Tek Yurek Turkiye Haberleri

Telsizler patlatılmıştı! Lübnan'daki ikinci siber saldırıda 'Türkiye' detayı... Fatih Portakal canlı yayında tek tek sıraladı

İsrail, Lübnan'daki ikinci siber saldırısında bu kez Hizbullah üyelerinin kullandığı telsiz cihazlar aynı anda patlattı. Söz konusu telsizlerle ilgili ortaya çıkan Türkiye detayı ise endişe yarattı. Gazeteci Fatih Portakal, dünyanın gündemine oturan telsizlerin özelliklerini sıralarken "İsrail siber savaşlarını başlatan ülke oldu. Tarih yazacaktır bunu" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-09-18 22:39:39

Esra Erol'da 'Tek suçum güzel olmak' sözüyle tanınmıştı! Yazgül estetik doktoruna koştu! Yeni halini 'Shakira oldum' diyerek paylaştı

Esra Erol'un programına eşiyle yaşadığı sorunlar yüzünden katılan Yazgül canlı yayındaki 'Tek suçum güzel olmak' sözüyle hafızalara kazındı. Eşiyle boşanan ve kendine yeni bir hayat kuran Yazgül şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Yazgül şimdi de estetik doktorunun kapısını çaldı ve karın germe ameliyatı oldu. Son halini ise 'Shakira oldum' diyerek paylaştı.

Magazin 2024-09-18 10:36:46

Müge Anlı tek bir sözüyle canlı yayında itiraf ettirdi! Öyle bir şey dedi ki... Ağzından laf aldı!

Müge Anlı ve ekibi Kastamonu'da 18 yıl önce kaybolan 50 yaşındaki Hatice Musaoğlu'nun dosyasını işlemeye başladı. Kayıp yaşlı kadının oğlunun çelişkili ifadeleri üzerine Anlı, Aydın Musaoğlu'nun üzerine gitti. Canlı yayında tek bir sözüyle yaşlı kadının oğlunun ağzından itiraf aldı.

Magazin 2024-09-17 09:42:58

Mehmet Şimşek 'istifa' iddiaları için açtı ağzını yumdu gözünü: 'Cumhurbaşkanımız davet etti' dedi: İşin aslını tek tek anlattı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Yeni vergi gelecek mi?' sorusuyla ilgili "Genel KDV oranlarında artış gündemimizde yok. İki, kurumlar vergisinde bir artış gündemimizde yok. Gelir vergisi dilimlerine ilişkin bir artış gündemimizde yok" dedi. Enflasyonla ilgili Bakan Şimşek "2025'in ikinci yarısında rahatlama çok belirgin bir şekilde hissedilecek" diye konuştu. Ayrıca istifa söyletilerine de çok net bir yanıt verdi: 'Benim bir ünvan merakım yok...'

Finans 2024-09-16 22:06:49

Dediği olmuştu! Son asgari ücreti bilen SGK uzmanı Özgür Erdursun'dan çalışanları üzecek tahmin

Sene sonuna doğru ilerledikçe milyonlarca vatandaş ve aileleri asgari ücrete yapılacak zammı tartışıyor. Bilindiği gibi iki senenin ardından bu yıl Mehmet Şimşek'in de etkisiyle ara zam yapılmamıştı. Hükümet, açıkladığı programda asgari ücrete senede tek zam yapılacağını duyurmuştu. Bekarı, genci, yaşlısı... Hepsinin aklında asgari ücret zammının oranı var!

Finans 16-09-24 14:50

Beşiktaş karşısında kalesinde devleşti! Sosyal medya kaynıyor... Uğurcan Çakır mağlubiyeti tek başına engelledi!

Milli aranın ardından Trendyol Süper Lig'de heyecan derbiyle devam etti. Trabzonspor ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır, takımı on kişi kaldıktan sonra Beşiktaşlı oyunculara gol şansı tanımayarak yaptığı kurtarışlarla mağlubiyeti engelledi. Sergilediği performansla sosyal medyada gündem oldu.

Spor 15-09-24 22:05

E-Rapor nedir, nasıl düzenlenir? E-Rapor sorgulama ve e-Rapor rapor doğrulama

Tüm gündelik hayat işleri artık internet üzerinden yapılabilmekte, çeşitli ödemeler, banka işlemleri, alışverişler tek bir tuş ile gerçekleştirilebilmektedir. İnternetin bu derece yaygınlaşması ve teknolojinin gitgide daha da gelişmesi ile artık devlet dairelerindeki işlemler de tek bir sistem üzerinden yapılabilir hâle gelmiştir. Bu noktada sorgulanan sistemlerden biri de "E-Rapor"dur.

