Su An Borsa Haberleri

İzmir'in Çeşme ilçesinde denize dökülen kirli su tedirginlik yarattı! Yarım dakika içinde deniz renk değiştirdi

İzmir’in Çeşme ilçesinde denize dökülen kirli su tedirginlik yarattı. Sosyal medyada yapılan yorumlarda atık su için kimyasal madde yorumları da yapılsa da denize karışan sıvı maddenin ne olduğuna dair henüz bir açıklama yapılmadı. Görüntüler sosyal medyada paylaşılınca gündem yarattı.

Trend 2024-10-05 15:54:40

Kucağında patladı, hastanelik oldu! Bunu bilmeyen yanıyor: Sıcak su torbasındaki o detaya dikkat!

Herkesin evinde olan sıcak su torbaları özellikle kış günlerinde sık sık kullanılıyor. İngiltere'de genç bir kadının sancısını dindirmek için karnına koyduğu sıcak su torbası patladı. Uzmanlara göre bu durum her an herkesin başına gelebilir çünkü birçok kişi bilmiyor ama sıcak su torbalarının da bir son kullanma tarihi var.

Kadin 2024-10-05 09:47:08

Manisa'da püskürme riski taşıyan volkan bulundu! 8 magma odası var; her an yüzeye çıkabilir…

Türkiye’de coğrafi çeşitlilik çok zengin olmasına aktif yanardağ bulunmuyor ancak Manisa’dan gelen bir haber dikkat çekti. Manisa'da 5 kilometre derinlikte keşfedilen magma odasında püskürme riski tespit edildi. İrili ufaklı çok sayıda volkan konisinin bulunduğu Kula-Salihli UNESCO Global Jeoparkı içinde yürütülen bilimsel çalışma sonucu farklı derinliklerde 8 magma odası bulundu.

Haber 2024-10-05 09:13:26

Şahan Gökbakar'ın 10 yıl hapsi istendi! Marmaris'teki villası başına bela oldu

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki Birinci Derece Doğal Sit Alanı'nda bulunan villası başına bela olmaya devam ediyor. Villaya izinsiz güneş paneli ve su deposu yaptırmasıyla ilgili hazırlanan iddianamede Başsavcılık, Şahan Gökbakar ve kardeşi Togan Gökbakar'ın da aralarında bulunduğu 4 şüphelinin 2 ayrı suçtan 10'ar yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istedi

Magazin 2024-10-04 15:11:31

Soylu davrandı, Bahçeli durdurdu! Meclis çıkışı şakalaşmayı da ihmal etmedi

Süleyman Soylu, İçişleri Bakanlığı görevinin ardından zaman zaman gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak Soylu ile MHP lideri Devlet Bahçeli arasında geçen samimi anlar sosyal medyada yankı uyandırdı. Soylu'nun Bahçeli'nin elini öpmeye çalıştığı an ve devamında yaşananlar ilgi çekti.

Haber 04-10-24 09:50

MGK sona erdi! Toplantı sonrası 5 maddelik açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan MGK sonrası yazılı açıklama yapıldı. 5 maddelik açıklamada "İsrail’in çatışmaları Orta Doğu’ya yayma hedefiyle Filistin topraklarının ötesine yönlendirdiği saldırıların engellenmesi hususunda, başta birleşmiş milletler güvenlik konseyi olmak üzere mesuliyet mevkiinde bulunan aktörlere bir an evvel harekete geçme çağrısında bulunulmuştur" denildi.

Haber 03-10-24 20:06
MGK

Antonio Rudiger maç biter bitmez koşarak Arda Güler'in yanına gitti! ''Bir kafa vuruşuyla...Çok yazık!''

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Lille ile Real Madrid kozlarını paylaştı. Arda Güler'in 67.dakikada oyuna girdiği mücadele 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi. Oyuna dahil olduktan sonra pozisyonlar bulan milli yıldız, son düdükle birlikte büyük üzüntü yaşarken Antonio Rudiger ile ilginç bir an yaşadı.

