Tuzak Konusu Haberleri

İBB Meclisindeki LGBT tartışması ortalığı karıştırdı! AK Parti'li ve CHP'li üyeler birbirlerinin üzerine yürüdü

İBB Meclisinde LGBT konusu konuşulurken tartışma yaşandı. AK Parti'li Şeyma Aktaa'nın "LGBT çalışmalarının Türkiye'deki siyasi koruyucusu ve uygulayıcısı CHP ve DEM belediyeleridir." sözleri CHP'lileri kızdırdı. Aktaa'nın konuşmasını kesen Meclis 1. Başkanvekili Nuri Aslan, suçlamaların kabul edilemeyeceğini söyleyerek, "Kastını aşan ifadeler var. Tabii ki demokrasi var ama bir yere kadar." dedi. AK Parti'li ve CHP'li üyeler birbirlerinin üzerine yürüyünce oturuma ara verildi.

Haber 2024-10-17 19:59:07

Bakan Tunç'tan Anayasa'nın ilk 4 maddesiyle ilgili açıklaması! 'Herhangi bir tartışma söz konusu olamaz'

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Anayasa'nın ilk 4 maddesiyle ilgili tartışmalara değinerek "Anayasada belirtilen, başkenti, bayrağı, resmi dili ile ilgili herhangi bir tartışma söz konusu olamaz" dedi.

Haber 2024-10-17 18:59:56

Yıllık 30 milyon TL... İstanbul'da kiralık tarihi han! Zemin artı 3 kat, sahibi ise...

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan tarihi Şeker Han'ı kiraya vermeyi kararlaştırdı. Söz konusu ilan Resmi Gazete'de yayımlanırken hanın kapalı alanının 2 bin 638,90 metrekare olduğu öğrenildi. Kapalı teklif usulüyle ihale edilerek kiraya verilecek olan hana dair ihalenin tahmini bedeli yıllık 30 milyon lira olarak belirlendi. İşte ihaleye ilişkin detaylar...

Finans 2024-10-17 14:26:27

750 liralık kesinti iptal edilmişti, yeni formül 10 bin lira alınsın! Teklif Bakan Şimşek'in masasında: Yüksek limiti olandan alınacak

Ekonomide geçtiğimiz günlerin en çok konuşulan konusu 100 bin lira kredi kartı limiti olanlardan 750 liralık savunma sanayi harcı alınacak olmasaydı. AK Parti bu teklifini geri çekti ve yeni formül üzerine yoğunlaştı. Bakan Mehmet Şimşek'e sunulan yeni teklifte “Kredi kartı limiti 100 bin TL olan vatandaştan 750 lira alınmasındansa, 1 milyon limiti olandan 10 bin lira alınsın ya da kademeli pay olsun” denildi.

Finans 2024-10-17 06:34:32

Kilis'e 'havan düştü' haberlerine güvenlik kaynaklarından açıklama! TSK iddiası yalanlandı

Kilis’e 2 havan mermisi düşmesi sonucunda bölgede yangın çıktığı aktarılmıştı. Güvenlik kaynakları, Suriye'nin kuzeyinde çıkan bir çatışmada seken roketin düştüğünü aktardı. TSK'nın karşılık verdiği iddiaları da yalanlandı. Kilis Valiliği ise "Sosyal medyada dolaşımda bulunan söz konusu görüntüler sınırın Suriye tarafına aittir. Olayda Kilis'e yönelik herhangi bir saldırı gerçekleşmemiştir" açıklamasını yaptı.

Haber 16-10-24 20:50

Malatya'daki depremden saniyeler önce... Telefonuna bakan paniğe kapıldı! Farklı illerden aynı anda deprem bildirimleri geldi

Malatya'da meydana gelen deprem panik yarattı. AFAD depremin merkez üssünün Kale ilçesi ve büyüklüğünü 5.9 olarak duyurdu. Söz konusu deprem çevre illerden hissedilirken, aynı anda çeşitli illerden telefonlara gelen 'deprem bildirimleri' vatandaşları korkuttu.

