Sozlesmeli Er Basvuru Haberleri

'Yüzlerce kişiye bilet satmışlar' Kapıda vize ile Yunan adasına geçmek isteyip feribota bindirilmeyen gruptan dolandırıcılık iddiası! 'Evrakların içine herkes 100'er euro para koydu'

Tatil döneminde pek çok vatandaşın tatil seçeneklerinden bir tanesi olan Yunan adalarına seyahat ile ilgili sosyal medyada yayılan bir video gündem yarattı. İddiaya göre; Fethiye'de kapıda vize uygulamasıyla Yunan adasına geçmek isteyen kalabalık bir grup, acente tarafından dolandırıldığı için adaya alınmadı. Söz konusu görüntülerde iddiayı anlatan vatandaş; Yunan polisi 50 kişilik kafileler halinde gelinmesini isterken bu şirketin yüzlerce kişiye bilet sattığını öne sürdü.

Manşet 2024-06-17 12:52:25

Telefondaki flört uygulamasını gerçek hayata uyarladılar! Sosyal medyadan yorum yağdı: 5 dakika sohbet et sonra sağdakine geç

Tanışma uygulamalarının gerçek hayata uyarlandığı Amerika'daki bir kafe kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. Bir Türk girişimci tarafından hayata geçirilen konsept kafe kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Katılımcıların 5'er dakika boyunca sohbet etmesinin ardından zil sesiyle masalarını değiştirdiği uygulamanın sonunda ise kişiler eşleşiyor.

Trend 2024-06-14 11:00:04

Whatsapp'ta 300 kişilik grup kurup 5'er bin TL borç istediği iddia edildi! Serdar Ortaç'tan açıklama gecikmedi

Son dönemde alkollü bir şekilde konser veren ve açtığı canlı yayınlarla sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Serdar Ortaç hakkında bu defa bambaşka bir iddia gündeme geldi. Ünlü ismin Whatsapp'ta 300 kişilik grup kurup 5'er bin TL borç istediği söylendi. Ortaç'tan bu iddialara yanıt gecikmedi...

Kulis 2024-06-13 15:01:14

Yazın özeti gibi görüntü! Adana'da neredeyse her balkonda 4-5 klima motoru var

Adana'daki bir apartmanın görüntüsü sosyal medyada gündem yarattı. Sıcak havanın her geçen gün etkisini artırdığı kentte, vatandaşlar adeta klimalara sarıldı. Bir apartmanın her balkonunda 4'er 5'er klima motorunun olduğu görüntü, kısa sürede yayılırken, 'yazın özeti' yorumları yapıldı.

Manşet 2024-06-10 13:39:14

TSK'dan ses getirecek yeni kurallar! Bunu yapanın sözleşmesi feshedilecek: Kumar ve içki detayı...

Türk Silahlı kuvvetleri sözleşmeli er ve erbaşlarla ilgili harekete geçti. Yeni kurallarda personel için çizgiler net çekiliyor. İçki ve kumara düşkün olanlar ile utanç verici fiillerde bulunanların TSK ile ilişiği kesilecek. İntihara teşebbüs ile borçlanmaya düşkün olanların sözleşmeleri de feshedilecek. İşte detaylar...

Haber 25-05-24 08:54

MSB kahreden haberi duyurdu! Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba'nın şehit olduğunu bildirdi.

Haber 23-05-24 00:47

Ceyhan Belediye Başkanı Aydar ve iki akrabasına tehdit suçundan hapis cezası

Belediye Başkanı Kadir Aydar ile CHP İlçe Başkanı olan kardeşi Caner ve amcası Ertan Aydar, "hukuki alacağın tahsili amacıyla tehdit" suçundan 2 yıl 1'er ay hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 21-05-24 15:12

Son dakika | Bahçeli ile Özel arasında '4'er soruluk' tartışma! Mayıs ayının ilk anket sonuçlarını Müjdeler olsun diye duyurdu

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bu sabah kendisine yönelttiği 4 sorusuna aynı şekilde 4 soruyla karşılık verdi. Sinan Ateş cinayeti üzerinden MHP'yi ve Bahçeli'yi hedef alan Özel "Sayın Bahçeli, size bu soruları yazan o arsız metin yazarları şu 4 soruya cevap versinler" dedi. Öte yandan Özgür Özel, mayıs ayının ilk anketini aldıklarını söyledi ve sonuçları "Müjdeler olsun" sözleriyle duyurdu.

