Tibbi Sekreter Alimi Haberleri

Hükümet 10 binden fazla personel alacak... KPSS şartı ve yaş sınırı yok... Can kurtarandan veri uzmanına kadar kadro açıldı!

Dönerci, veri uzmanı, sekreter, garson... Hükümet kamuya personel alımına başladı. İçerisinde 7 bakanlığın da bulunduğu 27 kuruma toplamda 13 bin 208 personel alınacak. Ayrıca Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne de kura ile 275 personel alınacak. Peki başvuru şartları neler? Hangi bakanlık kaç kişiyi alacak? İşte detaylar...

Finans 2024-10-17 08:09:00

Ocak ayında kripto varlıklarına düzenleme kapıda! TSPB'den duyuru...

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Genel Sekreter Yardımcısı Elif Gönençer, kripto varlıklara ilişkin ikincil düzenlemeleri Ocak 2025'te beklediklerini belirterek, "İkincil düzenlemeler, süreçlerin daha net, şeffaf ve güvenilir bir çerçevede ilerlemesine önemli katkılar sağlayacak" dedi.

Finans 2024-10-13 15:06:06

Netanyahu'dan Nasrallah halefinin öldürüldüğü iddiası!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Lübnan'ın başkenti Beyrut'a düzenlenen saldırıda Hizbullah'ın Genel Sekreter Yardımcısı ve Hasan Nasrallah'ın halefi olarak görülen Haşim Safiyuddin'in ve Safiyuddin'in yerine geçecek kişinin de öldürüldüğünü iddia etti.

Haber 2024-10-08 20:26:44

Hizbullah'tan İsrail çıkışı: Yalan söylüyorlar, 10 günde acıları arttı

Hizbullah-İsrail geriliminden yeni açıklama geldi. Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Naim Kasım saldırılardan ABD'yi sorumlu tuttu ve savaşma gücü olduklarını belirtti. Kasım konuşmasında, "Yalan söylüyorlar. Cephedeki savaşçılarımız sağlam. Son 10 günde İsraillilerin acısı arttı." ifadelerini kullandı.

Haber 2024-10-08 14:21:41

Nasrallah'ın öldürülmesinin ardından Hizbullah'tan ilk açıklama! Kara saldırısı vurgusu: Tamamen hazırız

İsrail’in, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah’ı öldürmesinin ardından bölge adeta ateş çemberine döndü. Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Naim Kasım ilk açıklamasında, "İsrailliler kara saldırısı yapmak isterse biz tamamen hazırız, direniş güçleri buna hazır. İsrail, hedeflerine ulaşamayacak" ifadelerini kullandı. Kasım ayrıca mevcut mekanizmaya göre en yakın zamanda Hizbullah'ın yeni genel sekreterini seçeceklerini duyurdu.

Haber 30-09-24 12:42

CHP'nin tüzük değişikliği kurultayı yapıldı! Belediye başkanları ve milletvekilleri için 3 dönem kuralı geldi

CHP'nin tüzük değişikliği gündemli 20. Olağanüstü Kurultayı tamamlandı. Tüzük değişikliğiyle bir kişi en fazla üç dönem üst üste milletvekili, belediye başkanı, belediye veya il genel meclis üyesi seçilebilecek. Genel başkana, genel sekreter ve protokol yönetmeliğiyle belirlenen sırayla genel başkan yardımcıları vekalet edecek.

Haber 06-09-24 23:50

Son dakika: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Burak Kızılhan ve saldırgan Fatih Özkan PFDK'ya sevk edildi

Son dakika haberi: Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında oynanan olaylı Fenerbahçe-Göztepe maçının ardından Türkiye Futbol Federasyonu, PFDK sevklerini açıkladı. Stadyumda saldırıya uğrayan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Genel Sekreter Burak Kızılhan 'talimatlara aykırı hareket' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. Ali Koç'a arkadan saldıran Göztepe kulüp görevlisi Fatih Özkan da 'saldırı' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Spor 20-08-24 19:41

ÖZEL | Seçimden yalnızca 5 gün sonra istifa etmişti! Bayram Saral Mynet'e konuştu... TFF Başkanı'nın yerinde olsaydım...