Haber 16-10-24 11:34

Cinsel ilişki videosu sebebiyle TFF tarafından ömür boyu men edilen Elif Karaarslan ilgiyi nakite çevirdi! Ücretli Abonelik Başlattı...

Geçtiğimiz haftalarda cinsel ilişki videosu çıkan kadın hakem Elif Karaarslan söz konusu görüntülerde TFF tarafından gözlemci olarak görev yapan Orhan Erdemir ile yer almıştı. Bu skandalın patlak vermesinin ardından TFF devreye girmiş ve iki hakemi de ömür boyu men etmişti. Bu olayın ardından genç hakemin popülaritesi kısa sürede artarak kişisel sosyal medya hesabına takipçi yağmıştı. Karaarslan bu sefer, sosyal medyada özel içerikleri için ücretli abonelik başlattı. İşte detaylar...

Spor 16-10-24 10:24

Kadınlara 'yüzde 30 daha ucuz emeklilik' formülü! O tarihten sonra değişecek

Asgari ücret zammı pek çok kalemde etkili. Biri de doğum hizmet borçlanmaları. SGK Başuzmanı İsa Karakaş, asgari ücret artışının, emeklilikte eksik primlerini doldurmak için hizmet borçlanması yapacaklar açısından maliyet artışı anlamına geldiğini belirtip yılbaşından önce doğum borçlanmasına dikkat çekti. Karakaş, asgari ücretin en az yüzde 30 oranında güncellenmesinin söz konusu olabileceğini işaret edip kadınların yeni yıl öncesi yüzde 30 daha ucuz doğum borçlanması yapabileceğini söyledi.

Finans 16-10-24 09:46

Bu kez İstanbul! Çuval içinde ölmüş köpekler bulundu

İstanbul Avcılar'daki bir parkta çuval içinde ölmüş köpekler bulundu. Söz konusu görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırırken, tepkiler çığ gibi büyüdü.

Haber 15-10-24 13:33

Kadın cinayetleriyle ilgili skandal sözler söyleyen AK Partili isim disipline sevk edildi: Kesin ihracı isteniyor

AK Parti Bayraklı Meclis Üyesi Latif Aydemir'in kadın cinayetleriyle ilgili yaptığı açıklama tepkilerin odağında. Aydemir söz konusu açıklaması üzerine kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi.

Haber 15-10-24 09:12

'Erkeklere de yapın o zaman' MEB'in sadece kadın öğretmenler için yaptığı uygulama Portakal'ı çileden çıkardı: Gerçekten terbiyesizlik

Milli Eğitim Bakanlığının kadın öğretmenler için giyinme dersi vereceği uygulama kamuoyunun tepkisini çekti. Sadece kadınlara uygulanması ise ayrı bir eleştiri konusu oldu. Sendikalardan da söz konusu duruma tepki gecikmedi. Gazeteci Fatih Portakal da radarına takılan uygulama için, "Ne istiyorsunuz kadınlardan. Erkeklere de yapın o zaman. Gerçekten terbiyesizlik" yorumunda bulundu.

Haber 15-10-24 07:52

Cinsel ilişki videosu iddialarıyla gündeme gelen kadın hakem Elif Karaarslan'dan takipçilerine mesaj!

Geçtiğimiz haftalarda cinsel ilişki videosu çıkan kadın hakem Elif Karaarslan, söz konusu görüntülerde TFF tarafından gözlemci olarak görev yapan Orhan Erdemir ile yer almıştı. Bu skandalın patlak vermesinin ardından TFF devreye girmiş ve iki hakemi de ömür boyu men etmişti. Haberlere konu olan skandal sonrası Elif Karaarslan sosyal medya hesabından takipçilerine seslendi.

