Survivor Ilk Eleme Haberleri

İlk kez görüldü! Her şey bir fok balığının köpek ısırınca ortaya çıktı... Kuduz virüsü bu sefer de deniz canlılarına bulaştı

Güney Afrika'daki kuduz uyarısı verildi. Bilim insanlarının söylemlerine göre bu virüs fok balıklarında tespit edildi. Virüsün deniz memelilerinde yayıldığı ilk kez görüldüğü açıklandı. Güney Afrika kıyılarında 24'ten fazla ölü kürklü fok bulunduğu ve hayvanlarda kuduz görüldüğünü tespit ettiklerini bildirildi.

Haber 2024-09-20 17:42:34

Abdulkadir Uraloğlu: Siber güvenlikte dünyada en güvenli ülkelerden bir tanesiyiz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin siber güvenlik alanında en güvenli ülkelerden biri olduğunu belirtti. Uraloğlu, "17 milyonun üzerinde IP adresini yerli yazılımlarımızla sürekli tarıyoruz. Zararlı girişimleri sürekli engelliyoruz. Dünyada ilk 10 ülke arasındayız" dedi.

Haber 2024-09-20 16:08:34

Hizbullah ile İsrail arasında peş peşe misillemeler! Hizbullah'ın üst düzey komutanı öldürüldü

Orta Doğu'da tansiyon tavan yaptı. Hizbullah lideri Hasan Nasrallah "Bu bir savaş ilanıdır" açıklamasında bulunduktan sonra Hizbullah bugün İsrail'e 7 ayrı saldırı düzenlediğini duyurdu. Saldırı sonrası ilk görüntüler geldi. Saatler sonra ise İsrail, Lübnan'ın başkenti Beyrut'u vurdu. Saldırıda 14 kişinin öldüğü 66 kişinin ise yaralandığı belirtildi.Hizbullah, İsrail'in Beyrut'a düzenlediği saldırıda üst düzey komutanlarından İbrahim Akil'in öldüğünü duyurdu

Haber 2024-09-20 15:03:52

Kısmetse Olur'un ilk evli çifti Nur ve Batuhan'ın minik kızları kocaman oldu! Son hali annesine benzetildi...

Efsane izdivaç programı Kısmetse Olur'da ilk evlenen çift olan Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli'nin kızları Aselhan büyüdü. 2019 yılında boşanan çiftin minik kızları Aselhan güzelliğiyle dikkat çekerken birçok kullanıcı annesine benzediğini söyledi.

Magazin 2024-09-20 13:31:34

Bakan Bayraktar Çanakkale'ye gitti: Yüzer üretim platformu hakkında açıklamalarda bulundu!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Çanakkale'de Türkiye'nin ilk yüzer üretim platformunun bulunduğu noktada basın mensuplarına açıklamada bulundu. Bayraktar, "20 yıl boyunca günlük 10 milyon metreküplük doğal gaz üretecek" ifadelerini kullandı.

Finans 20-09-24 11:39

Benfica Teknik Direktörü, oyuncusu Orkun Kökçü'nün gol atmasına neredeyse üzüldü! Yedek kulübesinde tepkisiz kaldı...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında Portekiz ekibi Benfica, milli futbolcular Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün kaydettiği gollerle deplasmanda Kızılyıldız'ı 2-1 mağlup etti. Benfica'da Orkun Kökçü'nün harika golünden sonra teknik direktör Bruno Lage'nin tepkisiz kalması sosyal medyada gündem oldu.

Spor 20-09-24 11:06

Tavşantepe'nin sırrı çözülüyor! Özel ekip kuruldu, 50'ye yakın çocuk hakkında ilk rapor hazırlandı

Türkiye'nin konuştuğu Narin Güran cinayetinin yaşandığı köydeki çocukların psikolojik durumuna ilişkin ön rapor tamamlandı. Tavşantepe Mahallesi’ndeki 7-13 yaş arası 50’ye yakın çocuğa verile psikososyal desteğin ardından hazırlanan raporda "Çocukların yaşanan durumla ilgili fazla konuşmadıkları, aileleri tarafından çok sıkı bir şekilde telkinde bulunulmuş olabileceği" detayı dikkat çekti.

