Tus Cevap Anahtari Haberleri

Galatasaray'dan resmi Batshuayi açıklaması geldi! Dursun Özbek'ten imza sinyali

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, forma sponsorluğu için düzenlenen törende açıklamalarda bulundu. Batshuayi transferi için kendisine yöneltilen soruya cevap veren Dursun Özbek, imzanın sinyalini verdi.

Spor 2024-06-28 11:51:48

Cristiano Ronaldo'nun annesinden 'Mahsun Karaca' paylaşımı! Röportaj Adam'dan cevap gecikmedi

Gelmiş geçmiş en iyi futbolculardan birisi olan Cristiano Ronaldo'nun Türkiye-Portekiz maçında çekilen bir fotoğrafı sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medyada Röportaj Adam olarak tanınan fenomen Mahsun Karaca'nın bulunduğu o kare binlerce kez beğenilip paylaşılmıştı. Fotoğrafa Ronaldo'nun annesi Dolores Aveiro ise hiç beklenmedik bir yanıt geldi. Aveiro, Karaca'yı Ronaldo'nun ölen babasına benzetti. Karaca'dan olaya yanıt geldi.

Manşet 2024-06-27 17:19:53

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun'a çıkışan DEM'li vekile vatandaşlardan tepki: 'Böyle konuşmaya hakkınız yok'

Diyarbakır ve Mardin'deki yangında hayatını kaybedenler için Mardin Valisi Tuncay Akkoyun taziye ziyaretinde bulundu. DEM Parti Mardin Milletvekili Saliha Aydeniz'in Vali Akkoyun'a çıkışmasına vatandaşlar tepki gösterdi. Vatandaşlardan birinin "Burası taziye evidir, böyle konuşmaya hakkınız yok" demesi üzerine Aydeniz parmak sallayarak "Siz konuşmayın. Haddine değil senin" diye cevap verdi.

Haber 2024-06-23 19:08:13

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah kendisine mesaj atan takipçisinin o isteğini ifşaladı! Karaborsaya geldim

Almanya'nın Dortmund şehrine giden oyuncu Farah Zeynep Abdullah kendisinden karaborsadan Türkiye - Portekiz maçının bileti isteyen takipçisinin mesajını ifşaladı. Takipçisinin özelden yazdığı 'Abla merhaba. Portekiz maçına satılık biletin var mı?' sorusunu alıntılayan oyuncu ironik bir cevap yazdı.

Magazin 2024-06-22 14:46:36

Cihantimur'un avukatından 'tahliye' hamlesi! Şartların kötülüğüne vurgu yaptı: Nemlendirici istedi, su iç dediler

Kemerburgaz'daki kazanına ardından önce Mısır'a oradan da ABD'ye kaçan Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur tahliye alabilmek için her yolu deniyor. Cihantimur'un avukatı Victoria Kelleher şartların kötü olduğuyla ilgili bir rapor hazırlayıp hakimliğe sundu. Dilekçe'de Cihatimur'un nemlendirici istediği, cevap olarak ise 'bol su iç' karşılığını aldığı belirtildi.

Haber 22-06-24 12:08

Galatasaray iddiaları çıkan Fenerbahçe'li Jayden Oosterwolde'den cevap!

Galatasaray'a transfer olabileceği iddia edilen Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Jayden Oosterwolde, Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla dedikodulara cevap verdi.

Spor 21-06-24 19:27

AK Partili vekile canlı yayında Diyanet’in ABD’deki oteli soruldu: “O konuda bilgim yok! Bırakın artık bunu, bu geçti!”

Önce lüks arabalar ardından yemek listesi derken Diyanet İşleri Başkanlığı bu kez ABD'deki mal varlığıyla tartışmaların orta noktasında yer aldı. Gazeteci Mustafa Balbay, AK Partili Mehmet Şahin'e Diyanet sorusunu yöneltince Şahin sinirlendi. 'Bırakın bu işleri' diyen Şahin, Balbay'a cevap olarak 'O konuda bilgim yok' dedi.

