Tuzak Neden Yok Haberleri

Son dakika: Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik hayatını kaybetti! Menajerinden açıklama: 'Şeker, kalp, tansiyon hepsi var'

Son dakika haberi: Avrupa Yakası dizisindeki Kubilay Peynircioğlu rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Vural Çelik 51 yaşında hayatını kaybetti. Çelik'in evinde ölü bulunduğu bildirildi. Çelik'in menajeri Rasim Özcan "Neden öldüğüyle ilgili net bir şey söyleyemiyorum. Şeker, kalp, tansiyon hepsi var" dedi.

Magazin 2024-10-17 20:27:07

Down sendromlu çocuğun ağzını koli bandı ile kapatmışlardı! Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçti

Bursa'da özel çocuklara eğitim veren okulda, down sendromlu K.N. (18) isimli öğrencinin ağzının koli bandı ile kapatıldığı anların fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. Tepki çeken olayla ilgili olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü inceleme başlattı. Öğrencinin annesi ise konuyla ilgili olarak açıklamada bulundu ve olayın takipçisi olacaklarını belirterek savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi. Öte yandan anne, "Oğlumun koli bandına karşı bir ilgisi yok" ifadelerini de kullandı.

Haber 2024-10-17 18:55:04

Ülkede infial yaratan olay! Servis şoförünün kendisini taciz ettiğini iddia eden kız öğrenci adamı terlikle dövdü

Hindistan'ın Maharashtra şehrinin Ratnagiri bölgesinde yaşanan bir olay sosyal medyada infiale neden oldu. İsmi açıklanmayan bir kız öğrenci servis şoförünün kendisini taciz ettiğini söyleyerek adamı terlikle dövdü. O anlar çevredekiler tarafından saniye saniye cep telefonuyla kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülere tepkiler gecikmedi.

Trend 2024-10-17 16:42:49

Semih Kılıçsoy'un forma süresi neden azaldı? Arka planını Uğur Karakullukçu açıkladı!

Beşiktaş'ta geçen sezon sergilediği etkileyici performans sayesinde A Milli Takım'a kadar yükselen Semih Kılıçsoy'un bu yıl forma şansının bir anda neden bu kadar azaldığı merak ediliyordu. Son olarak Gaziantep FK deplasmanında oyuna bile girmeyen genç futbolcu için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Spor 2024-10-17 15:17:52

Murat Ülker, Nebati, Nail Olpak, Abdullah Gül, Numan Kurtulmuş... Yenidoğan bebekleri öldüren çetenin tehditçisi Mustafa Kemal Zengin'in paylaşımları çok konuşulacak

Yenidoğan bebekleri özel hastanelere sevk edip 10 bebeğin ölümüne neden olan üstüne bir de haksız kazanç elde eden bunlar da yetmezmiş gibi davaya bakan savcıyı makamında tehdit eden Mustafa Kemal Zengin'in sosyal medya hesabı ortaya çıktı. Birçok siyasetçi ve iş insanıyla fotoğrafları çıkan Zengin'in sosyal medyasındaki isimler herkesi şaşırttı.

Haber 17-10-24 14:01

10 bebeğin ölümüne neden oldular, hemşirelerin yazışmaları ortaya çıktı! '150 bin lira fiyat çekeceğim, bugün bir alem yaparız'

İstanbul'da insanlıktan utandıran olay! 10 bebeğin ölümüne neden olan acılı ailelerden utanmadan para isteyen çete üyelerinin yazışmaları çıktı. Vicdanları yaralayan olayda hemşirelerin, "Kanka bugün bir alem yaparız o parayı bir kurtarayım." dedikleri belirlendi.

Haber 17-10-24 10:21

Hükümet 10 binden fazla personel alacak... KPSS şartı ve yaş sınırı yok... Can kurtarandan veri uzmanına kadar kadro açıldı!

Dönerci, veri uzmanı, sekreter, garson... Hükümet kamuya personel alımına başladı. İçerisinde 7 bakanlığın da bulunduğu 27 kuruma toplamda 13 bin 208 personel alınacak. Ayrıca Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne de kura ile 275 personel alınacak. Peki başvuru şartları neler? Hangi bakanlık kaç kişiyi alacak? İşte detaylar...

