Tacettin Bayır Haberleri

CHP'nin İzmir'de aday belirleme süreci

CHP İzmir İl Başkanlığı önünde toplanan bir grup, Milletvekili Tacettin Bayır'ın büyükşehir belediye başkan adayı yapılması için açıklama yaptı

Haber

TOBB ve meslek kuruluşları kanununda değişiklik teklifi

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel: - "Bu düzenleme özel birtakım kişiler için yapılıyor eleştirilerini kabul etmiyoruz. Siyaset alanını genişletmemiz ve zenginleştirmemiz ancak bu tür düzenlemelerle mümkün oluyor" - İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu: - "Propaganda süreçlerinde bu, odaların ve ilgili meslek kuruluşlarının maddi imkanlarının siyaseten kullanılması yönünde demokratik rekabeti olumsuz yönde etkileyecektir" - MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek: - "Devlet memurlarına tanınan hakların odalara da tanınması gerekir" - CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır: - "Yasa yapılırken sayısı 20'yi bulan kamu kurumu niteliğindeki meslek gruplarının da görüşleri alınmalıydı"

Haber

Olağanüstü kurultayı istemek başkaldırıdır

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır: - "(Parti içindeki olağanüstü kurultay çağrıları) Yerel seçim öncesi bunu talep etmek bence bu partinin yerel seçimlerde kötü sonuç almasına neden olacak bir başkaldırı hareketidir" - "(Aziz Kocaoğlu'nun değişim açıklaması) Herhalde yerel yönetimlere yönelik bir hesabı olduğunu düşünüyorum. Bugün ki genel merkez yapısının kendisi 3 dönemdir bu işi yapıyor 4. dönem kendisine şans vermeyeceğini düşünmüş olabilir" - "Ben 36 yıldır siyasetin içindeyim 8 genel başkan gördüm. Bir genel başkan değiştiğinde partinin iktidar olduğunu da 36 yıldır görmedim"

Haber

CHP'li Tacettin Bayındır: MHP oylarında manipülasyon var gibi

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, 24 Haziran'daki seçimlerde herkesin sandıklarda 'AK Parti hile yapar' gibi bir beklentide olduğunu savunurken "Kimse MHP’yi kontrol etmeye gerek duymadı. MHP’nin Türkiye genelinde aldığı oyda bir manipülasyon var gibi" dedi.

Haber

Tacettin Bayır

Tacettin Bayir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tacettin Bayir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

CHP’li vekil Facebook'tan canlı yayın yaparken emojileri açık unutunca olanlar oldu!

CHP'li Milletvekili Tacettin Bayır, partisinin grup toplantısını Facebook'tan canlı yayınlamak isterken emojileri açık unutunca olanlar oldu.

Haber

CHP'li Bayır'dan 'anayasa' tepkisi

CHP'li vekil Tacettin Bayır, Anayasa Komisyonu'nda görüşülen anayasa değişikliği teklifinin, 12 Eylül, 12 Mart darbecilerinin dahi vermedikleri yetkiyi, bir kişiye verme projesi olduğunu öne sürdü.

Haber

CHP'li Bayır, istifa isteyenlere sert çıktı

CHP'de 2 Kasım sabahı yükselen muhalif seslere bazı milletvekilleri sert çıktı.

Haber