Manşet 20-06-24 12:34

Aleyna Kalaycıoğlu Survivor finaline katıldı! Muhabirin sorduğu o soruyu duyunca sinirlendi! Ve hızlıca uzaklaştı

Bu yıl Survivor'da hem performansı hem de Yunus Emre ile arasındaki arkadaşlıkla adından söz ettiren Aleyna Kalaycıoğlu, Survivor 2024 finaline katıldı. Muhabirin Yunus Emre ile ilgili sorusunu duyan Kalaycıoğlu, soruya cevap vermeden hızlıca uzaklaştı.

Magazin 14-06-24 17:40

Mika Can Raun sevgilisinin yüzünü ilk defa gösterdi! Çektiği o video hayranlarını tedirgin etti: Bu adamdan ayrıl

Sosyal medya fenomeni Mika Raun, paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Fenomen geçtiğimiz günlerde yayınladığı video ile ilk kez sevgilisinin yüzünü paylaştı. Mika ve sevgilisinin yayınladığı soru cevap videosundaki kıskançlık açıklaması tedirgin etti. Yayını izleyenler "Mika bu adamdan ayrıl" yorumları yaptı.

Magazin 14-06-24 15:59

Özgür Özel'den ilk yorum! İsmail Küçükkaya'ya tek kelimeyle cevap verdi... İşte telefonuna gönderdiği o mesaj

Türkiye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşmesine kilitlenmişti. O görüşmenin yankıları sürüyor. Görüşmede konuşulan konulardan verilen hediyelere kadar her şey gündem olurken son olarak Özgür Özel, gazeteci İsmail Küçükkaya'ya görüşmeye ilişkin tek kelimelik bir yorum yaptı. İşte Özel'in, Küçükkaya'nın telefonuna gönderdiği o mesaj...

Haber 12-06-24 12:16

Kamp gecelerinde kesintisiz bir uyku için gerekli ekipmanlar

Kamp yaparken konforlu bir uyku, doğanın keyfini çıkarmak için olmazsa olmazlardan! Bu nedenle kamp gecelerinde kesintisiz bir uyku için doğru ekipmanlar seçmek son derece önemli. Biz de çadırda rahat uyumanız için gereken ekipmanlar arasında bulunan ısı yalıtımlı uyku tulumlarından işlevsel kamp matlarına ve güçlü aydınlatmalara kadar pek çok ihtiyaca cevap veren ürünlerden oluşan bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Haber 11-06-24 13:18

Kim Milyoner Olmak İster'de Müge Anlı sorusu! Yarışmacı zorlandı... Çift cevap joker hakkını kullandı

Kenan İmirzaloğlu'nun sunuculuğunu yaptığı Kim Milyoner Olmak İster yarışması her hafta izleyicileri ekran başına kilitliyor. Bu kez yarışmacıya daha önce Balıkesir'de kaybolan kuşu Maviş'i bulmak için Müge Anlı'nın programına başvuran 90 yaşındaki Ayşe Teyze'ye dair bir soru soruldu. Yarışmacı çift cevap joker hakkını kullandı.

Magazin 10-06-24 16:45

YKS soru kitapçıkları ve cevap anahtarları erişime açıldı

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) oturumları soru kitapçıkları ve cevap anahtarları, ÖSYM'nin internet sitesinde erişime açıldı.

Haber 09-06-24 19:01
yks

Fenerbahçe, Cristiano Ronaldo'ya kapıları kapattı! ''Çok yaşlı''

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, taraftardan gelen Cristiano Ronaldo sorusuna ilginç bir cevap verdi. Taraftarların transferini istediği Ronaldo'ya yaşlı diyen Branco'nun o sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 09-06-24 17:17

Dursun Özbek'ten Aziz Yıldırım ve Ali Koç'a sert cevap! ''Haddini bilsin''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, önemli açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek, Fenerabahçe'den Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un sözlerine sert bir şekilde yanıt verdi. Dursun Özbek, "İki tane başarısız başkan konuştu. İkiside en çok Galatasaray şampiyonluğu yaşadılar. Bu tavırlarla zaten başarılı olamazlar, mümkün değil. Galatasaray'ın başarılarını yaşamaya devam edecekler. Galatasaray'ın başarı silsilesi, ayarlarını bozdu." dedi.