Haber 15-09-24 14:27

Narin'in babası Arif Güran kameranın çalıştığını farketmedi ve açıkladı: 'Gelip öcünü benden alsalardı...'

Türkiye Narin cinayetinin faillerinin cezalandırılmasını istiyor. Soruşturmada her geçen gün yeni bir gelişme olurken ve gözler amca Salim Güran'a çevrilmişken kameralara dikkat çeken bir görüntü takıldı. Narin'in babası masada yapılan bir sohbette kamerayı fark etmeden birçok şeyi tek tek anlattı. İşte cinayetin seyrini değiştirecek türden konuşma...

Haber 14-09-24 18:44

İsim, tarih, şiir... İstanbul'da utanç görüntüsü! 150 yıllık tarih yazı tahtasına döndü

Çırağan Sarayı ve Yıldız Sarayı'nı birbirine bağlayan 19. yüzyıl yapımı üst geçit bakımsızlığı ve üzerine yazılan yazılar nedeniyle tepki çekti. Türkçe ve yabancı dilde yazılar yazılmış kapı ve işlemeli sütunların restore edilmesi gerektiğini belirten Arkeolog Ömer Faruk Yavaşçay "Yazanları kayıt altına almak için kamera koyulabilir. Tek vatandaşlarımız yazmıyor, yabancı turistler de yazıyor. Önüne geçilmeli. İstanbul'u kötü gösteriyor. Ağır cezalar olmalı. Devletimiz buna özen göstermeli" dedi.

Haber 14-09-24 11:34

Narin soruşturmasının seyri değişti! Birinci cinayet zanlısı artık amca Salim Güran değil! Oklar tek bir isme doğru yöneldi

Narin soruşturmasında her dakika yeni detaylar ortaya çıkmaya başlarken ilk günden bu yana birinci şüpheli olan amca Salim Güran son bilgiler ışında artık en şüpheli isim değil. Jandarmanın elindeki bulgular şu anda okları ağabey Enes Güran'a çevirdi. Cinayetin daha aydınlatılacak birçok noktası var. Telefonlardan çıkacak bilgilerin de ekipleri asıl katile götürmesi bekleniyor.

Haber 14-09-24 08:55

Afişte bir tek o yoktu! Kızılcık Şerbeti oyuncusu o hamlesiyle gündem oldu! Bakın ne yaptı...

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün başrolü paylaştığı Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezon afişi yayınlandı. Afişte dizide Mustafa karakterine hayat veren Emrah Altıntoprak'ın yer almaması tepkiyle karşılandı. Bunun üzerine Kızılcık Şerbeti oyuncusu da photoshop yaparak afişe kendisini ekledi.

Magazin 13-09-24 17:10

Armağan Çağlayan'dan yıllar sonra gelen Popstar itirafı: Tek kazandığım şey... dedi ve para kazanan o ünlüyü açıkladı!

Uzun yıllardır ekranlarda gördüğümüz, son zamanlarda da YouTube'a ürettiği içeriklerle adından sık sık söz ettiren Armağan Çağlayan, Fatih Altaylı'nın programında efsane program Popstar'la ilgili yıllar sonra bir itirafta bulundu.

Magazin 13-09-24 16:20

3 bin 900 yıllık olduğu düşünülen izler açığa çıktı! Bulunan İzlerin Türkiye'de o döneme ait tek olduğu vurgulandı

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde bulunan Kayalıpınar'daki ilk kez 2005'te başlatılan kazılar devam ediyor. Sürpriz şekilde bulunan izler ise herkesi şaşırttı. Araştırmalara göre bulunan iz bir el izi ve bir erkeğe ait.

Haber 13-09-24 14:38

Uğur Önver, Dünyanın en zor işi olarak tanımladı! 'Binlerce kişi denedi ama başarılı olamadı' Yıllık 1.2 milyon dolar (40 milyon 750 bin TL) maaş... Türkiye'den 1 milyon kişi başvurur

Haber sunucusu Uğur Önver sosyal medyadan yaptığı paylaşımında "dünyanın en zor işi" olarak tanımladığı bir meslekten söz etti. Manş Denizi'nde bulunan La Jument isimli deniz fenerinde bekçilik görevi yapması için bir şirketin eleman aradığını anlatan Önver, "Dünyanın en zor işi. Başarabilene yılda tam 1.2 milyon dolar maaş var. Henüz bu maaşı alabilen olmadı. Tek işiniz bu deniz fenerinde yaşamak" ifadelerini kullandı.