Haber 21-05-24 14:06

PFDK’dan Bülent Uygun, Çağdaş Atan ve Balotelli’ye men cezası

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ile Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan’a 1’er resmi müsabakadan men cezası verdi. Adana Demirspor’un golcüsü Balotelli ise 3 resmi maçtan men cezası aldı.

Spor 17-05-24 11:44

Plajdan fotoğraf paylaşınca... Fizyoterapistin tatil planı pahalıya patladı! Adım adım iz sürüp ortaya çıkardı

Konya'da hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp tatile giden Fizyoterapist, bunu öğrenen rehabilitasyon merkezi sahibinin şikayetiyle açılan davada görevi kötüye kullanma suçunu azmettirme suçundan 5 ay hapis cezası aldı. Raporu düzenleyen doktorla hemşire de görevi kötüye kullanma suçundan 5’er ay hapis cezasına çarptırıldı. 3 sanığın cezalarının hükmünün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi. Fizyoterapistin o tarihte sosyal medyada plajdan fotoğraf paylaştığı da öğrenildi.

Haber 15-05-24 11:07

Kırklareli'nde kaçakçılık yaptığı iddiasıyla iki sanığa 5'er yıla kadar hapis istemi

Kırklareli'nde, Bulgaristan'dan yasa dışı yollarla araç yedek parçası, kozmetik eşya, cinsel içerikli ürün ve teknolojik ürün kaçakçılığı yaptığı iddia edilen iki sanık hakkında iddianame hazırlandı.

Yurthaber 13-05-24 10:21

Emekli bayram ikramiyesine zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘emekli ikramiyesi’ raporu: 31 Mayıs’a dikkat!

Temmuz ayındaki emekli zammı öncesinde 16 milyon emeklinin gözü bir de Kurban Bayramı öncesinde ödenecek olan bayram ikramiyesinde. Bu yıl 3’er bin liradan toplamda 6 bin TL’ye yükseltilen emekli bayram ikramiyesi için yeni bir iddia ortaya atıldı. Peki emekli ikramiyesine zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın masasına giden rapor herkesi heyecanlandırdı. İşte detaylar…

Finans 11-05-24 11:51

Eşini boğup uçurumdan attığını itiraf etti, mahkemedeki sözleri şaşkına çevirdi! 'Belki de ailesi saklıyor'

Konya'da Tayfur Kılıç (35), kayıp olarak aranan eşi Bedriye Kılıç'ı (35) boğarak öldürüp uçuruma attığını itiraf etti. Tutuklanan Kılıç ilk duruşmada, "Polis baskısı ve işkencesiyle suçu kabullendim. Benim tek suçum, Bedriye’nin o gün üzerine kapıyı kapatıp içeriye almamam olmuştur. Ailesinden şüpheleniyorum. Bedriye’yi onlar saklıyor belki de. Beraatimi istiyorum’’ dedi. Bedriye Kılıç’ın annesi Sona Er ise, “Kızımı nereye gömdülerse söylesinler. Gidip çıkarayım oradan çocuğumu” diyerek ağladı.

Haber 09-05-24 16:45

ABD bunu kadını konuşuyor! 10 hafta içinde ikinci kez milyoner oldu

ABD'nin Massachusetts eyaletinde bir kadın, 10 hafta içinde şans oyunlarından iki kez 1'er milyon dolar ikramiye kazandı. Kadının ilk ödülünü de aynı şekilde Şubat'ta aldığı bildirildi.

