Son Depremler 16 Nisan 2023 Haberleri

Büyükelçilik çalışanı Türkiye'ye uyuşturucu kaçırdı! Kriz sonrası işinden atıldı: Büyükelçiliğin aracını kullandı mı?

Türkiye'nin Minsk Büyükelçiğinde çalışan bir personelin Türkiye'ye uyuşturucu kaçırdığı tespit edildi. Skandalın ortaya çıkmasının ardından personelin işine son verildi. Krizle ilgili açıklama yapan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli söz konusu olayın 2023'ün Şubat ayında gerçekleştiğini belirtti. Öte yandan büyükelçiliğin aracının kullanılmadığı kaçakçılığın şahsi araçla yapıldığı vurgulandı.

Haber 2024-10-22 15:43:37

Vize serbestisinden vize krizine... Schengen'de düğüm çözülmüyor! Yüzde 16 oranında ret cevabı... Alman Başbakan: 'Haklı şikayetler bunlar'

Geçtiğimiz Cumartesi günü Dolmabahçe Sarayı'nda bulunan Çalışma Ofisi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile Almanya Başbakanı Olaf Scholz bir araya geldi. Son iki ayda iki kez buluşan ikili kritik gündem maddelerine değindi. Türk vatandaşlarının uzun dönemdir Schengen Vizesi almakta yaşadıkları problemlerde ikilinin gündem maddesiydi. Doçent Doktor Faruk Tanrıkulu Türkiye'nin neden Schengen Vizesi almakta sorun yaşadığını canlı yayında açıkladı.

Finans 2024-10-22 11:42:13

Son bir yılın en sert düşüşü görüldü! Brent petrol yüzde 7,3 değer kaybetti

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütünün (OPEC) küresel petrol talebi öngörüsünü 3 ay üst üste aşağı yönlü revize etmesinin ardından Brent petrolün varil fiyatı haftalık bazda yüzde 7,3 değer kaybederek Ekim 2023'ten bu yana en sert düşüşünü kaydetti.

Finans 2024-10-20 12:10:47

'Çığlıkları bastırmak için son ses müzik açıyorlardı' Yenidoğan skandalında mağdur anne: En acısını söyleyeyim! 'Altında imzanız var' deyip...

Yenidoğan çetesi skandalında her yeni saat yeni bir detay ortaya çıkıyor. Mağdur ailelerin anlattıkları yürekleri yakıyor. Sağlıklı doğduğu söylenip 1-2 gün sürebilecek yoğun bakım sürecinin 15-16 gün sürdüğünü ve Fırat Sarı'nın ifadeleri sonrası şüphelenip başka hastaneye gördükleri bebekleriyle ilgili "Neden bu kadar geç kaldınız, artık kronikleşmiş, karaciğer hastası olmuş" denildiğini söyleyen mağdur bir anne "En acısını söyleyeyim. Yoğun bakımda bebeklerin çığlıklarını bastırmak için son se

Haber 2024-10-20 09:26:47

Yardım çığlıkları mahalleyi inletti! Pencereyi temizleyen kadın gökdelenlerden aşağıya düşerken son saniyede tutundu... 5 dakika boyunca yaşam mücadelesi verdi

Brezilya'nın Guaruja kentinde bir temizlikçi kadın gökdelenin 16. katındaki dairenin penceresini siliyordu. Dengesini kaybeden kadın aşağıya düşmekten son anda pencerenin pervazına tutunarak kurtuldu. Kadın 5 dakika boyunca pencere pervazında sallanırken bir yanda da yardım çığlıkları attı. Komşular kadının yardımına koşarak onu kurtarmayı başardı.

