Son Depremler 3 Nisan 2023 Haberleri

Şenol Güneş'ten oyuncularına serzeniş! ''Bu kadar kötü olmaları mümkün değil...''

Trendyol Süper Lig'in 3.hafta erteleme mücadelesinde Trabzonspor attığı son dakika golüyle geriden gelerek 1 puanı kurtardı. Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayserispor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Spor 2024-09-19 23:14:02

Trabzonspor 1 puanı son dakikada aldı!! Süper Lig'in erteleme maçında bordo-mavililer Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı!

Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Trabzonspor, Papara Park'ta Kayserispor'u konuk etti. Mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla birlikte Şenol Güneş'in öğrencileri puanını 4'e yükseltti. Konuk ekip ise puanını 3'e çıkardı.

Spor 2024-09-19 22:08:33

Galatasaray, Kadıköy’deki son 5 derbinin 3’ünü kazandı

Galatasaray, Fenerbahçe’ye karşı Kadıköy’de oynadığı son 5 derbide 3 galibiyet aldı.

Spor 2024-09-19 10:30:11

İsrail'den dijital saldırı! Lübnan'da çağrı cihazları bomba gibi patladı, yüzlerce yaralı var

Lübnan’da bazı çağrı cihazları sahiplerinin üzerindeyken infilak etti! Görüntülerde, çağrı cihazlarının sahiplerinin ellerinde ya da ceplerinde infilak ettiği fark ediliyor. Patlamalar sonucu 9 kişi öldü, 3 bine yakın yaralı var. Bu saldırıyı uluslararası ajanlar da son dakika olarak duyurdu!

Haber 2024-09-17 17:49:06

Titan denizaltısındaki mürettebatın son mesajı 'Burada her şey yolunda' oldu! Son halinin fotoğrafları gündem yarattı

Atlantik Okyanusu’nda batan Titanik enkazını görmek için turistik bir tur düzenleyen OceanGate şirketinin Titan adını verdiği denizaltısı 18 Haziran tarihinde içinde 5 yolcusuyla birlikte kaybolmuştu. 2023 yılının dünya basının en çok konuştuğu konular arasında yer alan Titan denizaltısının patlaması olayına ilişkin soruşturma devam ederken yeni detaylar da ortaya çıktı.

Trend 17-09-24 13:49

Ülkemizin en kalabalık 7. şehrinde ağır deprem riski! Son depremleri bilen Naci Görür açık açık uyardı

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yaralarını sarmaya devam ederken bir yandan da ülkemizin dört bir yanında farklı farklı şehirlerde depremler yaşanıyor. En çok Hatay, Adıyaman ve Kahramanmaraş'ı vuran depremleri daha önceden tahmin eden Prof. Dr. Naci Görür bu kez de en kalabalık 7. ilimiz için uyarılarda bulundu.

Haber 17-09-24 12:56

EYT'lilerin süresi doldu! Türkiye tarihinin en yüksek oranı... Emeklilik dilekçeleri adeta sırada! Uzman'da 2024 yılını işaret edince...

2024 yılının son çeyreğine girmişken emekli olma adayları dilekçelerini ne zaman vermeleri gerektiğini düşünüyor. Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş 2025'te emekli olan birine 2024 yılına oranla yüzde 30 daha az aylık bağlanacağını belirtti. Ayrıca, EYT'lilerin sigorta süresi dolunca 2024 yılında emekli olanların sayısı 2023 yılını neredeyse geçmiş duruma geldi.

Finans 17-09-24 12:35

AFAD duyurdu! Tunceli'de korkutan deprem! (AFAD-Kandilli son depremler) Prof. Dr. Naci Görür: 'Endişelendik, burada deprem bekliyoruz'

Tunceli'de bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin merkez üssünü Pülümür, büyüklüğünü 4.1 olarak açıkladı. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 4.0 olarak duyurdu. Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Küçük de olsa 7 su fayı üzerindeki stres alanını az çok etkilemiş olabilir. Bu yörede deprem belliyoruz, onun için endişelendik" dedi.

