Tugce Melis Demir Haberleri

Beşiktaş, Eyüpspor maçı hazırlıklarına başladı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Eyüpspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Spor 2024-09-17 15:05:23

Kış aylarının vazgeçilmeziydi artık her mevsim istiyorlar! Kilosu 500 liraya kadar çıkıyor: Hem yurt içi hem yurt dışından talep yağıyor...

Sason'da yüzlerce ailenin geçim kaynağı haline gelen cevizli sucuk, başta kış aylarının çetin geçtiği doğu illeri başta olmak üzere Türkiye'nin her ilinden ve Irak ile İran'dan da yoğun talep görüyor. Cevizli sucuk üreticilerinden Murat Demir kilosunu 500 liradan sattıklarını ifade ederek, "Yoğun talep gören bir üründür" dedi.

Finans 2024-09-17 14:48:43

'Birinci kattan, camdan atladım' diye paylaştı! Mert Ramazan Demir'in elindeki yara izleri merak konusu oldu

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı 'Ferit Korhan' rolü ile yıldızı parlayan Mert Ramazan Demir dizideki partneri Afra Saraçoğlu ile aşk yaşıyor. Hem oyunculuk hem de özel hayatıyla gündemden düşmeyen Demir'in, sosyal medyada paylaştığı gönderide ellerindeki yara izleri dikkat çekti.

Magazin 2024-09-16 19:26:08

Füze İsrail'in merkezine düştü! Husiler ülkeyi kalbinden vurdu: Sirenleri duyunca sığınaklara kaçmaya çalıştılar, Netanyahu tehdit savurdu

İsrailliler güne siren sesleriyle uyandı. Yemen'deki Husiler İsrail'in kalbine füze attı. İsrail'in meşhur Demir Kubbe'si füzeyi önleyemedi. Böylece Husiler, İsrail'in hava savunmasını üçüncü kez aşmış oldu. İsrail füzenin neden önlenemediğini araştırmaya koyuldu. Husilerden hedefine ulaşan saldırının ardından iddialı bir açıklama geldi. Saldırı İsrail Başbakan Binyamin Netanyahu'yu kızdırdı. Netanyahu tehdit savurdu.

Haber 2024-09-15 15:51:50

Hobi olarak başladı, satışları yoğun ilgi gördü! Kazandığı para arttıkça arttı: Geçimimizi sağladım, çocuklarımı büyüttüm

Antalya'da Yüksel Demir adlı kadın hem hobi amaçlı hem de çocuklarının masraflarını karşılamak için nakış kurslarına gidip daha sonra ürettiklerini satmaya başladı. Satışları ilgi görünce Demir de adeta ekmeğini eline aldı. Zamanla iş yerini büyüten Demir "Bu meslekle evimizin geçimini sağladım, iki çocuğumu bilgisayar ve yazılım mühendisi olarak okuttum" dedi.

Finans 15-09-24 11:38

Dizi ekibi oradayken ikisi de yoktu! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir sabahın erken saatlerinde görüldüler!

Yalı Çapkını'nın yıldızları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in bu yaz çıktıkları tatilin ardından ayrılık kararı almıştı. Bir dargın bir barışık ilişkileriyle gündeme gelen çiftin barıştığı iddia edildi. Yalı Çapkını'nın ilk bölümünü baş başa izledikleri ortaya çıktı.

Magazin 14-09-24 15:40

Fulya Öztürk denedi ama araya giremedi! Narin'in babası Arif Doğan canlı yayında Ferit Demir'i hedef gösterdi! Gazetecilerden mesaj yağdı

Narin soruşturmasında sır perdesi aralanmaya başlamışken soruşturma dışı gelişmeler de yaşanmaya başladı. Gözaltına alınıp serbest bırakıldıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan baba Arif Güran CNN Türk canlı yayınında, Halk TV muhabiri Ferit Demir'i hedef aldı. Demir daha önce tehdit edildiğini söylemişti. Baba bu iddiaları yalanlasa da gazetecilerden Demir'e destek mesajları yağdı.

Haber 14-09-24 09:44

Serenay Sarıkaya davet tarzıyla yine olay oldu! Ceketinin önünü açık bırakıp içine hiçbir şey giymedi

Son dönemde seslendirdiği "Antidepresan", "Ateşe Düştüm", "Gözlerime Bak" gibi şarkılarla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Mert Demir ile yaşadığı aşkla gündemde olan Serenay Sarıkaya katıldığı bir davetteki tarzıyla herkesi şaşırttı. Antrasit tonlarında bir takım elbise giyen Sarıkaya ceketinin içine ise hiçbir şey giymedi. Ünlü ismin cesur tarzına bir bakan bir daha baktı.

