Trafige Kapali Yollar Haberleri

İstanbul'da bu yollar trafiğe kapatıldı! İşte alternatif güzergahlar

İstanbul'da gerçekleştirilecek olan 'Uluslararası Bisiklet Yarışı' ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlik provaları kapsamında bu sabah bazı yollar trafiğe kapatıldı. Trafiğe kapanan yollara alternatif güzergahlar belirlendi.

Haber 2024-10-20 08:04:46

Meteoroloji uyarmıştı! Her şey 10 dakikada oldu, birçok ilde sağanak yaşamı olumsuz etkiledi

Meteroloji Genel Müdürlüğü uyarı üstüne uyarı yapmıştı. İstanbul'da, Çanakkale'de ve Bursa'da sağanak bir anda bastırdı, yollar göle döndü. Birçok ilde sağanak hayatı olumsuz etkiledi. İstanbul'un bazı ilçelerinde yayalar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Bursa'da bir evin çatısı uçtu, dolu yağdı. İşte detaylar...

Haber 2024-10-12 19:45:40

Galatasaray'da beklenen performansı veremeyen Jelert ile yollar ayrılıyor!

Galatasaray'da sezon başında 9 milyon Euro ödenerek alınan Elias Jelert'in performansı sarı-kırmızılıları hayal kırıklığına uğrattı. Okan Buruk'un performansından memnun kalmadığı genç oyuncunun Ocak ayında başka bir takıma kiralanıp, yeni bir transfer yapılması fikri gündeme geldi.

Spor 2024-10-01 12:10:07

Fenerbahçe'de radikal kararlar alınmaya başlandı! Jose Mourinho'nun ekibinde yer alan isimle yollar ayrıldı

Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun teknik ekibindeki Michele Salzarulo ile yollarını ayırdı. Fenerbahçe'den ayrılan Michele Salzarulo, maç analisti olarak Roma'ya geri döndü. Galatasaray mağlubiyeti sonrası alınan bu karar Mourinho'nun flaş değişikliklere gittiği yönünde algılandı.

Spor 2024-09-25 15:14:06

Trabzon’da sağanak yağış felaketi! Hayat durdu, yollar kapandı, hastaneyi su bastı, işitme engelli bir kişi kayıp…

Trabzon'un Arsin, Araklı ve Sürmene ilçesinde sağanak yağış nedeniyle hayat adeta felç oldu. Yağışın şiddeti bazı ırmakların taşmasına neden olurken Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi'ni su bastı ve hastalar tahliye edildi. Sürmene ilçesinde ise işitme engelli bir kişinin kayıp olduğu bildirildi.

Haber 21-09-24 07:56

Roma'da teknik direktör Daniele De Rossi'nin görevine son verildi

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekibi Roma'da teknik direktör Daniele De Rossi ile yollar ayrıldı.

Spor 18-09-24 11:23

Galler nerede? Galler bağımsız mı? Galler'e nasıl gidilir?

Galler, Büyük Britanya’da Birleşik Krallık’ı oluşturan 4 ülkeden biridir. Kendi parlamentosu ve yerel hükümeti vardır. Tarihi dokusu ve doğal güzelliğiyle ilgi çeken Galler’e turistik geziler düzenlenebilir. Galler'e ulaşım için ise farklı yollar izlemek mümkündür.

Haber 17-09-24 22:17

İstanbul’da sağanak yağış etkili oldu, yollar göle döndü

Eylül ayı ile birlikte havalar da yavaş yavaş soğumaya başladı derken, bazı bölgelerde sağanak yağış nedeniyle zor anlar yaşandı. O bölgelerden biri de İstanbul’un özellikle Avrupa Yakasıydı. İstanbul yağmura hazırlıksız yakalanırken bazı yolların göle döndüğü görüldü. Araçlar ise yağış nedeniyle yol alamadı.

Haber 15-09-24 16:56

Meteoroloji ‘sarı’ kodla uyarmıştı! İzmir'de yer yarıldı... Korku dolu anlar... Manisa'da yollar çöktü! Sakın dışarı çıkmayın…

Eylül ayı ile birlikte yaz mevsimini geride bırakırken, soğuklar yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. Bazı bölgelerde ise sağanak yağış, yıldırım etkili olurken, Meteoroloji bölge ve illeri sayarak ‘sarı’ kodla uyarıda bulundu.

