarda önemli ölçüde yükselirken altına alternatif olarak da görülmeye başlandı ve yatırımcı ilgisini çekmeye devam ediyor. Ekonomistler, gümüş fiyatlarında artışın devam edeceğini ve önümüzdeki dönemde yeni rekorlar kırılabileceğini öngörüyor. Altın yatırımcıları arasında gümüşe geçiş olacağı düşünülse de bu geçişin hemen gerçekleşmeyebileceği belirtiliyor.

Finans 01-08-24 09:09

AFAD duyurdu: Malatya'da 4,4 büyüklüğünde deprem

Malatya’da depremler devam ediyor. AFAD’dan yapılan son dakika açıklamasına göre bu sabaha karşı Yeşilyurt ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem oldu.

Haber 01-08-24 07:15

1 senedir hiç hareket yoktu, bu son olacak! Tüm dünyanın gözü orada... Fed faiz kararı belli oluyor: İşte altın ve dolarda son durum

ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı belli oluyor. 2023 Temmuz ayından bu yana faizleri sabit bırakan dev bankanın bu ay da son kez faizlere dokunmaması bekleniyor. Fed faiz kararı öncesinde dolar/TL kuru ile ons altın, gram altın, çeyrek altın fiyatları merak ediliyordu. İŞte Kapalıçarşı altın fiyatları grafiği ile Fed faiz kararı haberinin detayları...

Finans 31-07-24 08:07
Fed

Özellikle iki partideki vekil ve başkanlar AK Parti'ye geçmek istedi! Cumhurbaşkanı Erdoğan 'bekleyin' dedi... İşte sebebi

31 Mart seçimlerinin öncesinde başlayan partiler arası transfer kulisleri devam ediyor. Son olarak Gelecek Partisi ve İYİ Parti'den bazı vekil ve belediye başkanlarının AK Parti'ye geçmek istediği belirtildi. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Biz fırsatçılık yapmayız' diyerek bir süre beklemelerini istedi.

Haber 30-07-24 07:38

Demet Akalın eriyince açıldı! Çıplaklık eleştirileri kendisi kilo verinceye kadarmış denilince...

6 kilo yağ aldırıp 11 kilo veren Demet Akalın'ın tarzında da değişiklik oldu. Demet Akalın'ın son seçimini görenlerin aklına Gülşen'e yaptığı eleştiriler geldi. Akalın'a "Çıplaklık eleştirileri kendisi kilo verinceye kadarmış" yorumları geldi.

Magazin 29-07-24 08:27

6 kilo yağ aldırıp 11 kilo verdi! Demet Akalın'ın sahne tarzı çok beğenildi! 'Gençleşti resmen'

Her açıklaması ve her paylaşımı olay olan ünlü şarkıcı Demet Akalın son dönemde verdiği kilolar ile gündemde. 6 kilo yağ aldırıp 11 kilo birden veren Akalın sahne tarzını da değiştirdi. Mini ve göğüs dekolteli sahne tarzıyla çok beğenilen ünlü ismin son konserindeki karelerine kısa sürede beğeni yağdı.

Magazin 27-07-24 13:00

AK Partili Metin Külünk’ten çok konuşulacak ‘Erdoğan’ yorumu: Sosyolojisi eriyor, haramla helal birbirine karışmış vaziyette!

AK Partili Metin Külünk son dönemlerde yaptığı dikkat çeken çıkışlarına bir yenisini daha ekledi. Külünk, "Türkiye'de Erdoğan sosyolojisi eriyor" diyerek, "AK Parti sosyolojisini 2023’te sokak eritti. Cevabını verdi ama Erdoğan’a sahip çıktı. 2024’ten sonra beyefendinin 'mesajı aldık' diyerek gereğini yapmasını bekledi. Şu anda iktidarda haramla helal birbirine karışmış vaziyette" şeklinde konuştu.

Haber 26-07-24 10:23

Son seçim anketini canlı yayında açıkladı: Hilmi Daşdemir'den CHP'nin oy oranı hakkında çok konuşulacak sözler

Seçim anketleri son günlerde yine çok konuşulmaya başladı. 31 Mart yerel seçimlerinde birinciliği elde edilen CHP, devamında da anketlerde birinci sırayı kazanmaya başlamıştı. Bu sırada ilginç bir anket sonucu da canlı yayında paylaşıldı. Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir bugün seçim olsa CHP'nin tarihinin en yüksek oyunu alabileceğini öne sürdü.

