Twitter Turkiye Mavi Tik Ucreti Haberleri

Eski adı Twitter olan X, artık buna da izin veriyor!

Eski adı Twitter olan Elon Musk'ın sahibi olduğu sosyal medya şirketi X, artık ücretli kullanıcıların (Twitter Blue abonelerinin) mavi tiklerini gizlemelerine izin veriyor. Ayrıca bu noktada, Twitter Blue'nun X Blue olarak yeniden adlandırıldığını da söylemek gerekiyor.

Haber 2023-08-02 15:57:48

Eski Twitter logolu iPhone çılgınlığı! Fiyatları dudak uçuklatıyor

Twitter geçtiğimiz hafta adını X olarak değiştirdi. Aynı zamanda sosyal medya platformunun iOS uygulaması da güncellendi ve mavi kuşlu ikonik uygulama logosunun yerini Elon Musk'ın kendi hesabından da paylaştığı "X" aldı. Ancak Twitter uygulamasını güncellemeyen ve böylelikle ikonik mavi kuşlu logoya sahip uygulamayı kullanmaya devam eden bazı iPhone sahipleri bu durumu firsata çevirdi. Zira eski Twitter logosuna sahip bu cihazlardan bazıları çevrimiçi mağazalarda binlerce dolara satılıyor.

Haber 2023-07-31 15:07:50

Twitter'dan yaşanabilecek karışıklıklara çözüm geldi! Artık görülebiliyor

Twitter, ücretli mavi tik satışıyla sık sık gündem olmuştu. Birçok kullanıcı ise Twitter Blue abonesi olup mavi tik satın alanlarla, gerçekten onaylı hesaplar arasında karışıklık yaşandığına dair eleştirilerini dile getirmişti. Şimdi, Twitter'dan bu karışıklıklara son vermek adına olsa gerek, yeni ve dikkat çekici bir adım geldi.

Haber 2023-06-05 09:58:40

Profiline girenler gördüklerinde şaşırdı! Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Twitter hesabında dikkat çeken görüntü

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun resmi Twitter hesabının mavi tiki kaldırıldı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun Twitter profiline girenler, mavi tikinin kaybolduğunu görünce şaşırdı. Kılıçdaroğlu'nun mavi tikini, profil fotoğrafını iki defa üst üste değiştirmesi nedeniyle kaybettiği söyleniyor. İşte detaylar...

Haber 2023-05-04 12:22:11

İrem Derici mavi tık için yıllık ödeme yaptı! Elon Musk'a isyan

Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk geçtiğimiz günlerde mavi tik aboneliği olmayan onaylı hesapların tiklerini kaldırdı. Ücret karşılığında mavi tık veren Musk daha sonra fikrini değiştirdi ve bazı mavi tıkları iade etti. Ancak İrem Derici ödeme yapmıştı. Derici son paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 26-04-23 10:06

Elon Musk'ın 'incisi' Twitter kafaları karıştırdı! Önce aldı, sonra geri verdi

Elon Musk'ın sahibi olduğu Twitter, geçtiğimiz günlerde binlerce hesabın mavi tiklerini kaldırmaya başlamıştı. Beyonce ve Cristiano Ronaldo gibi ünlü isimlerin mavi tiklerini kaybettikleri görülmüştü. Sosyal medya, olay yaratan bu durum sonrası yeni bir gelişmeyle karıştı. Uluslararası basında yer alan haberlere göre, Twitter U dönüşü yaparak sosyal ağın ünlü kullanıcılarına ücretsiz olarak "mavi tik "i ücretsiz olarak geri verdi.

Haber 24-04-23 14:22

Yeni 'mavi' platform o mu? Twitter'ın en 'dişli' rakiplerinden Bluesky, kısa sürede merak uyandırdı... Sosyal medyada davet kodu arıyorlar!

'Mavi kuş' olarak da bilinen Twitter'a alternatif platformlar olabilir, ancak şimdilerde Twitter'ın en dişli rakiplerinden biri olarak görülen bir uygulama, bir platform kısa sürede gündem oldu. Evet, bu kez adıyla 'mavi'ye atıfta bulunan Bluesky'dan bahsediyoruz. Twitter'ın eski CEO'su Jack Dorsey tarafından desteklenen Twitter alternatifi Bluesky, kısa sürede merak uyandırdı. Sosyal medya kullanıcıları ise Bluesky davet kodu arayışında. Peki Bluesky nedir, davet kodu nasıl alınır?

