Temel Analiz Haberleri

Fular nasıl yazılır? Fular mı fülar mı, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe, kelime çeşitliliği bakımından oldukça zengin bir dildir. Bu zenginlik nedeniyle, bazı kelimelerin yazımı konusunda sıkça kararsızlık yaşanmakta ve hatalı yazılmaktadır. Kelimelerin yanlış kullanılmasının temel sebeplerinden biri, söylenişleriyle yazımları arasındaki farklılıklardır. Örneğin, dilimizde sıkça görülen bir imla hatası örneği fular kelimesidir. Peki, fular nasıl yazılır?

Egitim 2024-06-27 16:08:50

Ekstra nasıl yazılır? Ekstra mı extra mı, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Doğru yazılıp doğru telaffuz edilen sözcükler, etkili iletişim için temel bir gerekliliktir. Sözcüklerin yanlış yazılması, cümlelerin anlamını bozabilir ve iletişimi zorlaştırabilir. Bu yüzden, sözcüklerin doğru yazımı hakkında bilgi sahibi olmak önemlidir. "Ekstra" gibi bazı sözcüklerin yazımında sıkça hatalar yapılabilmektedir. Bu yüzden doğru yazılışı en çok araştırılan kelimeler arasında yer alır. Peki, ekstra nasıl yazılır?

Egitim 2024-06-27 16:02:42

Saadet Partisi’nin olağanüstü kongresi ertelendi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun genel başkanlığı bırakacağını açıklaması sonrasında 30 Haziran'da olağanüstü kongre yapılması kararı alınmıştı. Parti yaptığı son açıklamada kongrenin ertelendiğini açıkladı.

Haber 2024-06-26 17:33:52

Karamollaoğlu'ndan son grup konuşması! Davutoğlu'nun sözleri dikkat çekti

Saadet Partisi 30 Haziran'da seçimli kongreye gidiyor. Genel Başkan Temel Karamollaoğlu bugün partisinin grup toplantısında son kez konuşma gerçekleştirdi.

Haber 2024-06-26 17:12:21

TV yayın akışı 26 Haziran 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

26 Haziran Çarşamba akşamı Güldür Güldür Show, Turnike, Vanguard, Süt Kardeşler, UEFA EURO 2024 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme Maçları "Ukrayna-Belçika", Vatikan'ın Şifresi: Bir Temel Macerası ve MasterChef Türkiye programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 26 Haziran Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 26-06-24 07:35

Koronavirüsün ardından yeni hastalık uyarısı! 26 ülkede görüldü, M çiçeği virüsü vakalarında artış yaşanıyor

Koronavirüs pandemisinin ardından DSÖ'den yeni bir hastalık için uyarı geldi. DSÖ, Afrika'da "M çiçeği (mpox)" vakalarında yaşanan artışa karşı uyarıda bulundu. 26 ülkede görülen ve özellikle Afrika'da vaka artışlarının yaşandığına dikkat çekilerek hastalığın temel nedenlerinin belirlenmesi için yoğun araştırılmaların yapılması çağrısında bulunuldu.

Haber 25-06-24 16:56

Osmaniye'de temel kazısında bulunan Roma dönemi mozaikleri gün yüzüne çıkarılıyor

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, temel kazısı sırasında bulunan Roma dönemine ait taban mozaiklerinin gün yüzüne çıkarılması için çalışma yapılıyor.

Yurthaber 25-06-24 11:24

Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi'nin Başkan adayını açıkladı!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, genel başkanlığı bırakacağını açıklamıştı. Karamollaoğlu, Saadet Partisi'nin genel merkez başkan adayının Mahmut Arıkan olduğunu açıkladı.

Haber 24-06-24 17:14

Portekizli futbolcu Rafael Leao'dan Milli Takım için gözdağı!

Portekizli futbolcu Rafael Leao, Türkiye ile zor bir maç oynayacaklarını söyleyerek, "Rakibimiz çok güçlü. İnanılmaz bir takım. Çok iyi oyunculara sahipler. Saha içi organizasyonları çok iyi. İyi analiz ettik. Alanları çok iyi kullanıyorlar. Yarın ne yapacağımızı iyi biliyoruz" dedi.