Spor 09-06-24 13:40

Ali Koç seçim öncesi Aziz Yıldırım'a son kez seslendi! ''Aziz bey gelin bu akşam buluşalım''

Fenerbahçe'de pazar günü yapılacak başkanlık seçimi öncesi kongrede Ali Koç konuşma yaptı. Aziz Yıldırım'a cevap veren Koç, "Ne yazık ki evdeki hesap çarşıya uymadı. Öncelikle şunu bilmenizi isterim, ruhumun ruhunuza en ihtiyaç olduğu bir dönemde, yani Fenerbahçelilik ruhunuza, buraya geldiniz. 9 bin kişi bugün gelmiş. Sadece beni destekleyenleri değil Sayın Aziz Yıldırım’ı destekleyenlere de canı gönülden teşekkür ediyorum." dedi.

Spor 08-06-24 16:58

Okan Buruk'tan Batshuayi ve Sacha Boey sorularına net cevap! ''Görüşmelerimiz oluyor...''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi ile ilgili açıklama yaparak dedikodulara son noktayı koydu. Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jose Mourinho'nun takımda tutulmasını istediği Belçikalı oyuncu için Galatasaray iddiası ortaya atılmıştı.

Spor 07-06-24 12:02

Dursun Özbek'ten Erden Timur'a cevap! ''Transferleri ben yaptım, tutunacak dal ararsan mutlaka bulursun''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk için imza töreni düzenlendi. Sarı-kırmızılıların başkanı Dursun Özbek, kendisine sorulan Erden Timur sorusuna flaş bir cevap verdi.

Spor 07-06-24 11:48

Okan Buruk'un Jose Mourinho sözleri sosyal medyada gündeme oturdu! ''Görüşmede ben yoktum''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı kırmızılı kulüple yeni sözleşme imzaladı. Basın toplantısında konuşan Okan Buruk, kendisine sorulan Jose Mourinho sorusuna esprili bir dille cevap verdi.

Spor 07-06-24 11:24

Hulusi Akar sessizliğini bozdu: Bugüne kadar cevap vermemiştik

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'ın Meclisteki oturum sırasında açık kalan mikrofonuna yansıyan diyalog tartışmaları sosyal medyada geniş yer bulmuştu. Akar konuyla ilgili sessizliğini Meclis'te yaptığı konuşmada bozdu. 'Bugüne kadar cevap vermemiştik' diyen Akar, "Bir önerge okunuyor, diğeri nerede diyorum. Biri geldi diyor biri. İki önergeden biri. Televizyonlar, haber siteleri yanlış anlaşılmadan dolayı biri kelimesini bilgi olarak yayınladılar." ifadelerini kullandı.

Haber 06-06-24 13:34

Selen Görgüzel bikinili görüntülendi! 'Kalçasına dolgusu' yorumunu görünce kendini tutamadı

Hamdi Alkan'ın eski eşi şarkıcı Selen Görgüzel son dönemde sahne kostümleri, estetikleri ve ilginç dansları ile adından söz ettiriyor. Tatil sezonunu Bodrum'da Görgüzel bikinili görüntülendi. Plajdaki görüntülerine 'kalça dolgusu' yorumu gelince ünlü isim kendini tutamadı. O yoruma hemen cevap verdi...