Finans 17-10-24 08:09

Canlı yayında kalıcı yaz saati uygulamasıyla ilgili çarpıcı açıklama! 'Kanser vakalarının artmasındaki en önemli neden'

Zaman zaman gündeme gelen kalıcı yaz saati uygulaması ile ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. Prof. Dr. Taner Demirer, "Biyolojik ritmin bozulması nedeniyle Türkiye'de kanserlerde önemli ölçüde artış oldu. Kalıcı yaz saati Türkiye'deki kanserlerin artmasındaki en önemli nedendir" diye konuştu.

Haber 16-10-24 22:48

Yüzünün yandığı iddia edilmişti! Amin Reis Gizem Yıldız son halini paylaştı, nedenini açıkladı!

"Amin amin" sözüyle ünlenen fenomen Gizem Yıldız'ın estetik kurbanı olduğu ve yüzünü yaktığı iddia edilmişti. Yıldız, sosyal medya hesabında son halini paylaşarak haberleri yalanladı ve yüzünün neden o halde olduğunu açıkladı.

Magazin 16-10-24 17:59

İngiltere'de 39 yaşındaki bir kadın bazalı yatağa sıkışarak hayatını kaybetti! Osmanlı yatağı olarak bilinen bazalı yatak boynunu kırdı

39 yaşındaki Helen Davey, "Osmanlı yatağı" olarak bilinen bazalı yatağın arasında sıkışarak yaşamını yitirdi. Yapılan incelemelerde yatağın amortisörlerinin arızalı olduğu belirlendi. Boynu kırılan ve yüzünün rengi maviye dönen kadının ardından Bakan Jonathan Reynolds açıklama yaptı. Reynolds açıklamasında, 'Bu yataklar ölümcül kazalara neden olmaya devam edebilir' şeklinde konuştu.

Trend 16-10-24 17:31

10 bebeğin ölümüne neden oldular! Kan donduran diyalog: Çocuğu öldür...

Özel hastanelerin yenidoğan servisine nakledilen 10 bebek şüpheli bir şekilde öldü. Olayın ardından kan donduran gerçekler ortaya çıktı. Bebeklerin ölümünün arkasında bir çetenin olduğu öğrenildi. Hemşire ile örgüt üyesi arasındaki "Çocuğu öldür, elli satürasyonlu çocuk mu olur?" diyaloğu pes dedirtti.

Haber 16-10-24 15:53

'Bir çay bile 20 lirayken bunlar 100 TL'ye satılıyor' Ucuz olunca kapış kapış gitti! Piyasanın çok altında fiyat izdiham yarattı

Düzce'de bir firmanın ucuz olarak getirdiği plastik sandalyeler, izdihama neden oldu. Ucuz sandalyeleri almak isteyenler birbirleriyle yarıştı. Bazı vatandaşlar otomobillerini içini hınca hınç sandalye ile doldururken sandalyelerin bulunduğu kamyondan sandalye kapmak isteyenler ise yoğunluk oluşturdu.

Finans 16-10-24 15:29

Covid-19'dan sonra çalışmaya başladı! Ortamdaki virüs ve bakterileri yok eden cihaz üretti

Gaziantep Teknopark'ta faaliyet gösteren Endüstri Yüksek Mühendisi Kemal Karaoğlan, 4 yıllık çalışma sonucu bulunduğu ortamdaki zararlı virüs ve bakterileri yok ettiğini belirttiği "airpurger" ismini verdiği cihaz geliştirdi.

Haber 16-10-24 12:42

Birçok il sallandı, uzmanlar aynı noktaya parmak bastı! Depremin artçıları olacak mı? Riskli bölgeleri sıraladı '3 bin yıldır kırılmayan fay' detayı

Merkez üssü Malatya'nın Kale ilçesi olan 5.9 büyüklüğündeki deprem, pek çok ilde hissedildi ve vatandaşlarda panik yaratacak sarsıntıya neden oldu. Depremin ardından gözler uzmanlara çevrildi. Deprem uzmanları depremin büyüklüğüyle alakalı aynı noktaya parmak basarak "Hasar verebilecek bir deprem" ifadelerini kullandı. Peki, bu depremin artçıları olacak mı? Başka depremler bekleniyor mu? Hangi bölgeler risk altında? Uzmanlar artçılara da vurgu yaptı. İşte '3 bin yıldır kırılmayan fay' detayı...

