Troy Karta Nasil Gecilir Haberleri

Borsa İstanbul: Troy kart ve 100. yıl milli mücadele dönemi

2 milyar kredi kartı var ve Türkiye’de 200 milyon kredi kartı var. Bunların hepsi Troy karta geçerse yurt dışına 100 lirada 1.5 lira göndermek zorunda kalmayacağız. Kendi aramızda işi çözeceğiz ve güçlü Türk lirası olacak. Güçlü Türk lirası demek daha çok alım gücü, daha çok alışveriş yapabilmemiz ve Türk tüketicisinin bileğinin bükülmemesi, çalışan ve ev hanımlarının istediği ürünü daha rahat alması demek.

Finans 2023-12-04 09:42:11

İstanbul'daki 8 ilçe belediyesi maaş ödemeleri için TROY karta geçti! Ekonomik hegemonyayı boykot ediyoruz

İstanbul'daki 8 ilçe belediyesi, personelin maaş kartlarının Bankalararası Kart Merkezince geliştirilen yerli kart TROY'a taşınması kararı aldı. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ise sosyal medyadan "Ekonomik hegemonyayı boykot ediyoruz!" başlıklı bir paylaşımıyla kararı duyurdu.

Finans 2023-11-09 23:45:43

Troy kart nedir, ne işe yarar? Troy karta nasıl geçilir, hangi bankalar kullanıyor? Türkiye’nin ilk yerli ödeme sistemi

Troy kart; Visa, MasterCard gibi diğer ödeme sistemleriyle uyumlu olan ülkenin ilk yerli ödeme sistemidir. Bankalararası Kart Merkezi A.Ş (BKM) tarafından kurulmuştur. Birçok kişi arama motorlarında konuya dair araştırma yapıyor. Peki, Troy kart nedir, ne işe yarar? Troy karta nasıl geçilir, hangi bankalar kullanıyor?

Finans 2023-11-08 08:04:35