Haber 20-09-24 10:39

Şampiyonlar Ligi'nde gol atan Kerem Aktürkoğlu'ndan maç sonunda Galatasaray taraftarına gönderme! ''Artık kendimi rahat hissediyorum

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ilk haftasında Benfica, deplasmanda karşılaştığı Kızılyıldız’ı milli futbolcular Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü’nün kaydettiği gollerle 2-1 mağlup etti. Kerem Aktürkoğlu, Kızılyıldız karşılaşmasının ardından Portekiz basınına konuştu.

Spor 20-09-24 09:58

Kimse anlayamadı! Sahte altınla kuyumculara büyük vurgun

Kocaeli'nde toplam 120 bin TL değerinde sahte altınları orijinal diye göstererek kuyumcuları dolandırdılar. İlk etapta farkı anlamayan kuyumcular, dolandırıldıklarını fark edince durumu polise ihbar etti.

Haber 20-09-24 09:38

Titan denizaltısının davası devam ediyor! Yeni görüntüler, ifadeler... 'Risklerin farkındaydık' diyen çalışan anlatırken gözyaşlarını tutamadı: 6 gün önce de arızalanmış

Atlantik Okyanusu’nda batan Titanik enkazını görmek için turistik bir tur düzenleyen OceanGate şirketinin Titan adını verdiği denizaltısı 18 Haziran tarihinde kaybolmuştu. Denizaltının içinde bulunan 5 yolcuyla birlikte patladığı ifade edilmişti. Titan denizaltısına ilişkin 2 haftalık dava sürecinde ilk hafta tamamlanmak üzere. OceanGate şirketinin çalışanlarının ifadeleri ve denizaltının yeni görüntüleri dünya basınında geniş yankı uyandırdı.

Trend 20-09-24 08:28

Haaland, formasını isteyen Inter'li futbolcuya formasını vermedi! Maç boyunca formamı çektin durdun, şimdi s..... git

Şampiyonlar Ligi ilk hafta maçında Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Inter, Manchester City ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Maç sonunda Inter'in tecrübeli savunma oyuncusu Acerbi'nin Haaland'dan formasını istediği ortaya çıktı.

Spor 20-09-24 08:11

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona şoku!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ilk haftasında Fransa ekibi Monaco, konuk ettiği İspanyol temsilcisi Barcelona’yı 2-1 mağlup ederek haftanın sürpriz sonucuna imza attı.

Spor 20-09-24 07:46

Galaya sevgilisiyle gitti! Arda Güler ve sevgilisi Duru ilk kez el ele! Herkes onlara baktı

Önce Real Madrid ardından A Milli Takım formasıyla sezon boyunca adından söz ettiren yıldız futbolcu Arda Güler özel hayatıyla da sık sık gündemde. Milli futbolcu, sevgilisi Duru Yaman ile ilk kez galaya katıldı ve sevgilisi ile el ele poz verdi.

Magazin 20-09-24 07:26

Umut Bozok'tan Trabzonspor itirafı! ''Biz bir puanı da hak etmedik...''

Trabzonspor'un Kayserispor karşısındaki ilk golünü kaydeden Umut Bozok, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 19-09-24 23:23

Trabzonspor'da yıldız isim Stefan Savic sakatlanarak oyuna devam edemedi!

Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Trabzonspor Papara Park'ta Kayserispor'u konuk etti. Mücadeleye ilk 11'de başlayan yıldız isim, 14. dakikada sakatlanarak oyuna devam edemedi.

Spor 19-09-24 21:19

Hukuk tarihinde bir ilk yaşandı! Kirayı yapay zeka belirleyecek

Kiracı ve ev sahiplerini şaşırtacak bir haber daha geliyor. Hukuk tarihinde bir ilk yaşandı. Daha önceden adli mekanizmada yapay zekadan faydalanılmamıştı fakat mahkeme karar verdi. Kirayı artık yapay zeka belirleyecek. İşte o örnek...

Finans 19-09-24 20:54

Kerem Aktürkoğlu durdurulamıyor! Benfica formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde de yaptı

Galatasaray'dan Portekiz ekibi Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, Şampiyonlar Ligi 1.hafta maçında Benfica'nın Kızılyıldız'a konuk olduğu müsabakaya Orkun Kökçü ile beraber ilk 11'de başladı. Dakikalar 9'u gösterdiğinde milli oyuncu Portekiz ekibiyle Devler Ligi'nde ilk golünü kaydetti.

Spor 19-09-24 20:15

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'dan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi yorumu! ''Galatasaray kazanırsa mutlu olurum ama...''