Spor 14-10-24 17:21

Asgari ücretlinin işverene maliyeti 1000 dolara yaklaştı... İsa Karakaş tek tek hesapladı! 12 milyona yakın işçi için maaş beklentisini açıkladı

2025 yılında asgari ücret ne kadar olacak merak konusu olmaya devam ediyor. Temmuz ayında ara zam almayan asgari ücretli 2024 Ocak ayından beri 17 bin 2 lira ile geçinmeye çalışıyor. Asgari ücret için birçok tahmin masaya yatırılırken SGK Başmüfettişi İsa Karakaş, asgari ücretli çalışanın işverene maliyetini hesapladı.

Finans 14-10-24 13:08

Ticaret Bakanlığı tuşa bastı: Tüketiciyi aldatan reklamlar mercek altına alındı... 200 milyondan fazla ceza kesildi!

Reklam Kurulu, yılın 10 ayında aldatıcı reklam veya haksız ticari uygulama olduğu tespit edilen 1358 dosyada durdurma ve 204 milyon 322 bin 410 lira para cezası uygulanmasını kararlaştırdı. Yapılan açıklamada, "Söz konusu reklam ve ticari uygulamalar hakkında durdurma cezası ile birlikte 16 milyon 865 bin 937 lira idari para cezası uygulandı. Ayrıca internet ortamında gerçekleştirilen yasaya aykırı reklamlara ilişkin 71 dosyada erişimin engellenmesine karar verildi" ifadeleri kullanıldı.

Finans 14-10-24 10:24

Anayasa çıkışı gündem olmuştu! Numan Kurtulmuş sözlerine açıklık getirdi: 'Tamamen algı yönetimi'

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş "İlk 4 madde ile ilgili herhangi bir tartışma söz konusu değildir. İlk 4 madde hakkında tartışma başlatılması sürece zarar verir. 3'üncü madde ile ilgili tartışma tamamen algı yönetimidir" dedi.

Haber 13-10-24 19:48

Dua Lipa'nın tarzı dikkat çekti! Hello Kitty sütyeni göze çarptı

Şarkılarıyla ve özel yaşantısıyla adından söz ettiren Dua Lipa tarzıyla yine dikkat çekti. Dua Lipa moda söz konusu olduğunda sınırları zorlamaktan korkmuyor. Şarkıcı Hello Kitty sütyeni ile yine adından söz ettirdi.

Magazin 13-10-24 09:46

Köfteci Yusuf'un 'helal sertifikası' tartışma konusu oldu! Helal Akreditasyon Kurumu'ndan açıklama geldi: Savunma talep edildi

Tarım ve Orman Bakanlığının vatandaşın sağlığını tehlikeye düşürecek gıdalar listesine eklediği ve ürünlerinde domuz eti olduğu tespit edilen Köfteci Yusuf'la ilgili 'Helal sertifika' tartışmaları başladı. Helal Akreditasyon Kurumu (HAK), Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından numune alma ve analiz işlemlerinin gerçekleştirildiği tarihte Köfteci Yusuf'un, HAK akreditasyonu ile düzenlenmiş herhangi bir belgesi bulunmadığını bildirdi.

Finans 13-10-24 09:10

'Asgari ücretin 3'te 2'sine çalışırım diyenler var' MÜSİAD'dan tartışma yaratacak çıkış! 'Uyanıklığa dikkat edin, bir tezgah var orada' yorumu

Son dönemin en çok konuşulan konusu; yeni yılda asgari ücrete ne kadar zam yapılacağı. Farklı rakamlar gündeme gelirken MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı'dan yeni bir tartışma yaratacak 'bölgesel asgari ücret' çıkışı geldi. "Anadolu'nun hem geçim şartları daha iyi hem kira fiyatları daha düşük. Kiradan dolayı 10 bin TL fark ediyor. Asgari ücretin 3'te 2'sine çalışırım diyenler var" ifadelerini kullanan Asmalı'ya "Aynı kent içinde bile ciddi yaşam farkları söz konusu" sözleriyle tepki geldi.