Haber 16-10-24 11:21

Doğum gününde korkutan kaza! Gökçe Bahadır pasta üflerken saçları yandı

Son olarak Star TV'de yayınlanan Ömer dizisinde Selahattin Paşalı ile başrolleri paylaşan Gökçe Bahadır, eşi Emir Ersoy'un doğum gününü düzenlediği bir organizasyon ile kutladı. Ünlü isim partide korkutan bir kaza yaşadı. Gökçe Bahadır eşiyle birlikte pasta üflerken saçları yandı. O anlar kısa süreli paniğe neden oldu.

Magazin 16-10-24 08:32

Göz kuruluğuna ne iyi gelir? Göz kuruluğu tamamen geçer mi? Çay göz kuruluğuna iyi gelir mi?

Tüm organlar gibi gözlerde de çeşitli rahatsızlıklar yaşanabilir. Bu rahatsızlıkların bazıları geçici bazıları ise ciddi hasarlara neden olan kalıcı rahatsızlıklar olabilir. Çeşitli belirtiler görüldüğünde vakit kaybetmeden doktora gidilmesi bu yüzden önemlidir. Bilinçsizce müdahale edilmemelidir.

Haber 15-10-24 23:25

Bronşite ne iyi gelir? Bronşit neden olur, en hızlı nasıl geçer?

Soğuk kış aylarının yaklaşması ile çeşitli hastalıklar da boy gösterir. Özellikle nezle, grip soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklara karşı bağışıklık sistemini güçlendirmek bu yüzden çok önemlidir. Vitaminlerle bağışıklık desteklenmeli ve hastalıklara karşı bünyeyi sağlam tutmak gereklidir.

Haber 15-10-24 19:43

Tonlarca para harcamaya son! Yüzdeki tüylerden kurtulmanın 3 basit yolu

Yüzdeki istenmeyen tüylerden kurtulmak için pahalı yöntemlere başvurmanıza gerek yok. Evde uygulayabileceğiniz basit ve doğal yöntemlerle bu sorunu kolayca çözebilmek mümkün. Üstelik bu yöntemler cildinize zarar vermeden tüyleri doğal bir şekilde azaltmaya yardımcı oluyor.

Kadin 15-10-24 13:21

Boğaz iltihabına ne iyi gelir? Boğaz iltihabı neden olur, en çabuk nasıl geçer?

Yutakta ya da bademciklerde çeşitli nedenlere bağlı olarak iltihaplanma oluşabilir. Bakteriler ya da virüsler gibi nedenlerle oluşan bu sorunlar, başka kişilere salgı, tükürük ya da temas gibi yollarla geçebilir. Bağışıklığı güçlendirerek bu tür sorunlardan korunabilir.

Haber 15-10-24 11:23

Kebapta tekila, kokoreçte viski çıkmıştı! Uyanık işletmelerin ete neden alkol koyduğu belli oldu

Tarım ve Orman Bakanlığının son günlerde yiyeceklerle ilgili yayınladığı liste firmaların insan hayatını nasıl riske attığını bir kez daha gözler önüne serdi. Domuz eti skandalının yanında bazı kebaplarda tekila kokoreçte viski tespit edilmişti. Peki işletmeler etin içine neden alkol koyar? Uzman isim merak edilen soruyu yanıtladı.

Finans 15-10-24 10:00

Aylık 70 bin TL kira, 10 bin TL aidat ödediği evini gezdirdi! Sosyal medyada tartışma başladı: Kesin kurgu

Sosyal medyada "Ne kadar kira ödüyorsunuz, evinizi gezebilir miyim?" akımına bir yeni video daha eklendi. Köpeğini gezdiren bir kadının yanına yaklaşarak, "Ne kadar kira ödüyorsunuz, evinizi gezebilir miyim?" diye soran bir kişi soluğu genç kadının evinde aldı. Genç kadının evini gezdirdiği anlar sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu.