Haber 11-09-24 12:24

Fenerbahçe maçında hatalı goller yiyen Gökhan Akkan için Çaykur Rizespor'dan olay yaratan karar!

Çaykur Rizespor'da sezona kötü başlayan Gökhan Akkan'ın Fenerbahçe maçındaki performansı olay yaratmıştı. Rize'de oynanan maçta hatalı goller yiyerek taraftarın tepkisini toplayan Gökhan Akkan ile yollar ayrıldı.

Spor 10-09-24 16:24

Ne Avrupa, ne Arabistan! Emre Mor Süper Lig'de kalıyor... İşte yeni takımı

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla gelen ancak bir türlü bekleneni veremeyen isimlerden Emre Mor ile yollar ayrılıyor. Kısa süre önce kendisine takım bulması söylenen 27 yaşındaki oyuncunun yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

Spor 09-09-24 08:17

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'ndan sonra bir ayrılık daha! Halil Dervişoğlu'nun Eyüpspor ile anlaşma aşamasında olduğu öğrenildi...

Galatasaray'ın kadroda düşünmediği oyuncuların başında gelen Halil Dervişoğlu ile yollar ayrılıyor. Oyuncu tarafıyla görüşen sarı-kırmızılılar kısa sürede anlaşma sağladı. Süper Lig'den 6 takımla görüşen milli oyuncunun transferi kısa süre içinde netleşecek.

Spor 08-09-24 09:19

Yer: İstanbul! Yabancı plakalı aracı gören çiçekçi satış yapmak için tüm sınırları zorladı... Gül yaprakları attı yetmedi twerk yaptı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. İstanbul'da akan bir trafikte yabancı plaka aracı gören çiçekçi satış yapmak için ilginç yollar seçti. Önce aracın üzerine gül yaprakları atan adam ardından aracın önünde geçerek twerk yaptı. Sosyal medya kullanıcılarını o anlar çok eğlendirdi.

Trend 06-09-24 13:17

6 milyon adet, hepsi trafikte! Otomobil fiyatları yükselince yollar onlarla doldu taştı

Motosiklet sayısında dikkat çeken artış yaşandı. Milyonluk barajlar tek tek aşılırken trafikte 6 milyona yakın motosiklet olduğu kaydedildi. Özellikle otomobil fiyatlarındaki artışın bu rakamlarda etkili olduğu dile getirildi. Sektör temsilcileri bu rakamın daha da artacağı kanaatinde...

Haber 04-09-24 08:36

Megakent İstanbul'da sağanak etkili oldu: Yollar göle döndü...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan yağış uyarısı sonrası Megakent İstanbul'un özellikle Anadolu yakasındaki birçok bölgesinde sağanak etkili oldu. Kartal ve Pendik ilçeleri başta olmak üzere birçok noktada etkili olan yağışlardan sonra bazı caddeler göle dönerken, sürücüler ise araçlarıyla yollarda ilerlemekte güçlük çekti.

Haber 02-09-24 13:59

İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul’da başlayan Triatlon yarışları nedeniyle bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak. Beykoz’da gerçekleşecek yarışta, birden fazla yolun trafiğe kapanması bekleniyor.

Haber 01-09-24 10:04

Ferahlayan İstanbul'a kötü haber! Yağış yok, sıcaklıklar artıyor... Meteoroloji uzmanı, 15 Eylül'ü işaret etti

İstanbul'da dün etkili olan sağanak yağış vatandaşlara hem zor anlar yaşattı hem de ferahlattı. Yollar, caddeler göle döndü; bazı işyerlerini su bastı. Kenti adeta teslim alan yağış bunalan İstanbulluları az da olsa serinletirken, kötü haber ise Meteoroloji'den geldi. Yağışlı havanın etkisini kaybettiğini ve sıcaklıkların yeniden 30 derecelere çıkacağını söyleyen Meteoroloji Mühendisi Adil Tek, bunaltıcı havanın bitişi içinse tarih verdi.

Haber 27-08-24 21:25

Fenerbahçe ayrılığı resmen açıkladı! Sarı-Lacivertliler Joao Pedro ile yollarını ayırdı

Son dakika... Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen ve teknik direktör Mourinho'nun gidişine onay verdiği isimlerden olan Joao Pedro ile yollar resmen ayrıldı. İşte detaylar...