Mynet Özel... TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu olurken, seçimin üzerinden yalnızca 5 gün geçmesinin ardından Hacıosmanoğlu'nun listesinde bulunan isimlerden Bayram Saral yaptığı açıklamayla istifa ettiğini açıklamıştı. Saral'ı istifaya götüren nedenler arasında Hacıosmanoğlu'nun yakın akrabası Abdullah Ayaz'ı Genel Sekreter olarak görevlendirmesi olduğu iddia edilirken, Bayram Saral Mynet'e yaptığı açıklamayla bu konulara açıklık getirdi.

Spor 24-07-24 10:47

Rakibi çok ağır konuştu! Ali Babacan'ı küplere bindirecek sözler: Hepsi böyle, hepsi diktatör!

DEVA Partisi'nde liderlik yarışı sert başladı. Ali Babacan'ın koltuğuna talip olduğunu açıklayan Genel Sekreter Yardımcısı Salih Efe Babacan'a ağır suçlamalarda bulundu. Babacan'ın "bir grup tarafından kümelendiğini" öne süren Efe, merkez sağ partiler hakkında "Hepsi böyle, hepsi diktatör. Dışarıdan çok demokrat görünürler ama merkez sağ partilerin geleneği böyledir, kimse onlara karşı çıkamaz" sözleriyle dikkat çekti.

Haber 23-07-24 10:00

Bir gecede daire başkanı olmuştu... Ticaret Bakanlığı'ndan ilginç 'Aynur Tuncar' açıklaması: 8 ay önce atandı!

Balıkesir'de tıbbi sekreter olarak çalışan memur Aynur Tuncar'ın Ticaret Bakanlığına Daire Başkanı olarak atanması gündem yarattı. İYİ Parti Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, atama kararının belgelerini paylaşırken, iddialarla ilgili Ticaret Bakanlığı'ndan ilginç bir açıklama geldi. Tuncar'ın 18 yıllık iş tecrübesi olduğu belirtilen açıklamada, "Ataması 8 ay önce yapıldı" ifadeleri dikkat çekti.

Manşet 27-06-24 09:46

Aynur Tuncar ataması olay oldu, kariyerindeki sıçrama şaşırttı! Tıbbi sekreterlikten, Ticaret Bakanlığında Daire Başkanlığına: Vay babo vay vay!

Balıkesir'de alınan bir atama kararı gündem yarattı. Torpil ve liyakat tartışmalarının yeniden başlamasına neden olan atama kararını görenler 'Bu kadar da olmaz' dedi. İddialara göre Edremit ilçe Devlet Hastanesinde Tıbbi Sekreter olarak çalışan Aynur Tuncar, Ticaret Bakanlığına Daire Başkanı olarak olarak atandı. Alınan karara tepki gösteren Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban "Vay babo vay vay vay!" diyerek şaşkınlığını ortaya koydu.

Manşet 26-06-24 08:08

İstanbul'da heyecanlandıran keşif! 125 metrelik tünelin gizemi çözülüyor: İçinde başka kanallar olabilir

İBB Miras ekiplerinin 2021 yılından bu yana restorasyonuna devam ettiği Rumeli Hisarı’nda, hisarın sahil kısmından başlayan ve dikine şekilde devam eden 125 metrelik bir tünel bulundu. İstanbul’un fetih günü bulunduğunu söyleyen İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, "İçeride başka kanallar ve kollarla ayrıldığını tahmin ettiğimiz bir yeraltı geçidinin buluntularını görmüş oluyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Haber 31-05-24 15:32

BM'den kritik Karadeniz mektubu! Türkiye dahil 3 ülkeye gönderildi

Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, Karadeniz'deki seyrüsefer güvenliğiyle alakalı öneriler içeren mektubun Rusya, Türkiye ve Ukrayna'ya gönderildiğini açıkladı.

Haber 16-03-24 16:14

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI 2023: İŞKUR ile 419 Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları neler? Başvuru ekranı

Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Bakanlığa 419 'temizlik görevlisi' eski hükümlü/ Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan statüsünde sürekli işçi alımı yapılacak. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı ne zaman, başvuru şartları neler? İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı İŞKUR ekranı...