Trend 18-10-24 15:32

Kullanıcılar hayal kırıklığına uğradı! Uzun batarya ömrü iddialarıyla tanıtıldı en büyük şikayet şarjının hızlı bitmesi oldu

Apple’ın iPhone 16 modeli, uzun batarya ömrü vaatleriyle büyük bir PR etkinliğiyle tanıtıldı. Ancak birçok kullanıcı, cihazın bekleme modundayken bile hızla şarj kaybettiğinden şikayet ediyor. Kullanıcıların bazıları, batarya sorunlarının iOS 18.0.1 güncellemesiyle başladığı iddia ederken bazıların ise son sürümle sorunların hafiflediğini belirtiyor. Apple, yaşanan bu sıkıntılarla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Haber 18-10-24 11:47

Lozan Nüfus Mübadelesi Sempozyumu bildirileri kitaplaştırıldı

Lozan Mübadilleri Vakfı, Lozan Nüfus Mübadelesi'nin 100. yılı anısına düzenlediği uluslararası sempozyumun bildirilerini bir kitapta topladı. 1-2 Nisan 2023 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşen sempozyumda "Bellek, kimlik, yeniden inşa" temaları üzerine yapılan sunumlar, artık okuyucularla buluşuyor.

Haber 18-10-24 11:04

Son dakika | Şimdi de Sivas sallandı! Depremin büyüklüğü açıklandı: AFAD'dan açıklama geldi

Son dakika haberi: Sivas'ta deprem oldu. Deprem Tokat, Ordu, Malatya, Giresun başta olmak üzere çevre illerde de hissedildi. AFAD'dan gelen açıklamaya göre depremin büyüklüğü 4,7. Dakikalar sonra ise Sivas bu kez 4,1 ile sallandı. Depremler nedeniyle Sivas'ta eğitime ara verildi.

Haber 17-10-24 11:39

16 Ekim 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 16 Ekim Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 16 Ekim 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 16 Ekim Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 16-10-24 09:20

Yeşilçam'ın cesur kadınlarındandı! Oto sanayide restoran açtı! Sibel Turnagöl son haliyle sosyal medyayı salladı

Yeşilçam'ın aranan isimlerinden biri olan usta oyuncu Sibel Turnagöl 16 yaşında mankenlik yapmaya başlamış ve 'Mankenler Kraliçesi' olarak hafızalarımıza kazınmıştı. Uzun süredir ekranlardan uzak bir yaşam süren Turnagöl şimdi de son haliyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 16-10-24 08:35

Haftalar önce tahliye olmuştu! Bahar Candan ablası Nihal Candan'ı ifşa etti! 'Evli ablam sevgilimle otelde...'

Bahar Candan ve Nihal Candan adıyla bilinen Gülnihal Çiçek, 16 Kasım 2023'de 'Kara para aklama' ve 'Suç örgütüne üye olma' suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Cezaevinde 37 kiloya düşen Nihal Candan yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle tahliye edilmişti. Geçtiğimiz haftalarda da kardeşi Bahar Candan'ın tahliyesi gerçekleşti. Candan kardeşlerin tahliyelerinin üzerinden çok geçmedi ama kardeşler birbirine girdi. Bahar Candan ablası Nihal'i ifşa etti.

Magazin 15-10-24 14:08

Survivor'a katılacak mı? Survivor şampiyonu Nefise Karatay kararını açıkladı! Son noktayı koydu...

Survivor 2023'ün şampiyonu Nefise Karatay'ın Survivor'ın yeni sezonunda yer alıp almayacağı merak ediliyordu. Nagihan Karadere ve İlayda Şeker'in ardından Nefise de Survivor kararını verdi. Survivor'a katılacak mı?

Magazin 15-10-24 11:25

Teknolojinin gücünü bileğinizde hissedin! Apple Watch SE kısa süreliğine indirimde

Akıllı saatler sayesinde hayatınız,daha sağlıklı ve daha organize olabilir. Yaşamınızın her alanında size eşlik eden yeni bir dost edinmek, her anınızı daha verimli hale getirmek isterseniz doğru yerdesiniz. Prime Alışveriş Festivali'nin son gününde Apple Watch SE (2. nesil, 2023)'de kaçırılmayacak indirim sizleri bekliyor. Teknolojinin gücünü bileğinizde hissetmek için acele edin. İşte detaylar...

