Tiktok Fenomeni Haberleri

9 kadınla aynı anda evlenerek dünya basınında geniş yankı uyandıran fenomenin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor! 4 karısı da boşandı...

Arthur O' Urso isimli bir sosyal medya fenomeni geçtiğimiz yıllarda aynı anda 9 kadınla evlenerek dünya basınında kendisine bir hayli geniş yer bulmuştu. Ancak fenomen ismin üzerinde son günlerde kara bulutlar dolaşıyor. Çünkü O'urso'nun eşleri bir bir onu terk etmeye başladı. 4 eşinin de ayrılmasından sonra geriye kalan 5 eşinden kimseyi kaybetmek istemediğini söyleyen fenomen isim, "Programı gözden geçireceğim" dedi.

Trend 2024-09-07 11:04:12

Twitch fenomeni Amouranth, YouTube kanalının herhangi bir uyarı almadan silindiğini söyleyerek isyan etti

Twitch fenomeni Amouranth, ASMR YouTube kanalının Ağustos ayında kaldırılmasından sonra şimdi de ana hesabının silindiğini söyleyerek duruma isyan etti. İki YouTube hesabının kapatılma nedeni olarak topluluk kuralı ihlali gösterilen Amouranth, 'müstehcen içerik' uyarısını kabul etmediğini söyledi.

Trend 2024-09-06 13:46:38

Sosyal medya fenomeni Sabrina Low'un itirafı çok konuşuldu! En yakın arkadaşı düğüne davet etmedi: Güzel olduğum için cezalandırılmamalıyım

Brezilyalı sosyal medya fenomeni Sabrina Low, en yakın arkadaşının kendisini düğüne davet etmemesi üzerine sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duruma isyan etti. Düğün için tüm planlamaları yapmasına rağmen davet edilmediğini öğrendiğinde büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını söyleyen 23 yaşındaki fenomen isim, "Her şeyi planlamıştım ve beni çağırmadı. Güzel olduğum için cezalandırılmamalıyım" ifadelerini kullandı.

Trend 2024-09-05 11:41:38

Polatlar ilk kez hakim karşısında! Şok sözler 'Örgütmüş, kara paraymış çıkmaz bu aileden! Vergisel bir şey olmuştur, yok diyemem'

Gündemi uzun süre meşgul eden ve en son tutuklu yargılandığı davada hakkında tutuksuz yargılama kararı çıkan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın tahliye edilmesiyle yeniden gündeme gelen davada bugün önemli gün. Kara para akladıkları gerekçesiyle haklarında dava açılan Dilan Polat ve Engin Polat'ın da aralarında olduğu 28 kişi ilk kez hakim karşısında! Yargılanmalarına başlanırken mahkemeden gelen detaylar da dikkat çekti. İşte "Nasıl geçiniyorsunuz?" sorusuna gelen yanıt ve hakimin uyarısı...

Haber 2024-09-04 10:18:59

TikTok'a giriş yap: TikTok'a nasıl giriş yapılır? TikTok nasıl kullanılır?

Dünya çapında popülerlik kazanan ve 2015’ten beri milyarlarca kullanıcı tarafından keşfedilen TikTok platformunun video ve canlı yayın gibi içerik türlerinin olduğu bilinir. Hem içerik üreticiliği hem de video keşfi için deneyimlenebilen TikTok’ta birden fazla yöntem tercih edilerek kullanıcı hesabı oluşturulabilir. Giriş yapma seçenekleri de çeşitli olan TikTok platformunu yakından incelemeyi hedefleyenlere uygulamayı indirme ve giriş yapma adımları sıralanmalıdır.