Spor 20-08-24 16:37

Ve beklenen oldu! Fenerbahçe ayrılığı resmen açıkladı... İşte yeni takımı

Son günlerde Fenerbahçe'den ayrılacağı konuşulan isimlerden Miguel Crespo ile yollar resmen ayrıldı. Başarılı oyuncunun yeni adresi Başakşehir oldu. İşte detaylar...

Spor 19-08-24 18:36

Arda Turan istedi, taraflar masaya oturdu! Aboubakar'la yollar ayrılıyor... Eyüpspor'dan resmi teklif

Süper Lig'de yeni sezona Süper Kupa'da alınan 5-0'lık Galatasaray galibiyetiyle başlayan ve ligin ilk haftasını lider kapatan Beşiktaş'ta yıldız futbolcuyla yollar ayrılıyor. Kadroda düşünülmeyen Vincent Aboubakar için Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor'dan resmi teklif geldi. Taraflar masaya otururken, transferin gerçekleşmesi an meselesi.

Spor 13-08-24 14:08

Instagram'a nasıl giriş yapılır? VPN ile Instagram'a giriş!

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) saat 03.00 itibarıyla Instagram'a erişim engeli getirdi. Türkiye'de en çok kullanılan ve 58 milyon kullanıcısı bulunan sosyal medya platformuna giriş yapmak için yollar aranıyor. Instagram'a nasıl giriş yapılır gibi soruların cevabı haberimizde. İşte detaylar...

Haber 02-08-24 11:05

Sağanak o ili esir aldı: Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü, elektrikler kesildi...

Osmaniye'de etkili olan sağanak yağış sonrası şehrin birçok noktasında su baskınları yaşandı. Yollar göle dönerken araçlar yağmur sularına gömüldü. Kent merkezindeki trafoda çıkan arıza nedeniyle il genelinde elektrik kesintisi yaşandı.

Haber 26-07-24 23:35

Beşiktaş'ta Daniel Amartey krizi! Kendisi için ayarlanan uçağa binmedi... Gitmek istemiyorum

Yapılacak transferler için kadroda yer açmak isteyen Beşiktaş'ta süre bulamayan isimlerle yollar ayrılmak istenirken, bu isimlerden Daniel Amartey ile alakalı sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor 21-07-24 16:51

Şiddetli yağış nedeniyle yollar çöktü, bir ev yan yattı!

Yurdun pek çok yeri, sarı kodla kavurucu sıcaklara dikkat edilmesi gerektiği belirtilirken, birçok bölgede sağanak yağış ve sele teslim oldu. Giresun’da şiddetli yağış nedeniyle bir ev yan yatarak kullanılmaz hale geldi. Ulaşım yollarının bir kısmı ise çöktü. Bölgeye AKUT ve AFAD intikal etti.

Haber 20-07-24 09:42

O ilçe sele teslim oldu! Bazı yollar ulaşıma kapandı, valilik son durumu açıkladı

Niğde'nin Bor ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu. Kırsal kesimde su taşkınlarının meydana geldiği kentte bazı yollar ulaşıma kapandı.

Haber 10-07-24 20:52

Van'da şiddetli sağanak taşkına neden oldu

Van'ın Özalp ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak nedeniyle yollar su altında kaldı, bazı evleri su bastı.

Yurthaber 09-07-24 09:14

Ankaragücü, 26 gün önce imzaladığı Kemal Özdeş ile yolları ayırdı!

11 Haziran'da Ankaragücü tarafından göreve getirilen teknik direktör Kemal Özdeş ile yollar sürpriz bir şekilde ayrıldı.

Spor 07-07-24 13:48

Beşiktaş'ta Rosier ile yollar resmen ayrıldı! Yeni adresi belli oldu

Beşiktaş yaptığı açıklamayla tecrübeli oyuncu Valentin Rosier ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı. İşte detaylar...

Spor 05-07-24 19:03

Ardahan'da güvenli ulaşım için bölünmüş yollar yapılıyor, heyelan duvarları örülüyor

Ardahan'da güvenli ve konforlu ulaşım için bölünmüş yollar yapılıyor, heyelan tehlikesi bulunan bölgelere taş duvarlar örülüyor.