Spor 03-10-24 19:11

Jack&Jones'tan Dagi'ye indirimdeki boxer modellerini sizin için seçtik

Gardırobunuzdaki eski boxerlardan sıkılmadınız mı? Hem rahat hem de şık olmak isteyenler için birbirinden farklı tasarımlar ve kaliteli kumaşlar sunan boxer modelleri Jack Jones, Defacto, Koton ve Dagi gibi güvenilir markalardan geliyor. Bu markaların öne çıkan modelleri, cildinize nefes aldıran kumaş yapılarıyla gün boyu konfor sağlıyor. günlük kullanımda tercih edebileceğiniz bu boxer'lar, şu an kaçırılmayacak indirimlerle sizleri bekliyor. Hemen favorinizi seçip alışverişinizi tamamlayın!

Haber 03-10-24 12:37

Kripto para borsasındaki milyonlarca lirayı çekemiyorlar! 'Bizi kendi paramızın dilencisi yaptılar' Hepsi buhar oldu

Kripto para borsasındaki hareketlilik pek çok kişi tarafından takip edilirken bir yandan kripto para platformlarıyla ilgili dolandırıcılık iddiaları da gündem oluyor. Son olarak Türkiye'deki 80 kripto borsasından biri de şu an mağduriyetlerle gündemde. Çok sayıda kullanıcı, paralarını çekemediklerini söyleyip dolandırıldıklarını düşünürken yetkililere de ulaşamadıklarını aktardı.

Finans 03-10-24 11:27

Eğirdir Gölü eylem planı devrede! Kuraklığa karşı seferberlik başladı, özel araçlarla temizlik yapılıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, kuraklığın etkisiyle su seviyesi hızla düşen ve biyolojik kirlilik oluşan Eğirdir Gölü’nde 9 maddelik eylem planını hayata geçirdi. Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdür Yardımcısı Beyhan Oktar, aşama aşama uygulanacak eylem planı kapsamında, ilk olarak özel tasarlanan tekne ve amfibi araçlarla gölde temizlik başlatıldığını açıkladı.

Haber 03-10-24 10:54

Gaziantep'te takla atan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde yol kenarındaki su kanalına çarptıktan sonra takla atan otomobilin sürücüsü öldü.

Yurthaber 03-10-24 08:06

Denizli'de kuraklık alarmı! Barajdan su alımı bugün itibarıyla durdu: 'Binlerce kişiyi etkileyen bir sorun'

Denizli'de kuraklık nedeniyle Akbaş Barajı’nda su seviyesi kritik kodun altına düştü. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu bugün itibarıyla içme suyu alımını durdurmak zorunda kaldıklarını açıkladı. "400 bin kişiyi etkileyen bir su sorunuyla karşı karşıyayız" diyen Çavuşoğlu, tasarruf yapılmaması halinde su kesintilerine başlayabileceklerini duyurdu.

Haber 02-10-24 22:55

Facia 'Geliyorum' diyor! 15 yıldır su alıyor; kolonlar patlak, demirler paslı, duvar ve kirişler çatlak... Aynı mahallede harabeden hallice iki bina

İstanbul'da öyle binalar var ki yıkılmaları için depreme gerek bile yok. Küçükçekmece'de aynı mahallede yer alan, görüntüleri dahi ürkütücü olan iki bina da korkunç birer örnek. 5 katlı olan bina meğer 15 sene önce su almaya başlamış. Haliyle kolonları tedirgin edici halde. 50 yıllık diğer bina da sadece apartman sakinleri için değil, mahalleli için de risk oluşturuyor. Camları açıp kapatırken bile binadan aşağı molozlar dökülüyor.

Haber 02-10-24 15:14

Evine gelince hayatının şokunu yaşadı! Eşini bile inandıramadı 'Bunu ödemek istemiyorum'

Yozgat’ta yaşayan Fuat Uyar, evine gelen ceza makbuzu ile hayrete düştü. Daha önce hiç gitmediği Şanlıurfa’dan 1506 TL trafik cezası geldiğini belirten Uyar, eşinin kendisine inanmadığını, bu nedenle sıkıntı yaşadığını söyledi. Uyar "Tedirginlik içerisindeyim. Yardım etmelerini bekliyorum yetkililerin. Şikayette bulundum. Şu an sonuç bekliyorum ama ne zaman gelir, ne olur? Bu cezayı ödemek istemiyorum" dedi.