Haber 14-10-24 12:09

50 lira vadettiler 1,2 milyar lira dolandırdılar! Fiziki takip 16 saat sürdü çete lideri berber çıktı

Dolandırıcılar farklı yöntemler denemekten bıkmıyor. Her gün yeni bir dolandırıcılık yöntemi ortaya çıkıyor. Son olarak bir mesaj atarak görevi yapması halinde 50 lira vereceklerini veren çete üyeleri bin 500 kişiyi 1,2 milyar lira dolandırdı. 76 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda çete lideri bir berber çıktı.

Haber 10-10-24 09:47

Ne CHP ne AK Parti! Türkiye'de birinci parti artık değişti... Siyasi iklimi en iyi yansıtan anket

2023 ve 2024'teki kritik seçimlerin ardından Türkiye bir süredir yine erken seçim tartışmalarına girdi. Bu da anket şirketlerinin yayınladığı sonuçlara ilgiyi artırıyor. Son anket çalışması ise ASAL'dan geldi. Sonuçlarda birinci parti ne AK Parti ne de CHP çıktı.

Haber 10-10-24 08:21

Apple'ın en yeni ve güçlü cihazı: iPhone 16 Pro Max incelemesi

Apple’ın en yeni amiral gemisi iPhone 16 Pro Max, teknoloji tutkunlarını heyecanlandırmayı başarıyor. Geçen haftalarda piyasada yerini alan Pro Max, hem içerik tüketimi hem de mobil oyun deneyimi için mükemmel bir görüntü kalitesi sunuyor. Yapay zeka teknolojisi ve kişselleştirilmiş deneyim gibi büyük yenilikleriyle ekosistemindeki gelişmeleri son hız sürdürüyor. Biz de sizin için 16 Pro Max'ı tasarımdan donanıma en ince detaylarıyla ele almaya çalıştık. Daha fazlası için haydi, içeriğe geçelim.

Haber 08-10-24 18:29

Prof. Dr. Naci Görür o ili işaret etti! 'Zemin sıvılaşması'nın altını çizerek uyardı: Büyük depremler olabilir

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Türkiye'nin en büyük gerçeği olan deprem konusundaki uyarılarına devam ediyor. Görür, son olarak zemin sıvılaşması bulunduğunu belirttiği o il hakkında "Aktif fay hatları​ bu bölgede yoğunlaşmış durumda ve büyük depremler üretme potansiyeline sahip." dedi.

Haber 28-09-24 11:38

Müteahhidlere ceza yağdı! 156 kişinin ölümüne sebep olmuşlardı

Adana'da, 6 Şubat 2023'teki depremde 96 kişinin yaşamını yitirdiği apartmanın müteahhidi Hasan Alpargün, 62 kez müebbet ve 865 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Alpargün KKTC'ye kaçmıştı. Depremlerde Diyarbakır'daki Yoldaş Apartmanı'nda yaşayan 60 kişi de ölmüştü. Binanın 75 yaşındaki müteahhidi Sadullah Yoldaş 16 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 27-09-24 14:05

Son zamanların popüler uygulaması Tiktok, para tuzağı mı, video paylaşma platformu mu?

Adından zaman zaman skandallarla söz ettiren Tiktok'ta canlı yayınlar neden bu kadar meşhur? Neredeyse her yaştan kullanıcıya sahip platformda canlı yayın açmak da oldukça popüler. Bunun nedeni ise kullanıcının açtığı canlı yayına katılan izleyicilerinin anlık hediye atabilmesi. Çünkü yayın açan kullanıcılar için ne kadar çok hediye o kadar çok yayın demek. Ancak kullanıcılar atılan hediyenin parasına Tiktok'un yaptığı kesinti sonucu ulaşabiliyor. Uygulamanın 2023 geliri 40 milyon doları aşmıştı