Magazin 06-06-24 11:13

90 sorunun tamamına yanlış cevap verince, ödül olarak çeyrek altın taktılar! Sosyal medyada tepki çeken görüntü

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde kaydedilen bir görüntü sosyal medyada gündem oldu. 90 sorunun yer aldığı deneme sınavında soruların tamamına yanlış cevap veren bir LGS öğrencisi, iddiaya göre eğitim merkezi tarafından ödüllendirildi. Hediye olarak öğrenciye çeyrek altın verildiği iddia edilirken, söz konusu görüntüler tepki çekti. Konuyla ilgili ise bir açıklama gelmedi.

Egitim 05-06-24 08:28

Bir günde kaç adım attığını tahmin ediyoruz!

Günlük kaç adım atılması gerektiğini uzmanlar söylüyor, peki sen onların dediklerine uyuyor musun? Sorularımıza cevap ver, kaç adım attığını tahmin edelim!

Kadin 03-06-24 20:21

LGS maratonu sona erdi! Sınav soruları ve cevap anahtarı yayımlandı

Milli Eğitim Bakanlığı, LGS kapsamındaki merkezi sınavın sorularını ve cevap anahtarlarını "http://meb.gov.tr" adresinden yayımladı.

Egitim 02-06-24 13:59

Ceyda Düvenci'den boşanmıştı... Bülent Şakrak yeni aşkı Esra Akpınar'la ilgili sorulan o soruya yanıt vermedi: Bunlar özel şeyler

Ceyda Düvenci ile bir süre önce boşanan Bülent Şakrak, Esra Akpınar ile yeni bir ilişkiye başlamıştı. Şakrak, geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle Berkay'ın Harbiye Açıkhava konserinde görüntülendi. Oyuncu, muhabirlerin 'Evlilik olur mu?' sorusuna cevap verdi.

Magazin 31-05-24 13:12

Aziz Yıldırım'dan Jose Mourinho'ya ''Kalıbının adamı değilmiş'' iddiasına cevap!

Portekizli teknik adam Jose Mourinho, Fenerbahçe ile 2 + 1 yıllık sözleşme imzaladı. Öncelikli olarak Aziz Yıldırım'ın anlaştığı bilinen Mourinho transferinde Ali Koç araya girerek tecrübeli çalıştırıcıyı ikna etti. Bu olay sonrası sosyal medya karıştı...

Spor 31-05-24 11:42

Galatasaray'dan ayrılıp Eyüpspor'a transfer olması beklenen Sergio Oliveira'dan iddialara cevap geldi!

Galatasaray'dan ayrılması beklenen Sergio Oliveira'nın Eyüpspor iddiaları ciddileşince Portekizli oyuncu paylaşım yaparak olaya son noktayı koydu. Galatasaray ile sözleşmesi 2026 yılında bitecek Oliveira'nın cevabı transferin önünü kapattı.

Spor 30-05-24 22:04

Okan Buruk'un gündem olan küfürlü tezahüratına Mahmut Uslu'dan çok sert cevap! O şarkıyı...

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde bulunan Mahmut Uslu, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Florya'daki şampiyonluk kutlamalarında küfürlü 'şinanay' bestesine eşlik etmesi hakkında çok sert sözler söyledi.

Spor 30-05-24 09:36

Dünya bu karşılaşmayı konuştu! İtalya Başbakanı Meloni, kendisine hakaret eden siyasetçiye aynı şekilde cevap verdi

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni kendisine daha öncesinde hakaret eden Campania Bölge Başkanı Vincenzo De Luca ile karşılaştı. Meloni'yi hedef alan sözlerinde Luca, 'kahpe' ifadesini kullanmıştı. Kameraların kaydettiği görüntülerde ikili tokalaşırken İtalya Başbakanı Meloni, "İşte ben o kahpe Meloni. Nasılsınız?" ifadesini kullandı.

Trend 29-05-24 09:30

Kendisine 'FETÖ' imasında bulunan Ali Koç'a, Aziz Yıldırım'dan jet hızında yanıt!

Aziz Yıldırım Ali Koç'un kendisi için "Aziz Başkanın, örgüt lideri ile ilgili daha çelişkili açıklamaları da var 2013'ten sonra" sözleri sonrası bir cevap verdi. Yıldırım, Koç'un açıklamalarına yönelik olarak "Beni kızdırmaya çalışıyorlar" ifadelerini kullandı. İşte o sözler...

