Trabzonspor Samsunspor Maci Haberleri

UEFA 3 Türk kulübü için kararını resmen açıkladı! Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir...

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu (CFCB), finansal durumlarını izlediği 3 Türk kulübünden Beşiktaş ve Trabzonspor'a ceza vermezken, Başakşehir'e şartlı ceza verdi. İşte detaylar...

Spor 2024-09-06 22:19:54

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten gündeme dair açıklamalar! Takımda bir sorun olduğu doğru...

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Şenol Güneş, bordo-mavili gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Takımda sorun olduğu gerçeğinin altını çizen tecrübeli teknik adam, aynı zamanda transfer ile ilgilide konuştu.

Spor 2024-09-06 18:59:21

Trabzonspor, Şenol Güneş ile çalışmalara devam ediyor

Trabzonspor, Süper Lig’in 5’inci haftasında sahasında oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına kuvvet ağırlıklı yaptığı antrenmanla devam etti.

Spor 2024-09-06 15:41:47

Trabzonspor'un Şenol Güneş açıklamasında Fenerbahçe'ye gönderme! Dikkat çeken paylaşım...

Abdullah Avcı'nın ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Şenol Güneş ile resmen anlaştı. Tecrübeli teknik adamı sosyal medyadan duyuran bordo - mavililer, Fenerbahçe'ye dikkat çeken bir göndermede bulundu.

Spor 2024-09-03 18:29:55

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Şenol Güneş için tarih verdi! Abdullah Avcı ve Fatih Tekke... 'Hayranıyım...'

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yolların ayrılmasının ardından yeni hocayla görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 03-09-24 00:45

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Şenol Güneş ve Fatih Tekke açıklaması!

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, teknik direktör Abdullah Avcı'nın ayrılığının ardından teknik direktör arayışlarının devam ettiğini dair önemli açıklamalarda bulundu.

Spor 02-09-24 21:22

Simon Banza, resmen Trabzonspor'da! formasını giydi...

Trabzonspor, Portekiz ekibi Braga'dan kiralık olarak kadroya katmak için prensip anlaşmasına vardığı ve Türkiye'ye getirdiği forvet oyuncusu Simon Banza'ya bordo-mavili formayı giydirdi.

Spor 02-09-24 18:57

Trabzonspor ile Eyüpspor golsüz berabere kaldı! Trabzon yine kaybetmedi çıktığı 4 maçta... Arda Turan durdurulamıyor!

Trendyol Süper Lig 4.haftasında Eyüpspor ile Trabzonspor kozlarını paylaştı. Recep Tayip Erdoğan stadı'nda oynanan karşılaşma başladığı gibi golsüz beraberlikle sonuçlandı.

Spor 01-09-24 21:19

Hakan Çalhanoğlu, Recep Tayip Erdoğan stadı'nda! Eyüpspor - Trabzonspor maçını tribünden izledi

İtalya Serie A ekibi Inter'de forma giyen Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Eyüpspor - Trabzonspor maçını tribünden takip etti. A Milli Takım teknik direktörü Montella da maçı yerinden izledi.

Spor 01-09-24 20:19
Spor 31-08-24 18:42

Trabzonspor, Avcı’sız İstanbul’a gitti! Trezeguet de takımdan ayrıldı...

Trendyol Süper Ligin 4. haftasında Eyüpspor ile karşılaşacak olan bordo-mavililer, İstanbul’a Teknik Direktör Abdullah Avcı olmadan gitti. Mısırlı futbolcu Trezeguet de transfer görüşmeleri gerçekleştirmek üzere kafilede yer almadı.

Spor 31-08-24 16:51

SON DAKİKA: Trabzonspor direndi ama kazanamadı! Bordo-mavililer UEFA Konferans Ligi'ne penaltı atışlarıyla veda etti

Son dakika... UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş mücadelesinde St. Gallen ile karşılaşan Trabzonspor, normal süresi 1-1 tamamlanan mücadelenin penaltı atışlarında rakibine mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Spor 29-08-24 22:53

UEFA Disiplin Kurulu'ndan Trabzonspor'a seyircisiz oynama cezası

UEFA Disiplin Kurulu, St. Gallen - Trabzonspor maçında bordo-mavili taraftarların neden olduğu olaylar nedeniyle Trabzonspor'a 2 yıl ertelemeli para ve seyirci cezası verdi.