Haber 25-09-24 16:55

iPhone 16 kuyruğunda onlar vardı... Akrabalarını da sırayı soktular! Beklemek istemeyenlere 20 bin TL fazla fiyatına satacaklar... Emek harcadık

Apple'ın son olarak çıkardığı iPhone 16 serisi 20 Eylül tarihinde Türkiye'de satışa sunuldu. Telefonun lansmanı sonrası Apple mağazalarında ve teknoloji marketlerinin önünde uzun kuyruklar oluştu. Türkiye'deki kuyruklarla ilgili bir detay ise dikkat çekti. Kuyrukta olan bir vatandaş, "Bizler de durumu lehimize çevirdik ve emek harcadık” şeklinde konuştu.

Finans 24-09-24 12:51

Titan denizaltısındaki mürettebatın son mesajı 'Burada her şey yolunda' oldu! Son halinin fotoğrafları gündem yarattı

Atlantik Okyanusu’nda batan Titanik enkazını görmek için turistik bir tur düzenleyen OceanGate şirketinin Titan adını verdiği denizaltısı 18 Haziran tarihinde içinde 5 yolcusuyla birlikte kaybolmuştu. 2023 yılının dünya basının en çok konuştuğu konular arasında yer alan Titan denizaltısının patlaması olayına ilişkin soruşturma devam ederken yeni detaylar da ortaya çıktı.

Trend 17-09-24 13:49

Ülkemizin en kalabalık 7. şehrinde ağır deprem riski! Son depremleri bilen Naci Görür açık açık uyardı

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yaralarını sarmaya devam ederken bir yandan da ülkemizin dört bir yanında farklı farklı şehirlerde depremler yaşanıyor. En çok Hatay, Adıyaman ve Kahramanmaraş'ı vuran depremleri daha önceden tahmin eden Prof. Dr. Naci Görür bu kez de en kalabalık 7. ilimiz için uyarılarda bulundu.

Haber 17-09-24 12:56

EYT'lilerin süresi doldu! Türkiye tarihinin en yüksek oranı... Emeklilik dilekçeleri adeta sırada! Uzman'da 2024 yılını işaret edince...

2024 yılının son çeyreğine girmişken emekli olma adayları dilekçelerini ne zaman vermeleri gerektiğini düşünüyor. Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş 2025'te emekli olan birine 2024 yılına oranla yüzde 30 daha az aylık bağlanacağını belirtti. Ayrıca, EYT'lilerin sigorta süresi dolunca 2024 yılında emekli olanların sayısı 2023 yılını neredeyse geçmiş duruma geldi.

Finans 17-09-24 12:35

AFAD duyurdu! Tunceli'de korkutan deprem! (AFAD-Kandilli son depremler) Prof. Dr. Naci Görür: 'Endişelendik, burada deprem bekliyoruz'

Tunceli'de bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin merkez üssünü Pülümür, büyüklüğünü 4.1 olarak açıkladı. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 4.0 olarak duyurdu. Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Küçük de olsa 7 su fayı üzerindeki stres alanını az çok etkilemiş olabilir. Bu yörede deprem belliyoruz, onun için endişelendik" dedi.

Haber 16-09-24 21:16

16 Eylül 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 16 Eylül Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 16 Eylül 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 16 Eylül Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 16-09-24 09:20

Narin’in kaybolduğu gün yapılan bu paylaşım olay oldu! Aileden kimse bu mesaja açıklık getiremedi! Amca’nın bir yalanı daha ortaya çıktı…

Narin Güran’ın ölümü ile ilgili sır perdesi henüz tam olarak aralanamadı ancak peş peşe ortaya çıkan detaylar olayı daha da karmaşık bir hale getirdi. Son olarak Narin'in kaybolduğu gün yapılan bir paylaşım kafa karıştırdı. Tutuklu amca Salim Güran, küçük kızın kaybolduğunu akşam saat 20.00'de öğrendiğini söylemişti ancak olay günü saat 16:39'da sosyal medyadan paylaşılan mesaj yeni bir çelişki daha ortaya çıkardı.

