Sosyal Yardim Paralari Haberleri

Milli voleybolcu İlkin Aydın'ın yaptığı paylaşım gündem oldu! Mustafa Kemal’in askerleriyiz

Galatasaray'ın milli oyuncusu İlkin Aydın, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 2024-09-07 23:28:59

Icardi Galatasaray'a imza atışının 2. yılına özel paylaşımda bulundu, Arjantinli yıldızın paylaşımı kafaları karıştırdı!

Galatasaray'ın Fransız devi PSG'den kadrosuna kattığı ve geldiği günden bu yana Sarı-Kırmızılı taraftarların sevgilisi olan Mauro Icardi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. İşte detaylar...

Spor 2024-09-07 22:50:54

Engin Polat'ın tahliyesi herkesi aynı düşüncelere sevk etti! Ağırel mesajları paylaştı: Adalet duygusunun kaybolmasının vereceği zararın farkında değil

Milyonlarca lira kara para aklaması suçlamasıyla tutuklanan ve ardından 10 ay sonra tahliye edilen Dilan-Engin Polat çiftinin tahliyesi toplumun bazı kesimlerinde 'adalet' kavramının sorgulanmasına neden oldu. Gazeteci Murat Ağırel kendisine gelen mesajları sosyal medya hesabından paylaştı. Ağırel paylaşımına, "İktidar adalet duygusunun kaybolmasının kendisine ve topluma nasıl bir zararı dokunduğunun farkında bile değil" notunu düştü.

Haber 2024-09-07 16:08:34

Video çekerken bir yanda saçları alev aldı! O anlar sosyal medyada çok konuşuldu... Eşlik ettiği şarkı çok manidar olmuş

Sosyal medya için video çeken genç bir kız şarkının sözlerine kendisini kaptırınca ocağa saçının değdiğini fark etmedi. Kahve yaparken "Ben yandım sen yanma" şarkısına eşlik eden genç kızın saçları bir anda alev aldı.

Trend 2024-09-07 15:47:56

Dünyanın en pahalı plakası! Aracın 10 katı değerinde: 14.3 milyon dolara satıldı... Bu kadarı da çok ama

Birleşik Arap Emirlikleri'nde tek haneli plakalar zenginlik ve statü göstergesi olarak kabul ediliyor. Bu nedenle ülkede "1" numarasından oluşan plaka çok özel ve değerli. Dünyanın en pahalı plakası olarak kabul edilen bu plaka 14.3 milyon dolar değerinde. Plakanın fiyatı sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirmeye yetti.

Trend 07-09-24 15:17

Hindistan'a festival için bir kadın hayatının en kötü deneyimini yaşadı! Travmatize olacağınızı bilmeniz gerekiyor

Bir festival için Hindistan'a gittiğini dile getiren bir kadın yaşadığı kendisi korkutucu olan deneyimini paylaştı. Sosyal medyadan paylaştığı fetival gönderisine genç kadın, "Sarışınsanız Hindistan'a dikkatli olun" notunu ekleyerek festivalde başına gelen olayları tek tek paylaştı.

Trend 07-09-24 14:17

İran'ın tuvalet kültürü diyerek kayınvalidesinin evinin tuvaletinden paylaştı! Taharet musluğu yerine...

Sosyal medyada yurt dışında yaşayan Türkler yaşadıkları ülkelerin kendilerine has özelliklerini paylaştıkları gönderiyle viral olmaya devam ediyor. Bu kez İranlı bir eşe sahip olan Türk kayınvalidesinin tuvaletinden 'İran'da tuvalet kültürünü' anlattığı bir paylaşım yaptı. O anlara sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı.

Trend 07-09-24 13:32

Aralarındaki 24 yıllık yaş farkı sosyal medyada gündem yarattı! Onu bir baba figürü olarak görüyordum

29 yaşındaki Realyn Solero isimli bir kadın sosyal medyadan yaptığı paylaşımında kendisinden 24 yaş büyük olan eşi Reynaldo Maquinay Jr. ile evlenme hikayesini anlatınca eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Genç kadın tüm eleştirilere rağmen kocasıyla birbirlerine büyük bir tutkuyla bağlı olduklarını dile getirdi.