Finans 02-10-24 14:37

Yaş farkı tepki çekmişti! Su Burcu Yazgı ve Burak Deniz'in Bir Gece Masalı'nda öpüşmesi olay oldu!

Bir Gece Masalı'nın başrol oyuncuları Su Burcu Yazgı ve Burak Deniz'in aralarında yaş farkı krizi bitmiyor. Dizinin yeni bölümünde öpüşmeleri seyircileri kızdırdı. Birçok kullanıcı sosyal medyada bu yakınlaşmaya tepki gösterdi.

Magazin 02-10-24 12:56

Balık avlamak için nehre gitmişti! Timsah tarafından parçalanarak öldürüldü... Cesedi nehirde yüzerken bulundu

50 yaşındaki balıkçı Ridwan Nawir, Malezya'da ağlarını kurarken bir timsah tarafından saldırıya uğradı ve cesedinin su altında sürüklenmeden önce nehirde yüzdüğü görüldü. Yetkiler olay yerine gelerek nehrin yüzeyinden cansız bedeni aldı. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Trend 02-10-24 10:50

Kastamonu'da dev dalgalar Cide-Bartın kara yolunda su birikintileri oluşturdu

Kastamonu'nun Karadeniz sahilindeki ilçesi Cide'de fırtınayla dev dalgalar oluştu.

Yurthaber 02-10-24 08:34

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Gazze mesajı: Kalıcı ateşkes bir an önce sağlanmalı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Finlandiya Cumhurbaşkanı Alexander Stubb, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan, Gazze'de kalıcı ateşkesin bir an önce sağlanması gerektiğini belirtti.

Haber 01-10-24 19:28

Kayseri'deki bu gizemi kimse çözemiyor: Uzaylılardan bile şüpheleniliyor! Rekorlar kitabına girerler; akılla, mantıkla izah edilir yanı yok

Kayseri'deki gizemli kanal görenleri afallatıyor. 3 metre derinliğe, 7 metre genişliğe ulaşan 8 kilometrelik su kanalını kimin açtığı tam bir muamma. Kanal Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin de sır gibi olayın peşine düştü. Kanala kendisi de şaşıran Şahin "8 kilometrelik bir havuz açtık deseler rekorlar kitabına girerler" dedi. Kanalı kimin açtığına ilişkin öyle bir gizem söz konusu ki Şahin "Bu kanal kime ait, uzaylılara mı ait?" diye sormadan edemedi.

Haber 01-10-24 17:28

Böylesi görülmedi! 13 gündür aralıksız hapşırıyor, ne yemek yiyebiliyor ne su içebiliyor

Batman'da hapşırma nöbetine giren 24 yaşındaki iki çocuk annesi kadın zor günler geçiriyor. Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen ancak tedaviden sonuç alamayan Aydın, yetkililerden çözüm istedi. Nöbete giren kadının aile ferdi Yasemin Aydın, "Ne yemek yiyebiliyor ne su içebiliyor" dedi.

Haber 01-10-24 16:07

Sporda ya da seyahatte kullanabileceğiniz Puma çantalarda 1000 TL altı fiyatlar

Çantalar sadece eşyalarınızı taşımakla kalmaz, aynı zamanda kıyafetlerinizi tamamlayarak şıklığınızı artırır Her adımda yanınızda olacak bir çanta mı arıyorsunuz? Cevabınız "Evet" ise spor giyim markası Puma'nın çanta modelleri bu arayışınıza son verecek. Üstelik şu an her biri indirimde! 1000 TL altı fiyatla satışa sunulan Puma çantaları sizin için bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 01-10-24 14:12

Balotelli'nin yeni adresi hayranlarını bile şaşırttı! ''Oraya kadar düştü mü?

Mario Balotelli'nin yeni adresi belli olmak üzere... Şu an için bonservisi elinde olan İtalyan futbolcunun üçüncü lige imza atacağı öğrenilirken, verdiği bu karar sonrası sosyal medyadaki hayranlarını bir hayli şaşırttı.