Magazin 14-09-24 09:09

Kullanıcıya mesaj attı, çılgına döndü: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'ten torpil iddialarına sert yanıt!

Kızılcık Şerbeti'nde Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek'in dizinin senaristi olan annesi Melis Civelek'ten torpilli olduğu iddia edilmişti. Sık sık bu iddiayla karşılaşan Civelek, kendisine torpilli diyen bir kullanıcıya sert yanıt verdi.

Magazin 13-09-24 11:53

Önce Buçe'yi şimdi Pelin'i taciz ettiler! Yalı Çapkını fanları Pelin Akil'i isyan ettirdi!

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Emre Altuğ, Gözde Kansu gibi başarılı isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisine yeni sezonda Ferit'in sevgilisi Diyar olarak katılan Pelin Akil'i dizinin fanları rahat bırakmadı. Sosyal medyada birçok çirkin yoruma maruz kalan ünlü oyuncu sonunda isyan etti.

Magazin 13-09-24 10:17

Müge Anlı videolarıyla tanınmıştı! Cinsiyet değiştiren fenomen son haliyle görenleri şaşırttı!

Yayınladığı parodi videolarıyla tanıdığımız fenomen Melikhan Sağlam, geçtiğimiz yıllarda cinsiyet değiştirdiğini duyurmuştu. Birçok estetik operasyon geçiren ve hayatına Melis olarak devam eden Sağlam kendini adeta baştan yarattı. Son haliyle de gören herkesi şaşırttı.

Magazin 13-09-24 09:09

Resmen kuyusunu kazıp içine atmış! Katil zanlısı maktülün en yakın arkadaşı çıktı!

Müge Anlı yayınında açıkladı! 25 Nisan’da Mardin Midyat’tan kaybolan 36 yaşındaki İsmail Demir'in cenazesi bulundu. Kaybolmasının ardından geçen 22. günün sonunda Demir'in kardeşleri Müga Anlı'ya başvurmuştu. İki çocuk babası Demir, ayağına taş bağlanarak kuyuya atılmış. İşte cinayetin detayları...

Magazin 12-09-24 18:06

Hamile karısını öldürdü! Deli taklidi yaptı! ‘‘Azrail'i, 3 harflileri görüyordum’’

Adana’da 5 aylık hamile eşini boğarak öldüren Emrah Demir (28) duruşmada deli taklidi yaparak, ‘evin içinde Azrail'i, 3 harflileri görüyordum. Bana muska yazılmış. Bana muska yazan büyücünün Allah belasını versin’ dedi. Öte yandan hastane raporunun okunduğu duruşmada sanığın akıl sağlığının yerinde olduğu belirtildi.

Haber 12-09-24 16:43

Yalı Çapkını'nın senaryosu onlar yüzünden değişti dendi... Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir biten aşkları hakkında konuşmadı ama Emre Altuğ sette yaşananları açık açık anlattı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın yeni sezon bölümleri büyük bir heyecanla bekleniyor. Cuma günü 74. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak olan dizinin son yayınlanan fragmanı büyük ses getirdi. Gerçek hayatta aşk yaşayan ancak yazın ayrılan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in biten aşkının senaryoyu değiştirip değiştirmediği merak konusuydu. Emre Altuğ ise sette yaşananları açık açık anlattı...

Magazin 12-09-24 11:28

TV yayın akışı 12 Eylül 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

12 Eylül 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 12 Eylül Perşembe akşamı Siyah Kalp, Demir Kadın: Neslican, Bir Gece Masalı, Dedemin Fişi, Kutsal İşgal, Leyla: Hayat... Aşk... Adalet ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 12-09-24 07:38

Kiralayıp yetiştirdi! Hepsi devasa oldu... Satacak ama nasıl götürecek kara kara düşünüyor

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Fahrettin Demir isimli üretici, ağırlıkları 20-30 kilo arasında değişen bal kabaklarını nasıl satacağını düşünüyor. Kiraladığı tarlada yetiştirdiği bal kabaklarının birçoğunun normal ağırlıklarında olmadığı için pazar bulmakta zorlanacağını söyleyen Demir, "Artık satabilirsem toptan lokantacılara veya aş evlerine satacağım" dedi.