Trend 13-09-24 13:51

Tavşantepe'nin işbirlikçileri! Narin'in köyünde kamera ve nöbet detayı... Sahte ihbarlar yapıp sim kartları atmışlar

Türkiye tek yürek olup bir an önce Narin Güran'ın katil ya da katillerinin bulunmasını isterken, Tavşantepe köyündeki ilginç detaylara bir yenisi daha eklendi. İlk günden itibaren adeta sessizliğe gömülen köyde bazı evlere kamera takılması ve nöbet tutulması dikkat çekti. Elde edilen yeni bulgulara göre, bazı köylüler soruşturmayı yanlış yönlendirmek için sahte ihbarlar yapıp sim kartları atmışlar.

Haber 13-09-24 10:27

Okulun tek öğrencisi! Yalnız gidiyor, okuyor, oynuyor, geliyor... 'Keşke sınıf arkadaşım olsaydı'

Van'ın Gürpınar ilçesine bağlı Yaşlıdal mezrasındaki okulun tek öğrencisi 9 yaşındaki Hasret Aydın, bu sene de eğitim öğretime yalnız başladı.

Egitim 12-09-24 12:48

Kuyumcular sesinden bile anlayabiliyor! Altın için 'bu önemli bir faktördür' diyerek tek tek anlattılar: Ucuz altın yalanına kanmayın!

Altın fiyatlarındaki rekor artışla birlikte sahtecilik vakaları da çoğalıyor. Uzmanlar, özellikle güvenilmez kaynaklardan altın alırken dikkatli olunması gerektiğini vurguluyor. Konya Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Yusuf Yaşar, sahte altının sesinden, ağırlığından ve yapılan testlerle anlaşılabileceğini belirtiyor. Vatandaşları dolandırıcılara karşı uyaran Yaşar, güvenilir kuyumculardan alışveriş yapmanın önemine dikkat çekiyor.

Finans 12-09-24 11:22

Narin'in gözaltında olmayan tek amcası Erhan Güran konuştu! Katil kardeşim Salim Güran da olsa...

Diyarbakır'da Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili olan soruşturma devam ediyor. Minik Narin'i kimin öldürdüğü henüz gizemini koruyor. Soruşturma kapsamında gözaltına alınmayan tek aile üyesi olan amca Erhan Güran açıklamalarda bulundu. Güran, aile olarak amaçlarının birbirlerini savunmak olmadığını belirterek, "Katil kardeşim Salim Güran da olsa cezasını çeksin" dedi.

Haber 12-09-24 11:12

Darphane banknot maliyetinden tasarruf etmek istedi: Vatandaş, '7 bin TL değil 7 milyon liradan başlasın' diye tepki gösterdi: Tek çekimde patlama yaşandı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, hem kayıt dışı ekonomiyle mücadele etmek hem de banknot kullanımını azaltarak Darphane’nin giderlerini kısmak amacıyla 7 bin TL üzeri alışverişlerde banka veya kredi kartı kullanımını zorunlu hale getirdi. Uzmanlar kamuda harcamaların kısılmasının enflasyonla mücadelede önemli olduğunu vurgularken, vatandaşlar bu uygulamaya yönelik çeşitli tepkiler verdi: '7 bin TL değil, 7 milyon liradan başlasın...' İşte detaylar...

Finans 12-09-24 09:05

Sergio Ramos adım adım Galatasaray'a geliyor! Yapılan son teklifi de reddetmesiyle masada bir tek Galatasaray kaldı

Transfer döneminin kapanmasına çok az bir süre kala Galatasaray'dan ses getirecek bir hamle gelmişti. Henüz hiçbir takımla sözleşme imzalamayan Sergio Ramos son olarak Botafogo'nun yaptığı teklifi reddetti. Sarı-kırmızılılarla masada olan Sergio Ramos, adım adım Galatasaray'a geliyor...