Trend 15-10-24 09:41

Yumurtayı köpükleyen de var sebzeyi bulaşık makinesine atan da... Uzmanlar uyardı: Zehirlenebilirsiniz yapmayın

Sebze ve meyveleri tüketmeden önce sirke ve karbonatlı suda yıkamak zararlı kimyasallardan kurtulmanın en etkili yollarından biri. Bunu pek çok kişi biliyor ama bununla yetinmeyip akıl almaz yöntemler deneyenler de yok değil. Yumurtayı sabunlayan da var sebze ve meyveleri bulaşık makinesine atan da. Bakın uzman isimler bu konuda ne diyor...

Kadin 15-10-24 09:16

Osmaniye'de tarihi konaktaki yangın hasara neden oldu

Osmaniye'de tarihi konakta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 15-10-24 08:28

Arda Güler ve Hakan'dan açıklama! Aklım hala kaçırdığım penaltıda

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. maçında deplasmanda İzlanda’yı 4-2 mağlup etti. Mililer, grupta üst üste 3. galibiyetini alarak puanını 10’a yükseltti. Mücadele sonrası konuşan Arda Güler, "Halkımızı mutlu etmekten daha büyük bir motivasyon yok." dedi.

Spor 15-10-24 00:20

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İkbal Uzuner'in ailesinin iddialarını yalanladı: Defalarca şikayeti yok

Geçen hafta Semih Çelik, İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i canice katletmişti. Bu olay gündemdeki sıcaklığını korurken, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç İkbal Uzuner'in ailesinin iddialarına yanıt verdi. Uzuner ailesinin 'Defalarca şikayetçi oluk' iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyleyen Tunç, "ailenin defalarca şikayeti yok. İkbal daha önce evden kaçıyor. İntihar edip not bırakıyor. Aile polise haber veriyor, diyor ki kızımız kayboldu. Kız hemen o gün bulunup eve getiriliyor" dedi.

Haber 15-10-24 00:04

İsrail dünkü saldırıyla sarsıldı! Merak edilen soru yanıt buldu

Hizbullah, dün İsrail'in kuzeyindeki bir askeri üssü hedef aldı. Çok sayıda ölü ve yaralının olduğu saldırıyla ilgili hava savunma sistemlerinin neden devreye girmediği sorusu merak ediliyordu. Yaşanan yeni gelişmede Hizbullah'ın gönderdiği İHA'nın "alçak irtifada uçması sebebiyle takibinin yapılamadığı ve kendi kendini imha ettiği düşünüldüğü" için İsrail ordusunu yanılttığı belirtildi.

Haber 14-10-24 22:37

13 yaşındaki Beren asansör kazasında hayatını kaybetmişti! 3 itfaiyeci tutuklandı

Ankara'da asansörde mahsur kalan Beren Su Bolat'ın (13), itfaiye ekibinin kurtarma çalışması sırasında asansör boşluğuna düşüp hayatını kaybetmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada, bilirkişi raporuna göre olayda kusurlu oldukları tespit edilen itfaiye personelleri E.A., B.Y. ve B.B., 'taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçundan tutuklandı.

Haber 14-10-24 22:22

Köfteci Yusuf'un etleri yok sattı! Müşteri gözlerine inanamadı: 'Halk sahip çıkıyor'

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayınlanan taklit ve tağşiş listesinde ürünlerinde domuz eti tespit edildiği nedeniyle yer alan Köfteci Yusuf, son günlerin en tartışmalı konularından biri oldu. Yaşanan gelişmenin ardından bazı sosyal medya kullanıcıları Köfteci Yusuf'a destek gösterirken, bazı siyasi ve ünlü isimler de destek olmak için Köfteci Yusuf'a giderek yemek yedi. Bir vatandaş bugün çektiği görüntüde ise Köfteci Yusuf'taki etlerin bittiğini aktarıp, "Halk sahip çıkıyor" dedi.