Spor 21-06-24 20:42

Börek nasıl yazılır? Börek mi böğrek mi, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçemizde gerek yazım stili gerekse okunuşlarıyla öne çıkan birçok farklı sözcük bulunmaktadır. Dilimizi var eden kelimelerin bazılarında yaygın olarak imla hatası yapılmaktadır. Bunun temel sebeplerinden biri farklı kültürlere göre benimsenmiş söyleniş tarzının yazıya da olduğu gibi aktarılmasıdır. Dilimizde sıklıkla yazım yanlışı görülen sözcüklerden biri de börek kelimesidir. Peki, börek nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 21-06-24 19:15

Dolar işareti nasıl yapılır? Klavyede dolar işareti yapma

Bilgisayar cihazları birçok önemli temel bileşenden meydana gelmektedir. Bu temel bileşenlerden biri yazı yazmaya, komut vermeye ve daha pek çok işlemi yerine getirmeye yarayan klavyedir. Klavyelerin üzerinde rakamlar ve çeşitli sayılar bulunmaktadır. Bu rakam ve sayılar kullanılarak farklı semboller elde edilmektedir. Bu sembollerden biri de dolar işaretidir. Peki, dolar işareti nasıl yapılır ve klavyede dolar işareti yapma işlemi için hangi tuşlar kullanılır?

Haber 19-06-24 18:16

Temel Karamollaoğlu ile Ayşe Ateş görüştü! Dikkat çeken mesajlar

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüştü. Görüşmeden sonra açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu, "Merhum Sinan Ateş'in ölümü üzerindeki perdeyi kaldırmak ve eşi Ayşe Ateş'in adalet arayışına destek vermek için sürecin takipçisi olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber 12-06-24 18:02

TUSAŞ'ta bayrak değişimi! Temel Kotil görevden alındı, yerine Mehmet Demiroğlu atandı

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil ve TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Bozdan görevlerinden alındı. Kotil'in yerine Mehmet Demiroğlu atandı.

Haber 12-06-24 07:44

SGK işveren borç sorgulama: İşveren SGK borç sorgulama nasıl yapılır?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 2006 yılından bu yana Emekli Sandığı, Bağ-Kur ve Sosyal Sigortalar Kurumu’nun toplandığı çatı olarak görev alan bir devlet kurumudur. Kurumun temel amacı hem çalışan kişilerin hem de işveren konumunda olan kişilerin haklarını koruyarak sosyal güvenlik sistemini yürütmektir. Peki, işveren SGK borç sorgulama nasıl yapılır?

Haber 11-06-24 18:21

Akika kurbanı nedir, nasıl ve ne zaman kesilir?

İslam'da kurbanın birçok şartı ve önemi vardır. En temel amacı, Allah'a yakınlık sağlamak ve bu yolla manevi bir bağ kurmaktır. En yaygın olarak bilinen kurban, vacip kurban olmakla birlikte, farklı amaçlar için de çeşitli kurban türleri bulunmaktadır. Bunlardan biri de akika kurbanıdır. Peki, akika kurbanı nedir?

Haber 09-06-24 21:41

Kurban nasıl kesilir, kurban keserken nelere dikkat edilmelidir?

İslam inancında kurban kesmek, akıl sağlığı yerinde, büluğa ermiş, temel ihtiyaçları ve borçlarından başka nisap miktarı mala sahip olup seferi olmayan her Müslümanın yerine getirmekle yükümlü olduğu malî bir ibadettir. Her yıl Kurban Bayramı öncesinde en sık sorulan sorulardan biri ise "Kurban nasıl kesilir?" sorusudur. Küçükbaş veya büyükbaş kurban kesimi yaparken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar vardır. Peki, kurban nasıl kesilir?