Süper Lig'e ilk yükseldikleri sezonda yoluna namağlup devam eden Eyüpspor'da Teknik Direktör Arda Turan, Beşiktaş ile oynayacakları maç öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Arda Turan, Fenerbahçe - Galatasaray derbisine de değindi.

Spor 19-09-24 17:43

Ferdi Kadıoğlu'ndan ilk gol açıklaması! '' Hesabı açtım...''

Fenerbahçe'den Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu, yeni takımıyla ilk golünü İngiltere Lig Kupası'nda attı. Milli futbolcu, attığı gol hakkında açıklama yaptı.

Spor 19-09-24 17:22

İsrail'den Hizbullah'a yeni saldırı! Nasrallah'tan ilk açıklama: 'Bu bir savaş ilanıdır'

İsrail'in Lübnan'daki Hizbullah hedeflerine yönelik saldırıları devam ediyor. Lübnan'da yeni Hizbullah hedeflerinin vurulduğu açıklanırken İsrail Ordusu, "Kuzey bölgesine dair planlarımız onaylandı" dedi. Saldırılar sonrasında açıklama yapan Hizbullah lideri Nasrallah, "İsrail kırmızı çizgilerini aştı, yanıt vereceğiz" dedi. Öte yandan saldırılarda 2 İsrail askeri hayatını kaybetti.

Haber 19-09-24 17:05

18 yıl önce kaybolmuştu! Oğlunun evi ve bahçesi çembere alındı

Kastamonu'da 18 yıl önce 50 yaşındayken kaybolan Hatice Musaoğlu’nun bir süre sonra bulunamaması üzerine arama çalışmaları durdurulmuştu. Kaybolan kadının oğlunun yaşadığı evin çevresinde ilk defa arama çalışması yapılmaya başlandı. Musaoğlu’nun kızlarının Müge Anlı'nın programına katılmasıyla, 18 yılın ardından sır perdesi aralandı.

Haber 19-09-24 16:28

11 Gollü Şampiyonlar Ligi maçı sonrası beklenen gerçekleşti! Faturası ağır oldu...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta maçında Bayern Münih ile Dinamo Zagreb kozlarını paylaştı. Alman devi rakibini 9-2 gibi bir tarihi skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Dinamo Zagreb, teknik direktör Sergej Jakirovic ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Spor 19-09-24 16:19

Sosyal medyayı sallayan park yeri kavgası! 'Ben orada beklerken sen giremezsin' diye anlatılınca umursamadı: İlk ben kaptım

Sosyal medyadan paylaşılan bir park kavgasına ait görüntüler kısa sürede gündem yarattı. Aracın çıkmasını beklediğini ve park yerinin kendi hakkı olduğunu savunan adama genç kadın, "Girseydin ilk ben kaptım" cevabını verdi.

Trend 19-09-24 15:57

Siyasette 4. madde tartışmaları! Devlet Bahçeli'den ilk açıklama: Bizim için yok hükmündedir

HÜDA Par'ın başlattığı Anayasa'daki 4. madde tartışmalarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ardından bir açıklama da MHP lideri Devlet Bahçeli'den geldi. '4. maddeye şaşı bakanlar bizim için yok hükmünde' diyen Bahçeli, Özel için de, 'MHP’yi teste sokmak kimsenin haddine değildir' açıklamasını yaptı.

Haber 19-09-24 15:15

Jose Mourinho, Fenerbahçe’de ilk derbisine çıkacak

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Galatasaray maçıyla birlikte sarı-lacivertlilerin başında ilk derbisine çıkacak. 61 yaşındaki teknik adam, kariyerinde Portekiz, İngiltere, İtalya ve İspanya’da 7 farklı takımla dünyanın önemli rekabetlerinde büyük maç heyecanı yaşadı.

Spor 19-09-24 15:05

Seda Çınar ve Ümit Erdim tek celsede boşandı! Boşanmanın nedenini ilk kez açıkladı

2017 yılında dünyaevine giren Ümit Erdim ile Seda Erdim, nisan ayında anlaşmalı bir şekilde 7 yıllık evliliklerini sessiz sedasız sonlandırmıştı. İki çocukları olan ünlü çiftin ayrılığı uzun süre magazin manşetlerinden düşmedi. Ünlü oyuncu Ümit Erdim boşanmanın ardından ilk kez konuştu ve ayrılık nedenini açık açık söyledi.