Trend 03-05-24 19:57
abd

Yurda kaçak timsah derisi sokmaya çalışan 3 sanığın 5'er yıla kadar hapsi istendi

Kırklareli'nde, Bulgaristan'dan kaçak yolla timsah derisi ve otomobil parçaları getirmeye çalışan 3 sanık hakkında 5 yıla kadar hapis istendi.

Yurthaber 02-05-24 14:43

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde acı haber! 1 işçi iş kazasında öldü, 1 işçi de yaralandı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde çırçır fabrikasının çatısını söken işçileri taşıyan vincin kaynak yerinden kopması sonucu metrelerce yüksekten düşen işçilerden Necati Er (44) hayatını kaybederken, ağır yaralanan Bakır Karataş (22) ise hastanede tedavi altına alındı.

Haber 01-05-24 23:12

Prof. Dr. Naci Görür bu kez o ili işaret etti: ‘Bunları konuşmanın hiç anlamı yok!’

Deprem uyarıları en çok merak edilen Prof. Dr. Naci Görür bu kez Manisa’daki deprem tehlikesi üzerine konuştu. Manisa’nın aktif fay hatları üzerinde kurulduğunu belirten Görür, söz konusu canlı fayların 7 ve üzeri büyüklükte deprem üretme potansiyeline sahip olduğunu söyledi. Görür ayrıca, "Burada deprem olacak mı? Ne zaman olacak? Nasıl olacak? Bunları konuşmanın hiç anlamı yok. Bu bölge er geç depremle sınanacaktır" dedi.

Haber 01-05-24 07:26

Kocaeli'de lise öğrencisi dövülerek öldürülmüştü! Aileden karara tepki: 15 yaşındaki çocuğun hayatı bu kadar ucuz olamaz

Kocaeli'de lise öğrencisi Kıvanç Uman'ın öldürülmesine ilişkin açılan davada mahkeme, tutuklu sanıklar H.M.K. (16) ve Y.A.’ya (16) ‘Ağırlaştırılmış yaralama’ suçundan 8’er yıl hapis cezası, Y.K.’ya (14) ise 3 yıl 9 ay hapis cezasına karar verdi. ‘Azmettirme’ suçundan tutuksuz yargılanan A.B.K. ve Y.S.K. hakkında ise mahkeme, beraat kararı verdi. Duruşma sonrası açıklama yapan Kıvanç Uman’ın annesi Derya Uman, karara itiraz edeceklerini belirtti.

Haber 24-04-24 19:57

Er geç nasıl yazılır? Er geç ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Dilimizde birçok farklı kelime mevcuttur. Bazı kelimeler birleşik olarak kullanılırken bazıları ise ayrı olarak yazılmaktadır. Hangi sözcüğün ayrı, hangi kelimenin bitişik yazılması gerektiği konusunda kafa karışıklığı yaşanabilmektedir. Dilimizde yazım şeklinde yaygın olarak imla yanlışı yapılan kelimelerden biri de er geç sözcüğüdür. Bu sözcük aynı zamanda ikileme sınıfına da girmektedir. Peki, er geç nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 22-04-24 19:31

Adıyaman'da PKK'lı teröristlere roketatar sağlayan 3 sanığa 15'er yıla kadar hapis talebi

Adıyaman'da terör örgütü PKK/KCK mensuplarına roketatar ve para temin ettikleri iddiasıyla tutuklanan 3 sanık hakkında 15'er yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Yurthaber 17-04-24 11:19

YSK Başkanı Yener duyurdu! 4 yerde seçim yenilenecek... Tarih: 2 Haziran

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, yerel seçim sonuçlarına itirazları değerlendirdi. Yener, 31 Mart'taki seçim sonuçlarına ilişkin AK Parti ve DEM Parti'nin 2'şer, CHP ve MHP'nin ise 1'er itirazının kabul edildiğini belirtti. Buna göre 4 yerde seçim yenilenecek. Yener, seçimlerin, seçim takvimi çerçevesinde 2 Haziran'da gerçekleşeceğini söyledi.