Trend 07-09-24 11:32

9 kadınla aynı anda evlenerek dünya basınında geniş yankı uyandıran fenomenin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor! 4 karısı da boşandı...

Arthur O' Urso isimli bir sosyal medya fenomeni geçtiğimiz yıllarda aynı anda 9 kadınla evlenerek dünya basınında kendisine bir hayli geniş yer bulmuştu. Ancak fenomen ismin üzerinde son günlerde kara bulutlar dolaşıyor. Çünkü O'urso'nun eşleri bir bir onu terk etmeye başladı. 4 eşinin de ayrılmasından sonra geriye kalan 5 eşinden kimseyi kaybetmek istemediğini söyleyen fenomen isim, "Programı gözden geçireceğim" dedi.

Trend 07-09-24 11:04

15 yaşındaki genç kız 61 yaşındaki teşhirci komşusunu ifşa etti! Çırılçıplak dolaşan adamdan ilginç savunma

15 yaşındaki ismi açıklanmayan genç bir kız Bangkok bölgesinde yaşadığı evde 61 yaşındaki komşusunun çırılçıplak dolaştığını fark edince görüntülerini kaydederek sosyal medyadan paylaşıp ifşa etti. Teşhirci komşu ise cinsel bir niyeti olmadığını ve sadece sıcak hissettiğini söyleyerek kendisini savundu.

Trend 07-09-24 10:18

Adaletin temeli mülk Engin Polat'ın tahliyesi sonrası tepkiler dinmiyor: 'İzliyor musunuz fakirler?'

Türkiye, Polatları konuşuyor. Dilan Polat'ın tahliyesinin ardından eşi Engin Polat da tahliye edildi. Tahliye, gündeme bomba gibi düştü. Özellikle tahliye kararının çıkmasının ardından Dilan Polat'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım büyük yankı uyandırırken o videoya adeta yorum yağdı. Sosyal medyada karara tepkiler sürüyor. Eleştirilerin odağında ise 'adalet' yer aldı. Bir sosyal medya kullanıcısı "Adalet mülkün temelidir" sözüne gönderme yaparak "Adaletin temeli mülk" yorumunu yaptı.

Haber 07-09-24 09:24

Şovu gören bir daha baktı! Marmaris'te bir eğlence mekanında vitrin dansı... Gözlerimize inanamadık

Türkiye'nin gözde tatil lokasyonlarından biri olan Marmaris'teki bir eğlence mekanındaki turistlere özel olarak hazırlanan dans gösterisi bir görene bir daha baktırdı. Mekana özel olarak inşa edilen bir camekandaki dansçıların performansı sokaktan geçen bir Türk'ü şaşkına çevirdi. O anlara sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 07-09-24 07:53

Sosyal medyada yer almıştı! Yumurtalar üzerindeki numaralar ne anlama geliyor? Bakanlıktan iddialara yanıt geldi

Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, sosyal medya platformlarındaki 'yumurtaların üzerindeki rakamlar' ile ilgili yapılan paylaşımların ardından açıklama yaptı. Açıklamada, "2, 3 veya 4 numara ile başlayan yumurtaların ilaçlı olduğu iddiası gerçeği yansıtmamaktadır. Bu numaralar, yumurtacı tavuğun yetiştirilme metodunu ifade etmektedir. " denildi.

Haber 06-09-24 22:39

Kim Milyoner Olmak İster'de Fatih Terim sorusu! Soyunma odası konuşmasında Bam ifadesini kaç kere kullanmıştır?

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu fenomen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan ve herkesi ters köşe yapan 'Fatih Terim' sorusu şaşkınlık yarattı. Soru sosyal medyada kısa sürede gündem olurken, Terim'in söz konusu videosu yeniden paylaşılmaya başladı. İşte detaylar...