Finans 06-12-23 07:58

EGM POLİS ALIMI BAŞVURULARI 2023: Polis alımı başvuruları ne zaman, şartları neler? Bakan Yerlikaya'dan son dakika açıklaması!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya geçtiğimiz gün, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne (EGM) 10 bin yeni polis alımı yapacaklarını duyurdu. Memur olmak isteyen vatandaşların merakla beklediği polis alımı başvurularına ilişkin detayların kısa süre içerisinde netleşmesi bekleniyor. Peki, 10 bin polis alımı ne zaman yapılacak, hangi tarihte?

Finans 06-12-23 07:55

İBB'deki görevinden istifa etti, İzmir'e aday oluyor! Buğra Gökce için dikkat çeken yorum: 'İmamoğlu ekibi yurda dağılıyor'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, İBB'deki görevinden istifa etti. Gökce'nin CHP'den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmak için istifa ettiği konuşulurken "İmamoğlu ekibi yurda dağılıyor" yorumu dikkat çekti.

Haber 01-12-23 15:08

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SONUÇLARI 2023 İŞKUR: 216 Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı? Sıralı tam liste!

Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi sonuçları internette araştırılıyor. Temizlik görevlisi pozisyonu için başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 1 Kasım tarihinde başlayıp 6 Kasım 2023 tarihinde sona erdi. İŞKUR ile Sağlık Bakanlığı engelli personel alımı kura çekimi canlı olarak YouTubeda yayınlandı. Peki, 216 Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı? İşte ayrıntılar...

Finans 28-11-23 11:38

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2023 KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ: İŞKUR 216 Sağlık Bakanlığı engelli personel alımı kura çekimi sonuçları nasıl öğrenilir?

Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi sonuçları isim listesi, canlı yayın sonrası internette araştırılıyor. 216 temizlik görevlisi pozisyonu için başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 1 Kasım tarihinde başlayıp 6 Kasım 2023 tarihinde sona erdi. Şimdi gözler İŞKUR ile Sağlık Bakanlığı engelli personel alımı kura sonuçları sorgulama ekranında. Peki, Sağlık Bakanlığı engelli personel alımı kura çekimi sonuçları açıklandı mı, nasıl öğrenilir?

Finans 28-11-23 11:35

EGM POLİS ALIMI BAŞVURU EKRANI 2023: EGM 10 bin 102 polis alımı başvuruları başladı mı, şartları ne?

EGM polis alımı başvuru ekranına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. Emniyet Genel Müdürlüğüne Kadro İhdas Edilmesine İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi 21 Kasım 2023 Salı günü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Binlerce aday EGM polis alımı başvuru süreci ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, EGM 10 bin 102 polis alımı başvuruları başladı mı, şartları ne? Polis alımı başvuruları nasıl yapılır?

Finans 24-11-23 12:42

EGM POLİS ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI 2023: 10 bin 102 polis alımı başvuruları ne zaman, şartları neler? EGM 31. Dönem POMEM başvuru tarihleri

Polis alımı başvuruları hakkında arama motorlarında sorgulama yapılıyor. Emniyet Genel Müdürlüğüne Kadro İhdas Edilmesine İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi 21 Kasım 2023 Salı günü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, 10 bin 102 polis alımı başvuruları ne zaman? Polis alımı başvuru şartları neler?

Finans 21-11-23 13:21

Dava sürecinde kansere yenildi, haklı olduğu öldükten sonra ortaya çıktı! Mezarında söylemek durumunda kaldık

Bursa'da 2012'de Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) emekli olan Tülay Atasoy'un (51) maaşı, 36 ay aldıktan sonra 'belirtilen iş yerinde çalışmadığı' gerekçesiyle kesilip, geri ödeme için dava açıldı. İcralık olan ve bu süreçte kansere yakalanıp, 2022'de hayatını kaybeden Atasoy'un davası, ölümünden 1 yıl sonra sonuçlandı. Bir temizlik şirketinde sekreter olarak çalıştığı tanık beyanları ve bilirkişi raporu ile kanıtlanan Atasoy'a, açılan 'haksız emeklilik' davasının reddine karar verildi.

Finans 05-11-23 11:35

Bir süredir haber alınamayan tıbbi sekreter Aleyna'dan kahreden ölüm!

Samsun'da, hastanede tıbbi sekreter olarak çalışan 20 yaşındaki Aleyna Bektaş'tan bir süredir haber alamayan arkadaşları polise haber verdi. 20 yaşındaki Bektaş, polis tarafından evinde ölü bulundu. Bektaş'ın ölüm sebebi, otopsi sonucu belli olacak.