Haber 11-04-24 16:04

Trabzonspor'un cezası belli oldu! 6 maçlık ceza 4 maça indirildi

Trabzonspor'un Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle aldığı 6 maçlık seyircisiz oynama cezası, Tahkim Kurulu'na yapılan itiraz sonucunda 4 maça indirildi. Fenerbahçe forması giyen Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın 1'er maçlık cezaları ise onandı.

Spor 05-04-24 22:40

Adana'da 2 terör örgütü DEAŞ sanığına 15'er yıla kadar hapis istemi

Adana'da terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları gerekçesiyle tutuksuz 2 sanık hakkında "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 15'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 05-04-24 11:49

PFDK'dan Trabzonspor ve Fenerbahçe'ye para cezası

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'a 39'ar bin TL para cezası verdi. Kurul, iki kulübü ayrıca 400'er bin TL de cezaya çarptırdı. Öte yandan kurul, Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ile Galatasaray Kulübü ve Başkan Dursun Özbek'e ceza tayinine yer olmadığına karar verdi.

Spor 01-04-24 15:46

CANLI MALATYA seçim sonuçları! Malatya'da seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Sami Er mi, CHP adayı Veli Ağbaba mı? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

Türkiye 2024 yerel seçimleri için bugün sandık başına gitti. 61 milyon seçmenin oy kullanması beklenen yerel seçimlerde sandıklar 17.00’da kapandı ve oy sayım işlemlerine geçildi. Malatya seçim sonuçları da bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından şimdiden merak edilmeye başlandı. Bu seçimde Yeniden Refah Partisi’nin de bölgede güçlü olduğu da iddia ediliyor. Durum böyle olunca da Malatya yerel seçimlerinde yarışın AK Parti, CHP ve Yeniden Refah Partisi arasında geçeceği yorumları yapılmıştı.

Finans 31-03-24 20:51

Canlı Malatya seçim sonuçları! Malatya seçim sonuçlarında AK Parti adayı Sami Er mi, CHP adayı Veli Ağbaba mı kazanacak?

Malatya seçim sonuçlarına dair araştırmalar yoğunlaştı. Türkiye'de yaklaşık 61 milyon seçmen 31 Mart 2024 Pazar günü sandığa gidecek. 1 milyon 32 bin 610 gencin ilk kez oy kullanacağı yerel seçim sonuçları ise heyecanla takip ediliyor. Peki, Malatya seçim sonuçlarında AK Parti adayı Sami Er mi CHP adayı Veli Ağbaba mı avantajlı? İşte konuya dair tüm detaylar...

Haber 29-03-24 14:42

Adana'da dolandırıcılıktan yargılanan 2 sanığa 6 yıl 6'şar ay hapis

Adana'da kendilerini polis olarak tanıtıp bir kadının 3 bilezik, 400 dolar ve 2 bin lirasını aldıkları gerekçesiyle yargılanan 1'i tutuklu 2 sanığa, 6 yıl 6'şar ay hapis ile 400'er bin lira adli para cezası verildi.

Yurthaber 29-03-24 10:49

Adana'da 2 sanığa terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu iddiasıyla dava

Adana'da terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları iddia edilen 2 sanığa 15'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 26-03-24 14:33

Duruşmaya dahi gitmedi! Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'a nitelikli dolandırıcılık suçundan hapis

Ebru Şallı'nın iş insanı eşi Uğur Akkuş ve yeğeni Emre Akkuş, bir alışverişte karşılıksız çek verdikleri gerekçesiyle yargılandıkları davada karar çıktı. Uğur Akkuş ve yeğeni "nitelikli dolandırıcılık" suçundan 4'er yıl 2'şer ay hapis ve 83 bin 320'şer lira da para cezasına çarptırıldı.

Magazin 26-03-24 14:24

MSB acı haberi duyurdu! Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Bahar Kalkanı Harekatı bölgesinde araç kazası sonucu yaralanan Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı'nın şehit olduğunu açıkladı.

