Twitter Mavi Tik Haberleri

Kerem Bürsin ve Devrim Özkan başrolde! Filmden kareler sosyal medyayı salladı

Kerem Bürsin ve Devrim Özkan'ın başrolünü paylaştığı Mavi Mağara filminin afişi yayınlandı. Sosyal medya kullanıcıları ikilinin yer aldığı karelere yorum yağdırdı.

Magazin 2024-09-26 07:51:47

Bakan Yerlikaya'dan 'Mavi Vatan' mesajı! Her damlası kutsaldır

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sahil Güvenlik Komutanlığı Harekat Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bakan Yerlikaya, "İyi komşuluk ilişkilerinin korunması için karasularımızın ihlaline yönelik davranışlar kabul edilemez" dedi.

Haber 2024-09-25 16:58:05

Uçuş sırasında aniden şampanya patlattı! Diğer yolcular ne olduğunu anlayamadı... Havada kaos anları yaşandı

Uçuş sırasında bir yolcunun şampanya patlattığı görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. X'te (eski adıyla Twitter) 'beehaber' kullanıcı adıyla paylaşılan görüntüler kısa sürede viral olmayı başardı. Görüntülere tepkiler de beraberinde geldi.

Trend 2024-09-25 16:13:41

Murat Sancak'tan dikkat çeken paylaşım! Söz veriyorum inanırsam yönetimi veririm yönetsin

Süper Lig'e olan 26 yıllık hasretini sonlandırırak 2021-2022 sezonunda ligde mücadele etmeye hak kazanan Adana Demirspor, son 4 sezonun en kötü başlangıcını yaşıyor. Mavi-lacivertliler, topladığı 1 puanla ligin dibine demir attı.

Spor 2024-09-23 22:00:56

Murat Sancak duyurdu! ''Ticari sorunlar da eklenince...''Adana Demirspor transferi tahtasını açamadı!

Adana Demirspor, transfer tahtasını açamadı. Mavi Şimşekler, borç ödemelerini yapıp ara transfer döneminde yasağı kaldırmak için çaba harcayacak.

Spor 12-09-24 18:43

MasterChef'te gergin anlar: Somer Şef stüdyoyu terk etti! Mehmet Şef 'Siz şımarıksınız' diyerek yarışmacıları azarladı

MasterChef'e gergin anlar damga vurdu. Hırs ve mücadelenin hiç bitmediği yarışmanın 11 Eylül akşamı yayımlanan bölümünde arka arkaya olaylar yaşandı. İlk turda Mavi Takım'dan Nigar'ın kural ihlali yapması şefleri sinirlendirdi. İkinci etapta iste şefler adeta sinir küpüne bindi. Şefler, geçtiğimiz haftalarda vefat eden Türk aşçı Feridun Ügümü'nün beş kardeş yahnisinden bahsederken yarışmacıların yaptığı hareketler şefleri çileden çıkardı. Somer Şef stüdyoyu terk etti.

Magazin 11-09-24 23:52

Eğlenmek istemişti! Şelaleye atladı, bir anda ortadan kayboldu... Dakikalarca çıkmasını beklediler: Nereye gitti, o iyi mi?

Bir Twitter kullanıcısı, mayo giymiş bir adamın küçük bir şelalenin yanındaki doğal su birikintisine çivileme atladığı anlarda çekilen bir videoyu paylaştı. Görüntülerde adamın bir anda ortadan kaybolması endişelere neden oldu. Adamın yanındakiler elleriyle suyu açarak adamı görebilmek için yoğun çaba sarf etti.

Trend 10-09-24 11:01

'Beni kurtarmayın' Suda köşe kapmaca! O kaçtı, ekipler kovaladı

Antalya’da bunalıma giren kadın, Boğaçayı Köprüsü’nden akarsuya atladı. Su yüzeyinde kurtarılmak istemediğini belirterek ekiplerden kaçan kadın, uzun uğraşlar sonucu ’Mavi Yengeç’ adlı atık toplama deniz aracıyla kurtarıldı.

Haber 22-08-24 15:20

Son derece nadir görülen Süper Mavi Ay'a geri sayım başladı! O saati kaçırmayın: Çıplak gözle görülebiliyor!

