Tiktok Video Haberleri

Dilan Çıtak THY'de kara listeye alınmıştı! Ağlayarak video çekti: Açık saçık pozlar verip rezil rüsva olmadım

İbrahim Tatlıses ile yaşadığı sorunlarla son günlerde gündeme gelen Dilan Çıtak Dilan Çıtak, THY'nin Bodrum - İstanbul tarifeli seferinde hostesin üzerine yürüdü ardından ise polise olay sözler söyledi. Kendini savunmak için ağlayarak video çeken Çıtak'ın savunması da gündem oldu.

Magazin 2024-09-19 07:24:36

İkinci el otomobilde büyük tuzak! ‘Komploya bakın’ diyerek anlattı duyanlar inanamadı!

İkinci el otomobilde inanılmaz bir dolandırıcılık yöntemi daha ortaya çıktı. Sosyal medya hesabında dolandırıcılardan yakasını son dakika kurtardığını anlatan Gizem Gökçe'nin paylaştığı video, viral oldu. Araba alıp satarken herkesin başına gelebilecek olayın anlatıldığı bu video herkesi korkuttu.

Finans 2024-09-18 13:47:41

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi hafta içinden başladı! Sarı-kırmızılılardan göndermeli video

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın hafta sonunda karşı karşıya geleceği derbi öncesi maç sosyal medyada şimdiden başladı. Sarı-kırmızılılar, Sneijder ve Hagi isimlerinin Legends serisi kapsamında özel tişörtleri satışa sundu. Sneijder'in tanıtım videosunda Fenerbahçe'ye gönderme yapması dikkatlerden kaçmadı.

Spor 2024-09-17 15:15:03

Narin hakkında bir garip video paylaşımı: Rol yapıp kısa film çekmişler! Vicdanımız hiç rahat değil

Narin Güran hakkında paylaşılan bir video akıllarda soru işaretleri yarattı. Narin'in 8 yaşındaki cansız bedeni daha aranırken yarı kurgu içerikli bir kısa film çekildiği ortaya çıktı. Videodaki "Vicdanım hiç rahat değil" değil ifadeleri dikkat çekti.

Haber 2024-09-17 12:40:36

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Gazze'ye destek paylaşımı! Filistinli kardeşlerimizin yanındayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail'in soykırımına maruz kalan Gazze için destek paylaşımı yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımında İsrail'in boykot edilmesini destekleyen bir video klip yayımladı.

Haber 16-09-24 21:50

Google Fotoğraflar nedir, nasıl kullanılır? Galeriden silinen fotoğraflar Google Fotoğraflar'dan da silinir mi?

Google sadece bir arama motoru değil, aynı zamanda pek çok hizmet sağlayan bir araçtır. Google fotoğraflar da Google’ın sunduğu fotoğraf ve video depolama hizmetidir. Bu uygulama fotoğrafları ve videoları otomatik yedekler ya da istenen fotoğraflar seçilerek manuel olarak yedeklenebilir.

Haber 15-09-24 17:39

Reddit hesabı nasıl açılır? Reddit'e nasıl kayıt olunur?

Online bir platform olan Reddit, kullanıcılara çeşitli konularda içerik paylaşımı yapabilecekleri bir alan sağlar. Dünyanın en büyük topluluk tabanlı internet sitelerinden biri olan Reddit’te fotoğraf, video, metin ve bağlantılar paylaşılabilmektedir. Her geçen gün büyüyen bu ağa üye olmak ve hesap oluşturmak için ise mail adresi ve birkaç bilgi yeterlidir.

Haber 15-09-24 16:11

Ahmet Çakar'ın yıllar önce linç ettiği Türkiye güzeli ortaya çıktı! Ecem Uzgör Bahsi geçen kişi benim dedi İdil Bilgen'e destek verdi

Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasında İdil Bilgen'in Türkiye güzeli seçilmesinin ardından Ahmet Çakar'ın yıllar önce yarışma hakkında yorum yaptığı bir video ortaya çıkmıştı. Videoda linçlediği eski Türkiye güzeli Ecem Uzgör ortaya çıktı. İdil Bilgen'e destek verdi.