Spor 12-09-24 07:41

Narin'in gözaltına alınmayan tek ağabeyi konuştu! Amcasına da annesine de tek laf ettirmedi: Amcam babam gibidir

Diyarbakır'da vahşice katledilen Narin'le ilgili ailede gözaltına alınmayan tek kişi vardı, ağabeyi Baran Güran. Acı olayın ardından ilk kez açıklamalarda bulunan ağabey soruşturmanın 1 numaralı şüphelisi amca Salim Güran için çok net ifadeler kullandı. Amcasının babası gibi olduğunu belirten ağabey Baran, ailesi ve annesi için de iftira atıldığını belirtti. İşte ağabeyin ses getirecek açıklamaları.

Haber 12-09-24 06:37

E-Kurs nedir? Millî Eğitim Bakanlığı E-Kurs başvurusu nasıl yapılır? E-Kurs giriş

Çeşitli resmî kurumlara ait internet adresleri ya da kurumların mobil telefonlara indirilebilen uygulamaları sayesinde artık birçok işlem kurumlara gitmeden internet aracılığıyla yapılabilmektedir. Tüm kurumları tek portalda toplayan e-Devlet sistemi de hepsine ulaşabilmenin en hızlı ve en kolay yoludur.

Haber 12-09-24 03:36

Ehliyet e-Sınav sonuçları nasıl öğrenilir? Ehliyet e-Sınav sonuçları sorgulama

Uzun zamandır birçok işlem internet üzerinden yapılmakta ve çeşitli belgeler elektronik ortamda hazırlanıp paylaşılabilmektedir. Tüm resmî kurumlar ve devlete ait olan kuruluşlar tek bir portal üzerinde toplanmış ve e-Devlet sistemi üzerinden ulaşılabilir hâle gelmiştir.

Haber 11-09-24 23:12

E-İkamet nedir? E-İkamet başvuru sonucu nasıl öğrenilir?

Devletin vatandaşlara sunduğu hizmetlerden biri de çeşitli resmî işlemlerin elektronik ortamdan yapılabilmesi kolaylığıdır. Sağlık Bakanlığı’ndan Sosyal Güvenlik Kurumu’na, okullardan mahkemelere birçok alanda çeşitli işlemler internet üzerinden yapılabilir hâle gelmiştir. E-Devlet sistemi ile de tüm resmî kurumlara tek bir portal üzerinden ulaşılabilir. Bu noktada resmî bir hizmet olan e-İkamet başvuru sonucunun nasıl öğrenilebildiği de merak edilen konular arasında yer alır.

Haber 11-09-24 21:10

E-Nabız tahlil sonuçları: e-Nabız'dan tahlil sonuçlarına nasıl bakılır? E-Nabız tahlil sonuçları indirme

Günümüzde birçok resmî işlem, elektronik ortama taşınmıştır. Resmî evraklar internet üzerinden hazırlanıp kullanılabilmekte, birçok resmî dosya takibi ya da işlemi yine elektronik ortamda gerçekleştirilebilmektedir. E-Devlet sistemi sayesinde tüm kamu kurum ve kuruluşları da tek bir portal üzerinden ulaşılabilir hâle gelmiştir. E-Devlet üzerinden ulaşılıp tahlil sonuçlarına göz atılabilen portallardan biri de e-Nabız'dır.

Haber 11-09-24 19:01

E-Nabız giriş: e-Nabız'a nasıl giriş yapılır? E-Nabız hasta ve doktor girişi, e-Nabız e-Devlet girişi

Artık neredeyse tüm resmî işlemler, internet üzerinden gerçekleştirilebilir ve takip edilebilir hâle geldi. İcra müdürlüklerinden adliyelere, okullardan sağlık müdürlüklerine tüm kurumların internet siteleri ve uygulamaları üzerinden kurumlarla iletişime geçilebiliyor. E-Devlet sistemi sayesinde ise hepsine tek bir portal üzerinden ulaşılabiliyor. E-Devlet sistemi üzerinden ulaşılabilen portallardan biri de e-Nabız.

Haber 11-09-24 17:58

Dünyanın en iyi kulüpleri açıklandı! İlk 25'te tek Türk takımı var... Herkesi şaşırtan liste!

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS), 1 Eylül 2023-31 Ağustos 2024 tarihlerini baz alarak dünyanın en iyi takımlarını açıkladı. Bu yılki sıralamalarda, ilk 25 takım arasında sadece bir Türk kulübü yer aldı. Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe ilk 25'te kendine yer buldu.