Finans 14-10-24 19:51

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası Anayasa mesajı: İlk 4 maddeyle ilgili partimiz ve Cumhur İttifakı'nın bir sorunu yok

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Anayasa'nın ilk 4 maddesiyle partimizin, Cumhur İttifakının bir sorununun olmadığını, bu tartışmaların sürece katkı sağlamadığını ifade etmek istiyorum" dedi. Erdoğan "Cezasızlık algısının ortadan kaldırılması için gereken düzenlemeleri mutlaka hayata geçireceğiz. Bugün de kabine üyelerimize gerekli talimatları verdik" ifadelerini kullandı.

Haber 14-10-24 18:58

Eğlenmek nasıl yazılır? Eğlenmek mi eylenmek mi, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçemiz, en zengin diller arasında parmakla gösterilen dillerden biridir. Kelime bakımından bu kadar zengin bir dile sahip olmak son derece önemlidir. Dilimizde başka kültürlerden gelen birçok farklı kelime olduğu gibi, Türkçe kökenli sözcük sayısı da epey fazladır. Dilimizin bu zenginliği, bazı kelimelerin yazımında hata yapılmasına neden olabilmektedir. Hatalı yazılan kelimelerden biri eğlenmek sözcüğüdür. Peki, eğlenmek nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 14-10-24 18:39

Sivrisinek ısırığına ne iyi gelir? Kolonya sivrisinek ısırığına iyi gelir mi? Sivrisinek ısırığına iyi gelen kremler neler?

Özellikle yaz aylarında en çok karşılaşılan sorunlardan biri de sinek ve böcek ısırıklarıdır. Hem evlerde hem de açık alanlarda görülebilen sivrisinekler, ısırdıkları bölgede çeşitli reaksiyonlara neden olabileceği gibi çeşitli enfeksiyonları ya da alerjileri de tetikleyebilirler.

Haber 14-10-24 16:30

Karın şişliğine ne iyi gelir? Karın şişliği neden olur, en hızlı nasıl geçer?

Karın şişliği, karın bölgesinde dolgunluk, baskı veya rahatsızlık hissi ile ortaya çıkan bir durumdur. Şişliği azaltmak için yavaş yemek yiyip iyice çiğnemek, gaz yapan yiyeceklerden uzak durmak, bol su içmek, nane veya rezene gibi bitki çayları tüketmek, hafif egzersizler yapmak ve probiyotikler kullanmak faydalı olur. Ayrıca stres yönetimi de şişkinliği azaltmaya yardımcı olur.

Haber 14-10-24 15:51

Gıda terörizmi tam gaz devam ediyor! Bu sefer çikolata, meyve suyu ve bonbon şekerlerin içinden çıktı...

Tarım ve Orman Bakanlığı Ekim ayının başında paylaştığı taklit ve tağşiş yapılan gıdalar listesi ülke çapında büyük ses getirmişti. Paylaşılan liste sonrası birçok işletmenin etlerinde usulsüzlükle karşılaşılmıştı. Son olarak bal, çikolata, bonbon şeker ve diğer birçok ürünün içinde cinsel haplarda kullanılan 'sildenafil' ve 'tadalafil' denen yasaklı maddeye rastlandı. Bu iki ilacın yol açtığı hastalıklar saymakla bitmezken ölüme bile neden olduğu söyleniyor...

Haber 14-10-24 11:19

İzlanda-Türkiye maçı öncesi beklenmedik gelişme! Maç ertelenecek mi? Yüzde verildi

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. maçında Milliler bugün zorlu İzlanda maçına çıkacak. Montella yönetiminde gruplarda 3. maçların sonunda 7 puanla zirvede yer alan Ay Yıldızlılar İzlanda maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı. Fakat maç öncesi yaşanan yeni bir gelişme maçın ertelenmesine neden olabilir. TFF Milli Takımlar Sorumlusu Ceyhun Kazancı, “Saha şu an don halinde. TSİ 17.00’de eş güdüm toplantısı olacak. Şu anda erteleme ihtimali yüzde 51” ifadelerini kullandı.