Magazin 19-09-24 14:51

Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçen gol! Futbol tarihinde 90. dakikada ilk kez yaşandı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta mücadelesine 6 maçla devam edildi. Bu sezon 36 takımlı lig formatına göre düzenlenen "Devler Ligi"nin ilk haftasının ikinci gününde 6 müsabaka yapıldı. Geceye PSG'nin oynadığı maç damga vurdu.

Spor 19-09-24 12:27

8 aylık hamile kadın kocasını otel odasında başka bir kadınla yakalayınca öfkeden deliye döndü! Sen ilk değilsin

Malezya'da yaklaşık 3 aydır evli olan bir çift ihanetle sarsıldı. 8 aylık hamile olduğunu belirtilen kadın kocasını otel odasında başka bir kadınla yakaladı. O anları saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydederek sosyal medyadan ifşa eden kadın eşinin sevgilisine, "Sen ilk değilsin. Sen 5 numarasın. Bunu biliyor musun?" dedi.

Trend 19-09-24 08:43

Merkez Bankası faiz kararı beklentisi bankaları harekete geçirdi! Yüzde 32'ye kadar geriledi: Mevduat faizlerinde düşüşü şimdiden başlattılar

Eylül ayı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı bugün açıklanıyor. 'Fed faiz kararı ne zaman, saat kaçta' sorusu merak edilirken beklenti anketleri mevduat faizlerinde dikkat çeken bir değişeme neden oldu. Merkez Bankası’nın yüzde 50 politika faizini en geç 2025 ilk çeyreğinde indirmeye başlayacağı beklentisi bankacılık sektörünün uzun vadeli standart TL mevduat faizlerine yansıdı. TL Mevduat faizi oranlarında gerileme yaşandı.

Finans 19-09-24 08:29

Akıllarda tek bir soru... Narin neden öldürüldü? İlk kez ortaya çıktı, kaybolmadan 1 gün önce... 'Şimdi anladınız mı Narin neden öldürülmüş?'

Narin'in boğularak öldürüldüğü adli tıp raporunda belirlendi ancak hala 'katil kim?' sorusu yanıt bulamadı. Aile susuyor, köylüler konuşmuyor ancak Türkiye her gün Narin soruşturmasından gelecek yeni detayı bekliyor. Son günlerde okların çevrildiği ağabey Enes Güran'ın Narin'in kaybolmadan 1 gün önce köyüne geldiği ortaya çıktı. Akıllara 'cinayet için mi çağırıldı?' sorusu gelirken Ferit Demir de paylaşımında, 'Şimdi anladınız mı Narin neden katledilmiş' ifadelerine yer verdi.

Haber 19-09-24 08:12

Süper Lig'in sürpriz ekibi Samsunspor, herkesi yenmeye devam ediyor!

Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Samsunspor, sahasında karşılaştığı RAMS Başakşehir’i 2-0’lık skorla yendi. Bu sezonun flaş ekibi olarak dikkat çeken Samsunspor, kısıtlı bütçesine rağmen ilk 5 haftada 3 galibiyet almayı başardı.

Spor 19-09-24 08:04

Fed faiz kararının ardından ilk hamle onlardan geldi! Dev bankalar birer birer açıkladı: Kredi faizleri düştü

Fed faiz kararı açıklandı. 2020 yılından sonra ilk kez faiz indirimine giden Fed, faizleri 50 baz puan düşürerek yüzde 4,75-5,0 seviyesine çekti. Bu gelişmenin ardından ABD'de büyük bankalar da kredi faizlerini düşürdüler. Karar ise bugünden itibaren geçerli olacak.

Finans 19-09-24 07:18
Fed

Burdur’un yeni valisi Tülay Baydar Bilgihan şehre atanan ilk kadın vali oldu!

Resmi Gazete’de yayımlanan 18 Eylül 2024 tarihli Cumhurbaşkanı kararnamesi ile Burdur Valiliği’ne Tülay Baydar Bilgihan getirildi. Vali Bilgihan şehrin ilk kadın valisi olurken mevcut vali Türker Öksüz ise Vali-Mülkiye Başmüfettişi oldu.

Haber 19-09-24 01:01

Nuri Şahin yaptığıyla maçın kaderini değiştirdi! Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı... Borussia Dortmund, Club Brugge'u deplasmanda 3-0 mağlup etti

UEFA Şampiyonlar Ligi yeni sezonun ilk maçında Club Brugge ile Borussia Dortmund karşı karşıya geldi. Belçika'da Jan Breydel Stadyumu'ndaki maçı Borussia Dortmund 3-0'lık skorla kazandı. Bu sonuçla birlikte teknik direktör Nuri Şahin ilk Şampiyonlar Ligi maçından galibiyetle ayrılmış oldu.