Haber 16-09-24 21:16

Zonguldak’ta korkunç olay! ‘Ortaya çıkarsa ocak kapanır’ korkusuyla Afgan madenci ‘‘Diri diri yakılmış olabilir’’

2023 yılında Zonguldak’ta yoldan geçenler tarafından cesedi yanmış olarak bulunan Afganistan uyruklu madenci Vezir Mohammad Nourtani’nin ölümüne ilişkin 3’ü tutuklu 6 sanığın yargılandığı davada, müşteki avukatının talebi üzerine dosyayı Koç Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Abdullah Coşkun Yorulmaz ve ekibi, inceledi. Madenci Nourtani’nin avukatı cesedin ‘diri diri yakılmış olabileceğini’ iddia etti.

Haber 16-09-24 13:19

Son 3 yıldır böylesi görülmedi! Petrol 70 doların altına indi: 'Yapabilecekleri çok fazla bir şey yok'

Brent petrolün varil fiyatı, ABD ve Çin'de ekonomik hareketliliğin yavaşladığı ve petrol talebinin zayıfladığına işaret eden verilerin ardından bu hafta 68,51 dolara kadar gerileyerek yaklaşık son 3 yılın en düşük seviyesini gördü.

Finans 14-09-24 12:16

Aileden şeytani planlar! Resmen sabote etmişler; Sadece Salim Güran değil 6 kişi mesajlarını silmiş bunlardan 3’ü amca…

Türkiye günlerdir Narin Güran’ın öldürülmesi ile ilgili gerçeğin arka planında yer alan haberleri konuşuyor. Ortaya çıkan son haberler ise oldukça çarpıcı iddiaya göre Narin’in arama çalışmaları sırasında aile üyelerinin 20 ‘patates’ telefon hattıyla aramaları baltalamak için sahte ihbarlarda bulunduğu belirlendi. Öte yandan amca Salim Güran’ın karısının ifadesi de ortaya çıkarken 6 kişinin whatsapp görüşmelerini sildiği öğrenildi; bunlardan 3’ü amca…

Haber 14-09-24 07:44

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: Resmi Gazete'de yayımlandı! 3 bakan yardımcısı görevden alındı

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Resmi Gazete'de dikkat çeken görevden alma ve atama kararları mevcut. Bu kararlara göre, Milli Savunma Bakan Yardımcısı, Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı ve Milli Eğitim Bakan Yardımcısı görevden alındı.

Haber 14-09-24 00:12
msb

Altın zirveyi gördü! Altını olan olmayan herkes kuyumculara akın etti! Uzmanlar yılsonu için rakam verdi…

Altın fiyatları durmuyor, gram altın 3 bin TL’ye koşuyor. ABD'nin düşük enflasyon verileri FED'in faiz indirimi beklentisiyle birleşince altın bir kez daha rekor tazeledi. Uzmanlar altında fiyat artışının süreceğini belirterek fiyatların yılsonuna kadar 3 bin 500 TL’yi bulabileceğini belirtti. Peki altın fiyatlarında son durum nedir? Kuyumcular neden dolup dolup taşıyor. İşte detaylar…

Finans 13-09-24 08:00

Son dakika| Fatih'te 3 katlı bina çöktü! Valilikten açıklama geldi

İstanbul Fatih'te 3 katlı metruk bina çöktü. Binanın çökme nedeni henüz bilinmezken olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Binanın yanından geçen bir kişi yaralandı. Valilik yaptığı açıklamada boş olan metruk binada kimsenin bulunmadığını söyledi.

Haber 12-09-24 23:23

Okan Buruk'tan Osimhen kararı! Icardi dönene kadar sistem değişmeyecek

Galatasaray'da Osimhen'in takıma katılmasıyla birlikte sistemin değişebileceği iddia edilmişti. Icardi ile birlikte çift forvet olacağı düşünülen Osimhen'in 3-5-2 düzeninde forma giyeceği aktarılmıştı. Okan Buruk bu konuyla ilgili son kararını verdi.