Haber 26-07-24 08:58

Emirgan'daki villası icradan satışa çıkarılmıştı! Metin Şentürk'ün lüks villası için karar çıktı

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk, eski eşi Fulya Kalkavan’a olan borcunu ödeyince Emirgan'daki lüks villası icradan satışa çıkarılmıştı. Teklif verme süresi 11 Temmuz'da son bulan villa için belirlenen muhammen bedel 62 milyon olarak belirlenmişti. O villa için karar çıktı.

Magazin 23-07-24 15:33

Son ankette tablo tersine döndü: Fark bıçaksırtı! Özgür Özel Keyfimiz yerinde demişti

CHP lideri Özgür Özel erken seçimi gündeme getirmeye devam ederken bazı anket sonuçlarını da açıklamıştı. Bu sırada MAK Araştırma'nın temmuz ayı seçim anketi sonuçları ortaya çıktı. AK Parti ile CHP'nin ilk iki sırayı paylaştığı ankette iki parti arasındaki fark bıçaksırtı. Seçmenlerin 14 Mayıs 2023'teki tercihleri de soruldu; bu tercihler dikkate alındığında Temmuz 2024'te iki partinin de oylarında büyük değişim olduğu görüldü.

Haber 23-07-24 08:51

Son dakika: Merkez Bankası faiz kararına bankalar bile şaşırdı! ‘Beklemediğimiz bir artıştı’ diyerek sebebi açıkladı: ‘Dolar 50 lira olacak’ beklentisi planları değiştirdi

Son dakika haberleri… Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Politika faizi Temmuz ayı için yüzde 50 seviyesinde ekonomistlerin beklentileri dahilinde sabit bırakıldı. Mart ayında gelen son sürpriz artış için Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran faizler için dikkat çeken bir açıklama yaptı. Bankalar için sınır kabul edilebilecek oranı açıkladı.

Finans 23-07-24 07:29

Havalar ısınınca depremler mi arttı? Akıllara aynı soru geldi, Prof. Dr. Tüysüz uyardı: İki bölgeye dikkat!

Aşırı sıcaklar adeta Türkiye'yi esir alırken, son günlerde meydana gelen depremler dikkat çekti. Son olarak dün Çanakkale 4.9 büyüklüğündeki depremle sarsılırken akıllara yine "Aşırı sıcaklar depremi tetikler mi?" sorusu geldi. Marmara, Bingöl Yedisu gibi bölgelere dikkat edilmesi gerektiğini belirten Prof. Dr. Okan Tüysüz, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haber 23-07-24 06:47

Son dakika | Elebaşları Tuncer Aslan! Tefeci örgüte darbe: 4 ilde düğmeye basıldı, onlarca şüpheli yakalandı

Son dakika haberi: Birçok ilde tefecilik yapan suç örgütüne 'Kuyu-11' ile darbe vuruldu. Elebaşılığını Tuncer Aslan'ın yaptığı çeteye operasyonun ayrıntılarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı.

Haber 22-07-24 08:11

Son dakika | Marmara Denizi’nde 4.1 büyüklüğünde deprem! İstanbul ve çevre illerden hissedildi (AFAD-Kandilli son depremler)

Son dakika haberine göre İstanbul'da hissedilen bir deprem oldu. Akşam saatlerinde meydana gelen deprem paniğe yol açtı. Depremle ilgili olarak AFAD'dan açıklama geldi. Yapılan açıklamada depremin merkez üssü Marmara Denizi, büyüklüğü ise 4.1 olarak açıklandı.

Haber 19-07-24 22:33

Timur Cihantimur hakkında 'Hapishanede dövüldü' iddiaları... Dudağı patladı, dişi kırıldı

1 Mart 2024 tarihinde karıştığı kazada Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebebiyet veren Timur Cihantimur, annesi Eylem Tok tarafından önce Mısır'a sonra da ABD'ye kaçırılmıştı. Son olarak Boston'da yakalanarak tutuklanan Cihantimur hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Cihantimur'un kaldığı hapishanede 3 kişi tarafından dövüldüğü, dudağının patladığı ve dişinin kırıldığı iddia edildi. İddialara görei Cihantimur'un kaldırıldığı hastanede yer olmaması sebebiyle cezaevine gönderildiği de belirtildi.