Haber 09-06-24 21:40

Üniversite adaylarının sınav maratonu sona erdi! Sonuçlar 17 Temmuz'da açıklanacak

Üniversite adayları için sınav maratonunda ilk oturum yapıldı. Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk gününde adaylar Temel Yeterlilik Testi sorularını yanıtladı. Milyonlarca adaya 120 soru için 165 dakika süre tanındı. YKS'nin saat 10.15'te başlayan ikinci oturumu AYT sona erdi. Üçüncü oturumun yapılmasının ardından sınav maratonu sona erdi. Sonuçlar 17 Temmuz'da açıklanacak.

Egitim 09-06-24 17:52

2024 TYT Oppenheimer sorusu sosyal medyanın gündemine yerleşti! Sınav stresini atlatanlar sosyal medyaya koştu: Oppenheimer yerine Barbie filmine gidenler pişman

Ölçme Seçme Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) 8 Haziran 2024 saat 13.00 itibariyle tamamlandı. Sınavın ardından X'in (Twitter) gündemine Robert Oppenheimer ile ilgili sorulan soru yerleşti. Sosyal medya kullanıcıları geçen yıl vizyona giren Oppenheimer filmine gönderme yaparak eğlenceli yorumlar yaptı.

Trend 08-06-24 15:32

Türkiye'de sınav manzarası değişmedi! Kimi 1 saat önce gelip geç kaldı, kimi yüzünü kapatıp uzaklaştı

Ölçme Seçme Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) tüm yurtta bugün itibarıyla uygulandı. Her sene karşılaşılan durumlarla bu sene de karşılaşıldı. Kimi öğrenciler sınava son dakikalarda yetişti, kimi öğrenciler ise geç kalarak sınava giremedi. Beylikdüzü'nde bir aday 1 saat önce sınava gelip geç kaldı. Başka bir aday ise geç kalınca yüzünü kapayarak uzaklaştı. İşte birçok ilden gelen 'geç kalma' manzaraları...

Haber 08-06-24 11:42

Milyonlarca gencin kader günü! YKS'nin ilk oturumu başladı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) yurdun 81 ilinin yanı sıra Lefkoşa ve Zagreb'de düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) başladı. Sınava 3 milyondan fazla aday başvurdu. Sınav sonuçları ise 17 Temmuz'da açıklanacak.

Egitim 08-06-24 09:01

Arapça nasıl yazılır? Arapça mı Arapca mı, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçemizi meydana gelen kelimelerin bazılarında yaygın olarak yazım yanlışı yapılmaktadır. Bunun temel sebeplerinden biri sözcükleri okunduğu gibi yazıya aktarmaktır. Kelimelerin yazımıyla alakalı ikileme düşüldüğünde TDK sözlük sitesinden faydalanılması son derece önemlidir. Günümüzde birçok kullanıcı tarafından yanlış yazılan sözcüklerden biri Arapça kelimesidir. Peki, Arapça nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 06-06-24 19:23

Almanya işçi alımına başladı! Bu kez de ‘fırsat kart’ uygulaması devreye girdi, Türkiye’den de kabul ediyorlar! İşte şartlar…

İşçi sıkıntısı çeken Almanya mavi karttan sonra şimdi de fırsat kartı uygulaması başlattı. Avrupa Birliği üyesi olmayan Türkiye gibi ülkelerden Almanya'ya çalışmaya gitmek daha da kolaylaştı. Temel şartlar başlangıç seviyesinde Almanca ya da İngilizce bilmek ve iki yıllık mesleki eğitim almış olmak. İşte Almanya’ya işçi olarak gitmek için aranan tüm şartların detayları…

Finans 05-06-24 08:26

Karamollaoğlu'ndan dikkat çeken sözler: 'Yeri geldiğinde hasımlarımızla bile iş birliği yapma mecburiyetinde kalabiliriz'

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu katıldığı bi açılış töreninde dikkat çeken ifadeler kullandı. Karamollaoğlu "Hangi problemlerle, dirençle karşılaşacağımızı ve yeri geldiği zaman hasımlarımızla bile iş birliği yapma mecburiyetinde kalabileceğimizi anlamalısınız. Biz onlara hizmet etmek için onlarla iş birliği yapmayız. Ama onları bize hizmet ettirmesini biliriz ve Erbakan Hoca bunu başarmıştır. Bunu unutamayız" dedi.

