Trabzonspor Gaziantep Fk Haberleri

Yer: Gaziantep! Ekipler seferber oldu, 11 saat sonra arazide uyurken bulundu

Gaziantep'te kaybolan zihinsel engelli Dede Aslan, 11 saat sonra evinden 1 km uzaklıkta arazide bir kayanın yanında bitkin halde uyurken bulundu.

Haber 2024-09-07 16:22:19

SON DAKİKA | AFAD duyurdu! Kahramanmaraş'ta 5 büyüklüğünde deprem... Hatay, Adana, Mersin ve Gaziantep'te de hissedildi

Son dakika deprem haberi: AFAD, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 5 büyüklüğünde bir deprem olduğunu duyurdu. Deprem, Adana, Hatay, Gaziantep, Mersin, Osmaniye, Adıyaman, Kilis ve Şanlıurfa gibi illerde de hissedildi. AFAD'dan yapılan açıklamada an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmadığı, saha tarama çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Öte yandan sarsıntının ardından bazı vatandaşların ev ve iş yerlerinden açık alana çıktıkları görüldü.

Haber 2024-09-07 09:41:08

Kilis'te şaşırtan görüntü! Suriye sınırına yakın deve kuşu yakalandı

Kilis'te, Suriye sınırına yakın Akçabağlar Mahallesi'nde deve kuşu yakalandı. Suriye’de kaçıp sınırı geçtiği değerlendirilen deve kuşu, Gaziantep Hayvanat Bahçesi yetkililerine teslim edildi.

Haber 2024-09-06 22:58:21

UEFA 3 Türk kulübü için kararını resmen açıkladı! Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir...

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu (CFCB), finansal durumlarını izlediği 3 Türk kulübünden Beşiktaş ve Trabzonspor'a ceza vermezken, Başakşehir'e şartlı ceza verdi. İşte detaylar...

Spor 2024-09-06 22:19:54

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten gündeme dair açıklamalar! Takımda bir sorun olduğu doğru...

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Şenol Güneş, bordo-mavili gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Takımda sorun olduğu gerçeğinin altını çizen tecrübeli teknik adam, aynı zamanda transfer ile ilgilide konuştu.

Spor 06-09-24 18:59

Trabzonspor, Şenol Güneş ile çalışmalara devam ediyor

Trabzonspor, Süper Lig’in 5’inci haftasında sahasında oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına kuvvet ağırlıklı yaptığı antrenmanla devam etti.

Spor 06-09-24 15:41

Trabzonspor'un Şenol Güneş açıklamasında Fenerbahçe'ye gönderme! Dikkat çeken paylaşım...

Abdullah Avcı'nın ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Şenol Güneş ile resmen anlaştı. Tecrübeli teknik adamı sosyal medyadan duyuran bordo - mavililer, Fenerbahçe'ye dikkat çeken bir göndermede bulundu.

Spor 03-09-24 18:29

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Şenol Güneş için tarih verdi! Abdullah Avcı ve Fatih Tekke... 'Hayranıyım...'

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yolların ayrılmasının ardından yeni hocayla görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 03-09-24 00:45

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Şenol Güneş ve Fatih Tekke açıklaması!

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, teknik direktör Abdullah Avcı'nın ayrılığının ardından teknik direktör arayışlarının devam ettiğini dair önemli açıklamalarda bulundu.

Spor 02-09-24 21:22

Simon Banza, resmen Trabzonspor'da! formasını giydi...

Trabzonspor, Portekiz ekibi Braga'dan kiralık olarak kadroya katmak için prensip anlaşmasına vardığı ve Türkiye'ye getirdiği forvet oyuncusu Simon Banza'ya bordo-mavili formayı giydirdi.

Spor 02-09-24 18:57

Trabzonspor ile Eyüpspor golsüz berabere kaldı! Trabzon yine kaybetmedi çıktığı 4 maçta... Arda Turan durdurulamıyor!

Trendyol Süper Lig 4.haftasında Eyüpspor ile Trabzonspor kozlarını paylaştı. Recep Tayip Erdoğan stadı'nda oynanan karşılaşma başladığı gibi golsüz beraberlikle sonuçlandı.