Haber 14-09-24 13:50

16 ayda partilerin oy oranı nasıl değişti! CHP yüzde 9'dan fazla artarken AK Parti'de büyük kayıp

14 Mayıs seçimleri Türkiye için büyük bir dönüm noktası olmuştu. Cumhur İttifakı'nın zaferiyle sonuçlanan seçimlerin ardından yerel seçimlerde ciddi oy değişkenliği görülmüştü. Peki son 16 ayda partilerin oy oranı nasıl değişti? AK Parti'yle CHP arasındaki oy farkı kaç oldu? İşte ASAL araştırmanın yayınladığı sonuçlar...

Haber 10-09-24 11:18

Son 24 saatte 463 kişi hastaneye kaldırıldı! Vaka sayısı 16 bine yaklaştı

Bangladeş'te son 24 saatte dang humması tespit edilen 463 kişi hastaneye kaldırıldı. Yıl boyunca dang hummasından 96 kişinin öldüğü kaydedilen açıklamada, bu yılki toplam vaka sayısının 15 bin 670'e ulaştığı belirtildi.

Haber 08-09-24 19:48

Gelir İdaresi Başkanlığı karar aldı, Bakan Işıkhan açıkladı: Süre uzatıldı

Gelir İdaresi Başkanlığı, 6 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler sonrası etkilenen vatandaşlar için 4 il ve 2 ilçedeki mükellefler için mücbir sebep halinin 30 Kasım'a kadar uzatıldığını duyurdu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ise konu ile ilgili X hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Finans 03-09-24 15:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rixos Tersane İstanbul açılışında konuştu: 56 milyarlık dolarlık gelir

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rixos Tersane İstanbul Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan 2002 yılında Türkiye'yi ziyaret eden turist sayısının 13 milyonken 2023 yılında bu sayının 56 milyona yükseldiğinin altını çizdi.

Haber 01-09-24 16:07

Vergi mükelleflerine enflasyon düzeltmesi! Mehmet Şimşek duyurmuştu… 10 soru 10 cevap

Nisan ve Haziran ayını kapsayan yılın ikinci çeyreğinde gelir ve kurum geçici vergi beyannamelerinin verilme ve ödeme süreleri için son gün yaklaşıyor. İş dünyasında, 2024 yılı ikinci ve üçüncü geçici vergi dönemlerinde enflasyon düzeltmesi kapsamından çıkarılmıştı. Bunun üzerine 10 soruda merak edilen enflasyon muhasebesi açıklandı.

Finans 30-08-24 13:13

Dünyanın en yaşlı insanı 117 yaşında hayatını kaybetti! Ölmeden önce uzun yaşamın sırrını verdi

4 Mart 1907'de doğan Maria Branyas isimli bir kadın Ocak 2023'te dünyanın yaşayan en yaşlı insanı olarak kayıtlara geçmişti. Bu yıl 117 yaşında giren Maria Branyas, İspanya'nın Olot kentinde yaşamını yitirdi. Geçtiğimiz aylarda son doğum gününde paylaşım yapan kadın uzun yaşamın sırrını da açıklamıştı.

Haber 21-08-24 10:26

Yıllarca alkol bağımlılığıyla mücadele etti! Ben Affleck Jennifer Lopez ile ayrılınca yıkıldı... Şoke eden iddia

Medyanın 'Bennifer' olarak adlandırdığı Ben Affleck ve Jennifer Lopez çifti kısa bir nişanlılık döneminin ardından düğünlerini ertelemiş ve sonrasında ayrılmışlardı. 2021 yılında ilişkilerine yeniden bir şans veren çift, Nisan 2022'de ikinci kez nişanlandı ve 16 Temmuz 2022 tarihinde de evlendiler. Gözde çiftin ayrılık iddiaları konuşulurken iki taraftan da açıklama gelmedi. Öte yandan Affleck'in, kötü alışkanlıklarına geri döndüğü ve yeniden alkol kullanmaya başladığı iddia edildi.