Spor 28-05-24 15:13

Gece yarısı sosyal medyada kavga çıktı! Galatasaray ve Fenerbahçe atıştı, Trabzonspor da dahil oldu...

Süper Lig’de 2023-2024 sezonunu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray ile sosyal medyada Fenerbahçe ve Trabzonspor atışma yaşadı. Peş peşe paylaşımlar yapan sarı-kırmızılılara cevap veren Fenerbahçe'ye Trabzonspor karşı çıktı ve ortalık karıştı.

Spor 27-05-24 07:13

'Başrol dediğin dipdiri olur...' Sakla Beni'nin yıldızı Asude Kalebek'e zayıflaması söylenince öyle bir cevap vermiş ki... Cevda Düvenci de inanamadı

Son dönemde özel hayatı ve verdiği kilolarla magazin gündeminden düşmeyen Ceyda Düvenci yaptığı programlarla da dikkat çekiyor. Düvenci, son olarak Bambaşka Sohbetler programına Sakla Beni dizisindeki kızı Naz'a hayat veren Asude Kalebek'i konuk etti. Kalebek, programdaki samimi itiraflarıyla sosyal medyada gündem yarattı.

Magazin 25-05-24 13:44

'Dolar yükselir mi?' sorusuna Bakan Şimşek'ten net cevap: Bırakırsak düşer

Tasarruf tedbirleri ve ekonomideki gelişmelerle ilgili gözlerin çevrildiği Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek AK Parti MKYK'sında sunum yaptı. Üyelerin 'dolar yükselir mi?' sorusunu yönelttiği Bakan Şimşek'in toplantıda 'Bırakırsak düşer' dediği öğrenildi. Bakan Şimşek ayrıca dalgalanmaların olabileceğini ancak doların 40'a sıçramasını beklemediğini ifade etti.

Finans 24-05-24 10:28

Sosyal medya bu sokak röportajını konuşuyor! Hiçbir şey içimde kalmaz benim dedi... Kavgaya gitmek üzere olduğunu itiraf etti

Sosyal medyadan paylaşılan bir sokak röportajı ilginç anlara sahne oldu. Röportajda “İçinde kalıp da söyleyemediğin bir şey oldu mu?” sorusu için halka mikrofon uzatıldı. Genç bir kadının soruya verdiği cevap ise gündem yarattı. Genç kadın içinde hiçbir şeyi tutmadığını söyleyerek "Şimdi de kavgaya gidiyorum. Arkamdan laf sallamışlar. Onları döveceğim.” yanıtını verdi.

Trend 24-05-24 10:05

3. kez alkollü yakalanan sürücü, gülerek “İnsanlık hali” dedi

Aksaray’da alkollü araç kullanırken uygulama noktasına giren ve refüjden dönerek kaçmaya çalışan sürücü polisin hamlesiyle önü kesilerek yakalanırken, hem 1.12 promil alkollü çıkan, hem de 3 kez polise alkollü olarak yakalanan sürücü “Neden alkollü araç kullanıyorsunuz?” sorusuna gülerek “İnsanlık hali” diye cevap verdi.Olay, Hacılar Harmanı Mahallesi Selçuk Bulvarı üzerinde yaşandı.

Yurthaber 24-05-24 08:22

Son dakika | Bahçeli ile Özel arasında '4'er soruluk' tartışma! Mayıs ayının ilk anket sonuçlarını Müjdeler olsun diye duyurdu

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bu sabah kendisine yönelttiği 4 sorusuna aynı şekilde 4 soruyla karşılık verdi. Sinan Ateş cinayeti üzerinden MHP'yi ve Bahçeli'yi hedef alan Özel "Sayın Bahçeli, size bu soruları yazan o arsız metin yazarları şu 4 soruya cevap versinler" dedi. Öte yandan Özgür Özel, mayıs ayının ilk anketini aldıklarını söyledi ve sonuçları "Müjdeler olsun" sözleriyle duyurdu.

