Susan Wojcicki Neden Istifa Etti Haberleri

Plajda iki kadın cinsel saldırıya uğradı! Güvenlik kamerası görüntüleriyle saldırganlar ortaya çıktı... Rahat tavırları 'pes' dedirtti

Birleşik Krallık'ın Brighton bölgesinde bir plajda ismi açıklanmayan iki kadın cinsel saldırıya uğradı. Polis ihbarın sonrasında güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek 3 saldırganı tespit etti. Saldırganların güvenlik kamerası görüntülerinde sergiledikleri rahat tavırlar tepkilere neden oldu.

Trend 2024-09-20 14:19:49

Biri 'gözüme kitlendi' dedi, diğeri 'Ölmesi aklımda yoktu' diye kendini savundu! Müzisyen Umut Emre Aytekin davasında anneyi isyan ettiren sözler

İstanbul Güngören'deki restoranda müzisyen Umut Emre Aytekin'i döverek ölümüne neden oldukları öne sürülen 2 sanığın "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması yapıldı. Tutuklu sanık Hayrettin Öztaşçı, "Gözleriyle gözümüze kitlendi, küfürler etti" derken, Ceyhun Tuzcu da "Maktul yerdeyken ben 3-4 tekme vurdum. Ben Hayrettin'i ayırdım. Ölmesi hiç aklımda yoktu." sözleriyle kendini savundu. Sanıkların ifadesi acılı anneyi isyan ettirdi.

Haber 2024-09-18 18:43:32

'İlk oraya getirdi, çok akıllıca hareket etti' Narin cinayetinde 'muhtar' ve 'köpek' detayına dikkat çekti! 'İlk günlerdeki çalışmaların başında kim var?'

Türkiye günlerdir, önce kayıp olarak aranan sonra da cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'a neler olduğunu, cinayeti kim ya da kimlerin ve neden işlediğini konuşuyor. Narin olayında her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkarken emekli polis Savaş Kurtbaba, muhtar olan amca Salim Güran için 'Muhtar kollukla birlikte çalışmak zorunda, kamu görevlisi" diyerek ilk günlerdeki çalışmaların başında hep muhtarın olduğuna dikkat çekti ve "İlk aranan yer neresi" deyip detayları anlattı.

Haber 2024-09-18 09:02:06

İkisi de Erdoğan'a atıf yaptı! AK Parti'de il başkanları Makas ve Güngör istifa etti

AK Parti'de iki il başkanı istifa etti. Çanakkale ve Ağrı il başkanları Naim Makas ile Orhan Güngör görevlerinden ayrılmalarıyla ilgili açıklama yaptı.

Haber 2024-09-17 08:57:44

Mehmet Şimşek 'istifa' iddiaları için açtı ağzını yumdu gözünü: 'Cumhurbaşkanımız davet etti' dedi: İşin aslını tek tek anlattı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Yeni vergi gelecek mi?' sorusuyla ilgili "Genel KDV oranlarında artış gündemimizde yok. İki, kurumlar vergisinde bir artış gündemimizde yok. Gelir vergisi dilimlerine ilişkin bir artış gündemimizde yok" dedi. Enflasyonla ilgili Bakan Şimşek "2025'in ikinci yarısında rahatlama çok belirgin bir şekilde hissedilecek" diye konuştu. Ayrıca istifa söyletilerine de çok net bir yanıt verdi: 'Benim bir ünvan merakım yok...'

Finans 16-09-24 22:06

Dün Bahçeli'yi ziyaret etmişti, bugün istifa etti! Murat Nuri Demirbaş sosyal medyadan duyurdu

Dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret ederek 'talimat ve hayır dualarını' aldığını söyleyen MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş bugün 'sağlık sebepleri'ni gerekçe göstererek görevinden istifa etti.