Ağustos, gökyüzü gözlemcileri için heyecan verici bir ay olmaya devam ediyor. Yılın dört ardışık Süper Ay'ından ilki, bugün (19 Ağustos 2024 Pazartesi) gökyüzünde görülecek. Son derece nadir görülen bu gökyüzü olayı, Türkiye saatiyle 04.36’da en yüksek noktasına ulaşacak ve izlenebilecek. Süper Ay ve Mavi Ay'ın birleşimi Süper Mavi Ay meraklıları 04.36 saatini beklemeye başladı.

Haber 19-08-24 12:58

Brezilya'daki X ofisi apar topar kapatıldı! 'Gizli emirle tehdit' iddiası Elon Musk'ı da kızdırdı

Brezilya ile X (eski adıyla Twitter) platformu arasında 'sansür' krizi çıktı. Brezilya'daki X ofisi bir anda kapatıldı. X'in sahibi Elon Musk'tan kararla ilgili açıklama geldi. Hem platformun hem Musk'ın açıklamasında hedef alınan isim ise Brezilya Yüksek Mahkeme Başkanı Alexandre de Moraes!

Haber 17-08-24 22:49

Düzce'deki Prusias ad Hypium Antik Kenti'nde kazı çalışmalarında yeni keşif! Eşsiz bir eser diyerek tanıttı

Düzce'deki Prusias ad Hypium Antik Kenti'nde kazı çalışmaları devam ediyor. Halk arasında kırk basamaklar olarak bilinen Antik Tiyatro alanında tiyatro sahne binasını yaptıran M. Lulius Proklas portre büstü bulundu. Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri kazı alanına ait görüntüleri X (eski adıyla Twitter) hesabından paylaştı.

Trend 15-08-24 11:37

Tekirdağ, Mavi Bayrak'ta Marmara Denizi birincisi

Tekirdağ, Marmara Denizi'nde en fazla Mavi Bayraklı plaja sahip il olarak çevre bilinci ve sürdürülebilir turizm anlayışında önemli bir adım daha attı. 2024 yılı itibarıyla, Şarköy ilçesindeki 8 halk plajı, uluslararası çevre ödülü olan Mavi Bayrakla taçlandı. 2023 yılında 6 olan Mavi Bayraklı plaj sayısı, bu yıl 8’e yükseldi.

Haber 14-08-24 12:14

Memuru, emeklisi, mavi yakalısı… 20 milyon SGK sigortalısını kapsıyor! Pilot maaş skalası ile farklı asgari ücret önerisi

Türkiye’de maaşların asgari ücrete yaklaştığı ve bu durumun gelir dağılımında ciddi sorunlara yol açarak ekonomik refahı tehdit ettiği araştırmalar sonucu ortaya konuldu. Bu kapsamda farklı unvanlar ve gerekli vasıflar için farklı asgari ücretler belirle talebi geldi. Bu kapsamda akademik unvanlara göre kurulacak bir pilot maaş skalası ile sistemin test edilebileceği belirtiliyor.

Finans 12-08-24 15:18

Demet Akalın 18 bin TL'lik su faturasına isyan etti! MUSKİ harekete geçti

Son dönemde Instagram yasağına gösterdiği tepkiler ile sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Demet Akalın şimdi de X (twitter) üzerinden Bodrum'daki evine gelen 18 bin TL'lik su faturasına isyan etti. Akalın'ın sözleri üzerine MUSKİ harekete geçti.

Magazin 09-08-24 15:36

Instagram'dan sonra Roblox'a getirilen yasağa Şahan Gökbakar'dan tepki gecikmedi! Twitter göndermesi olay oldu

2 Ağustos'ta Intagram'a getirilen erişim engelinin ardından Roblox uygulamasına da yasak getirilmişti. Şahan Gökbakar getirilen yasaklara sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Ünlü ismin 'twitter' göndermesi ise olay oldu.

Magazin 09-08-24 11:45

Hande Yener o yorumu görünce dayanamadı! 'İran'a git!' diyerek sert çıktı

Sahne tarzı, ilginç kostümleri ve iddiaları dansları ile adından sıkça söz ettiren Hande Yener zaman zaman sosyal medyada gündem oluyor. Ünlü şarkıcı yine X (twitter) üzerinden gördüğü bir yoruma verdiği yanıtla sosyal medyayı salladı. Bir kullanıcı kadınların çıplaklığından yakınınca Yener 'İran'a git!' diyerek sert çıktı.