Spor 06-09-24 22:16

Gözler ondaydı... Çağla Altunkaya ile evlenen Acun Ilıcalı düğün sonrası ilk paylaşımını yaptı! Yorum yağdı

Yılın düğünü gerçekleşti. İş insanı Acun Ilıcalı sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile dünyaevine girdi. Çok konuşulan düğünün ardından gözler Acun Ilıcalı'nın Instagram hesabına çevrilmişti. Ilıcalı, düğünden kareler ile ilk paylaşımını yaptı. Sosyal medyada gündem olan paylaşıma kullanıcılardan yorum yağdı.

Magazin 06-09-24 16:37

Önce sevinç çığlığı sonra sosyal medya paylaşımı... Dilan Polat tahliye kararından sonra konuştu: Alnımızın akıyla çıktık. Koskoca MASAK’ın raporunda...

Türkiye gündeminde Polat davasındaki tahliye kararının etkileri sürüyor. Eşi Engin Polat'ın tahliye edildiğinin haberini aldıktan sonra sosyal medyadan adeta kutlama yaptığı paylaşımı tepkilere neden olan Dilan Polat kararın sonrasında açıklamalarda bulundu. MASAK raporuna dikkat çeken Dilan Polat, "Alnımızın akıyla çıktık. Koskoca MASAK’ın raporunda kara para yok, örgüt yok, bahis yok." ifadelerini kullandı.

Trend 06-09-24 15:49

Damadın arkadaşlarından düğünde ilginç gösteri! Kadın kılığına girip vinçle indiler... Osman'ın çağırdığı kızlar

Sosyal medyadan paylaşılan bir düğün görüntüsünde damadın arkadaşları kadın kılığına girerek vinçle geldi. Damadın yanına giden arkadaşları sahnenin ortasında onunla göbek attı. Görüntüler "Osman'ın çağırdığı kızlar" notuyla paylaşıldı. Görüntülere sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 06-09-24 14:37

Cüneyt Özdemir ve İsmail Saymaz’dan olay olacak tepki: “Para adaleti böyle satın alırmış”

Dilan ve Engin Polat davasında mahkeme ara kararını açıkladı ve tutuklu hiçbir sanık kalmadı. Engin Polat’ın tahliyesi ile birlikte ise yeni bir tartışma başladı. Tahliye kararının ardından gazeteciler İsmail Saymaz ve Cüneyt Özdemir’in yaptıkları açıklamalar ise sosyal medyada gündem yarattı. Saymaz “Büyük çalınca tahliye edilebiliyorsun” derken Özdemir de “Para adaleti böyle satın alırmış” yorumunda bulundu.

Haber 06-09-24 13:51

Yer: İstanbul! Yabancı plakalı aracı gören çiçekçi satış yapmak için tüm sınırları zorladı... Gül yaprakları attı yetmedi twerk yaptı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. İstanbul'da akan bir trafikte yabancı plaka aracı gören çiçekçi satış yapmak için ilginç yollar seçti. Önce aracın üzerine gül yaprakları atan adam ardından aracın önünde geçerek twerk yaptı. Sosyal medya kullanıcılarını o anlar çok eğlendirdi.

Trend 06-09-24 13:17

Engin Polat'ın tahliyesine tepkiler gecikmedi! Paylaşımlar giderek artıyor: Türkiye'deki hukuk sistemi, namuslu adamı namussuz yapar

Lüks yaşantılarıyla tanınan ardından kara para operasyonuyla gözaltına alınan Polat çifti yine sosyal medyaya damga vurdu. Önce Dilan Polat ardından da eşi Engin Polat tahliye edilince adalet sistemini eleştirenler peş peşe paylaşım yaptı. Sosyal medyada, "Adalet sadece zenginler için mi var?" yorumları yapıldı.

Haber 06-09-24 12:58

Dilan Polat, bir saatte 150 bin takipçi kazandı

3 gündür süren Dilan ve Engin Polat davasında son noktaya gelindi. Dilan Polat’ın ardından Engin Polat ve 3 diğer kişinin tahliye edildi. Sevincini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla duyuran Dilan Polat, bir saatte 150 bin takipçi kazandı.