Spor 01-10-24 07:36

Meteoroloji sarı kodla uyardı! Bartın, Kastamonu ve Zonguldak'ta eğitime 1 gün ara verildi

Meteoroloji sarı kodla uyardığı 21 il arasında yer alan Bartın, Kastamonu ve Zonguldak'ta eğitime 1 gün ara verildi. 3 ilde resmi, özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile özel eğitim kurslarında 1 Ekim Salı günü eğitim öğretim yapılmayacak. Bartın'da belediye hoparlöründen de şiddetli yağış uyarısı yapılarak, vatandaşların sel, su baskını ve taşkınlara karşı dikkatli olması istendi.

Haber 30-09-24 21:25

La Nina nedir, kaç yılda bir olur? La Nina Türkiye'yi etkiler mi? La nina etkisi ve La Nina kışı

La Nina, Pasifik Okyanusu'nda oluşan yüzey su sıcaklıklarının normalden daha soğuk olmasıyla oluşan ve hava koşullarını etkileyen bir durumdur. Özellikle kış mevsiminde belirgin hâle gelir ve dünyanın farklı bölgelerinde farklı iklim olayları ile görülür. La Nina genel olarak 2 ile 7 yılda bir ortaya çıkar ve etkileri birkaç yıl sürebilir.

Haber 30-09-24 14:24

Konya'da satılık ada 'Çok talep var' 165 milyon TL! Metrekaresi 9 dolar... Bir bir geliyorlar 'Heyecan uyandırıyor, kentte böyle bir yer yok'

Konya'da, Türkiye'nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü'ndeki ada, metrekaresi 9 dolar bedelle yeni sahibini arıyor. Beyşehir Gölü'nde tarım arazilerinin yer aldığı 550 bin metrekarelik Çeçen Adası, sahibi tarafından metrekaresi 9 dolardan satışa çıkarıldı. Adanın bağlı olduğu Gölkaşı Mahallesi'nin muhtarı Ali Navruz "Çeçen Adası satılığa çıkarıldı. Bedeli 165 milyon lira civarında belirlenmiş. Toplamda 550 dönüm büyüklüğünde. Bu adada, hayvancılık ve tarım yapılıyor" dedi.

Finans 30-09-24 11:31

Antalya'da su seviyesi yükselen ırmakta mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde baraj kapakları açıldığı için su seviyesi yükselen ırmakta mahsur kalan 1'i çocuk 3 kişi kurtarıldı.

Yurthaber 30-09-24 11:18

Konya'da satılığa çıkarılan ada yeni sahibini arıyor

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü'ndeki ada, metrekaresi 9 dolar bedelle yeni sahibini arıyor.

Yurthaber 30-09-24 11:16

Dekolte eleştirilerine kızdı, hedef aldı! Bahar'ın yönetmeninden Bir Sevda Masalı'na olay 'Abdest' göndermesi!

Bahar dizisinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt, dizinin son bölümünde Bahar karakterinin dekoltesi eleştirilince Su Burcu Yazgı ve Burak Deniz'in başrolünde yer aldığı Bir Gece Masalı'nın abdest sahnesiyle tepki gösterdi. Yeşilyurt'un sözleri ise gündem oldu.

Magazin 30-09-24 09:51

Erman Toroğlu, canlı yayına tuvalet kağıdıyla çıktı! Türk televizyonlarında yine ilginç bir an...

Fenerbahçe, Antalyaspor maçında henüz ilk dakikalarda çok net bir fırsat kaçırmıştı. Szymanski'nin vuruşunun çizgiyi geçip geçmediği tartışma konusu olurken, Erman Toroğlu maç sonunda tuvalet kağıdı ile o anları anlattı.

Spor 29-09-24 21:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul tarih, sanat ve sporun başkenti olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Basketbol Gelişim Merkezi'nin açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gelişmiş birçok ülke spor şehirlerine stratejik yatırımlar olarak bakmıştır. Spor yatırımlarının o şehirleri nasıl küresel marka haline getirdiğini görüyoruz. İstanbul da bu şehirler arasında yerini alacaktır inşallah. Şu an içinde bulunduğumuz muazzam eserle İstanbul hem tarih, hem kültür sanat hem de sporun başkenti olacak" dedi.

