Tibbi Sekreter Haberleri

Bir gecede daire başkanı olmuştu... Ticaret Bakanlığı'ndan ilginç 'Aynur Tuncar' açıklaması: 8 ay önce atandı!

Balıkesir'de tıbbi sekreter olarak çalışan memur Aynur Tuncar'ın Ticaret Bakanlığına Daire Başkanı olarak atanması gündem yarattı. İYİ Parti Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, atama kararının belgelerini paylaşırken, iddialarla ilgili Ticaret Bakanlığı'ndan ilginç bir açıklama geldi. Tuncar'ın 18 yıllık iş tecrübesi olduğu belirtilen açıklamada, "Ataması 8 ay önce yapıldı" ifadeleri dikkat çekti.

Manşet 2024-06-27 09:46:39

Aynur Tuncar ataması olay oldu, kariyerindeki sıçrama şaşırttı! Tıbbi sekreterlikten, Ticaret Bakanlığında Daire Başkanlığına: Vay babo vay vay!

Balıkesir'de alınan bir atama kararı gündem yarattı. Torpil ve liyakat tartışmalarının yeniden başlamasına neden olan atama kararını görenler 'Bu kadar da olmaz' dedi. İddialara göre Edremit ilçe Devlet Hastanesinde Tıbbi Sekreter olarak çalışan Aynur Tuncar, Ticaret Bakanlığına Daire Başkanı olarak olarak atandı. Alınan karara tepki gösteren Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban "Vay babo vay vay vay!" diyerek şaşkınlığını ortaya koydu.

Manşet 2024-06-26 08:08:43

İstanbul'da heyecanlandıran keşif! 125 metrelik tünelin gizemi çözülüyor: İçinde başka kanallar olabilir

İBB Miras ekiplerinin 2021 yılından bu yana restorasyonuna devam ettiği Rumeli Hisarı’nda, hisarın sahil kısmından başlayan ve dikine şekilde devam eden 125 metrelik bir tünel bulundu. İstanbul’un fetih günü bulunduğunu söyleyen İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, "İçeride başka kanallar ve kollarla ayrıldığını tahmin ettiğimiz bir yeraltı geçidinin buluntularını görmüş oluyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Haber 2024-05-31 15:32:47

BM'den kritik Karadeniz mektubu! Türkiye dahil 3 ülkeye gönderildi

Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, Karadeniz'deki seyrüsefer güvenliğiyle alakalı öneriler içeren mektubun Rusya, Türkiye ve Ukrayna'ya gönderildiğini açıkladı.

Haber 2024-03-16 16:14:59

İBB'deki görevinden istifa etti, İzmir'e aday oluyor! Buğra Gökce için dikkat çeken yorum: 'İmamoğlu ekibi yurda dağılıyor'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, İBB'deki görevinden istifa etti. Gökce'nin CHP'den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmak için istifa ettiği konuşulurken "İmamoğlu ekibi yurda dağılıyor" yorumu dikkat çekti.

Haber 01-12-23 15:08

Dava sürecinde kansere yenildi, haklı olduğu öldükten sonra ortaya çıktı! Mezarında söylemek durumunda kaldık

Bursa'da 2012'de Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) emekli olan Tülay Atasoy'un (51) maaşı, 36 ay aldıktan sonra 'belirtilen iş yerinde çalışmadığı' gerekçesiyle kesilip, geri ödeme için dava açıldı. İcralık olan ve bu süreçte kansere yakalanıp, 2022'de hayatını kaybeden Atasoy'un davası, ölümünden 1 yıl sonra sonuçlandı. Bir temizlik şirketinde sekreter olarak çalıştığı tanık beyanları ve bilirkişi raporu ile kanıtlanan Atasoy'a, açılan 'haksız emeklilik' davasının reddine karar verildi.

Finans 05-11-23 11:35

Bir süredir haber alınamayan tıbbi sekreter Aleyna'dan kahreden ölüm!