Spor 01-09-24 21:19

Hakan Çalhanoğlu, Recep Tayip Erdoğan stadı'nda! Eyüpspor - Trabzonspor maçını tribünden izledi

İtalya Serie A ekibi Inter'de forma giyen Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Eyüpspor - Trabzonspor maçını tribünden takip etti. A Milli Takım teknik direktörü Montella da maçı yerinden izledi.

Spor 01-09-24 20:19

Türk futbolunun acı günü! Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba 39 yaşında hayatını kaybetti

Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba 39 yaşında hayatını kaybetti. Dün oynanan Manisa FK maçından önce rahatsızlanıp hastaneye kaldırılan Sol Bamba’nın kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı açıklandı.

Spor 01-09-24 00:23

Çorum FK-Sakaryaspor maçında futbol mucizesi yaşandı! Rakip kaleyi bombaladılar ama kazanamadılar...

Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında Çorum FK ile Sakaryaspor, 1-1 berabere kaldı. Sakaryaspor, 80 dakika 10 kişi oynadığı ve 1 şutla tamamladığı maçta deplasmanda Çorum FK ile 1-1 berabere kalarak futbol mucizesine imza attı.

Spor 01-09-24 00:20
Spor 31-08-24 18:42

Trabzonspor, Avcı’sız İstanbul’a gitti! Trezeguet de takımdan ayrıldı...

Trendyol Süper Ligin 4. haftasında Eyüpspor ile karşılaşacak olan bordo-mavililer, İstanbul’a Teknik Direktör Abdullah Avcı olmadan gitti. Mısırlı futbolcu Trezeguet de transfer görüşmeleri gerçekleştirmek üzere kafilede yer almadı.

Spor 31-08-24 16:51

SON DAKİKA: Trabzonspor direndi ama kazanamadı! Bordo-mavililer UEFA Konferans Ligi'ne penaltı atışlarıyla veda etti

Son dakika... UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş mücadelesinde St. Gallen ile karşılaşan Trabzonspor, normal süresi 1-1 tamamlanan mücadelenin penaltı atışlarında rakibine mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Spor 29-08-24 22:53

UEFA Disiplin Kurulu'ndan Trabzonspor'a seyircisiz oynama cezası

UEFA Disiplin Kurulu, St. Gallen - Trabzonspor maçında bordo-mavili taraftarların neden olduğu olaylar nedeniyle Trabzonspor'a 2 yıl ertelemeli para ve seyirci cezası verdi.

Spor 29-08-24 17:40

Trabzonspor, Muhammed Cham’ı kadrosuna kattı

Trabzonspor, 23 yaşındaki Avusturyalı futbolcu Muhammed Cham ile 4+1 yıllık anlaşma sağlandığını duyurdu.

Spor 29-08-24 15:31

TV yayın akışı 29 Ağustos 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

29 Ağustos 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 29 Ağustos Perşembe akşamı Güldür Güldür Show, Tek Atış, Aykut Enişte 2, Trabzonspor-St. Gallen maçı, UEFA Şampiyonlar Ligi 2024-2025 Sezonu Kura Çekimi, Ne Olacak Halim ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 29-08-24 07:44

3.Haftanın En Çok Kurtarış Yapan Kalecisi Gökhan Akkan ve Deniz Dönmezer Oldu

Süper Lig'de üçüncü hafta maçları dün akşam ile tamamlandı. Trabzonspor, Galatasaray ve Başakşehir'in maçları ertelenirken Beşiktaş da haftayı BAY geçti. Zorlu geçmesi beklenen Çaykur Rizespor deplasmanında Fenerbahçe gol olup yağdı. Maçta yediği gollerle eleştirilen Rizespor kalecisi Gökhan Akkan, olumlu bir şekilde haftanın zirvesinde yer aldı.

Spor 26-08-24 16:27

Galatasaray'dan gönderilmişti... Mbaye Diagne yeniden Türkiye'ye dönüyor! Hem de Süper Lig devine...