Yurthaber 04-07-24 11:13

İstanbul'da 'LGBTİ yürüyüşü' önlemi! Taksim'e çıkan yollar kapatılıyor, Valilik'ten açıklama geldi

Beyoğlu, Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde sosyal medya platformlarından yapılan çağrılarla düzenlenmesi planlanan 'LGBTİ yürüyüşü' nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Haber 30-06-24 07:44

Sevilla, deneyimli futbolcu Sergio Ramos ile yollarını ayırdı

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekibi Sevilla'da deneyimli oyuncu Sergio Ramos ile yollar ayrıldı. Bu haberin ardından Türk taraftarlar transfer için heyecanlandı.

Spor 17-06-24 15:43

İstanbul'un çıkış noktalarında trafik yoğunluğu! Zaman zaman durma noktasına geldi

Kurban Bayramı arifesinde, sabahın erken saatlerinde Çamlıca Gişeleri'nde trafik yoğunluğu yaşanıyor. Bayram tatilini İstanbul'un dışında geçirmek isteyenler sabahın erken saatlerinde yola çıkınca İstanbul'un çıkış noktalarının bazılarında trafik oluştu. Diğer yandan tatile giden vatandaşların İstanbul'u terk etmesiyle yollar boş kaldı. E-5 karayolundaki sakinlik görüntülendi.

Haber 15-06-24 08:36

Galatasaray'da beklenen ayrılık gerçekleşiyor! Victor Nelsson'dan 15 milyon euro bonservis bedeli alınacak...

Galatasaray'da Victor Nelsson ile yollar ayrılıyor. 2021 yılından beri sarı-kırmızılı formayı terleten Danimarkalı oyuncu, EURO 2024'ün ardından takımdan yüksek ihtimalle ayrılacak. Galatasaray yönetiminin anlaşma aşamasında olduğu öğrenilirken, elde edilecek bonservis bedeli 15 milyon euro civarında...

Spor 12-06-24 09:43

Ankara'da sağanak! Yollar suyla doldu, iş yerlerini su bastı, trafik durma noktasına geldi

Ankara'da akşam saatlerinde başlayan ve etkili olan sağanak yağış günlük yaşamı olumsuz etkilerken, cadde ve sokaklar göle döndü, iş yerlerini su bastı. Vatandaşlar ilerlerken zorlandı.

Haber 07-06-24 20:22

Fenerbahçe için reddetmişti! Geri dönüyor... İşte İsmail Kartal'ın yeni takımı

Geride bıraktığımız sezon Fenerbahçe'de birçok rekora imza atan İsmail Kartal ile yollar ayrılırken, Sarı-Lacivertliler'in başına dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho getirilmişti. Bu hamle sonrası Kartal'ın yeni adresi merak edilirken, çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 05-06-24 15:36

Fenerbahçe, Jose Mourinho ile 2 yıllık anlaşma sağladı! İsmail Kartal ile yollar ayrıldı...

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olması beklenen Jose Mourinho ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı. Aziz Yıldırım'ın seçim vaadi olan Mourinho ile görüşen Ali Koç da tecrübeli hocayla el sıkıştı.

Spor 31-05-24 10:30

Samsunspor'da ayrılık resmileşti! Markus Gisdol ile yollar ayrıldı

Samsunspor, Markus Gisdol'la yolların ayrıldığını açıkladı. Markus Gisdol, “Eğer bir gün Türkiye’de çalışmayı tekrar düşünürsem, bu kulüp Samsunspor’dan başka bir kulüp olmayacak.” dedi.

Spor 22-05-24 17:18

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı tüm dünyayı ters köşe yaptı! Yeni hocasını buldu

Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de teknik direktör Liam Rosenior ile yollar ayrılırken, yeni hoca arayışları sürüyordu. Ilıcalı sürpriz bir ismi gündemine aldı. İşte detaylar...

Spor 13-05-24 22:24

Adana Demirspor Luis Nani ile yollarını resmen ayırdı!

Adana Demirspor'dan yapılan açıklamada 37 yaşındaki oyuncu Luis Nani ile yollar resmen ayrıldı. İşte detaylar...

Spor 13-05-24 16:44

Hatay'daki yağış hayatı olumsuz etkiledi: Yollar göle döndü, konteynerleri su bastı

MGM'nin kuvvetli yağış uyarısı yaptığı Hatay'ın Antakya ilçesinde yollar göle döndü, bazı konteynerleri su bastı. Bazı dereler de yoğun yağış nedeniyle taştı.

