Taekwondo Haberleri

Öfkeli aileler spor salonunu basıp darbetmişti! Öğrencisini taciz eden tekvando hocasından pişkin savunma: 'Üstsüz fotoğrafladım çünkü...'

Ankara'da 14 yaşındaki E. N. Y. tekvando kursuna başladı. Antrenör F. M. D. ise iddiaya göre kızın üstsüz fotoğraflarını çekti, yetmedi bir de taciz etti. E. N. Y. olayı ailesine anlatınca öğrencilerin aileleri spor salonunu basıp F. M. D.'yi darbetti. Olaydan hafif yaralı kurtulan F. M. D.'nin ilk ifadesi ortaya çıktı. Antrenörün fotoğrafı çekme gerekçesini açıklarken yaptığı pişkin savunma 'pes' dedirtti.

Haber

Avrupa Şampiyonası’nda 8 madalya birden

Avrupa Gençler Taekwondo Şampiyonası’nın son gününde Türkiye, 1 gümüş madalya kazandı. Şampiyonayı 2’si altın 8 madalya ile tamamlayan Türkiye, erkeklerde takım halinde Avrupa 2’ncisi, genel sıralamada ise Avrupa 3’ncüsü oldu.

Spor

Tekvando Milli Takımı, Tokyo Olimpiyatları'nı 2 madalya ile tamamladı

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nı 2 bronz madalya ile tamamlayan Tekvando Milli Takımı, 6 olimpiyatta madalya kazanma geleneğini sürdürdü.

Spor

Nur Tatar altın madalya şansını kaybetti

Milli tekvandocumuz Nur Tatar, 67 kg çeyrek final mücadelesinde ABD'li rakibi Paige McPherson'a kaybetti.

Spor

Taekwondo

Taekwondo Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Taekwondo Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Avrupa Taekwondo Şampiyonası’nda Hatice Kübra İlgün Avrupa ikincisi!

Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenen Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda kadınlar 57 kiloda Hatice Kübra İlgün ve kadınlar 53 kiloda Zeliha Ağrıs, gümüş madalyanın sahibi oldular.

Spor

Milli taekwondoculardan 3 madalya

8. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası (Turkish Open 2021), ikinci gün müsabakalarıyla devam etti. Türkiye, günü 1’er altın, gümüş ve bronz madalya ile tamamladı.

Spor