Magazin 09-08-24 07:52

Elon Musk’ın ardından Tom Hardy'den Yusuf Dikeç paylaşımı! 'Tam anlamıyla efsaneler'

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda atış kategorisinde gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç, olimpiyatlardaki görüntüsüyle günlerdir sosyal medyanın gündeminde. SpaceX ve Tesla'nın kurucusu, eski adıyla Twitter yeni adıyla X'in sahibi olan Elon Musk Yusuf Dikeç'in videosunu paylaşmış ve kısa sürede milyonlarca izlenme almıştı. Elon Musk’ın ardından Tom Hardy'den de Yusuf Dikeç paylaşımı geldi.

Magazin 07-08-24 10:43

Filenin Sultanları'nın tarihi zaferi sonrası kendini tutamadı! Demet Akalın Instagram yasağına 'tadı kaçtı' diyerek isyan etti

Son dönemde verdiği kilolar ile adından sıkça söz ettiren Demet Akalın gündeme dair yaptığı yorumlarla da dikkat çekiyor. Demet Akalın günlerdir kapalı olan Instagram yasağına daha fazla dayanamadı ve Filenin Sultanları'nın tarihi zaferi sonrası X (twitter) üzerinden 'tadı kaçtı' diyerek isyan etti. Akalın'ın o paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Magazin 06-08-24 13:20

ANKET | Uyanır uyanmaz sabah rutiniydi... Instagram kapandıktan sonra en çok nerede vakit geçiriyorsunuz? YouTube, TikTok, Twitter, Facebook...

Instagram yasağında 4 gün geride kalırken, BTK ile META yetkilileri arasında dün gerçekleşen toplantıdan da sonuç çıkmadı. Instagram'a erişim engeli sürerken, diğer sosyal medya platformlarında geçirilen sürenin ise arttığı görüldü. Peki siz Instagram kapalıyken en çok nerede vakit geçiriyorsunuz?

Haber 06-08-24 09:06

TV yayın akışı 6 Ağustos 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

6 Ağustos 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı merakla araştırılıyor. 6 Ağustos Salı Avanak Abdi, Password, Beyaz Saray Düştü, Mavi Boncuk, Son Şans, Tolghow Filtresiz ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 6 Ağustos Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 06-08-24 07:10

Atış sırasındaki pozuyla efsaneleşen Yusuf Dikeç, sosyal medyaya katıldı: X'ten 'Hoş geldin' karşılaması!

Olimpiyatlarda eli cebinde yaptığı atışla dünyanın konuştuğu ikonik bir pozu ölümsüzleştiren milli sporcumuz Yusuf Dikeç sosyal medya platformu X'e (Twitter) 'merhaba' dedi. X'ten de Dikeç için 'Hoş geldin' mesajı paylaşıldı.

Haber 04-08-24 12:28

200 milyonda 1 görülüyor! Ayvalık'ta 'mavi ıstakoz' heyecanı yaşandı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi açıklarında, dünya genelinde 200 milyonda 1 görülen mavi ıstakoz görüntülendi. Mavi ıstakoz, takıldığı hayalet ağdan dalgıç Nedim Kartal tarafından kurtarıldı.

Haber 02-08-24 19:45

TFF'den Beşiktaş ve Galatasaray'a müjdeli haber geldi!

TFF, mavi kart uygulamasına sahip oyuncuların sözleşme süresi boyunca yerli statüsünde oynamaya devam edeceklerini duyurdu.

Spor 31-07-24 23:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Paris 2024 açıklaması! 'Macron beni davet etti, gitmekten vazgeçtim'

CHP'nin 'Mavi Vatan' ile ilgili açıklamasına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Anavatanımızın ayrılmaz parçası olan Mavi Vatan'ı koruma konusunda en küçük bir geri adım atmayacağız. Bunu böyle bilsinler" dedi. Olimpiyatlarla ilgili konuşan Erdoğan, "Macron beni davet etti, torunum oradaki LGBT görüntüleri gösterdi, gitmekten vazgeçtim" dedi.

Haber 30-07-24 16:43

Hatay semalarındaki görüntü uzman ellerde incelenecek: UFO heyecanı! Halkaları vardı, sağ sol, ön arka yapıyordu, mavi ışık...