Spor 12-09-24 08:11

Fransız basını duyurdu: Galatasaray'dan orta sahaya sürpriz Raphael Onyedika hamlesi! ''Osimhen ile görüştü...'' Her konuda anlaşıldı!

Trendyol Süper Lig'e 3'te 3 ile giriş yapan Galatasaray'da kadro güçlendirme çalışmaları son sürat devam ediyor. Fransız basınından gelen bilgilere göre sarı - kırmızılılar, Belçika takımlarından Club Brugge forması giyen Raphael Onyedika ile anlaştığı iddia edildi.

Spor 11-09-24 16:47

Bursaspor galibiyeti tribünde kalan 6 taraftar ile kutladı

TFF 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta deplasmanda Düzcespor ile karşı karşıya gelen Bursaspor, sezona 2-0'lık galibiyet ile sezona başladı. Maç oynanırken polis ve taraftarlar arasında gergin anlar yaşanırken, ilk yarının sonuna doğru 6 kişi hariç bütün Bursasporlu taraftarlar tribünleri terk etti. Maç boyunca takımlarına destek veren 6 taraftar, son düdükle beraber takımı tribüne çağırarak selamladı.

Spor 08-09-24 12:01

Hesabın 5 bin TL gelmesini bekliyorlardı! 17 bin TL'yi görünce inanamadı... Hazırlık ücreti almışlar diyerek tepki gösterdi

TikTok'ta 'Blondes Who Eat' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç bir kadın Teksas'ın Dallas bölgesindeki restorant, kafe ve barları ziyaret ederek yeme-içme deneyimini takipçileriyle paylaşıyor. Son olarak Teksas bölgesinde bir Lantin restorana gittiklerini söyleyen fenomen, hesabının beklediklerinin 3 katı gelmesi ve bu aradaki farkın 'hazırlık ücreti' olarak nitelendirildiğini söyleyerek duruma isyan etti.

Trend 07-09-24 10:04

SON DAKİKA | Engin Polat cezaevinden çıktı! Eşi Dilan Polat karşıladı! İşte ilk sözleri

Son dakika haberi: Dilan ve eşi Engin Polat'ın 3 ayrı suçtan toplam 20'şer yıldan 40'ar yıla kadar hapisle cezalandırılmasının istendiği, toplam 28 sanığın yargılandığı davada, tutuklu 4 sanık tahliye edildi. Başsavcılığın tahliye kararına yaptığı itirazın reddedilmesinin ardından Engin Polat 10 ay sonra cezaevinden çıktı. Engin Polat'ı Çorlu Karatepe Ceza İnfaz Kurumu çıkışında eşi Dilan Polat karşıladı. Polat'ın ilk sözleri "Çok mutluyuz ailemizle kavuştuk" oldu.

Haber 06-09-24 18:18

Dilan Polat, bir saatte 150 bin takipçi kazandı

3 gündür süren Dilan ve Engin Polat davasında son noktaya gelindi. Dilan Polat’ın ardından Engin Polat ve 3 diğer kişinin tahliye edildi. Sevincini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla duyuran Dilan Polat, bir saatte 150 bin takipçi kazandı.

Haber 06-09-24 12:02

Son dakika! Dilan Polat'ın ardından bir karar daha... Engin Polat ve 3 sanık tahliye edildi! Savcılığın itirazı kabul edilmedi

Son dakika! 3 gündür süren Dilan ve Engin Polat çiftinin yargılandığı kara para davasında karar açıklandı. Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan ve 40 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 şüphelinin yargılandığı davada Engin Polat ve tutuklu 3 sanık tahliye edildi. Bu kararla birlikte davada tutuklu sanık kalmadı. Savcılığın Engin Polat'ın tahliyesine itirazı ise kabul edilmedi.