Spor 29-08-24 17:40

Trabzonspor, Muhammed Cham’ı kadrosuna kattı

Trabzonspor, 23 yaşındaki Avusturyalı futbolcu Muhammed Cham ile 4+1 yıllık anlaşma sağlandığını duyurdu.

Spor 29-08-24 15:31

TV yayın akışı 29 Ağustos 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

29 Ağustos 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 29 Ağustos Perşembe akşamı Güldür Güldür Show, Tek Atış, Aykut Enişte 2, Trabzonspor-St. Gallen maçı, UEFA Şampiyonlar Ligi 2024-2025 Sezonu Kura Çekimi, Ne Olacak Halim ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 29-08-24 07:44

3.Haftanın En Çok Kurtarış Yapan Kalecisi Gökhan Akkan ve Deniz Dönmezer Oldu

Süper Lig'de üçüncü hafta maçları dün akşam ile tamamlandı. Trabzonspor, Galatasaray ve Başakşehir'in maçları ertelenirken Beşiktaş da haftayı BAY geçti. Zorlu geçmesi beklenen Çaykur Rizespor deplasmanında Fenerbahçe gol olup yağdı. Maçta yediği gollerle eleştirilen Rizespor kalecisi Gökhan Akkan, olumlu bir şekilde haftanın zirvesinde yer aldı.

Spor 26-08-24 16:27

Galatasaray'dan gönderilmişti... Mbaye Diagne yeniden Türkiye'ye dönüyor! Hem de Süper Lig devine...

Süper Lig'de daha önce Kasımpaşa, Galatasaray ve Fatih Karagümrük'te top koşturan Mbaye Diagne, Türkiye'ye geri dönmeye hazırlanıyor. Golcü oyuncu için Karadeniz ekibi Trabzonspor devreye girerken ilk temasın gerçekleştiği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 25-08-24 18:36

Trabzonspor'un gol sıkıntısı! Paul Onuachu ve Wout Weghorst...

Trabzonspor, gol yollarında yaşadığı sorunlarla dikkat çekiyor. Bordo-mavililer, oynadıkları son dört maçta gol atma başarısı gösteremedi.UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda İsviçre temsilcisi St. Gallen ile karşılaşan Trabzonspor, sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı ve gol yollarındaki sıkıntısı gözler önüne serildi. Bordo-mavililer, oynadıkları son 4 maçta rakip kaleye gol atmayı başaramadı.

Spor 23-08-24 16:22

Abdullah Avcı'dan transfer müjdesi! ''Forvet de alacağız

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, St. Gallen ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Abdullah Avcı, "Zaman istemiyorum, destek istiyorum. Bu takım çok iyi bir takım olacak." dedi.

Spor 23-08-24 01:24

Trabzonspor, İsviçre'den golsüz dönerek avantajı cebine koydu

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında konuk olduğu İsviçre ekibi St. Gallen ile 0-0 berabere kaldı.

Spor 23-08-24 00:05

Trabzonspor ayrılığı resmen açıkladı! Sözleşmesi feshedildi

Karadeniz ekibi Trabzonspor, Maxi Gomez'in sözleşmesinin karşılıklı feshedildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Spor 19-08-24 22:24

Ülke puanında çok kötü haber! Yerimizi kaptırdık, eğer bir sıra daha gerilersek...

Avrupa'daki temsilcilerimizden şu ana kadar sahne alanlar arasında yalnızca Başakşehir tur atlamayı başarırken, Fenerbahçe ile Trabzonspor rakiplerine mağlup olarak elendiler... Gelen bu haberler sonrası gözler ülke puanına çevrilirken orada da durumlar pek iyi değil.

Spor 16-08-24 19:15

TFF duyurdu! Avrupa'da play-off oynayacak takımların maçları ertelendi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Avrupa kupalarında play-off aşamasında mücadele edecek Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir'in ligin 3. haftasında oynayacağı maçları erteledi.

Spor 16-08-24 16:14

Abdullah Avcı, Rapid Wien maçı sonrası isyan etti! ''Telefon numaramı servis etmişler! Beni ve ailemi rahat bırakın...

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, elendikleri Rapid Wien mücadelesi ardından basın toplantısında konuştu. Telefon numarasının servis edildiğini söyleyen Avcı, "Telefonumu Twitter'a atmak gerçek Trabzonluluk değildir. Bu oyunu senelerdir fair-play ruhunda oynatmayı planlıyorum. Mücadeleme devam edeceğim. Kötüyüz ancak bu takımın iyi olacağını biliyorum." dedi.

