Telefon Kılıfı Haberleri

Güneşin keyfini çıkarın! Bu yazı rahat geçirmenizi sağlayacak ürünler

Yaz mevsiminin getirdiği deniz, kum ve güneşi ne kadar sevsek de bazen kavurucu sıcaklarla bunalmadan edemiyoruz. Bu noktada günlük hayatımızı kolaylaştıran pratik ürünler imdadımıza koşarak yaz mevsimini daha serin rahat geçirmemize destek oluyor. Günlerin uzadığı bu sıcak yaz günlerinde içeceklerimizi serin tutarak susuzluğumuzu gideren termostan gün boyunca özgürce hareket etmemizi sağlayan powerbank’e kadar uzanan pratik ve işlevsel ürünlerin yer aldığı bir seçki hazırladık. İşte detaylar!

Haber

Yüksek fiyatını görünce şaşıracağınız teknolojik ürün aksesuarları

Teknolojik ürünler hayatımızın büyük bir parçasını oluşturuyor. Her geçen gün yeni bir dijital ürün çıktıkça bu cihazların kullanımını kolaylaştıracak farklı aksesuarlar da üretiliyor. Bu aksesuarların fiyatları da çoğu zaman dudak uçuklatıyor. Çünkü tıpkı kendileri gibi pahalı cihazlarla birlikte kullanılıyorlar. İşte yüksek fiyatlarını görünce şaşıracağınız teknolojik ürün aksesuarları...

Haber

iPhone modelleri için hem koruma hem şıklık sağlayacak kılıflar

Apple marka telefonlar kendine has üretilen kılıflarla kullanıcıların dikkatini çekiyor. Telefon kılıfı arayışında birbirinden kaliteli onlarca kılıf bulabilir, kullanıcı dostu özellikleriyle ön plana çıkan farklı ürünlerle karşılaşabilirsiniz. "Bu kadar ürün arasından hangisini alacağıma bir türlü karar veremiyorum." diye düşünüyorsanız merak etmeyin! En iyi seçenekleri sizin için bir araya getirdik.

Haber

Hiç bilmediğiniz hayatınızı anında kolaylaştıracak 8 ufak ipucu

Günlük hayatta yaşadığımız ufak sorunları görmezden geliyoruz. Ancak bu sorunlar daha büyük problemler yaşamaya neden olabiliyor. Oysa ki çok basit yöntemler ile yaşadığınız problemleri kolayca çözebilirsiniz. İşte şaşıracağınız hayat tüyoları...

Kadin

Telefonunu korurken şıklığından da ödün vermek istemeyenlere çeşit çeşit telefon kılıfı önerisi

Günümüzde neredeyse elden hiç düşmeyen cep telefonları, yaşamın büyük bir parçası hâline geldi. Peki, hayatınızın en önemli parçaları arasında bulunan cep telefonunuzu dışarıdan gelebilecek tehlikelere karşı koruma altına alıyor musunuz? Eğer cep telefonunuzu güvence altına almak istiyorsanız sizler için belirlediğimiz hem şık hem iyi koruma sağlayan kılıfları mutlaka inceleyin!

Haber

Telefonunuzu daha rahat kullanabilmeniz için ihtiyacınız olan eşyalar

Cep telefonları günümüzde en az bilgisayarlar kadar işlevsel hale geldi. Neredeyse her gün hayatınızı daha da kolaylaştıracak yeni ürünler görmeniz mümkün. Telefonların gelişmesiyle birlikte onların kullanımını kolaylaştıran çeşitli aksesuarlar da geliştirilmeye başlandı. Bu aksesuarlar akıllı telefon deneyimini daha da işlevsel hale getiriyor. İşte onlardan birkaçı!

Haber

Her zaman minnetle hatırlanacak, kullanışlı bir yılbaşı hediyesi arayanların bakması gereken telefon kılıfı modelleri

Yeni yıl yaklaşırken sevdiklerinize hediye alma telaşına düştüyseniz ve ne alacağınıza karar veremiyorsanız sizin için mükemmel bir önerimiz var! Siz de "Hediyenin kullanışlısı makbul." diyenlerdenseniz her zaman işe yarayacak telefon kılıfı modellerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber

Apple telefonların vazgeçilmezi en uygun fiyatlı kılıf modelleri

Akıllı telefonları korumanın en kolay yolu kılıf kullanmak. Peki, birbirinden güzel telefon kılıflarına indirimli fiyatlarla sahip olmaya ne dersiniz? İşte, Apple telefonlar için seçtiğimiz en güzel kılıflar bu listede!

Haber

Tartışmaları sonlandırabilir: iPhone 13 Pro Max'in kılıfları göründü!

Paylaşılıp silinen, daha sonra yeniden yüklenen yeni bir video, iPhone 13 Pro Max'in kılıflarını gösterdi. Eğer söz konusu kılıflar gerçekten iPhone 13 Pro Max'e ait ise yeni iPhone'un adında 13 sayısının veya 12s ibaresinin yer alıp almayacağına dair tartışmalar sona erebilir.

Haber

Hayatınızı kolaylaştıracak kullanışlı telefon aksesuarları

Hayatınızı kolaylaştıran birbirinden kullanışlı telefon aksesuarlarını sizler için listeledik.

Haber