Haber 01-11-23 20:37

Cansız bedeninin yanında onlar vardı... 20 yaşındaki tıbbi sekreter genç kız evinde ölü bulundu! Korkunç ihtimal

Samsun’da bir hastanede görevli 20 yaşındaki tıbbi sekreter genç kız evinde ölü olarak bulundu. Genç kızın cansız bedeninin yanında ilaç kutuları bulunduğu öğrenilirken genç kızın intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu kaydedildi.

Haber 01-11-23 17:11

SAĞLIK BAKANLIĞI ENGELLİ İŞÇİ ALIMI 2023 İŞKUR BAŞVURU EKRANI! 216 Sağlık Bakanlığı engelli işçi alımı başvuruları ne zaman, şartları neler?

Sağlık Bakanlığı engelli işçi alımı başvuru tarihleri ve şartları, söz konusu ilanın İŞKUR'da yayımlanmasının ardından merak konusu oldu. Resmi Gazete'de 1 Kasım 2023 tarihinde yer alan bilgiye göre Sağlık Bakanlığı'na 216 engelli işçi alımı gerçekleştirilecek. Peki, Sağlık Bakanlığı engelli işçi alımı başvuruları ne zaman? 2023 Sağlık Bakanlığı engelli işçi alımı başvuru şartları neler?

Finans 01-11-23 11:28

TCDD İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI 2023: TCDD 114 işçi başvuru şartları neler, nasıl başvuru yapılır? Tcdd.gov.tr ekranı

TCDD işçi alımı başvuruları ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Yapılan açıklamaya göre kuruma 186 makine bakımcı, 3 kaynakçı,15 makine teknisyeni/motor tamircisi olmak üzere 114 işçi alınacak. Peki, TCDD işçi başvuru şartları neler? TCDD işçi alımı başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

Finans 30-10-23 13:54

İŞKUR İŞÇİ ALIMI BAŞVURU EKRANI 2023: 35.000 İŞKUR işçi alımı başvuru şartları neler, kimler başvurabilir? esube.iskur.gov.tr ekranı

İŞKUR işçi alımı başvuru ekranı ile ilgili araştırmalar 35.000 beden işçisi alınacağının açıklanmasının ardından hız kazandı. En az ilkokul mezunu olma şartı aranan iş ilanına yönelik detaylar merak konusu oldu. Peki, İŞKUR işçi alımı başvuru şartları neler, kimler başvurabilir? İşte, esube.iskur.gov.tr ekranı İŞKUR işçi alımı başvuru ekranı...

Finans 30-10-23 08:29

ZİRAAT BANKASI PERSONEL ALIMI 2023: 577 Ziraat Bankası personel alımı başvuru şartları nelerdir, nasıl başvurulur?

Ziraat Bankası personel alımı başvuru şartları, kuruma 577 kişi alınacağının açıklanmasının ardından merak konusu oldu. Bankaya 15 müfettiş yardımcısı ve 150 uzman yardımcısı olmak üzere toplamda 165, Ziraat Katılım'a ise 12 müfettiş yardımcısı, 150 uzman yardımcısı ve 250 servis görevlisi olmak üzere toplamda 412 personel alınacak. Peki, Ziraat Bankası personel alımı başvuru şartları nelerdir, nasıl başvuru yapılır? İşte, Ziraat Katılım - Ziraat Bankası 577 personel alımı başvuru şartları...

Finans 24-10-23 09:58

VAKIFBANK MEMUR ALIMI BAŞVURU EKRANI 2023: VakıfBank memur alımı başvuru şartları neler, son gün ne zaman? KPSS'siz 1985 kişi alınacak!

VakıfBank memur alımı başvurusu şartları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bankaya KPSS şartsız; BT müfettiş yardımcısı, BT kontrolör yardımcısı, Müfettiş yardımcısı, uzman yardımcısı ve memur gibi pozisyonlar için toplamda 1985 personel alımı yapılacak. Peki, VakıfBank memur alımı başvuru şartları neler, son gün ne zaman? İşte Vakıfbank memur alımı başvuru ekranı...

Finans 20-10-23 14:48

ALMANYA İŞÇİ ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ 2023: Almanya işçi alımı başvuruları ne zaman, şartları neler? 2 milyon işçi, 37 bin euro maaş!