Haber 06-09-24 10:50

Gelir İdaresi Başkanlığı karar aldı, Bakan Işıkhan açıkladı: Süre uzatıldı

Gelir İdaresi Başkanlığı, 6 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler sonrası etkilenen vatandaşlar için 4 il ve 2 ilçedeki mükellefler için mücbir sebep halinin 30 Kasım'a kadar uzatıldığını duyurdu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ise konu ile ilgili X hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Finans 03-09-24 15:22

Victor Osimhen resmen Galatasaray'da! İstanbul'a geldi, taraftarla buluştu... İşte ilk sözleri: Sabırsızlanıyorum!

Galatasaray, Türk futbol tarihine geçecek bir transfere imza attı. Son iki sezonun şampiyonu sarı-kırmızılılar dünyanın en iyi forvetleri arasında gösterilen ve piyasa değeri 100 milyon dolar olan Victor Osimhen'i İstanbul'a getirdi. Yıldız futbolcuyu havalimanında taraftarlar karşılarken, Osimhen'de ilk 3'lüsünü çektirdi. Nijeryalı futbolcu yaptığı açıklamada "Dünyanın en iyi taraftarları burada. Sabırsızlanıyorum." diye konuştu.

Spor 03-09-24 06:30

Amed Sportif - Kocaelispor maçında ortalık karıştı! 19 dakikada 2 kırmızı kart!

Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında Amed Sportif Faaliyetler, 11 Nisan Stadyumu'nda Kocaelispor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma 3-0 Amed Sportif üstünlüğüyle tamamlandı. Mücadelenin hakemi Oğuzhan Aksu, Kocaelispor'a ilk 19 dakikada gösterdiği 2 kırmızı kartla dikkatleri çekti. İşte detaylar...

Spor 02-09-24 22:26

Son dakika | Zonguldak'ta yolcu otobüsüyle yük kamyonu kafa kafaya çarpıştı! 2 ölü, 23 yaralı var: Bir şerit ihlali var tabii

Son dakika haberi: Zonguldak'ta yolcu otobüsüyle kamyon birbirine girdi. Feci kazada araçların sürücüleri hayatını kaybetti, 23 kişi ise yaralandı. Olay yerine gelen Vali Osman Hacıbektaşoğlu yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğunu söyledi. Bektaşoğlu'nun açıklamasına göre kazanın oluş nedeniyle ilgili bir ihtimal üzerinde duruluyor.

Haber 02-09-24 14:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rixos Tersane İstanbul açılışında konuştu: 56 milyarlık dolarlık gelir

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rixos Tersane İstanbul Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan 2002 yılında Türkiye'yi ziyaret eden turist sayısının 13 milyonken 2023 yılında bu sayının 56 milyona yükseldiğinin altını çizdi.

Haber 01-09-24 16:07

Bayraktar ailesi vergi rekortmeni oldu! Herkesin aklındaki o soru yanıt buldu: Rahmi Koç'un 100 yılda yaptığını Bayraktar ailesi nasıl 10 yılda yaptı?

2023 yılına ait gelir vergisi rekortmenleri belli oldu. Listede Türkiye'nin en zengin ailesi olarak bilinen Koç ailesi 3. sırada yer aldı. Bayraktarlar ise listenin ilk ve ikinci sırasında yer aldı. Listenin yayınlanmasının ardından vatandaşların aklında "Rahmi Koç'un 100 yılda yaptığını Bayraktar ailesi nasıl 10 yılda yaptı?" sorusu belirdi. Yatırım uzmanı Mert Başaran bu sorunun cevabını açıkladı.

Finans 01-09-24 15:38

Bir ilin sanayisi alarm veriyor! 3 ayda 50 fabrika küle döndü: Hem patron zararda hem çalışan

Yaz aylarının en acı veren olaylarının başında maalesef yangınlar geliyor. Orman yangınları gibi fabrika yangınlarında da artışlar yaşandı. Tekirdağ'da son 3 ayda 50 fabrika küle döndü. Bölge ekonomisini kötü etkileyen yangınlarda sanayici kayıp yaşarken işçiler de istihdam açısından zorluk yaşadı. Yeterli önlemin alınmaması dikkatlerden kaçmazken küçük bir ihmalin maliyetinin milyonları aştığı görüldü.

