Survivor Acik Arttirma Haberleri

Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı'ya şok hapis cezası! Hayatı hapiste geçecek!

2011 yılında Survivor yarışmasıyla tanınan ve adı sık sık skandallarla anılan Taner Tolga Tarlacı'nın Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde 18 yıl hapis cezasına çarptırıldığı iddia edildi. Cenk Hoca adlı fenomen, Taner Tolga Tarlacı hakkında Rum bir kadının iftirası yüzünden ceza aldığını söyledi.

Magazin 2024-09-11 09:19:04

Survivor'da yapamamıştı! Turabi'den sonra Aycan Yanaç da Exatlon'da yarışacak

Geçtiğimiz günlerde Turabi yeni bir yarışmada yer alacağını duyurmuştu. Turabi'den sonra bir açıklama da Survivor Aycan'dan geldi. Survivor Aycan Yanaç da Exatlon Germany yarışmasında yer alacak.

Magazin 2024-09-08 15:15:44

Beş parasız halime geri döndüm demişti! Turabi o teklifi duyunca...

Survivor ile tanınan "Turbo" lakaplı Turabi Çamkıran Survivor'dan sakatlanınca diskalifiye olmuştu. Bir süre önce "Beş parasız halime geri döndüm" diyen Turabi pes etmiyor. Turabi'nin son paylaşımı gündem oldu.

Magazin 2024-09-04 10:55:54

Zeynep Bastık Serkay Tütüncü aşkı tam gaz devam sürüyor! Evlilik sorusunu duyunca...

Türkiye'nin başarılı pop şarkıcılarından biri olan Zeynep Bastık son dönemde özel hayatıyla gündemde. Eski Survivor yarışmacısı Serkay Tütüncü ile aşk yaşayan Bastık ilişkisinin güzel gittiğini ve keyfinin yerinde olduğunu söyledi. Muhabirlerin evlilik sorusunu duyunca ise yanıt vermek istemedi.

Magazin 2024-08-30 14:17:58

Evleneceğini söylemişti... Survivor Nagihan Karadere sır gibi sakladığı sevgilisini öve öve bitiremedi

Şimdilerde Survivor 2025osun kadrda olacağı iddiasıyla gündemde olan Nagihan Karadere, geçtiğimiz günlerde evleneceğini açıklamış ardından da gizemli sevgilisi ile Bodrum tatilinde görüntülenmişti. Bodrum gecelerinde görüntülenen Nagihan Karadere ismini bile açıklamadığı sevgilisini öve öve bitiremedi...

Magazin 28-08-24 16:00

Survivor'dan sonra MasterChef yarışmacılarının maaşı merak edildi! Dikkat çeken iddia

Survivor yarışmacılarının kazançlarından sonra şimdi de son günlerin çok konuşulan yarışması MasterChef'in yarışmacılarının aldığı para gündemde. Sosyal medyada yer alan bir hesap iddiasıyla dikkat çekti.

Magazin 28-08-24 11:48

Evleneceğini açıklamıştı! Survivor Nagihan Karadere gizemli sevgilisiyle tatilde! Böyle görüntülendiler...

Şimdilerde Survivor 2025 kadrosunda olacağı konuşulan Nagihan Karadere, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir YouTube programında evleneceğini açıklamıştı. Yakın arkadaşı Tuğba Özay'ın tanıştırdığı bir iş insanı ile evlilik hazırlıklarına başladığını söyleyen Karadere sevgilisinin ismini bile açıklamamıştı. Survivor Nagihan gizemli sevgilisiyle Bodrum tatilinde görüntülendi.

Magazin 23-08-24 11:47

Survivor şampiyonu Ogeday'dan 'enflasyon' itirafı! 2022'de ben giderken dolar 11-13'tü geldiğimde...

Survivor All Star'ın şampiyonu Ogeday Girişken katıldığı bir yayında samimi açıklamalarda bulundu. Ogeday "Survivor'da bir süre enflasyondan uzak kalınca döndüğünde şok olduğun oldu mu?" sorusuna yanıt verdi.