Magazin 15-09-24 07:06

Galatasaray - Çaykur Rizespor maçının VAR’ı Emre Kargın

Trendyol Süper Lig’de bugün oynanacak Galatasaray-Çaykur Rizespor maçının Video Yardımcı Hakemi (VAR) Emre Kargın oldu.

Spor 14-09-24 14:10

Dakikalarca o görüntüye maruz kaldı, babası bir grup tarafından dakikalarca darp edildi

Sosyal medyada paylaşılan video gündem oldu! Taksiciyle yolcu arasında kavga çıktı. Yolcunun küçük çocuğu taksinin üstünde dakikalarca babasının dayak yediği anlara şahit oldu. Çaresiz çocuk çığlık çığlığa ağladı.

Haber 13-09-24 12:38

Trenden sarkarak video çekmek istemişti! İşler hesapladığı gibi gitmedi... Kafasını direğe vurdu: 'Ne yaptın kendine?'

Yurt dışında kaydedilen bir görüntü kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerek viral oldu. Görüntülerde trenden sarkarak video çekmek isteyen kadın yoldaki direkleri hesaba katmadı. Kadın sert bir şekilde kafasını direğe vurdu. O anlar saniye saniye kaydedilerek sosyal medyadan paylaşıldı.

Trend 13-09-24 08:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e karşı uluslararası toplumun sesinin daha gür çıkması şart

CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan, 'Birleşmiş Milletler (BM) Geleceğin Zirvesi Küresel Çağrı' çevrim içi etkinliğine gönderdiği video mesajda, "İsrail’in işgal politikaları karşısında başta BM olmak üzere uluslararası toplumun sesinin daha gür çıkması şart. Çocukların bombaların altında can verdiği bir dünyada açık söylüyorum; hiçbirimiz kendimizi güvende hissedemeyiz" dedi.

Haber 12-09-24 18:14

2024 MTV Video Müzik Ödülleri'nde Addison Rae kıyafetiyle adından söz ettirdi! Her detayı olay...

2024 MTV Video Müzik Ödülleri'ne ünlü isimler akın etti. Gecede en kötü giyinenler arasında gösterilen Addison Rae tercihi ettiğiyle kıyafetiyle dalga konusu oldu.

Magazin 12-09-24 15:38

Otobüs, metrobüs, metro, market, stat ve hatta uçak... Çektiği videolarla resmen adliyenin çevresinde dolaşıyor

Video paylaşma uygulaması Tiktok'ta toplu taşımada dans ederek video çektiği anları paylaşan genç kız adeta sosyal fobiye ve anayasa kararına meydan okuyor. Toplu taşımada izinsiz bir şekilde etrafındakileri de çeken kız, resmen adliyenin çevresinde dolaşıyor.

Trend 12-09-24 13:05

Twitch isimli canlı yayın kanalında ünlü olan Jahrein, eşinin kız kardeşi hakkında ahlaksız söylemlerde bulundu

Twitch adlı canlı yayın platformunda yayın yapan Jahrein isimli ünlü yayıncının ahlaksız konuşmaları kan dondurdu. Karısının kız kardeşiyle alakalı söylediği cinsel içerikli sözler tepki gördü. Sosyal medya bu video ile çalkalandı.

Haber 12-09-24 11:02

Eski futbolcu David Beckham emekliye ayrıldı! Yeni mesleğini duyanlar şaştı kaldı

Futbolun efsane isimlerinden David Beckham emeklilik hayatına geçiş yaptı. Yeni yaşantısında çiftçiliğe başlayan Beckham bahçesinde yetiştirdiği meyve ve sebzeler ile tavukları çektiği bir video paylaştı. Ünlü ismin yeni mesleği sosyal medyada milyonlarca izlenme aldı.