Haber 03-09-24 15:37

Tuvalete gittiğinde aniden karşısına çıktı! Bir daha tuvalete gitmeye cesaret edemedim dedi... Sosyal medyada gündem yarattı

TikTok'ta 'favislandhome' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişi Güney Pasifik Okyanusu'ndaki Vanuvatu Adası'nda tatil yaparken yaşadığı deneyimi anlatınca gündem yarattı. Yaklaşık 20 milyon izlenen TikTok paylaşımında adam tuvalete gittiğinde karşısında devam büyüklükteki davetsiz misafirleri görünce şaşırarak, "Bir daha tuvalete gitmeye cesaret edemedim" dedi.

Trend 03-09-24 11:00

Sevgilisinin o özelliği ilişkisini bitirmesine neden oldu! 'Endişe verici' dedi: Garip bir şey fark etmeye başladım

23 yaşındaki moda fenomeni Sabrina Low sevgilisinin geçmişinde fark ettiği bir detayın ilişkisini bitirmesine neden olduğunu söyleyedi. Low'un paylaşımı sosyal medyada ilgi çekerken kullanıcıların bazıları ona hak verdiğini dile getirdi.

Trend 03-09-24 10:01

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa saniyeler içinde sosyal medya yalanını kanıtladı!

Vücut pozitifliği savunucusu Ariella Nyssa, kadınları kendilerini daha çok sevmeye teşvik etmesiyle bilinen fenomenlerden biri. Paylaşımlarıyla kadınları motive eden fenomen son olarak tek bir tuşla imajınızı tamamen değiştirmenin ne kadar kolay olduğunu açıkladı. Böylece sosyal medya yalanı saniyeler içerisinde ortaya çıktı.

Kadin 01-09-24 15:10

Futbolcu aşkıyla yaş farkı gündem olmuştu! Ala Tokel'in ayrılık sonrası hamlesi herkesi şaşırttı

Sosyal medya fenomeni Ala Tokel Fransa Ligue 1 ekibi Rennes'te forma giyen Bertuğ Yıldırım ile yaşadığı aşkla gündemdeydi. Aralarındaki yaş farkı çok konuşulan ünlü isim geçtiğimiz günlerde kendi aralarında yüzük taktıklarını bile söylemişti. Ala Tokel ve Bertuğ Yıldırım'ın aşkı kısa sürdü. Tokel'in ayrılık sonrası paylaşımı herkesi şaşırttı.

Magazin 29-08-24 14:29

Sosyal medya bu TikTok canlı yayınını konuşuyor! Müdürünün verdiği görevi beğenmeyince canlı yayında küfürler edip kendisini tokatladı

TikTok'ta canlı yayın açan bir kullanıcı ilginç anlara imza attı. Güvenlik görevlisi olduğu ifade edilen adam açtığı canlı yayın sırasında müdürünün verdiği görevi beğenmeyince adeta sinir krizi geçirdi. Adam canlı yayında küfürler edip kendisini tokatladı.

Trend 29-08-24 11:35

Amin sözüyle viral olan TikTok fenomeni Gizem Yıldız evlendi! Amin reis muradına ermiş

TikTok'ta erkek arkadaşıyla birlikte çektiği videoda geçen "Amin amin" tepkisiyle takipçi sayısı hızla artarak fenomene dönüşen Gizem Yıldız evlendi. Sosyal medya kullanıcılarının 'amin reis' olarak tanıdığı fenomen ismin gelinliğini beğenenler kadar beğenmeyenler de oldu.

Trend 29-08-24 09:04

'En korkunç istismar davalarından biri' YouTube fenomeni gibi davranıp genç kızlara şantaj! Kamera karşısında cinsel eylemler... 20 ülkeden yüzlerce kişi var

Avustralya’da Youtube fenomeni gibi davranıp dünya çapında yüzlerce genç kıza kamera karşısında cinsel eylemlerde bulunmaları için şantaj yapan Muhammad Zain Ul Abideen Rasheed 17 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 29 yaşındaki Rasheed ABD, İngiltere, Japonya ve Fransa’nın da bulunduğu 20 ülkeden 286 kişiyi sevdiklerine müstehcen mesajlar ve görüntüler göndermekle tehdit etti. Avustralya Federal Polisi Komiser Yardımcısı McLean mahkemede "En korkunç istismar davalarından biri" ifadelerini kullandı.