Haber 06-09-24 12:02

'Yarın kafasına dolarları takar tekrar' Sosyal medya yıkıldı! Herkes Dilan Polat'ı konuşuyor... Paylaştığı videoya yorum yağdı: Akıllanmayacaklar belli ki

Dilan Polat ve Engin Polat'ın yargılandığı 'kara para aklama' davasında Engin Polat'a da tahliye kararı verilmesi gündeme bomba gibi düştü. Tutuklu sanıklar Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün’ün tahliyesine karar verilirken karar sonrası Dilan Polat'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ortalığı karıştırdı. Sosyal medya kullanıcıları, çokça paylaşılan Polat'ın o görüntülerine çok sayıda yorum yaptı. Polat eşinin tahliye edilmesini 'Sürpriz' olduğunu söyledi.

Magazin 06-09-24 11:50

Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor! Yavaş yürüyor diye yaşlı adama kafa attı

Sosyal medya, Ankara'nın Mamak ilçesinde yaşanan bir olayı konuşuyor. Akıllara durgunluk veren olayda trafik magandası sürücü; karşıdan karşıya geçerken yavaş yürüdüğü gerekçesiyle yayaya sinirlenip yaşlı adama kafa attı. Sürücünün saldırısı sosyal medyada gündem yaratırken saldırganın yakalanması için çağrı yapanlar oldu.

Haber 06-09-24 10:59

'İmdat imdat bu adam bana saldırdı' Çığlık çığlığa yardım istedi... Çevrdekiler yardıma koştu: O anları saniye saniye sosyal medyadan paylaştı

Trabzon Akçaabat şehrinde emekli öğretmen olduğu iddia edilen bir kişi hayvanlar için koyulan mama istasyonunu ve su kaplarını yere döktü. Saniye saniye kaydedilerek sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde kadın, "Mama koyduğum için bana saldırıyor. İmdat imdat bu adam bana saldırdı" dediği duyuldu. Kadının yardım çığlıklarını duyan çevredekiler adamı uzaklaştırmak için olaya müdahale etti.

Trend 06-09-24 10:57

Amerika'da yaşayan bir Türk'ün sokak röportajındaki ifadeleri gündem oldu! Aylık gideri 340 bin TL... Enerjinize güvenin

Amerika'da gerçekleştirilen bir sokak röportajı sosyal medyanın gündemine yerleşti. Türkiye'den geldiğini ve Amerika'da öğrenci olduğunu dile getiren genç kadın aylık harcaması sorulduğunda ise 10 bin dolar (yaklaşık 340 bin TL) olduğunu söyledi. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü paylaşımı yorum yağmuruna tuttu.

Trend 06-09-24 10:23

En düşüğü 65 bin TL en yükseği 137 bin TL maaş alıyor! İşte Türkiye'de en çok kazanan 6 meslek... Listedekiler şaşkına çevirdi

Sosyal medyada 'genctg' adıyla paylaşım yapan bir Instagram hesabı Türkiye'nin en çok kazanan 6 serbest mesleğini açıkladı. Listedeki mesleklerden en düşüğü 65 bin TL en yükseği 137 bin TL maaş alıyor. Listedeki meslekler sosyal medya kullanıcılarını şaşırtmayı başardı.

Trend 06-09-24 10:01

Özgür Demirtaş tepkili: ‘‘En kötüsünü henüz görmedik’’

Yaptığı ekonomi değerlendirmeleriyle gündeme gelen ve önerilerde bulunan Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özgür Demirtaş isyan etti. Resmi sosyal medya hesabından hükümetin ekonomi alanında belirlediği politikayı eleştiren Demirtaş, "Henüz en kötüsünü görmedik" dedi.

Finans 06-09-24 09:56

Çiftçinin sosyal medyayı sallayan '2024' isyanı! Traktörden hepsini teker teker gösterdi: Bu yıl tarihe geçecek gibi gözüküyor

Balıkesir'de bir çiftçinin '2024' isyanı gündemde. 2024 yılı için "Çiftçinin maalesef malını üretip satamadığı, satıp da parasını alamadığı yıl olarak tarihe geçecek gibi gözüküyor" diye konuşan çiftçi, "Domateslerimizi hiç almıyorlar" diye yakındı. Çiftçinin nakit para iddiası da dikkat çekti. Öte yandan gazeteci Nihal Bengisu Karaca "Hükümetin bir planlaması yok. Herkes her şeyi kafasına göre ekiyormuş, ben bunu duyduğumda şoke oldum" sözleriyle konuya bir başka noktadan yaklaştı.