Finans 13-10-24 08:59

Kol saati, kredi kartı... Düzenlemeyle ilgili dikkat çeken iddia: Oyuncaklardan da vergi alınacak! Gelir İdaresi'nden açıklama: 'Gerçek dışı'

AK Parti'nin savunma sanayine ek fon oluşturmak amacıyla hazırladığı yeni vergi düzenlenmesi gündem olmuştu. Kol saati ve kredi kartından vergi gibi birçok başlığın bulunduğu düzenlemeyle ilgili dikkat çeken bir iddia öne sürüldü. Buna göre oyuncak bebek ve 3 tekerlekli bisiklet gibi oyuncaklardan da vergi alınacak. Söz konusu iddiayla ilgili olarak Gelir idaresi Başkanlığı'ndan açıklama geldi.

Finans 12-10-24 22:05

100 cc ve altı motosikletlerden Motorlu Taşıtlar Vergisi alınacak! İşte ödenecek tutar...

100 cc ve altı motosikletler için vergi zorunlu mu? soruları merak konusu oldu. Savunma Sanayii ile İlgili Bazı Düzenlemeler Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi içerisinde 100 cc ve altı motosikletlerden vergi alınması detayı motosiklet sahibi olan vatandaşların gündeminde yer aldı. Peki vergi ne kadar olacak? 50 cc ve 100 cc motosikletlerden vergi alınacak mı? İşte detaylar...

Finans 12-10-24 18:34

SON DAKİKA | İstanbul'da polise saldırı! Kesici aletle arkasından yaklaşıp... O anlar kamerada

Son dakika haberi: Son günlerde artan şiddet haberlerine bugün bir yenisi daha eklendi. İstanbul Beyoğlu'nda polise saldırı düzenlendi. Simitçinin yanında ayakta duran polise, arkasından yaklaşan bir kişi kesici aletle saldırdı. Saldırganın daha önce sosyal medyada paylaştığı video da ortaya çıktı. Söz konusu videoda saldırganın polise meydan okuduğu görüldü.

Haber 12-10-24 13:08

Cinsel ilişki videosu sebebiyle TFF tarafından ömür boyu men edilen Elif Karaarslan'ın sosyal medya hesabı uçuşa geçti! Günde en az 10 bin kişi geliyor...

Geçtiğimiz haftalarda cinsel ilişki videosu çıkan kadın hakem Elif Karaarslan, söz konusu görüntülerde TFF tarafından gözlemci olarak görev yapan Orhan Erdemir ile yer almıştı. Bu skandalın patlak vermesinin ardından TFF devreye girmiş ve iki hakemi de ömür boyu men etmişti. Haberlere konu olan skandal sonrası Elif Karaarslan'ın sosyal medya hesabı inanılması güç bir şekilde büyümeye başladı.

Spor 12-10-24 11:18

3 bin 500 dolar maaşı duyunca kabul etti, genç hemşire hüsrana uğradı... İş teklifi sandı, tuzak çıktı!

25 yaşındaki hemşire genç kadın, 3 bin 500 dolar maaşlı iş teklifini duyunca hemen kabul etti. Gerekli evraklar için 30 bin lira ödeme yapan genç kadın, daha sonrasında ise hüsrana uğradı. Kısa süre sonra dolandırıldığını anlayan genç hemşire, parasını geri istediğinde ise tepkiyle karşılaşırken, mahkemenin yolunu tuttu.

Haber 12-10-24 09:35

Saat, gayrimenkul satışı, kredi kartlarından yıllık aidat... Gündem olan vergi düzenlemesiyle ilgili Fatih Portakal'dan dikkat çeken iddia: O parayı savunmada kullanmayacaklar...