Magazin 11-09-24 16:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan video mesaj 'Kırım'ın Ukrayna'ya iadesi uluslararası hukukun bir gereği'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dördüncü Kırım Platformu Liderler Zirvesi'ne video mesaj gönderdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ukrayna'nın toprak bütünlüğüne, egemenliğine ve bağımsızlığına verdiğimiz destek bakidir. Kırım'ın Ukrayna'ya iadesi uluslararası hukukun bir gereğidir." dedi.

Haber 11-09-24 13:39

Narin'in abisi Baran Güran'ın TikTok hesabı ortaya çıktı! Cenaze ona verilmişti, ailesi için yazdıkları dikkat çekti: Allah için yapmayın!

Narin Güran cinayetiyle ilgili her gün yeni bir detay ortaya çıkmaya devam ederken, tüm gözler aile üyelerine çevrilmiş durumda. Aralarında anne, baba ve kardeşlerin de olduğu toplam 22 kişinin sorgusu sürerken, küçük Narin'in cansız bedeni dışarıdaki tek yakını olan abi Baran Güran'a teslim edilmişti. Cenazede elindeki gelinlikle görülen abi Güran'ın TikTok hesabı olduğu ortaya çıktı. Abi Güran'ın ailesiyle ilgili paylaşımı dikkat çekti.

Haber 11-09-24 06:54

Kayserili TikTok fenomeni Yasin Cengiz'in videosu 791 milyon izlendi! Dünyada en çok izlenen video oldu: Nedenini kimse anlayamadı... Şaka gibi

Kayserili fenomen Yasin Cengiz’in videosu 791 milyon izlenen videosuyla TikTok'un dünyada en çok izlenen içeriklerinden birine imza atmış oldu. Fenomen ismin önündeki tepsiye döner konulmasından sonra ayağa kalkarak göbeğiyle dans ettiği anlar milyonlarca izlenmeye ulaşarak dünya listelerindeki yerini aldı. O anlara sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı.

Trend 10-09-24 13:30

Balina resmen kameralara şov yaptı! Amuda kalkıp poz verdi... Fenomen isim o anları saniye saniye kaydetti

Avustralyalı bir TikTok fenomeni Brodie Moss, bir kambur balinanın amuda kalma hareketini yaptığı anları tesadüfen kaydetti. Kameradan habersiz olan balina adeta şov yaptı. O anlar sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 10-09-24 13:10

Uzun zamandır kanserle savaşıyordu! Galler Prensesi Kate Middleton son durumunu açıkladı: '9 ay çok zor geçti'

Kanser tedavisi gördüğü açıklanan Galler Prensesi Kate Middleton, aylardır ortalıkta görünmüyordu. Ocak ayında geçirdiği karın ameliyatı sonrası bir anda ortadan kaybolan ve yokluğuna dair birçok farklı spekülasyon yapılan prenses daha sonra bir video açıklaması ile kanser olduğunu duyurmuştu. Bir süredir kanserle boğuşan gören Middleton, kemoterapi tedavisinin tamamlandığını açıkladı.

Magazin 09-09-24 19:38

Video çekerken bir yanda saçları alev aldı! O anlar sosyal medyada çok konuşuldu... Eşlik ettiği şarkı çok manidar olmuş

Sosyal medya için video çeken genç bir kız şarkının sözlerine kendisini kaptırınca ocağa saçının değdiğini fark etmedi. Kahve yaparken "Ben yandım sen yanma" şarkısına eşlik eden genç kızın saçları bir anda alev aldı.