Spor 11-09-24 17:16

Nihal Candan ve Bahar Candan üçüncü kez hakim karşısında! Savunmasını ağlayarak yaptı! Mal varlığını tek tek saydı! Duyanlar inanamadı

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından yargılanan Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler üçüncü kez hakim karşısına çıktı. Bahar Candan’ın 44 yıla kadar, Nihal Candan adıyla bilinen Gülnihal Çiçek’in ise 24 yıla kadar hapsi istenen 21 sanıklı davanın görülmesine ise devam edildi. Nihal Candan ağlayarak savunmasını yaptı ve mal varlığını sayınca kimse inanamadı.

Magazin 11-09-24 13:08

Yeliz Yeşilmen Bodrum'daki lüks villasını gezdirdi! Özene bezene yaptırdığı altınları tek tek gösterdi! Elmaslar, pırlantalar, metrelik zincirler...

Son dönemde açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Yeliz Yeşilmen şimdi de Bodrum'daki iki katlı lüks villasıyla dikkat çekti. Havuzlu villasının kapılarını ‘Evrim Akın ile Ev Gezmesi’ programına açan Yeşilmen özene bezene yaptırdığı altınlarını da tek tek gösterdi.

Magazin 11-09-24 08:02

Şahan Gökbakar Fatih Altaylı'ya mesaj atmış! İsyan etti: Şahan iktidara yakın bir isim değil diye...

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villasına yıkım kararı çıkmasının ardından Fatih Altaylı komedyene sert çıkmıştı. Ancak Gökbakar gerçeği tek tek açıkladı. Altaylı ise yaşananlara dair açıklama yaparak "Belli ki Şahan'a dünyayı dar etmek istiyorlar" dedi.

Magazin 11-09-24 07:34

Narin'in abisi Baran Güran'ın TikTok hesabı ortaya çıktı! Cenaze ona verilmişti, ailesi için yazdıkları dikkat çekti: Allah için yapmayın!

Narin Güran cinayetiyle ilgili her gün yeni bir detay ortaya çıkmaya devam ederken, tüm gözler aile üyelerine çevrilmiş durumda. Aralarında anne, baba ve kardeşlerin de olduğu toplam 22 kişinin sorgusu sürerken, küçük Narin'in cansız bedeni dışarıdaki tek yakını olan abi Baran Güran'a teslim edilmişti. Cenazede elindeki gelinlikle görülen abi Güran'ın TikTok hesabı olduğu ortaya çıktı. Abi Güran'ın ailesiyle ilgili paylaşımı dikkat çekti.

Haber 11-09-24 06:54

Narin'in gözaltında olmayan tek amcası konuştu! Nevzat Bahtiyar ile ilgili konuşmasını açıkladı: 'Böyle vicdansız bir insanda titreme olmaz mı?'

Diyarbakır'da Narin Güran'ın cansız bedeni bulunmuştu. Küçük kızın hunharca öldürülmesi sonrasında soruşturmada yeni gelişmeler yaşanıyor. İtirafçı Nevzat Bahtiyar mahkemece tutuklandı. Öte yandan gözaltında olmayan Narin'in tek amcası, Bahtiyar ile arasında geçen konuşmayı açıkladı. Amca, Bahtiyar ile ilgili olarak "Böyle vicdansız bir insanda titreme olmaz mı?" dedi.

Haber 10-09-24 20:56

İstanbul'da özel okulda skandal! Sahte öğretmen ve burs iddiaları akıllara durgunluk verdi: Çocuğun psikolojisi bozuldu

İstanbul'daki bir özel okulda sahte öğretmen skandalı patlak verdi. Kızında psikolojik sorunlar başladığın fark eden anne, okul defterlerini inceleyince gördüklerine, daha doğrusu göremediklerine inanamadı. Dava açmaması için özel okulun anneye burs vermeyi teklif ettiği iddiası da skandalın bir başka boyutunu ortaya koydu. Üstelik okul hakkında suç duyurusunda bulunan tek kişi de o anne değil.

Haber 10-09-24 14:30

Şahan Gökbakar Fatih Altaylı'nın tepkisi sonrası sessizliğini bozdu! İleri geri konuştuğunu görünce... deyip sert çıktı! Her şeyi tek tek anlattı

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar günlerdir Marmaris Delikyol Koyu'ndaki eviyle gündemde. Evinin kaçak olarak tepsit edildiği ve yıkım kararı çıktığı iddia edilen Gökbakar, Fatih Altaylı'nın kendisine olan tepkisi sonrası sessizliğini bozdu. Gökbakar 'hakkımda ileri geri konuştuğunu görünce dayanamadım' diyerek iddialara son noktayı koydu.

