Tuncer Salman Haberleri

Teşkilat dizisi 14. yeni bölümden ön izleme sahnesi yayınlandı! Teşkilat sezon finalinde Hakkı Dayı ve Pınar'a ne olacak?

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat 14. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Sezon finali yapacak olan Teşkilat'ın yeni bölümünde, Fadi'yi götüren MİT'in özel ekibinin bulunduğu araç, ekipte yer alan ancak Fadi'ye çalıştığı ortaya çıkan bir kişinin şoförü öldürmesiyle kaza yapıyor. Zehra kurtulurken, araçta sıkışan Pınar'ı ise Hakkı Dayı kurtarmaya çalışıyor. Ancak minibüs Zehra'nın gözleri önünde havaya uçuyor. Peki Hakkı Dayı ve Pınar ölüyor mu?

Magazin

Teşkilat yeni bölüm fragmanı l Mete Başkan vuruldu!

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat 6. bölümüyle ekrana geldi. Teşkilat son bölümde Zayed Fadi'nin ele geçirdiği Hulki'yi kurtarmak için operasyon yapıldı. Fadi'nin sevgilisi Leyal'ı yakalayan özel ekip, Kuzey Irak'ta takas yaptı. Ancak takas sırasında beklenmedik olaylar yaşandı. Finalde ise SİHA'ların güvenlik kodlarını ele geçiren teröristleri tuzağa düşürmek için bir SİHA feda edildi. İşte Teşkilat 7. yeni bölüm fragmanı

Haber

Teşkilat yeni bölüm fragmanı l Ekip Kuzey Irak operasyonu düzenliyor

TRT 1'in MİT dizisi Teşkilat'ın 6. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Teşkilat'ın yeni bölümde, MİT'in özel ekibiyle Fadi arasında Hulki ve Leyal takası yaşanacak. Fadi'nin sevgilisi Leyal'ı ele geçiren ekip, Hulki'yi kurtarmak için Kuzey Irak'ta operasyon yapacak. Fadi, Kuzey Irak'ta yapılacak takasa kendisi de katılacak. Ancak MİT ekibi SİHA desteğiyle nefes kesen bir operasyon yapacak...

Magazin

Teşkilat dizisi gerçek olayları mı anlatıyor? MİT dizisinin karakterleri gerçek hayatta kimi oynuyor?

Yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu Teşkilat dizisinin çekimleri Ankara'da yapılıyor. Birçok izleyicinin "gerçek olayları mı anlatıyor" diye merak ettiği Teşkilat dizisi, bir grup Milli İstihbarat Teşkilatı görevlisinin iş yaşamlarını ve özel hayatlarını konu alıyor.

Magazin

Tuncer Salman

Tuncer Salman Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tuncer Salman Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Türkiye'nin isimsiz kahramanlarının hikayesi 'Teşkilat' bu akşam TRT 1'de başlıyor

TRT 1’in, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği yeni dizisi ‘Teşkilat’ ekran yolculuğuna bu akşam başlıyor.

Magazin

Yumruk ağır hasar verdi

Dizi setindeki kavga rol gereğiydi, ancak hasar gerçek oldu...

Magazin