Haber 19-07-24 21:14
abd

Yağlarını aldırınca kendini paylaşmaya doyamadı! Demet Akalın siyah bikinisiyle poz verdi

Her açıklaması ve her paylaşımı sosyal medyada büyük ses getiren ünlü şarkıcı Demet Akalın son dönemde verdiği kilolar ile gündemdeydi. 6 kilo yağ aldırıp 11 kilo veren Akalın kendini paylaşmalara doyamadı. Ünlü isim son olarak siyah bikinisiyle pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 19-07-24 12:07

Çin ekonomisi beklentilerin altında büyüdü

Çin ekonomisi ikinci çeyrekte beklentilerin altında kalarak yüzde 4,7 büyüdü. Gayrimenkul yatırımları yılın ilk yarısında 2023'ün aynı dönemine göre yüzde 10,1 azalarak son 2 yıldaki düşüşünü sürdürdü.

Finans 15-07-24 10:13

Borsadan yeni tarihi zirve!

Son dakika haberi: Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi 21 Mayıs'ta gördüğü 11 bin 88 puanın üzerini test etti.

Finans 12-07-24 15:29

11 bin puanın üzerine çıkmıştı! Borsadan haftanın son gününe alıcılı başlangıç

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,10 yükselişle 11.035,13 puandan başladı.

Finans 12-07-24 10:14

Türkiye giderek yaşlanıyor! Nüfus oranındaki son 3 yıldaki değişim dikkat çekti, çocuk ve genç nüfus azaldı

Türkiye'deki nüfus oranlarındaki değişim dikkat çekti. TÜİK'in açıkladığı verilere göre son 3 yılda çocuk ve genç nüfus oranları azalırken, yaşlı nüfus arttı. 2021'de nüfusun yüzde 26,9'u, 2022'de yüzde 26,5'i, 2023'te yüzde 26'sını çocuklar oluşturdu. Yaşlı nüfus 2021'de yüzde 9,7, 2022'de yüzde 9,9, 2023'te yüzde 10,2 olarak gerçekleşti.

Haber 11-07-24 11:26

SON DAKİKA: Altın fiyatları kırılmanın eşiğinde! Fed Başkanı konuştu, sıra kritik ABD verisinde! Saatlerinizi ayarlayın, yön her an değişebilir! Uzman isim rakamı duyurdu

Son dakika haberi... Altın fiyatları için kritik hafta geride kalmaya hazırlanıyor. ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının ardından yukarı yönlü hareket eden altın bugün kritik ABD enflasyonunun açıklanmasını bekliyor. Altın yatırımcıları dikkat! Kritik veri sonrası altın yön ne olur, uzman isim seviyeyi açıkladı. 11 Temmuz Perşembe gram altın ne kadar oldu, çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 11-07-24 09:30

11 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 11 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 11 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 11 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 11-07-24 09:20

SON DAKİKA | Afyonkarahisar'da peş peşe iki deprem! Toplam 15 saniye sürdü, vatandaşlar kendilerini sokaklara attı

Son dakika deprem haberi: Afyonkarahisar’da deprem meydana geldi. Sabah saatlerinde yaşanan ve yaklaşık 10 saniye süren depremin büyüklüğünü AFAD 4,4 olarak duyurdu. İlk depremin hemen ardından bir deprem daha meydana geldi. Çevre illerden de hissedilen depremler vatandaşları sokağa döktü.

Haber 11-07-24 07:17

İstanbul'da bu saatlere dikkat: AKOM'dan kuvvetli sağanak uyarısı! Yarın da devam edecek (10 Temmuz Meteoroloji hava durumu)

AKOM'dan bugün İstanbul için son dakika hava durumu uyarısı geldi, saat de verildi. Belirtilen saatlerde gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün hava durumu raporuna göre ise Türkiye'de iç kesimlerin tamamında gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Peki önümüzdeki 5 gün hava nasıl olacak? İşte bugün (10 Temmuz) ve 11, 12, 13, 14 Temmuz hava durumu detayları...