Magazin 10-09-24 11:24

Narin Güran cinayetinde 'üçüncü kişi' iddiası! 'Çelişkiler' var diyerek açıkladı: Arabada biri daha vardı!

Narin Güran'ın katili kim? Tüm Türkiye bu sorunun yanıtını ararken, itirafçının anlattıkları yeni şüpheleri de beraberinde getirdi. Narin'in cansız bedenini kendisine muhtar da olan amcanın verdiğini söyleyen itirafçının ifadesindeki çelişkilere dikkat çeken gazeteci Cüneyt Özdemir "Kesin üçüncü bir kişi daha var" ifadelerini kullandı. Bölgeyi iyi bilen gazetecilerden olan Ferit Arslan da Narin'in cansız bedeninin bir kişi tarafından oraya tek başına konulmasının mümkün olmadığını belirtti.

Haber 10-09-24 09:03

Asgari ücret zammında ipucu! Milyonlarca çalışan için rakam ortaya çıktı: Tek zam sonrası formül belli oldu… Net asgari ücret için 25 bin TL hesabı

Orta Vadeli Program’da (OVP) yıl sonu enflasyonu yüzde 41,5 olarak tahmin edildi. Bu oran, Aralık ayında yapılacak Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısında asgari ücrete yapılacak zammı doğrudan etkileyecek. Eğer bu tahmin gerçekleşirse, net asgari ücretin 25 bin lira seviyelerinde belirlenmesi söz konusu olacak. İşte detaylar...

Finans 10-09-24 07:32

İki çocuk annesi Hazal Kaya'nın Narin tepkisi gündem oldu! Tek yanlış sözü yok

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, rol aldığı Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin galasında basın mensuplarına konuştu. Türkiye'de yankı uyandıran Narin cinayetine dair daha önce sosyal medyadan tepkisini paylaşan Kaya, bir tepki de sözlü açıklamasında verdi.

Magazin 09-09-24 22:52

1 numaralı katil zanlısı o! Açık açık ‘Narin’in babası sen misin’ diye soruldu! İşte amcanın ifadesi

Türkiye günlerdir, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan ve ardından cansız bedenine ulaşılan Narin Güran soruşturmasını konuşuyor. 24 kişinin gözaltına alındığı soruşturmada tek tutuklu Narin'in amcası Salim Güran. Tutuklu olan amcanın ifadesi ortaya çıktı. İşte amcaya sorulan sorular ve Narin ile ilgili verdiği yanıtlar...

Haber 09-09-24 21:50

Wanda Nara tek telefonla Fenerbahçe'ye transfer yaptı! Galatasaray taraftarını şaşırtan hamle...

Fenerbahçe, transferi için Boca Juniors ile anlaşma sağladığı Cristian Medina'nın detayları ortaya çıktı. Arjantinli oyuncunun eşi, Türkiye'den tanıdığı Wanda Nara'ya telefon açtığı öğrenildi. Wanda Nara'nın Türkiye'yi tavsiye etmesi üzerine Medina, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti.

Spor 08-09-24 14:27

Dünyanın en pahalı plakası! Aracın 10 katı değerinde: 14.3 milyon dolara satıldı... Bu kadarı da çok ama

Birleşik Arap Emirlikleri'nde tek haneli plakalar zenginlik ve statü göstergesi olarak kabul ediliyor. Bu nedenle ülkede "1" numarasından oluşan plaka çok özel ve değerli. Dünyanın en pahalı plakası olarak kabul edilen bu plaka 14.3 milyon dolar değerinde. Plakanın fiyatı sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirmeye yetti.

Trend 07-09-24 15:17

Hindistan'a festival için bir kadın hayatının en kötü deneyimini yaşadı! Travmatize olacağınızı bilmeniz gerekiyor

Bir festival için Hindistan'a gittiğini dile getiren bir kadın yaşadığı kendisi korkutucu olan deneyimini paylaştı. Sosyal medyadan paylaştığı fetival gönderisine genç kadın, "Sarışınsanız Hindistan'a dikkatli olun" notunu ekleyerek festivalde başına gelen olayları tek tek paylaştı.

Trend 07-09-24 14:17

Galatasaray'daki karaborsa bilet iddiaları, Cumhuriyet Başsavcılığına taşındı! ''Fenerbahçe, Bayern Münih ve Manchester United maçı... Tek maçtan 250 bin Euro zarar var...