Haber 21-05-24 14:06

Koç Grubu, Yapı Kredi Bankası'nı satıyor mu? Reuters iddia etti, açıklama geldi: 8,5 milyar dolara yüzde 61,2 hisse...

Reuters, Birleşik Arap Emirlikleri merkezli First Abu Dhabi Bank'ın, Yapı Kredi'deki Koç Holding hisselerini alma görüşmelerinin ileri aşamada olduğunu, işlem büyüklüğünün 8 milyar dolar seviyelerinde olabileceğini aktardı. Koç Holding'ten iddialara cevap ise gecikmedi. KAP üzerinden konuya ilişkin bilgilendirme yapıldı.

Finans 21-05-24 11:11

Ali Koç'tan Dursun Özbek'e olay cevap! ''Şerefsizlere, haysiyetsizlere, hırsızlara, alçaklara gösterdik''

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray'ı mağlup ettikleri maçın ardından konuştu. Ali Koç, "Bugün biz gerçek şampiyonun kim olduğunu; şerefsizlere, hırsızlara, alçaklara gösterdik. Biz aslında herkesi yendik. 6 derbinin 4'ünü kazandık. 1 beraberlik 1 mağlubiyetimiz var. Sadece sistemi yenemedik. Ama taraftarlarımız merak etmesinler. Az kaldı. Bu sistemi de yeneceğiz." dedi.

Spor 20-05-24 01:00

Sağlık sorunlarından dolayı tahliye edilmişti! Nihal Candan'a kötü haber! Kilo alırsa cezaevine dönecek mi?

Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla tutuklanmışlardı. Nihal Candan, anoreksiya hastalığına yakalanması sonucu nisan ayının sonunda tahliye edilmişti. Hukukçu Yurdal Kılıçer, anoreksiya teşhisiyle cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın durumunu değerlendirdi. Kılıçer, Nihal Candan'ın kilo alması durumunda cezaevine geri dönme ihtimali olup olmadığı sorularına cevap verdi.

Kulis 19-05-24 14:23

Sosyal medyada viral olan sokak röportajı! Asgari ücret maaş alan birini sever misiniz? sorusuna öyle bir cevap verdi ki... Fakir adamı annesi sever

Sosyal medyadan paylaşılan sokak röportajları viral olmaya devam ederken son olarak "Asgari ücret maaş alan birini sever misiniz?" sorusu halka yöneltildi. Mikrofona konuşan genç bir kadının "Fakir adamı annesi sever" cevabı ise sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 17-05-24 14:57

Doğum günü hediyesi dolar banknotlarından oluşan devasa buket oldu! Sosyal medyadan paylaşınca tepki yağdı... Bu görgüsüzlük

Twitch yıldızı Pokimane, doğum günü hediyesi olarak aldığı dolar banknotlarından oluşan devasa bir buketi TikTok'ta sergilediği için tepkiyle karşılaştı. Doğum günü hediyesine gelen eleştirilere sinirlenen Pokimane yorumlara sert cevap verdi.

Trend 17-05-24 11:47

Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan Dursun Özbek'in açıklamalarına sert cevap! ''Biz çocukların yanağını okşadık ama yanak okşatmadık''

Fenerbahçe, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugün katıldığı bir toplantıda yaptığı, "300 konutu biz karşıladık. Bölge insanı çok kötü durumda. Kahramanmaraş'taki temel atma töreninde rakiplerimize seslendim: 'Yeşil sahada geçemiyorsunuz bari bu konuda bizi geçin' dedim. Ey Fenerbahçeliler, Beşiktaşlılar! 100 tane gelin siz yapın. Biz 100 konut için anlaştıysak siz 150 konut için anlaşın" sözlerine cevap vererek Özbek'in açıklamalarını utançla takip ettiklerini belirtti.