Almanya işçi alımı başvuru şartları, tarihleri ve istenen meslekler vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Almanya'da İçişleri Bakanlığı hazırladığı yeni yasa tasarısının ayrıntılarını kamuoyuyla paylaştı. Ülkede 2 milyon işçiye ihtiyaç var. 37 bin euro maaşla Almanya'da çalışmak isteyenler arama motorlarında yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki, Almanya işçi alımı başvuruları ne zaman? Almanya işçi alımı şartları neler?

Finans 19-10-23 13:24

BM'den korkutan açıklama! 'Gazze’de sağlık sistemi çöktü'

İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalar devam ederken BM'den korkutan bir açıklama geldi. Birleşmiş Milletler (BM) İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı ve Acil Yardım Koordinatörü Martin Griffiths, Gazze’de sağlık sisteminin çöktüğünü vurguladı.

Haber 19-10-23 11:26

ALMANYA İŞÇİ ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ 2023: 55 bin TL maaşla Almanya işçi alımı başvuruları ne zaman, şartları neler? 2 milyon işçi alınacak

Almanya işçi alımı başvuru tarihleri ve şartları merak edildi. Almanya'da İçişleri Bakanlığı hazırladığı yeni yasa tasarısının ayrıntılarını kamuoyuyla paylaştı. Ülkede işçi açığını kapatabilmek için yasa tasarısı hazırlanıyor. Bahsi geçen tasarı ile işe girişte zorunlu tutulan dil şartının da kaldırılabileceği öngörülüyor. Peki, 55 bin TL maaşla Almanya işçi alımı ne zaman? Almanya işçi alımı başvuru şartları neler, aranan meslekler hangileri?

Finans 18-10-23 09:49

AK Parti'de kongre sonrası yeni görevlendirmeler! Genel Sekreter Fatih Şahin'den 'tebrik' mesajı

7 Ekim'de gerçekleşen AK Parti Büyük Kongresi sonrasında görevlendirmeler devam ediyor. Genel Sekreter Fatih Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığı, Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu Başkanlığı, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Başkanlığı görevlerine gelen isimleri duyurdu.

Haber 16-10-23 13:16

SGK PERSONEL ALIMI SONUÇLARI: KPSS 2023/6 tercih kılavuzu ile 1392 SGK personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanır? Gözler ÖSYM'de!

SGK personel alımı başvuru sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması ÖSYM tarafından yapılacak. SGK personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacağı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kuruma 1392 personel alınacak. Bilindiği üzere tercih işlemleri 11 Ekim'de sona erdi. Şimdi gözler ÖSYM tarafından yapılması beklenen SGK personel alımı sonuçları açıklamasına çevrildi. Peki, SGK personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte KPSS 2023/6 tercih sonuçları sorguma ekranı!

Finans 16-10-23 10:43

SGK PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI: KPSS 2023/6 tercihleri nasıl yapılır, başvuru şartları neler?

SGK personel alımı başvuru ekranı ile ilgili sorgulamalar hız kazandı. SGK bünyesine ortaöğretim, önlisans ve lisans mezunlarına yönelik sözleşmeli personel alımı tercih işlemleri başladı. Peki, KPSS 2023/6 tercihleri nasıl yapılır, başvuru şartları neler? KPSS 2023/6 tercih kılavuzu ve detaylar...

Finans 06-10-23 10:32

GSB PERSONEL ALIMI SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2023: 2. etap sözleşmeli GSB personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

GSB personel alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusu oldu. 3 bin 295 büro personeli, 3 bin 259 destek personeli ve 400 psikolog alımı için sonuçlar geçtiğimiz günlerde erişime açılmıştı. Koruma ve güvenlik görevlisi ile bakım onarım destek personeline ilişkin yapılacak açıklama ise heyecanla bekleniyor. 2. etap GSB personel alımı sonuçları isim listesi internette araştırılıyor. Peki, 2. etap sözleşmeli GSB personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Finans 27-09-23 14:06

DİYANET PERSONEL ALIMI 2023 BAŞVURU EKRANI: Diyanet personel alımı ne zaman, başvuru şartları neler? KPSS puanı ile 2.450 eleman alınacak!