Haber 21-04-23 18:21

Sosyal medyada olay yaratan 'mavi tik' kararı! Aralarında Beyonce ve Cristiano Ronaldo da var

Elon Musk'ın sosyal medya platformu Twitter'da hayata geçirdiği yeni mavi tik kararı ile sosyal medyada yeni bir gündem daha oluşturmayı başardı. Twitter, dün binlerce hesabın mavi tiklerini kaldırmaya başladı. Aralarında Beyonce ve Cristiano Ronaldo gibi ünlü isimlerin de olduğu hesaplar, bir zamanlar gıpta ile bakılan mavi tiklerini kaybetti.

Haber 21-04-23 13:27

Gökyüzünde alışılmadık manzara! Görenleri şaşkına çevirdi... Sanırım uzaylılar geldi

Geçtiğimiz hafta sonu Alaska'da gece gökyüzünde alışılmadık bir manzara olan ürkütücü, soluk mavi bir spiral ile karşılaşıldı. Kuzey Işıkları sırasında ortaya çıkan bu manzara, görenleri şaşkına çevirdi. Bir Twitter kullanıcısı, konuyla ilgili 'Sanırım uzaylılar geldi' yorumunu yaparken, bir başkası bunun 'şimdiye kadar gördüğü en çılgınca şey' olduğunu yazdı. Ancak UFO ya da portal benzeri görünümüne rağmen, gizemli spiralin çok daha sıradan bir açıklaması vardı. İşte detaylar...

Trend 19-04-23 12:42

Twitter logosu değişti mi? Twitter logosu neden Dogecoin oldu, köpeğin anlamı ne? Elon Musk'tan flaş hamle: Kuş gitti köpek geldi

Twitter logosu mavi kuş yerine kripto para birimi Dogecoin simgesi olan köpeği gören binlerce sosyal medya kullanıcısı, bu guruma anlam veremediği için arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. . Değişikliğin ardından Dogecoin'de yaşanan hareketlilik ise dikkat çekerken Elon Musk'ın neden böyle bir karar aldığını öğrenmek isteyenler konuya ilişkin yapılan paylaşımları incelemeye başladı. Peki, Twitter logosu değişti mi? Twitter logosu neden Dogecoin oldu, köpeğin anlamı ne?

Haber 04-04-23 07:31

LeBron James'ten Twitter'ın sahibi Elon Musk'a tokat gibi yanıt! 1 milyar dolarlık servetin sahibi ünlü basketçi rest çekti

NBA takımlarından Los Angeles Lakers'ta oynayan ünlü basketbolcu LeBron James, Twitter'a ilişkin dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. 1 milyar dolarlık servetin sahibi olan ünlü basketbolcu yaptığı paylaşımda mavi tik için Twitter'a para ödemeyeceğini belirtti. Basında yer alan haberlerin ardından Twitter'ın sahibi Elon Musk'tan mavi tık onay işareti için para ödemeyeceğini aktaran LeBron James'e ne yanıt geleceği merak konusu oldu.

Spor 02-04-23 10:19

Elon Musk duyurdu! Dikkat... Twitter'daki anketlerde büyük değişiklik

Twitter Üst Yöneticisi Elon Musk, onaylı hesap olarak bilinen "mavi tik" onay sisteminin kapsamını değiştireceğini duyurdu. Yapılacak değişiklikten Twitter'daki anketler de nasibini alacak. Değişiklik kapsamında, anketlerde yine yalnızca onaylı hesapların oy kullanmasına izin verilecek.

Haber 29-03-23 09:16

44 milyar dolara satın almıştı! Elon Musk, Twitter'ın şu anki değerini açıkladı

Elon Musk, radikal değişiklikler yaptığı ve aylık 8 dolar karşılığında mavi tikli Twitter Blue aboneliği hizmeti sunduğu sosyal medya platformu Twitter'ı 44 milyar dolara satın almıştı. ABD basınının iddiasına göre, Elon Musk çalışanlarına gönderdiği bir e-postada Twitter'ın şu anki değerini açıkladı. Görünüşü göre önemli bir düşüş söz konusu.