AK Parti, savunma sanayisindeki yatırımlar için ihtiyaç duyulan ek kaynağın oluşturulması amacıyla TBMM'ye bir teklif sundu. Teklifte birçok alanda yeni vergiler yer aldı. Gazeteci Fatih Portakal söz konusu vergi düzenlemesi ile ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu. Portakal, "Savunma Sanayi Fonu diyorlar ya, hiç alakası yok. Sıcak para fonu yaratmaya çalışıyorlar" dedi.

Finans 11-10-24 21:25

Gazeteci Şule Aydın'a iğrenç taciz! Kapısının önüne kadar gelen sapık, yaptığıyla 'pes' dedirtti...

Gazeteci Şule Aydın, X platformunda çarpıcı görüntüler paylaştı. İddiaya göre bir şahıs evinin önüne kadar gelerek tacizde bulundu. Kapısının önüne kadar gelen sapık, duvara cinsel içerikli kelime yazdı, bilinmeyen bir sıvı izi bıraktı. Cinsel tehdide uğrayan Aydın, sosyal medya hesabından söz konusu olayı duyurdu.

Haber 11-10-24 16:42

Ters köşe yapan Köfteci Yusuf hamlesi! Müşteriler elini ayağını çekerken, İYİ Partili Ergun gidip yemek yedi

Köfteci Yusuf'taki domuz eti skandalı sonrası İYİ Partili isimden herkesi ters köşe yapan bir hamle geldi. Muğla Milletvekili Metin Ergun, tepkilerin odağı haline gelen Köfteci Yusuf'a gidip yemek yedi. O anları sosyal medya hesabından yayımlayan Ergun'ın paylaşımı, vatandaşları ise ikiye böldü. Sosyal medya kullanıcıları söz konusu paylaşıma çok sayıda yorum yaptı.

Finans 11-10-24 14:23

Öfkeyle müdür odasına girdi, balyozla masayı parçaladı! Ortalık savaş alanına döndü

İzmir'de öfkelenen bir sendika temsilcisi, müdür odasına balyozla girerek makam odasındaki masayı parçaladı. Ortalığı savaş alanına çeviren sendika temsilcisi, yanında bulunanlar tarafından güçlükle sakinleştirildi. Söz konusu anlara ait görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu.

Haber 11-10-24 11:12

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi '2 milyon Afgan gelecek' iddialarını yalanladı: Göç dalgası söz konusu değildir

CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan yaptığı açıklamada, Türkiye'ye İran'dan 2 milyon Afgan geleceğini öne sürmüştü. Bakan'ın bu açıklamaları bazı basın yayın organlarında haberleştirilirken, Dezenformasyonla Mücadele Merkezi konuya ilişkin açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada, "Bazı basın yayın organlarında yer alan, “Türkiye’ye İran’dan 2 milyon Afgan gelecek, günde 250-300 Afgan sınırdan geçiyor” iddiası doğru değildir" denildi.

Haber 10-10-24 16:46

Yapay zeka, Süper Lig şampiyonunu belirledi! Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın yarışında 89 puanla zirvede eşitlik var...

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı nefes kesiyor. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kıyasıya yarış verdiği sezonda ipi kimin göğüsleyeceği büyük merak konusu olmuş durumda... Yapay zeka firması Euro Club Index'e göre Süper Lig'de şampiyon averajla belirlenecek.

Spor 10-10-24 16:13

Dönerinde de domuz eti çıktı! Köfteci Yusuf'un açıklaması sonrası Bakanlık listeyi yayımladı... Türkiye'nin konuştuğu şube Bursa'daymış!

Domuz eti skandalı giderek büyüyor. Türkiye'nin konuştuğu Köfteci Yusuf'la ilgili Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan dikkat çeken yeni bir hamle geldi. 'Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar' listesi yenilenerek yayımlanırken, bu kez dönerde de domuz eti çıktığı ortaya çıktı. "Köfteci Yusuf'un hangi şubesinde domuz eti var?" sorusunun yanıtı da belli olurken; Bakanlık söz konusu şehrin adını ve şubeyi açıkladı.