Haber 23-03-24 19:55

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere bayram ikramiyesi açıklaması: 2 ila 5 Nisan arasında yatırmış olacağız

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Türkiye Yüzyılı'nın Emekçileri İftar Programı'nda açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Geçen sene emeklilerimizden gelen talepler doğrultusunda her bir emeklimize tek seferlik 5'er bin liralık ödeme gerçekleştirdik. Bu yıl emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde de yüzde 50 artışa gittik" şeklinde konuştu. Erdoğan, emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyelerinin 2 ila 5 Nisan tarihleri arasında hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Haber 16-03-24 20:39

Adana'da husumetli oldukları kişiyi av tüfeğiyle ağır yaralayıp darbeden 2 sanığa dava

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, husumetli oldukları kişiyi av tüfeğiyle ağır yaralayıp darbettikleri iddia edilen biri tutuklu 2 sanık hakkında "iştirak halinde haksız tahrikle kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 18'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 15-03-24 10:40

Jandarma Komutanlığında yaralanan asker hayatını kaybetti

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı’nda silahla başından vurulan er Ahmet Talha Akçay, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 15-03-24 07:49

Hemşire eşini 11 bıçak darbesiyle katletmişti! Mahkeme 'tahrik indirimi' uygulamadı, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, tartıştığı hemşire eşi Hülya Er Tortop'un (35) başına şişe ile vurup, vücudunun 11 yerinden bıçaklayarak öldüren Murat Tortop (39), yargılandığı mahkemede son savunmasında “Yaşananlar için çok üzgünüm. Böyle olsun istemezdim. Pişmanım." dedi. Mahkeme heyeti haksız tahrik indirimi uygulamadan Tortop’a ‘eşi kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.

Haber 14-03-24 23:22

İstanbul'da vatani görevdeki Mehmetçik sahur yaptı

İstanbul'da Hava Uçaksavar Er Eğitim Merkezi Komutanlığında vatani görevini yapan askerler, ramazanda da eğitimlerine devam ederken sahurunu da yaptı.

Yurthaber 12-03-24 12:20

Adana'da alacak meselesi nedeniyle tartıştığı kişiyi öldürdüğü öne sürülen sanığa dava

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde, alacak meselesi nedeniyle tartıştığı kişiyi av tüfeğiyle öldürdüğü öne sürülen sanığa "kasten öldürme" suçundan müebbet, zanlıyı kaçırmaya çalıştığı iddia edilen 2 arkadaşına da "suçluyu kayırma" suçundan 5'er yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 05-03-24 15:03

Dışişleri Sözcüsü Keçeli'den İsrail Dışişleri Bakanı'nın paylaşımına tepki

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın sosyal medya platformundaki paylaşımına ilişkin, "İsrail Hükümetinin tüm üyelerinin, Gazze'de işlemekte oldukları suçlardan ötürü er veya geç adalet karşısında hesap vereceğine inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 01-03-24 20:59

Askerlerin devrecilik kavgası kanlı bitti! Cinnet getiren jandarma, arkadaşını tüfekle vurdu

İzmir’de iki asker arasındaki devrecilik tartışması kanlı bitti. Hastanede mahkum koğuşundaki nöbet değişimi esnasında iki jandarma er, tertipçilik yüzünden kavga etti. Üst devresinin şiddet uyguladığı alt devre er, cinnet getirerek tüfeğiyle etrafa rastgele ateş açtı. Duvardan seken mermilerden ikisi, kavga ettiği üst devre ere isabet etti. Yaralanan askerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 29-02-24 12:59

Adana'da FETÖ davasında yargılanan 4 sanıktan 3'üne 6 yıl 3'er ay hapis cezası verildi

Adana'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik davada yargılanan farklı meslek gruplarına mensup 4 sanıktan 3'ü, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 6 yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 27-02-24 11:32

Türkiye günlerce o evi konuşmuştu! Şehit Yasin Karaca'nın babaevi yıkılıyor, yeniden yapılacak

22 Aralık'ta Irak'ın kuzeyindeki hain saldırıda şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca'nın Tokat'taki babaevi günlerce konuşulmuştu. Şehidin babaevi, Almus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yeniden yapılmak üzere yıkılıyor.