Haber 27-03-23 09:31

Twitter kullanıcıları dikkat! '1 Nisan'da' diyerek resmen duyurdular

Twitter, 1 Nisan'da, eski mavi onay işaretli doğrulama programını sonlandırmaya, eski mavi onay işaretlerini (mavi tik) ise kaldırmaya başlayacaklarını duyurdu. Twitter'ın eski mavi onay işaretlerini platformdan kaldırmaya başlamak için 1 Nisan Şaka Günü'nü seçmesi ise soru işareti yarattı.

Haber 24-03-23 09:29

Merakla bekleniyordu... Mavi tikli Twitter Blue Türkiye'ye geldi, fiyatı belli oldu!

Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk'ın aylık 8 dolara mavi tikli Twitter Blue aboneliği satacağını söylemesinin ardından uzun bir süre geçti. Birçok ülkede aktif olarak satın alınabilen ve Twitter profillerine mavi tik getiren, mavi tikli Twitter Blue aboneliği sonunda Türkiye'ye de açıldı. Mavi tikli Twitter Blue'nun Türkiye fiyatı da böylece belli oldu. Mavi tikli aboneliğin fiyatları ise büyük dikkat çekti.

Haber 10-03-23 09:47

Elon Musk'ın Twitter'ının izinden gidiyor: Meta Verified ile Facebook ve Instagram'da yeni dönem!

Ücretli mavi tik Twitter'ın sınırlarını da aşıyor. Meta CEO'su Mark Zuckerberg, Instagram ve Facebook'ta mavi tikli abonelik paketi Meta Verified'ı bu hafta test etmeye başlayacaklarını duyurdu. Buna göre, Twitter'dakine benzer bir şekilde Instagram ve Facebook kullanıcıları ücretli abonelik sistemine katılarak mavi tik sahibi olabilecek. Meta Verified'ın fiyatı da açıklandı.

Haber 20-02-23 10:54

Elon Musk duyurmuştu! Twitter'da 'altın tik' dönemi başladı! Pek çok hesap mavi yerine sarı renkli tik aldı

Elon Musk'ın satın aldığı Twitter'da radikal değişiklikler yaşanmaya devam ediyor. Musk'ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı Twitter'daki 'altın tik' uygulaması başlatıldı. Twitter'da bazı kurumsal şirketlerin hesapları 'altın tik'e döndürüldü. Musk'ın kendi sahip olduğu Space X firmasının yanı sıra Türkiye'den de bazı şirketler ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nün hesapları da sarı renkli tik aldı.

Haber 13-12-22 00:00

Twitter'da ücretli 'mavi tik' dönemi yeniden başlıyor: 'Mavi tik'in Türkiye fiyatı ne kadar, fiyatı değişti mi? İşte iddialar...

Sosyal medya platformu Twitter, ücretli "mavi tik" satışını bugün yeniden başlatıyor. Mavi tikli Twitter Blue'ya abone olmak isteyen web kullanıcılarından 8 dolar, Apple iOS kullanıcılarından ise 11 dolar aylık abonelik ücreti alınacak. Peki 'mavi tik'in Türkiye fiyatı ne kadar? iOS kullanıcıları için fiyatın yükselmesiyle birlikte Türkiye fiyatları da değişti mi? İşte çıkan bazı iddialar...

Haber 12-12-22 17:50

Twitter'ın ücretli mavi tik uygulaması tekrar başlıyor... 4000'e 'yes' diyen Elon Musk: Yarın onları bir sürpriz bekliyor

Twitter'ın sahibi olan Elon Musk, sosyal medya platformunun çehresini değiştirmek için yeni adımlar atmayı sürdürüyor. Buna göre Twitter mavi tikli Twitter Blue abonelik seçeneğini yarın bazı değişikliklerle tekrar başlatacak. Musk, yakında atılacak yeni adımları ise yine kişisel Twitter hesabından paylaştı. Ünlü milyarder, "Twitter'ın karakter sayısını 280'den 4000'e çıkaracağı doğru mu?" sorusuna "Yes" (Evet) diyerek yanıt verdi. Ayrıca yarın botları bir sürprizin beklediğini söyledi.