Haber 11-09-24 14:53

Hatayspor'un yeni hocası Rıza Çalımbay'dan görülmemiş antrenman! Kaleciler forvete geçti...

Hatayspor'un yeni hocası Rıza Çalımbay çalışmalarına ara vermeden başlarken, son yapılan antrenmanda herkesi şaşırtan bir an yaşandı. Çalımbay takımın kalecileri Erce Kardeşler ve Demir Sarıcalı forvet pozisyonunda denedi. İşte detaylar...

Spor 11-09-24 11:08

Narin'in akrabaları tarafından tehdit edilmiş! Halk TV muhabiri Ferit Demir: Aslında bizim seni öldürmemiz gerekiyor

Diyarbakır'da günlerdir kayıp olan Narin Güran'dan dün kahreden haber geldi. Narin'in cansız bedeni bir dere kenarında bulundu. Soruşturma ile ilgili yeni gelişmeler yaşanırken Halk TV muhabiri Ferit Demir, Narin'in akrabaları tarafından tehdit edildiğini aktardı. Demir, "Bugün mezarlıkta biri yanıma yaklaştı ve 'Aslında bizim seni öldürmemiz gerekiyor, sen niye bunları söylüyorsun' dedi" diye konuştu.

Haber 09-09-24 21:13

Merve Taşkın savcının o sözlerini duyunca kendini tutamadı! Savcı uyardı: Her türlü cinsel veya duygusal veya fiziksel fantezisini de uluorta paylaşmaz

Hülya Avşar'a katılan Merve Taşkın açıklamalarıyla yine gündeme oturdu. Kendisine dair eleştiriler yorumları da takip eden fenomen bir paylaşımı beğenen cumhuriyet savcısını da es geçmedi. Merve Taşkın ve savcı Mehmet Demir arasında geçen diyalog dikkat çekti.

Magazin 09-09-24 10:40

Pelin Akil Yalı Çapkını setinden paylaştı! Ferit ve Diyar'dan ilk poz

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın yeni sezon çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Dizide yeni isimler hikayeye dahil olurken hikayede iki yıl zaman atlaması yaşanacağı öğrenildi. Oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam ve Emre Altuğ gibi ünlü isimlerin yer aldığı kadroya Pelin Akil Diyar rolü ile dahil oldu. Setten ilk paylaşımını yapan Akil, Mert Ramazan Demir ile poz verdi.

Magazin 06-09-24 23:52

Diyarbakır ayağa kalkmış durumda Narin'in amcasının aracında yeni bulgular... Aile, amcayla görüştü

Türkiye kayıp Narin'le yatıp kayıp Narin'le kalkıyor. Gözler bölgeden gelecek yeni bir habere çevrilmişken sıcak bir gelişme yaşandı. Amca Salim Güran'ın aracının koltukları söküldü. Arabada yeni bulgulara rastlandığı belirtildi. Öte yandan dün aile ile tutuklu amcanın görüştüğü ortaya çıktı. Muhabir Ferit Demir bilgileri verirken, 'Diyarbakır ayağa kalkmış durumda' ifadelerini kullandı. Diğer yandan çalışmalar, Narin’in kaybolduğu mahallenin yakınından geçen Eğertutmaz Deresi'nde yoğunlaştı.

Haber 06-09-24 14:50

Arnavutköy Karaburun'da balıkçılar demir parçası buldu! İçinden patlayıcı çıktı

İstanbul Arnavutköy Karaburun sahilinden avlanmak üzere açılan balıkçılar içinde patlayıcı olan demir parçası buldu. Demir parçasının içinden çıkan patlayıcı maddeler jandarma ekiplerinin çalışmalarıyla çıkarılarak incelenmek üzere götürüldü.

Haber 05-09-24 20:39

Sosyal medyada gündem olmuştu! Torununu sırtında taşıyan dede konuştu

Bir kuryenin sırtında torununu taşıdığı anlar çekilip paylaşılınca sosyal medyada gündem olmuştu. "Spina bifida" hastası olan torunu Yiğit Can'ı sırtında taşıyan dede Temir Demir torunu ve kızı hakkında konuştu.

Haber 05-09-24 12:02

‘Yüzde 15-20 civarında olacak…’ SGK Uzmanı canlı yayında oran verdi: Yüzde 5,78’i şimdiden garanti

Geçtiğimiz günlerde TÜİK ağustos ayı enflasyonunu yüzde 2,47 olarak açıklamıştı. Yıl sonuna doğru yaklaşıyorken emekliler ocak ayında gelecek zammı merak etmeye başladı. SGK Uzmanı Melis Elmen, emekli zammı ve memur maaş zammı için tahminini paylaştı. Bu kapsamda Ocak 2025 memur ve emekli maaş zammının yüzde 15-20 civarında olmasını beklediklerini dile getirdi.