Trend 07-09-24 15:47

Yapay zekâ sarılma videosu nasıl yapılır? Yapay zekâ ile sarılma videosu yapımı

Son zamanlarda, TikTok ve diğer sosyal medya platformlarında yapay zekâ teknolojisiyle oluşturulan sarılma videoları dikkat çekici bir popülarite kazanmış durumdadır. Yapay zekâ sarılma efekti sayesinde, yan yana yerleştirilmiş 2 fotoğraf, yapay zekâ yardımıyla fotoğraftaki kişilerin birbirlerine sarıldıkları bir videoya dönüştürülür. Peki, yapay zeka sarılma videosu nasıl yapılır?

Haber 06-09-24 16:40

Türkiye tacizci börekçilerin pişkinliğini konuşuyor! Evli kadına mesaj atıp eşini dövdüler: Seni deşerim

İstanbul Pendik'te bir börekçi sipariş götürdüğü evdeki evli kadına önce mesaj attı. Tacizi öğrenen eş börekçiye geldiğinde ise saldırıya uğrayıp darbedildi. Sosyal medyada tepki çeken olayın ardından saldırı görüntülerine ait yeni bir video çıktı. Görüntülerde saldırgan börekçi elinde bıçakla kadına doğru, 'Seni deşerim' diye bağırıyor. Öte yandan işletmenin Pendik Belediyesi tarafından mühürlendiği belirlendi.

Haber 05-09-24 12:45

Bağışlarla at yarışı oynadığı ortaya çıkmıştı! Buket Özgünlü sosyal medyadan video paylaştı: Gözyaşlarına boğuldu, 'Beni rezil ettiniz'

Yaşama Tutunan Patiler Derneği Başkanı Buket Özgünlü'nün bağışlanan paralarla at yarışı oynadığı ortaya çıkmıştı. Yaşananlar sonrasında Özgünlü sosyal medya hesabından ağlayarak bir video paylaştı. Gözyaşlarını tutamayan Özgünlü, "Yapmadığım bir şeyden dolayı beni rezil ettiniz. Ben hiçbir şey yapmadım" dedi.

Haber 04-09-24 21:00

TikTok'a giriş yap: TikTok'a nasıl giriş yapılır? TikTok nasıl kullanılır?

Dünya çapında popülerlik kazanan ve 2015’ten beri milyarlarca kullanıcı tarafından keşfedilen TikTok platformunun video ve canlı yayın gibi içerik türlerinin olduğu bilinir. Hem içerik üreticiliği hem de video keşfi için deneyimlenebilen TikTok’ta birden fazla yöntem tercih edilerek kullanıcı hesabı oluşturulabilir. Giriş yapma seçenekleri de çeşitli olan TikTok platformunu yakından incelemeyi hedefleyenlere uygulamayı indirme ve giriş yapma adımları sıralanmalıdır.

Haber 03-09-24 15:37

Deadlock sistem gereksinimleri - Deadlock minimum ve önerilen sistem gereksinimleri nelerdir?

Kullanıcı davetiyle keşfedilebildiği açıklanan Deadlock oyunu, günümüzde 100 binden fazla eş zamanlı oyuncuya ulaştığı bilinen video oyunlarından biridir. Geliştiricisi Valve olan Deadlock oyunu, VR destekli sistemde denenebilir. 21 farklı kahraman çeşidiyle dikkat çeken bu oyunun cihaz sistemine yüklenmesi için minimum/önerilen donanım özelliklerinin karşılanması gerekir.

Haber 03-09-24 14:24

Murat Ağırel, 'öldürülmem için ihale açılmış' diyerek o videoyu paylaştı: Olay olacak görüntüler: Herkes Ali Yerlikaya'yı etiketledi, sosyal medya bunu konuşuyor

Ölüm tehdidi! Gazeteci Murat Ağırel, kendisine gönderilen videoyu sosyal medyadan paylaştı. Videoda maskeli bir kişinin, Ağırel'in öldürülmesi için bir vekil tarafından 'ihale' açıldığını ve 'botokslu başkan' olarak isimlendirdiği kişinin, bu işi üstlendiğini öne sürdü. Ağırel ise, "Her gün evimin önünde bekleyen, beni gözetleyen ve çöplerimi karıştıran kişiler, bu tehditlerin gerçekliğini gözler önüne seriyor" dedi. O video sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Haber 03-09-24 13:35