Haber 01-06-24 18:34

Sakın hafife almayın! Alzheimer hastalığının erken görülen 8 önemli belirtisi

Alzheimer, temel ihtiyaçların bile giderilmesini engelleyerek yaşamı oldukça zorlaştıran hastalıklardan biri. Genellikle yaşlı kesimlerde yaygın olarak görülen Alzheimer hastalığının görülme oranının daha erken yaşlara düştüğü biliniyor. 65 yaş altı veya bazen 40 yaşlarına kadar erken görülen Alzheimer'ın bazı önemli belirtileri var. Erken teşhisin tedavi için büyük önem taşıdığı Alzheimer hastalığının bu belirtilerine dikkat ederek sağlığınız için önemli bir adım atabilirsiniz.

Manşet 28-05-24 07:48

Vücudunun güzel kokmasını istiyorsan bu 3 şeyi yap!

Gün boyu taze ve hoş kokmak, özgüveninizi artırmanın yanı sıra sosyal ilişkilerinizde de olumlu etkiler yaratır. Vücudunuzun güzel kokmasını sağlamak için basit ama etkili adımlar atabilirsiniz. Kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak ve çevrenizde olumlu bir izlenim bırakmanızı sağlayacak üç temel ipucunu haberimizde derledik.

Kadin 27-05-24 15:51

Daha pahalıydı: Borsa İstanbul’dan Darphane’nin altın sertifikasına gol! ‘3 temel faktör var…’ dedi, tahmini açıkladı

Ons altın fiyatı yüzde 3’ten fazla düşerken, gram altın fiyatı da bu rakama yakın geri çekilerek altın yatırımcılarını şaşırttı. Piyasalarda yaşanan düşüş sonrası panikleyen yatırımcı şimdi ‘altın düşecek mi, yükselecek mi?’ diye merak ediyordu. Altın için çifte tahmin geldi. UBS ons, Piyasa Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise gram öngörüsünü paylaştı. Uzman isim Darphane’nin altın sertifikasına dikkat çekerek, kritik bir yorumda bulundu.

Finans 25-05-24 11:46

Sahibinden satılık belgeli göktaşı! İki yıl önce tarlada buldu, analizini yaptırdı 'Sattıktan sonra ilk işim...'

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde iki yıl önce arkadaşlarıyla piknik yaparken bulduğu göktaşını analiz için Kocaeli’ye gönderen Muhammed Özkan, taşın içerisinde 20 tür element olduğu ortaya çıkınca açık artırmayla satışa çıkardı. Özkan, elindeki taşı sattıktan sonra ilk iş sevdiği kız ile evleneceğini söyledi. Daha önce de ilçede bir vatandaş, köylerine göktaşı düştüğünü iddia ederek 500 gramlık taşı 4 milyon liraya satılığa çıkarmıştı.

Haber 24-05-24 17:42

Merkez Bankası Başkanı Karahan: Dezenflasyonun eşiğindeyiz

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, dezenflasyonla ilgili önemli bir değerlendirmede bulundu. Karahan, "Para politikası duruşumuzun temel belirleyicisi, dezenflasyon sürecinin patikamızla uyumlu şekilde gerçekleşmesi olmayı sürdürecektir. Bu çerçevede yakından izlediğimiz aylık enflasyonun ana eğiliminde, seviyesi yüksek olmakla birlikte, bir zayıflama görmekten memnunuz. " dedi.