Finans 10-10-24 15:13

'Casperler' yine sahnede! Hem kayda aldı hem kurşun yağdırdı: Abimizin selamı var!

İstanbul Bağcılar'da bir mağazaya önce "Abimizin selamı var. Sizden haber bekliyor" notu bırakıldı, ardından cep tefonuna tehdit içerikli "Casperler" notu iletildi. Söz konusu mesaj sonrası ise iş yeri kurşunlandı. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde saldırgan mağazaya hem kurşun yağdırdı, hem de cep telefonuyla saldırı anını kaydetti.

Haber 10-10-24 14:29

Ebubekir Sofuoğlu'na bir tepki de kendi öğrencilerinden! 'Sur vahşeti' sonrası yorumu tepki çekmiş, soruşturma başlatılmıştı

Sakarya Üniversitesi (SAÜ), İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü öğretim üyesi Ebubekir Sofuoğlu, Fatih’teki korkunç kadın cinayetlerine ilişkin tepki çeken paylaşımlarda bulunmuştu. SAÜ Rektörlüğü, söz konusu paylaşımlarından sonra Sofuoğlu hakkında soruşturma başlatırken, tepkiler ise dinmedi. Eğitim görevlisi olduğu üniversitenin öğrencileri de Sofuoğlu'na tepki göstererek yürüyüş düzenledi. Öğrenciler, Sofuoğlu'nu istifaya çağırdı.

Haber 10-10-24 12:03

Dengeleri bozduk TÜSİAD Başkanı Orhan Turan canlı yayında konuştu... Faiz kararı için beklentisini açıkladı!

Yılın son aylarını yaşıyorken Merkez Bankası'nın ne zaman faiz indirimine gideceği ise merak konusu oldu. Son 6 aydır yüksek faiz ile enflasyon ile mücadele edilen bu dönemde faiz indirimi için tahminler merak ediliyor. TÜSİAD Başkanı Orhan Turan canlı yayında ne zaman faiz indirimine gidilebileceğini açıkladı.

Finans 10-10-24 10:06

Icardi için flaş transfer iddiası ortaya atıldı! Arjantin'e mi gidiyor?

Galatasaray taraftarının sevgilisi Icardi'nin son dönemdeki performansı eleştiri konusu olmuştu. Arjantin basınından, Icardi için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Spor 10-10-24 07:58

Fenerbahçe'de Osayi-Samuel'den Galatasaray iddialarına yanıt niteliğinde paylaşım!

Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Osayi Samuel için Galatasaray'ın devreye girdiği iddia edilmişti. Geleceği merak konusu haline gelen Nijeryalı yıldızdan sürpriz bir paylaşım geldi. İşte o paylaşım...

Spor 09-10-24 23:16

Beşiktaş'tan 'vasıfsız' sözlerine sert tepki! Hukuki ve cezai süreç başlatılacak

Beşiktaş Kulübü, bir programda teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'la ilgili kullanılan ifadeler üzerine açıklama yayımladı. Siyah-beyazlılar, söz konusu ifadeler için hukuki süreci başlayacağını belirtti.

Spor 09-10-24 22:10

Kış mevsiminin gelmesiyle kış saati uygulaması da tekrar gündem oldu... Bakan Bayraktar açıkladı!

Sabah erken saatlerde işe ve okula giden vatandaşların merak konusu, kış saati uygulaması. CHP İl Sağlık Komisyonu adına konuşan Uzm. Dr. Erdem Nalbant, kış saati uygulamasının insan sağlığını olumsuz etkilediğini vurgulayarak bu uygulamanın durdurulması gerektiğini dile getirmişti. Peki kış saati geri dönecek mi? Akıllara takılan soruya Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'dan cevap geldi. İşte o açıklama...