Spor 19-09-24 00:08

Ferdi Kadıoğlu'na 3 dakika yetti! Oyuna girdi, Brighton kariyerinin ilk golünü kaydetti

İngiltere Lig Kupası 3. Tur maçında Brighton, sahasında Wolverhampton'ı konuk etti. Yeni takımıyla ligdeki ilk maçına Ipswich Town karşısında çıkan Ferdi Kadıoğlu, Wolverhampton maçında yedekler arasında yer aldı. 82. dakikada oyuna dahil olan milli oyuncumuz, 85. dakikada Brighton kariyerinin ilk golünü attı.

Spor 18-09-24 23:45

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım ile evlilik sonrası ilk röportaj! Bebek sorusu sorulunca...

Oyuncu Pınar Deniz ve uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Kaan Yıldırım, Roma'da düzenlenen sade bir nikah töreniyle evlendi. Çift, Türkiye'ye geri döndü. Havalimanında yakalanan ikili bebek soruları ile karşılaştı. İşte bebek sorusu sorulunca yaşananlar...

Magazin 18-09-24 22:38

Fed faiz indirdi; altın, dolar, Bitcoin ne oldu? Piyasalar bunu bekliyordu, gözler borsada, gram altın için yeni tahmin

Fed'in faiz indirimi kararı sonrası altın, dolar ve piyasalarda son dakika hareketleri yakından takip edildi. Yatırımcılar "Altın, dolar ne kadar oldu? Bitcoin yükseldi mi düştü mü? sorularına yanıt aramaya başlanırken, 'rekor' haberi geldi. İşte Fed'in faiz indirimine piyasaların ilk tepkisi...

Finans 18-09-24 21:36

SON DAKİKA | Fed'den 18 Eylül faiz indirimi kararı! 2020 yılından sonra bir ilk...

Son dakika haberi: FED faiz kararını açıkladı. Altın, dolar, borsa, kripto paralar... piyasaların merakla beklediği 18 Eylül Fed faiz kararı belli oldu. ABD Merkez Bankası, 2020 yılından bu yana bir ilke imza atarak 50 baz puanlık faiz indirimine gitti. Fed, en son Mart 2020'de faiz indirmiş, arından başlayan süreçle faizleri son 23 yılın en yüksek seviyesine kadar çıkarmıştı.

Finans 18-09-24 21:01

Spor yorumcusu Ahmet Çakar'dan derbi tahmini! '' İlk golü Galatasaray atar ama...''

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. Spor yorumcusu Ahmet Çakar, hafta sonu oynanacak olan dev derbi hakkında dikkat çeken derbi tahmini yaptı. İşte detaylar...

Spor 18-09-24 19:20

Biri 'gözüme kitlendi' dedi, diğeri 'Ölmesi aklımda yoktu' diye kendini savundu! Müzisyen Umut Emre Aytekin davasında anneyi isyan ettiren sözler

İstanbul Güngören'deki restoranda müzisyen Umut Emre Aytekin'i döverek ölümüne neden oldukları öne sürülen 2 sanığın "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması yapıldı. Tutuklu sanık Hayrettin Öztaşçı, "Gözleriyle gözümüze kitlendi, küfürler etti" derken, Ceyhun Tuzcu da "Maktul yerdeyken ben 3-4 tekme vurdum. Ben Hayrettin'i ayırdım. Ölmesi hiç aklımda yoktu." sözleriyle kendini savundu. Sanıkların ifadesi acılı anneyi isyan ettirdi.

Haber 18-09-24 18:43

İtalya Kenan Yıldız'ı konuşuyor! Efsaneleri Del Piero'ya benzettiler ''Bir duyguyu yeniden canlandırdın''

Şampiyonlar Ligi açılış karşılaşmasında Juventus ile Psv kozlarını paylaştı. Kariyerinin ilk Devler ligi maçına çıkan Kenan Yıldız, mücadelenin 21. dakikasında takımını 1-0 öne geçirerek tarihe geçti. Milli futbolcu, attığı gol ile İtalya basınının gündemine oturdu.

Spor 18-09-24 17:18

WhatsApp yedeklenmeyen mesajları geri getirme - Yedekleme yapılmayan WhatsApp mesajları geri gelir mi? Yedekleme yapılmayan WhatsApp mesajları nasıl geri gelir?