Süper Lig'de daha önce Kasımpaşa, Galatasaray ve Fatih Karagümrük'te top koşturan Mbaye Diagne, Türkiye'ye geri dönmeye hazırlanıyor. Golcü oyuncu için Karadeniz ekibi Trabzonspor devreye girerken ilk temasın gerçekleştiği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 25-08-24 18:36

Trabzonspor'un gol sıkıntısı! Paul Onuachu ve Wout Weghorst...

Trabzonspor, gol yollarında yaşadığı sorunlarla dikkat çekiyor. Bordo-mavililer, oynadıkları son dört maçta gol atma başarısı gösteremedi.UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda İsviçre temsilcisi St. Gallen ile karşılaşan Trabzonspor, sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı ve gol yollarındaki sıkıntısı gözler önüne serildi. Bordo-mavililer, oynadıkları son 4 maçta rakip kaleye gol atmayı başaramadı.

Spor 23-08-24 16:22

Abdullah Avcı'dan transfer müjdesi! ''Forvet de alacağız

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, St. Gallen ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Abdullah Avcı, "Zaman istemiyorum, destek istiyorum. Bu takım çok iyi bir takım olacak." dedi.

Spor 23-08-24 01:24

Trabzonspor, İsviçre'den golsüz dönerek avantajı cebine koydu

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında konuk olduğu İsviçre ekibi St. Gallen ile 0-0 berabere kaldı.

Spor 23-08-24 00:05

Trabzonspor ayrılığı resmen açıkladı! Sözleşmesi feshedildi

Karadeniz ekibi Trabzonspor, Maxi Gomez'in sözleşmesinin karşılıklı feshedildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Spor 19-08-24 22:24

Ülke puanında çok kötü haber! Yerimizi kaptırdık, eğer bir sıra daha gerilersek...

Avrupa'daki temsilcilerimizden şu ana kadar sahne alanlar arasında yalnızca Başakşehir tur atlamayı başarırken, Fenerbahçe ile Trabzonspor rakiplerine mağlup olarak elendiler... Gelen bu haberler sonrası gözler ülke puanına çevrilirken orada da durumlar pek iyi değil.

Spor 16-08-24 19:15

TFF duyurdu! Avrupa'da play-off oynayacak takımların maçları ertelendi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Avrupa kupalarında play-off aşamasında mücadele edecek Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir'in ligin 3. haftasında oynayacağı maçları erteledi.

Spor 16-08-24 16:14

SON DAKİKA | AFAD duyurdu! Suriye'de 5.2 büyüklüğünde deprem... Hatay ve Gaziantep'te de hissedildi

Son dakika deprem haberi: Suriye'de 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa ve Kilis'te de hissedildi.

Haber 16-08-24 13:27

Abdullah Avcı, Rapid Wien maçı sonrası isyan etti! ''Telefon numaramı servis etmişler! Beni ve ailemi rahat bırakın...

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, elendikleri Rapid Wien mücadelesi ardından basın toplantısında konuştu. Telefon numarasının servis edildiğini söyleyen Avcı, "Telefonumu Twitter'a atmak gerçek Trabzonluluk değildir. Bu oyunu senelerdir fair-play ruhunda oynatmayı planlıyorum. Mücadeleme devam edeceğim. Kötüyüz ancak bu takımın iyi olacağını biliyorum." dedi.

Spor 15-08-24 21:44

Trabzonspor, Rapid Wien engelini aşamadı ve UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti!

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda 1-0’lık ilk maçın rövanşında Rapid Wien’e Avusturya’da konuk oldu. Abdullah Avcı yönetimindeki Fırtına, zorlu maçtan 2 farklı galip gelerek tur atlamak istiyordu. Bordo-mavililer mücadelede bir türlü şanssızlığını kıramadı ve sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Bu skorun ardından Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna veda etti ve Konferans Ligi'ne geçti.

Spor 15-08-24 20:49

Altı ezmeli kebap tarifi: Altı ezmeli kebap nasıl yapılır?