Finans 05-09-24 09:37

Yalı Çapkını dizisine bomba isim! Ferit'in gözdesi Diyar geliyor

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın yeni sezon çekimleri başladı. Dizinin yeni sezonunda iki yıl zaman atlaması yaşanırken yeni isimler de hikayeye farklı bir soluk getirecek. Oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam ve Emre Altuğ gibi ünlü isimlerin yer aldığı kadroya bomba bir isim dahil oldu. Yeni oyuncu dizide Diyar rolünü canlandıracak.

Magazin 04-09-24 16:40

Melis Sezen Venedik Film Festivali'nde! Yine dekoltesinden ödün vermedi ama...

81. Venedik Uluslararası Film Festivali’nde bir marka için boy gösteren Melis Sezen beyaz elbisesiyle dikkat çekti. Dekoltesinden ödün vermeyen Melis Sezen'in tarzı ise sosyal medyada çok da beğenilmedi.

Magazin 03-09-24 11:39

Serenay Sarıkaya görüntülenince rahatsız oldu! Menajeri silinmesini istedi: Keyfi kaçtı

Mert Demir ile yaşadığı aşkla gündemde olan Serenay Sarıkaya, 'Yalı Çapkını’ adlı tekneye binerken görüntülendi. Fotoğraflarının çekildiğini gören Sarıkaya'nın keyfi kaçtı.

Magazin 02-09-24 11:41

Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu'na eski aşkı Afra Saraçoğlu sorulunca... Yanıtı sosyal medyayı salladı

Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu'na eski sevgilisi Afra Saraçoğlu'nun Mert Ramazan Demir ile ayrılığı soruldu. Başarılı oyuncu bu soruya verdiği yanıtla sosyal medyayı salladı.

Magazin 02-09-24 08:10

'Reklam aşkı' denilmişti! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir çiftinden ilk paylaşım! Kucağına alıp poz verdi

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ve son dönemlerin hit şarkıcısı Mert Demir aşkı tam gaz sürüyor. Çift için kimileri tarafından 'reklam aşkı' denilse de bazıları tam aksini söylüyor. Daha önce yalnızca magazin kameralarında yan yana görülen ikiliden sosyal medyada ilk paylaşım geldi. Mert Demir sevgilisi Serenay Sarıkaya'yı kucağına alıp adeta havaya uçurdu. Çiftin aşk dolu pozlarına sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 01-09-24 09:21

Türkiye ile Kongo Cumhuriyeti arasında 15 milyar dolarlık demir madeni işletme sözleşmesi imzalandı

Ulsan Madencilik, Kongo'daki Mayoko-Moussondji demir yatağın 25 yıl işletme hakkına sahip oldu.

Finans 27-08-24 16:08

'Ciddi risklere sahip' Uzmanı açıkladı: Tuzla ilgili doğru bilinen yanlışa dikkat!

Çankırı'da tuz ile ilgili araştırmalar yapan Doç. Dr. Hüdayi Ercoşkun, tuz tüketerek kalsiyum, demir ve selenyum ihtiyacının karşılanamayacağını belirterek, “Tuzun en önemli kalite kriteri, saflığı ve temizliğidir” dedi.

Haber 27-08-24 08:51
tuz

Yağmur Tanrısevsin'den yıllar sonra gelen Güneşi Beklerken itirafı! Travmaları olan bir karakterdi

Ekranların sevilen oyuncusu Yağmur Tanrısevsin bir derginin kapağı oldu. 2014 yılında Güneşi Beklerken dizisinde canlandırdığı 'Melis' rolüyle hafızlara kazınan Tanrısevsin yıllar sonra diziye dair bir itirafta bulundu.

Magazin 26-08-24 09:51

Afra Saraçoğlu ile ayrılmıştı! Mert Ramazan Demir ve İşte Benim Stilim yarışmacısının samimi anları

Yalı Çapkını'nın yıldız isimleri Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir kısa süre önce ayrıldı. Mert Ramazan Demir İşte Benim Stilim programının yarışmacılarından Özden Cerrahoğlu ile samimi halde görüntülendi.