Haber 15-09-24 15:07

Narin'in annesinin hareketi kafaları karıştırdı! 'Devlet istiyor, gizli' diyerek sağlıkçılara kanını aldırdı, jandarma hemen müdahale etti

Narin'in kayıp olduğu dönemde annesi Yüksel Güran'ın kapılarında duran ambulanstaki sağlıkçılara kanını aldırdığı ortaya çıktı. Anne Güran kanı aldırırken de, "Devlet istiyor, gizli bir test yapılacak" ifadelerini kullandı. Jandarma, gizli bir test olmayacağını söyleyerek o kanı anneden aldı ve sağlıkçıların ifadesine başvurdu. Annenin neden böyle bir şeye kalkıştığı ise öğrenilemedi ancak kafaları karıştırdı.

Haber 13-09-24 14:10

Galatasaray'da 'transferleri bilerek engellediği' iddia edilen Cenk Ergün, görevinden istifa etti!

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün görevinden istifa etti. Bir süredir eleştiri oklarının hedefinde olan Cenk Ergün'ün istifası sosyal medyada gündem oldu. Özellikle Scott McTominay transferinde yaşanan olaylar sonrası skandal iddialarda adı geçen Cenk Ergün, istifa ettiğini ve kısa süre sonra basın açıklaması yapacağını söyledi.

Spor 13-09-24 13:21

Altın zirveyi gördü! Altını olan olmayan herkes kuyumculara akın etti! Uzmanlar yılsonu için rakam verdi…

Altın fiyatları durmuyor, gram altın 3 bin TL’ye koşuyor. ABD'nin düşük enflasyon verileri FED'in faiz indirimi beklentisiyle birleşince altın bir kez daha rekor tazeledi. Uzmanlar altında fiyat artışının süreceğini belirterek fiyatların yılsonuna kadar 3 bin 500 TL’yi bulabileceğini belirtti. Peki altın fiyatlarında son durum nedir? Kuyumcular neden dolup dolup taşıyor. İşte detaylar…

Finans 13-09-24 08:00

SON DAKİKA| İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale istifa etti!

Son dakika: İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Haber 12-09-24 16:48

Soma faciasında madenci yakınını tekmelemişti! Yusuf Yerkel ile ilgili çarpıcı iddia: 'Yurt dışı görevinden istifa etti, TFF'de işe başladı'

301 madencinin ölümüyle sonuçlanan Soma faciasında bir madenci yakınını tekmelemesiyle hafızalara kazınan Yusuf Yerkel ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Frankfurt Başkonsolosluğuna Ticaret Ataşesi görevinden istifa eden Yerkel'in TFF'de işe başladığı öne sürüldü.

Haber 11-09-24 17:17
tff

Eğlenmek istemişti! Şelaleye atladı, bir anda ortadan kayboldu... Dakikalarca çıkmasını beklediler: Nereye gitti, o iyi mi?

Bir Twitter kullanıcısı, mayo giymiş bir adamın küçük bir şelalenin yanındaki doğal su birikintisine çivileme atladığı anlarda çekilen bir videoyu paylaştı. Görüntülerde adamın bir anda ortadan kaybolması endişelere neden oldu. Adamın yanındakiler elleriyle suyu açarak adamı görebilmek için yoğun çaba sarf etti.

Trend 10-09-24 11:01

Kılıçlı yemin töreni sonrası TSK'dan istifa etti: Teğmenlerin bölük komutanı binbaşı, gerekçesini böyle sundu

Kara Harp Okulu mezuniyet törenindeki kılıçlı yemin töreni hakkında Milli Savunma Bakanlığınca inceleme başlatılmıştı. Bu sırada Kara Harp Okulu Bölük Komutanı Binbaşı M., Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) istifa etti. Söz konusu iddiaya göre binbaşı M. istifasını "Zaten istifa edecektim" diyerek gerekçelendirdi.