Tuvalete gittiğinde aniden karşısına çıktı! Bir daha tuvalete gitmeye cesaret edemedim dedi... Sosyal medyada gündem yarattı

TikTok'ta 'favislandhome' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişi Güney Pasifik Okyanusu'ndaki Vanuvatu Adası'nda tatil yaparken yaşadığı deneyimi anlatınca gündem yarattı. Yaklaşık 20 milyon izlenen TikTok paylaşımında adam tuvalete gittiğinde karşısında devam büyüklükteki davetsiz misafirleri görünce şaşırarak, "Bir daha tuvalete gitmeye cesaret edemedim" dedi.

Trend 03-09-24 11:00

Şevval Şahin'in Burning Man tarzı ağızları açık bıraktı! Bisiklete bindiği anlar olay oldu: Giyinmek yasak mı?

Şevval Şahin’in Burning Man tarzı sosyal medyayı salladı. Sosyal medya hesaplarından paylaştığı video ve fotoğraflarla adından sıkça söz ettiren ünlü modelin, çölde bisiklete bindiği fotoğraflar dakikalar içerisinde yüzlerce yorum aldı

Magazin 03-09-24 07:43

Galatasaray, Ismail Jakobs'u resmen açıkladı! Videonun sonundaki müzik ve forma ayrıntısı... Maliyeti belli oldu!

Galatasaray, uzun süredir aradığı sol beki Fransa'dan buldu. Monaco'dan kadrosuna kattığı Ismail Jacobs'u KAP'a bildirdi. Sarı - kırmızılılar oyuncuyu dün gece İstanbul'a getirmişti. Joshua Jakobs'ı sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile duyurdu. Söz konusu videodaki müzik ve forma dikkatleri çekti.

Spor 02-09-24 23:10

Şarkıcı Ragıb Narin'den Mardin'de dam üstünde uyku keyfi! 'Uyuduğum en güzel uyku'

Genç şarkıcı Ragıb Narin Mardin'de dam üstünde uyuduğu anları sosyal medya hesabında paylaştı. Dünyanın 80’den fazla ülkesinde sayısız otelde konakladığını belirten Narin buradaki uykunun çok farklı olduğunu belirtti. Sosyal medyada gündem olan video şimdiye kadar 57 milyona yakın izlenme aldı.

Magazin 02-09-24 19:30

Krea AI nedir, nasıl kullanılır? Krea AI ücretsiz mi?

Yapay zekâ modelleri içeren Krea AI tasarım aracı, kullanıcılara farklı alanlara yönelik görüntü/video oluşturma imkânı tanır. Krea AI tasarım aracını kullanacak olan kişiler, içerdiği özelliklere göre şekillendirilen farklı planlardan yararlanabilir. Gerçek zamanlı görüntü oluşturma ve video geliştirme gibi özelliklerin bulunduğu Krea AI platformunu yakından incelemek isteyen kişilere ise bu platformun ne işe yaradığı ve nasıl kullanıldığı hakkında bilgi verilmesi gerekir.

Haber 02-09-24 15:07

Özcan Deniz'in korumaları sokak ortasında yürüyen kadınları itti! Tepki çeken görüntüler

Son dönemde ailesiyle yaşadığı görüntülerle gündeme gelen ve ablasını bir video paylaşmakla tehdit eden Özcan Deniz yine koruma ordusuyla dolaştı. Korumalar vatandaşları yolun ortasında itince ortaya çirkin görüntüler çıktı.