Haber 01-09-24 09:49

SON DAKİKA: Fenerbahçe Alanyaspor engelini 3 golle geçti! Tadic'in duble yaptığı maçtı, Edin Dzeko bir ilki başardı...

Son dakika... Fenerbahçe Süper Lig'in 4. hafta mücadelesinde sahasında Alanyaspor'u konuk etti. Sarı-Lacivertliler rakibini Tadic ve Dzeko'nun golleriyle 3-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. İşte detaylar...

Spor 30-08-24 22:59

SON DAKİKA: A Milli Takımımız'ın Galler ve İzlanda maçı öncesi aday kadrosu açıklandı! Montella 3 ismi ilk kez çağırdı

Son dakika... UEFA Uluslar B Ligi'nde Galler ve İzlanda ile karşılaşacak A Milli Takımımız'da mücadeleler öncesi aday kadro belli oldu. Montella 3 ismi ilk kez kadroya davet etti. İşte detaylar...

Spor 30-08-24 16:36

SON DAKİKA: UEFA Avrupa Ligi'nde kuralar çekildi! İşte Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri

Son dakika... UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri çekilen kuranın ardından belli oldu. Fenerbahçe kuraya 2. torbadan katılırken, Galatasaray 3. torba, Beşiktaş ise 4. torbadan katıldı. İşte detaylar...

Spor 30-08-24 14:04

Vergi mükelleflerine enflasyon düzeltmesi! Mehmet Şimşek duyurmuştu… 10 soru 10 cevap

Nisan ve Haziran ayını kapsayan yılın ikinci çeyreğinde gelir ve kurum geçici vergi beyannamelerinin verilme ve ödeme süreleri için son gün yaklaşıyor. İş dünyasında, 2024 yılı ikinci ve üçüncü geçici vergi dönemlerinde enflasyon düzeltmesi kapsamından çıkarılmıştı. Bunun üzerine 10 soruda merak edilen enflasyon muhasebesi açıklandı.

Finans 30-08-24 13:13

ABD Ticaret Bakanlığı açıkladı... ABD ekonomisi beklentinin üstünde büyüdü!

ABD Ticaret Bakanlığı, Nisan-Haziran 2024 dönemine ilişkin Gayrisafi Yurt İçi Hasıla ikinci okuma verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre, ABD ekonomisi 2. çeyrekte yüzde 3 büyüdü.

Finans 29-08-24 16:51

Türkiye'nin vergi rekortmenleri belli oldu! Selçuk Bayraktar ilk sırada! İkinci sırada kardeşi Haluk Bayraktar var, Rahmi Koç 3. sırada yer aldı

2023 gelir vergisi rekortmenleri Anadolu Ajansı tarafından paylaşıldı. Türkiye'nin vergi rekortmeni Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar olurken, ikinci sırada Haluk Bayraktar, üçüncü sırada Mustafa Rahmi Koç yer aldı.

Finans 28-08-24 10:20

Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu'nun yerini Gent forması giyen Archie Brown ile dolduruyor! Görüşmeler yapıldı...

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup eden Fenerbahçe'de transferde hareketli günler yaşıyor. Son olarak Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton ile anlaşmasının ardından sol bek arayışlarını sürdüren sarı - lacivertliler KAA Gent forması giyen Archie Brown'un transferi için KAA Gent görüşmelere resmen başladı.

Spor 27-08-24 19:15

FETÖ'cü Adil Öksüz'ün yurt dışına kaçmasını sağlamıştı! Cihat Yıldız dahil 3 kişi tutuklandı

Son dakika haberi: 15 Temmuz darbe girişiminin ve FETÖ'nün yöneticilerinden Adil Öksüz'ü saklayıp kaçmasını sağlayan Cihat Yıldız tutuklandı.