Hatay'ın Arsuz ilçesinden çekilen görüntülerde UFO'ya benzer bir cisim kameraya yansıdı. Görüntülere açıklık getirmesi için uzmanlar devreye girecek. Görüntüyü kaydeden Pırıl Yokuş, cismin uçağa veya herhangi başka bir şeye benzemediğini belirtti ve sürekli sağa sola, aşağı yukarı hareket ettiğini, mavi ışıkları olduğunu söyledi.

Haber 30-07-24 10:09

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten CHP'li Tan'a tepki: Mavi Vatan omurgasına saldıran konuşmadır

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çelik, CHP Milletvekili Namık Tan'ın açıklamalarına ilişkin, "Açıklamaları, Yunan ve Rum basınında coşkuyla karşılandı. Hiçbir cımbızlama yoktur, Mavi Vatan omurgasına saldıran konuşmadır. Eleştiri ile siyasi savrulmayı karıştırmamak lazım" dedi.

Haber 29-07-24 18:18

10 yıllık bankacıdan bile çok maaş alıyorlar ama çalışan yok! Kriterleri gevşettiler: Yaptıları ilk iş o oluyor...

İstanbul Ticaret Odası Stratejik Araştırmalar Merkezi (İTOSAM) tarafından yayınlanan istihdam raporunda, Türkiye'nin kapsayıcı bir ekonomik kalkınma serüveni için daha nitelikli ve dengeli bir istihdam piyasasına ihtiyaç duyduğu vurgulandı. Mavi yakalı çalışan bulmakta zorlanılırken bu nedenle kriterler gevşetildi. Araştırmada usta kaynakçıların 10 yıllık bir bankacıdan daha yüksek maaş aldığı gözler önüne serildi.

Finans 29-07-24 10:22

Ömer Çelik'ten CHP'li Namık Tan'a sert sözler: Kabul edilemez, sorumsuz, yakışıksız...

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından CHP'li Namık Tan'a tepki göstererek, '"Mavi Vatan" için 'masal' demesi kabul edilemez, sorumsuz ve yakışıksız bir ifadedir.' dedi.

Haber 28-07-24 09:33

Twitter (X) çöktü mü, 25 Temmuz 2024 X'te sorun mu vardı? Kullanıcı raporları geldi

Twitter çöktü mü? Elon Musk'ın sahibi olduğu sosyal medya platformu X ilgili iddiaya göre kullanıcılardan problemlerin olduğuna işaret eden raporlar geldi. Twitter'da (X'te) sorun yaşanıp yaşanmadığını öğrenmek üzerine birçok kişinin "Twitter çöktü mü, 25 Temmuz 2024 X'te sorun mu var?" gibi sorulara cevap aradığı, arama motorlarında sorgulamalar yapmaya başladığı söylendi. Peki, Twitter (X) çöktü mü? 25 Temmuz 2024 X'te sorun mu vardı? İşte detaylar...

Haber 25-07-24 15:51

Rihanna sokak ortasında bir anda eteğini kaldırdı! Görenler şaştı kaldı

Savage X Fenty adlı iç çamaşırı markası ve Fenty Beauty adında güzellik markası olan şarkıcı Rihanna mini pilili eteği ve mavi gömleğiyle sokaklarda poz verdi. Son dönemde çocuklarına vakit ayıran Rihanna eteğini bir anda kaldırarak herkesi şoke etti.

Magazin 24-07-24 09:25

Galatasaray yeni TFF ile karşı karşıya geldi! Sarı-Kırmızılılar itiraza hazırlanıyor

Yeni Türkiye Futbol Federasyonu çalışmalarına ara vermeden başlarken, 'mavi kart' kuralının kaldırılacağına yönelik haberler sonrası Sarı-Kırmızılılar harekete geçti. İşte detaylar...

Spor 24-07-24 08:42

TFF'den yabancı kuralı sonrası bir hamle daha! 'Mavi Kart' uygulaması kalkıyor! Kerem Demirbay ve Zaynutdinov gibi isimlere kötü haber...

TFF'den peş peşe yeni hamleler gelmeye devam ediyor. Yabancı kuralını değiştirip mevcut sayıyı 14'e yükselten TFF, geçtiğimiz yıllarda Türk futboluna dahil olan 'mavi kart' ayrılacağını tamamen kaldırıyor.

