Teknik Kadro Haberleri

Beşiktaş kondisyoneri Stefano Marrone'den sakatlık açıklaması

Beşiktaş'ta yaşanan art arda sakatlıklar sonrası taraftarlar takımın kondisyoneri Stefano Marrone'ye tepki gösterdi. Bu tepkiler üzerine Marrone sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. İşte İtalyan kondisyonerin açıklaması...

Spor

Huawei AppGallery Muhteşem Bir Kampanya ile Karşınızda!

Dünyanın en çok tercih edilen üçüncü uygulama mağazası olan ve Android tabanlı tüm cihazlara yüklenebilen AppGallery ve Dünya çapında 170’ten fazla ülkede ve bölgede, 50’den fazla dilde sunduğu zengin içerikleri ile kullanıcılarına benzersiz bir arama motoru deneyimi sunan Petal Search yazı muhteşem bir kampanyayla uğurluyor.

Haber

Petal Search’ten Sürpriz Hediyeli “Hoş Geldin” Kampanyası

Başta Android olmak üzere tüm cihazlarda aktif bir şekilde kullanılan, haber, seyahat, alışveriş ve yerel işletmeler gibi 20`den fazla kategorisi ve zengin içerikleriyle mobil kullanıcılara benzersiz bir arama deneyimi sunan Petal Search yepyeni bir kampanya ile yeni kullanıcılarına “Hoş Geldin” diyor.

Haber

Petal Search Sesli ve Görsel Aramalarla Dünyayı Yepyeni Bir Şekilde Keşfedin

Mobil bir arama motoru ve uygulama arama aracı işlevlerini bir arada sunan Petal Search, kullanıcılarına benzersiz bir arama ve keşfetme deneyimi sunmaya devam ediyor.

Haber

Petal Search ile Yakındaki Yerleri Keşfetmenin Tam Zamanı!

Kullanıcıların beğenisine sunulduğu ilk günden bu yana kullanıcı deneyimini ön planda tutan Petal Search haber, alışveriş, seyahat ve yerel işletmeler gibi 20’den fazla kategorisi ile kullanıcılara kaliteli zengin içerikleri, en verimli şekilde sunmaya devam ediyor.

Haber

SON DAKİKA | A Milli Takım kadrosu açıklandı

A Milli Futbol Takımımızın 2022 FIFA Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde Hollanda, Norveç ve Letonya ile oynayacağı maçların aday kadrosu belli oldu.

Spor