Haber 11-12-22 16:47

iPhone kullanıcıları şaşkın: Çünkü Musk'ın 8 dolarlık mavi tik planı görünüşe göre değişiyor! Daha fazla ödeyecekler

Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk 8 dolara mavi tik satışı yapılacağını söyleyerek geçtiğimiz aylara damga vurmuştu. Aylık 7,99 dolara mal olan mavi tikli Twitter Blue aboneliği, belirli ülkelerde kullanıma dahi sunuldu. Ancak daha sonra durdurulan bu hizmet ile ilgili şimdi şok bir iddia ortaya atıldı. Görünüşe bakılırsa Musk'ın mavi tik planı değişiyor. İddialara göre, iPhone uygulaması aracılığıyla abone olmak isteyenler daha fazla ödeyecek. İşte telaffuz edilen o yeni rakam...

Haber 08-12-22 12:47

Mavi tiki bırak, renk renk tiklere bak... Sürpriz gelişmeyi Elon Musk duyurdu, başlama tarihini de verdi!

Durdurulan mavi tik satışlarının ne zaman başlayacağı merak edilirken, Twitter'ın sahibi Elon Musk sürpriz bir duyuru yaptı. Musk, Twitter'ın mavi tik sisteminin önümüzdeki cuma günü kullanıma sunacağını açıkladı. Yeni doğrulama sisteminde önemli bir fark da olacak. Mavi tikin dışında renk renk tikler de kullanıma sunulacak. Peki kimler, hangi renkte tike sahip olabilecek?

Haber 25-11-22 13:22

Elon Musk'ın müjdesi, hayal kırıklığına dönüştü! Oysa 29 Kasım'ı işaret etmişti ama... Twitter, ücretli mavi tiki erteledi

Twitter, kimlik hırsızlığı korkuları nedeniyle onaylı hesap olarak bilinen "mavi tik" uygulamasının yeniden başlatılmasını ertelediğini açıkladı. Oysa Baş Twit'çi Elon Musk geçtiğimiz günlerde mavi tik uygulamasının 29 Kasım'da tekrar başlayacağının müjdesini vermişti. Ancak Musk'ın müjdesi hayal kırıklığına dönüşmüşe benziyor. Twitter'ın mavi tik satışına ne zaman başlayacağı artık bilinmiyor.

Haber 23-11-22 11:57

Elon Musk yine yapacağını yapıyor! Dünya daha öncekine alışamamışken bir mavi tik sürprizi daha: Bu sefer bakın ne için

Twitter'ın ücretli mavi tiki epey bir konuşuluyor. Üstelik aylık 7.99 dolar karşılığında alınabilen mavi tik, daha konuşulmaya devam edecek gibi de duruyor. Ancak dünya daha bu mavi tike alışamamışken başka bir mavi tik hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Bu mavi tiki bakın kimler alınabilecekmiş!

Haber 18-11-22 13:40

Twitter'dan 90 gün yasağı! Mavi tik almak isteyenler bu habere dikkat

Elon Musk, Twitter'ın sahibi olduktan sonra ücretli mavi tik kavramını hayatımıza soktu. Aylık 7.99 dolar karşılığında satmaya başlayan Musk, tüm ilgiyi çekmeyi başardı. Şimdilik bu hizmet durdurulsa da önümüzdeki günlerde tekrar başlayacak. Ancak yeni bir Twitter hesabı açıp mavi tik almak isteyenleri kötü bir sürpriz bekliyor.

Haber 18-11-22 10:11

Baş Twit'çi Musk beklenen 'müjdeyi' verdi! Çok konuşulmuştu, geri dönüyor...

Elon Musk'ın Twitter'ında neredeyse her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Sosyal medya platformunun ücretli mavi tik satmaya başlaması ise çok konuşulmuştu! Ancak ABD basınında aylık 7.99 dolar ödeyerek mavi tik sahibi olmayı sağlayan Twitter Blue aboneliği ani bir kararla durdurulduğu bilgisi yer almıştı. Baş Twit'çi Musk sonunda ücretli mavi tik için beklenen müjdeyi verdi. Hatta bunun için elimizde bir tarih bile var.

Haber 16-11-22 10:52

8 dolarlık kaos! Büyük şirketler milyonluk zarara uğrayıp kabus yaşadı, Elon Musk ise durmuyor

8 dolara mavi tik satma planı, sonrasında yaşanan milyonlarca dolarlık zararlar, kabus gibi olaylar... Elon Musk'ın 44 milyar dolar bulup buluşturup satın aldığı Twitter'da işler pek de parlak ilerlemiyor. Musk'ın 8 dolara ücretli mavi tik satma planı özellikle büyük şirketlere milyonlarca dolarlık kabus yaşatmış durumda. Üstelik ünlü kişileri taklit eden mavi tikli hesaplar da bunun cabası. Her ne kadar mavi tik satışı durdurulsa da Elon Musk duracak gibi görünmüyor.