Haber 26-02-24 15:29

Adana'da FETÖ sanığı 2 eski astsubaya hapis cezası verildi

Adana'da, FETÖ'nün "mahrem imamları" ile haberleştikleri gerekçesiyle yargılanan 2 eski astsubay, "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 6'şar yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 26-02-24 10:40

Acilen zayıflamak isteyenler bol bol koklasın! Jennifer Lopez formunu bu şekilde koruyor... Tokluk hormonu salgılatarak hızla kilo verdiriyor

Acilen zayıflamak isteyenler bol bol koklasın! Jennifer Lopez'in formda kalmak için günde 3'er defa 15'er dakika greyfurt kokladığını biliyor muydunuz? Evet, Osaka Üniversitesi açıkladı! Greyfurtun kokusu beyne doyma sinyalleri göndererek tokluk hormonu salgılatıyor ve kilo verimini hızlandırıyor. Acilen zayıflamak istiyorsanız günde bol bol greyfurt koklayabilirsiniz.

Kadin 24-02-24 11:49

Odunpazarı şehidini unutmadı

Odunpazarı Belediyesi, 12 Ocak’ta Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Eskişehirli Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin için 40 Mevlidi okuttu.

Yurthaber 21-02-24 15:28

Bülent Uygun’dan taraftara sitem: “Akıl vermeyi bırakın”

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, takımın oyun sistemini eleştiren taraftarlara sitemde bulunarak, “Şimdi akıl vermeyi bırakın. Kombine alın tamam. Hatta 1’er milyon Euro gönderin. Biz de onlarla futbolcu alalım. Öyle klavyenin başından atacaksın, oradan tutacaksın” dedi.

Spor 20-02-24 20:55

MSB acı haberi duyurdu! Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerin bir üs bölgesine sızma girişimi sırasında çıkan çatışmada Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay'ın şehit olduğunu ve bir askerin yaralandığını açıkladı. Açıklamada ayrıca, 6 teröristin de etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Haber 17-02-24 20:07

500 tam puan alana burs! İstanbul Valisi Davut Gül duyurdu: Aylık 3'er bin lira verilecek

İstanbul Valisi Davut Gül, Liselere Geçiş Sistemi'nde (LGS) 500 tam puan alan 388 öğrenciye aylık 3'er bin lira burs verileceğini duyurdu.

Egitim 17-02-24 15:21

Kademeli emeklilikte müjde var mı? SGK Uzmanı EYT misali kademe kademe geliyor dedi, emeklilik düzenlemesini işaret etti!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesini (EYT) kaçıranlar için son günlerde kademeli emeklilik yasası gündemden düşmüyor. 2000- 2008 arası SGK girişi olanlar torba yasa maddelerinde erken emeklilik teklifi olup olmadığını merak ediyor.SGK Uzmanı İsa Karakaş, emeklilik sisteminde er ya da geç düzenleme yapılacağını belirtti, son gelişmeleri yorumladı.

Finans 16-02-24 07:32

Hataylı şehit son yolculuğuna uğurlandı

Şırnak’ta arızalanan askeri araca müdahale esnasında aracın aniden hareket etmesi ile şehit olan Ulaştırma Sözleşmeli Er Adem Kel, Hatay’ın Hassa ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Yurthaber 14-02-24 13:42

Araç kazası sonucu şehit olan asker için Şırnak'ta tören yapıldı

3. Komando Tugay Komutanlığınca personel ve malzeme sevki esnasında meydana gelen araç kazasında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen şehit olan Ulaştırma Sözleşmeli Er Adem Kel için Şırnak'ta tören düzenlendi.

Yurthaber 14-02-24 07:43