Samsun'da, hastanede tıbbi sekreter olarak çalışan 20 yaşındaki Aleyna Bektaş'tan bir süredir haber alamayan arkadaşları polise haber verdi. 20 yaşındaki Bektaş, polis tarafından evinde ölü bulundu. Bektaş'ın ölüm sebebi, otopsi sonucu belli olacak.

Haber 01-11-23 20:37

Cansız bedeninin yanında onlar vardı... 20 yaşındaki tıbbi sekreter genç kız evinde ölü bulundu! Korkunç ihtimal

Samsun’da bir hastanede görevli 20 yaşındaki tıbbi sekreter genç kız evinde ölü olarak bulundu. Genç kızın cansız bedeninin yanında ilaç kutuları bulunduğu öğrenilirken genç kızın intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu kaydedildi.

Haber 01-11-23 17:11

BM'den korkutan açıklama! 'Gazze’de sağlık sistemi çöktü'

İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalar devam ederken BM'den korkutan bir açıklama geldi. Birleşmiş Milletler (BM) İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı ve Acil Yardım Koordinatörü Martin Griffiths, Gazze’de sağlık sisteminin çöktüğünü vurguladı.

Haber 19-10-23 11:26

AK Parti'de kongre sonrası yeni görevlendirmeler! Genel Sekreter Fatih Şahin'den 'tebrik' mesajı

7 Ekim'de gerçekleşen AK Parti Büyük Kongresi sonrasında görevlendirmeler devam ediyor. Genel Sekreter Fatih Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığı, Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu Başkanlığı, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Başkanlığı görevlerine gelen isimleri duyurdu.

Haber 16-10-23 13:16

Eminönü-Cibali istasyonunun açılacağı tarih belli oldu

Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı’nın Eminönü-Cibali İstasyonu 30 Ağustos'ta hizmete girecek. Açılacak kısımla birlikte Eminönü-Alibeyköy arasındaki yolculuk 35 dakika olacak ve yolcu talebine göre 3 dakikada 1 araç kalkabilecek. Hattın detayları hakkında bilgi veren İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, "Günde 100 binin üzerinde yolcu taşıyabiliriz. Burayı bir an önce hayata geçirmek için öz kaynaklarımızla bu projemizi yeniden başlattık" dedi.

Haber 28-08-23 15:57

'İlk defa bu kadar açık duyulmuş olacak' deyip açıkladı: En kötü senaryo! Olası Marmara depreminden İstanbul ne kadar etkilenecek?

Son dönemde beklenen olası Marmara depremine ilişkin uzmanların yaptığı açıklamalar dikkat çekiyor. Peş peşe uyarıların geldiği ve riskli binalara dikkat çekilen açıklamaların ardından İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce'den de çarpıcı açıklamalar geldi. "En kötü senaryoyu anlatacağım" diyen Gökce, olası bir Marmara depreminde İstanbul'da hasar görebilecek yapı sayısını verdi. Peki, olası Marmara depreminden İstanbul ne kadar etkilenecek? İşte detaylar...

Haber 19-08-23 18:08

Çocuklar Duymasın Yasemin'in son halini gören şaştı kaldı! Bakın hangi efsane dizileri o yazmış

Çocuklar Duymasın dizisinde Yasemin karakterine hayat veren Meriç Acemi’nin son hali gündem oldu. 2000'li yılların başında ekranlara gelmeye başlayan ve yayınlandığı dönem herkes tarafından ilgiyle izlenen Çocuklar Duymasın dizisinde sekreter Yasemin’i canlandıran Meriç Acemi’nin esas mesleğini duyanlar ise kulaklarına inanamadı.

Magazin 24-07-23 15:33

TIBBİ SEKRETERLİK TABAN PUANI 2023: YKS ile özel ve kamu üniversiteleri tıbbi sekreterlik taban puanları, kontenjan ve başarı sıralamaları

Tıbbi sekreterlik taban puanları merak konusu oldu. YKS sonuçları dün açıklandı. ÖSYM Başkanı Ersoy, 2023 YKS tercih işlemlerinin 27 Temmuz-8 Ağustos tarihlerinde yapılacağını belirtti. Tıbbi sekreterlik taban puanları ve başarı sıralamaları birçok öğrenci tarafından araştırılıyor. İşte, Tıbbi sekreterlik taban puanları, kontenjan ve başarı sıralamaları ile ilgili ayrıntılar...