Magazin 21-08-24 13:53

Hülya Avşar Çok para mı veriyor Acun size ne yapıyor? dedi! Avatar Atakan açık açık söyledi

Survivor All Star kadrosuna sonradan dahil olan Avatar Atakan, Hülya Avşar'ın konuğu oldu. Survivor'a yeniden katılmasıyla ilgili Hülya Avşar açık açık "Çok para mı veriyor Acun size ne yapıyor?" diye sordu.

Magazin 17-08-24 10:06

Aleyna Kalaycıoğlu bu sefer de ünlü rapçi ile yakalandı! Aşk iddiası

Survivor yarışmacılarından Aleyna Kalaycıoğlu özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Daha önce Doğukan Güngör ile yakalanan Survivor Aleyna bu sefer de rapçi Canbay ile yakalandı.

Magazin 15-08-24 10:26

Serhat Akın, Fenerbahçe'nin elenmesinin ardından Acun Ilıcalı'yı hedef aldı! ''Acun Survivor kadrosundan başka kadro kurmuş mu?

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda 2-1 kaybettiği ilk maçın rövanşında, normal süresini 1-0 üstün tamamladığı karşılaşmanın uzatma dakikalarında Fransa'nın Lille takımıyla 1-1 berabere kalarak turnuvaya veda etti. Sarı-lacivertlilerin eski futbolcusu Serhat Akın, yaşanan kötü sonucun ardından Acun Ilıcalı'yı hedef aldı.

Spor 14-08-24 07:33

Bomba iddia... Selin Ciğerci'nin eski kocası Gökhan Çıra ile Survivor yıldızı Aycan Yanaç aşk yaşıyor! Görüntüler ortaya çıktı

Selin Ciğerci'nin eski kocası Gökhan Çıra özel hayatıyla gündemde. Selin Ciğerci'nin ardından Eylül Keleş ile nişanlanan ünlü ismin adı başka isimlerle de anıldı. Gökhan Çıra'nın şimdi de Survivor yıldızı Aycan Yanaç ile aşk yaşadığı iddia edildi. İkilinin birlikteki görüntüleri sosyal medyayı salladı.

Magazin 13-08-24 07:36

'Herkes fiyatlardan bahsediyor' diyerek tartışmalara son noktayı koydu! Eski Survivor yarışmacısı Tuğba Melis Türk tatil için 'fiyatlar makuldü' diyerek orayı önerdi

Best Model of Turkey 2011 yarışmasında birinci olan Tuğba Melis Türk, 2020 yılında yarıştığı Survivor ile adından sıkça söz ettirmişti. Şimdilerde rol aldığı yapımlardaki başarısı ile dikkat çeken ünlü oyuncu son dönemde gündemden düşmeyen tatil bölgelerindeki pahalılık hakkında konuştu. Ünlü oyuncu tatil için 'fiyatlar makul' diyerek bakın nereyi önerdi.

Magazin 10-08-24 08:17

Survivor 2025 kadrosunda şampiyon var! 2021 şampiyonu İsmail Balaban kararını verdi

Survivor 2025 kadrosu için hazırlandığı iddia edilen Nagihan Karadere'den sonra bir bomba isim daha gündemde. Alınan bilgilere göre Survivor şampiyonlarından İsmail Balaban Survivor 2025 için Acun Ilıcalı ile eş sıkıştı.

Magazin 08-08-24 15:23

Survivor Nagihan'dan Turabi itirafı! Adada mobbing iddiası: Özellikle erkek yarışmacılar...

Survivor yarışmasının en iddialı isimlerinden Nagihan katıldığı yayında adadaki yaşantıya dair açıklamalarda bulundu. Şap yanıtı ve Turabi açıklaması ise dikkat çekti.