Spor 14-10-24 10:45

Osayi Samuel mahsur kaldı! 15 saattir havalimanından çıkamıyorlar: Hiçbir sağlık ve güvenlik garantimiz yok

Fenerbahçe'nin Nijeryalı sağ beki Osayi Samuel, Libya'da mahsur kaldı. Samuel'in açıklamasına göre hiçbir sağlık ve güvenlik garantisi olmayan Nijerya Milli Takımı 15 saattir Libya Havalimanı'ndan çıkamıyor.

Spor 14-10-24 10:45

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in pahalı hobisi! 20 milyon TL'lik spor otomobilleri dikkat çekti

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, Bebek'te bir mekândan çıkarken objektiflere yansıdı. 20 milyon TL değerindeki arabasıyla dikkat çeken çiftten Burak Özçivit "Benim hobim, ona yapacak bir şey yok" dedi.

Magazin 14-10-24 09:59

Kırıkkale'de tekstil atölyesinde çıkan yangın söndürüldü

Kırıkkale'de tekstil atölyesinde çıkan yangın hasara neden oldu.

Yurthaber 14-10-24 08:41

Sinan Akçıl'ın önerisi sosyal medyada tepki gördü! 750 lirayı ülkenin savunma sanayisi için...

Savunma sanayisine destek amacıyla kredi kartı limiti 100 bin TL olan kişilerden 750 TL'lik vergi kesintisi, tartışmalara neden oldu. Sinan Akçıl ise bu kesintiyi destekleyerek "5 gün dayan, 10 paket sigara içme" diyerek verdiği fikirle tepki çekti.

Magazin 14-10-24 08:24

‘Yaylalarımıza dokunma’ mitinginde gerginlik! Ev sahibi belediye başkanı alanı terk etti

ORDU’da belediyeler, çeşitli sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların katılımıyla ‘Yaylalarımıza Dokunma’ sloganıyla miting düzenlendi. Mitingde Metalürji Mühendisi Cemalettin Küçük, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı neden burada yok” deyince, organizasyon sahibi Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, tepki göstererek alanı terk etti.

Haber 13-10-24 19:20

Arda Güler İspanya'da manşetleri süsledi! ''Rakibini yok etti... şovu yönetti!''

UEFA Uluslar B Ligi 4'üncü Grup'taki 3'üncü maçında Türkiye, Karadağ’ı 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ilk yarısında Arda Güler'in ceza sahası içerisinde rakibini ekarte etmesi İspanya'da gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 12-10-24 18:34

Nicola Zalewski'den sürpriz Galatasaray itirafı! Transfer döneminde listedeydi... Transferi neden gerçekleşmedi?

Yaz transfer döneminde Galatasaray'ın transfer listesi olan ancak bir türlü anlaşma sağlanamayıp kariyerine İtalya'da devam etme kararı alan Nicola Zalewski'den sarı - kırmızılı kulüp ile ilgili itiraf geldi. Galatasaray'a transfer olmaya çok yakın olduğunu söyleyen Zalewski, teklifi bir süre düşündüğünü dile getirdi.

Spor 12-10-24 17:06

Sarp Bozkurt'un cesur sahneleri Galata filmine damga vurdu! Eşiyle arasında kriz çıktı! Sahneleri görmemek için festivale gelmedi

Ünlü oyuncu Sarp Bozkurt'un başrolünde yer aldığı Galata filmi, bu yıl 61'incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında gösterildi. Filme Bozkurt'un Suyumbige Dadalı ve Eda Nur Hancı ile cesur sahneleri damga vurdu. Bu sahneler, izleyenlerde büyük yankı uyandırırken, Bozkurt’un evliliğinde ise krize neden olduğu ortaya çıktı.

Magazin 12-10-24 15:53

Diş eti çekilmesine ne iyi gelir? Tuzlu su diş eti çekilmesine iyi gelir mi?

Diş eti sağlığı, en az diş sağlığı kadar önem taşıyor. Diş eti çekilmesi periodontisis olarak adlandırılıyor ve dişin desteklenmesinden sorumlu olan diş etinde oluşan ve hasar oluşturan bir enfeksiyon olarak açıklanıyor. Diş eti çekilmesi rahatsızlığına müdahale edilmediği zaman, dişin çevresinde bulunan kemiklerde ilerleyici kayıplar oluşabiliyor. Ciddi bir diş enfeksiyonu olan diş eti çekilmesi, dişlerin gevşemesine ve diş kaybına neden oluyor.