Magazin 25-08-24 08:47

Ferritin düşüklüğü nedir, belirtileri nelerdir? Ferritin düşüklüğü tedavisi

Ferritin, vücudun demir depolama ve yönetiminde önemli rol oynayan bir proteindir. Demir, hemoglobin üretimi için hayati bir mineral olup, oksijenin kırmızı kan hücrelerine taşınmasını sağlar. Ferritin düzeylerinin düşük olması, vücudun yeterli demir depolayamadığını ve bu nedenle hemoglobin üretiminin olumsuz etkilenebileceğini gösterir. Bu durum, kırmızı kan hücrelerinin oksijen taşıma kapasitesini azaltarak, anemiye ve genel yorgunluğa yol açabilir. Peki, ferritin düşüklüğü nedir?

Haber 21-08-24 18:11

'Hamileyim' diye bağırdı... Sokak ortasında dehşet: Kadını yumruklayıp demir sopayla vurdu! Sosyal medyada büyük tepki çeken görüntüler

Sosyal medyada yayılan bir video, hem dehşete düşürdü hem de büyük tepkiye yol açtı. Manisa'da kaydedildiği belirtilen görüntülerde bir adamın sokak ortasında bir kadını yumrukladığı, demir sopayla vurduğu görüldü. Kadının o korkunç anlarda "Hamileyim" diye bağırdığı da duyuldu. Kadının kan donduran olayda eşi tarafından, yanında çocuğu varken darbedildiği öğrenilirken adam tutuklandı.

Haber 21-08-24 12:45

Dergi için poz verdi... Serenay Sarıkaya kırmızı elbisesiyle sosyal medyayı yaktı geçti

Son dönemde Mert Demir ile yaşadığı aşkla ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya şimdi de bir dergi çekimi için verdiği pozlarla dikkat çekti. Kırmızı göğüs dekolteli elbisesiyle bakana bir daha baktıran Sarıkaya'yı görenler hayran kaldı.

Magazin 21-08-24 10:24

Melis Sezen Amsterdam'da tek Türk oyuncu olarak boy gösterdi! Kırmızı elbisesiyle olay...

Sadakatsiz dizisiyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Melis Sezen, Amsterdam Septimius Ödülleri’nin tek Türk oyuncu adayı oldu. Sezen gecede kırmızı elbisesiyle adından söz ettirdi.

Magazin 21-08-24 07:27

Baştan aşağı püsküllü... Yalan'ın yıldızı Eylül Tumbar doğum günü tarzına yorum yağdı

Melis Sözen ile başrolünü paylaştığı 'Biz Kimden Kaçıyorduk Anne' ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Eylül Tumbar şimdilerde Aslıhan Güner'in başrolünde yer aldığı Yalan dizisindeki performansıyla adından söz ettiriyor. 22'nci yaş gününü kutlayan Eylül Tumbar doğum günü tarzıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 20-08-24 10:32

Afra Saraçoğlu ve arkadaşlarının videosu dile düştü! Afra ne yapsa olmadı

Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor ile başrolleri paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde "Seyran" karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu arkadaşlarıyla tatilde. Bir grup arkadaşıyla video çeken oyuncu sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 19-08-24 10:00

Gezi için gittiği Kırgizistan'da çok etkilendi, Trabzon'da hayata geçirmeye karar verdi: Türkiye'de tek

İlker Timur Demir, Gezi için gittiği Kırgızistan'daki atmosferden çok etkilendi. Demir, şimdi ise hayalindeki projeyi memleketi Trabzon'da gerçekleştirmeye çalışıyor. Projenin Türkiye'de tek olduğunu dile getiren Demir, "Bizzat Kırgızistan'dan alınıp gelinen oradaki ismiyle 'boz üy', bizim tabirimizle 'otağ'. Bizzat orijinallerini alıp gelip burada montajını yaptık. Vatandaşlarımıza bu güzelliği göstermek ve bu atmosferi yaşamalarını sağlayacağız." dedi.

Haber 18-08-24 12:07

Uzun zamandır ortalarda yoktu! Cansu Dere o dizi ile ekranlara geri dönüyor

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan başrollerini Caner Cindoruk ve Melis Sezen ile paylaştığı Sadakatsiz dizisinde rol alan Cansu Dere'nin yeni adresi belli oldu. Onlarca iddialı projeden teklif alan Cansu Dere Körebe dizisini seçti.