Magazin 06-08-24 08:05

Eşcinsel değilim demişti! Survivor Nefise bombayı patlattı! Evleniyor

Survivor'daki performansı ile adından söz ettiren isimlerden biri olan Nefise Karatay, Yunan takımında yer alan Fanis'e olan aşkını ilan etmesiyle uzun süre gündemdeydi. Yarışmanın ardından Berna ile hakkında çıkan ilişki dedikodularına da çok kızan Nefise 'eşcinsel değilim' cinsel tercihini açıklamıştı. Nefise Karatay şimdi de hayatında biri olduğunu ve ciddi düşündüklerini açıkladı.

Magazin 01-08-24 16:11

Kızılcık Şerbeti’nin Fatih’i Doğukan Güngör yine yakalandı! Sarmaş dolaş haller...

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör geçen ay dansçı Aleyna Yalçın’la görüntülenmiş hemen ardından da Survivor Aleyna ile plajda samimi anlara imza atmıştı. Güngör geçtiğimiz gece genç bir kadınla yine yakalandı.

Magazin 30-07-24 07:51

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'na aşk hayatı soruldu! 'Adam gibi adam...' sözleri çok konuşuldu

Survivor All Star'ın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Aleyna Kalaycıoğlu yarışmadaki performansı ve Yunus Emre Özden'le yakınlığından dolayı dikkat çekiyordu. Yarışmanın ardından da adı birçok isimle anılan Kalaycıoğlu'na özel hayatı soruldu. Ünlü ismin verdiği yanıt ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 27-07-24 12:43

Kimi evlenmek istiyor kimi para... Survivor Nagihan Karadere'nin başı dertte! Soluğu savcılıkta aldı

Survivor All Star'ın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Nagihan Karadere son dönemde verdiği kilolarla adından söz ettiriyordu. Ünlü isim şimdi de tanımadığı numaralardan gelen çağrılarla çileden çıktı. Karadere, soluğu savcılıkta aldı.

Magazin 27-07-24 09:28

Dansıyla sosyal medyayı salladı! Viral olan akıma katıldı!

Survivor 2024 All Star yarışmasında kırmızı takımda bulunan ve Yunus Emre Özden ile arasındaki samimiyet ile gündemden düşmeyen Aleyna Kalaycıoğlu, arkadaşlarıyla yaptığı dans şovu sosyal medyayı salladı.

Magazin 25-07-24 16:17

Survivor'dan sonra 10 kilo verdi! Nagihan Karadere son haliyle gündem oldu

Survivor All Star'ın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Nagihan Karadere yarışmada yaşadığı talihsizlikler sonucu Dominik’e veda etmek zorunda kalmıştı. Yarışmanın ardından tedavi görmeye devam eden Karadere Survivor'ın ardından 10 kilo verdi. Karadere'nin son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 16-07-24 16:49

Nefise Eşcinsel değilim demişti! Berna Canbeldek sessizliğini bozdu! İki tane kadın, yalnızlık duygusuyla...

Survivor finalistlerinden olan Nefise Karatay yarışma sırasında Berna ile yakıştırmalar yapıldığını adadan çıkınca öğrendi. Bu durumdan rahatsız olan Nefise eşcinsel olmadığını açıklamıştı. Berna Canbeldek de sessizliğini bozdu!

Magazin 16-07-24 06:59

Survivor Berna'dan bomba Aleyna Kalaycıoğlu iddiası: Batuhan ile...

Survivor All Star'a damga vuran isimlerden Berna katıldığı programda bomba bir iddiada bulundu. Aleyna Kalaycıoğlu'nun Batuhan'dan hoşlandığını söyleyen Berna'nın sözleri gündem oldu.

Magazin 14-07-24 09:10

Survivor 2025'e bomba bir ismin döneceği iddia edildi! Semih Öztürk ile kavgası çok konuşulmuştu

Survivor All Star'ın yankıları sürerken Survivor 2025'in hazırlıkları da başladı. Adem, Hikmet ve Sema'dan sonra bomba bir ismin yarışmaya döneceği iddia edildi. İddiaya göre Efecan Dianzenza Survivor kadrosunda olacak.