Spor 22-07-24 22:59

Mavi ekran hatası nedir, nasıl çözülür? Windows mavi ekran hatası ve çözümü

Windows işletim sistemiyle çalışan bir cihazda farklı nedenlerden ötürü mavi ekran hatası ortaya çıkabilir. Bu hata genellikle cihaza yüklenen bir yazılımdan veya bilgisayar parçalarının fiziksel durumundan ötürü oluşabilir. Dolayısıyla Microsoft mavi ekran hatası nedenleri, çözümü ve tehlike derecesi üzerine bilgi aktarılmalıdır.

Haber 21-07-24 18:04

3 saatte 9 kişi boğulma tehlikesi geçirdi! Denize girmek yasaklandı... Girenleri böyle çıkarttılar

Bartın’ın İnkumu tatil beldesinde, mavi bayraklı plajda son 3 saatte denize giren 9 kişi boğulma tehlikesi geçirdi. 2 metreye ulaşan dalgaların olduğu sahilde denize girmek yasaklanırken, jandarma ve sahil güvenlik ekipleri vatandaşları sudan çıkardı.

Haber 20-07-24 16:15

CrowdStrike sorunu nedir, nasıl çözülür? CrowdStrike arızası ve Microsoft Windows Crowdstrike mavi ekran sorunu

Pek çok ülkede havaalanı, banka, acil servis gibi kurum ve kuruluşlar ile çeşitli işletmeler tarafından sunulan hizmetlerin askıya alınmasına yol açan CrowdStrike Falcon sensörü arızası Windows işletim sisteminin kurulu olduğu cihazları etkilemiştir. Bu sorun bilgisayarlarda mavi ekran hatasının ortaya çıkmasına yol açmıştır. Windows CrowdStrike Falcon sorunun çözümü ise bireysel olarak uygulanabilen teknik adımlar ile sistemden gerçekleştirilen geliştirmeleri içermektedir.

Haber 20-07-24 11:49

Kliması bozuk otelde Rus turiste yeni oda verilince Türk müşteri çareyi böyle buldu! Sosyal medya onu konuştu, istediğine kavuştu

Antalya'da Belek'te bir otelde yaşanan olay Türk müşterinin inadıyla sosyal medyada gündem oldu. Protestosuyla amacına ulaşan müşteri sosyal medya hesabından "tweet attım, 1 saat sonra sorun çözüldü. Tesadüf mü? Teşekkürler Twitter/X" ifadelerini kullandı.

Haber 20-07-24 09:00

Dünyadaki işleyişi aksattı: Havalimanları doldu taştı, bankacılık durdu! Microsoft'tan peş peşe açıklamalar... Sorun düzeltildi mi?

Microsoft’un sisteminde yaşanan sıkıntı Türkiye'de dahil olmak üzere birçok sektörü etkiledi. Dünyada birçok havalimanında uçuşlar durdu, hastane randevu sistemleri çöktü. THY, Google, Skype, Gmail, Facebook, Minecraft gibi markalar sıkıntı yaşadı. Onlarca site çökerek mavi ekran hatası verdi. Küresel çaptaki internet kriziyle ilgili Microsoft'tan art arda açıklama geldi. Türkiye'deki son durumu ise Bakan Uraloğlu açıkladı. THY, bazı uçuşların iptal edileceğini duyurdu.

Haber 19-07-24 12:12

Didem Soydan kamera karşısına geçti! Gömleğinin düğmelerini sonuna kadar açıp poz verdi

Her adımı adeta olay olan ünlü manken Didem Soydan bu defa bir marka için kamera karşısına geçti. Profesyonel çekim için pozlar veren Soydan'ın cesur tarzı dikkat çekti. Mavi bir gömlek ve bir şort giyen ünlü manken gömleğinin düğmelerini sonuna kadar açıp poz verdi.

Magazin 18-07-24 09:21

Melis Sezen peş peşe paylaştı! Mavi bikinisiyle sere serpe poz

Kerem Bürsin ile "Son of a Rich" filminde buluşmaya hazırlanan ünlü oyuncu Melis Sezen bikinili pozlarını paylaştı. Mavi bikinisiyle peş peşe pozlar veren oyuncu yine adından söz ettirdi.