Haber 28-08-24 17:41

Alışılagelmişin dışında bir aile tatili; anne, baba, babanın yeni eşi ve köpekleri

Sosyal medya fenomeni Ayşegül Uçar paylaştığı videoyla gündeme oturdu. Aile tatillerinden video paylaşan Uçar’ın aile fertlerini tanıttığı video olay oldu. Uçar’ın anne, baba, babanın yeni eşi ve köpeklerini tanıttığı videoyu destekleyenler kadar eleştirenler de oldu.

Haber 27-08-24 11:31

TikTok'ta canlı yayında dönerciye silahlı saldırı! Siparişi hazırlarken yere yığıldı

Şanlıurfa'da TikTok hesabından canlı yayın yapan bir dönerci, müşterisinin siparişini hazırlarken silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda dönercinin vurularak yere düştüğü anlar kameraya yansıdı.

Haber 24-08-24 12:11

Sosyal medya fenomeni Andressa Urach'ın cesur sahnelerinin kameramanı 19 yaşındaki oğlu! Dünya nereye gidiyor?

Sosyal medya fenomeni Andressa Urach ve 19 yaşındaki oğlu Arthur ile birlikte konuk olduğu bir program birlikte çalışma prensiplerini anlattı. Müstehcen içeriklerini sosyal medyadan paylaşan fenomen anne Urach, kameramanın 19 yaşındaki oğlu Arthur olduğunu söyledi. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü durumu eleştiri yağmuruna tuttu.

Trend 23-08-24 10:28

TikTok canlı yayınında yakalandı! Suyum geldi dedi... Yayını bir an bile kapatmadı: 'Neredeyse doğuracak'

TikTok'ta 'xbrooke_xox04' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Brooke isimli hamile bir kadın canlı yayın sırasında ilginç bir olay yaşadı. Genç kadının TikTok canlı yayını sırasında suyu geldi ve doğum başladı. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 21-08-24 14:34

Spor salonunda antrenman yaptığı anları paylaştı! Arkasında duran adam zor anlar yaşadı... 'Elinden geleni yapmış'

Bir TikTok kullanıcısı spor salonunda yaşadığı ilginç anları paylaştı. Antrenman yaptığı sırada arkasındaki adamın hareketlerine dikkat çeken kadın, adamın özellikle kendisine bakmamaya çalıştığı anları TikTok'tan paylaştı.

Trend 21-08-24 11:14

TikTok'ta tepki çeken görüntüler! Canlı yayında göbek atıp oryantal oynadı... Allah'ım ne oluyor

Bir TikTok kullanıcısının canlı yayında oryantal yaptığı anlar sosyal medyada gündem yarattı. Canlı yayında hediye kazanmak için göbek atan adama tepkiler de gecikmedi. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Allah'ım ne oluyor?" diyerek tepki gösterdi.

Trend 20-08-24 11:00

Sosyal medya o anları konuşuyor! Benzinlikte iç çamaşırını çıkartıp pompanın üzerine koydu... Tepkilerin odağına yerleşti

Sosyal medya fenomeni Chloe Lopez ilginç paylaşımlarını sürdürüyor. Kamuya açık alanlarda iç çamaşırını çıkarttığı anları kaydederek paylaşan fenomen isim bu kez bir benzinlik tercih etti. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede gündem yarattı.

Trend 20-08-24 07:39

Sosyal medya fenomeni Julia Sandoval yaz sıcaklarıyla baş etmek için çareyi tül kıyafetlerde buldu! Bir gören bir daha baktı

Sosyal medyada yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Julia Sandoval yaz sıcaklarıyla baş etmenin yolunu tül kıyafetlerde buldu. Fenomen isim beyaz tül bluz ve etekten oluşan kombiniyle hayranlarının karşısına çıkınca takipçilerinden "İçinde bir şey yok mu?" yorumu gecikmedi.