Haber 29-09-24 18:34

Geceye damga vuran an! Kasımpaşa'nın penaltısı sonrası Okan Buruk hakemi bu sözlerle tehdit etti! Kameralar anbean kaydetti... Herkes o anları paylaşıyor

Süper Lig'in 7. hafta mücadelesinde Galatasaray sahasında konuk ettiği Kasımpaşa karşısında 3-0 öne geçse de kalesinde gördüğü gollere engel olamadı ve mücadeleden 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. Karşılaşmanın 83. dakikasında karşılaşmanın hakemi Oğuzhan Çakır Kasımpaşa lehine penaltı noktasını gösterirken Okan Buruk bu karar sonrası adeta çılgına döndü. Buruk'un kameralara yansıyan görüntüsünde hakemi tehdit ettiği görüldü. İşte detaylar...

Spor 29-09-24 08:05

FED faiz kararı nedir, ne anlama gelir? FED faiz artırırsa veya indirirse ne olur?

Amerika Merkez Bankası’nın faiz kararının yüzde kaç oranında olacağı, yerli ve yabancı yatırımcıların merakla takip ettikleri konulardandır. Çünkü FED tarafından açıklanan faiz oranı; borsa, döviz kuru, enflasyon gibi pek çok ekonomik unsur üzerinde etkilidir. Buna ek olarak faiz kararı, ABD dolarının değerinin belirlenmesinde de doğrudan rol oynayan faktörlerdendir. Bu nedenle FED faiz kararının aşağı veya yukarı yönlü hareketlerde hangi sonuçları beraberinde getirdiği açıklanmalıdır.

Finans 28-09-24 16:34

Gökten üzerlerine dışkı yağdı! Kanalizasyon borusu patladı... Ortalık bir anda savaş alanına döndü

Çin'de bir otoyolda kaydedilen görüntülerde kanalizasyon borusunun patlaması sonucunda insan atıkları etrafa saçıldı. Görüntülerde atıkların 10 metre havaya fırlamasıyla o an bölgede bulunan yaya ve arabaların üzerine yağmur gibi yağdığı görüldü. O anlar sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 28-09-24 12:12

Öldürüleceğini düşünüyordu! Cephe hattında olay görüntü: Yaklaşan İHA'dan su isteyince...

Ukrayna-Rusya savaşında cephe hattında bitkin düşen Rus askeri Maxim'in görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Üzerine gelen Ukrayna İHA'sını gören Rus askeri, önce öldürüleceğini düşünürken, gelen su ile hem şaşırdı hem sevindi.

Haber 28-09-24 09:54

Sergen Yalçın'ın yeni adresini duyurdular! ''Türkiye'de çalışmayı düşünmüyorum demişti, Alman ekibi bunu fırsat bilip girişimlere başladı

Kariyerine şu an için yorumculuk yaparak devam eden Sergen Yalçın adına flaş bir iddia ortaya atıldı. Bundesliga 2 ekiplerinden Schalke 04'ün Sergen Yalçın'ı istediği ve girişimlere başladığı ifade edilidi.

Spor 28-09-24 08:17

'Kardeşim vurulanlardan birisi senin eşinmiş' Türkiye'yi ağlatan şehit Şeyda Yılmaz'ın eşinin kahrolduğu an: Telsizden duydum

Türkiye, kahraman polis Şeyda Yılmaz'ın şehit olmasına gözyaşı dökerken eşi Semih Yılmaz da kahreden haberi nasıl aldığını anlattı. Eşi gibi polis olan Semih Yılmaz o anda mesaide olduğunu ve saldırı haberini telsizden duyduğunu söyledi. Eşini direkt aradığını açmayınca paniklediğini söyleyen Yılmaz silah arkadaşının kendine, 'Kardeşim vurulanlardan biri de senin eşinmiş' dediğini ve bu sözlerden sonra başından aşağı kaynar sular döküldüğünü belirtti.

Haber 27-09-24 12:33

Helene Kasırgası ABD'yi vurdu! Görüntüler korkunç... Yetkililer 'en güçlü' olarak niteliyor: Evleri yıkabilir...