Haber 08-09-24 13:46

Nursel Ergin Gelinim Mutfakta programını neden bıraktı? Etik değerler deyip isyan etti

Gelinim Mutfakta programını sessiz sedasız bırakan Nursel Ergin, ayrılma kararının perde arkasını anlattı. Ünlü sunucu, yapımcıya sitem ederken, izleyicilere veda ettiği anların ekrana yansıtılmadığını söyledi.

Magazin 08-09-24 08:42

Engin Polat'ın tahliyesi herkesi aynı düşüncelere sevk etti! Ağırel mesajları paylaştı: Adalet duygusunun kaybolmasının vereceği zararın farkında değil

Milyonlarca lira kara para aklaması suçlamasıyla tutuklanan ve ardından 10 ay sonra tahliye edilen Dilan-Engin Polat çiftinin tahliyesi toplumun bazı kesimlerinde 'adalet' kavramının sorgulanmasına neden oldu. Gazeteci Murat Ağırel kendisine gelen mesajları sosyal medya hesabından paylaştı. Ağırel paylaşımına, "İktidar adalet duygusunun kaybolmasının kendisine ve topluma nasıl bir zararı dokunduğunun farkında bile değil" notunu düştü.

Haber 07-09-24 16:08

İYİ Parti'den bir istifa haberi daha geldi! Milletvekili sayıları 31'e geriledi

Meral Akşener’in istifasının ardından İYİ Parti’den gelen ayrılık haberlerine bir yenisi daha eklendi. İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, partisinden istifa etti.

Haber 06-09-24 14:40

İtalya Kültür Bakanı sevgilisini danışman yapmaya çalıştı, ortaya çıkınca özür dileyip istifa etti

İtalya Kültür Bakanı Gennaro Sangiuliano, olayların ortaya çıkmasının ardından sevgilisini bakanlık danışmanı yapmaya çalıştığını itiraf etti. Bakan'ın sevgilisi sosyal medyada influencerlık yapıyor. İnfluencerın elinde ise hükümeti sarsacak nitelikte kayıtların olabileceği iddia ediliyor. Bakan olaylar ortaya çıktıktan sonra istifa ettiği ancak Başbakan'ın istifasını kabul etmediğini iddia etti.

Haber 05-09-24 15:10

İsrail Kara Kuvvetleri Komutanı Yadai istifa etti! Ordu sebebini açıkladı

İsrail Kara Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Tamir Yadai istifa etti. İsrail ordusu Yadai'nin kişisel nedenlerden dolayı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Haber 03-09-24 12:07

Yeniden Refah Partili Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, partisinden istifa etti

Siyasette parti istifaları ve partiler arası geçişler gündemdeki yerini korumaya devam ederken yeni bir gelişme daha yaşandı. Bu kez yaşanan gelişme ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ile ilgili oldu. Yeniden Refah Partili Mehmet Kasım Gülpınar'ın partisinden istifa ettiği öğrenildi. Gülpınar'ın bağımsız olarak görevini yürüteceği aktarıldı.

Haber 02-09-24 12:54

Başından bir an bile ayrılamadı! Tek teker şovu genç kızı hastanelik etti

Manavgat’ta seyir halindeyken motosikletin önünü kaldıran sürücü, arkasında bulunan yolcunun düşmesine neden oldu. Güvenlik kameralarına da yansıyan kazada kask sayesinde kazayı yaralı atlatan genç kızın başından ayrılmayan motosiklet sürücüsü, arkadaşına moral vermeye çalıştı.

Haber 01-09-24 11:19

Abdullah Avcı'dan istifa çağrısına sert tepki! ''Önemli bir teknik direktörüm...''

Önce Avrupa Ligi'ne, ardından Konferans Ligi'ne veda eden Trabzonspor'da tribünler Abdullah Avcı'yı istifaya davet etti. Taraftarın bu çağrısı sonrası Deneyimli teknik adam açıklamalarda bulundu.