Magazin 02-09-24 11:42

Kamera karşısında dans edip video çekerken çatışmanın ortasında kaldılar! Silah sesini duyunca böyle kaçtılar

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinde 3 kişi kamera karşısında dans ederken çatışmanın ortasında kaldı. Silah seslerini duyan gençler zan havliyle olay yerinden kaçtı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Trend 31-08-24 15:06

Ailede kriz büyüyor! Özcan Deniz kardeşini açık açık tehdit etmişti! O videonun içeriği ortaya çıktı

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz son dönemde ailesiyle yaşadığı sorunlarla gündemde. Ağabeyi Ercan Deniz ve kız kardeşi Yurda Güler ile yaşadığı krizle dikkat çeken Deniz'e küçük kardeşi Sibel Semerci'den destek gecikmedi. Semerci, Deniz'in ablası Güler'e karşı kullandığı "Senin ve o birlikte olduğun evli barklı adam için hazırladığım video duruyor" sözlerinin perde arkasını anlattı.

Magazin 30-08-24 15:46

Fenerbahçe'den rekor bedelle Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu'nun en iyi sol bek tercihi gündem oldu!

Milli futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'den rekor bedelle Premier Lig kulübü Brighton'a transfer olmuştu. İngiliz ekibinin yeni gözdesi son dönemde sosyal medyada popüler olan bir akıma katıldı. Yıldız futbolcunun "gelmiş geçmiş en iyi bekler" kıyaslamasındaki tercihleri dikkatleri çekti. Video sosyal medyada kısa süre içerisinde büyük ilgi gördü.

Spor 29-08-24 18:38

Pinterest video indir: Pinterest videoları nasıl indirilir?

Moda, yemek, tasarım, edebiyat gibi alanlarla ilişkili olan görsel ve video Pinlerinin yer aldığı Pinterest platformunda beğenilen gönderilerin kaydedilmesi mümkündür. Bu işlem seçilen Pini panoya kaydetme veya cihaz galerisine indirme seçenekleriyle 2 ayrı şekilde tamamlanabilir. Pinterest üzerinden incelenen video Pinin cihaz galerisine hareketli grafikleriyle birlikte indirilmesi için ise bu doğrultuda geliştirilen çeşitli uygulamaların kullanılması söz konusudur.

Haber 29-08-24 17:29

VİDEO | Kerkük'te Türkiye'ye ait AKSUNGUR SİHA düştü! İşte o anlara dair görüntüler

Son dakika gelen habere göre; Irak'ın Kerkük bölgesinde Türkiye’ye ait AKSUNGUR SİHA'nın düştüğü bilgisine ulaşıldı.

Haber 29-08-24 12:04

Sosyal medya bu TikTok canlı yayınını konuşuyor! Müdürünün verdiği görevi beğenmeyince canlı yayında küfürler edip kendisini tokatladı

TikTok'ta canlı yayın açan bir kullanıcı ilginç anlara imza attı. Güvenlik görevlisi olduğu ifade edilen adam açtığı canlı yayın sırasında müdürünün verdiği görevi beğenmeyince adeta sinir krizi geçirdi. Adam canlı yayında küfürler edip kendisini tokatladı.

Trend 29-08-24 11:35

Amin sözüyle viral olan TikTok fenomeni Gizem Yıldız evlendi! Amin reis muradına ermiş

TikTok'ta erkek arkadaşıyla birlikte çektiği videoda geçen "Amin amin" tepkisiyle takipçi sayısı hızla artarak fenomene dönüşen Gizem Yıldız evlendi. Sosyal medya kullanıcılarının 'amin reis' olarak tanıdığı fenomen ismin gelinliğini beğenenler kadar beğenmeyenler de oldu.