Trend 16-08-24 11:41

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll çiçek motifli bikinisiyle dans etti! Sosyal medya yıkıldı... Kıvırttıkça kıvırdı

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll Yunanistan'daki tatiline hızlı başladı. Fenomen isim 3 milyon takipçisiyle tatilinden kesitleri paylaşmayı ihmal etmedi. Son olarak otel odasının banyosunda dans ederken videosunu paylaşan Knöll beğeni topladı.

Trend 16-08-24 10:52

Sosyal medya fenomeni Natasha Newcombe, 16 yaşındaki sevgilisiyle gündemdeydi! İlişkileri tepki çekince böyle savundu

21 yaşındaki İngiliz sosyal medya fenomeni Natasha Newcombe, 16 yaşındaki sevgilisiyle birkaç aydır ilişki yaşadıklarını anlatınca tepkilerin odağına yerleşti. Aralarında 5 yıllık yaş farkı olmasına rağmen sevgilisinin henüz reşit olmaması fenomen ismin eleştiri oklarının hedefi haline gelmesine neden oldu. Newcombe, 16 yaşındaki sevgilisini, "Çok nazik ve sevgi dolu" diyerek savundu.

Trend 15-08-24 13:22

Eski sevgili dehşet saçtı! TikTok videosu çekerken vurularak öldürüldü... Cinayet anları saniye saniye kameraya yansıdı

Üç çocuk annesi bir kadın mutfağında arkadaşıyla birlikte TikTok videosu çekerken eski sevgilisi tarafından vurularak öldürüldü. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansırken cinayet TikTok'ta paylaşılınca infiale neden oldu.

Trend 15-08-24 09:03

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn doğallığı savundu! Tamamen makyajsız denizden çıktığı halini paylaştı

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşarak fenomene dönüşen Apollonia Llewellyn yaz tatilinin tadını çıkartmaya devam ediyor. Doğal güzelliği savunan fenomen isim beyaz bikinisi ve pareosuyla makyajsız bir şekilde kamera karşısına geçti. Fenomen ismin pozu hayranlarının beğenisini kazandı.

Trend 14-08-24 10:33

9 yaş küçük futbolcu sevgilisiyle nişanlandığı söylenmişti! Ala Tokel evlilik sorularını duyunca... Verdiği yanıtla şaşırttı

Sosyal medya fenomeni Ala Tokel Fransa Ligue 1 ekibi Rennes'te forma giyen Bertuğ Yıldırım ile yaşadığı aşkla gündemde. Sık sık sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapan ünlü çiftin aralarındaki yaş farkı oldukça dikkat çekiyor. 21 yaşındaki genç futbolcu ile nişanlandığı söylenen Ala Tokel evlilik sorusuna verdiği yanıtla da herkesi şaşırttı.

Magazin 14-08-24 08:44

Bu özelliklere sahipse hemen uzaklaşın! 'Keşke daha önce bilseydim' diyeceğiniz 4 arkadaşlık uyarı işareti

Instagram'da 'Bambi Does Beauty' kullanıcı adı ile paylaşımlar yapan sosyal medya fenomeni Elle McNamara, takipçilerine arkadaşlıklarda kesinlikle dikkat edilmesi gereken uyarıları paylaştı. Yüz binlerce kez izlenen video sosyal medyada gündem oldu.

Kadin 13-08-24 12:04

'Uykusuz kalma' dünya rekorunu canlı yayında kırmak istedi! Yayını yasaklandı... Sonunda hastanelik olduğu iddia edildi

Uyumama Dünya Rekoru'nu kırmaya çalışan bir YouTuber'ın canlı yayını yasaklandı. Sosyal medya fenomeni Norme'un "uykusuzluk" denemesinin üzerinden 250 saat geçmişken platform yayınını 'tehlikeli' bularak kaldırdı.