Spor 11-05-24 16:16

AK Parti’de ‘Niye oy vermediniz?’ anketi! Gündem yaratacak sonuç: ‘Zamları durdurun, halka geri dönün’

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde alınan sonucun ardından AK Parti’de çalışmalar devam ediyor. CHP’nin birinci parti olarak çıktığı seçimlerle ilgili ‘Niye oy vermediniz?’ sorusuna cevap arayan AK Parti yönetiminin karşısına iki önemli mesaj çıktı. Ekonomide yaşanan yüksek enflasyonla ilgili ‘Zamlar belimizi büktü’ diyen seçmen ayrıca ‘Halktan koptunuz’ mesajı da verdi. İşte AK Parti’nin anket çalışmasının detayları…

Haber 10-05-24 07:31

Sosyal medyada verdiği cevap gündem yarattı! Ben pavyonda çalışıyorum bu sorunun cevabını nereden bileyim?

Sosyal medyada gerçekleştirilen bir sokak röportajı kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Röportajda "Türkiye hangi iki kıtayı birbirine bağlar?" sorusunun yöneltildiği genç bir kadının cevabı sosyal medyada gündem oldu. Genç kadın, "Ben pavyonda çalışıyorum bu sorunun cevabını nereden bileyim?" deyince bir anda sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden biri haline geldi.

Trend 07-05-24 14:51

Kahkahaya boğan kaza! Trafikte motosikletliye çarpan kişi bakın kim çıktı

Kabataş’ta bir araç sürücüsü, önünde motosikletle ilerleyen gence arkadan çarptı. Kazayı gören bir başka motosikletli ise gence, “İyi misin” sorusunu yöneltince gülerek cevap veren motosikletli genç, “Annem zaten, paylaş ağabey, rezilliği gördün mü?” diyerek yaşananları anlattı. Bu cevap karşısında motosikletlinin kahkahaya boğulduğu anlar kameraya yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 05-05-24 11:30

Türk futbolunda kaos! TFF açıkladı, Kulüpler Birliği belgelerle yalanladı!

TFF'den olağanüstü kongre çağrısıyla ilgili açıklama yayımlandı. İmza sayılarıyla ilgili açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyonu, ulaşan imza sayısının 94 olduğunu açıkladı. Bu açıklamadan dakikalar sonra Kulüpler Birliği cephesinden belgeli şekilde cevap geldi.

Spor 02-05-24 16:35

Araştırma tamamlandı: Aşırı öfke kalp krizine neden olur mu? Şaşırtıcı sonuçlar!

Bilim insanları kalp krizine neden olan faktörleri araştıran önemli bir çalışmaya imza attı. 280 kişinin bir teste tabii tutulduğu çalışmada katılımcılar 4 gruba ayrılarak kendilerine öfkelenecekleri, endişelenecekleri, üzülecekleri ve normal hissedecekleri duygular yaşatıldı. Ortaya çıkan sonuç bilim dünyasında heyecanla karşılanırken, aşırı öfke kalp krizini tetikler mi sorusuna da önemli bir cevap vermiş oldu.

Haber 02-05-24 10:54

Berfu Yenenler'in baby shower yorumu tartışma yaratmıştı! Eser Yenenler dalga geçti: Baby shower yapanlar...

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler son dönemlerde Youtube'da yaptığı yayınlarla gündeme geliyor. Yenenler, son olarak programına konuk ettiği Seda Bakan ile sohbeti sırasında yaptığı baby shower yorumu sosyal medyada linçlendi. Berfu Yenenler'den konuyla ilgili cevap gecikmedi.

Magazin 30-04-24 15:37

Nazilli Belediyespor Başkanı iddialara çok ilginç bir şekilde cevap verdi! ''Şike yapacak paramız yok ki''

Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Şahin Kaya, TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 37. haftasında Ankaraspor ile oynadıkları maç için Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) başlattığı soruşturmayla ilgili açıklama yaptı.

Spor 30-04-24 10:22