Egitim 21-07-23 09:08

Ev sahiplerini üzecek haber! Kira krizine çözüm için İBB önerdi: Kademeli emlak vergisi alınsın!

İstanbul gibi büyükşehirlerin en büyük sorunlarından biri haline gelen kira fiyatlarıyla ilgili İBB'den dikkat çeken bir öneri geldi. Ev sayısına göre emlak vergisinin kademeli olarak artırılması gündeme getirilirken, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, "Sabit bir emlak vergisi yerine kademeli olarak artan bir emlak vergisi öneriyoruz." diye konuştu.

Finans 13-07-23 07:58

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'den Çin uyarısı: Ne kadar yakınımıza geldiğini görüyoruz

NATO Zirvesi'nin bitiminde açıklamalar yapan Genel Sekreter Jens Stoltenberg, Çin'in sahip olduğu nükleer savaş başlıklarının sayısına dikkat çekti. Stoltenberg, "Çin'in 2035 yılına kadar Kuzey Amerika ve Avrupa'nın tamamına, yani NATO topraklarına ulaşabilecek füzelerde 1500 nükleer savaş başlığına sahip olmasını bekliyoruz. Çin'in ne kadar yakınımıza geldiğini görüyoruz" dedi.

Haber 12-07-23 19:41

SON DAKİKA | İYİ Parti'de Oktay Vural sürprizi! Yeni Başkanlık Divanı belli oldu

Son dakika haberi: İYİ Parti'nin yeni Başkanlık Divanı belli oldu. Buna göre; Oktay Vural Siyasi İşler Başkanı, Ayfer Yılmaz da Genel Sekreter oldu. Prof. Kürşad Zorlu Parti Sözcülüğü görevini sürdürecek.

Haber 04-07-23 15:41

İstanbul'da deprem tehdidi! Bu 3 ilçe tehlike altında: '4,5-5 milyon...'

Kahramanmaraş depremlerinden sonra uzman isimler olası Marmara Depremi'ne dikkatler çekmeye devam ediyor. Depremin kapıda olduğunu ifade eden uzman isimler, İstanbul'da tehlike altındaki 3 ilçeyi açıkladı. Büyükçekmece, Esenyurt ve Küçükçekmece'nin depremden daha fazla etkileneceği belirtilirken İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökçe "4,5-5 milyonlu bir nüfus tehlike altında" dedi.

Haber 23-06-23 07:37

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinde genel sekreterin de aralarında olduğu 3 yönetici görevinden uzaklaştırıldı

İçişleri Bakanlığının, "depremzedelerin seçimden hemen sonra kaldıkları otelden çıkarılmaya çalışıldığı" iddialarına yönelik Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve diğer sorumlular hakkında yürüttüğü soruşturma kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcısı Alpaslan Kurtoğlu ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı İsa Karadağ geçici süre görevlerinden uzaklaştırıldı.

Yurthaber 05-06-23 15:27

Günün en heyecan verici haberi diyerek duyurdu! İstanbul'daki arkeolojik kazılarda bulundu: 1700 yıllık Pan heykeli, kayıp Roma Sarayı...

İstanbul'da devam eden arkeolojik kazılarda önemli bir gelişme yaşandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, "Günün en heyecan verici haberi" diyerek yaptığı paylaşımda, İstanbul'da bu sabah çok önemli bir arkeolojik buluntunun açığa çıkarıldığını duyurdu. Polat, açıklamasının devamında "İstanbul’un kayıp Roma Sarayı bölümüne ulaştığımızı görüyoruz" ifadelerine yer verdi.

Haber 01-06-23 14:53

İBB Eski Genel Sekreter Yardımcısı Meltem Şişli beraat etti

İBB Eski Genel Sekter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli ve İBB Hayat Boyu Öğrenme Müdürü Erkan Duyar, işten çıkarılan İSMEK çalışanlarının açtığı davadan beraat etti.