Haber 12-05-24 18:27

Özgür Demirtaş çileden çıktı, zenginler hakkındaki tespiti gündem oldu! Bir araba alıyorlarsa artık üç araba alıyorlar

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın paylaşımı sosyal medyayı salladı. "Madem ekonomi kötü: Neden AVM’ler dolu, neden yollar dolu, neden oteller dolu?" sorusuna yanıt veren Demirtaş adeta çileden çıktı. Demirtaş'ın yanıtına "zenginler" hakkındaki tespiti damga vurdu.

Finans 12-05-24 08:37

Başkentte dolu ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi! Dolu nedeniyle ilçe beyaza büründü

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde, etkili olan dolu ve sağanak yağış, yaşamı olumsuz etkiledi. Yağış sonrası yollar su ile kapanırken, dolu nedeniyle de ilçe beyaza büründü.

Haber 11-05-24 21:58

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder gelişmesi! Eski takımına geri dönüyor...

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Cengiz Ünder ile yollar ayrılıyor. Milli futbolcunun gösterdiği performans takımı mutlu etmezken, eski takımından gelen teklif ilk aşamada olumlu karşılandı ve beklemeye geçildi.

Spor 08-05-24 16:20

Vatandaşlık başvuru sorgulama nasıl ve nereden yapılır? Vatandaşlık başvurusu sorgulama

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak doğuştan olduğu gibi daha sonradan ve çeşitli yollar ile mümkün olabilmektedir. Her ülkede olduğu gibi Türkiye’de de vatandaşlık başvurusu yapabilmek için bazı şartlar bulunmaktadır. Bu şartlara uyulduğu takdirde başvuru yapılabilir ve başvurular yetkili kurum ve kuruluşlar tarafından değerlendirilir.

Haber 06-05-24 22:15

Şanlıurfa’da tarım arazileri sel suları altında kaldı

Şanlıurfa’nın Suruç ve Birecik ilçelerinde sağanak nedeniyle tarım arazileri ve yollar su altında kaldı, bazı evleri su bastı.

Yurthaber 02-05-24 15:31

Ankara'daki şiddetli yağış sürüyor! Yollar çöktü, ev ve iş yerlerini su bastı, bir vatandaş aracın üzerinde kurtarılmayı bekledi

Ankara'da dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve dolu, bugün de devam etti. Yolar, alt geçitler göle döndü birçok araç yolda mahsur kaldı. Sürücüler, araçlarının üzerine çıkarak kurtarılmayı bekledi. Yağış nedeniyle ev ve iş yerlerini de bu bastı. Sabaha kadar süren çalışmalarla mahsur kalan araçlar kurtarıldı, biriken sular tahliye edildi. Bazı bölgelerde su seviyesi 1 metreyi aştı. Bir vatandaşın aracının üzerinde kurtarılmayı beklediği anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 01-05-24 20:36

SON DAKİKA | İstanbul'da 1 Mayıs gerilimi! CHP ve DİSK çağrı yapmıştı, Taksim'e çıkan yollar kapatıldı, gözaltılar var: Polisle göstericiler arasında arbede

Son dakika haberi: İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri için Taksim Meydanı'na bu yıl da izin verilmedi. CHP ve DİSK başta olmak üzere çeşitli sivil toplum kuruluşları Taksim çağrısında bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yasak kararından geri adım atmadı. Sabah saatlerinde Taksim'e çıkan yollar kapatıldı. Beşiktaş ve Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi'ne çıkan gruplara polis müdahale edip gözaltına aldı. Saraçhane'den Taksim'e yürümek isteyen grupla polis arasında arbede çıktı.

Haber 01-05-24 06:24

İstanbul'da 1 Mayıs hazırlığı! Birçok karar alındı: Kısıtlamalar, toplu ulaşım, kapatılacak yollar

İstanbul Valiliği, 1 Mayıs için alınan tedbirleri açıkladı. Toplu taşımada çeşitli kararlar alındı. Buna göre karayolu trafiğe kapatılacak yollarda kısıtlamanın saat 04.00’te, deniz ve raylı sistem için kısıtlamanın saat 05.30’da başlayacağını bildirildi. İşte İstanbul'da yaşayan herkesi etkileyecek 1 Mayıs kararları...

Haber 30-04-24 09:26

Konyaspor'da teknik direktör Fahrudin Ömerovic ile yollar ayrıldı

TÜMOSAN Konyaspor, teknik direktör Fahrudin Ömerovic ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu.

Yurthaber 29-04-24 14:25