Magazin 12-07-24 07:50

Eşcinsel değilim demişti! Survivor Nefise'den kafa karıştıran adada ilişki yorumu

Survivor finalistlerinden olan Nefise Karatay, Berna ile yakıştırmalar olunca eşcinsel olmadığını açıklamıştı. Cinsel yönelim açıklamasıyla dikkat çeken Survivor Nefise şimdi de adada ilişkilere dair yorumuyla kafa karıştırdı.

Magazin 08-07-24 15:37

Ben kazancımı eve yatırıyorum demişti! İşte Cemal Can Canseven'in İzmir'deki lüks evi

Survivor şampiyonu olarak tanınan ve son dönemde pek çok marka ile reklam anlaşması yaparak kazancını artıran Cemal Can Canseven aylık kazancına dair sözleriyle gündemdeydi. Cemal Can'ın İzmir'deki lüks evine bakın...

Magazin 08-07-24 06:47

Kazancını gayrimenkule yatırıyor! Eski Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven babasından aldığı maaşı açıkladı

Fenomen Danla Bilic ile YouTube'da çektiği videolarla tanınan ve ardından da katıldığı Survivor 2020'de şampiyon olan Cemal Can Canseven şimdi de aldığı maaşı açıklayınca gündem oldu. Kazancını gayrimenkule yatırdığını söyleyen Canseven bakın aylık ne kadar ile geçiniyormuş...

Kulis 05-07-24 09:00

Aleyna Kalaycıoğlu'na samimi görüntülendiği Doğukan Güngör sorulunca... Artık arkadaşım da değil

Aleyna Kalaycıoğlu, geçtiğimiz günlerde Doğukan Güngör’le şezlongta samimi şekilde görüntülenmişti. Aşk iddialarını yalanlayan Survivor Aleyna kendisine Kızılcık Şerbeti oyuncusu sorulunca şekilden şekle girdi yetmedi ünlü isme resmen ateş etti.

Magazin 04-07-24 06:55

Survivor Şampiyonu Ogeday sevgilisiyle keyifte! Yeni imajıyla dikkat çekti

Survivor All Star'ın şampiyonu Ogeday yarışmanın yorgunluğunu sevgilisiyle birlikte Bodrum'da atıyor. Ogeday yeni imajıyla plajda dikkat çekti.

Magazin 03-07-24 11:26

Yunus Emre'ye karısının yanında Aleyna sorulunca... Eşim yanımda dedi Beria Özden kendini tutamadı!

Survivor All Star yarışmasında Aleyna ile yaşadığı dostluk sürecinde eşinden "Uzak dur" mesajı alan Yunus Emre Beria Özden ile bir yayına çıktı. Çifte Aleyna sorusu sorulunca ortam biraz gerildi. Yunus Emre "Yanımda eşim var" derken Beria Özden ise bakın ne dedi.

Magazin 03-07-24 07:54

Doğukan Güngör ve Aleyna Kalaycıoğlu şezlongta samimi halde yakalandı! Bomba aşk...

Kızılcık Şerbeti’nin Fatih’i Doğukan Güngör ile Survivor All Star’da yarışan Aleyna Kalaycıoğlu'nun tatilde görüntülenmesi gündeme gelmişti. İkilinin daha sonra şezlongta samimi halleri de ortaya çıktı.

Magazin 03-07-24 07:23

Kızılcık Şerbeti’nin Fatih’i Doğukan Güngör bu sefer de Survivor Aleyna ile plajda!

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör geçtiğimiz ay dansçı Aleyna Yalçın’la görüntülenince telaşa kapılmıştı. Sevgili olmadıklarını söyleyen Güngör bu sefer de Survivor Aleyna ile plajda vakit geçirdi.

Magazin 02-07-24 14:09

Survivor Aleyna'nın keyfi yerinde! Plajda boy gösterdi

Survivor All Star'a Yunus Emre ile arasındaki dostlukla uzun süre gündemde kalan Aleyna Kalaycıoğlu tatilde stres atıyor. 'Survivor All Star' mücadelesi sonrası yaz sezonunu İzmir Çeşme'de açan Aleyna plajda boy gösterdi.