Finans 06-09-24 08:52

Geline özel bir şov hazırlayan damat bu detayı hesaplayamadı! Gelinin yüzüne tekme atınca işler kontrolden çıktı... O anlar gündem yarattı

TikTok'ta "GaudSquad" kullanıcı adıyla paylaşılan bir düğün dansı görüntüsü eğlenceli anlar yaşattı. Geline özel bir dans gösterisi hazırlayan damadın sakarlığı tutunca ilginç dakikalara sahne oldu. Gelinin önünde dans eden adam bacağını havaya kaldırmak isterken yanlışlıkla geline tekme attı. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 06-09-24 08:32

Çin'de yaşayan Türk Çin'deki evimde şaşırdığım şeyler diyerek paylaştı! Bulaşık kurutma makinesi, ayakkabı antresi...

Çin'de yaşayan bir Türk sosyal medyadan "Çin'deki evimde şaşırdığım şeyler" diyerek yaptığı paylaşımıyla görenleri şaşkına çevirdi. Çin'deki evinde kendisine garip gelen durumları sıralayan genç kadın, dışarıya açılan camlardan, balkonlarındaki koruma tellerinden, bulaşık kurutma makinesi ile ayakkabı antresinden söz etti. O anlara sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 06-09-24 07:57

Narin'i bulmak için her yol deneniyor! Ekipler ikiye ayrıldı... Narin'in son sözüne de ulaşıldı

Saatler ilerliyor, günler geçiyor kayıp Narin'den hala bir ize ulaşılamıyor. Bugün aramaların 17. günü. Ekipler çalışmalarını hızlandırırken ikiye ayrılarak aramalarını devam ettiriyor. Bir ekip 15.15'ten öncesini diğerini 15.15'ten sonrasını araştırıyor. Ayrıca sosyal medya için de ayrı bir ekip kuruldu. Öte yandan Narin'in son sözlerine de ulaşıldı. Arkadaşı Narin'e 'oyun oynayalım' dedi, Narin'in ise, 'Çok yorgunum' diyerek oradan ayrıldığı ortaya çıktı.

Haber 06-09-24 07:49

San Marino, ülke tarihleri boyunca ilk resmi galibiyetini aldı! Akıllara Türkiye ile 1994 yılında oynadıkları maç geldi...

Uluslar Ligi D Ligi 1. Grup ilk maçında Lihtenştayn'ı 1-0 yenen San Marino, 20 yıl sonra ilk resmi maçını kazandı. San Marino'nun bu galibiyeti sosyal medyada ve dünya gündemine oldukça ses getirdi.

Spor 06-09-24 07:46

Tüm yüzüne estetik yaptırdı! Bambaşka biri oldu... Bir gören bir daha baktı: Tanıyabilene aşk olsun

Sosyal medyadan paylaşılan estetik operasyonun öncesi ve sonrasına ait görüntüler görenleri şaşkına çevirdi. Genç adam operasyonun sonrasında bambaşka birine dönüştü. O anları gören sosyal medya kullanıcıları şaşkınlığını gizleyemedi.

Trend 06-09-24 07:39

Kumar oynama yaşı düştü! Batuhan Karadeniz'in kumar şirketi reklamı yapması tepki çekti: Önce kazandırıyor sonra kaybettiriyor

Sosyal medyada son günlerin gündemlerinden biri de ünlü isimlerin sanal kumar şirketlerinin reklamını yapması olmuştu. Bunların başında da eski futbolcu Batuhan Karadeniz yer aldı. Gençlere kötü örnek olan bu reklamlarla birlikte kumar oynama yaşı neredeyse 13'e düştü. Öte yandan kumar şirketlerinin algoritmalarının önce kazandırıp sonra kaybettirmesi üzerine kurulması yeni tip hırsızlık olarak yorumlandı.