Haber 10-07-24 11:06

Alina Boz'un Rus annesi Olga'yı görenler çok şaşırdı! 'Annesi değil ablası gibi'

2023 yılının Aralık ayında işletmeci Umut Evirgen ile dünya evine giren ünlü oyuncu Alina Boz son dönemde hamilelik iddiaları ile gündemde. Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren ünlü oyuncu şimdi de Rus annesi ile gündem oldu. Alina Boz'un Rus annesi Olga'yı gören herkes çok şaşırdı.

Magazin 09-07-24 16:50

Cumhur İttifakı süreyi uzatmıştı, İBB bir bir geri alıyor: Tahsislerin iptalleri bu ay masada!

Son yerel seçimle CHP'nin çoğunluğu kazandığı İBB Meclisi, Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin bakanlığa tahsis edilmesi kararının iptaline hazırlanıyor. Kültür merkezinin tahsis süresi 2023'te dolmuş, AK Parti-MHP oylarıyla süre 5 yıl daha uzatılmıştı. Yine birçok tahsisin iptali kararı da meclisin gündeminde; aralarında Ekrem İmamoğlu'nun vetosuna karşın verilen ısrar kararının iptali de var.

Haber 08-07-24 15:32

Maça saatler kala Montella kararını verdi! Hollanda karşısında sürpriz karar... İşte ilk 11'ler

Son dakika... EURO 2024 Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Hollanda ile karşılaşacak A Milli Takımımız son hazırlıklarını tamamlarken teknik direktör Montella da ilk 11'ini belirledi. İşte detaylar...

Spor 06-07-24 19:15

Yarı final aşkına haydi Türkiye! Hollanda'yı yenersek ilk 4'teyiz... İşte Merih Demiral'ın yokluğunda muhtemel 11'imiz

Ay yıldızlı ekibimiz Avrupa'da tarih yazıyor. Çeyrek finale kalan milliler bu akşam Almanya'nın başkenti Berlin'de zorlu Hollanda maçına çıkıyor. Portakallar zorlu gruptan çıkarak son 16 turunda Romanya'yı 3-0'lık net bir skorla geçmişti. Milliler ise grup aşamasını ikinci tamamlayarak son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 ile geçmişti. Bu akşam oynanacak müsabaka için 85 milyon nefesini tuttu. İşte muhtemel 11'ler ve maç hakkında bilinmesi gereken tüm detaylar!

Spor 06-07-24 10:14

SON DAKİKA: Benzin ve motorin ÖTV zammı saatler sonra tabelaya yansıdı! Tarihte ilk kez, 44 liradan başladı 46 lirayı bile aştı: İşte 3 Temmuz 2024 güncel akaryakıt fiyatları…

Son dakika haberi… Akaryakıta ÖTV zammı tabelaya yansıdı. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından henüz 3 saat geçmesine rağmen benzin ve motorin fiyatları dev bir zam ile tabelalardaki yerini aldı. Benzine 2,21 TL, mazot litre fiyatına da 2,07 TL zam birden geldi. LPG ise 95 kuruş arttı. Böylece benzin ve motorin satış fiyatları Türkiye genelinde 44 ila 47 TL aralığına yükseldi. İşte 3 Temmuz 2023 Çarşamba güncel benzin-mazot fiyatı…

Finans 03-07-24 13:39

A Millî Takımımızın Avusturya karşısındaki ilk 11'i belli oldu!

EURO 2024 son 16 turu maçında Milli Takımımız, Avusturya ile karşı karşıya geliyor. Mücadeleye çok az bir süre kala 11'ler belli oldu.

Spor 02-07-24 20:51

85 milyon tek yürek! Milli takım çeyrek final yolunda Avusturya karşısında: Muhtemel 11'ler belli oldu! Arda ve Kenan...

Milliler, bugün Euro2024'ün son 16 turunda Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Almanya'nın Leipzig kentinde oynanacak karşılaşma için 85 milyon kenetlenmiş durumda. Eğer bu akşam kazanırsak çeyrek finalde Hollanda-Romanya eşleşmesinin galibiyle oynayacağız. Türkiye ile Avusturya 18. randevusuna çıkacak. Bu maçlardan 9'unu Avusturya, 7'sini Türkiye kazandı. Maç öncesi milli takımın muhtemel 11'inde bir sürpriz de var! İşte karşılaşmanın tüm detayları!

Spor 02-07-24 09:42