Haber 13-11-22 10:42

Twitter'da beklenmedik gelişme! Çok konuşulmuştu, şimdi kayboldu: Herkes şaşkın...

Mavi tik, gri tik ve yaşanan onca ilginç olay... Twitter'da flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sosyal medya platformunun yeni sahibi Elon Musk, ücretli mavi tik sağlayan Twitter Blue hizmetini geçtiğimiz günlerde başlatmıştı. Bazı kullanıcılar Twitter’ın yeni doğrulama hizmetine aylık 7,99 dolar karşılığında kayıt olabiliyordu. Ancak ABD medyasında yer alan son bir habere göre, bu konuda dikkate değer bir gelişme yaşandı. Twitter Blue'ya kaydolma seçeneği iOS uygulamasından kayboldu.

Haber 11-11-22 18:15

Sosyal medyayı karıştıran 'Bush'! O paylaşım hızla yayıldı: Öldürmeyi özledim

Twitter 'Troll George Bush' ile sarsıldı. Elon Musk ile aylık ücret karşılığında mavi tik satmaya başlayan sosyal medya platformunda ‘George W. Bush’ isimli bir hesap söyledikleriyle 'pes' dedirtti. Hesabın söyledikleri geniş yankı bulurken, her yerdentepki üstüne tepki yağdı. Üstelik bu hesap mavi tik alarak doğrulanmıştı! Bu yüzden 2001'den 2009'a kadar Amerika Birleşik Devletleri'nin 43. başkanı olarak görev yapan George W. Bush'a ait sanıldı. Sanıldı diyoruz çünkü gerçek öyle çıkmadı.

Haber 11-11-22 15:50

Yeni dönem meyvesini verdi! Dünya ücretli mavi tiki konuşurken bakın Twitter'da ne oldu: Tüm zamanların en yükseği

Mavi tik satmaya başlayan Twitter'da Elon Musk sonrası yaşanan değişiklikler meyvesini vermiş gibi görünüyor. Elon Musk'tan bu konuda önemli bir paylaşım geldi. Görünüşe göre Twitter önemli bir eşiğe ulaşarak kendi rekorunu kırdı. Sosyal medya platformunun çehresini değiştirmeye başlayan ünlü milyarder Twitter'ın ulaştığı önemli eşiği "tüm zamanların en yükseği" diyerek açıkladı. İşte Elon Musk'ın dikkat çeken paylaşımı...

Haber 11-11-22 13:37

Twitter iflas mı edecek? Mavi tik satmaya başlayan Elon Musk'ın sözleri endişe yarattı...

Twitter'ın yeni sahibi olup sosyal medya platformunun çehresini değiştirmeye başlayan Elon Musk'ın Twitter çalışanlarına gönderdiği ilk e-postanın tamamı ortaya çıktı. E-posta dışında, çalışanlarla bir araya gelen Musk'ın burada kullandığı sözler ise endişe yarattı. Ünlü milyarderin gönderdiği e-postadaki "Önümüzdeki ekonomik tablo korkunç" sözleri oldukça dikkat çekerken, Twitter'ın iflas edebileceğini ima etmesi ise tüm dünyada gündem oldu. Sosyal medya devi Twitter iflas mı edecek?

Haber 11-11-22 13:13

Elon Musk'ın kafası çok karışık! Dün 'öldürdüğü' özelliği bugün 'diriltti', herkes şaşkına döndü

Elon Musk'ın Twitter'ında ilginç şeyler oluyor. Çok sayıda çalışanını işten çıkartan ünlü milyarder bildiğiniz üzere aylık 8 dolar karşılığında mavi tik satmaya başladı. Fakat mavi tik hakkındaki tartışmalar devam ederken Musk'tan kafa karıştıran bir adım daha gelmişti. Twitter'ın Birleşmiş Milletler dahil olmak üzere çok sayıda hesaba getirdiği bir özelliği öldürdü. Tam "daha da ilginci yaşanmaz herhalde" derken Musk bu kez bu özelliği dirilterek herkesi şaşkına çevirdi! İşte o özellik...

Haber 11-11-22 11:15

'Mavi tik'in Türkiye macerası: Ülkemizde nasıl oluyor da şimdiden satın alabiliyorlar? Açıklıyoruz...