Spor 15-08-24 21:44

Trabzonspor, Rapid Wien engelini aşamadı ve UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti!

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda 1-0’lık ilk maçın rövanşında Rapid Wien’e Avusturya’da konuk oldu. Abdullah Avcı yönetimindeki Fırtına, zorlu maçtan 2 farklı galip gelerek tur atlamak istiyordu. Bordo-mavililer mücadelede bir türlü şanssızlığını kıramadı ve sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Bu skorun ardından Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna veda etti ve Konferans Ligi'ne geçti.

Spor 15-08-24 20:49

Mehmet Demirkol'dan flaş iddia! ''Ciddi bir kaynaktan duydum, takımdan ayrılıyor

Beşiktaş'ta son oynanan ve 2-0 kazanılan Samsunspor maçında süre alamayan Ernest Muçi ile yolların ayrılacağı iddia edildi. Gazeteci Mehmet Demirkol'un iddiasına göre Muçi'nin transferi an meselesi...

Spor 12-08-24 20:25

Süper Lig'de şampiyonu şimdiden açıkladılar! %51.5 ihtimalle şampiyon... Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor...

Süper Lig'de yeni sezon resmen başlarken ilk haftanın sonuna yaklaşılırken ünlü futbol veri sitesi Euro Club Index ilk şampiyonluk tahminini gerçekleştirdi. İşte detaylar...

Spor 12-08-24 14:54

Erman Toroğlu'ndan Samsunspor-Beşiktaş maçı sonrası canlı yayında gündem olan açıklamalar! 'İyi seks, iyi spordur

Süper Lig'de ilk hafta mücadeleleri devam ederken, ünlü yorumcu Erman Toroğlu Samsunspor-Beşiktaş karşılaşmasının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Spor 12-08-24 08:32

Beşiktaş yeni transferlerle güldü! Siyah-Beyazlılar Samsun'dan 3 puanla döndü

Son dakika... Süper Lig'in açılış haftasında deplasmanda Samsunspor ile karşılaşan Beşiktaş rakibini 2-0 mağlup ederek lige 3 puanla başladı. İşte detaylar...

Spor 11-08-24 23:46

Trabzonspor'dan lige kayıpla başladı! Bordo-mavililer Sivas deplasmanından golsüz beraberlikle döndü

Süper Lig'deki ilk maçında Sivasspor'a konuk olan Trabzonspor rakibi ile golsüz berabere kalarak lige 1 puanla başladı. İşte detaylar...

Spor 11-08-24 21:15

Beşiktaş'ta yeni transfer Can Keleş, Samsunspor maçı kadrosunda yok!

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında oynayacağı Samsunspor maçının kamp kadrosunu açıkladı.

Spor 10-08-24 15:56

Trabzonspor'a UEFA Avrupa Ligi Eleme Turu ilk maçında şok skor! Rapid Wien'e 1-0 mağlup oldular...

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Trabzonspor, sahasında Avusturya ekibi Rapid Wien ile karşılaştı. Mücadeleden şanssız bir şekilde 1-0 mağlup ayrılan bordo-mavililer, tur şansını rövanş maçına bıraktı.

Spor 08-08-24 21:48

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ve Trabzonspor'un muhtemel rakipleri belli oldu! İşte eşleşmeler...

UEFA Avrupa Ligi play-off turu kuralar çekildi, rakiplerimiz belli oldu. Kura çekimine bu turdan katılan Beşiktaş, Partizan-Lugano eşleşmesinin galibiyle, Trabzonspor ise Rapid Wien'i elemesi halinde Braga-Servette eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek. Başakşehir'in UEFA Konfersans Ligi'ndeki muhtemel rakibi de belli oldu.

Spor 05-08-24 14:16

Fenerbahçe'nin ardından Trabzonspor ile Başakşehir de kazandı! Ülke puanında bir iyi bir kötü haber...

Temsilcilerimizi Avrupa'daki mücadelelerini sürdürürken Fenerbahçe'nin ardından Trabzonspor ve Başakşehir de iki maçta da galibiyetle tur atlamayı başarırken, UEFA ülke puanında da liste güncellendi. İşte detaylar...

Spor 02-08-24 12:44

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'ndeki yoluna hata yapmadan devam ediyor!

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda deplasmanda 2-0 kazandığı maçın rövanşında Slovakya’nın Ruzomberok takımını konuk etti. Sürprize izin vermeden yoluna devam etmek isteyen bordo-mavililer sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı ve bir üst tura yükseldi.