Spor 29-08-24 23:20

Maaşını 20 gün geç alınca dava etti: Kıdem tazminatına kadar aldı

Ankara'da bir şirkette proje yöneticisi olarak çalışan bir kişi maaşının 20 gün geç yatırılması nedneiyle Yargıtay'a başvurdu. Maaşının geç yatması sebebiyle istifa da eden kişi hakkında Yargıtay, iş sözleşmesini haklı nedenle feshettiğine ve kıdem tazminatı alabileceğine karar verdi.

Finans 27-08-24 12:08

Ev sahibi fahiş zam yaptı! Öğretmen kiracıdan sıra dışı çözüm!

Devletin yüzde 25 sınırı olmasına rağmen ev sahiplerinin fahiş zam talep etmeleri kiracıları ile tartışmaya neden olmaya devam ediyor. Gaziantep’e öğretmen olarak atanan Kiracı Alper Öztürk her yıl yüzde 100 yapılmasına rağmen bu yıl daha fazla isteyip bir de üstüne sahte kira belgesi düzenleyince hem dava yoluna gitti hem de ev sahibin yaptıklarını afiş etti.

Haber 26-08-24 10:36

Mehmet Şimşek için 'istifa etti' iddiaları yalanlandı, Bakan Tunç duyurdu: Soruşturma açıldı!

Katıldığı canlı yayında gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek için 'istifa etti' haberlerine tepki gösterdi. Bakan Tunç, yaptığı açıklamada "Şimşek'e yönelik istifa iddiasıyla ekonomi hedef alındı. Halkı yanıltıcı bilgiyi yayma suçundan sorumlular hakkında soruşturma açıldı" diye konuştu.

Haber 24-08-24 10:27

SPK, Şimşek'in istifa iddiasını yayan hesaplarla ilgili harekete geçti: Hukuki işlemler derhal başlatılmıştır

Sermaye Piyasası Kurulu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in istifa iddialarını yayın sosyal medya hesaplarıyla ilgili harekete geçti. SPK tarafından yapılan açıklamada, "Kurulumuzca; olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine neden olan maksatlı ve yanıltıcı haberleri yapanlar ile bu haberleri yayanlara ilişkin gerekli hukuki işlem/incelemeler derhal başlatılmıştır." ifadeleri yer aldı.

Finans 24-08-24 00:52

Bu iş için memurluktan istifa etti! Araba fiyatına satıyor '750 bin TL'ye alan var' Çok hızlı satılıyor, meraklısı da çok

Kahramanmaraş’ta yaşayan güvercin tutkunu vatandaş, çocukluğundan beri süregelen güvercin hobisi nedeniyle 5 ay önce memurluğu bırakıp güvencin besleme işini büyüterek otomobil fiyatına güvercin satmaya başladı. Yetiştirilen güvercinlerin hemen alıcı bulduğunu ifade eden vatandaş "Bu tezgahta her kuş 5 bin lira ile 500 bin lira, 750 bin lira gibi rakamlara alıcı buluyor" dedi. Vatandaş 'Şu anda binlerce insan bu hobilerin peşinden gidiyor' ifadelerini de kullandı.

Finans 23-08-24 11:05

'Mehmet Şimşek istifa etti' iddiaları sonrası çalkantılar başlamıştı... DMM'den yanıt gecikmedi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in dün akşam istifa etmeye hazırlandığı iddia edilmişti. Erol Mütercimler’ in son dakika olarak verdiği haberde “Mehmet Şimşek’in çok bunaldığını, iki hafta önce istifa ettiğini ve yeniden ikna ile kaldığını” iddiası gözleri Bakan Şimşek'e çevirmişti. Bugün DMM'den konu ile ilgili açıklama geldi.

Finans 21-08-24 10:02

Real Madrid'de Ancelotti her şeyi itiraf etti! Başkan Perez'e Arda Güler sözleri...