Finans 24-05-24 15:13

Sizin de nasıl yazılır? Sizin de ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Dilimizde var olan sözcüklerin bazılarında yaygın olarak imla hatasına rastlanılmaktadır. Bu durumun en temel sebeplerinden biri kelimeleri yazıya aktarırken hızlı davranmaktır. Ayrıca sözcüklerin manasının bilinmeden kullanılması da yazım hatalarının ortaya çıkmasında büyük bir etken olmaktadır. Türkçemizde çok sık hatalı yazılan kelimelerden biri sizin de sözcüğüdür. Peki, sizin de nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 21-05-24 19:45

Bunu yapan insan olamaz! Temel kazısında iş makinesine takıldı: Elleri ve ayakları bağlı halde toprak altında bulundu

Sakarya'dan gelen haber kan dondurdu! Temel kazı çalışması sırasından iş makinesine cansız bir beden takıldı. Cesedin bir kadına ait olduğu ve elleriyle ayaklarının bağlı olduğu tespit edildi. Cansız bedenin kime ait olduğu, olayı kimin gerçekleştirdiği araştırılmaya başlandı. Bölgedeki güvenlik kameraları tek tek inceleniyor.

Haber 20-05-24 17:07

'30'dan sonra vazgeçilmez' Kırışıklıkları önlüyor! Yaşlanmaya karşı altın değerinde tavsiye

Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Fatih Doğan, cildin yaşlandıkça gösterdiği değişimleri değerlendirerek, cilt hücresi yenilenme döngüsünü destekleyici bakım önerilerinde bulundu.​​​​​​​ Doğan, temizleyici, nemlendirici ve güneş kremi ile temel bir cilt bakımı rutinini sürdürmenin, 30'lu yaşlarda ve sonrasında vazgeçilmez olduğunu vurguladı.

Kadin 20-05-24 12:45

Son dakika: Aralarında Çevik Bir ve Çetin Doğan da bulunuyor! 28 Şubat davası hükümlüsü eski generallere af kararı

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Şubat davası hükümlüsü eski generaller Çevik Bir, Çetin Doğan, Erol Özkasnak, Fevzi Türkeri, Yıldırım Türker, Cevat Temel Özkaynak ve Aydan Erol'un da aralarında bulunduğu 14 hükümlünün kalan cezalarını kaldırdı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manşet 17-05-24 00:20

Sanofi Türkiye’den hayat kurtaracak soru: “Hipertansiyon riskinizin farkında mısınız?”

Dünyada hipertansiyon nedeniyle ortaya çıkan komplikasyonlar her yıl 9,4 milyon kişinin hayatına mal oluyor. Türkiye’de ise nüfusun yüzde 31.8’i hipertansiyon ve bu hastalığa bağlı birçok komplikasyonla mücadele ediyor. Kontrol altına alınan hipertansiyonun ölüm oranlarını azalttığını söyleyen Sanofi Türkiye Temel Ürünler İş Birimi Direktörü Berk Tümen ve Sanofi Türkiye Genel İlaçlar Medikal Direktörü Dr. Zeynep Çalışkan ile 17 Mayıs Hipertansiyon Günü’ne özel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber 16-05-24 22:03

VDSL modem nedir? Modemin VDSL olup olmadığı nasıl anlaşılır? ADSL, VDSL modem farkı

Gündelik yaşamda en sık kullanılan cihazlar arasında akıllı cep telefonu, bilgisayar, tablet gibi teknolojik cihazlar bulunmaktadır. Bu cihazların yaygın olarak kullanılmasının en temel nedeni ise internet bağlantısının olmasıdır. Günümüzde telefon bağlantısına gereksinim duyulmadan kullanılan birçok farklı modem türü vardır. Bu modem türlerinden biri ADSL, bir diğeri ise VDSL modem türüdür. Peki, VDSL modem nedir, modemin VDSL olup olmadığı nasıl anlaşılır ve ADSL, VDSL modem farkı nedir?