Diyanet personel alımı başvuru tarihleri ve şartları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kuruma alınacak olan 2 bin 450 personel için en az 50 KPSS puan şartı bulunuyor. Başvurular e Devlet üzerinden Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 'Kurum Dışı Sınav Girişi' ekranından gerçekleştirilecek. Peki, 2023 Diyanet personel alımı ne zaman? KPSS puanı ile Diyanet personel alımı başvuru şartları neler?

Finans 25-09-23 08:12

DİYANET PERSONEL ALIMI 2023: KPSS B puanı ile Diyanet 2.450 personel alımı ne zaman, başvuru şartları neler?

Diyanet personel alımı başvurularının ne zaman ve nereden yapılacağı merak konusu oldu. Kuruma alınacak olan 2 bin 450 personel için en az 50 KPSS puan şartı bulunuyor. Peki, Diyanet personel alımı başvuruları ne zaman? Diyanet personel alımı başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar...

Finans 22-09-23 15:21

GSB PERSONEL ALIMI SONUÇLARI 2023: 2. etap GSB personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Kariyer Kapısı sonuç sorgulama ekranı

GSB personel alımı sonuçları merak konusu oldu. 3 bin 295 büro personeli, 3 bin 259 destek personeli ve 400 psikolog alımı için sonuçlar geçtiğimiz günlerde erişime açılmıştı. Koruma ve güvenlik görevlisi ile bakım onarım destek personeline ilişkin yapılacak açıklama ise heyecanla bekleniyor. Peki, 2. etap GSB personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, Kariyer Kapısı T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi GSB personel alımı sonuçları ekranı...

Finans 22-09-23 14:10

DİYANET PERSONEL ALIMI 2023: 2 bin 450 Diyanet personel alımı başvuruları ne zaman, şartları nelerdir? Diyanet.gov.tr başvuru ekranı

Diyanet personel alımı başvuru şartları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Yapılan açıklamaya göre kuruma 2 bin 450 personel alınacak. Başvuruda bulunacak olan kişilerin en az 50 KPSS puanı olması gerekiyor. Peki, Diyanet personel alımı başvuruları ne zaman? Diyanet personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Finans 21-09-23 11:52

JANDARMA UZMAN ERBAŞ ALIMI BAŞVURUSU 2023 VATANDAS.JANDARMA.GOV.TR: PERTEM ile 6 bin 940 Jandarma Uzman Erbaş alımı başvuru şartları neler?

Jandarma Uzman Erbaş alımı başvuruları ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Resmi Gazete yayımlanan bilgiye göre; Jandarma Genel Komutanlığı'na 6 bin 940 sözleşmeli uzman erbaş alınacak. Birçok kişi arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, Jandarma Uzman Erbaş alımı başvuru şartları neler? 6 bin 940 Jandarma Uzman Erbaş alımı başvurusu nasıl ve nereden yapılır? İşte vatandas.jandarma.gov.tr PERTEM başvuru ekranı...

Finans 18-09-23 10:03

GSB PERSONEL ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI 2023: 11.455 GSB personel alımı sonuçları nasıl öğrenilir? İsealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr sonuç sorgulama

GSB personel alımı sonuçları son dakik açıklamasının ardından arama motorlarında sorgulanıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı işçi alımı sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın duyurusu sonrası konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. 11 bin 455 GSB personel alımı sonuçları nasıl öğrenilir? İşte isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr GSB personel alımı sonuçları ekranı

Finans 13-09-23 15:22

GSB PERSONEL ALIMI SONUÇLARI 2023 İSİM LİSTESİ: 11 bin 455 sözleşmeli GSB personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak, hangi tarihte?

GSB personel alımı sonuçları merak konusu oldu. Büro personeli, psikolog, temizlik personeli, güvenlik görevlisi ve bakım - onarım destek personeli olarak bakanlık bünyesinde çalışmak isteyen kişiler Ağustos ayında başvurularını tamamladı. Şimdi gözler GSB'den yapılacak açıklamaya çevrildi. Peki 11 bin 455 sözleşmeli GSB personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB başvuru sonuçları hangi tarihte açıklanacak?

Finans 08-09-23 14:01

ASTSUBAY ALIMI BAŞVURULARI 2023 PERSONELTEMİN.MSB.GOV.TR: Astsubay alımı başvuruları ne zaman, şartları neler?