İspanya La Liga'nın açılış haftasında son şampiyon Real Madrid, Mallorca deplasmanında 1-1 berabere kalarak yeni sezona puan kaybıyla başladı. Karşılaşmada Arda Güler'in 88.dakikada oyuna dahil olması eleştirilere neden olmuştu. Dönüş uçağında Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile teknik direktör Carlo Ancelotti bu konu hakkında görüşme gerçekleştirdiği öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 20-08-24 13:46

SON DAKİKA: Süper Lig'de 2. haftadan istifa! Kayserispor Başkanı isyan etti: Kulüp yönetilemez hale geldi

Son dakika... Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da ligin 2. haftasında beklenmedik bir istifa geldi. Başkan Ali Çamlı Sivasspor karşısında alınan 2-1'lik mağlubiyetin ardından istifa ettiğini açıkladı. İşte detaylar...

Spor 17-08-24 21:59

AK Parti'yi 'şantaj' ile suçladı, yanıt gecikmedi! Yeniden Refah'ta Fatih Erbakan'ı kızdıran istifa: Milletimiz affetmeyecek

AK Parti'ye transfer olacak milletvekilleri arasında İYİ Parti ve Yeniden Refah Partisi'nden vekiller olduğu da konuşuluyor. Bugün YRP'li Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar partisinden istifa etti. Fatih Erbakan “Yeniden Refah Partisi'nden seçilen belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri, AK Parti iktidarının siyasi şantaj yöntemleriyle karşı karşıya kalmaktadırlar" diyerek sert bir çıkışa imza attı. Erbakan'ın 'şantaj' çıkışına AK Parti'den yanıt gecikmedi!

Haber 13-08-24 19:21

Şehit annesinin bahçesini onarmıştı! Belediye Başkanı Mehmet Ali Budak, DEM'den istifa etti

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinin Belediye Başkanı Mehmet Ali Budak, DEM Parti'den istifa ettiğini açıkladı. Budak, Cemile Duman'ın belediye başkan yardımcısı yapılması için baskı uygulandığını, yasalara aykırı tekliflerde bulunulduğunu belirterek, şehit annesinin bahçesinin onardıkları için partinin Van ve Ağrı teşkilatları tarafından hakkında defalarca soruşturma açılmasının, bu kararı almasında başlıca etken olduğunu ifade etti.

Haber 09-08-24 18:42

Ukrayna'nın son saldırısı piyasayı altüst etti! Rus şirket açıkladı 'Fiyatlar daha da artabilir'

Rus enerji şirketi Gazprom'un Temsilcisi Sergey Kupriyanov, Rusya’nın Suca bölgesinde Ukrayna ordusu ile yaşanan çatışmaların doğal gaz ve sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) fiyatlarında artışa neden olduğunu belirterek, "Analistler, gaz fiyatlarındaki yükseliş eğiliminin devam edeceğini düşünüyor." dedi.

Finans 09-08-24 17:07

Skandal olay! Cani anne ve baba açlıktan öldürdükleri kızlarını hastaneye götürerek grip olduğunu iddia etti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Oklahoma eyaletinde yaşayan Anthony Yonko ve Lisa Mitchell çifti 7 yaşındaki kızlarını hastaneye grip olduğundan şüphelenerek götürdü. Ancak 7 yaşındaki kızın yetersiz beslenme ve sağlıksız koşullardaki yaşam nedeniyle hayatını kaybettiği fark edildi. Kızlarını aç bırakarak ölümüne neden olan cani anne ve baba tutuklandı.

Trend 07-08-24 11:45

Taciz anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı! Yavaşça yaklaşıp önündeki kadının saçlarını kokladı

Uttar Pradesh'in Bisauli bölgesinde bir mağazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde ismi açıklanmayan bir kişi önündeki bulunan kadın müşterinin saçlarını koklayarak onu taciz etti. Güvenlik kamerası görüntüleri sosyal medyadan paylaşılınca tepkilere neden oldu.