Haber 16-05-24 19:09

MEB'den bir ilk! Ortaokul öğrencileri için başlıyor... Ücretsiz olarak 10 ilde hayata geçiyor

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), temel meslek becerilerini keşfetmek isteyen ortaokul öğrencileri için bu yaz tatilinde "zanaat atölyeleri" olarak adlandırılan kurslar açacak. Uygulama ile meslek liselerinin kapıları, ilk kez ortaokul kademesindeki öğrenciler için de açık tutulmuş olacak. Ortaokul 7. sınıftan itibaren öğrencilerin meslek liselerinde ücretsiz katılabileceği uygulama 10 ilde 196 okulda başlatılacak.

Egitim 16-05-24 12:09

Milli muharip uçağın maliyeti belli oldu! F-35 mi ucuz KAAN mı? Dikkat çeken 'Mercedes çıkışı'

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil, Milli Muharip Uçak KAAN hakkında merak edilen konuya açıklık getirdi. KAAN'ın maliyetini ilk kez açıklayan Kotil, tesisler de dahil olmak üzere 2 milyar dolar harcandığını söyledi. F-35’in maliyeti ise yaklaşık 130 milyon dolar civarında.

Finans 15-05-24 11:17

Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan Dursun Özbek'in açıklamalarına sert cevap! ''Biz çocukların yanağını okşadık ama yanak okşatmadık''

Fenerbahçe, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugün katıldığı bir toplantıda yaptığı, "300 konutu biz karşıladık. Bölge insanı çok kötü durumda. Kahramanmaraş'taki temel atma töreninde rakiplerimize seslendim: 'Yeşil sahada geçemiyorsunuz bari bu konuda bizi geçin' dedim. Ey Fenerbahçeliler, Beşiktaşlılar! 100 tane gelin siz yapın. Biz 100 konut için anlaştıysak siz 150 konut için anlaşın" sözlerine cevap vererek Özbek'in açıklamalarını utançla takip ettiklerini belirtti.

Spor 11-05-24 16:16

Cevdet Yılmaz'dan 'enflasyon' mesajı! Yüzde 20’nin altına düşmesini öngörüyoruz

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Temel amacımız enflasyonu düşürmek, kalıcı sosyal refahı sağlamak" dedi. Yılmaz gelecek yıl için de enflasyonun yüzde 20 seviyesine düşeceğini öngördüklerini söyledi.

Finans 10-05-24 08:49

Bursa'da temel kazısında otoparkın istinat duvarı kısmen çöktü

Bursa'da site inşaatı için kazı yapılırken iki apartmanın otoparklarını çevreleyen istinat duvarında kısmi çökme meydana geldi.

Yurthaber 09-05-24 15:57

Mauro Icardi konusunda açıklama geldi! Yunan basını transfer olacağını yazmıştı...

Galatasaray'da kadronun en temel taşlarından olay Icardi için flaş bir ayrılık iddiası ortaya atılmıştı. Şampiyonluk yolunda takımın can damarı olarak gösterilen Arjantinli oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılacağı ifade edilmişti. Tümer Metin, Icardi'nin transfer iddiasıyla ilgili açıklamalarda bulunarak kendisinin arandığını söyledi.

Spor 06-05-24 16:42

Galatasaray'da Icardi takıma veda ediyor iddiası sosyal medyayı sardı! Sarı-kırmızılı yönetim hemen harekete geçti...

Galatasaray'da kadronun en temel taşlarından olay Icardi için flaş bir ayrılık iddiası ortaya atıldı. Şampiyonluk yolunda takımın can damarı olarak gösterilen Arjantinli oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılacağı ifade edildi.

Spor 05-05-24 14:29

Önce otopsi görüntüleri sonra son anları ortaya çıkmıştı... Karabulut ailesi kararını verdi! Avukat Epözdemir, Cem Garipoğlu'yla ilgili o detaylara dikkat çekerek duyurdu

Münevver Karabulut'u vahşice katleden ve 2014 yılında intihar eden Cem Garipoğlu'nun ölümüyle ilgili şaibe ve iddialar sürüyor. Karabulut ailesinin fethi kabir (mezarının açılması) talebi sonrası Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri ve son anlarına ait görüntüler ortaya çıkarken; ailenin avukatı Dr. Rezan Epözdemir'den yeni bir açıklama geldi. Fethi kabir için temel gerekçelerini madde madde açıklayan Epözdemir, "Yarın itibariyle yeniden dosyaya dilekçe sunulacak ve talebimiz yenilenecektir" dedi.