Magazin 01-07-24 11:11

Survivor şampiyonu Ogeday sakallarını kesti! Bıyıklı imajını paylaştı

Survivor All Star'ın en çok konuşulan isimlerinden Ogeday, yarışmayı şampiyon olarak bitirdi. Survivor Ogeday son olarak, "Duygusal bağ kurdum" dediği sakallarını keserek yeni imajını paylaştı.

Magazin 30-06-24 14:40

Survivor Yunanistan'ın kadın yarışmacıları finalin önüne geçti! Podyuma çıkmış gibiler

Survivor Türkiye kadar bu sezon Survivor Yunanistan da sosyal medyada sık sık konuşuldu. Hem Nefise'nin Fanis aşkı hem de Yunan kadın yarışmacıların bikinili halleri gündemdeydi. Şimdi de Survivor Yunanistan finalinde kadın yarışmacılar tarzlarıyla dikkat çekti.

Magazin 27-06-24 12:00

Survivor'da Sercan'ı tuvalette yakaladı! Atakan'ın adadaki tuvalet videosu olay oldu

Survivor All Star bu sezon büyük bir heyecanla izlendi ve All Star Ogeday'ın birinciliğiyle son buldu. Geriye yarışmadaki merak edilen anlar kaldı. Merak edilen konulardan biri de adadaki tuvalet sorunu. Bu soruda Avatar Atakan sayesinde yanıt buldu. Atakan Sercan'ı tuvalette yakaladı. O video kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 27-06-24 08:28

Survivor Nefise adadan dönünce 'eşcinsel' yorumlarını gördü! Cinsel yönelimim...

Survivor'da finale kalan Nefise adadan döner dönmez hakkında merak edilenlere yanıt verdi. Nefise Karatay Berna ile hakkında çıkan ilişki dedikodularına ve sosyal medyada yapılan yakıştırmalara yanıt verdi. Nefise cinsel yönelimini açıkladı.

Magazin 26-06-24 08:05

Survivor'da villada kaldıkları iddia edilmişti... Yasin ve Nagihan'dan yanıt geldi

Survivor All Star'da bu yıl kavga ve kaos hiç bitmiyor. Kıyasıya geçen bir mücadelenin ardından Survivor'ın şampiyonu Ogeday olmuştu. Yarışma sonrası villada kaldıklarına dair fotoğrafları çıkan yarışmacılardan Yasin ve Nagihan iddialara yanıt verdi.

Magazin 25-06-24 10:38

Survivor Yasin yarışmada kaç kilo verdiğini açıkladı! Ne kadar aç kaldığımı siz düşünün

Survivor All Star'ın yarışmacılarından olan Yasin Obuz sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme geliyor. Obuz, bu kez yarışmada kaç kilo verdiğini açıkladı. Ünlü isim, “22 kilo verdim. Ne kadar aç kaldığımı siz düşünün" ifadelerini kullandı.

Magazin 24-06-24 15:48

Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı fenomen isimle nişanlandı! Ne kadar sade

Bir dönem Ogeday ve Barış ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren Survivor All Star 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı, Yiğit İnandı ile nişanlandı. Çift fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 24-06-24 07:20

Konuşanlar'a Survivor Hanzade sevgilisi ile katılınca Hasan Can Kaya kendini tutamadı... İkiliyle ilgili söyledikleri olay oldu! Profil şey gibi değil mi?

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının her sahnesi çok konuşuluyor. Programın sezon finali bölümü olay oldu. Programa Survivor Hanzade sevgilisi Kemal ile birlikte katıldı. Hasan Can ikiliye sorduğu sorularla ve söylediği sözlerle gündem oldu.