Elon Musk'ın kontrolüne geçen Twitter devrim niteliğinde değişiklikler yaptı. Bunlardan belki de en bilineni ücretli mavi tik oldu. Musk, aylık 8 dolara mavi tik satmaya başladı. Aklınıza gelebilecek birçok hesap parasını vererek profiline bir mavi tik yerleştirdi. Ülkemizde ise durum farklı. Mavi tikli Twitter Blue aboneliği henüz Türkiye'de kullanıma sunulmadı. Ama şimdiden Twitter Türkiye, mavi tik satın alan kullanıcılarla doldu taştı. Peki nasıl oldu da bu kullanıcılar mavi tik satın aldı?

Haber 11-11-22 10:39

Twitter mavi tik Türkiye fiyatı ne kadar? Elon Musk duyurmuştu, detaylar belli oldu

Elon Musk'ın satın almasının ardından Twitter'da köklü değişiklikler hayata geçiriliyor. Musk'ın doğrulanmış hesap rozeti olan mavi tık hesaplarının ücretli olacağını duyurmasının ardından tepkiler peş peşe gelmiş ancak geri adım atmamıştı. Yeni uygulama başlarken, ücretli mavi tık hesaplarının aylık Türkiye fiyatı belli oldu.

Haber 11-11-22 08:37

Twitter mavi tik ücreti Türkiye'de ne kadar? Elon Musk'ın satın aldığı Twitter'da Mavi Tik'in Türkiye fiyatı belli oldu

Twitter mavi tik ücreti platformun, Spacex ve Tesla'nın sahibi Elon Musk'ın açıklaması sonrası internette araştırılmaya devam ediliyor. Elon Musk ‘Mavi Tik’ özelliğinin ücretli olacağını duyurmuştu. Ücret, Amerika Birleşik Devletleri için 8 dolar olarak belirlenirken Türkiye fiyatı da belli oldu. Peki, Twitter mavi tik ücreti Türkiye'de ne kadar?

Finans 11-11-22 07:33

Türkiye için Twitter 'mavi tik' ücreti belli oldu iddiası: Eğer doğruysa cepleri yakacak!

Twitter'ın Türkiye'deki mavi tik ücreti merak ediliyor. Ancak bugün Türkiye'deki mavi tik ücretinin belli olmuş olabileceği öne sürüldü. Bildiğiniz gibi Twitter, artık mavi tik satmaya başladı. Aylık 8 dolar ödeyen bazı kullanıcılar mavi tik sahibi olabiliyor. Twitter Türkiye'de ise mavi tik satmaya henüz başlamadı. Ancak Twitter'ın iOS uygulamasında ise bazı detaylara dayanarak, Twitter Türkiye'nin mavi tik ücretinin ortaya çıktığı iddia edildi.

Haber 10-11-22 17:30

Ücretli mavi tik dönemi başladı, ortalık karıştı! Twitter'da kaos üstüne kaos: Baş Twit'çi Musk her şeyi düzeltecek mi?

Elon Musk'ın satın aldığı Twitter bir türlü gündemden düşmüyor. Son günlerde ise oldukça ilginç şeyler yaşandı. Platform tıpkı Elon Musk'ın istediği gibi ücretli mavi tik satışını resmileştirdi. Dün bazı hesaplara eklenmeye başlanan ve kolaylık sağlamayı amaçlayan bir etiket ise geldiği gibi gitti. Bu duruma şaşırtıcı bir cevap veren Elon Musk, daha sonra bir Spaces odasına girerek soğuk terler döktü. Dünya Biden'ın Musk hakkındaki açıklamalarını konuşurken, şimdi ise bir anket gündemde.

Haber 10-11-22 14:08

Elon Musk, çözümü böyle buldu: İçişleri Bakanlığı'nın ve Birleşmiş Milletler'in Twitter hesabına eklendi...

Twitter'ın sahibi olan Elon Musk, sosyal medya platformuna yeni özellikler ekleme konusunda adeta dur durak bilmiyor. Twitter, şimdi aylık 8 dolar karşılığında kullanıcılarına mavi tik sunmak için hazırlanıyor. Mavi tik alan Twitter Blue aboneleriyle resmi olarak doğrulanmış hesapların ayrımının nasıl olacağı soru işareti yaratırken, Twitter'dan önemli bir adım geldi. Atılan yeni adım kapsamında İçişleri Bakanlığı'nın ve Birleşmiş Milletler'in hesabına yeni etiket eklendi.