Astsubay alımı ile ilgili detaylar merak konusu olurken; MSB Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda görev almak isteyen kişiler için merakla beklenen kılavuzu yayımladı. Yayımlanan duyuruya göre; lisans mezunu olan 27 yaşın altındaki kişiler başvuruda bulunabilecekler. Peki, muvazzaf astsubay alımı başvuruları ne zaman, şartları neler? İşte, Astsubay alımı 2023 kılavuzu...

Haber 06-09-23 08:13

MEB ÖĞRETMEN ALIMI VE ATAMA TARİHLERİ 2023: Öğretmen alımı ne zaman, atama takvimi hangi tarihte açıklanacak? Bakan Tekin açıkladı!

Öğretmen alımı ve atama takvimi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in son dakika açıklaması sonrası merak konusu oldu. Özel okullarla yaptığımız istişarelerde servis ve yemek ücretlerinde kamuoyunu rahatsız edecek artışlar yapmamalarının garantisini aldık." ifadesini kullanan Tekin, atamalara da değindi. Peki, Öğretmen alımı ne zaman? Öğretmen atama takvimi hangi tarihte açıklanacak?

Egitim 05-09-23 10:52

GSB PERSONEL ALIMI 2023: GBS personel alımı 2023 başvurusu ne zaman yapılacak, nasıl? 11.455 sözleşmeli personel başvuru şartları neler?

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı ekranı kullanıcılar tarafından araştırılıyor. 11.455 sözleşmeli personelin alınacağı açıklamasıyla birlikte bakanlık bünyesinde görev yapmak isteyen vatandaşlar başvuru ekranını sorguluyor. Peki, GBS personel alımı 2023 başvurusu ne zaman yapılacak, nasıl? 11.455 sözleşmeli personel başvuru şartları neler?

Haber 30-08-23 16:22

Eminönü-Cibali istasyonunun açılacağı tarih belli oldu

Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı’nın Eminönü-Cibali İstasyonu 30 Ağustos'ta hizmete girecek. Açılacak kısımla birlikte Eminönü-Alibeyköy arasındaki yolculuk 35 dakika olacak ve yolcu talebine göre 3 dakikada 1 araç kalkabilecek. Hattın detayları hakkında bilgi veren İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, "Günde 100 binin üzerinde yolcu taşıyabiliriz. Burayı bir an önce hayata geçirmek için öz kaynaklarımızla bu projemizi yeniden başlattık" dedi.

Haber 28-08-23 15:57

GSB 11.455 PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ 2023: Gençlik ve Spor Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman, nereden yapılır?

GSB personel alımı ile ilgili detaylar Bakan Osman Aşkın Bak'ın Gençlik ve Spor Bakanlığı'na 11.455 sözleşmeli çalışan alınacağını duyurmasının ardından merak konusu oldu. Peki, GSB sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman? Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuru nereden yapılır? İşte GSB 11.455 personel alımı ile ilgili detaylar...

Finans 25-08-23 10:15

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2023: GSB personel alımı ne zaman, başvuru şartları nedir? 11 bin 455 personel alınacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı ile ilgili detaylar Bakan Osman Aşkın Bak tarafından yapılan son dakika açıklamasının ardından merak konusu oldu. Duyuruya göre bakanlığa 11 bin 455 sözleşmeli personel alınacak. Peki, 2023 Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman? Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir, kimler başvuru yapabilir? İşte GSB personel alımına ilişkin detaylar...

Finans 24-08-23 14:26

'İlk defa bu kadar açık duyulmuş olacak' deyip açıkladı: En kötü senaryo! Olası Marmara depreminden İstanbul ne kadar etkilenecek?

Son dönemde beklenen olası Marmara depremine ilişkin uzmanların yaptığı açıklamalar dikkat çekiyor. Peş peşe uyarıların geldiği ve riskli binalara dikkat çekilen açıklamaların ardından İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce'den de çarpıcı açıklamalar geldi. "En kötü senaryoyu anlatacağım" diyen Gökce, olası bir Marmara depreminde İstanbul'da hasar görebilecek yapı sayısını verdi. Peki, olası Marmara depreminden İstanbul ne kadar etkilenecek? İşte detaylar...

Haber 19-08-23 18:08