Haber 24-05-23 14:42

Taksim Meydanı'ndaki 'İsimsiz Heykel' tartışma yarattı! 'Bu rezalet anında durmalı'

Taksim'de Atatürk Kültür Merkezi'nin yanına yapılan 'İsimsiz Heykel' tartışmalara neden oldu. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, "Taksim Meydanı'na yapılan bu rezalet anında durmalı" açıklamasında bulundu. Eserin tasarımcısı mimar Semih Eskicioğlu ise eserini savunarak, "Bence her şey zaten eleştirilmelidir ama eleştirinin bir bilgiye dayalı olması gerekir" dedi. Taksim'i gezmeye gelen vatandaşlar da heykelle ilgili farklı görüşler sundu. İşte detaylar...

Haber 16-05-23 11:05

Yapay zekanın babası pişman olduğunu söyleyip istifa etmişti! Birleşmiş Milletler'den uyarı geldi

BM Genel Sekreter Sözcü Yardımcısı Farhan Haq, günlük basın toplantısında "yapay zekanın babası" olarak nitelendirilen 75 yaşındaki Geoffrey Hinton'un, yapay zeka alanındaki gelişmelerin "korkunç" olduğunu ve bu alanda yaptığı çalışmalardan pişmanlık duyduğunu söyleyerek Google’dan istifa etmesine ilişkin bir soruyu yanıtladı.

Haber 03-05-23 09:03

BM, Sudan için harekete geçti! O isim bölgeye gidecek

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreter Yardımcısı Martin Griffiths'in Sudan için bölgeye gideceği bildirildi. İşte haberin detayları...

Haber 01-05-23 00:10

MHP İzmir'de milletvekili adaylarını tanıttı

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, "İzmir Büyükşehir Belediyesi 2,5 senede bir belediye binasının enkazını kaldıramamış. Bunlar mı konut yapacak, benim vatandaşıma verecek." dedi.

Yurthaber 13-04-23 15:48

Heyecanlandıran keşif! İstanbul'da bin 500 yıllık yeraltı dehlizi bulundu

İBB'nin Saraçhane'deki binasının karşısındaki 500 yıllık Polieuktos Kilisesi'nin kalıntılarında yürüttüğü kazıda, toprak altında bin 500 yıllık yeraltı dehlizi bulundu. İçerisinde mozaik ve taş kakmalar bulunan yeraltı dehlizinin, işlenmiş mermerlerle biçim verilmiş ve kabartmalarla bezenmiş yapı taşları dikkat çekiyor. Dehliz hakkında bilgi veren İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, İstanbul'un deprem hafızası için bu yapının tam bir örnek olduğunu belirtti. İşte keşfin detayları...

Haber 10-04-23 09:40

İstanbul’un göbeğinden Polieuktos kazıları! Yeni heykelleri “Günün en heyecan verici haberi” diyerek duyurdu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane'deki binasının hemen karşısında bulunan Doğu Roma İmparatorluğu döneminden kalma tarihi Aziz Polieuktos Kilisesi'nin etrafındaki kazı çalışmaları devam ediyor. Kazı çalışmaları sırasında çıkartılan yeni heykeller İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat tarafından duyuruldu.

Trend 01-04-23 11:47

Emine Erdoğan, BM Genel Sekreteri Guterres'le bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler'deki (BM) 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü özel oturumuna katılmak için geldiği New York'ta Genel Sekreter Antonio Guterres'le bir araya geldi.

Haber 30-03-23 22:24

10 bin İstanbullu tehlikede! İBB harekete geçti, ilk bina yıkıldı: Kira yardımı 3 katına çıktı, ev sahibi ve kiracılara 4 bin 500 TL

Kahramanmaraş'taki depremlerin ardından gözlerin endişeyle çevrildiği İstanbul'da binaların sağlamlığıyla ilgili çalışmalar hız kazandı. "318 bina deprem olmasa bile her an çökebilir" sözleriyle dikkat çeken İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökçe, yeni açıklamalarda bulundu. 10 bin vatandaşın tehlike altında olduğunu belirten Gökçe, ilk binanın yıkımını Avcılar'da yaptıklarını söyledi. Kira yardımını da 3 katına çıkardıklarını belirten Gökçe, 4500 TL'yi kiracılara da verdiklerini söyledi.