Trend 29-08-24 09:04

23 yıllık mesleğini bırakıp o işe başladı! İnternetten video izleyerek öğrendi 'Daha rahat...' Başta her ay 1 tane aldı, sonra eve sığmaz oldu

Adana’da küçük yaşlarından bu yana ilgi duyduğu saat tamirciliğini internetten öğrenen 45 yaşındaki Cumali Özdemir, sağlık teknikerliğini bırakıp saat tamirciliğine başladı. Gençlik yıllarından beri saatlere ilgisi olduğunu söyleyen Özdemir, o dönem neredeyse her ay 1 saat satın almaya başladığını anlatırken onları tamir etmesi gerektiğinde ise kendi yapmaya karar verdi. Hobi olarak başladığı bu işi sonrasında ise meslek haline getirdi.

Finans 28-08-24 10:00

Olaydan 5 saat önce yardım istemişti! Eşi pompalı tüfekle vurdu

Bartın'ın Amasra ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi dehşeti yaşattı.30 yaşındaki Okan Paşalı eşi Ahsen Nur Paşaı'yı pompalı tüfekle bacaklarından vurdu. Paşalı’nın ise olaydan 5 saat önce sosyal medya hesabından video çekerek, yardım istediği görüldü.

Haber 27-08-24 22:54

İki kişinin yaşadığı 'cinli köy'e gittiler! Videoyu başlatınca cansız bedeni gördüler: Köyün adı zaten çıkmış

Ankara'da sosyal medya için video çekmek isteyen 3 genç 'cinli' olarak anılan Kayı köyüne gittiler. Video çekecekleri sırada kenarda cansız bir beden gördüler. Korkan gençler ekiplere haber verdi. Cansız bedenin köyde yaşayan iki kişiden biri olduğu anlaşıldı.

Haber 27-08-24 13:00

Alışılagelmişin dışında bir aile tatili; anne, baba, babanın yeni eşi ve köpekleri

Sosyal medya fenomeni Ayşegül Uçar paylaştığı videoyla gündeme oturdu. Aile tatillerinden video paylaşan Uçar’ın aile fertlerini tanıttığı video olay oldu. Uçar’ın anne, baba, babanın yeni eşi ve köpeklerini tanıttığı videoyu destekleyenler kadar eleştirenler de oldu.

Haber 27-08-24 11:31

Trabzon'da dönme dolapta mahsur kaldılar! Telefona sarılıp havadan video çektiler: Islandık, sırılsıklam olduk

Trabzon'daki bir lunaparkta panik anları yaşandı. Dönme dolaba binen vatandaşlar bir anda havada kalakaldı. Dönme dolabın elektrik kesintisi nedeniyle durduğu belirlendi. Mahsur kalanlar ve duruma tanık olanlar kameraya sarılıp yardım çağrısında bulunup sitem etti.

Haber 25-08-24 17:01

TikTok'ta canlı yayında dönerciye silahlı saldırı! Siparişi hazırlarken yere yığıldı

Şanlıurfa'da TikTok hesabından canlı yayın yapan bir dönerci, müşterisinin siparişini hazırlarken silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda dönercinin vurularak yere düştüğü anlar kameraya yansıdı.

Haber 24-08-24 12:11

Rusya’da görüldü! Mevziler kazıldı... Sığınaklar kuruluyor

Rusya’nın Kursk bölgesinde çeşitli kasabalarda sokaklarda modüler uçaksavar sığınakları kurulmaya başlandığını Kursk Bölgesinin Valisi Aleksey Smirnov duyurdu. Telegram hesabı üzerinden video paylaşan vali sığınaklar hakkında bilgi verdi.

Haber 23-08-24 15:27

Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu'nun Korkak herif sözünü Cenk Ergün'e söylediği iddia edildi

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın kendi evinde on kişi Fenerbahçe'ye 1-0 yenilmesinin ardından Kerem Aktürkoğlu'nun birkaç saniyelik videosu sosyal medyada gündem olmuştu. O söz konusu video ile bugün yeni bir iddia öne sürüldü. Mert Hakan Yandaş'a söylendiği belirtilen sözün aslında Galatasaray futbol direktörü Cenk Ergün olduğu iddia edildi.

Spor 23-08-24 13:45