ABD'de hızı 225 kilometre hıza kadar çıkan ve Florida eyaletine ulaşan Helene Kasırgası etkinliğini arttırdı. ABD Başkanı Biden konuyla ilgili insanları uyarırken Meteoroloji direktörü Mike Brennan ise Florida'daki tehlikenin büyük olduğunu belirterek, "Evleri yıkabilecek şekilde su seviyesi hızla yükselecek" dedi. Şu ana dek 1 kişinin öldüğü kasırga için yetkililer ABD'nin "en güçlü" fırtınası olabilir diyor...

Haber 27-09-24 11:15

Kış için en iyi yatırım! Adidas Terrex Bot'un fiyatı 3 bin 306 TL'ye düştü

Kış aylarının zorlu koşullarında ve outdoor aktivitelerinizde size eşlik edecek bir bot mu arıyorsunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz. Su itici özelliğe sahip, dayanıklı Adidas Terrex Unity Lea Mid R.RDY Outdoor Ayakkabı kısa süreliğine indirime girdi. Botu incelemek ve kullanıcı yorumlarını görmek için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Haber 26-09-24 18:08

Karadeniz'de palamut bolluğu var! Fiyatı düştükçe düşüyor

Karadeniz'de bu sezon palamut bereketi yaşanıyor. Sinop'ta denize açılan balıkçıların ağları, palamutla doluyor. İri palamutlar tezgahlarda 80 liradan satışa sunuluyor. Sinop Merkez Su Ürünleri Kooperatif Birliği Başkanı Namık Ünlü, sezona bol palamut avıyla başladıklarını belirterek, “Bu sene palamutçuluk Eylül 1'den ayın 26'sına kadar aralıksız bol gidiyor ve halen de devam ediyor. Tahmin ettiğimiz gibi palamut bol" şeklinde konuştu.

Finans 26-09-24 17:52

Nihat Kahveci'den Galatasaraylı taraftarların yüreğine su serpen açıklama! ''Sorunu çözerse her maç 4 olur

Kariyerine yorumculuk yaparak devam eden Nihat Kahveci, Galatasaray hakkında flaş bir iddiada bulundu. Osimhen'in şimdilik bitiricilik problemi olduğunu vurgulayan Kahveci, Nijeryalı golcünün bu sorunu çözmesi halinde Galatasaray'ın her maç 4 gol atacağını söyledi.

Spor 26-09-24 17:12

46 yıl boyunca hapiste idamını bekledi! 88 yaşında suçsuzluğu ortaya çıktı: Mahkeme 'özür' diledi...

Japonya'da boksör bir adam 1966 yılında 4 kişiyi öldürdüğü gerekçesiyle idam cezasına çarptırıldı. Fakat delil yetersizliği nedeniyle idam bir türlü gerçekleştirilemedi. 46 yıl boyunca hapiste ölümünü bekleyen Iwao Hakamata isimli boksörün yargılandığı dava sonuçlandı ve beraat etti. Mahkeme 46 yıl boyunca idamını bekleyen ve şu an 88 yaşında olan Hakamata'dan 'özür' diledi...

Haber 26-09-24 14:36

Doktor öyle bir konuştu ki... 'Atom Serum'un yan etkileri neler?

Sosyal medyada bir doktorun acil serviste takılan serumlar hakkında söylemleri gündem oldu. Halk arasında 'atom serum' ya da 'sarı serum' olarak bilinen esef adındaki tuzlu su ve 4-5 adet ilacın karıştırılarak uygulandığı serum hakkında duyacaklarınıza şok olacaksınız.

Haber 26-09-24 11:44

Van Gölü'ne dalınca denk geldiler! 45 dakika sürdü... Su yüzüne çıkardılar 'Çok büyük, kalanını sonra çıkaracağız'

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde Van Gölü'ne dalış yapan dalgıçlar, mikrobiyalitlere (mercan) dolanan yaklaşık 300 metre hayalet ağı temizledi. Yaklaşık 600 metre olduğunu tahmin ettikleri hayalet ağın sadece yarısını alabildiklerini söyleyen Yukarı Deniz Derneği Başkanı Cumali Birol, "Ülkemizde hayalet ağların ekosisteme ve canlılara ne kadar zarar verdiğini biliyoruz, bunu Van Gölü'nde de gördük" dedi.