Magazin 18-08-24 10:39

Kerem Bürsin ve Melis Sezen'li Son Of A Richin setinden ilk kareler! Uyumları çok beğenildi

Onur Ünlü’nün yönettiği, Kunay Film imzalı "Son Of A Rich" filminin çekimleri devam ediyor. Kerem Bürsin ile Melis Sezen'in başrolünde yer aldığı filmin çekimlerinden ilk kareler ortaya çıktı. İkilinin uyumu çok beğenilirken o görüntüler kısa sürede gündem oldu.

Magazin 18-08-24 08:55

Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu plajda görüntülendi! 'Ayrılık yaramadı'

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Seyran' karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran Afra Saraçoğlu son dönemde dizideki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile yaşadığı bir dargın bir barışık ilişkisi ile gündemde. Son olarak ayrıldıkları söylenen çiftin yeniden bir arada görülmesi beklenirken Afra Saraçoğlu arkadaşlarıyla tatile çıktı. Plajda görüntülenen ünlü ismin mutsuz hali dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 18-08-24 08:33

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek diyete başladı! 7 kilo gitti hedefim...

Kızılcık Şerbeti ve Sandık Kokusu'nun senaristi Melis Civelek'in kızı olan ve son dönemde performansıyla adından söz ettiren Feyza Civelek diyete başladı. 7 kilo veren Feyza Civelek erimek için elinden geleni yapıyor.

Magazin 17-08-24 15:26

Devrim Özkan son anda olmadı! Deha'da karar verildi: Aras Bulut İynemli'nin partneri Melis Sezen oldu

Aras Bulut İynemli'nin Deha dizisindeki partnerinin Devrim Özkan olması bekleniyorken anlaşma son anda iptal edildi. Ünlü oyuncu yerine Ahsen Eroğlu rol alacağı konuşuluyordu... Son iddialara göre Aras Bulut İynemli'nin partneri Melis Sezen oldu.

Magazin 16-08-24 11:13

'Herkes fiyatlardan bahsediyor' diyerek tartışmalara son noktayı koydu! Eski Survivor yarışmacısı Tuğba Melis Türk tatil için 'fiyatlar makuldü' diyerek orayı önerdi

Best Model of Turkey 2011 yarışmasında birinci olan Tuğba Melis Türk, 2020 yılında yarıştığı Survivor ile adından sıkça söz ettirmişti. Şimdilerde rol aldığı yapımlardaki başarısı ile dikkat çeken ünlü oyuncu son dönemde gündemden düşmeyen tatil bölgelerindeki pahalılık hakkında konuştu. Ünlü oyuncu tatil için 'fiyatlar makul' diyerek bakın nereyi önerdi.

Magazin 10-08-24 08:17

Özel okulun bahçesinde oynarken çenesi koptu, 'kötü tesadüf' raporu isyan ettirdi: Herhalde tüm dosyalarda ‘kader’ deyip kusursuzluk tespiti yapıyorlar

Çanakkale'de geçen yıl okul bahçesinde oynarken eğim verilmemiş biçimde dik duran çit demirlerine tırmanan 7 yaşındaki çocuk ayağı kayınca demir çenesine saplandı. Dudağından çenesine kadarki dokusu kopan çocuk dört kez ameliyat olsa da dudakları kapanmadığı için hala konuşamıyor. İlk raporda okul suçlu bulunurken ikinci raporda olay için "Kötü tesadüf" dendi. Baba Sinan K. "Özür bile dilemediler" diyerek isyan etti.

Haber 09-08-24 12:08

Afra Saraçoğlu tatil pozlarını peş peşe paylaştı! Ünlü isimden tepki gecikmedi

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Seyran' karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran Afra Saraçoğlu son dönemde dizideki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile yaşadığı bir dargın bir barışık ilişkisi ile gündemde. Son olarak ayrıldıkları söylenen ünlü çiftten Saraçoğlu soluğu Avusturya'da aldı. Ünlü ismin tatil pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 09-08-24 09:17

1991'de evini terk etti, ailesi o günden bu yana ararken Manavgat'ta bulundu! Ailesine dönmek istemedi: 'Buranın deniz havası beni çekti, miras istemiyorum'

1991'den yaşanan bir kayıp olayının detayları duyanları hayrete düşürdü! 17 yaşındayken ailesini terk eden Kemal Demir 33 yıl aranın ardından Manavgat'ta bulundu. Hurdacılık yapan, deniz havasını çok sevdiğini ve hayatından mutlu olduğunu belirten Demir miras da istemediğini belirterek ailesinin yanına dönmek istemedi.

Haber 08-08-24 10:47