WhatsApp'ta yedeklenmeyen mesajları geri getirmek oldukça zordur çünkü mesajlar sadece yedekleme dosyalarında saklanır. Eğer mesajların kaybolduğu düşünülürse ilk olarak yerel yedekleme kontrol edilir. WhatsApp, Android telefonlarda her gün otomatik olarak yerel bir yedekleme oluşturur. Yedeklemeyi geri yüklemek için WhatsApp’ı kaldırıp yeniden yüklemek gerekir. Uygulamayı yeniden yükledikten sonra, kurulum sırasında “Geri Yükle” seçeneğini seçerek en son yerel yedeği yüklenebilir.

Haber 18-09-24 16:30

'Yıllardır yaparım, ilk kez şahit oldum' Eşine hediye etti! Toprağın altından çıktı

Denizli’de tarlasında hasat yapan üretici, toprağın altından çıkan kalp şeklini almış patatesi görünce hayrete düştü. Kalp şeklinde patates mahalle sakinlerinin ilgisini çekerken çiftçi, kalp şeklindeki patatesi eşine hediye etti. Çiftçi "Yıllardır çiftçilik yaparım ben de ilk kez böyle bir şeye şahit oldum" ifadelerini kullandı.

Haber 18-09-24 15:51

Son dakika | Erdoğan gündemdeki Anayasa tartışmasına kapıyı kapadı: HÜDA PAR lideri Yapıcıoğlu'nun 4. madde çıkışı gündem olmuştu

Son dakika haberi: HÜDA PAR lideri Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Anayasa'nın 4. maddesi hakkındaki çıkışı tartışmaları beraberinde getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili çok net mesaj verdi. Erdoğan "Anayasanın ilk 4 maddesiyle ilgili bizim açımızdan herhangi bir tartışma yoktur. Özellikle Cumhur İttifakı'nın böyle bir sıkıntısı, gündemi yoktur" dedi.

Haber 18-09-24 15:11

Dursun Özbek o sponsorlukla ilgili ilk kez konuştu! Eğer bir suçlu varsa babamın oğlu da olsa cezasız kalmayacak

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, son dönemde haksız şekilde itham edildikleri bir süreç yaşadıklarını belirterek, "Bu süreç yargıya intikal etmiş vaziyette. Söz veriyorum, eğer bir suçlu varsa babamın oğlu da olsa cezasız kalmayacak. Eğer bu iddialar boş çıkarsa, bu suçlamalarda bulunanların da bu camiaya hesap vermesi gerektiğine inanıyorum" dedi.

Spor 18-09-24 15:03

1 milyondan aşağısı yok! Özgü Namal, Aras Bulut, Afra Saraçoğlu... Bölüm başı ücretleri gündemde

Birçok dizi projesiyle ekranlarda seyirciyle buluşacak olan oyuncuların bu yıl alacağı ücretler şimdiden konuşulmaya başlandı. Müge Dağıstanlı bazı popüler oyuncuların bölüm başına alacakları ücretleri yazdı. Listenin ilk sırasında Aras Bulut İynemli yer aldı.

Magazin 18-09-24 14:00

4 bin 500 mükelleften açıklama bekleniyor: 3 milyarlık sahte fatura Maliye'nin radarında

Sadece ilk aşamada 3 milyar liralık sahte fatura tespit edildi! Vergi kaçakçılığıyla mücadeleyi derinleştirerek yürüten Hazine ve Maliye Bakanlığının merceğinde 4 bin 500 mükellef var. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek " Yapay zekanın da desteğiyle sahte faturayla vergi kaçakçılığı yapanların tespitinde ve cezalandırılmasında daha etkili yöntemleri devreye alıyoruz" dedi.

Finans 18-09-24 12:51

Türkiye’deki ilk mağazalarını Vadistanbul’da açtılar

Dünyanın dört bir yanında mağazaları bulunan Forever 21, Türkiye pazarına giriş yaptı. İlk mağaza Vadistanbul’da açıldı.

Finans 18-09-24 11:53

Barış Alper Yılmaz'ı durdurabilene aşk olsun... Şimdiden rekorunu yineledi! Ligin ilk 5 haftasında...

Galatasaray'ın yıldız ismi Barış Alper Yılmaz, Gaziantep FK karşısında oynanan mücadeleyi 1 gol 1 asistle tamamlarken rekor bir seriye imza attı. İşte detaylar...

Spor 18-09-24 11:21