Haber 06-09-24 06:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan OVP açıklaması! 'Güvenimiz ve desteğimiz tamdır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Tarımı, sanayiyi, yüksek teknolojiyi, turizmi ve birçok farklı sektörü güçlendirecek olan OVP’ye güvenimiz ve desteğimiz tamdır" dedi.

Finans 05-09-24 23:08

Çakarlı arabalarla hız sınırını aştı! Kullanan kişinin yaşını duyan inanamadı

Acil durum araçlarında kullanılan çakar lambaların kötüye kullanımı büyük risk teşkil ediyor. Çakarlı araç kullanımında yine şaşırtan görüntüler ortaya çıktı. 10-12 yaşında bir çocuk, çakarlı arabalarla hız sınırının çok üstünde trafiğe çıkıp araba sürdü. Yakınları da o anları sosyal medya hesabından paylaştı. O görüntüler pes dedirtti.

Haber 05-09-24 21:01

Dilan Polat salonu ağlayarak terk etmişti! Dilan ve Engin Polat davasında savcı kararını açıkladı

Dilan Polat ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 kişinin yargılandığı ‘kara para aklama’ davasında sosyal medyada gündem oldu. Dilan Polat, duruşmanın ilk saatlerinde gözyaşları içinde mahkeme salonunu terk etti. Savcı dava hakkında kararını verdi.

Haber 05-09-24 16:22

Engin Polat-Dilan Polat davasında 2. gün! Ağlayarak salonu terk etti

Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 sanıklı davanın ikinci günü de sosyal medyada gündem oldu. Dilan Polat, duruşmanın ilk saatlerinde gözyaşları içinde mahkeme salonunu terk etti. Eşini görmek için çabalayan Polat'a dair detaylar sosyal medyada konuşulan konular arasına girdi.

Magazin 05-09-24 15:56

Bakanlık'tan İmamoğlu'na 'kaçak villa' yanıtı! Ejder Batur sosyal medyadan paylaştı: Üzülmeyin! Gıptayla takip edin

Üsküdar Vaniköy'de bulunan kaçak villa gündemdeki yerini korurken, Bakanlık söz konusu yapının yıkımına başlamıştı. Konuyla ilgili "Sosyal medya bakanlığı... Hüzünle izliyorum arkadaşları" diyen İBB Başkanı İmamoğlu'na Bakanlık'tan yanıt geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Ejder Batur yaptığı açıklamada "Hüzünle izlemeyin, üzülmeyin! Çalışmalarını gıptayla takip edin" ifadelerini kullandı.

Haber 05-09-24 15:25

Tuba Büyüküstün ve Akın Akınözü partner oldu! Sosyal medya yıkıldı: Yakışırlar

Bol ödüllü “Çilingir Sofrası” filminin yönetmeni Ali Kemal Güven’in yeni filminde başrolleri Tuba Büyüküstün ve Akın Akınözü paylaşacak. Sosyal medyada bu haberi duyan fanlardan yorumlar gecikmedi.

Magazin 05-09-24 15:22

İtalya Kültür Bakanı sevgilisini danışman yapmaya çalıştı, ortaya çıkınca özür dileyip istifa etti

İtalya Kültür Bakanı Gennaro Sangiuliano, olayların ortaya çıkmasının ardından sevgilisini bakanlık danışmanı yapmaya çalıştığını itiraf etti. Bakan'ın sevgilisi sosyal medyada influencerlık yapıyor. İnfluencerın elinde ise hükümeti sarsacak nitelikte kayıtların olabileceği iddia ediliyor. Bakan olaylar ortaya çıktıktan sonra istifa ettiği ancak Başbakan'ın istifasını kabul etmediğini iddia etti.

Haber 05-09-24 15:10

'Oo mutfakta bile... Hey yavrum hey' Üfürükçü Mustafa'yla fotoğrafları çıktı! Bakanlık harekete geçti: Küçük çocuğa çektirmişler! Müge Anlı 'çıplak fotoğraf' detayını anlattı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında üfürükçü cinayetiyle ilgili detaylar herkesin kanını dondurdu. Üfürükçü Mustafa ile Sebile'nin samimi fotoğrafları yayında paylaşılırken o fotoğrafları evdeki 11 yaşındaki çocuğa çektirdikleri ortaya çıktı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ise çocuk için harekete geçti. Öte yandan Müge Anlı programda 'çıplak fotoğraf' detayını da anlattı.