Haber 26-08-24 10:09

Son dakika | Almanya'daki saldırıyı DEAŞ üstlendi!

Almanya’nın Solingen kentinde dün akşam gerçekleşen festivalde 3 kişi hayatını kaybetti. 3 kişinin ölümüne sebep olan bıçaklı saldırıyı düzenleyen şüpheli yakalandı. Bıçaklı saldırıyı terör örgütü DEAŞ üstlendi.

Haber 24-08-24 19:24

Galatasaray'da krizin adı Kerem Aktürkoğlu! Muslera'dan sonra Icardi... Kalsa bile kaptan olamaz!

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi Play-off maçında Young Boys'a 3-2 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından sosyal medyadan kaptanlıktan alındığını duyuran Kerem Aktürkoğlu’na dair dün hem Başkan Dursun Özbek hem de kulüp yöneticilerinden açıklamalar geldi. İşte Kerem kriziyle ilgili son gelişmeler...

Spor 24-08-24 12:19

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Lugano ile 3-3 berabere kaldı ve turu İstanbul'a bıraktı!

UEFA Avrupa Ligi Play-off Turu ilk maçında Beşiktaş, deplasmanda İsviçre ekibi Lugano ile karşılaştı. Grup aşamasına kalabilmek için son elemesini oynayan siyah-beyazlılar hata yapmayıp İstanbul'a dönmek istiyordu. Karşılıklı ataklarla geçen mücadele 3-3'lük eşitlikle sonuçlandı.

Spor 22-08-24 23:20

SON DAKİKA | Türkiye'de ilk maymun çiçeği vakası iddiasına yalanlama! Ankara İl Sağlık Müdürlüğü açıkladı

Son dakika haberi: Türkiye’de ilk Maymun Çiçeği karantinası iddiası Ankara’dan geldi. Bilkent Şehir Hastanesi’nde şüphe üzerinde 3 kişinin Etlik Hastanesi’nde de 1 kişinin karantinaya alındığı iddia edildi. Ankara İl Sağlık Müdürlüğü'nden ise yalanlama geldi. Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu son yaptığı açıklamada henüz bir vakanın olmadığını ancak tek tük ülkemizde de görülebileceğini söylemişti.

Haber 22-08-24 11:36

Deprem uzmanından korkutan uyarı! 3 ili işaret etti… 6 büyüklüğünde olabilir

Son aylarda yurdun dört bir yanı beşik gibi sallanıyor. Bir yandan Kahramanmaraş depreminin etkileri sürerken, diğer yandan Büyük İstanbul depremi için endişe yaratıyor. Fay hatları üzerinde bulunan yurt için Yer Bilimleri Uzmanı Serkan İçelli 3 büyükşehri işaret ederek uyarıda bulundu.

Haber 22-08-24 10:27

Michy Batshuayi saniyeler içinde tarihe geçti! Girer girmez golleri peş peşe attı

Galatasaray'ın Belçikalı forveti Michy Batshuayi, İsviçre ekibi Young Boys'la oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçında yedekten girerek kaydettiği iki golle maçın kaderini değiştirdi. Son dakikada gelen golle engel olamayan sarı-kırmızılılar, Batshuayi'nin gollerine rağmen sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Spor 22-08-24 00:07

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde tur şansını İstanbul'a bıraktı! Batshuayi'nin golleri galibiyete yeterli olmadı...

Galatasaray Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Young Boys ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin henüz 4. dakikasında geriye düşen Galatasaray'ın tüm planları bu golün ardından bozuldu. Sonrasında kalesinde bir gol daha gören sarı-kırmızılılar devreye 2-0 mağlup girdi. İkinci yarıda oyuna dahil olan Batshuayi 2 gol birden atsa da sarı-kırmızılılar son anlarda penaltı golüyle 3-2 mağlup oldu.