Haber 20-02-23 06:52

İBB açıkladı! 'Yaklaşık 10 bin kişinin yaşadığı 318 bina durduğu yerde çökebilir'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kentte bina dayanıklılığının ölçümüyle ilgili yapılarda gerçekleştirilen 'Hızlı Tarama Yöntemi' hizmeti hakkında dikkat çeken bir bilgi verdi. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökçe, "Analizlerimize göre 318 binamız durduğu yerde çökebilecek durumda. Bu 318 yapıda 10 bine yakın nüfus yaşıyor" dedi. Gökçe ayrıca, kentteki bin 525 tane binanın da D ve E sınıfı olarak yüksek riskli binalar olarak kodlanmış vaziyette olduğunu açıkladı. İşte o açıklamalar!

Haber 17-02-23 15:10

'Belediye bütçesinin tamamını da...' Olası İstanbul depremi için çarpıcı sözler! Herkes bunu düşünüyordu 'Yenileme şansı yok'

Büyük yıkım ve can kayıplarına yol açan deprem felaketinin ardından Türkiye bölgeden gelen haberlere kilitlendi. Bir yandan da uzun zamandır uyarı yapılan beklenen büyük İstanbul depremine dair araştırmalar hız kazandı. Yapıların durumu, alınan tedbirler ve depremin yaratacağı etki merak edilirken İBB Genel Sekreter Yardımcısı ve Şehir Plancısı Dr. Buğra Gökçe çarpıcı açıklamalar yaptı. Gökçe, belediye bütçesinin tamamını ayırsalar da İstanbul'daki yapı stoğunu yenileme şansı olmadığını söyledi.

Haber 17-02-23 11:22

İstanbul'un 8+1 kişilik yeni taksileri! Tarih belli oldu: Ücret ise...

İstanbul'da yaşanan taksi krizi nedeniyle megakentte taksi bulmakta zorluk yaşandığı söylenirken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'den bir adım geldi. İBB, trafiğe çözüm bulmak amacıyla minibüs ve dolmuşlardan dönüşen ilk taksinin prototipini tanıttı. Araç içerisindeki panik butonu detayı dikkat çekerken, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe araçların 8 artı 1 olacağını ve engelli kullanımı için uygun olacağını açıklayarak tarih verdi.

Finans 13-01-23 17:29

Muharrem İnce'den çok sert 'Sekreter cumhurbaşkanı' çıkışı! 'Bunlar kafalarını peynir ekmekle yediler'

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den muhalefete 'Sekreter cumhurbaşkanı' eleştirisi geldi. İnce, “Davutoğlu’nu izliyorum, imza atacakmış cumhurbaşkanı. Böyle cumhurbaşkanı olur mu? Kendilerine sekreter arıyorlar. Yüzde 50+1 ile seçilecek adam, yüzde 1 alan genel başkana soracak, ‘Şuraya kimi müdür yapalım?’ diye. Bunlar kafalarını peynir ekmekle yediler” dedi. İşte İnce'nin dikkat çeken o açıklamaları...

Haber 06-01-23 17:12

Kızı korkup her şeyi anlatmış! Üç eşini öldüren adamın cinayetlerinde '19 yıl' detayı: Sosyal medyada sekreter ilanı verip...

Üç eşini de 19 yıl arayla vahşice öldürdü, ne zaman serbest kalsa cinayet işledi. Manisa'da N. A.'nın üçüncü cinayetinin perde arkası aydınlatılmaya devam ediyor. Birlikte yaşadığı eşi Mutlu Menekşe'yi (48) öldürdükten sonra el arabasıyla metruk binanın yakınına gömen katilin sosyal medyadan sürekli 'sekreter' ilanı verdiği ortaya çıktı. N. A.'nın 2 yıl içinde evine aldığı 20 kadının hepsinin şiddetten kaçtığı öğrenilirken cinayet ihbarını gömmeye yardım eden kızının verdiği belirtildi.