Türk mutfağının incisi Gaziantep yöresinden enfes bir tarif: Altı ezmeli kebap tarifi... Bu tarifte hem çeşit çeşit malzemelerle hazırlanan ezme hem de lezzetli şiş köfteler var. Hem öğünlerde hem de yemek davetlerinize sunabileceğiniz bu tarifin yapımı da oldukça pratik.

Yemek 15-08-24 18:32

Simit kebap tarifi: Simit kebap nasıl yapılır?

Adı da tadı da Türk mutfağının nadide parçalarından biri olan, Gaziantep mutfağından gelen simit kebap adına rağmen içinde simit barındırmıyor. Hazırlanan köfteler kebaba adını veriyor. Bu kebabı yapması için oldukça kolay. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 15-08-24 18:13

Vişneli köfte tarifi: Vişneli köfte nasıl yapılır?

Dünya mutfaklarındaki diğer ana yemeklere taş çıkaran hem lezzetli hem de farklı bir tarifimiz var. Gaziantep mutfağına has bir tarif olan vişneli köfte tarifi! Bu lezzeti siz de evde yaparak hem yemek davetlerinizde hem de öğünlerinizde sunabilirsiniz.

Yemek 14-08-24 16:34

Son dakika | Hatay gece yarısı depremle sallandı! Suriye merkez üslü sarsıntı Adana, Gaziantep ve Şanlıurfa'dan da hissedildi

Son dakika deprem haberi: Suriye'de 5,2 büyüklüğünde deprem oldu. Sarsıntı özellikle Hatay'da şiddetli şekilde hissedildi. Depremin ayrıca Şanlıurfa, Adana, Adıyaman, Gaziantep, Kilis ve Osmaniye'de de hissedildiği öğrenildi. Yayladağı merkezine AFAD ekibi yönlendirildi.

Haber 13-08-24 00:10

10 kişi kalan Gaziantep FK, Bodrum FK'yı 90+7'de attığı golle 1-0 mağlup etti!

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Gaziantep FK, deplasmanda Bodrumspor'a konuk oldu. 10 kişi kaldığı maçta 90+7'de 1-0 öne geçen Gaziantep FK müthiş bir galibiyet aldı.

Spor 12-08-24 23:08

Fiyatlar düştü! O gelişmeyle... 'Piyasanın havası değişti' Vatandaşlardan yoğun ilgi

Elazığ’da kış aylarının vazgeçilmez lezzeti olan yeni mahsul kurutmalıklar tezgahlardaki yerini aldı. Yeni mahsul kurutmalıkların çıkmasıyla fiyatların da düştüğü belirtilirken Kapalı Çarşı Başkanı Yargıç Emir "Elazığ ürünü çıkmadan Gaziantep ve Kahramanmaraş’tan temin ediyoruz. Elazığ ürünleri çıktığı zaman piyasanın havası da değişti" dedi.

Finans 12-08-24 17:32

Kebap ve baklavanın başkenti Gaziantep'te Uzakdoğu lezzeti! Bao ekmeğini Türkiye'ye getirdiler

Türkiye'deki yemek kültürünün büyük bir bölümünü oluşturan Gaziantep, kebabıyla, ciğeriyle, küşlemesiyle, baklavasıyla, şöbiyetiyle hafızalarda!

Yemek 12-08-24 16:43

Süper Lig'de şampiyonu şimdiden açıkladılar! %51.5 ihtimalle şampiyon... Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor...

Süper Lig'de yeni sezon resmen başlarken ilk haftanın sonuna yaklaşılırken ünlü futbol veri sitesi Euro Club Index ilk şampiyonluk tahminini gerçekleştirdi. İşte detaylar...

Spor 12-08-24 14:54

Trabzonspor'dan lige kayıpla başladı! Bordo-mavililer Sivas deplasmanından golsüz beraberlikle döndü

Süper Lig'deki ilk maçında Sivasspor'a konuk olan Trabzonspor rakibi ile golsüz berabere kalarak lige 1 puanla başladı. İşte detaylar...