Magazin 17-08-24 14:38

Borsa güne nasıl başladı? (16 Ağustos 2024)

Borsa istanbul haftanın son gününe yüzde 0,59 yükselişle 10.041,43 puandan başladı. BIST 100 endeksi yüzde 0,59 artış kaydederek 10,041,43 puana yükseldi.

Finans 16-08-24 10:33

16 Ağustos 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 16 Ağustos Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 16 Ağustos 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 16 Ağustos Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 16-08-24 09:20

Ayva dolması tarifi: Ayva dolması nasıl yapılır?

Daha çok tatlısı yapılan ve vitamin deposu olarak bilinmesi nedeniyle mevsiminde bolca tüketilen ayva, bu kez bir ana yemekte. 16. yüzyıldan bu yana yapılan ve saray mutfaklarından çıkma olan ayva dolması tarifinin yapımı da son derece kolay.

Yemek 15-08-24 16:40

Nisan'da zirve yapmıştı, iki aydır yerinde sayıyor: Bankada parası olanlar, yatırım yapacaklar dikkat! Ne yaptıysa olmadı, mevduat faizlerinde ibre takılı kaldı

Merkez Bankası’nın adımları Türk Lirası mevduat faizi hariç tüm faizleri yükseltti. Son iki aydır 3 aya kadar vadeli 50 bin liraya kadar mevduata verilen faiz oranları yüzde 45 seviyelerinde kaldı. TL mevduatta zirve ise 19 Nisan haftasında yaşanmıştı.

Finans 12-08-24 07:49

Olimpiyatlardan ikonik bir poz daha! Olimpiyatlardan başarı haberleri peş peşe geldi: Sırıkla atlama, yüzme, okçuluk…

Ülkemiz olimpiyatlarda başarılar elde etmeye devam ediyor. Milli yüzücümüz Kuzey Tunçelli, erkekler 1500 metre serbest stil elemelerinde 14:45.27'lik derecesiyle serisini büyük bir farkla birinci sırada tamamladı. Böylelikle ülkemiz tarihinde ilk kez yüzmede finale kaldı. Ayrıca Ersu Şaşma, 5.75'i ilk denemede geçerek sırıkla atlamada finale yükseldi. Şaşma'nın atlama sırasındaki pozu dikkat çekti. Milli okçumuz Elif Berra Gökkır ise son 16 turunda Japon rakibini yenerek çeyrek finale çıktı.

Spor 03-08-24 13:54

Milli okçu Elif Berra Gökkır olimpiyatta çeyrek finale kaldı

Olimpiyat Oyunları'nda milli okçumuz Elif Berra Gökkır, son 16 turunda Japonya'dan Satsuki Noda'yı 6-4 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Spor 03-08-24 11:17

Paris'ten üzen haber geldi! Elif Gökkır-Mete Gazoz ikilisi, son 16 turunda elendi

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye, okçuluk branşı karışık takım kategorisinde çeyrek finale yükselme maçında Japonya'ya mağlup olarak elendi. İşte detaylar...

Spor 02-08-24 14:27

Buse Naz Çakıroğlu çeyrek finale adını yazdırdı

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 50 kilo son 16 turu mücadelesinde milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, Meksikalı rakibi Fatima Herrera'yı mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Spor 01-08-24 17:09

AFAD duyurdu: Malatya'da 4,4 büyüklüğünde deprem

Malatya’da depremler devam ediyor. AFAD’dan yapılan son dakika açıklamasına göre bu sabaha karşı Yeşilyurt ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem oldu.

Haber 01-08-24 07:15

Kapalıçarşı kuyumcuları ne olduğunu anlamadı, Maliye baskın yaptı! 16 bin TL gelir gösterdiler başlarına bela oldu: Maliye'den 707 adrese vergi baskını

Son dakika haberi... Vergi kaçırana af yok. Hazine Bakanlığı bu kez rotayı Kapalıçarşı kuyumcularına çevirdi. Bazıları 16 bin TL gelir gösteriyordu. 9 büyükşehirde 707 adrese baskın yapıldı. Maliye baskını sonrası Kapalıçarşı hareketlendi.