Haber 09-10-24 17:29

Herkes domuz eti skandalındaki ünlü köfteciyi merak ediyor! Fatih Altaylı: Adları duyulacak diye yusuf yusuf korkuyorlardır

Türkiye'nin en meşhur köftecilerinden birinde domuz eti tespit edilmesi geniş çaplı bir infial uyandırdı. Bakanlıkça yapılan denetimler kapsamında köfte zincirinin 2 şubesinden alınan numunelerde domuz eti tespit edilmesi üzerine gazeteci Fatih Altaylı "Burada garip olan şu" diyerek olayla ilgili bir detayın altını çizdi. Altaylı söz konusu firma için "Onlar da büyük ihtimalle adları duyulacak diye yusuf yusuf korkuyorlardır zaten" demesiyle de dikkat çekti.

Haber 09-10-24 11:53

CHP lideri Özgür Özel'den 'İstanbul' Sözleşmesi' çıkışı! Acı haberler sonrası sert sözler... Erdoğan'a yüklendi

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, son günlerde artan kadına yönelik şiddet haberleriyle ilgili olarak 'İstanbul Sözleşmesi'ni işaret etti. Söz konusu cinayetlerin bir rastlantı olmadığını iddia eden Özel, "Hepimizin birlikte girdiği sözleşmeden Erdoğan'ın imzasıyla çıktık." dedi. CHP lideri Özel, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'la ilgili ortaya atılan iddialara da çok sert tepki gösterdi.

Haber 08-10-24 13:59

Togg Çinlilere mi satılacak? Tartışma yaratan iddia sonrası açıklama geldi…

Togg piyasaya çıktığı günden bu yana Türkiye’de en çok konuşulan otomobil olmayı başarsa da hakkında çıkan iddialar da bir türlü bitmek bilmedi. Son olarak Togg’un Çinlilere ya da bir başka büyük gruba satılacağı iddiaları sonrası açıklama geldi. Togg Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, "Togg'un Çinlilere ya da farklı bir gruba satışı söz konusu değil" ifadeleri kullandı.

Finans 08-10-24 07:44

C harfi ile başlayan kız isimleri, anlamları ve özellikleri

Anne ve baba adayları, bebeklerinin doğumunu beklerken türlü hazırlıkların olduğu bir sürece girerler. Bu tatlı ve heyecanlı telaşın başında da bebeğe verilecek isim konusu gelir. Birçok kişi, bebeğe verilecek olan ismin bebeğin geleceğini de etkileyeceğini çünkü o ismin enerjisini ve anlamını alacağını düşünür.

Haber 08-10-24 01:12

Araç sahipleri dikkat! Kış lastiği uygulaması başlıyor... Cezası çok büyük!

Havaların soğumaya başlamasıyla kış lastiği taktırma zorunluluğunun ne zaman başlayacağı da merak konusu olmaya başladı. Yol güvenliği için kışın büyük bir önem teşkil eden lastik zorunluluğu ise karın gelmesinden önce belli oldu.

Finans 07-10-24 13:06

Discord'da küçük kızları şantaj iddiası! Ece Seçkin delirdi, ağzını bozdu: Bu İncel örgütü...

Discord'da küçük kızları şantaj, cinsel istismar ve tehdit yoluyla tuzağa düşüren birçok grup olduğu iddia edildi. Söz konusu gruplar gündemdeyken Ece Seçkin çileden çıktı.

Magazin 07-10-24 08:05

Terör ve mülteci sorunu yerine ekonomi ve adalet... Yargıda yeni reform Erdoğan'ın masasına geliyor: 'Cezasızlık' son bulacak!