Haber 05-05-24 14:16

Temel Karamollaoğlu duyurdu! Saadet Partisi Genel Başkanlığını bırakıyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu katıldığı bir programda sağlığının artık el vermediğini ifade ederek genel başkanlık görevini bırakacağını ifade etti.

Haber 04-05-24 00:10

Dişlerinin bembeyaz olmasını istiyorsan bu 3 şeyi yap!

Bir kişi ile iletişim kurduğumuzda ilk dikkatimizi çeken detaylardan biri de hiç şüphesiz ki dişler oluyor. Diş bakımı her gün yapılması gereken en temel bakımlardan biri. Dişlerinizi olabilecek en beyaz hale getirmek için bu 3 maddeyi uygulayabilirsiniz.

Kadin 03-05-24 15:55

Saadet Partisi ve Hamas liderleri İstanbul'da bir araya geldi: Karamollaoğlu'ndan destek mesajı

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu ile Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, İstanbul'da görüştü. Görüşmede ele alınan konular belli oldu.

Haber 03-05-24 11:07

Bu kez de yatırım fonları radarda! Bir yılda yüzde 187 kazandırdı: İşte en çok merak edilen fonlar

Özellikle enflasyona karşı kendini korumak isteyen yatırımcılar son dönemde fonlara büyük ilgi gösteriyor. Hem yabancı fon sepetleri hem de emeklilik fonlarındaki yüksek getiri piyasadaki yatırımcı sayısının artmasını sağlıyor. Zeynep Aktaş, yatırımcıların radarındaki yabancı fon sepeti ve emekli fonlarını analiz etti... İşte haberin detayları...

Finans 01-05-24 14:25

Daha özgüvenli görünmeni sağlayacak 3 kişisel bakım ritüeli

Özgüven, kişisel başarı ve mutluluk için temel bir unsurdur. İyi bir dış görünüm, özgüveni artırmanın etkili bir yoludur. Kişisel bakım ritüelleri sadece fiziksel olarak daha iyi hissetmemizi sağlamakla kalmaz aynı zamanda daha özgüvenli görünmemize de yardımcı olur. Bu ritüeller kendinizi eskisinden daha iyi hissetmenize ve güven duygunuzu da artırmamıza olanak tanır. Daha özgüvenli görünmek görünmek için uygulayabileceğiniz 3 kişisel bakım rutinini derledik.

Kadin 26-04-24 07:37

Cilt temizliği neden önemli? Cilt nasıl temizlenmeli? Cevapları burada!

Cilt temizliği, sağlıklı bir cilt görünümü ve genel cilt sağlığı için temel bir adımdır. Günlük temizleme; cildinizi gün boyunca biriken kir, yağ, makyaj ve ölü deri hücrelerinden arındırır. Bu temizlik, gözeneklerin tıkanmasını önler ve cilt problemleri gibi sorunların önüne geçer. Düzenli cilt temizliği, cildinizin daha parlak ve canlı görünmesine yardımcı olurken, bakım ürünlerinin de daha etkili çalışmasını sağlar.

Kadin 25-04-24 02:57

Özgür Demirtaş'ın Kızıl Goncalar analizi gündem oldu! 'Her biri hakkında söyleyeceklerim var' Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı...

Yaptığı paylaşımlarla gündem olan ekonomist Özgür Demirtaş, son zamanlarda çok konuşulan Kızıl Goncalar dizisiyle ilgili yorum yaptı. Sosyal medyadan oyunculara övgüler yağdıran Demirtaş, diziyle ilgili analizini takipçileriyle paylaştı. Demirtaş, 'Her biri hakkında söyleyeceklerim var' diyerek oyuncuları analiz etti.

Magazin 22-04-24 23:47