Trend 13-08-24 09:59

Sosyal medya fenomeni Georgina Cox kıvrımlarını gizlemeyi reddetti! Bikinimi gururla ve bronz bir şekilde taşıyacağım

Kişisel antrenör Georgina Cox, hayatının çoğunluğunu vücuduyla mücadele ederek geçirdi. Sosyal medyada 200 bini aşkın takipçisi olan Cox, formda olma yaklaşımını değiştirmesi gerektiğini biliyordu.

Kadin 12-08-24 14:32

Instagram açıldı ama sosyal medya fenomeni Oğuzhan Alpdoğan'ın hesabı kapandı! İçerde 1,5 milyon takipçi kaldı

Instagram, META ile BTK arasındaki görüşmelerin olumlu sonuçlanmasının ardından yeniden erişime açıldı. Instagram'da yüz binlerce takipçisi bulunan ve çektiği esprili videolarla tanınan sosyal medya fenomeni Oğuzhan Alpdoğan'ın ise hesabı kapatıldı. Alpdoğan, "Instagram hesabımı hiçbir şey yokken kalıcı kapatmış. İçerde 1,5 milyon takipçi kaldı" ifadelerini kullandı.

Magazin 10-08-24 22:26

Lahmacuna 1.250 TL ödemişti! Duygu Özaslan milyonluk aracıyla dikkat çekti

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündem olan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan son olarak tatil için gittiği Bodrum'da lahmacuna ödediği para ile gündem olmuştu. Bir lahmacuna 1.250 TL ödediğini söyleyen Özaslan şimdi de milyonluk aracıyla dikkat çekti.

Magazin 09-08-24 14:46

Duygu Özaslan lahmacuna verdiği parayı söyledi! Kendimi keriz gibi hissediyorum

Yaptığı açıklamalarla sık sık alay konusu olan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan tatil için Bodrum'u tercih etti. Ünlü fenomen Bodrum tatilinde lahmacuna verdiği parayı açıklayarak "Kendimi keriz gibi hissediyorum" dedi.

Magazin 08-08-24 14:23

Sosyal medya fenomeni Dasha Daley 'Bir erkekten aldığım en iğrenç mesaj' diyerek paylaştı! Utanç içinde kaldım

Sosyal medyada fenomeni Dasha Daley yaptığı itirafla bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. Bir adamın cinsel organının boyutuna ilişkin kendisine mesaj gönderdiğini söyleyen Daley, "Bir erkekten aldığım en iğrenç mesajtı. Utanç içinde kaldım" dedi.

Trend 06-08-24 11:32

ANKET | Uyanır uyanmaz sabah rutiniydi... Instagram kapandıktan sonra en çok nerede vakit geçiriyorsunuz? YouTube, TikTok, Twitter, Facebook...

Instagram yasağında 4 gün geride kalırken, BTK ile META yetkilileri arasında dün gerçekleşen toplantıdan da sonuç çıkmadı. Instagram'a erişim engeli sürerken, diğer sosyal medya platformlarında geçirilen sürenin ise arttığı görüldü. Peki siz Instagram kapalıyken en çok nerede vakit geçiriyorsunuz?

Haber 06-08-24 09:06

Kilo kilo külçe altınlarıyla gündemdeydi! Dilan Polat'ın yakın arkadaşı Nevra Bilem'e dolandırıcılık suçlaması! Ucuza mobilya vaadiyle...

Dilan Polat'ın yakın arkadaşı olduğu bilinen ve kilo kilo külçe altınlarıyla dikkatleri üzerine çeken sosyal medya fenomeni Nevra Bilem dolandırıcılık suçlamasıyla gündeme geldi. Nevra Bilem'e daha önce de birçok kez aynı suçlamayla dava açılmıştı.