81 ilde 11 bin 'Türkiye Buluşmaları' düzenleyen AK Parti'de vatandaşların şikayet ve talepleri rapor haline getirildi. Söz konusu hazırlanan raporda geçtiğimiz yıllarda ilk sıralarda terör ve mülteci sorunu ön plana çıkarken, bu kez ekonomi ve adalet ön plana çıktı. Adalet Bakanlığının yeni yargı reformu için harekete geçtiği belirtilirken, dar gelirli vatandaşların konut başta olmak üzere yaşadığı birçok sorun için yeni projeler geliştirileceği öğrenildi.

Haber 07-10-24 06:36

'Deha Tuzcu' tepkileri çığ gibi yağdı! Discord skandalı sonrası fenomen Berkcan Güven sessizliğini bozdu: Annemle ölüm tehditleri alıyoruz

Discord uygulamasında patlak veren 'şantaj' görünümlü kurgu skandalının ardından sosyal medya fenomeni Berkcan Güven'e eleştiri okları yöneltildi. Söz konusu Discord kanalının sahibi olduğu öne sürülen Deha Tuzcu ile arkadaş olduğu iddia edilen Güven tepkilerin çığ gibi büyümesinin ardından peş peşe iki açıklama yaptı. Annesiyle birlikte ölüm tehditleri aldığını söyleyen Güven, Deha Tuzcu ile ilişkisi hakkında gelen tepkilere yanıt verdi.

Haber 06-10-24 16:12

Altın için kritik hafta... Açıklanan veriler sonrası sarı metalde ivme nereye kayacak? Fiyatı düşsün diye tavsiye verdi!

Ekim ayının ilk haftasında ABD'de tarım dışı istihdam verilerinin açıklanması ve İran'ın İsrail'e füze saldırısı sonrası altın fiyatları hareketlenmişti. Kapalıçarşıda 3 bin TL'yi gören altın için 7 Ekim haftasında nasıl bir dalgalanma yaşayacağı ise merak konusu oldu. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, altın için kritik açıklamalarda bulundu. Yıldırımtürk, altında yorgunluk olduğunu aktardı.

Finans 06-10-24 12:54

Fatih'te yaşanan vahşet gündemdeyken Danla Bilic'in paylaşımı tartışma konusu oldu! Fenomen Danla Bilic isyan etti: Kötü kalplisiniz

Türkiye'de kadın cinayetleri ne yazık ki artarak devam ediyor. Son bir haftada yaşananlar sonrası sosyal medya kullanıcıları da bu konuda fikirlerini paylaşıyor. Son olarak bir kullanıcı Danla Bilic'in doğum günü kutlamasını eleştirince yeni bir tartışma konusu ortaya çıktı. İşte gündem olan o polemik...

Magazin 06-10-24 07:36

Ayşenur Halil nasıl öldü? Fatih'teki cani ona da dehşeti yaşatmış... Türkiye'nin konuştuğu olayda yeni gelişme

Türkiye'nin kanını donduran olay İstanbul Fatih'te gerçekleşti. 19 yaşındaki Semih Çelik isimli cani, yarım saat arayla aynı yaştaki iki kadını öldürdü, birini parçalara ayırıp surlardan aşağı attı. Daha sonra ise intihar ederken görüntüler dehşete düşürdü. Ayşenur Halil'in nasıl bir caniliğe maruz kaldığıyla ilgili detaylar da ortaya çıkarken, söz konusu olayla ilgili yeni gelişmeler de yaşandı.

Haber 05-10-24 10:33

Hem dalga geçtiler, hem katili övdüler! Paylaşımları gören inanamadı... Tepkiler çığ gibi: Bitmiyorlar!

Fatih'te yarım saat arayla vahşice işlenen kadın cinayetleri adeta infial yarattı. Sosyal medyada yayılan görüntüler izleyenlerin kanını dondururken, bazı hesaplardan yapılan paylaşımlar herkesi şoke etti. Katil ve yaşanan cinayetin övüldüğü paylaşımlarda, yaşanan olayla dalga geçilirken; söz konusu hesaplara tepkiler ise çığ gibi büyüdü.

Haber 05-10-24 08:24