Spor 01-08-24 22:21

Trabzonspor, Okay Yokuşlu'yu açıkladı!

Trabzonspor, Okay Yokuşlu'yu kadrosuna kattığını açıkladı.

Spor 31-07-24 21:39

Weghorst geri döndü! Trabzonspor, Hollandalı oyuncuyu Türkiye'ye getiriyor...

Trabzonspor, Wout Weghorst ile anlaşmaya vardı. Oyuncu sağlık kontrolü için kulüplerin anlaşmasını bekliyor. Burnley ile pazarlıklarda son aşamaya gelen bordo-mavililer kısa süre içinde transferi duyuracak.

Spor 30-07-24 18:09

Trabzonspor'da Stefan Savic imzayı attı! Transferin detayları belli oldu

Trabzonspor, Atletico Madrid'in eski futbolcusu olan Karadağlı savunma oyuncusu Stefan Savic ile 3 yıllık anlaşma sağladığını duyurdu.

Spor 26-07-24 19:41

UEFA Ülke Puanı sıralamasına müthiş başladık! Rakiplerimize gözdağı...

Avrupa Kupalarına bu sezon 5 takımımızla katılmamız büyük avantaj elde edecekken, temsilcilerimizin oynadığı maçlar sonuçlandı. Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir'in galibiyetleri sonrası ülke puanında değişiklikler meydana geldi.

Spor 26-07-24 07:37

SON DAKİKA: Trabzonspor Slovakya'da avantajı kaptı! Bordo-mavililer Ruzomberok'u 2 golle mağlup etti

Son dakika... Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda Slovakya'nın Ruzomberok takımı ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz rakibini 2-0 mağlup ederek rövanş öncesi avantajı cebine koydu. İşte detaylar...

Spor 25-07-24 21:23

Trabzonspor, Pedro Malheiro'yu resmen açıkladı!

Trabzonspor, Boavista forması giyen sağ bek Pedro Malheiro'yu resmen açıkladı.

Spor 23-07-24 19:16

Trabzonspor, Denis Draguş için imza töreni düzenledi

Trabzonspor, yeni transferi Denis Draguş için imza töreni düzenledi.

Spor 23-07-24 17:52

Trabzonspor ve Başakşehir'in tur atlaması durumunda olası rakipleri belli oldu!

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor ile UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden Başakşehir'in tur atlamaları halinde karşılaşacakları olası rakipleri belli oldu. İşte detaylar...

Spor 22-07-24 15:18

SON DAKİKA: Trabzonspor Joaquin Fernandez ile yolların ayrıldığını açıkladı!

Trabzonspor, geride bıraktığımız sezon kadroya katılan savunma oyuncusu Joaquin Fernandez'in sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla feshedildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Spor 19-07-24 16:51

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun seçilmesi sonrası Trabzonspor Başkanı'ndan dikkat çeken sözler!

TFF'de Mehmet Büyükekşi dönemi sona ererken yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu oldu. Gerçekleştirilen seçimin ardından Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 18-07-24 19:50

Mehmet Büyükekşi'ye bir rakip daha! İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Başkan adayı oluyor...

Bir dönem Trabzonspor başkanlığı yapan Hacıosmanoğlu, TFF Başkanlığı için resmi başvurusunu yapmaya hazırlanıyor.

Spor 10-07-24 20:39

Trabzonspor'dan Onuachu'ya rekor teklif! İngiliz devinin inadı kırıldı

Trabzonspor, Paul Onuachu için kulübü Southampton’a 7 milyon Euro ve sonraki satıştan %25 pay teklif etti. Bordo-mavililerin bu transfer için bastırdığı öğrenilirken anlaşmanın an meselesi olduğu aktarıldı.

Spor 09-07-24 16:17

Trabzonspor, Cihan Çanak ile anlaştı

Trabzonspor, Belçika ekibi Standard Liege’den kadrosuna kattığı Cihan Çanak ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Spor 28-06-24 15:49

Trabzonspor yeni transferi Cihan Çanak'a kavuştu! 'Şampiyon olmak istiyorum'

Trabzonspor'un Standard Liege'den renklerine bağladığı Cihan Çanak, Trabzon'a geldi. Trabzonspor'la hedefleriyle ilgili soruya da Çanak, “Şampiyon olmak istiyorum hedefim bu” diye konuştu

Spor 27-06-24 23:26