Trend 06-08-24 09:43

MYNET ÖZEL | BIST 100 endeksinde derin kayıp! Tüm dünya borsaları çakıldı ama o 3. oldu! Borsa yeniden yükselecek mi? ‘Merkez Bankası da ayak uyduracak…’

Fed’in faiz hamlesine ilişkin beklentiler piyasaları alt üst etti. Tüm dünya borsaları adeta çökerken piyasalarda ‘Kara Pazartesi’ yaşandı. Düşüşten en çok etkilenen 3. borsa ise BIST 100 oldu. Dün iki kez devre kesen endekste kapanış yüzde 5,5 ekside gerçekleşti. Peki borsa neden düştü? Ne zaman yükselir? Ekonomist Doç. Dr. Batuhan Tufaner, “Uzun vadede risklerin azalması ve dünyada faiz indirimlerinin başlaması ve bunu da TCMB’nin takip etmesi BIST 100 açısından olumlu olacaktır” dedi.

Finans 06-08-24 07:25

Barış Atay'dan istifa etti haberlerine yanıt! Hoşunuza gitmeyecek eminim ama mücadeleye devam

Türkiye İşçi Partisi'nin eski milletvekili Barış Atay, istifa iddialarına ilişkin yapılan haberlere sosyal medya hesabından videolu yanıt verdi. Atay, Türkiye İşçi Partisi'nden ayrılmadığını ve oyunculuğa geri döneceğini açıkladı.

Haber 05-08-24 17:37

SON DAKİKA | Bangladeş'te hükümet karşıtı göstericiler Başbakan Şey Hasina'nın resmi konutunu bastı

Son dakika haberi: Bangladeş'teki hükümet karşıtı göstericilerin Başbakan Şeyh Hasina'nın resmi konutunu bastığı bildirilirken, ordu komutanı, siyasi parti liderleriyle toplantı yapıyor. Bangladeş Başbakanı Şeyh Hasina'nın askeri helikopterle resmi konutundan ayrılarak güvenli bir yere geçtiği bildirildi. Hasina, ülkede günlerdir devam eden hükümet karşıtı gösterilerin ardından istifa etti. Hasina’nın Hindistan’a kaçtığı ifade edildi. Ülkede geçiş hükümeti kurulacağı duyuruldu.

Haber 05-08-24 12:26

Pelin Batu'nun oğlunun adı ne? Tepkiler sonrası isyan etti

Pelin Batu 2019 yılında dünyaya gelen ve "Rafael" ismini verdiği oğluna neden bu ismi koyduğunu açıkladı. Batu, oğlunun adıyla ilgili yapılan yorumlardan sıkılınca isyan etti.

Magazin 04-08-24 09:04

SON DAKİKA: Fenerbahçe yönetiminde deprem! 2 isim istifa etti... Kendi istekleri ile görevden ayrıldılar

Son dakika... Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada 2 yönetim kurulu üyesinin kendi istekleriyle görevlerinden ayrıldığı duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 02-08-24 17:49

Reddetti nasıl yazılır? Reddetti mi red etti mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçede birçok farklı sözcük grubu bulunur ve bu gruplar içinde birleşik kelimeler de önemli bir yer tutar. Birleşik kelimeler, iki ya da daha fazla kelimenin bir araya gelerek yeni bir anlam oluşturmasıyla ortaya çıkar. Örneğin, "reddetti" sözcüğü bu tür birleşik kelimelerden biridir ve yazımında sıkça kafa karışıklığına neden olabilir. Peki, reddetti yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 30-07-24 17:25

Basit bir diş ağrısı az daha ölümüne neden oluyordu! Yüzde 70 ölüm sebebiymiş! Yüzü şişmeye başlayınca fark etti

Bitlis'in Tatvan ilçesinde diş ağrısı şikayeti yaşayan Gamze Kılıçer, ilk olarak ilçedeki sağlık kuruluşuna başvurdu. Daha sonra bir tıp merkezine sevk edilen Kılıçer'e diş iltihabına bağlı göğüs boşluğunda enfeksiyon oluştuğu tanısı konuldu. Hemen ameliyata alınan Gamze Kılıçer, 3 saat süren operasyonun ardından sağlığına kavuştu. Konu hakkında 'diş apsesi deyip geçmemek lazım' diyen uzman isim bu durumun literatürdeki kitaplarda ölüme yüzde 70 neden olduğundan bahsedildiğini söyledi.