Magazin 15-07-24 07:20

Hasret sona erdi! The Platform 2'nin fragmanı paylaşıldı... Tanıtımı bile konuşulmasına yetti

20 Mart 2020'de Netflix'te yayınlanan The Platform filminin devam filmi için geri sayım başladı. Netflix'in resmi X (Twitter) hesabından The Platform 2 filminin fragmanı paylaşıldı. Filmin yayın tarihi ise 4 Ekim olarak açıklandı.

Trend 13-07-24 15:25

Adana Demirspor'da Michail Valkanis dönemi başladı

Adana Demirspor'da Michail Valkanis dönemi resmen başladı. Mavi-lacivertli kulüp, deneyimli teknik adamla 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 08-07-24 19:04

Tik işareti (✓) klavyede nasıl yapılır? Windows ve Mac'te tik işareti (✓) yapma

Bir bilgisayar klavyesi üzerinde birçok tuş bulunur; bunlar arasında harf ve rakam tuşlarının yanı sıra sembol tuşları da vardır. Bu sembollerden biri tik işaretidir. Tik işareti kopyala işlemi dışında başka yöntemler de mevcuttur. Peki, onaylama veya herhangi bir şeyin yapıldığını ifade etmek için kullanılan tik işareti (✓) klavyede nasıl yapılır?

Haber 05-07-24 21:25

Burcu Kıratlı'ya bomba partner! Arka Sokaklar'ın yıldızı ile başrolü paylaşacak

Elde Var Hayat, Diriliş Ertuğrul, Aşk ve Mavi, Yıldızlar Bana Uzak gibi birçok projede yer alan Burcu Kıratlı uzun zaman sonra ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Juli Yapım'ın "Aşk Sokakta" filminin kadın başrolü olan Kıratlı'nın partneri sonunda belli oldu. Arka Sokaklar'ın yıldızı ile başrolü paylaşacak...

Kulis 04-07-24 16:35

Nesrin Cavadzade'den birbirinden iddialı tatil pozları nefes kesti! Sosyal medyada yorum yağdı

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Oyuncu son olarak tatil pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü güzelin mavi mayosuyla verdiği birbirinden cesur pozlara takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 25-06-24 17:21

O ceketi şimdi de Özgür Özel giydi, akıllara aynı kareler geldi! Cüneyt Özdemir: Küçük bir Erdoğancık modeli doğuyor

Sosyal medya dünden beri Özgür Özel'in ekose ceketini konuşuyor. Ceket Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sıkça giydiği, ayrıca Binali Yıldırım, Ahmet Davutoğlu gibi başbakanlık yapmış AK Partililerin üzerinde görülmeye alışık olunan tarzda bir ceketti. Mavi ekose cekete ilişkin gazeteci Cüneyt Özdemir'den de ses getirecek bir yorum geldi.

Haber 25-06-24 15:46

Yağmur Tanrısevsin'in elbisesi olay oldu! Tarzı sosyal medyayı ikiye böldü

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Kalp Yarası dizisinde hayat verdiği 'Ayşe Yılmaz Sancakzade' karakteri ile hafızalara kazınan Yağmur Tanrısevsin ünlü bir marka için kamera karşısına geçti. Mavi uzun elbisesi ile dikkat çeken oyuncunun tarzı sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 25-06-24 09:22

İlginç danslarıyla gündemdeydi… Melis Sezen şimdi de plajda nefes terapisi yaptı! O anlar sosyal medyayı salladı

Son dönemde ilginç dansları ve cesur kombinleri ile gündemden düşmeyen güzel oyuncu Melis Sezen şimdi de plajda nefes terapisi yaptı. Sezen'in mavi bikinisiyle nefes çalışması yaptığı o anlar kısa sürede gündem oldu.

Magazin 21-06-24 12:36

Kastamonulu balıkçının ağına mavi yengeç takıldı

Kastamonu'nun Abana ilçesinde balıkçının ağına Karadeniz'de nadir görülen "mavi yengeç" takıldı.

Yurthaber 13-06-24 10:47

Instagram, TikTok, Facebook, X... Mustafa Sarıgül hepsini teker teker açıkladı: Bu önemli bir rekor

Sosyal medyada adından en çok söz ettiren milletvekillerinden olan CHP'li Mustafa Sarıgül; Instagram, Twitter (X), Facebook gibi platformlarda izlenme rakamlarını açıklayıp "Bu önemli bir rekordur" dedi.

Haber 11-06-24 14:08