Galatasaray'da karaborsa bilet skandalı iddiası, eski Galatasaraylı yönetici ve hukukçu Rezan Epözdemir tarafından hukuka taşındı. Epözdemir, iddiaları belgeleyerek Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Spor 07-09-24 09:40

Lise tuvaletinde korkunç olay! 16 yaşındaki öğrenci 15 yaşındaki bir başka öğrenciyi vurarak öldürdü... Yetişkin olarak yargılanacak

Amerika Birleşik Devletleri'nin Maryland eyaletindeki bir lisenin tuvaletinde korkunç bir olay yaşandı. 16 yaşındaki ismi açıklanmayan saldırgan erkekler tuvaletinde tek el ateş ederek 15 yaşındaki Warren Curtis Grant'i vurdu. 15 yaşındaki öğrenci tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Trend 07-09-24 09:28

Türkiye'nin kredi notunu bir kez daha yükselttiler! Fitch Ratings'ten Türkiye kararı: Zam bekleyen milyonlar için 'ihtiyatlı asgari ücret' çıkışı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "B+"dan "BB-"ye yükseltti. Açıklamada asgari ücret zammına ilişkin de değerlendirmede bulunan kredi kuruluşu, 'ihtiyatlı asgari ücret' vurgusu yaparak tek tek sebepleri anlattı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "2024 yılında üç büyük kredi derecelendirme kuruluşundan not artırımı alan tek ülkeyiz" dedi. İşte detaylar...

Finans 07-09-24 00:17

Jose Mourınho'dan Diego Simeone'ye dev transfer çalımı! Tek bir telefonu yetti...

Fenerbahçe'nin İtalyan ekibi Fiorentina'dan renklerine bağladığı Sofyan Amrabat ile ilgili sürpriz bir detay ortaya çıktı. İspanyol kulübü Atletico Madrid Teknik Direktörü Dieogo Simeone'nin takımında görmeyi çok istediği Faslı orta sahayı, sarı - lacivertlilerin Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun devreye girip transferi bitirdiği belirtildi.

Spor 06-09-24 18:45

Rekabet Kurulu'nda yayınlandı... Getir devralınıyor!

Getir Perakende Lojistik Anonim Şirketi'nin tek kontrolünün Mubadala Investment Company PJSC tarafından devralınması işlemi için Rekabet Kurumu'na başvuruldu.

Finans 06-09-24 13:28

Hem 11 yaşındaki kızı hem 16 yaşındaki ablasını istismar etti! Sapığın bütün iğrençliklerini anlattılar: İnatlaşmaya girince ilişkiye girdik

Kocaeli'de yaşayan sapık servis şoförü S.Y. hem 11 yaşındaki kızı hem de 16 yaşındaki ablasını istismar etti. 11 yaşındaki kız sapığın kendinden çıplak fotoğraf istediğini, tenha yere götürüp özel bölgelerine dokunduğunu söyledi. İstismara uğradığında 16 yaşında olan abla ise, "Benimle ilişkiye girersin giremezsin diyerek benimle inatlaştı, benimle inatlaşmaya girince ilişkiye girdik." diyerek sapığın yaptıklarını tek tek anlattı.

Haber 05-09-24 15:28

Fenerbahçe'de zarar çok büyük! 3 isimden de para kazanılamadı... Tek teselli Ferdi Kadıoğlu...

Transfer döneminde sona yaklaşılırken kadrosunu büyük oranda oluşturan Fenerbahçe, yollarını ayırdığı Luan Peres, Rade Krunic ve Joao Pedro'dan ciddi anlamda zarar etti. İşte detaylar...

Spor 05-09-24 13:38

Mısır ile ilişkilerde yeni dönem! 'Birçok alanı etkileyecek'

ABD'den konut maliyetlerinin pandemi öncesine döneceği ve 2025'te istenen seviyeye çekileceği yönünde pozitif haberler gelmeye başladı. Enflasyonun düşmesi beklenirken, ekonomist Eren Akgül, enflasyonun tek haneye indirilerek korunması gerektiğini vurguladı. Akgül ayrıca, Mısır ile yeniden kurulan ilişkilerin inşaat ve gıda sektörleri başta olmak üzere birçok alanda hareketliliğe sebep olacağını kaydetti.

Finans 05-09-24 13:26