Magazin 02-08-24 12:11

Aşk belgelendi! Ünlü Youtuber Berkcan Güven influencer sevgilisiyle görüldü

Ünlü YouTuber ve sosyal medya fenomeni Berkcan Güven'in Amerika'da yaşayan influencer Hailey Eylül Sani'yle aşk yaşadığı iddiaları gündeme gelmişti. Ünlü çiftin aşkı sonunda belgelendi. Berkcan Güven ve Hailey Eylül Sani Fenerbahçe maçında görüntülendi.

Magazin 31-07-24 12:57

Fitness fenomeni saniyeler arayla poz vererek sosyal medya yalanını kanıtladı! Beğeni ve yorum yağdı

Molly Ava isimli bir fitness koçu, takipçilerinin kendilerini sosyal medyada gördükleri aşırı düzenlenmiş görseller ile karşılaştırmayı bırakmalarını istiyor. Ava, bunun için saniyeler arayla çekilmiş spor salonu fotoğrafıyla vücutların saniyeler içinde nasıl farklı görünebileceğini gösterdi.

Kadin 31-07-24 09:53

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa her bedende harika görünebileceğini kanıtladı

Ariella Nyssa, tüm kadınların kısa üstlerle iyi görünebileceğini göstermek için arkadaşlarının da kendisiyle aynı kıyafetleri denemesini sağlayan, vücut pozitifliği konusunda etkili bir isim.

Kadin 29-07-24 09:12

'Foşur foşur' ceza ödedi! Ceza miktarı sosyal medya fenomeni Cem Özkök'ü isyan ettirdi

Sağlıklı beslenme tarifleri ve yaptığı temizlik videolarıyla adı ‘foşur foşur abi’ye çıkan sosyal medya fenomeni Cem Özkök’e hiç beklemediği yerden ceza geldi. Ödediği meblağı ve sebebini sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 25-07-24 16:59

Ölümcül hata! Rus fenomen Tatiana Ozolina'nın ölümünde kahreden detay... Yanındaki motorun sürücüsü anlattı

Rusya uyruklu sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina Muğla Milas'taki kazada hayatını kaybetmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Aynı kazada yaralanan ve olayın ardından hastanede tedavisi tamamlanan Onur Obuk gözaltına alınıp serbest bırakılırken, kaza anını anlattı. Hatalı sollama detayı dikkat çekti.

Haber 24-07-24 13:39

Sosyal medya fenomeni Sophie Hughes eğri hatlı vücudunu beğeniler uğruna saklamayı reddediyor!

Sosyal medya fenomeni Sophie Hughes, insanların çevrimiçi fotoğraflarını kalıplara dayatmak istedğinive bundan bıktığını söylüyor. Model, yakın zamanda büyük bir noktayı kanıtlamak için yan yana iki fotoğrafını paylaştı. İlk fotoğrafa binlerce beğeni gelebileceğini ikinci fotoğrafa ise kötü yorumların yapılacağını gösterdi.

Kadin 24-07-24 12:02

Dünyayı gezen ünlü Rus YouTuber Türkiye'de hayatını kaybetti! Milyonlarca takipçisi vardı: Yardım kampanyası başlatıldı

Muğla’nın Milas ilçesinde feci bir motosiklet kazası meydana geldi. Aynı yöne giden iki motosikletin çarpıştığı kazada, dünya turuna çıkan Rus sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina (38), hayatını kaybetti, diğer sürücü O.O. (29) ağır yaralandı. Ozolina'nın cenazesinin Rusya'ya getirilmesi için yardım kampanyası başlatıldı. Öte yandan zolina'nın kaza sırasında kaskının kafasından fırlaması nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

Haber 23-07-24 21:33

'55 yaşındayım ama insanlar 30 yaş genç göründüğümü söylüyor! İşte benim en önemli güzellik sırrım'

55 yaşında olan bir TikTok kullanıcısı, daha genç görünmek ve hissetmek için en iyi tavsiyelerini açıkladı. Birçok kişi onun 25 yaşından büyük görünmediğini söylüyor.