Finans 31-07-24 11:24

1 senedir hiç hareket yoktu, bu son olacak! Tüm dünyanın gözü orada... Fed faiz kararı belli oluyor: İşte altın ve dolarda son durum

ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı belli oluyor. 2023 Temmuz ayından bu yana faizleri sabit bırakan dev bankanın bu ay da son kez faizlere dokunmaması bekleniyor. Fed faiz kararı öncesinde dolar/TL kuru ile ons altın, gram altın, çeyrek altın fiyatları merak ediliyordu. İŞte Kapalıçarşı altın fiyatları grafiği ile Fed faiz kararı haberinin detayları...

Finans 31-07-24 08:07
Fed

Rusya Merkez Bankası politika faizini yükseltti

Rusya Merkez Bankası politika faizini yüzde 18'e yükseltti. Rusya Merkez Bankası, politika faizini son olarak 7 Haziran'da yüzde 16 seviyesinde sabit bırakmıştı.

Finans 26-07-24 14:13

AK Partili Metin Külünk’ten çok konuşulacak ‘Erdoğan’ yorumu: Sosyolojisi eriyor, haramla helal birbirine karışmış vaziyette!

AK Partili Metin Külünk son dönemlerde yaptığı dikkat çeken çıkışlarına bir yenisini daha ekledi. Külünk, "Türkiye'de Erdoğan sosyolojisi eriyor" diyerek, "AK Parti sosyolojisini 2023’te sokak eritti. Cevabını verdi ama Erdoğan’a sahip çıktı. 2024’ten sonra beyefendinin 'mesajı aldık' diyerek gereğini yapmasını bekledi. Şu anda iktidarda haramla helal birbirine karışmış vaziyette" şeklinde konuştu.

Haber 26-07-24 10:23

Son ankette tablo tersine döndü: Fark bıçaksırtı! Özgür Özel Keyfimiz yerinde demişti

CHP lideri Özgür Özel erken seçimi gündeme getirmeye devam ederken bazı anket sonuçlarını da açıklamıştı. Bu sırada MAK Araştırma'nın temmuz ayı seçim anketi sonuçları ortaya çıktı. AK Parti ile CHP'nin ilk iki sırayı paylaştığı ankette iki parti arasındaki fark bıçaksırtı. Seçmenlerin 14 Mayıs 2023'teki tercihleri de soruldu; bu tercihler dikkate alındığında Temmuz 2024'te iki partinin de oylarında büyük değişim olduğu görüldü.

Haber 23-07-24 08:51

Havalar ısınınca depremler mi arttı? Akıllara aynı soru geldi, Prof. Dr. Tüysüz uyardı: İki bölgeye dikkat!

Aşırı sıcaklar adeta Türkiye'yi esir alırken, son günlerde meydana gelen depremler dikkat çekti. Son olarak dün Çanakkale 4.9 büyüklüğündeki depremle sarsılırken akıllara yine "Aşırı sıcaklar depremi tetikler mi?" sorusu geldi. Marmara, Bingöl Yedisu gibi bölgelere dikkat edilmesi gerektiğini belirten Prof. Dr. Okan Tüysüz, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haber 23-07-24 06:47

Son dakika | Marmara Denizi’nde 4.1 büyüklüğünde deprem! İstanbul ve çevre illerden hissedildi (AFAD-Kandilli son depremler)

Son dakika haberine göre İstanbul'da hissedilen bir deprem oldu. Akşam saatlerinde meydana gelen deprem paniğe yol açtı. Depremle ilgili olarak AFAD'dan açıklama geldi. Yapılan açıklamada depremin merkez üssü Marmara Denizi, büyüklüğü ise 4.1 olarak açıklandı.

Haber 19-07-24 22:33