Haber 02-01-23 08:30

Asgari ücret zammı öncesi yeni talep! TÜRK-İş’ten açıklama geldi: ‘Yeter ki destek verin! Yine kazanacağız’

Türkiye 2023 yılında asgari ücrete gelecek zam oranını merakla beklerken TÜRK-İŞ’ten yeni bir açıklama daha geldi. Genel sekreter Pevrul Kavlak, vergi oranlarıyla ilgili değişiklik talep edeceklerini belirterek "Vergi oranları ile gelir vergisi tarifesinde emekçiler lehine düzenlemeler istiyoruz" ifadelerini kullandı. İşte asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelen yeni düzenleme talebi ile ilgili detaylar…

Finans 17-12-22 14:10

Sağlık Bakanlığı tıbbi sekreter alımı başvuruları başladı mı? Sağlık Bakanlığı tıbbi sekreter alımı şartları neler?

Sağlık Bakanlığı ön lisans mezunu 15 bin 537 tıbbi sekreter alımı yapacağını açıkladı. Tıbbi sekreter alımının kadro dağılımı ve başvuru şartları KPSS-2022/11 tercih kılavuzunda yayınlandı. Bu gelişme sonrası başvuruda bulunmak isteyen kişiler internette araştırma yapmaya devam ediyor. Peki, Sağlık Bakanlığı tıbbi sekreter alımı başvuruları başladı mı? Sağlık Bakanlığı tıbbi sekreter alımı şartları neler, kadro dağılımı nasıl? İşte detaylar...

Finans 30-11-22 08:16

Tıbbi Sekreterler Günü kutlama mesajları! 29 Kasım Dünya Tıbbi Sekreterler Günü resimli mesajları ve sözleri!

Bugün 29 Kasım Dünya Tıbbi Sekreterler Günü olarak kutlanıyor. Bu özel ve anlamlı günde çevresinde Tıbbi Sekreter olarak görev yapanlara mesajlar göndermek isteyenler en güzel, en anlamlı tebrik mesajlarını araştırıyorlar. Bizde Tıbbi Sekreterler Günü kutlama mesajlarını sizler için derledik. İşte 29 Kasım Dünya Tıbbi Sekreterler Günü sözleri ve resimli mesajları!

Haber 29-11-22 19:12

Doktor gözyaşları içerisinde anlattı! Sekreterler aldı üstümden Hasta yakını hastanede kabusu yaşattı... Tekerlekli sandalyedeki annesini de düşürdü

Doktorlara yönelik şiddete dair çok sayıda haber gündem olmaya devam ederken son olarak bir haber de Tokat'ın Erbaa ilçesinden geldi. Randevusu olmayan hastaya muayene yapılamayacağı söylenen hasta yakını, doktoru darbetti. Olay sonrası gözaltına alınan hasta yakını, tutuklanırken doktor ise yaşadığı dehşeti gözyaşları içerisinde anlattı. Hastanın oğlunun, boğazını sıktığını söyleyen doktor, sekreter hanımların şahsı üzerinden aldığını belirtti. Kabus anları ise kameralara yansıdı.

Haber 29-11-22 18:00

Son Dakika: Bakan Koca SMA ile ilgili önemli gelişmeyi duyurdu! Kullanıma alınması için işlemleri başlattık

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca en geç 15 Ocak'a kadar 27 bin hekimin açıktan atamalarının yapılacağını duyurdu. "Hekimlerimizin verimliliğini artırmaya çalışıyoruz" diyen Bakan Koca "Bunun için de 32 bin tıbbi sekreter alıyoruz." ifadelerini kullandı. Öte yandan Bakan Koca, SMA ile ilgili önemli gelişmeyi de duyurdu. İşte SMA hastalarını ve hekimleri yakından ilgilendiren son dakika haberinin detayları...

Haber 24-11-22 22:11

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman, kılavuz yayımlandı mı? Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı başvuru duyurusu bekleniyor!