Kadin 23-07-24 09:28

Dilan Polat'ı ziyaret eden Sıla Doğu isyan etti: Kardeşim bitmiş durumda. 47 kilo...

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın tutukluluğuna yapılan itiraz sonrası karar merak edilirken henüz talebin bir sonuca varmadığı ortaya çıktı. Emrullah Erdinç Polat'ın son durumunu değerlendirirken Sıla Doğu bakın ne dedi.

Magazin 22-07-24 15:40

Dilan Polat'ın tahliye olması bekleniyordu! Gündem olan iddia

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da tutuklandığı davayla ilgili 908 sayfalık Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) raporu düzenlenmişti. Tahliye olması beklenen Dilan Polat hakkında mahkemeden karar çıktığı iddia edildi.

Magazin 22-07-24 13:25

Vücut pozitifliği savunucusu Spencer Barbosa sosyal medyanın ne kadar sahte olduğunu kanıtladı

Instagram fenomeni Spencer Barbosa, vücut pozitifliğini teşvik etmede öncü rol oynuyor. Genç fenomen yakın zamanda Instagram filtrelerinin ruh sağlı için neden bu kadar zararlı olabileceğini açıkladı. Sosyal medyanın ne kadar sahte olduğunu göstermek için selfie çekerek filtrelerden önce ve sonraki halini paylaştı.

Kadin 22-07-24 10:40

Restoranlarda yayın açıp bedava yemek yiyordu! TikTok ünlüsü Berivan kovulunca çılgına döndü

Kafe ve restoranları gezip reklam teklif ederek çoğu kez ücretsiz yemek yiyen TikTok ünlüsü "Berivan" bu kez çılgına döndü. 'berivans_34' kullanıcı adıyla tanınan kadın restorandan kovulunca öfkesine hakim olamadı. O anlar canlı yayına yansıdı, sosyal medyada yorum yağdı.

Trend 21-07-24 08:45

Milyoner sosyal medya fenomeninden şaşkına çeviren açıklama! Erkekler hala bana para vermeye devam ediyor

Melbourne'de yaşayan sosyal medya fenomeni Grace Wears Lace, 2,4 milyon dolardan fazla kazandığını ve değeri 1,5 milyon doları aşan kazançlı bir gayrimenkul portföyüne sahip olduğunu iddia ederek manşetlerdeki yerini almıştı. Fenomen isim milyoner olmasına rağmen erkeklerin kendisine para vermeye devam ettiğini söyleyerek dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

Trend 19-07-24 11:35

Sosyal medya fenomeni 'İlahici Ali'ye silahlı saldırı! Kanlar içinde yerde kaldı

Sosyal medyada 'İlahici Ali' adıyla tanınan Ali Özdemir takipçileriyle görüşmek için Konya'dan İstanbul'a geldi. Esenler'de kalacağı yere girmek üzereyken silahlı saldırıya uğrayan Özdemir kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekiler ilk müdahaleyi yaparken Özdemir'e 4 kurşun isabet ettiği tespit edildi. Kaçan saldırgan ise her yerde aranıyor.

Haber 18-07-24 13:09

21 günde 122 sevgilisi olan kadın erkeklerin aldatma nedenini açıkladı! Sözleri sosyal tepkilere neden oldu

İngiltere'nin Nottingham şehrinde yaşayan sosyal medya fenomeni Bonnie Blue, Meksika'nın Cancun kentinde geçirdiği üç haftalık tatilde yaklaşık 122 kişiyle sevgili olduğunu söyleyerek şaşkına çevirdi. 120'yi aşkın ilişki tecrübesinin ardından erkeklerin aldatma nedenini çözümlemeyi başardığını söyleyen Blue, "Kadınlar yatak odasında daha iyi olsalardı, erkekler aldatmazdı" deyince tepkilerin odağına yerleşti.

Trend 16-07-24 11:47