Spor 11-08-24 21:15

Genç futbolcu kansere yakalanmıştı! İstanbulspor'un golünü Baran Alp Vardar’ı görüntülü arayarak kutladılar

TFF 1. Lig ekibi İstanbulspor'un Manisa FK maçındaki 3'üncü golü sonrası yaşadığı sevinç herkesin gözlerini doldurdu. Atılan gol sonrası saha kenarına gelen İstanbulsporlu futbolcular, golü kansere yakalanan genç takım arkadaşları Baran Alp Vardar'ı görüntülü arayarak kutladı.

Spor 11-08-24 09:27

Trabzonspor'a UEFA Avrupa Ligi Eleme Turu ilk maçında şok skor! Rapid Wien'e 1-0 mağlup oldular...

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Trabzonspor, sahasında Avusturya ekibi Rapid Wien ile karşılaştı. Mücadeleden şanssız bir şekilde 1-0 mağlup ayrılan bordo-mavililer, tur şansını rövanş maçına bıraktı.

Spor 08-08-24 21:48

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ve Trabzonspor'un muhtemel rakipleri belli oldu! İşte eşleşmeler...

UEFA Avrupa Ligi play-off turu kuralar çekildi, rakiplerimiz belli oldu. Kura çekimine bu turdan katılan Beşiktaş, Partizan-Lugano eşleşmesinin galibiyle, Trabzonspor ise Rapid Wien'i elemesi halinde Braga-Servette eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek. Başakşehir'in UEFA Konfersans Ligi'ndeki muhtemel rakibi de belli oldu.

Spor 05-08-24 14:16

500 yıllık geçmişe sahip! Antep fıstığı ile kaymağın buluştuğu lezzet: Katmer

İçerisinde yer alan zengin malzemeler ile lezzet şöleni yaratan katmer, deneyenlerin vazgeçilmezi haline geliyor. Gastronomi şehri Gaziantep'in coğrafi işaret olarak tescillenen lezzeti katmer, baklavadan sonra en fazla tüketilen tatlı olma özelliğini taşıyor. Gaziantep geleneği olarak gelin ve damadın, düğünden sonraki ilk kahvaltısında sofrayı süsleyen katmer, günümüzde tescilli lezzet olarak kenti ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin en çok beğendiği tatlılar arasında yer alıyor.

Yemek 03-08-24 10:19

Acı haber! Gaziantep'te polis memuru Halil İbrahim Kuzgun şehit oldu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 Temmuz'da Gaziantep Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) eğitim verdiği esnada gaz tüfeğine sıkışan kapsülün yüzüne çarpması sonucu yaralanan polis memuru Halil İbrahim Kuzgun'un, tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu duyurdu.

Haber 02-08-24 21:55

İzmir-Gaziantep uçuşundaki 10 saatlik rötar yolcuları isyan ettirdi! Havalimanında sinirler gerildi

İzmir'den Gaziantep'e gitmesi planlanan yolcu uçağı, 10 saati yaklaşan rötar yapınca yolcular duruma isyan etti. İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda uzun süreli rötar, yolcularla görevlileri karşı karşıya getirdi, sinirleri gerdi.

Haber 02-08-24 16:37

Fenerbahçe'nin ardından Trabzonspor ile Başakşehir de kazandı! Ülke puanında bir iyi bir kötü haber...

Temsilcilerimizi Avrupa'daki mücadelelerini sürdürürken Fenerbahçe'nin ardından Trabzonspor ve Başakşehir de iki maçta da galibiyetle tur atlamayı başarırken, UEFA ülke puanında da liste güncellendi. İşte detaylar...

Spor 02-08-24 12:44

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'ndeki yoluna hata yapmadan devam ediyor!

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda deplasmanda 2-0 kazandığı maçın rövanşında Slovakya’nın Ruzomberok takımını konuk etti. Sürprize izin vermeden yoluna devam etmek isteyen bordo-mavililer sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı ve bir üst tura yükseldi.

Spor 01-08-24 22:21

Trabzonspor, Okay Yokuşlu'yu açıkladı!

Trabzonspor, Okay Yokuşlu'yu kadrosuna kattığını açıkladı.

Spor 31-07-24 21:39