Kadin 24-07-24 15:48

Trump'a suikast girişimi o ismi koltuğundan etti! Gizli Servisi sarsan istifa

ABD basını, Gizli Servis Direktörü Kimberley Cheatle'nin Trump'a yönelik suikast girişiminin ardından istifa ettiğini yazdı.

Haber 23-07-24 17:37

İYİ Parti'yi sarsan haber! Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal istifa etti

Isparta'nın Yalvaç ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Kodal, İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu. İstifa sonrası İYİ Parti'nin Isparta'daki ilçe belediye sayısı 1'e düştü.

Haber 23-07-24 17:27

İYİ Parti'de istifalar sürüyor! Milletvekili Ersagun Yücel istifa etti

İyi Parti Kurucu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ersagun Yücel ve Isparta Milletvekili Aylin Cesur partisinden istifa etti. Yücel, sosyal medya hesabından duyurdu.

Haber 22-07-24 21:50

Aylin Cesur, İYİ Parti'den istifa etti! Sosyal medyadan duyurdu

İYİ Parti'de bir istifa daha yaşandı. 27. Dönem Isparta Milletvekili Aylin Cesur, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Haber 22-07-24 13:51

Gece vakti mahallede korku dolu anlar! 'Evi neden yaktın?' sorusuna verdiği yanıt şoke etti

Bursa’da bir kadın; ailevi nedenlerini öne sürüp 4 katlı binanın giriş katında oturduğu evi ateşe verdi. Korku dolu anlar yaşayan mahallelinin ihbarı üzerine itfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürürken, gözaltına alınan kadın, ‘evi neden yaktın ?’ sorusuna “Yakmak istedim, yaktım” diye karşılık verdi.

Haber 22-07-24 09:21

Kan donduran detaylar! 15 yaşındaki Taylandlı genç kız aşk üçgeni yüzünden bıçaklanarak öldürüldü

Tayland'ın merkezindeki Pathum Thani 16 yaşındaki bir genç, aşk üçgeni yüzünden 15 yaşındaki bir çocuğu bıçaklayarak öldürdükten sonra polise teslim oldu. 15 yaşındaki kız hayatını kaybederken onun yanında bulunan 16 yaşındaki bir başka gençte yakalandı. Mağdur olan 16 yaşındaki gencin annesi olaya bir aşk üçgeninin neden olduğunu iddia etti.

Trend 18-07-24 13:25

Bir il oraya akın etti! 100 TL'ye satılacağını duyan koştu... Metrelerce kuyruk oluştu

Trabzon’da bir restoran kuruluş yıldönümüne özel 100 gram et döneri 100 TL’ye satacağını duyurunca döner yemek isteyenler izdihama neden oldu. Restoranda metrelerce kuyruk oluşurken vatandaşlar fiyatın da gayet makul olduğunu söyledi.

Haber 18-07-24 09:36

Dilan Polat iddianamesi savcı ve mahkeme arasında krize neden oldu! 4 maddelik sert gerekçe...

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Polat'ların davasında yeni bir gelişme daha yaşandı. Dilan Polat iddianamesinin savcı ile mahkeme arasında krize neden olduğu ortaya çıktı. Mahkeme 4 maddelik sert bir gerekçeyle iddianameyi iade etti. İşte detaylar...

Kulis 14-07-24 22:59