Magazin 05-09-24 15:04

Doktorlar adamın midesinden anahtar, tırnak makası ve çakı çıkarttı! Akıllara tek soru geldi: Bunların hepsini nasıl yutmuş?

Hindistan'da doktorlar, yirmili yaşlarının başında olduğu bildirilen genç bir adamın midesinden anahtar, tırnak makası ve çakı çıkarttıktan sonra şaşkına döndü. Cerrahi müdahalenin yapıldığı anlar saniye saniye sosyal medyadan paylaşıldı. Ameliyatın hassas yapısına rağmen hastanın durumunun iyi olduğu bildirildi.

Trend 05-09-24 13:15

İki itfaiye personeli Tiktok'ta viral olan sevgili akımını yaptı, ortaya komik görüntüler çıktı

Sosyal medyada viral olan çift akımını denemek isteyen itfaiye personellerinin eğlenceli anları sosyal medyada büyük etki yarattı. ‘Yağmur akımı’nı deneyen itfaiye personelinin eğlenceli anlarını paylaştığı videonun altına yorum yağdı.

Trend 05-09-24 13:04

Türkiye tacizci börekçilerin pişkinliğini konuşuyor! Evli kadına mesaj atıp eşini dövdüler: Seni deşerim

İstanbul Pendik'te bir börekçi sipariş götürdüğü evdeki evli kadına önce mesaj attı. Tacizi öğrenen eş börekçiye geldiğinde ise saldırıya uğrayıp darbedildi. Sosyal medyada tepki çeken olayın ardından saldırı görüntülerine ait yeni bir video çıktı. Görüntülerde saldırgan börekçi elinde bıçakla kadına doğru, 'Seni deşerim' diye bağırıyor. Öte yandan işletmenin Pendik Belediyesi tarafından mühürlendiği belirlendi.

Haber 05-09-24 12:45

Sosyal medyada gündem olmuştu! Torununu sırtında taşıyan dede konuştu

Bir kuryenin sırtında torununu taşıdığı anlar çekilip paylaşılınca sosyal medyada gündem olmuştu. "Spina bifida" hastası olan torunu Yiğit Can'ı sırtında taşıyan dede Temir Demir torunu ve kızı hakkında konuştu.

Haber 05-09-24 12:02

Sosyal medya fenomeni Sabrina Low'un itirafı çok konuşuldu! En yakın arkadaşı düğüne davet etmedi: Güzel olduğum için cezalandırılmamalıyım

Brezilyalı sosyal medya fenomeni Sabrina Low, en yakın arkadaşının kendisini düğüne davet etmemesi üzerine sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duruma isyan etti. Düğün için tüm planlamaları yapmasına rağmen davet edilmediğini öğrendiğinde büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını söyleyen 23 yaşındaki fenomen isim, "Her şeyi planlamıştım ve beni çağırmadı. Güzel olduğum için cezalandırılmamalıyım" ifadelerini kullandı.

Trend 05-09-24 11:41

Icardi'nin sosyal medya paylaşımı ortalığı karıştırdı! Osimhen'e gönderme mi yaptı?

Adana Demirspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan ve bir süre sahalardan uzak kalacak olan Mauro Icardi sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine geçti. İşte detaylar...

Spor 05-09-24 11:30

Gözler Ayça Çağla Altunkaya'dayken Şeyma Subaşı'dan paylaşım geldi! Herkes için dileğim bu

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın düğünü "Yılın Düğünü" olarak adından söz ettirdi. Gözler Ayça Çağla Altunkaya'da iken eski eş Şeyma Subaşı'dan sabahın erken saatinde bir paylaşım geldi. Sosyal medyada o paylaşım da gündem oldu.

Magazin 05-09-24 11:10