Haber 26-09-24 10:28

Alıcılı başladı ama yeniden 10 bin puanın altında... Borsa yatırımcıları dikkat!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi dün 10 bin puanın üzerine çıkmasının ardından kritik seviyede tutunamamış ve gerilemişti. Bu sabah ise güne yüzde 0,63 yükselişle 9.953,28 puandan başladı.

Finans 26-09-24 10:17

İstanbullular dikkat! Prof. Dr. Şen tarih verdi: Sıcaklıklar 12-13 derece çakılacak! Montunuzu giyin

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) yeni haftaya ilişkin tahminlerini yayınladı. Pazartesi günü itibarıyla yurdun birçok bölgesinde sıcaklıkların 7-8 derece çakılması bekleniyor. Prof. Dr. Orhan Şen de İstanbul için tarih vererek uyarılarda bulundu. "Pazar günü denize girin, Pazartesi günü montunuzu giyin" diyen Şen, İstanbul başta olmak üzere Marmara'daki birçok ilde su baskını ve taşkın riskinin altını çizdi. İşte tüm detaylar!

Haber 26-09-24 09:53

'Şu an kilosu 75 TL, 30 TL'ye kadar düşer' Kendiliğinden yetişiyor, toplayıp satıyorlar

Erzincan ve çevresinde kışın habercisi olarak bilinen alıç, yöre halkı tarafından dağlardan toplanıp tezgahlarda satışa sunuluyor. Seyyar satıcı İsa Kurt "Alıç dağlarda yetişiyor. Köylüler tarafından toplanan bu meyveleri biz de satıyoruz. Şu an kilosu 75 lira. Bu daha 30 liraya kadar düşer. İlk çıktığı için pahalı" dedi.

Finans 26-09-24 09:32

Konut kredisi faizleri için bu tarihi ilk kez duyacaksınız! Ev almak isteyenler için umut kapısı aralandı: Emlak sektöründe bütün planlar ona göre yapıldı

Konut kredisi faizlerinde düşüş bekleniyor! Sektör temsilcileri, Merkez Bankası'nın faiz politikalarının inşaat sektörüne etkisini değerlendirerek, konut kredi faizlerinde düşüş yaşanması beklenen tarihi açıkladı Peki konut kredisi faizleri ne zaman düşecek? Faiz oranları ne olacak? Şu an konut almak mantıklı mı? Faiz indirimi sonrası konut fiyatları ne olur? İşte detaylar...

Finans 26-09-24 08:15

Altın fiyatlarında ipin ucu koptu! Rekorlar kıran gram altın için yeni tahmin! İslam Memiş, 'Aralık'ta kusursuz fırtına geliyor' diyerek uyardı

Altın fiyatları, Fed Başkanı Jerome Powell’ın konuşması öncesinde yükseliyor. Bu sabah ons altın 2.661 dolara, gram altın fiyatı ise 2.954 TL'ye kadar çıktı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın için ons için 3.000 dolar hedefi koyarken yatırımcılara, “Varlığınızı satmayın, büyük bir piyasa tufanı geliyor” uyarısında bulundu. Peki altın fiyatları ne kadar yükselecek? 2025’te gram altın kaç TL olacak? Şu an altın almak mantıklı mı? İşte yanıtlar...

Finans 26-09-24 07:59

Mansur Yavaş sesizliğini bozdu! Çok rahatsızım dedi, 'istifa' iddialarına noktayı koydu

Parti içinde sorun yaşadığı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla aralarının kötü olduğu iddia edilen ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan önemli açıklamalar geldi. Cumhurbaşkanı adaylığı tartışmaları için şu an çok erken olduğunu savunan Yavaş "Çok çok rahatsızım. Tahrik edici açıklamalar yapılıyor" dedi. "CHP'den istifa edebilir" iddialarına da tepki gösteren Yavaş, "Yerimizdeyiz. İstifa gibi bir düşüncem yok, olur mu öyle şey!" ifadelerini kullandı.

Haber 26-09-24 06:46