Haber 09-11-22 11:49

Elon Musk'ın hamlesi şaşkına çevirdi! Tesla yatırımcıları bunu beklemiyordu: 3,95 milyar dolar değerinde...

44 milyar dolara Twitter'ı satın alan Tesla Üst Yöneticisi Elon Musk'tan yeni hamleler gelmeye devam ediyor. Sosyal medya platformunun hızlı bir şekilde çehresini değiştiren Musk, 8 dolara mavi tik satacağını açıklamıştı. Şimdi ise Twitter'ı 44 milyar dolara satın almasının ardından 3,95 milyar dolar değerinde daha Tesla hissesi satarak herkesi şaşkına çevirdi. Muhtemelen Tesla yatırımcıları Muk'tan böyle bir hamle yapmasını beklemiyordu.

Haber 09-11-22 09:26

Elon Musk'tan sürpriz paylaşım! Merak ediliyordu, zamanla gelişecek diyerek açıkladı

Twitter'ı 44 milyar dolar karşılığında satın alan Elon Musk, sosyal medya platformunun çehresini değiştirmeyi sürdürüyor. Son olarak ünlü milyarderin aylık 8 dolara mavi tik satma planını ABD ara seçimlerinden sonrasına bıraktığı basına yansıdı. Twitter'ı geliştirmek ve dijital bir kent meydanına dönüştürmek için yoğun mesai harcayan Musk şimdi de "zamanla gelişecek" diyerek merak edilen Twitter kurallarını açıkladı. İşte 44 milyar dolarlık Twitter'da yapmamanız gerekenler...

Haber 07-11-22 17:39

Sürpriz mavi tik kararı! Fransa'dan gelen bu karar Elon Musk'ı çok üzecek

Elon Musk, aylık 8 dolar veren Twitter kullanıcılarına mavi tik verecek. Musk bu hamlesini "Twitter'ın mavi onay işareti olan veya olmayanlar için mevcut lordlar ve köylüler sistemi saçmalık." diyerek açıkladı. Ancak kimileri aylık 8 dolara mavi tik almaya sıcak bakıyor, kimileri de bakmıyor! Bu konuda tepkiler gelmeye devam ederken, Fransa Hükümet Sözcüsü Olivier Veran'dan da sürpriz bir açıklama geldi. Veran'dan gelen bu açıklama, aylık 8 dolara mavi tik satmak isteyen Musk'ı bir hayli üzecek.

Haber 07-11-22 10:37

Kıyımı Elon Musk yaptı, özrü kurucu Dorsey diledi! Herkes eski yöneticinin söylediklerine kulak kabarttı: Ne yaptığını bilmiyor

Elon Musk Twitter'ı satın alır almaz sosyal medya platformunda büyük değişiklikler yapmaya başladı. İşe yöneticileri kovarak başlayan ünlü milyarder, daha sonra aylık 8 dolara mavi tik vereceğini açıkladı. Son olarak Twitter'da büyük bir işçi kıyımı yaptı. Çok sayıda çalışanla yollar ayrıldı. Musk bu operasyonu "başka seçenek yok" diyerek savundu. Twitter'ın kurucu ortağı Jack Dorsey'den bu konuyla ilgili bir özür gelirken, herkes eski Twitter yöneticisinin söylediklerine kulak kabarttı.

Haber 06-11-22 16:28

Twitter'da 8 dolara mavi tik dönemi! Güncelleme geldi, her şey ortaya çıktı! Elon Musk'tan heyecanlandıran tweet

Elon Musk'ın Twitter'ında adeta yer yerinden oynuyor. Toplu işten çıkarmaların başladığı şirkette yeni özellikler üzerinde de çalışılıyor. Bu özelliklerden biri de Elon Musk'ın fiyatını bizzat açıkladığı ücretli mavi tik. Buna göre, mavi tik almak isteyen kullanıcıların aylık 8 dolar ödemesi gerekecek. Yeni dönemin ne zaman başlayacağı merak konusu olurken, flaş bir güncelleme geldi ve her şey ortaya çıktı! Musk'ın attığı bir tweet ise sınırların kalkacağını göstererek herkesi heyecanlandırdı.