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurularının ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Bakan Koca daha önce konuya ilişkin yaptığı açıklamada 32 bin poliklinik odası olduğunu ifade edip buralarda görev almak için tıbbi sekreter kadrosuna alım yapılacağını belirtmişti. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman, kılavuz yayımlandı mı? İşte Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı başvuruları ile ilgili detaylar...

Haber 08-11-22 14:11

FIFA'dan Dünya Kupası'na katılacak ülkelere mektup!

Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası'na katılacak ülkelere mektup gönderdi. 32 ülkeye, FIFA Başkanı Gianni Infantino ve Genel Sekreter Fatma Samoura'nın imzası ile gönderilen mektupta, "Lütfen artık futbola odaklanalım" çağrısı yapıldı.

Spor 06-11-22 13:41

BM'den Ukrayna tahıl anlaşmasının devam etmesi çağrısı

Birleşmiş Milletler (BM) İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Martin Griffiths, Rusya'nın Karadeniz tahıl anlaşmasını askıya almasının "endişe verici" olduğunu belirterek, tedarik hattının açık kalması çağrısında bulundu.

Haber 01-11-22 08:44
bm

Ülke bunu konuşuyor! Başbakan, oğlunu sekreter yaptı

Japonya, Başbakan Kişida Fumio'nın yaptığı görevlendirmeyi konuşuyor. Başbakan Kişida, 31 yaşındaki oğlu Kişida Şotaro'yu, yönetici sekreteri olarak atadı. Karar, ana muhalefetin tepkisini çekti.

Haber 07-10-22 09:00

MHP heyeti, Ağrı'da Adım Adım 2023 toplantısı düzenledi

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu: - "Artık tarihin akışını uzaktan seyreden ve müdahil olması gereken yerlerde atıl ve hareketsiz geri duran bir Türkiye yoktur"

Yurthaber 22-09-22 14:38

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, BM Genel Sekreter Yardımcısı Griffiths'le görüştü

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, BM Genel Sekreter Yardımcısı Griffiths'le görüştü

Yurthaber 21-09-22 23:09

İmamoğlu Neydi, Ne oldu diyerek paylaştı! 'Restorasyon öncesi 1 kişi bile giremiyor, korkudan yanından geçilmiyordu'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un tarihi Kara Surları ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İmamoğlu bölgenin eski ve yeni halini paylaşırken fotoğraflar sosyal medyada oldukça dikkat çekti. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat ise yaptığı açıklamada İstanbul Kara Surları'nın 3 günde 25 bin ziyaretçi aldığını belirterek düzenlenen konserin görüntülerini paylaştı.

Haber 19-09-22 16:25

Yeşilay'ın 3. Genç Savunuculuk Forumu çevrim içi yapıldı

Yeşilay Genel Sekreter Yardımcısı Yasin Erol: - "Bağımlılıkların engellemesinde ve halk sağlığı konularında genç nesiller, inisiyatif alarak önleme çalışmalarında aktif olarak rol almalı"

Yurthaber 13-09-22 12:02

MHP'den Bahçeli'nin 11 Eylül'deki Bursa mitingine davet

Genel Sekreter İsmet Büyükataman: - "Türkiye Cumhuriyeti Devleti; Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile her geçen gün büyümekte, bölgesinde güç sahibi olmakta, küresel meselelere yön veren ve çözüm üreten devlet olarak bir yıldız gibi parlamaktadır"

Yurthaber 07-09-22 12:13

TSB Genel Sekreter Yardımcılığı’na Balkır Demirkan atandı

Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Atilla Benli: - "13 yıldır TSB bünyesinde değerli çalışmalar yürüten Balkır Demirkan’ın, sigortacılık bilgisi ve uzun yıllara dayanan tecrübesiyle sigorta ve özel emeklilik sektörünün çatı kuruluşu TSB’nin başarılı faaliyetlerine ve sigortacılık sektörüne katkılarını sürdüreceğine inanıyorum"

Yurthaber 06-09-22 10:59
tsb