Su Fiyatı Haberleri

Fiyatı yüzde 100 artınca çare diye ona koştular! Uzun kuyruklar oluşuyor ama... Tabeladaki tehlikeli detay dikkat çekti

Antalya'da içme suyu masrafını azaltmak isteyenler, 'Dağdan, ormandan memba suyu' düşüncesiyle kaynaklardan su doldurup evine götürmeye başladı. Araçlarıyla kaynağa gelip bakteri uyarısına aldırmadan su dolduranlar uzun sıra oluşturdu. Tabeladaki, kaynakta koliform bakterisi tespit edildiği için içme suyu olarak tüketilmesinin uygun olmadığı yazılı alanın beyaza boyanıp, görülmesinin engellendiği göze çarptı.

Haber

'Çok ucuz çok komik bir fiyat' Bu kez fiyat artışını halk istedi! Belediye istemeye istemeye ulaşım ve suya zam yaptı

Genellikle vatandaşın gündemi ürün ve hizmetlere yapılan zamlar olurken bu kez Tunceli'den gelen bir haber büyük şaşkınlık yarattı. Çünkü kimsenin istemediği şeyi yani fiyat artışını, Tunceliler talep etti ve belediyenin toplantısında fiyatların ucuz olduğunu belirtip ulaşım ve suya zam istedi. Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu ise bunların ücretsiz olması gerektiğini söyleyip halk isteyince yapacak bir şeyleri olmadığını ifade etti. İşte zamma göre Tunceli'deki yeni fiyatlar...

Finans

İstanbullular o saate kilitlendi! Su fiyatlarına zam mı geliyor?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin eylül ayı olağan toplantısının ilk oturumu gerçekleşti. Şimdi gözler 13 Eylül'de yapılacak olan olağanüstü toplantıya çevrildi. Saat 14.00'te gerçekleşecek toplantıda İSKİ'nin teklifi ele alınacak ve zam konusu görüşülecek...

Haber

İSKİ'den olağanüstü zam toplantısı!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinin (İSKİ) 2. Olağanüstü Genel Kurulu, 7 Eylül'de zam gündemiyle bir araya gelecek.

Finans

Damacana suya 1,5 ayda 5 kez zam

İstanbul'da firmadan firmaya ufak fiyat farkı gösteren 19 litrelik damacanaya son 1,5 ayda 5 kez zam geldi. Üst üste gelen zamlar tüketicilerin tepkisini çekti.

Finans

Bodrum'da 8 litre su için 960 lira hesap! Gören şaşkına döndü

Kısıtlama kararlarının kaldırılmasıyla hareketlenen Bodrum'da gelen hesap şaşkına çevirdi. Ünlü tatil beldesindeki bir işletmede 8 litre su için 960 lira ücret istendi.

Haber