Haber 12-10-24 14:05

Gaziantep'te aile katliamı! Eşi ve 4 çocuğunu öldürüp intihar etti

Gaziantep'te psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Ahmet Demir, eşi Emine Demir (30) ile çocukları Medine (11), Eda Nur (9), Azra (5) ve Yusuf Demir'i (4) tabancayla öldürdü. Ahmet Demir daha sonra aynı silahla kendi başına ateş ederek yaşamına son verdi. Olayın neden yaşandığı henüz bilinmezken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Mahallede yaşayanların ise sokağa döküldüğü görüldü. Valilikten yapılan açıklamada, katil babanın bipolar bozukluğu olduğu aktarıldı.

Haber 12-10-24 13:43

Alkolllü sürücü bir aileyi yok etti! Çorlu'daki kazada 4 kişi öldü... Aralarında 6 aylık Aras da var

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir aile yok oldu. Kırmızı ışık ihlali yapan 34 yaşındaki Faruk A.'nın kullandığı otomobil, kavşakta bulunan başka bir araca çarptı. Korkunç kazada otomobilin sürücüsü 60 yaşındaki Çetin Karakuş, 53 yaşındaki eşi Çiğdem Karakuş, kızları 30 yaşındaki Çisem Meriç ve 6 aylık torunları Aras Meriç hayatını kaybetti. Araca yandan çarpan Faruk A.'nın 1.97 promil alkollü olduğu belirlendi.

Haber 12-10-24 10:14

3 bin 500 dolar maaşı duyunca kabul etti, genç hemşire hüsrana uğradı... İş teklifi sandı, tuzak çıktı!

25 yaşındaki hemşire genç kadın, 3 bin 500 dolar maaşlı iş teklifini duyunca hemen kabul etti. Gerekli evraklar için 30 bin lira ödeme yapan genç kadın, daha sonrasında ise hüsrana uğradı. Kısa süre sonra dolandırıldığını anlayan genç hemşire, parasını geri istediğinde ise tepkiyle karşılaşırken, mahkemenin yolunu tuttu.

Haber 12-10-24 09:35

Gören 'neden' diye sordu! Boyunlarına tasma takıp havlayarak gezdiler... Ne izledim ben şimdi?

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü görenleri şaşkına çevirdi. Görüntülerin Almanya sokaklarında çekildiği iddia edilirken iki kadın boyunlarında tasma havlayarak dolaştı. O anlara sosyal medya kullanıcılarından tepki gecikmedi.

Trend 12-10-24 07:52

Saat, gayrimenkul satışı, kredi kartlarından yıllık aidat... Gündem olan vergi düzenlemesiyle ilgili Fatih Portakal'dan dikkat çeken iddia: O parayı savunmada kullanmayacaklar...

AK Parti, savunma sanayisindeki yatırımlar için ihtiyaç duyulan ek kaynağın oluşturulması amacıyla TBMM'ye bir teklif sundu. Teklifte birçok alanda yeni vergiler yer aldı. Gazeteci Fatih Portakal söz konusu vergi düzenlemesi ile ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu. Portakal, "Savunma Sanayi Fonu diyorlar ya, hiç alakası yok. Sıcak para fonu yaratmaya çalışıyorlar" dedi.

Finans 11-10-24 21:25

Asgari ücret konuşulmaya başlandı! TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay sitem etti: Kimseye faydası yok zamlara faydası var

Eylül ayının ortalarından beri asgari ücrete ne kadar zam geleceği konuşuluyor. Milyonlarca vatandaşın ocak ayı zammını beklediğini bugünlerde TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, asgari ücret zammının yapılmasına daha 4 ay var diyerek sitem etti. Atalay, "Dört ay önceden konuşulmasının kimseye faydası yok, zamlara faydası var" şeklinde konuştu.

Finans 11-10-24 15:02
Zam