Haber 06-11-22 09:49

Elon Musk'tan bir hamle daha! Eski sevgilisi Amber Heard'ün hesabını askıya aldı

Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk, platformda mavi tik ücreti kararıyla gündemden düşmezken, gizlice eski sevgilisi Amber Heard'ün hesabını askıya aldığı fark edildi.

Magazin 05-11-22 11:38

Musk düğmeye basıyor! Günlerdir konuşulan o 'operasyon' bugün başlıyor: Zorlu bir süreçten geçeceğiz

Elon Musk'ın satın aldığı Twitter'da her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. 8 dolara mavi tik satacak sosyal medya şirketinde günlerdir işten çıkarmalar dışında neredeyse hiçbir şey konuşulmuyor. Twitter çalışanlarının işten çıkartılma korkusuyla baş etmeye çalıştığı gözlenirken Musk düğmeye basıyor. ABD basınına göre, beklenen 'operasyon' bugün başlıyor. Beklenen e-postaların gönderildiği aktarılırken, Twitter ve Twitter çalışanları zorlu bir süreçten geçeceğe benziyor.

Haber 04-11-22 09:51

Elon Musk, Erdoğan'ın bu sözlerine kulak kesilecek! Çok tartışılan mavi tik kararına Erdoğan'dan '8 dolar diplomasisi' yorumu

Uzun ve gergin bir sürecin ardından Elon Musk Twitter'ı satın aldı ancak işler deyim yerindeyse daha da sarpa sardı. Yeni patronun mavi tik için 8 dolar kararı platformda infial yaratırken konu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da gündemindeydi. Erdoğan dün akşam yaptığı açıklamada 8 dolar kararı için "Belki biz farklı olabiliriz" dedi. Musk'la '8 dolar diplomasisi' yürütülebileceğini söyleyen Erdoğan, Twitter'dan dolayı bir görüşme olabileceğini dile getirdi.

Haber 03-11-22 12:46

'Musk operasyonu' başlıyor! Ofiste bile uyudular ancak yarısı gidecek: Üstelik hepsi bu kadar değil

Elon Musk'ın Twitter'ında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Çok kısa bir sürede Twitter'da büyük değişiklikler yapan milyardere tepkiler de yok değil. Ancak özellikle 8 dolarlık mavi tik ücretine gelen tepkilere rağmen, Musk'ın büyük planları hayata geçirilecek gibi görünüyor. İddialara göre, Musk Twitter çalışanlarının yarısını işten çıkartacak. Geçtiğimiz günlerde bazı yöneticilerin Musk'ı memnun edebilmek için ofiste uyudukları söylenmişti. Üstelik Twitter başka gelişmelere de gebe.

Haber 03-11-22 10:16

Elon Musk'tan çok konuşulacak paylaşım! 'Mavi tik' ödeme planını eleştirenleri tiye aldı

Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi ve Twitter'ın yeni CEO'su Elon Musk'tan "mavi tik" paylaşımı geldi. Aylık 8 dolar karşılığında "mavi tik"e sahip onaylı hesaplardan ücret alınacağını açıklayan ve Twitter'e yeni bir kazanç kapısı açan Musk, ödeme planını eleştirenleri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tiye aldı.

Haber 03-11-22 00:49

Bunun adı Musk etkisi! 8 dolara mavi tik satacak ama daha neler var neler: İşte ortaya çıkan her şey...

Elon Musk, 44 milyar dolara satın aldığı Twitter'ın çehresini kısa sürede değiştirdi. Üst düzey yöneticileri kovdu, içerik denetleme konseyi oluşturulacağını açıkladı ve son olarak, mavi tik için aylık 8 dolarlık bir ücret talep edeceğini söyledi. Fakat Musk'ın planlarının bununla sınırlı kalacağını sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Ünlü milyarderin planları uluslararası basında ortaya çıktı. Aynı zamanda Twitter hakkında çıkan haberler de şaşırttı. İşte "Elon Musk'ın Twitter'ı"ndan son haberler.

Haber 02-11-22 10:11

Elon Musk bu sözlerle duyurdu! Twitter'da mavi tik ücreti belli oldu

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'tan dikkat çeken bir hamle geldi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Musk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Twitter'daki 'mavi tik'in aylık 8 dolar olacağını duyurdu. Musk ayrıca Twitter'a gelecek yeni özelliklerden de bahsetti. İşte haberin detayları...

Haber 01-11-22 20:52