Magazin 22-06-24 16:10

Survivor bitti, kaos bitmedi... Nagihan ile Yunus Emre birbirine girdi! 'Mahkemede hesaplaşacağız'

Aylarca aynı takımda yarışan ve şampiyonluk için ter döken Nagihan Karadere ile Yunus Emre, Survivor'ın bitmesiyle birlikte adeta kanlı bıçaklı oldu. İki yarışmacı sosyal medyada birbirine girdi. Nagihan'ın iddiaları sonrası Yunus Emre'den açıklama gecikmedi.

Magazin 20-06-24 17:55

Nefise Survivor Yunanistan'dan Fanis'e aşkını ilan etmişti! Başka bir isimle aşk yaşadığı ortaya çıktı! Samimi görüntüleri sosyal medyayı salladı

Survivor All Star'da Nefise'nin Yunan takımında yer alan Fanis'e olan aşkını ilan etmesi uzun süre gündemdeydi. All Star'ın bitmesine rağmen Yunan takımında yarışma devam ediyor. Nefise, Fanis'in başka bir yarışmacıyla aşk yaşadığını öğrendi. Fanis'in başka bir yarışmacı ile samimi görüntüleri ortaya çıktı.

Magazin 20-06-24 13:17

Aleyna Kalaycıoğlu'nun babası yıllar sonra ortaya çıktı! 15 senedir görüşmediğim...

Survivor All Star'ın dikkat çeken isimlerinden Aleyna Kalaycıoğlu son paylaşımıyla gündemde. Yunus Emre ile dostluğu ve sona doğru da düşmanlığıyla adından söz ettiren Aleyna babasına dair yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Magazin 18-06-24 15:15

Survivor bitti ortalık karıştı! Nagihan ve Yunus Emre birbirine girdi: Senin adada yaptığın her pisliğini çarşaf çarşaf anlatmazsam...

Survivor'da yıldızı barışmayan Nagihan ve Yunus Emre yarışma sonrasında birbirine girdi. Nagihan şiddet gördüğü iddialarını sürdürdü ve konu Yunus Emre'nin evliliğine kadar geldi. Yunus Emre ise sert ifadeler kullanırken eş Beria Özden de sessiz kalmadı.

Magazin 18-06-24 12:20

İsmail Balaban ile evli olan İlayda Şeker'in bayram kutlaması şaşırttı! Benim yüzüme gülüp...

Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban ile evlenen İlayda Şeker sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Eski yarışmacının bayram kutlaması görenleri şaşırttı.

Magazin 17-06-24 14:21

Nagihan Karadere Bazı olaylar kameralar önünde olmadı diyerek anlattı! Yunus Emre iddiası

Survivor All Star'da geçtiğimiz günlerde final heyecanı yaşanmıştı. Survivor'ın şampiyonu Ogeday Girişken oldu. İstanbul'da yapılan finale katılan isimlerden biri de Nagihan Karadere oldu. Muhabirlerin Yunus Emre ile ilgili sorduğu sorulara yanıt veren Karadere, " Çok çok canım yandı. Yunus Emre normal biri değil" dedi.

Magazin 17-06-24 10:03

Survivor yarışmacıları finale çakarlı ve sirenli lüks araçla gitmişti! Tepki çeken görüntülerle ilgili Bakan Yerlikaya'dan açıklama: 'Gereği yapıldı'

Survivor All Star finaline giderken 3 yarışmacının siren ve çakar takılı lüks aracı kullanmaları tepki çekmişti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Araç sürücüsüne idari para cezası uygulanmış ve çakar/siren tertibatı söktürülmüştür" ifadelerini kullandı.

Manşet 14-06-24 21:56

Aleyna Kalaycıoğlu Survivor finaline katıldı! Muhabirin sorduğu o soruyu duyunca sinirlendi! Ve hızlıca uzaklaştı

Bu yıl Survivor'da hem performansı hem de Yunus Emre ile arasındaki arkadaşlıkla adından söz ettiren Aleyna Kalaycıoğlu, Survivor 2024 finaline katıldı. Muhabirin Yunus Emre ile ilgili sorusunu duyan Kalaycıoğlu, soruya cevap vermeden hızlıca uzaklaştı.

Magazin 14-06-24 17:40