Spor 22-08-24 00:00

Dünyanın en yaşlı insanı 117 yaşında hayatını kaybetti! Ölmeden önce uzun yaşamın sırrını verdi

4 Mart 1907'de doğan Maria Branyas isimli bir kadın Ocak 2023'te dünyanın yaşayan en yaşlı insanı olarak kayıtlara geçmişti. Bu yıl 117 yaşında giren Maria Branyas, İspanya'nın Olot kentinde yaşamını yitirdi. Geçtiğimiz aylarda son doğum gününde paylaşım yapan kadın uzun yaşamın sırrını da açıklamıştı.

Haber 21-08-24 10:26

Lukaşenko'dan herkesi tedirgin eden sözler! Çok net konuştu: Eğer bunu yaparlarsa 3. Dünya Savaşı başlayacak

Rusya-Ukrayna savaşındaki son durumla ilgili değerlendirmelerde bulunan Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko, NATO'yu Üçüncü Dünya Savaşı'na karşı uyardı. NATO'nun Ukrayna'ya birlik göndermesi halinde anında çok sert yanıt verileceğini söyleyen Lukaşenko, "NATO birliklerini sokarsa, Üçüncü Dünya Savaşı başlayacak. Çünkü bu durumda hem taktik hem de stratejik nükleer silah kullanılacak, anında korkunç seviyede tepki verilecek." dedi.

Haber 21-08-24 08:50

Son dakika: İstanbul Kağıthane'de öldürülen Filistinli iş insanının katil zanlıları Romanya'da yakalandı

Son dakika haberi: Kağıthane'de Filistin uyruklu bir kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin 4 kişi yakalanırken, olayın failleri olduğu belirlenen 6 kişiden 3'ünün yurt dışına kaçtığı açıklanmıştı. Emniyet ve İnterpol'ün iş birliğiyle beraber 3 katil zanlısı Romanya'da kıskıvrak yakalandı.

Haber 20-08-24 19:34

Facia ‘Geliyorum’ dedi! Çocukların park halindeki araçla oyunu dehşeti yaşattı!

Muş’ta 3 oyunu otomobili itmeyi oyun sandı, faciaya davetiye çıkardı. Park halindeki otomobili iterek hareket ettiren çocuklar, arkacın arkasına geçerek durdurmaya çalıştılar. Son anda çekilen çocuklar, faciadan kıl payı kurtarılırken, otomobil duvara çarparak durdu.

Haber 20-08-24 13:54

SON DAKİKA | Muğla Yatağan ve Ula'da orman yangını! Arıcılar sebep olmuş: 3 kişi gözaltına alındı

Son dakika haberi: İzmir, Aydın, Bolu derken şimdi de Muğla'da eş zamanlı orman yangınları çıktı. Yatağan ve Ula'da alevler rüzgarın da etkisiyle yayıldı. Yatağan'da 3 köy tahliye edildi. Aydın-Muğla karayolu gece saatlerine dek çift yönlü olarak trafiğe kapalı kaldı. Yatağan'daki yangınla ilgili arıcı bir babayla oğlu, Datça'daki yangınla ilgili yabancı uyruklu bir kişi gözaltına alındı. Bakan Yumaklı "Şu an bizi endişeye sevk edecek bir yangınımız yok" dedi.

Haber 18-08-24 15:17

Çeşme ve Menderes'ten alevler yükseliyor! İzmir'deki orman yangınlarında 3 kişi tutuklandı: Biri sigaradan çıkmış, biri piknik ateşinden...

Türkiye'nin yüreğini yakan orman yangını haberleri İzmir'den de gelmişti. Karşıyaka'daki yangının piknik ateşinden, Ödemiş'teki yangının ise sigaradan çıktığı belirlendi. İzmir'deki yangınlarla ilgili 7 kişi gözaltına alındı, 3 kişi tutuklandı. Bu sırada Menderes ve Çeşme'de de orman yangınları başladı. Azerbaycan yangınlar için 1 yangın söndürme uçağı görevlendirdi. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yangınlarla ilgili son durumu açıkladı.

Haber 17-08-24 20:08